A hazai, Spezia együttesének már nem lesznek kiesési gondjaik, míg a vendég Inter a bajnoki címért megy idén a Serie A-ban. Háromesélyes jelenleg a bajnokság, Milan-Inter-Napoli sorrendben követik egymást a csapatok. Az élen a Milan áll 68 ponttal, öket követi az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, 66 pontos Inter, majd a Napoli szintén 66 ponttal.

Egyik csapatnál sem lesznek nagy hiányzók, a hírek szerint egy-egy játékos hagyhatja ki a találkozót. Hazai oldalon Leo Sena, aki egy éve nem lépett pályára, míg az Internél Stefan de Vrij, akit azért még összefoltozhatnak azért a mérkőzés kezdéséig.

Az Inter annak köszönheti, hogy ennyire szoros a bajnokság, hogy február hónapban nem sikerült bajnoki mérkőzést nyerjenek. Nincsen annyira jó formában az Inter, nagyon régóta nem tudtak kettőnél több bajnoki mérkőzést nyerni egymás után, így azt hiszem itt az idő. A városi rivális Milan az idén gyengélkedő és a kiesési gondokkal küszködő Genoával fog megmérkőzni, akiket várhatóan le fognak tudni győzni. Már az elejétől mennie kell az Internek, mert nem mindegy, hogy melyik együttes fogja megszerezni az első gólt. Ha a Spezia, akkor az Internek nagyon nehéz mérkőzése is lehet. Mostanában, főleg idegenben az Inter arra ment rá, hogy ne kapjanak gólt. Ez a legutóbbi tizenegy mérkőzésükön nyolc alkalommal is összejött, ezeken a találkozón egy vereséget szenvedtek, a Realtól.

A bajnoki címre hajtó Inter számára létfontosságú a három pont megszerzése, így muszáj nekik megszerezniük a vezetést. Az elejétől kezdve menni fognak előre, hogy összejöjjön a vezetés és szerinten sikerülni is fog az első félidőben, majd egy második góllal lezárják a találkozót a második félidőben.

A tippem az, hogy mindkét félidőben betalál a vendég együttes.

Spezia - Inter: Inter mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp