Hmm, ezt meg ki találta ki? Mármint ezt a line-t, mert nekem így elsőre eléggé üthetőnek tűnik. Mármint underre, mert nekem így apárosítást látva az ugrik be, hogy ott 120-130 között zárnak a csajok.

Miért? Azért mert ezek a lányok nem jók.

Puerto Rico és Kuba tegnap egy brutál bundával lepte meg a világot, nincs mit csinálni, aki fogad, néha le kell nyelnie a békát. Ez benne van, együtt kell élni vele. Én is túlélem, ettől még az élet nem áll meg.

A csoportban két-két meccs, két kör ment le, minden csapat 3 ponttal áll. A 4 együttesből kettő jut tovább, szóval a csoportban a két meccs győztese továbblép az elődöntőbe. Kubát én elengedtem, bundás bulák meccsére nem fogadok. Puerto Rico meg élt az eséllyel, de ha Kuba a 4. negyedben is hajlandó védekezni, esélye nincs Közép-amerikai csapatnak.

Argentína együttesét sokszor láttam játszani, már amikor épp bírta az idegrendszerem, mert a játékuk minden, csak nem nézhető. Argentína a verekedős kosárlabda híve, védekezésben egy tiszta mozdulat nem sok, annyi nincs a játékukban. az épp aktuális játékvezetői felfogás az, ami mindig kérdés, mert ha engedékenyek, akkor a stílus jó, ha mindent fújnak, akkor nem annyi, mert az ellenfél sokat büntetőzik.

Én azt hiszem, az argentin lányok ezt védekezésből akarják megoldani, ezt a Puerto Rico C csapatot simán 60 környékére tudják limitálni. Abba meg akár80 dobott pont is belefér, de amúgy nem egy vajkezű lányok gyülekezete, szóval nem tartok attól, hogy majd 40-50 pontot akarnak közé tenni.

Puerto Rico lányai is gy lesznek vele, ha már kaptak esélyt Kubától tegnap, élni kéne vele. Azért 145 pont egy női meccsen nem számít kevésnek, főleg nem most. Tény, 2017 rég volt, de az AmeriCup-on volt meccse a két válogatottnak (nyílmás más rosterekkel), ahol 92 pont született. 145, Ha-ha-haaaa

Puerto Rico (n) - Argentína (n): Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp