Egy meccs erejéig lemegyünk a Segundába, hisz ahogy a Bilbao és a Mallorca ütközete gólok szempontjából szegényesnek tűnik, ugyanezt az Elche-Burgos összecsapásra is elmondhatjuk.

Három együttes van a LaLiga 2-ben, amelynél a kapott és lőtt gólok száma sem éri el az 1.00-ás átlagot. Azaz kevesebb, mint 24-et kapott, és kevesebb, mint 24 gólt lőtt.

Az egyik ilyen csapat ez Elche, amely már az élvonalban a kiesés évében is igen pocsék teljesítményt nyújtott. emlékszem már a feljutásuk is olyan igazán tipikus Elchés volt, a play offban mentek fel, rendre 0-0-ákkal, 1-0-ákkal, hosszabbítással verekedték fel magukat, de képtelenek voltak megerősíteni a csapatot (anyagi okok), és jött a kiesés, mondhatom törvényszerűen.

Most a feljutás a cél, vagy leginkább megint a play off, ami realitás, de brutál sűrű az élmezőny. Ott a top10-ben egy jó meccsel 5-6 pozíciót lehet ugrani előre, de ugyanígy 1-2 rossz hét, és a 3. helyből lehet simán középmezőny.

Az Elche utolsó 4 meccsén összesen 2 gól született, érdekesség, hogy kétszer nyertek zsinórban 1-0-ra idegenben, miközben otthon legutóbbi két meccsük 0-0-ra végződött.

A Burgos gyűjtött ugyan 36 pontot, de ebből 28-at hazai pályán. A pontok 78%-oá otthon kaparta össze, a lőtt gólok zöme is otthon jött. A Burgos otthon a LaLiga 2 legjobb csapata, ám most idegenbe megy. Az Elche pedig otthon átlagban 1 gólt lő, és 0,5-öt kap. Ha a számok alapján közelítünk, az odds nagyjából reális. Value nincs benne, a szorzó a helyén, de ilyen előzmények után az lenne a gyanús, ha nem 1.50 környékén kapnánk odds-ot az under 2,5-re

Elche - Burgos: Gólok száma - Felett/alatt tipp