Az angol Chanmpioship utolsó köréhez érkeztünk és egy olyan összecsapást választottam a 46. etapból, ahol a két érdekelt élet-halál harcot vív majd egymással a Home Parkban. A 39 éves edző, Liam Rosenior által vezetett vendég Hull a rájátszás elcsípéséért, mg a vendéglátó zöld mzesek a bentmaradásért lépnek a gyepre. Sok ismeretlenes az egyenlet, ám azt ki lehet jelenteni, az egy-egy pont semmire sem lenne elég a két csapat céljainak eléréséhez, ezért arra számtók, hogy már az elejétől egymásnak esnek a felek, ami az első játékrészes találatnak bőven megágyaz, a második felvonásra pedig jöhet az igazi "vérengzés" gólokat tekintve.

A jóval rutinosabb, 59 esztendős Neil Dewsnip veuzette Argylenek tehát egy győzelem kell a biztos bentmaradáshoz. Dewsnip érkezése előtt, ami öt meccse történt, nagyon úgy tűnt, hogy kiesik a Plymouth, ám az edző felrázta a fiúkat és a Rotherham elleni idegenbeli sikerrel és az utána otthon a QPR elleni remi és a feljutó Leicester City elleni bravúros 1-0 -ás sikerrel újra kezükbe vették a sorsukat, ám jött a keserű felismerés az utóbbi két vereséggel a Stoke és a Millwall otthonában, hogy az utolsó körben ténylegesen az életükért, a bentmaradásért kell majd küzdeniük.

A Hull Citynek nem elég a rájátszáshoz a siker, bíznia kell a West Brom otthoni ponthullajtásában a Prestonnal szemben. Ám abban biztos vagyok, hogy mindent megtesznek, hogy a saját "munkájukat" becsülettel elvégezzék. Ez az előzetes forgatókönyv, azt mondatná velem, hogy megannyi történés és fordulat, tehát gólok is bőven benne vannak ebben a párostásban.

Plymouth Argyle - Hull City: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp