Ahogyan azt vártam, egy teljesen felforgatott csapattal állt fel délután a Bristol City, tele voltak olyan játékossal, akik eddig nem kaptak lehetőséget, maximum a kispadig jutottak. Így is simán verték az Exeter csapatát, kiváncsi leszek, hogy milyen szezonja lesz a csapatuknak, mert fikarcnyi esélyük sem volt arra, hogy megnehezítsék a másodosztyú együttes dolgát.

A Cheltenham az angol League One-ban szerepel idén is, akárcsak az Exeter, ők is a középmezőnyben végeztek tavaly. A két csapat között azért van különbség, most jelenleg jobb a Cheltenham, sokkal jobb a formájuk is, de majd a bajnkkin kiderül.

A hazaiaknál 14 játékos távozott, 11 érkezett, ezek nagyrésze kölcsönjátékos volt. Ez lesz a harmadosztályú együttes utolsó felkészülési mérkőzése az augusztus 5-ei rajt előtt, legutóbb egy pár napja játszottak, akkor a Birmingham verte őket 3-2-re. Korábban négy szezon előtti mérkőzésen tudott nyerni a League One-ban szereplő klub, a Swindont ők is alaposan elpáholták, de verték a Weston Super Marine-t, a WBA-t, illetve az Evesham csapatát.

A Bristolról írtam délután, hogy mennyivel jobbak, mint a harmadosztályú klubok, itt is igaz az a tény, hogy tízszeres különbség van a magasabban jegyzett klub javára. Most is felforgatott csapat lesz, de egy-egy bristoli játékos majd fele annyit ér, mint a teljes hazai keret.

Sokszor játszik felkészülési mérkőzést egymás ellen a két csapat, majd minden évben rendeznek így a nyár folyamán. A legutóbbi öt mérkőzést egyaránt a Bristol City nyerte, minden mérkőzésen legalább két gólt szerezve. Ma is valami hasonlót várok, azaz legalább két vendég gólt.

Cheltenham - Bristol City: Bristol City által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp