A pénteki negyeddöntőkre nem lehet panasz remek párosítások jöttek össze. A fiatal titánok harcát nem hagyhattam ki. Azaz Lorenzo Musetti – Holger Rune összecsapását.

Jégembernek egyik játékost sem nevezhetjük finoman szólva. Érzelmek bőven lesznek a pályán. Így egy remek hangulatú összecsapásra számítok nézőként. Azonban az esélyeket én nem látom ennyire egyoldalúnak,mint az irodák. Az olasz már formába került annak ellenére,hogy nem sokat játszott füvön eddigi karrierje során,de a dán e tekintetben még rosszabbul áll.

Musetti Stuttgartban két meccset nyert és csak a későbbi torna győztes Tiafoétól kapott ki döntő játszmában. A stílusának is abszolút fekszik a zöld borítás ez kétségtelen. Sokkal jobban,mint Runenek. Itt Londonban mind a két meccsén jól játszott és nem csak ajándékba kapott sikerek ezek.

Azt,hogy rendkívül technikás az olasz eddig is tudtuk,de a második fordulóban Sheltonnal vívott küzdelemben okosan is játszott. Jóé rzékkel lépett fel a hálóhoz és ügyesen helyezte a labdákat amire sokszor nem tudott reagálni kortársa. Nyilván az ütőereje nem az igazi,de azon könnyű csiszolni. Az egykezes fonák keresztekkel és belenyúlásokkal pedig megbolondította Sheltont.

A dán idei első tornája ez a londoni a borításon. Cressy ellen gyengén játszott,de mivel az amerikai is pocsék napot fogott ki elég volt a sikerhez amit letett az asztalra. A második körben viszont sokkal jobban játszott Holger,de Peninston nem egy világverő még ha olykor jó napot is fog ki.Rune esztelen hálózásai jól jöhetnek Lorenzonak. A dán egyébként is szeret felszökni,de itt pórul fog járni ezekkel a próbálkozásokkal.

Ha nem üti le a pályáról kemény támadó ütésekkel Rune az olaszt, akkor bizony egyértelműen Musetti a favorit nálam. Az idei füves szezonban mutatott játéka meggyőzött Lorenzonak ezért mellette teszem le a voksomat.

Musetti, Lorenzo - Rune, Holger: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp