Sportfogadas.org

Sportfogadás tudástár => Sportfogadás naplók => Sportfogadás naplók archívuma => A témát indította: robmiller Dátum május 28, 2015, 19:10:49

Cím: Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 28, 2015, 19:10:49
Azért hoztam létre az overes topik mellé ezt a naplót, hogy külön hódoljak a másik imádott sportágamnak a darts-nak. Mivel nem bírom ki, hogy ne fogadjak rá, és nem akarom az overes naplót ilyen OFF-okkal telenyomni, illetve hogy a két fogadási ág statisztikája ne keveredjen, úgy gondoltam külön vezetem a darts-os fogadásaimat. Remélem az adminok áldásukat adják erre! Előre is köszönöm!

Az overektől nem szeretnék nagyon elszakadni a darts világában sem. Éppen most zajlik a Dubai Darts Masters. ahol szintén a TOP10 gamer feszül egymásnak. Ezeken a meccseken bármikor bármi megtörténhet, ezért kimenetelre nem szívesen fogadok, viszont 180 over tekintetében érdemes körülnézni.

Mai első tippem: James Wade 2,5 over 180-ra. Bár Wade az utóbbi időben nincs valami pazar formában, és tény, hogy szűkölködik a 180-ak dobálásában, azért elég nagy arra az esély, hogy legalább 10 leg-ben 3-ra képes lesz. Az 1,66-os szorzó erre pedig túl szép odds, hogy kihagyjam.

James Wade - Felett: 2.5   Gary Anderson v James Wade
(Játékos 180-ak)   28/05/2015   Egyik sem   1.66
1 tétegység

7. leg 1 db
8. leg 1 db
9. leg 1 db
  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 28, 2015, 21:06:18
MVG egy állat. Ha kijön neki a lépés, akkor szórja a 180-akat. A Dubai Darts Masters címvédőjeként biztosan odateszi magát, hogy idén is megtartsa a címét. Plusz motivációt jelenthet neki, hogy múlt héten Anderson ellen elbukta  Premier League-t a döntőben, így most vissza akar térni újra a tornagyőzelmekhez. Szerintem több 180-at fog dobni, mint Barney.

Michael van Gerwen   Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Legtöbb 180-as dobás a mérkőzésen)   28/05/2015   Egyik sem   1.66
1,5 tétegység

Michael van Gerwen   Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Mérkőzés nyertese)   28/05/2015   Egyik sem   2.10
0,5 tétegység

szerk 1: most borul a teória, mert Barney úgy szórja a 180-akat, mint hülyegyerek a sós mogyorót... :-\
szerk 2:időközben megtoltam Gerwent, amikor még hátrányban volt fele téttel. Szerencsére kezdi magát összekapni és 4-1-ről feljött 5-5-re, illetve 180-ak tekintetében is átvette egyelőre a vezetést. Remélem egyre jobb formába lendül a meccs folyamán.  ::)
szerk3: mindkét fogadást kivettem. Az elsőt 1,5 tétegység nyereségnél, a másodikat pedig, 0,5 tétegység nyereségnél. Túl rizikós ez a meccs, hogy bennhagyjam őket, így legalább mindkét fogadást nyereségesen zártam  :ok: (Időközben MVG dobott még egy 180-at...na mindegy :) És még is nyerte a meccset! Jöttek végül a tippek, kár hogy kivettem őket, de Laudrup filozófiáját tartom most szemem előtt: kevesebb mindig több :) )
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 29, 2015, 19:16:22
Ma folytatódik a Dubai Darts Masters! MVG szerintem bejut a döntőbe. Legutóbbi PL meccsükön kikapott Lewistól, kétszer egymás után nem hiszem, hogy elveri Mighty Mike-ot.

Michael van Gerwen   Michael van Gerwen v Adrian Lewis
(Mérkőzés nyertese)   29/05/2015   Egyik sem   1.36
2,5 tétegység

Adrian Lewis - Felett: 3.5   Michael van Gerwen v Adrian Lewis
(Játékos 180-ak)   29/05/2015   Egyik sem   1.80 - nem érzem Lewisban sem az átütő erőt...inkább veszteség nélkül kivettem a tétet.
2,5 tétegység

6. leg 1 db
10. leg 2 db


szerk1: ahogy látom mostanság Gerwen szereti álmosan kezdeni a meccseket. Az első etap után 4-1-re megy Lewis. Remélem a holland csakúgy, mint tegnap Barney ellen, gyorsan összekapja magát.
szerk2: 6-4 az állás a második szünetben Lewis javára. Időközben 1,80-ért lőttem egy 180-ra való fogadást Lewis esetében. Remélem még 2-őt legalább dob a meccsen, és MVG pedig behúzza...bár ma nem pörög olyan szinten, ahogy megszoktuk tőle  :-\
szerk3: végül MVG behúzta 11-8-ra a meccset. Ez tényleg egy állat :D Ja és kár, hogy beszari voltam, mert Lewis végül megdobta a 4 180-at...na mindegy :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 29, 2015, 20:38:21
Dubai Darts Masters döntőjében Phil Taylor - MVG.

Phil Taylor - Felett: 3.5   Phil Taylor v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)   29/05/2015   Egyik sem   1.72
2,5 tétegység

7. leg 1 db
11. leg 2 db
13. leg 3 db
16. leg 4. db
  :ok:

Michael van Gerwen - Felett: 2.5   Phil Taylor v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)   29/05/2015   Egyik sem   2.25
0,5 tétegység - eddig 1 db van neki

17. leg 2 db egyből  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 29, 2015, 21:21:54
Ha a meccs végére ennyire belejöttek a fiúk, akkor talán még 1 db 180 befér MVG-nek  ;D

Michael van Gerwen - Felett: 3.5   Phil Taylor v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)   29/05/2015   Egyik sem   1.57
1 tétegység

be is jött rögtön :D  :ok:

Végül Michael van Gerwen győzelmével ért véget az idei Dubai Darts Masters verseny. Úgy érzem ez a 180-as over fogadás jövedelmező lehet, leginkább live-ban, ha okosan és időben játszunk meg bizonyos lehetőségeket. Iszonyatos jó odds-okat lehet kifogni, amelyek percek alatt lejöhetnek. Pl. mint ez itt fenn. Mire beírtam MVG rögtön zúdított egyet. Vannak bizonyos periódusok a meccsben, amikor bemelegednek a fiúk, aztán egymásnak dobálják oda-vissza a 180-akat. Na ezt a periódust kell elkapni élő fogadásban, amit nem is olyan nehéz, ha az ember sok dartsot néz :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 10, 2015, 19:34:35
Holnap kezdődik a World Cup of Darts! Az év során talán elmondható, hogy a decemberi egyéni VB mellett talán a Csapat világbajnokság bír a legnagyobb presztízzsel. Erre a hétvégére darts terén igyekszem aktivizálni magam. Este jövök a holnapi nap legerősebb tippjeivel. Időben kell észnél lenni, mert a bet365 pillanatok alatt leviszi az odds-okat..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 10, 2015, 20:47:35
World Cup of Darts!!

A Csapat VB az egyetlen olyan verseny a profi darts világában, ahol nem egyéni szinten zajlanak a meccsek, hanem 2 főből álló csapatok feszülnek egymásnak. Ez a verseny kissé felülírja az egyéni célokat, álmokat. Itt a játékosok nem a saját, hanem országuk dicsőségéért lépnek színpadra, ennek tudatában a teher is nagyobb a vállakon. A 16-szoros egyéni világbajnok legenda, Phil Taylor többször is nyilatkozta, hogy talán ez az egyetlen verseny, ahol érzi a nagyfokú elvárásokat az angolok részéről! Az idei évben 32 csapat száll harcba a világbajnoki trófeáért, köztük a magyar párossal, Bezzeg Nándorral és Takács Gáborral (ők pénteken kezdenek a svédek ellen, és valljuk be az 1. körből való továbbjutás - bár nem lehetetlen az északiak ellen - már nagyon szép eredmény lenne részünkről...a 2. körben akkor a skótokat kapnánk, akiknek legyőzése, lássuk be, lehetetlen feladatnak látszik).
A legnagyobb favoritnak a bookiek szerint a hollandok (Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld) számítanak, ami nem is meglepő. Ők a címvédők, s egyéni szinten is jó formát produkálnak az utóbbi időben (Gerwen szinte megállíthatatlan 2015-ben). A hollandokat követik az esélyesek között megszokottan a szinten igen erős angolok (Phil Taylor és Adrian Lewis). De számolni kell még a skótokkal (Gary Anderson és Peter Wright), valamint ha jó formát fognak ki, akár az ausztrálokkal is (Simon Whitlock és Paul Nicholson).

A VB-t idén a németországi Frankfurt am Mainban rendezik. A meccsek holnap este 20.00-tól kezdődnek és stream-en követhetők lesznek.

Ízelítőnek a 2012-es Anglia - Ausztrália döntő, ami "hirtelen halállal" fejeződött be..hatalmas mérkőzés volt, nem minden feszültségtől mentesen, mint azt a videóban is láthatjuk: https://www.youtube.com/watch?v=J9jfTWDloLo (https://www.youtube.com/watch?v=J9jfTWDloLo)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 11, 2015, 09:03:39
A csütörtöki első napra 3 olyan meccset néztem ki, ami közül, ha bármelyik is bukó - egyet leszámítva - brutális meglepetéssel érne fel!

A nap legtutibb meccse számomra a Belgium - Fülöp-szigetek csörte. A belgák nem tartoznak mostanság a legerősebb alakulatok közé, de ha összeszedik magukat, akkor a legjobb 4 közé kerülés sem lehetetlen a Huybrechts testvérek számára. A fiatalabb, Kim egész jó formában van. Bekerült az idei Premier League TOP10 játékosa közé, ami elég nagy meglepetést váltott ki a darts-követők között, de a papírformának megfelelően ő lett az utolsó a versengésben, bár azért a tisztes helytállás megvolt, és ha kicsit szerencsésebb, sokkal jobb helyezést is elérhetett volna. A belgák gyengepontja inkább az idősebbik fivér, Ronny Huybrechts. Amennyire hasít mostanság az öcskös, Ronny-nak annyira nem megy a játék. A különböző kisebb tornákon az 1. vagy 2. körökben kiesik általában. Nagyon remélem, hogy Kimmel vállvetve elkapja a fonalat. Bármennyire is eltérő a jelenlegi formája a két Huybrechts testvérnek, Fülöp-szigetek nem jelenthet gondot számukra. Ha már az 1. körben kiemeltként elszállnak, szégyenükben bújhatnának a föld alá is...hatalmas csalódás lenne. A belgák továbbá jelentős rutinnal is rendelkeznek a versenysorozat terén. 2 évvel ezelőtt egészen a döntőig meneteltek a fivérek, ahol aztán csak Phil Taylor és Adrian Lewis tudta őket megállítani! Ezért mondom, ha jó periódust fognak ki - bár kétlem, hogy idén a döntőbe lenne esélyük bekerülni -, a legjobb 4 azért kis szerencsével meglehet számukra (hangsúlyozom Ronny formáján rengeteg múlhat..)
Az ázsiaiak csapatát egy bizonyos Lourence Ilagan és Gilbert Ulang alkotja. A neten jóformán ezen kívül semmi adatot nem találtam hirtelen erről a párosról. Gyanítom, hogy először vesznek részt személy szerint ezen a megmérettetésen, és a duó is először állt össze. Lehetséges, hogy a Fülöp-szigeteken ők perpill a legnagyobb májerek darts terén, de itt, ezen a hétvégén klasszisokkal kell szembenézniük, több ezres arénában, pokolian jó hangulat közepette, amihez szerintem nemigen vannak hozzászokva.

Egy szó mint száz, a mai legbikább tippem:

Belgium   World Cup of Darts 2015 - Belgium v Fülöp-szigetek
(Mérkőzés nyertese)   11/06/2015   Egyik sem   1.20
Tipperősség: 9/10 (azért az ázsiaiaknak is adjunk esélyt, lehetnek igazi fekete lovak)  :ok:

Az 1,20-as odds-ot tegnap este sikerült elcsípni, és ahogy látom még ma reggel is annyit adnak a belgáknak. Remélem nem kell csalódnom bennetek Kim és Ronny!

(http://e2.365dm.com/13/12/16-9/20/Huybrechts_3053373.jpg?20131217124818)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: Schleck Dátum június 11, 2015, 11:48:03
Szia,

szemezgettem én is a mai darts meccsekkel, csak nekem meglepő, hogy az angol, skót, holland trióra egész értelmes oddsok vannak? Ezek kötésben már 1,25-1,3-ra jönnek ki.

Tetszik nekem a belga tipp is; Gilbert Ulang nevezetű játékosról tényleg szinte semmi infó nincs, annyira jegyzetlen, de a páros másik tagja is jelentősen gyengébbnek tűnik, mint az idősebb Huybrechts testvér. A belgák, ahogy nézem hozni szokták az ilyen meccseket simán, sőt még inkább pozitív irányba is képesek meglepetésekre (sokat számít gondolom, a testvéri kötődés). Nem tudom mit sejtenek a bukik, remélem csak simán elmérték az odds-ot.


Köszi a tippet, sima volt ahogy nézem.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 11, 2015, 11:52:20
Idézetet írta: Schleck Dátum június 11, 2015, 11:48:03
Szia,

szemezgettem én is a mai darts meccsekkel, csak nekem meglepő, hogy az angol, skót, holland trióra egész értelmes oddsok vannak? Ezek kötésben már 1,25-1,3-ra jönnek ki.

Annyira nem meglepő, mert azért a bookiek is tudják, hogy a darts tényleg az a sportág, ahol bármikor bárki nyerhet, ha jó napot fog ki. De engem is meglepett, hogy a belgákra 1,20 volt az odds. Írtam lentebb egy rövid elemzést, hogy miért merem megcsapni 9/10-es tipperősséggel ezt a meccset...de azért kicsit tartok is tőle, mert tényleg alig van info a Fülöp-szigetekiekről...de egyszerűen nem tudok elképzelni ekkora blamát a belgáktól. :D Az angol, skót és holland trió szerintem mehet nyugodtan kombiba. A 3 legnagyobb esélyese a tornának...csak nem zúgnak ki az 1. körben.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 11, 2015, 13:51:46
Következő tippjeim még mára:

Anglia   World Cup of Darts 2015 - Anglia v Dánia
(Mérkőzés nyertese)   11/06/2015   Egyik sem   1.083 - ezt szerintem nem kell részletezni..10/10 számomra  :ok:

Ausztrália   World Cup of Darts 2015 - Ausztrália v Oroszország
(Mérkőzés nyertese)   11/06/2015   Egyik sem   1.22   Függőben - közepes tipp, olyan 6/10. Azért bármilyen fostalicska most Simon Whitlock, valamint Paul Nicholson sem brilírozik, azért ezt illene hozniuk az ausztráloknak.  :ok:

Megérzés szinten az utolsó:

Ausztria   World Cup of Darts 2015 - Ausztria v Csehország
(Mérkőzés nyertese)   11/06/2015   Egyik sem   1.22 :ok:

Az osztrákokat az idei VB egyik meglepetéscsapatának tartja több szakértő is. Nem tartoznak az esélyesek közé, de bőven megvan bennük a potenciál, hogy meglepetéseket okozzanak. A "Sógorék" csapata egy idősebb, illetve egy igen fiatal tehetségből áll, nevezetesen Mensur Suljovic és Rowby-John Rodriguez párosából. Suljovic idén a kisebb versenyeken elég pazarul teljesít, volt ahol a legjobb 4 közé is beverekedte magát (azt hiszem a februári German Darts Masters-en). Rowby-John pedig a maga kb. 20 évével a jövő profi darts-ának talán egyik születendő csillaga. Nemrég egy versenyen Adrian Lewis kétszeres világbajnoknak csapott oda egy 5-2-es meccsen. A csehek pedig hozzájuk képest szerintem sehol sincsenek, legalábbis én nemigen hallottam még róluk, illetve erősebb cseh játékosról, pedig 4-5 éve elég durván követem a darts-ot. Szóval a tippem erőssége ebben az esetben 7/10...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 09:24:57
Az első napról elmondható - talán Gibraltár olaszok feletti győzelmét leszámítva -, hogy meglepetések nélkül zajlott le, amit egy sportfogadó - komolyabb tétekkel dobálózva - nyugodt szívvel konstatál. Minden tegnapi tippem, nevezetesen Ausztria, Belgium, Anglia és Ausztrália sikerrel abszolválta az 1 kört. Egy kicsit főtt a fejem, hogy a hazai pályán játszó németekre nem figyeltem oda előzetesen, mert India - mint kiderült a meccs alatt - félelmetesen gyenge volt, és azt hiszem a németekre impozáns 1,36-os odds volt. Na mindegy, nem leszek telhetetlen, inkább nézzük a mai napot!

A World Cup of Darts 2. játéknapján is szépen lehet mazsolázgatni a mérkőzések között. De mielőtt ebbe belevetném magam, muszáj kiemelnem, hogy ma lép színpadra 20.30-tól a magyar válogatott Svédország ellen. Fiaink, nevezetesen Bezzeg Nándor és Takács Gábor nem állnak lehetetlen feladat előtt, ugyanis a sorsolásnál Fortuna kedvezett nekünk, és a 16 kiemelt csapat közül a 15. svédeket kapták, ami lássuk be, sokkal jobb, mintha Hollandia (Gerwen - Barneveld), Anglia (Taylor - Lewis) stb. kapták volna. Így van némi esélyünk túlélni a magyar darts történetében először világeseményen az 1. kört! A svédekre 1,40-es odd-son, a magyarokra 2,62-es odds-on lehet fogadni. Én titkon bízom benne, hogy a VB első nagyobb meglepetését mi fogjuk szolgáltatni, mert most ha fejben ott lesznek a fiúk, és nem szeppennek meg, akkor bizony elérhető lenne a 2. kör, ahol a Skócia/Szingapúr meccs győztesével (vagyis 99,9%, hogy a skótokkal, azaz a regnáló egyéni világbajnokkal Gary Andersonnal, illetve sokak kedvenc klasszisával, Peter Wrighttal) találkoznának a fiúk. Szóval este 20.30-tól HAJRÁ MAGYAAAROOOOK!!!!!

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1907531_1142071789141522_325435407252493914_n.jpg?oh=81fd0f3dd91e34c0d1852c867d4cbed8&oe=55EBA08F)

Na a kis kitérő után evezzünk vissza a sportfogadásra:

A mai napra a legerősebb tippem a címvédő Hollandia. A fapapucsosok, nevezetesen Michael van Gerwen (jelenlegi világ 1.) és Raymond van Barneveld (5-szörös egyéni világbajnok) az Amerikai Egyesült Államokkal száll szembe. Megvallom őszintén utánuk sem néztem (tavaly egyébként ők búcsúztatták 1. körben a magyarokat, majd az angolok ellen estek ki a 2. körben). Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy a holland duó - ez a brutális játékerő, Gerwen elementális formájával, és Barney higgadt, több évtizedes rutinjával - ne menetelne el a döntőig. A torna legnagyobb esélyesei, nincs az az Isten, hogy az 1. körben kiessenek. Elképzelhetetlen ez a darts világ számára. Nagyobb esély van szerintem egy zombi apokalipszisre, mint erre. 10/10-es tipp számomra!

Hollandia   World Cup of Darts 2015 - Hollandia v USA
(Mérkőzés nyertese)   12/06/2015   Egyik sem   1.10  :ok:

(http://e1.365dm.com/15/05/768x576/world-cup-of-darts-raymond-van-barneveld-michael-gerwen_3308936.jpg?20150528110306)

A többi tipp pár perc és folyt. köv.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 10:02:03
A mai második legerősebb tippem nem más mint a harmadikként kiemelt Skócia Gary Andersonnal és Peter Wrighttal a fedélzeten. Ellenfelük Szingapúr, Lim P. és Lim H. Paul Lim igazi legendának számít a maga nemében. Bár 61 éves, de még mindig profi szinten képes a nyilakat dobálni. Érdekesség, hogy ő volt az első darts-játékos, aki megdobta a 9 nyilast 1990-ben Jack McKenna ellen!! Szóval nem holmi kis amatőrrel van dolgunk. Ha nem a skótokkal kerültek volna össze, tehát kicsit szerencsésebbek lettek volna a sorsolásnál, simán lett volna sanszuk a 2. körbe kerüléshez. De mivel Skócia lett az aktuális ellenfél, egy regnáló világbajnokkal, illetve a mostanság nem túl nagy formában lévő, de egyébként klasszis Peter Wrighttal (2014-es PDC VB-n döntős, Gerwen ellen kapott ki), így nem sok esélyt adok az ázsiaiaknak! Skócia továbbjut! 9/10

Skócia   World Cup of Darts 2015 - Skócia v Szingapúr
(Mérkőzés nyertese)   12/06/2015   Egyik sem   1.11  :ok:

(http://i4.dailyrecord.co.uk/incoming/article4902011.ece/ALTERNATES/s615/JS53688921.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 10:58:56
Végül még két tipp mára - egy erős, illetve egy megérzés, de azért az is közepesen erős  :P

Viszonylag biztosnak tűnik még a mai napon az észak-írek győzelme Thaiföld felett. Az észak-írek tavaly különösen jól szerepeltek, a legjobb 4 közé jutottak, és ott azért a hollandok micsodáját is eléggé megszorongatták, de végül nagy csatában alulmaradtak. A legjobb 8 között például ők verték ki a skótokat (Robert Thornton és Peter Wright). Szerintem a legjobb 8 közé idén is abszolválják magukat, és Thaiföld a lehető legjobb ellenfél bemelegítésre. Az észak-íreknél Brendan Dolan a húzóerő, de társa, Michael Mansell is nagyon szép eredményeket képes elérni, ha jó formában van (mondjuk ő egyéniben kishal, inkább csapat VB-n Dolan mellett tud szép teljesítményt nyújtani). A Thaiföldiek nevét nemhogy kimondani, de leírni sem egyszerű, ezért mellőzöm is, járjon utána, aki szeretne.  ;D Tavaly jutottak először ki a World Cup of Darts-ra, ahol pechükre rögtön Angliát kapták az 1. körben, ahol Taylorék sima 5-0-lal átgázoltak rajtuk. Idén talán ennél jobb eredményt érnek el, nyernek 1-2 leget, de szerintem a továbbjutásra eléggé kevés a sanszuk.

Észak-Írország   World Cup of Darts 2015 - Észak-Írország v Thaiföld
(Mérkőzés nyertese)   12/06/2015   Egyik sem   1.14
Tipperősség: 8/10  :ok:

(http://www.pdc.tv/di/library/pdc/39/62/northern-irelands-brendan-dolan-michael-mansell-betfair-world-cup-of-darts_1431mfau7eh9i1vslvaytsfdtp.jpg?t=-1700484044&w=775&h=436&quality=100&cropto=top)

És végül a megérzés:

Akárcsak a tegnapi napon Ausztria kapcsán, a mai napon Wales kapcsán érzek remek szereplést a VB-n. A szakértők a Sógorok mellett Walest is fekete lónak tartják. Az eddigi VB-ken is szép eredményeket értek el, rendre bejutottak a legjobb 8 közé, és bizony a korábbi Wales-i páros - Ritchie Burnett és Mark Webster - nem éppen volt kezdő fűnyíró a szakmában. Viszont tavalyhoz képest változott a felállás. Burnett-nek magánéleti gondjai vannak - a kokozás nem igazán összeegyeztethető a profi darts-szal -, emiatt Webster mellé egy ifjú tehetség, Jamie Lewis került. Mivel neki még nincs tapasztalata csapat VB terén, illetve most hogy Webster lett a rangidős a csapatban, így kissé kiszámíthatatlan, hogy a változás milyen eredményt is hoz Wales háza táján. Szerintem a legjobb 8 közé nemigen fognak bejutni..talán ha a sorsolásuk kedvező akkor összejöhet, de az 1. körön viszonylag akadálymentesen továbblépnek Hong-Kong ellen, bár nem lesz egyszerű.
A hong-kongiakat S. MacKenzie és R. Lam páros alkotja. Tavalyi VB-n az 1. körben 5-2-vel búcsúztatták a norvégokat, ami nem nagy szám, mert a skandinávok tegnap egy laza 5-öst kaptak a spanyoloktól. 2013-ban meg nem is indultak. Nem rosszak ezek az ázsiai srácok - a fülöp-szigetekieknél és a kínaiaknál szerintem simán jobbak -, de Wales-nek tényleg nem jelenthetnek akadályt ezen az estén.

Wales   World Cup of Darts 2015 - Wales v Hongkong
(Mérkőzés nyertese)   12/06/2015   Egyik sem   1.36
Tipperősség: 6/10 - hát szépen elvéreztek... valahol éreztem, hogy gondok lehetnek a személyi változásokkal, de nem hogy rögtön az 1. körben.

A képen a korábbi nagy páros, Ritchie Burnett és Mark Webster látható..
(http://www.pdc.tv/di/library/pdc/f/4d/wales-richie-burnett-mark-webster-betfair-world-cup-of-darts_108izoacjeo5v1a359clmw71fd.jpg?t=-1700485092&w=775&h=436&quality=100&cropto=top)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 21:23:12
ÉÉÉÉÉSSS IIGGEEEEEENNNN!

Megcsináááltuukkk! Kérem szépen Bezzeg Nándor és Takács Gábor magyar darts-történelmet írt! Párosunk ugyanis megszerezte a magyar darts-sport 1. világbajnoki mérkőzés győzelmét!!!!!!!!!! 5-2 levertük nagyon szép játékkal a kiemelt Svédországot!!!
Holnap a Skócia (3.)/Szingapúr meccs győztesével játszunk!!!!

Nándi - Taki, leborulok előttetek!!! HAJRÁÁÁ MAGYAROOOK!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: Schleck Dátum június 12, 2015, 22:45:10
Idézetet írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 21:23:12
ÉÉÉÉÉSSS IIGGEEEEEENNNN!

Megcsináááltuukkk! Kérem szépen Bezzeg Nándor és Takács Gábor magyar darts-történelmet írt! Párosunk ugyanis megszerezte a magyar darts-sport 1. világbajnoki mérkőzés győzelmét!!!!!!!!!! 5-2 levertük nagyon szép játékkal a kiemelt Svédországot!!!
Holnap a Skócia (3.)/Szingapúr meccs győztesével játszunk!!!!

Nándi - Taki, leborulok előttetek!!! HAJRÁÁÁ MAGYAROOOK!

Jól játszottak az urak, nagyon! Következő kör jutalomjáték lesz a skótok ellen.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum június 12, 2015, 22:50:43
Idézetet írta: Schleck Dátum június 12, 2015, 22:45:10
Jól játszottak az urak, nagyon! Következő kör jutalomjáték lesz a skótok ellen.

Konkrétan életük meccse, pillanatai lesznek...sanszos, hogy ez számukra a csúcs, amit napjainkban magyar darts játékos nemzetközi szinten elérhet. Viszont remélem a magyar darts-sport felemelkedésének első lépéseit láthatjuk :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 17, 2015, 13:52:15
Első posztom az oldalon!  :laugh: :great:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-szombattol-blackpoolon-a-dartsvilag-szeme (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-szombattol-blackpoolon-a-dartsvilag-szeme)

https://www.youtube.com/watch?v=FVkP68HRR5c (https://www.youtube.com/watch?v=FVkP68HRR5c)  - a torna promovideója
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ricsi046 Dátum július 17, 2015, 14:48:35
Idézetet írta: robmiller Dátum július 17, 2015, 13:52:15
Első posztom az oldalon!  :laugh: :great:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-szombattol-blackpoolon-a-dartsvilag-szeme (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-szombattol-blackpoolon-a-dartsvilag-szeme)

https://www.youtube.com/watch?v=FVkP68HRR5c (https://www.youtube.com/watch?v=FVkP68HRR5c)  - a torna promovideója

ha jól látom,akkor a tvben megint nem lesz közvetítve semmi erről :(
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 17, 2015, 14:54:13
Idézetet írta: ricsi046 Dátum július 17, 2015, 14:48:35
ha jól látom,akkor a tvben megint nem lesz közvetítve semmi erről :(

Jól látod...sajnos stream-en lesz csak követhető a torna :( Úgy fest a Sport1-nek nem hozott elég nézettséget a Premier League tavasszal. Vagy csak fokozatosan bővítik darts-kínálatukat...remélem az utóbbi történik, és pár éven belül az ilyen presztízsű versenyeket már tv-n keresztül követhetjük figyelemmel.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 17, 2015, 16:35:25
Na és akkor térjünk a lényegre :)

Tippek az első 2 napra! :) (Remélem jönni fognak :P)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-indul-a-menet (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-matchplay-indul-a-menet)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 19, 2015, 14:04:22
Kezdődnek a mai meccsek!

Stream: http://cricfree.sx/watch/live/pdc-world-matchplay-darts-live-streaming (http://cricfree.sx/watch/live/pdc-world-matchplay-darts-live-streaming)

Ma délutáni etapra egy fogadás:

Michael Smith   World Matchplay 2015 - Smith v Price
(Mérkőzés nyertese)   19/07/2015   Egyik sem   1.30

szerk1: verje meg az isten ezt a fasz smith-t...nem hiszem el, úgy dob mint aki életében először versenyzik..hajigálja a nyilakat,mint egy hülye, semmi koncentráció csak idegeskedik. Price meg persze, hogy most játssza élete formáját...vicc az egész... első etap 0-5...nem is értem :bash:
szerk2: 2. etap vége 3-7..Smith megpróbálta összekapni magát, de semmi motivációt nem érzek benne..hatalmas csalódás. Valószínűleg ezt a formaingadozást a 25 éves forró feje okozza. Ha bal lábbal kel fel, nincs kedve dartsozni..bukta ez a fogadás, innen nem fogja visszahozni...rohadjon meg.
szerk3: sima 4-10 a vége! Bravó Smith...!

Maga a PDC is ledöbbent a Facebook oldalán: "Big shock at the BetVictor World Matchplay as Gerwyn Price stuns Michael Smith, winning 10-4 at the Winter Gardens!"
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 19, 2015, 18:16:04
Ezek után előre félek az esti meccstől, amit már pénteken megtettem az előzőhöz hasonlóan:

Gary Anderson   World Matchplay 2015 - Anderson v Beaton
(Mérkőzés nyertese)   19/07/2015   Egyik sem   1.10

10-4  :great:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum július 22, 2015, 19:30:22
Mai napra egy fogadás, aztán meglátjuk...ez a World Matchplay eddig a meglepetésekről szól, majd minden meccsen borul a papírforma. Remélem Wade-ben bízhatunk...

James Wade   World Matchplay 2015 - Wade v Dolan
(Mérkőzés nyertese)   22/07/2015   Egyik sem   1.20    

13-8 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 19, 2015, 17:45:16
Holnaptól Sydney Darts Masters!  :jump2_125:

A verseny általam írt beharangozóját itt olvashatjátok: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/sydney-darts-masters-verseny-a-vilag-tuloldalan (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/sydney-darts-masters-verseny-a-vilag-tuloldalan)

Bár a hosszú hétvégém nagyon be van táblázva, remélem meg tudok 1-2 meccset élőben nézni...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 08:51:06
Mivel nem tudom, hogy ma mennyit tudok napközben gép előtt lenni, így már most előre megteszem a főoldali cikkben ajánlott tippjeimet. Annyi különbség van, hogy a Bunting meccsen a szorzó Bulletra 1,16-ról 1,20-ra növekedett.
Mint mondtam, kicsit tartok ettől a meccstől...de én bízom Buntingban!

Stephen Bunting    Sydney Masters 2015 - Bunting v Platt
(Mérkőzés nyertese)    20/08/2015    Egyik sem    1.20

6-1  :ok:

Itt pedig mindent bele Lewis:

Adrian Lewis    Sydney Masters 2015 - Lewis v Whitlock
(Mérkőzés nyertese)    20/08/2015    Egyik sem    1.44

6-5  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 09:16:38
Íme a verseny promoja! 12:00-kor kezdés!

https://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/vb.147101415337274/869199639794111/?type=2&theater (https://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/vb.147101415337274/869199639794111/?type=2&theater)

Az 1. kör párosításai:

12:00  Van Barneveld R. (Ned) - Harris C. (Nzl) 6-3
12:30  Bunting S. (Eng) - Platt D. (Eng) 6-1
13:00  Wade J. (Eng)   - Caldwell C. (Nzl) 6-2
13:30  Anderson G. (Sco) - Parry W. (Nzl) 6-0 (mocskosul sima volt, nem is értem MVG tavaly, hogy esett ki Parry ellen ??? )
14:00  Wright P. (Sco) - Ryder L. (Aus) 6-3
14:30  Taylor P. (Eng)    - Bridge C. (Aus) 6-2
15:00  Lewis A. (Eng) - Whitlock S. (Aus) 6-5
15:30  Van Gerwen M. (Ned) - Nicholson P. (Aus) 6-2
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 13:34:57
Toltam egy ilyet live-ban:

James Wade   James Wade v Craig Caldwell
(Legtöbb 180-as dobás a mérkőzésen)   20/08/2015   Egyik sem   1.33   

2-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 19:55:58
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 09:16:38
Íme a verseny promoja! 12:00-kor kezdés!

https://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/vb.147101415337274/869199639794111/?type=2&theater (https://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/vb.147101415337274/869199639794111/?type=2&theater)

Az 1. kör párosításai:

12:00  Van Barneveld R. (Ned) - Harris C. (Nzl) 6-3
12:30  Bunting S. (Eng) - Platt D. (Eng) 6-1
13:00  Wade J. (Eng)   - Caldwell C. (Nzl) 6-2
13:30  Anderson G. (Sco) - Parry W. (Nzl) 6-0 (mocskosul sima volt, nem is értem MVG tavaly, hogy esett ki Parry ellen ??? )
14:00  Wright P. (Sco) - Ryder L. (Aus) 6-3
14:30  Taylor P. (Eng)    - Bridge C. (Aus) 6-2
15:00  Lewis A. (Eng) - Whitlock S. (Aus) 6-5
15:30  Van Gerwen M. (Ned) - Nicholson P. (Aus) 6-2

Egyetlen meglepetés sem született...mindegyik kiemelt aránylag simán továbbjutott, egyedül Whitlock nehezítette meg Lewis dolgát, de hát Wizard elitkategória volt egykor..remélem nemsokára ismét az lesz! Jöhet holnap a 2. nap!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 20:06:15
Holnapi program...ezek már veretes csörték:

12:00 Wade J. (Eng) - Wright P. (Sco) 6-8
13:00 Taylor P. (Eng) - Bunting S. (Eng) 8-2
14:00 van Gerwen M. (Ned) - van Barneveld (Ned) 4-8
15:00 Lewis A. (Eng) - Anderson G. (Sco) 8-7
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 09:31:14
Elérkeztünk a Sydney Darts Masters 2. játéknapjához! A legjobb 8 között 4 párosítás vár ránk a 12:00-tól kezdődő műsorban! Most pár mondat erejéig átnézem mindegyiket, de már most előre mondom, hogy itt rendkívül kockázatos már kimenetelre fogadni, főleg előzetes fogadással...a posztban a szorzók a bet365 fogadóportál ajánlatai.

12:00 Wade J. (1,66) - Wright P. (2,2)

Ezzel a csörtével kapcsolatosan két korábbi mérkőzésre találtam adatokat az elmúlt 1 évben. Tavasszal a Premier League-ben az angol nyert simán 7-3-ra, illetve múlt héten a Perth Masters-en is 8-2-es arányban legyőzte a skót kedvencemet. A formákat tekintve érdekes a helyzet. A nyár elején Wright pazar formában játszott: döntőbe jutott a Japan Masters-en, a World Matchplay-en a legjobb 4-be jutott, ahol a mumus MVG ütötte el a döntőbe jutástól. Wade pedig a World Matchplay óta bepörgött. Döntős volt ott MVG ellen, múlt héten a Perth Masters-en menetelt el a döntőig. Wadey kezd magára találni ismét. Mindketten hasonló formában vannak, de ha összekerülnek akkor abból általában sima Wade siker születik...fejben Wright ellene valahogy nincs felkészülve vagy nem tudom. Ezt a párosítást én hagynám élőre aztán kiderül, hogy érdemes-e kimenetelre fogadni vagy sem.


13:00 Taylor P. (1,22) - Bunting S. (4,33)

Már a 8 között megismétlődik a tavalyi döntő! A 2014-es fináléban Phil nagyon könnyedén 11-3-ra elintézte Buntingot. Idén adataim szerint 2-szer találkoztak eddig, mindkétszer a Premier League-ben, ahol egy sima Taylor győzelem (7-1), illetve egy döntetlen született április 16-án (6-6). Bunting az előző körben - annak ellenére, hogy féltettem kicsit - nagyon simán legyőzte David Platt-ot 6-1-re, Power pedig 6-2-vel búcsúztatta a közönségkedvenc, ausztrál Tic Bridge-et. Ha visszagondolok kettejük összecsapásaira, Bunting szinte mindig megilletődötten játszik a 16-szoros világbajnok ellen, mintha túlságosan is tisztelné, mint ellenfelet. Phil most ráadásul pazar formában van (júniusban megnyerte a Japan Darts Masters-t, múlt héten a Perth Darts Masters-t, összetettben vezeti Gerwen előtt a World Series of Darts sorozatot, amelynek most 4. állomása ez a Sydney-i torna...), Bunting pedig labilis. Múlt héten rögtön az első körben egyedüli kiemeltként elbukott Kyle Anderson ellen 6-5-re...szóval 1 szó, mint 100, Phil papa fog továbbjutni szerintem!

14:00 van Gerwen (1,22) - van Barneveld (4,33)

A holland dartssport két klasszisa találkozik a 8 között. Az utóbbi években már Gerwen kezdi túlnőni "felmenőjét". Átböngészve legutóbbi meccseiket az elmúlt 1 évből egyetlen Barney győzelmet találtam, és 4 MVG-sikert. Legutóbb a múlt héten a Perth Masters-en találkoztak, ahol 8-4-es győzelmével Mighty Mike jutott a legjobb 4 közé! Barney-nak pedig hagyományosan nem megy Sydney-ben a játék. Az előző 2 évben még csak győzni sem tudott, mindig kiesett az 1. körben. Idén ez az átok megtört, és tegnap 6-3-ra legyőzte a kevésbé jegyzett ausztrál Cody Harrist. A dobásokat visszanézve azért nem mutatott olyan frenetikus darts-ot, amivel olykor elő tud rukkolni...MVG meccsét pedig sajnos nem láttam Nicholson ellen, ahol nyert 6-2-re. Mindent összevetve szerintem most is a fiatalabbik holland megy a 4 közé!

15:00 Lewis A. (2,62) - Anderson G. (1,50)

2-szeres világbajnok a regnáló világbajnok ellen. Az utóbbi 1 évben többször is találkoztak már egymás ellen: például a 2014-es Cash Converters Players Championship nevű torna döntőjét ők játszották (Gary 11-6-ra nyert), de 2015-ben többször egymásnak estek a Premier League során is (rendre Gary nyert viszonylag simán: 7-1, 7-3), illetve legutóbb múlt héten a Perts Darts Mastersen vívtak szintén a legjobb 8 között elég komoly mérkőzést (döntő legre került sor, ahol Gary nyert 8-7-re). A tegnapi nap folyamán Anderson lazán elintéze 6-0-ra az új-zélandi Warren Parryt, míg Lewisnak jobban meg kellett izzadni a továbbjutásért Simon Whitlock ellen (6-5). Tehát nem csoda, hogy a bookiek Garyt tartják a mérkőzés esélyesének (1,50), jobb formában is van az  angolnál idén. Véleményem szerint Gary Anderson most is tovább fog jutni, bár a múlt heti mérkőzésük alapján eléggé rizikós ez a tippem!

Egyébként szoros meccseken érdemes figyelni a 180-as dobásokat is. Darts tekintetében - akár a fociban is - nagyon jó kis fogadási opció lehet. Én személy szerint nem szeretem az összetett 180 overekre való fogadást. Sokkal inkább preferálom az egyéni 180 overeket élőben. Azért ha valaki figyeli a darts-ot tudja, hogy kik azok a játékosok, akik képesek sz@rni olykor őket: MVG, Taylor, Lewis...és kik azok akik nem annyira (pl. Wade).

Na ezen szösszenet végére összefoglalva kimenetelben én Taylor-ra tennék előzetesen összvissz. A többivel pedig várnék az élőzésre! 
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 09:36:34
És a lenti rövid elemzésben említett tippemet megjátszva:

Phil Taylor   Sydney Masters 2015 - Taylor v Bunting
(Mérkőzés nyertese)   21/08/2015   Egyik sem   1.22

Szünetben 4-2 Taylor-nak, de Bunting kiszállót hibázott. Elég szoros a meccs...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 12:31:48
Live: 3-3-as állásnál 2 db 180 már megvan:

Peter Wright - Felett: 3.5   James Wade v Peter Wright
(Játékos 180-ak)   21/08/2015   Egyik sem   1.66

Remélem kettőt még dob...

3 db 180  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: kontrafix Dátum augusztus 21, 2015, 12:35:32
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 12:31:48
Live: 3-3-as állásnál 2 db 180 már megvan:

Peter Wright - Felett: 3.5   James Wade v Peter Wright
(Játékos 180-ak)   21/08/2015   Egyik sem   1.66

Remélem kettőt még dob...

Ugyan ezt raktam én is pont xD
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 12:51:42
Idézetet írta: kontrafix Dátum augusztus 21, 2015, 12:35:32
Ugyan ezt raktam én is pont xD

Sajna csak 3-at dobott... :-\
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 13:34:07
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 09:36:34
És a lenti rövid elemzésben említett tippemet megjátszva:

Phil Taylor   Sydney Masters 2015 - Taylor v Bunting
(Mérkőzés nyertese)   21/08/2015   Egyik sem   1.22

Szünetben 4-2 Taylor-nak, de Bunting kiszállót hibázott. Elég szoros a meccs...

8-2 a vége..szünet után bedarálta az öreg Buntingot.. :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 21, 2015, 13:51:44
Barneveld (vs. van Gerwen) 180-as dobások 3.5 felett 2,20
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 14:03:54
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum augusztus 21, 2015, 13:51:44
Barneveld (vs. van Gerwen) 180-as dobások 3.5 felett 2,20

Az meglesz szerintem! Én erre a meccsre most nem teszek, de Barney ma nagyon elemében van. 5-1-re vezet, Gerwen későn fog észheztérni...innen szerintem megfordítani már nem fogja ellene. Ezért kemény sportág ez a darts. Barneveldre előzetesen 4,33-as volt a szorzó, és simán jön. Tény, hogy a statisztika MVG mellett szól, de elég kifogni egy gyengébb napot/kezdést és vége a bulinak
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 21, 2015, 14:07:43
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 14:03:54
Az meglesz szerintem! Én erre a meccsre most nem teszek, de Barney ma nagyon elemében van. 5-1-re vezet, Gerwen későn fog észheztérni...innen szerintem megfordítani már nem fogja ellene. Ezért kemény sportág ez a darts. Barneveldre előzetesen 4,33-as volt a szorzó, és simán jön. Tény, hogy a statisztika MVG mellett szól, de elég kifogni egy gyengébb napot/kezdést és vége a bulinak

Ha Gerwen nyer kettőt egymás után biztos lejön.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 14:11:51
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum augusztus 21, 2015, 14:07:43
Ha Gerwen nyer kettőt egymás után biztos lejön.

Nem kellett itt kettőt nyerni. Gratula!  ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 14:26:28
Kis rizikózás csökkentett téttel. C'on Gary!!!

Gary Anderson   Adrian Lewis v Gary Anderson
(Mérkőzés nyertese)   21/08/2015   Egyik sem   1.57

3-3 a szünetben...ha így folytatódik, nagyon nüanszokon fog ez múlni..ezt nevezik lutrinak  ;D

7-7...döntő leg..


8-7 oda...ez az én szerencsém  :noway: :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 21, 2015, 15:08:03
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 20, 2015, 20:06:15
Holnapi program...ezek már veretes csörték:

12:00 Wade J. (Eng) - Wright P. (Sco) 6-8
13:00 Taylor P. (Eng) - Bunting S. (Eng) 8-2
14:00 van Gerwen M. (Ned) - van Barneveld (Ned) 4-8
15:00 Lewis A. (Eng) - Anderson G. (Sco) 8-7

Mai eredmények! Holnap elődöntők és a döntő!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 10:49:22
Elérkezett az elődöntők és a döntő napja a Sydney Darts Masters-en! Lássuk az elődöntőket:

12:00 Phil Taylor (Eng) - Peter Wright (Sco)

A 16-szoros világbajnok tegnap 8-2-re ledózerolta Stephen Buntingot. Bullet a meccs elején jól kezdett és a szünetig egész jól tartotta magát, sőt ha nem rontja el 3-2-es állásnál a kiszállóját, akkor bizony lehet más lett volna a leányzó fekvése egy 3-3-as szünettel, mint egy 4-2-essel Phil papa javára. Szerintem itt dőlt el lélektanilag a meccs, mert a szünet után 5 leget nyert zsinórban Power és kivégezte fiatalabb honfitársát. Elég meggyőző volt ismét a játéka!
Peter Wright végre elkapta Wade-et!! Mivel a kedvencemnek számít, nagyon örülök, hogy a 4 közé bejutott. Szoros volt a meccs az angollal végig, talán az döntött, hogy az első break-et a skót tudta végrehajtani, így 8-6-ra győzött. Kicsit savanyú volt a győzelem íze a számban, mivel tettem egy élőfogadást arra, hogy Snakebite dob 4 180-at a meccsen - a fogadás pillanatában már 2 megvolt -, de csak 3 sikeredett belőle. Annyi baj legyen, dartsban általában minimalizált tétekkel játszom, pusztán a fogadás kedvéért! Nem egy életbiztosítás itt nagy összegekkel játszani, de ezt már sokszor leírtam! :)
Szóval visszatérve a mai meccsre, látva a két úriember aktuális formáját, úgy érzem Wright ma nem fogja tudni elkapni az Öreget. Nagyon megy Phil, be akarja húzni ezt a World Series of Darts sorozatot, és most hogy MVG kiesett tegnap, még nagyobb esélye nyílik elszakadni tőle összetettben. Illetve talán már most készül a decemberi VB-re...lehet, hogy meglesz az a 17. VB cím is? Jelenlegi formája alapján nem kizárt, sőt elég sanszos a dolog...de ezt majd máskor taglaljuk, ha aktuális lesz. A lényeg, a lényeg, bármekkora kedvencem is Wright, nem hiszem, hogy ma győztesen hagyja el a porondot:

Phil Taylor   Sydney Masters 2015 - Taylor v Wright
(Mérkőzés nyertese)   22/08/2015   Egyik sem   1.33 10-7  :ok:

Szünetnél 5-2 az állás...Wright 0-2-re vezetett, aztán az Öreg összekapta magát, ahogy várható volt. Wright kicsit szétesett, kíváncsi vagyok a szünetben rendbe tudja-e magát tenni fejben.

13:00 Adrian Lewis (Eng) - Raymond van Barneveld (Ned)

A másik elődöntő még komolyabb csörte lesz szerintem. Az elmúlt egy évben ők is többször összekerültek (pl. tavasszal a Premier League-ben), de az utóbbi időszakban legeslegemlékezetesebb meccsük a decemberi VB-n volt. Ekkor Lewis megdobta a torna egyetlen 9 nyilasát, de végül mégis Barneveld jutott tovább a legjobb 8 közé!! Őrületes meccs volt. Bár ez a torna nem bír olyan nagy presztízzsel, és lehet félvállról veszik, ha most nem jut valaki a döntőbe, én azért reménykedem benne, hogy jó pár leg-re sor kerül, ezért én az "Összetett leg"-ekre való fogadást választottam. A 16,5 leg over elég reálisnak tűnik a tegnap látottak alapján. Lewis tegnap Anderson ellen 15-öt meccselt (8-7-re nyert), míg Barneveld 12-őt (8-4-re nyert). Az elődöntőkben 10 nyert legig tart egy mérkőzés, egy 10-7-es meccset el tudok képzelni, ha mindkettőnek jól mennek majd a tömegek, illetve a kiszállók. Ez már picit rizikósabb fogadás, de reménykedem a legjobbakban:

Felett 16.5   Sydney Masters 2015 - van Barneveld v Lewis
(Összesített legek)   22/08/2015   Egyik sem 1.72

3-4 az állás a szünetben, de Lewis break-előnyben van. És Barney cefettül rosszul dobja a kiszállókat, ami veszélyezteti az overemet.. :-\

Kivettem a tétet minimális nyereséggel. Nem érzem Barney-ban az erőt. Feszült, nem jönnek úgy a dobásai...aztán lehet, hogy lejönne az over...akkor így jártam  :)

És a végére pedig kicsi kedvhozatalnak a decemberi VB káprázatos momentuma:

https://www.youtube.com/watch?v=wOHMm6UkgF8 (https://www.youtube.com/watch?v=wOHMm6UkgF8)   
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 22, 2015, 11:58:47
Wright (vs. P. Taylor) 180-as dobások 4.5 felett 2,37
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 12:34:37
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum augusztus 22, 2015, 11:58:47
Wright (vs. P. Taylor) 180-as dobások 4.5 felett 2,37

Ez meglesz, bár most kicsit szétesett Wright, de a szünet után összekapja magát!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 12:40:56
9 nyíííííllll!!!! Taylor papa nagyon ott van a szeren!!! :laugh:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 22, 2015, 13:10:33
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 12:34:37
Ez meglesz, bár most kicsit szétesett Wright, de a szünet után összekapja magát!

Nem lett meg.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 13:13:45
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum augusztus 22, 2015, 13:10:33
Nem lett meg.

Pedig 7-2-ről visszajött 8-6-ra is...a tegnapi meccset is figyelembe véve érdekes Wright, mert a 180-anjait az első 2 legben tolta. Utána mintha kicsit szétesett volna koncentráltsága...és ma is így volt. Én is ezen buktam. Ma már nem is mertem tenni a 180-jaira a tegnapi miatt. :-\ Sajnálom, hogy buktál rajta..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 22, 2015, 13:39:20
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 13:13:45
Pedig 7-2-ről visszajött 8-6-ra is...a tegnapi meccset is figyelembe véve érdekes Wright, mert a 180-anjait az első 2 legben tolta. Utána mintha kicsit szétesett volna koncentráltsága...és ma is így volt. Én is ezen buktam. Ma már nem is mertem tenni a 180-jaira a tegnapi miatt. :-\ Sajnálom, hogy buktál rajta..

Barney majd visszahozza (legalábbis remélem). Szünetig két 180-ast dobott, még kell 3.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 14:06:20
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 10:49:22
Elérkezett az elődöntők és a döntő napja a Sydney Darts Masters-en! Lássuk az elődöntőket:

12:00 Phil Taylor (Eng) - Peter Wright (Sco)

A 16-szoros világbajnok tegnap 8-2-re ledózerolta Stephen Buntingot. Bullet a meccs elején jól kezdett és a szünetig egész jól tartotta magát, sőt ha nem rontja el 3-2-es állásnál a kiszállóját, akkor bizony lehet más lett volna a leányzó fekvése egy 3-3-as szünettel, mint egy 4-2-essel Phil papa javára. Szerintem itt dőlt el lélektanilag a meccs, mert a szünet után 5 leget nyert zsinórban Power és kivégezte fiatalabb honfitársát. Elég meggyőző volt ismét a játéka!
Peter Wright végre elkapta Wade-et!! Mivel a kedvencemnek számít, nagyon örülök, hogy a 4 közé bejutott. Szoros volt a meccs az angollal végig, talán az döntött, hogy az első break-et a skót tudta végrehajtani, így 8-6-ra győzött. Kicsit savanyú volt a győzelem íze a számban, mivel tettem egy élőfogadást arra, hogy Snakebite dob 4 180-at a meccsen - a fogadás pillanatában már 2 megvolt -, de csak 3 sikeredett belőle. Annyi baj legyen, dartsban általában minimalizált tétekkel játszom, pusztán a fogadás kedvéért! Nem egy életbiztosítás itt nagy összegekkel játszani, de ezt már sokszor leírtam! :)
Szóval visszatérve a mai meccsre, látva a két úriember aktuális formáját, úgy érzem Wright ma nem fogja tudni elkapni az Öreget. Nagyon megy Phil, be akarja húzni ezt a World Series of Darts sorozatot, és most hogy MVG kiesett tegnap, még nagyobb esélye nyílik elszakadni tőle összetettben. Illetve talán már most készül a decemberi VB-re...lehet, hogy meglesz az a 17. VB cím is? Jelenlegi formája alapján nem kizárt, sőt elég sanszos a dolog...de ezt majd máskor taglaljuk, ha aktuális lesz. A lényeg, a lényeg, bármekkora kedvencem is Wright, nem hiszem, hogy ma győztesen hagyja el a porondot:

Phil Taylor   Sydney Masters 2015 - Taylor v Wright
(Mérkőzés nyertese)   22/08/2015   Egyik sem   1.33 10-7  :ok:

Szünetnél 5-2 az állás...Wright 0-2-re vezetett, aztán az Öreg összekapta magát, ahogy várható volt. Wright kicsit szétesett, kíváncsi vagyok a szünetben rendbe tudja-e magát tenni fejben.

13:00 Adrian Lewis (Eng) - Raymond van Barneveld (Ned)

A másik elődöntő még komolyabb csörte lesz szerintem. Az elmúlt egy évben ők is többször összekerültek (pl. tavasszal a Premier League-ben), de az utóbbi időszakban legeslegemlékezetesebb meccsük a decemberi VB-n volt. Ekkor Lewis megdobta a torna egyetlen 9 nyilasát, de végül mégis Barneveld jutott tovább a legjobb 8 közé!! Őrületes meccs volt. Bár ez a torna nem bír olyan nagy presztízzsel, és lehet félvállról veszik, ha most nem jut valaki a döntőbe, én azért reménykedem benne, hogy jó pár leg-re sor kerül, ezért én az "Összetett leg"-ekre való fogadást választottam. A 16,5 leg over elég reálisnak tűnik a tegnap látottak alapján. Lewis tegnap Anderson ellen 15-öt meccselt (8-7-re nyert), míg Barneveld 12-őt (8-4-re nyert). Az elődöntőkben 10 nyert legig tart egy mérkőzés, egy 10-7-es meccset el tudok képzelni, ha mindkettőnek jól mennek majd a tömegek, illetve a kiszállók. Ez már picit rizikósabb fogadás, de reménykedem a legjobbakban:

Felett 16.5   Sydney Masters 2015 - van Barneveld v Lewis
(Összesített legek)   22/08/2015   Egyik sem 1.72

3-4 az állás a szünetben, de Lewis break-előnyben van. És Barney cefettül rosszul dobja a kiszállókat, ami veszélyezteti az overemet.. :-\

Kivettem a tétet minimális nyereséggel. Nem érzem Barney-ban az erőt. Feszült, nem jönnek úgy a dobásai...aztán lehet, hogy lejönne az over...akkor így jártam  :)

És a végére pedig kicsi kedvhozatalnak a decemberi VB káprázatos momentuma:

https://www.youtube.com/watch?v=wOHMm6UkgF8 (https://www.youtube.com/watch?v=wOHMm6UkgF8)

Kár volt beszarinak lennem...de jellemző, hogy Barney a tét kivétele után kapta magát cefettül össze. 10-9-re nyert Lewis! Taylor-Lewis döntő lesz!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 22, 2015, 15:06:26
Sydney Darts Masters döntő

P. Taylor (Eng) - A. Lewis (Eng) 11-3

Oktatott az Öreg! És a Perth Darts Masters után a Sydney állomást is behúzta. Folyt. köv. jövő hét pénteken az új-zélandi Auckland-ben!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 24, 2015, 11:48:31
Egyesek már megérkeztek az Australian Tour 3. állomásának helyszínére, Új-Zélandra! Barney rögtön kihasználta az alkalmat, hogy Gyűrűk Urás képet osszon meg a rajongókkal!  :)

(https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11796210_10153517945415993_2523126705206099525_n.jpg?oh=0585dfbbb683162496ae66d2cd13cfe7&oe=563FFD1A)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 27, 2015, 15:01:00
Holnaptól elstartol az Auckland Darts Masters! A mérkőzések 09:00-kor kezdődnek!

Beharangozó a versenyről: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/auckland-darts-masters-ismet-power (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/auckland-darts-masters-ismet-power)

Kedvcsinálónak pedig Taylor múlt heti 9 nyilasa Peter Wright ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=FTCaa3TVoGg (https://www.youtube.com/watch?v=FTCaa3TVoGg)

És persze az 1. kör párosításai:

09:00 A. Lewis - D. Platt 6-2
09:30 P. Wright - M. Cleaver 6-1
10:00 J. Wade - P. Nicholson 6-3
10:30 P. Taylor - C. Caldwell 6-0
11:00 R. van Barneveld - L. Ryder 6-0
11:30 S. Bunting - S. Whitlock 4-6  :ok:
12:00 M. van Gerwen - R. Szabo 6-3
12:30 G. Anderson - R. Modra 6-5

(https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11947687_10153549972128485_2050266492049483812_n.jpg?oh=43217c70b09b2d106f6ab111a617d78d&oe=566BA167)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 09:27:24
Apróval:

Live: 3-2-es állásnál

David Platt +3.5   Adrian Lewis v David Platt
(Mérkőzés hendikep - legek)   28/08/2015   Egyik sem   
1.66  :noway:

Talán nyer még 1 leget Platt..

Az esélye megvolt rá...6-2
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 09:52:33
Ismét apróval:

Live: 1-0-ás állásnál

Felett 6.5   Peter Wright v Mark Cleaver
(Összesített legek)   28/08/2015   Egyik sem   1.50

Egyetlen leget kérek Cleaver! Megvan nagy nehezen!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 10:23:19
Live: 0-0

Paul Nicholson +3.5   James Wade v Paul Nicholson
(Mérkőzés hendikep - legek)   28/08/2015   Egyik sem   1.61  :ok:
3-3 perpill

3 legre jó lehet ez a Nicholson az 1. leg alapján! Már le sem írom, hogy ez szintén apróval ment..:)

Tettem még egy ilyet kicsit nagyobb összeggel:

Paul Nicholson +5.5   James Wade v Paul Nicholson
(Mérkőzés hendikep - legek)   28/08/2015   Egyik sem   1.53  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 10:58:08
Ez nagyon rizikós, de talán hazai pályán Caldwellnek sikerül elcsípni 2 leget Power ellen:

Felett 7.5   Phil Taylor v Craig Caldwell
(Összesített legek)   28/08/2015   Egyik sem   2.37  :noway:

Milyen pofátlan vendég ez a Taylor...lealázza szegény Caldwellt..itt, ha egyetlen leget nyer, az csoda :D Pedig milyen elánnal vonult be szegény... ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 11:54:33
Még tegnap tettem a főoldali posztomban említett tippet:

Simon Whitlock Auckland Masters 2015 - Bunting v Whitlock
(Mérkőzés nyertese)   28/08/2015   Egyik sem   2.00

4-6  :ok:

Egyelőre 1-2 Wizardnak!! Remélem behúzza!

1-5 innen már MUST WIN kategória!

2-5-nél kivettem 90%-os nyereség felajánlásnál! Nem kockáztatok, ennek ellenére remélem, hogy most már Whitlock behúzza innen. 3-5 az állás!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 16:10:48
Mai eredmények:
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 27, 2015, 15:01:00

G. Anderson - A. Lewis 4-8
P. Taylor - S. Whitlock 8-3
J. Wade - P. Wright 8-5
R. van Barneveld - M. van Gerwen 8-7 mi volt ez a meccs, te atyaéggggg  :o :spaz: :2funny:

Holnapi elődöntők:

P. Taylor - J. Wade
A. Lewis - R. van Barneveld
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 08:35:47
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 16:10:48
A holnapi párosítások:

G. Anderson - A. Lewis
P. Taylor - S. Whitlock
J. Wade - P. Wright
R. van Barneveld - M. van Gerwen

Lehet lesz ezekről is egy rövidebb elemzés a főoldalon estefelé! Meglátjuk!

Végül is lett előzetes tegnap, csak nem volt időm ide belinkelni: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/auckland-darts-masters-gigaszok-csataja (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/auckland-darts-masters-gigaszok-csataja)

Szűk fél órán belül kezdés!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 09:17:47
És akkor rögtön az első meccsnél a posztban megemlített tippem:

Felett 13.5    James Wade v Peter Wright
(Összesített legek)    29/08/2015    Egyik sem    2.20

Remélem a legjobbakat és lesz egy 8-6-os eredmény legalább! Rizikós tipp!

8-5...hát igen a döntő pillanatokban Wright többször is hibázott, Wade meg pont olyankor volt kíméletlen. Nüanszokon múlott ez megint.  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 10:05:29
Live: 1-0

Raymond van Barneveld +3.5    Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Mérkőzés hendikep - legek)    29/08/2015    Egyik sem 1.66  :ok:

Nem gondoltam volna, hogy Gerwen ennyire durván fogja a kiszállókat dobni ma...korrigálás:

Michael van Gerwen -4.5    Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Mérkőzés hendikep - legek)    29/08/2015    Egyik sem 1.61 ..kapkodás meghozta a gyümölcsét.  :noway:

Ezen a meccsen adtam a hazárdírozásnak rendesen...de szerencsére a végén többnyire jöttek a megérzések az előbbi hülyeségemet leszámítva...muszáj volt visszahozni a tétet, ami sikerült is kis nyereséggel:

Michael van Gerwen - Felett: 2.5    Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Játékos 180-ak)    29/08/2015    Egyik sem    1.57     3-at már megdobta  :ok:

Felett 13.5    Michael van Gerwen v Raymond van Barneveld
(Összesített legek)    29/08/2015    Egyik sem 2.25  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 11:04:17
Live: 5-0

Simon Whitlock +7.5    Phil Taylor v Simon Whitlock
(Mérkőzés hendikep - legek)    29/08/2015    Egyik sem    1.44  :ok:

Egyetlen kicsinyke legre azért csak jó Whitlock...őrület, amit Taylor művel.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 11:47:21
Live:

Adrian Lewis - Felett: 3.5    Adrian Lewis v Gary Anderson
(Játékos 180-ak)    29/08/2015    Egyik sem    1.66   :ok:

1 volt neki amikor tettem, utána rögtön robbant a 2. Remélem még 2-őt tud dobni!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 29, 2015, 12:06:47
Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 28, 2015, 16:10:48
Mai eredmények:

G. Anderson - A. Lewis 4-8
P. Taylor - S. Whitlock 8-3
M. van Gerwen - R. van Barneveld 7-8
P. Wright - J. Wade 5-8

Holnapi elődöntők:

R. van Barneveld - J. Wade
A. Lewis - P. Taylor
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 30, 2015, 09:24:21
Live:1-2-es állásnál

James Wade - Felett: 3.5    Raymond van Barneveld v James Wade
(Játékos 180-ak)    30/08/2015    Egyik sem    1.66     3-at dobott.. :noway:

Még 3-at kérek Wadey!

Illetve ment még egy ilyen is nagyobb téttel:

Alatt 17.5    Raymond van Barneveld v James Wade
(Összesített legek)    30/08/2015    Egyik sem    1.66  10-6 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum augusztus 30, 2015, 13:46:58
Sajnos az 1. elődöntő után nem volt módomban követni a másik elődöntőt, illetve a döntőt, amiért szívom a fogam rendesen, mert az eredményekből is kitűnik, hogy brutálisan nagy csörték lehettek:

J. Wade. - R. van Barneveld 6-10
A. Lewis - P. Taylor 10-9

Döntő:

A. Lewis - R. van Barneveld 11-10


Tehát Adrian Lewis győzelmével ért véget az I. Auckland Darts Masters! Az angolnak tényleg egy álma vált valóra, hogy Új-Zélandon versenyezhet, így gondolta meg sem áll a tornagyőzelemig!  ;D
Most, ha minden igaz 2 hét szünet következik, és talán az European Tour 7. állomása lesz a következő olyan verseny, amit tudunk streameken követni, illetve fogadni. Egyébként Müllheimben, Németországban kerül megrendezésre szeptember 11-13. között!

Addig is Let's play darts!!

(http://cache2.asset-cache.net/gc/485906218-adrian-lewis-with-runner-up-raymond-van-gettyimages.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=X7WJLa88Cweo9HktRLaNXl4X1P%2baGusEHnrc3aTwcvWHNtUXKpnKMg6%2b7qrLMgN5PiKgm329l7iTttIA13yuMA%3d%3d)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 10, 2015, 12:51:17
A hétvégén ismét darts! Ezúttal a németországi Mülheimben lépnek tábla elé a srácok az European Tour keretében!

A torna beharangozója a nap folyamán valószínűleg kikerül a főoldalra! És előzetesen minimális téttel tettem is egy fogadást a torna végső győztesére!

Michael van Gerwen   European Tour 7 2015
(Végső győztes)   13/09/2015   2 Helyezések 1/2 Szorzó   2.62

A képen pedig a tavalyi győztes, és címvédő Michael Smith, avagy Bully Boy

(http://bilder.darts1.de/Michael-Smith/Michael-Smith-Sieger.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 10, 2015, 19:42:44
A főoldalon már olvasható a torna beharangozója!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-folytassa-mr-gerwen (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-folytassa-mr-gerwen)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 09:06:56
Szomorúan tapasztalom, hogy a bet365 4 órával a torna kezdete előtt nem ad még mindig a mérkőzésekre fogadási ajánlatot....valószínűsíthetően csak a holnapi naptól lesz mérkőzés kimenetelére, illetve élőfogadásra lehetőségünk..

Pedig már agyaltam Bunting, Pallett, Suljovic és van Barneveld meccsén, hogy mire is lenne érdemes tenni tétet.  :-\

1. kör meccsei - Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 M. Dudbridge (Eng) - D. Johnson (Eng) 5-6
13:30 D. Pallett (Eng) - S. West (Eng) 4-6
14:00 D. Gurney (Nir) - M. Frost (Eng) 6-2
14:30 C. Finnan (Irl) - C. Reyes (Esp) 2-6
15:00 J. Lovett (Eng) - J. Artut (Ger) 6-5
15:30 J. Dekker (Ned) - J. Bain (Sco) 6-3
16:00 A. Hunt (Eng) - K. Ratajski (Pol) 6-5
16:30 J. Hubbard (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 1-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 D. van Duijvenbode (Ned) - C. Kist (Ned) 5-6
19:30 M. Suljovic (Aut) - C. Soethe (Ger) 6-0
20:00 G. Price (Wal) - A. Jenkins (Eng) 1-6
20:30 S. Bunting (Eng) - M. Barilli (Sco) 6-4
21:00 M. Hopp (Ger) - R. van Barneveld (Ned) 6-4
21:30 K. Painter (Eng) - A. Norris (Eng) 6-3
22:00 W. Newton (Eng) - C. Dobey (Eng) 6-3
22:30 J. Wilson (Eng) - M. Schindler (Ger)

(https://www.muelheim-ruhr.de/cms/shared/img.php?uid=2e5f6cfd0e912b59a33ade368e1e6c0c&endung=png&breite=270&hoehe=202)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 11:46:10
Az 1. játéknapra írtam gyorsan egy posztot: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-1-kor-avagy-a-legjobb-48-kozott (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-1-kor-avagy-a-legjobb-48-kozott)

A benne taglalt mérkőzéseket pedig meg is játszottam:

Raymond van Barneveld   European Tour 7 2015 - Hopp v van Barneveld
(Mérkőzés nyertese)   11/09/2015   Egyik sem   1.28 6-4  :noway:

Stephen Bunting   European Tour 7 2015 - Bunting v Barilli
(Mérkőzés nyertese)   11/09/2015   Egyik sem   1.16 6-4  :ok:

Mensur Suljovic   European Tour 7 2015 - Suljovic v Soethe
(Mérkőzés nyertese)   11/09/2015   Egyik sem   1.20 6-0  :ok:

David Pallett   European Tour 7 2015 - Pallett v West
(Mérkőzés nyertese)   11/09/2015   Egyik sem   1.50 4-6...meg kéne tanulni kiszállókat dobni... :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 19:14:09
Live: 3-2-es állásnál

Felett 9.5    Dirk van Duijvenbode v Christian Kist
(Összesített legek)    11/09/2015    Egyik sem    1.66

Bízom benne, hogy születik legalább egy 6-4-es eredmény.

Eddig 4-4...5-6 lett a vége  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 20:32:03
Live: 2-2-es állás

Stephen Bunting -1.5    Stephen Bunting v Mark Barilli
(Mérkőzés hendikep - legek)    11/09/2015    Egyik sem    1.53 6-4  :ok:

Rizikózom és 6-4-es Bunting sikert jósolok...necces.

Ment mellé egy ilyen is 3-3-nál:

Felett 9.5    Stephen Bunting v Mark Barilli
(Összesített legek)    11/09/2015    Egyik sem    1.40 6-4  :ok:

Ez a meccs a forgatókönyvem szerint zajlott...hozott is a konyhára  :great: :redchug:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 21:21:17
Live: 4-3-as állásnál

Max Hopp +1.5 Max Hopp v Raymond van Barneveld
(Mérkőzés hendikep - legek)    11/09/2015    Egyik sem    1.40  :ok:

Jön a cikkben tett jóslatom. Barney eléggé megszenved a némettel. Remélem azért a végén 6-5-re leveri.

Eddig 5-4 Hoppnak...6-4 a vége, ez aztán a meglepetés!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 22:30:52
Live: 2-0-ás állásnál

Alatt 9.5    Wes Newton v Chris Dobey
(Összesített legek)    11/09/2015    Egyik sem    1.61

6-3-as Newton sikert várok...rizikó

5-1-ről kiengedett Newton és csak a mákon múlt, na meg az ő tudásán, hogy 5-3-nál 125-ről kilépett. Köszi Wes! 6-3 a vége  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 23:12:10
Mai eredmények:
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 11, 2015, 09:06:56
1. kör meccsei - Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 M. Dudbridge (Eng) - D. Johnson (Eng) 5-6
13:30 D. Pallett (Eng) - S. West (Eng) 4-6
14:00 D. Gurney (Nir) - M. Frost (Eng) 6-2
14:30 C. Finnan (Irl) - C. Reyes (Esp) 2-6
15:00 J. Lovett (Eng) - J. Artut (Ger) 6-5
15:30 J. Dekker (Ned) - J. Bain (Sco) 6-3
16:00 A. Hunt (Eng) - K. Ratajski (Pol) 6-5
16:30 J. Hubbard (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 1-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 D. van Duijvenbode (Ned) - C. Kist (Ned) 5-6
19:30 M. Suljovic (Aut) - C. Soethe (Ger) 6-0
20:00 G. Price (Wal) - A. Jenkins (Eng) 1-6
20:30 S. Bunting (Eng) - M. Barilli (Sco) 6-4
21:00 M. Hopp (Ger) - R. van Barneveld (Ned) 6-4
21:30 K. Painter (Eng) - A. Norris (Eng) 6-3
22:00 W. Newton (Eng) - C. Dobey (Eng) 6-3
22:30 J. Wilson (Eng) - M. Schindler (Ger) 6-4

A holnapi 2. játéknap párosításai:

D. Chisnall (Eng) - J. Dekker (Ned)
B. Dolan (Nir) - C. Reyes (Esp)
K. Huybrechts (Bel) - M. Hopp (Ger)
T. Jenkins (Eng) - S. West (Eng)
M. King (Eng) - D. Gurney (Nir)
J. Pipe (Eng) - M. Suljovic (Aut)
M. Smith (Eng) - W. Newton (Eng)
R. Thornton (Sco) - C. Kist (Ned)
B. van de Pas (Ned) - J. Lovett (Eng)
V. van der Voort (Ned) - K. Painter (Eng)
M. van Gerwen (Ned) - A. Hunt (Eng)
J. Wade (Eng) - D. Johnson (Eng)
I. White (Eng) - S. Bunting (Eng)
S. Whitlock (Aus) - R. J. Rodriguez (Aut)
P. Wright (Sco) - A. Jenkins (Eng)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 09:15:00
Mai napra vonatkozó posztom: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-elore-angolok (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-elore-angolok)

Remélem most mindegyik jönni fog, és nem lesz hiba a számításaimban. :)

És akkor a mai pontos időbeosztás:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 B. Dolan (Nir) - C. Reyes (Esp) 4-6
13:30 R. Thornton (Sco) - C. Kist (Ned)6-4
14:00 J. Pipe (Eng) - M. Suljovic (Aut) 6-5
14:30 T. Jenkins (Eng) - S. West (Eng) 6-5
15:00 B. van de Pas (Ned) - J. Lovett (Eng) 4-6
15:30 M. King (Eng) - D. Gurney (Nir)6-4
16:00 K. Huybrechts (Bel) - M. Hopp (Ger) 6-0
16:30 V. van der Voort (Ned) - K. Painter (Eng) 4-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 I. White (Eng) - S. Bunting (Eng) 6-3
19:30 D. Chisnall (Eng) - J. Dekker (Ned) 6-2
20:00 A. Lewis (Eng) - J. Wilson (Eng) 6-3
20:30 M. van Gerwen (Ned) - A. Hunt (Eng) 6-1
21:00 P. Wright (Sco) - A. Jenkins (Eng) 6-4
21:30 M. Smith (Eng) - W. Newton (Eng) 6-3
22:00 J. Wade (Eng) - D. Johnson (Eng) 6-1
22:30 S. Whitlock - R. J. Rodriguez (Aut) 1-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 17:27:20
A mai posztban leadott első tipp:

Terry Jenkins   European Tour 7 2015 - Jenkins v West
(Mérkőzés nyertese)   12/09/2015   Egyik sem   1.30

6-5  :ok: nem láttam a meccset, de a statisztikák alapján ezentúl kicsit komolyabban veszem ezt a Westy srácot. Hatalmas meccset produkálhattak a számok alapján...nem számítottam ilyen éles párharcra..örülök, hogy azért Jenkins behúzta a mérkőzést.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 20:30:26
A másik két tipp is jött:

Dave Chisnall    European Tour 7 2015 - Chisnall v Dekker
(Mérkőzés nyertese)    12/09/2015    Egyik sem    1.20 6-2  :ok:

Adrian Lewis    European Tour 7 2015 - Lewis v Wilson
(Mérkőzés nyertese)    12/09/2015    Egyik sem    1.28 6-3  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 21:26:33
Live:

Wes Newton - Felett: 1.5    Michael Smith v Wes Newton
(Játékos 180-ak)    12/09/2015    Egyik sem    1.72

1 volt már neki, és abban a pillanatban, ahogy megtettem a fogadást, jött a 2. Ismét köszi Wes!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 21:42:43
James Wade - Felett: 1.5    James Wade v Darren Johnson
(Játékos 180-ak)    12/09/2015    Egyik sem    1.66 1-et dobott  :noway:

Ahogy a főoldali posztban írtam, Wade jó formában van az utóbbi hetekben. Elvileg Johnson nem lehet neki ma akadály. Mivel az 1,16-os odds-ot Machine győzelmére alacsonynak találtam, a 180-as piacon néztem szét. Wade nem egy nagy 180 dobó, viszont az utóbbi időben azon meccsein, melyek 6 legig tartottak, rendre dobott 2 180-at (pl Craig Caldwell ellen a Sydney Mastersen, vagy Paul Nicholson ellen az Auckland Mastersen). Remélem most is befigyel neki ennyi.

beszarok..1 legen belül dobott 3-szor 140-et úgy, hogy a 3. nyíl tévesztett szektort...ilyenkor érzem, h nem fog jönni az adott fogadás... :-\

Tettem még mellé korrigálásnak 1 ilyet:

Alatt 7.5    James Wade v Darren Johnson
(Összesített legek)    12/09/2015    Egyik sem    1.33 6-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 22:11:21
Live: 0-2-es állásnál

Simon Whitlock +2.5    Simon Whitlock v Rowby-John Rodriguez
(Mérkőzés hendikep - legek)    12/09/2015    Egyik sem    1.66

Azért Whitlock akármennyire is rossz évet produkál 4 leget csak nyer egy tini ellen...időközben 0-3 már.. :o

1-6...döbbenet az ausztrál hullámvölgye...jól játszott Rodriguez, de egy formában lévő Whitlock mellett nem lenne esélye. Kezdek tényleg aggódni, hogy vajon valaha láthatjuk-e még az igazi Wizardot... :-\
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 22:27:33
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 12, 2015, 09:15:00
Mai eredmények:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 B. Dolan (Nir) - C. Reyes (Esp) 4-6
13:30 R. Thornton (Sco) - C. Kist (Ned)6-4
14:00 J. Pipe (Eng) - M. Suljovic (Aut) 6-5
14:30 T. Jenkins (Eng) - S. West (Eng) 6-5
15:00 B. van de Pas (Ned) - J. Lovett (Eng) 4-6
15:30 M. King (Eng) - D. Gurney (Nir)6-4
16:00 K. Huybrechts (Bel) - M. Hopp (Ger) 6-0
16:30 V. van der Voort (Ned) - K. Painter (Eng) 4-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 I. White (Eng) - S. Bunting (Eng) 6-3
19:30 D. Chisnall (Eng) - J. Dekker (Ned) 6-2
20:00 A. Lewis (Eng) - J. Wilson (Eng) 6-3
20:30 M. van Gerwen (Ned) - A. Hunt (Eng) 6-1
21:00 P. Wright (Sco) - A. Jenkins (Eng) 6-4
21:30 M. Smith (Eng) - W. Newton (Eng) 6-3
22:00 J. Wade (Eng) - D. Johnson (Eng) 6-1
22:30 S. Whitlock - R. J. Rodriguez (Aut) 1-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 09:22:12
Az utolsó játéknapról szóló főoldali elemzés: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-jelszo-riziko (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-7-jelszo-riziko)

Pontos menetrend (pont az 3 meccset érinti az elemzésem  ;D):

Délutáni szekció (13:00-17:00) - Nyolcaddöntők

13:00 M. van Gerwen (Ned) - J. Lovett (Eng) 6-0
13:30 D. Chisnall (Eng) - J. Pipe (Eng) 6-2
14:00 P. Wright (Sco) - K. Huybrechts (Bel) 6-5
14:30 A. Lewis (Eng) - T. Jenkins (Eng) 5-6
15:00 M. Smith (Eng) - K. Painter (Eng) 6-4
15:30 C. Reyes (Esp) - M. King (Eng) 5-6
16:00 I. White (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 6-3
16:30 J. Wade (Eng) - R. Thornton (Sco) 6-4

19:00-tól pedig jönnek a negyeddöntők, elődöntő és döntő!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 13:45:55
A főoldalon készített elemzésben ajánlott Chizzy tippet megjátszottam:

Dave Chisnall   European Tour 7 2015 - Chisnall v Pipe
(Mérkőzés nyertese)   13/09/2015   Egyik sem   1.36 6-2  :ok:

Jelenleg 5-2...innen már "must win" kategória kell, hogy legyen!

Egyébként a posztban említett egyik rizikós tippem jött már. Gerwen 6-0-lal zúzta le Lovett-et! Egyedül azt sajnálom, hogy nem volt lehetőségem meccs előtt fogadni a -3,5-ös hendire... :-\ Mindent összevetve, eddig kifejezetten tetszik a mai nap  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 13:51:33
És akkor csökkentett téttel megjátszom, ha már rizikózást ajánlottam:

Felett 9.5   Peter Wright v Kim Huybrechts
(Összesített legek)   13/09/2015   Egyik sem   1.83

Remélem ez a tipp is bejön! Gyerünk srácok, legalább egy 6-4-es eredményt produkáljatok!!

OOOOTTT VAAAN 4-4  :ok: 6-5 lett vége, ráadásul a nagy kedvencem javára! C'on Wright!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 14:42:55
Live: 3-3-as állásnál

Terry Jenkins - Felett: 2.5   Adrian Lewis v Terry Jenkins
(Játékos 180-ak)   13/09/2015   Egyik sem   1.61

2 már megvan neki! Remélem még 1-et összehoz!

Meg is dobta rögtön a következő legben!!!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 19:43:13
Negyeddöntők párosítása

19:00 M. van Gerwen (Ned) - D. Chisnall (Eng) 6-0
19:30 P. Wright (Sco) - T. Jenkins (Eng) 6-5
20:00 M. Smith (Eng) - M. King (Eng) 6-2
20:30 J. Wade (Eng) - I. White (Eng) 4-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 20:33:19
Live: 2-2-es állásnál

Felett 9.5    Ian White v James Wade
(Összesített legek)    13/09/2015    Egyik sem    1.66

4-4 eddig az állás. Köszi srácok!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 20:56:49
Elődöntők:

21:00 M. van Gerwen (Ned) - P. Wright (Sco) 6-2
21:30 M. Smith (Eng) - I. White (Eng) 6-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 21:15:05
Még csütörtökön tettem meg, és a főoldali torna-beharangozóban is ajánlottam! Nos, Gerwen döntős! És ha Smith legyőzi most Ian White-ot, akkor megismétlődik a tavalyi döntő! Szerintem Gerwen vissza fog vágni! ;D

Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 10, 2015, 12:51:17
A hétvégén ismét darts! Ezúttal a németországi Mülheimben lépnek tábla elé a srácok az European Tour keretében!

A torna beharangozója a nap folyamán valószínűleg kikerül a főoldalra! És előzetesen minimális téttel tettem is egy fogadást a torna végső győztesére!

Michael van Gerwen   European Tour 7 2015
(Végső győztes)   13/09/2015   2 Helyezések 1/2 Szorzó   2.62
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 21:33:34
Live: 2-4-es állásnál

Ian White +2.5    Ian White v Michael Smith
(Mérkőzés hendikep - legek)    13/09/2015    Egyik sem    1.72

Talán...

de dühítő, amikor 40-ről nem tud kiszállni 3 nyíllal... ezt elb.lfaszkodta nekem White..3-6...  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 13, 2015, 21:40:37
És akkor megismétlődik a tavalyi döntő:

22:00 M. van Gerwen (Ned) - M. Smith(Eng) 2-6

C'on Mike, hozd nekem a tornagyőztes fogadást!!!

Amit itt Smith művelt arra nincsenek szavak..ezért kiszámíthatatlan sportág a darts  ;D Őrületes meccs volt! Ismét Smith a European Darts Trophy győztese!

Folytatás jövő héten az European Tour 8. állomásán az ausztriai Innsbruckban! Addig is Let's play darts!  ;)

(http://www.sthelensstar.co.uk/resources/images/3447489/)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 15, 2015, 16:36:19
Sziasztok!

Az elmúlt napokban többen gratuláltak a darts-os naplómhoz. Kicsit meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy ennyi felhasználót érdekel a dolog. Gondoltam felmérem, mennyien is érdeklődtök a naplóm iránt. Csak, hogy tisztában legyek a helyzettel! Mától 7 napig tart a szavazás! (brahiból kérlek ne jelöljön senki, szeretnék minél pontosabb képet kapni a szavazatok alapján!) Köszönöm előre is!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 17, 2015, 21:01:07
Holnaptól European Tour 8 az ausztriai Innsbruckban!

A torna beharangozóját az alábbi linkre kattintva olvashatjátok: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-hello-innsbruck (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-hello-innsbruck)

(http://plannify.com/cdn/image?i=%2Fevent%2F2540869%2Feuropean_darts_matchplay&r=img&d=%2F_%2Fimg%2Fno-pic-photo.png)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 14:37:21
Live: 2-3-as állásnál

Joe Murnan +1.5   Joe Murnan v Mark Walsh
(Mérkőzés hendikep - legek)   18/09/2015   Egyik sem   1.44

Megérzés, nem volt még időm átfutni még a statokat. Estére 3 meccset néztem ki, ezekről készül a poszt! Rövidesen olvashatjátok a főoldalon!

5-5...para volt, mert Walsh 2-5-re elhúzott, de Murnan még időben észheztért nekem!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 15:41:34
Főoldalon a mai napra vonatkozó posztom: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag)

Mai program:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 S. Stoyke (Ger) - R. J. Rodriguez (Aut) 3-6
13:30 Z. Lerchbacher (Aut) - D. Johnson (Eng) 1-6
14:00 T. Newell (Eng) - T. Temple (Eng) 6-3
14:30 J. Murnan (Eng) - M. Walsh (Eng) 5-6
15:00 R. Marijanovic (Cro) - D. van Duijvenbode (Ned) 6-5
15:30 M. Mansell (Nir) - A. Hunt (Eng) 6-3
16:00 D. van den Bergh (Bel) - P. Milford 6-2
16:30 A. Glanzer (Aut) - A. Norris (Eng) 2-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 W. O'Connor (Irl) - G. Price (Wal) 6-4
19:30 D. Winstanley (Eng) - A. Hamilton (Eng) 3-6
20:00 K. Painter (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 6-3
20:30 M. Langendorf (Aut) - A. Hardy (Aut) 6-5
21:00 D. Pallett (Eng) - J. Caven (Eng) 6-2
21:30 R. Huybrechts (Bel) - W. Newton (Eng) 6-5
22:00 M. Suljovic (Aut) - D. Webster (Eng) 2-6
22:30 M. Hopp (Ger) - R. van Barneveld (Ned) 3-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 15:47:44
Talán....nagyon talán

Alan Norris -2.5   European Tour 8 2015 - Glanzer v Norris
(Hendikep - 2 esélyes)   18/09/2015   Egyik sem   1.72

Talán egy 6-3 összejöhet Norrisnak...elég necces.

Na a várható nyeremény 80%-ánál kivettem...elég ez, nem nagy szám ez a Glanzer...nem láttam még sosem játszani őt, ezért volt necces a fogadás. Nem akarok mohó lenni, ezért vettem ki idő előtt a nyereményt.

6-2 a vége  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 17:01:35
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 15:41:34
Főoldalon a mai napra vonatkozó posztom: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag)

És ha már valamit ajánlok, úgy fair, hogy meg is játszom!

Raymond van Barneveld   European Tour 8 2015 - van Barneveld v Hopp
(Mérkőzés nyertese)   18/09/2015   Egyik sem   1.33 6-3 :ok:

Felett 9.5   European Tour 8 2015 - Pallett v Caven
(Összesített legek)   18/09/2015   Egyik sem   2.00 6-2  :noway:

Andy Hamilton   European Tour 8 2015 - Winstanley v Hamilton
(Mérkőzés nyertese)   18/09/2015   Egyik sem   1.66 3-6  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 19:11:23
Fele téttel 1-2-es állásnál

Felett 9.5   William O'Connor v Gerwyn Price
(Összesített legek)   18/09/2015   Egyik sem   1.53

4-4  :ok: 6-4 lett a vége.

Egyébként ebben az osztrák arénában elég síri a hangulat...bár az is igaz, hogy csak péntek van...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 19:45:39
Live: 2-2-nél

Felett 9.5   Dean Winstanley v Andy Hamilton
(Összesített legek)   18/09/2015   Egyik sem   1.53

Ahogy jósoltam szoros meccs lesz ez...remélem Hamilton jön ki belőle jobban! C'on Hammer!

Egyetlen breaken múlt...6-3..nem baj a főoldali első tipp jött!

Őrület, hogy ezen a meccsen nem jött le az over...ennek kellett volna a legsimábban lejönnie..hatalmas meccs volt!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11014911_676256122475309_6380742723232766344_n.jpg?oh=1546ddb3b36f1033e56a950170b3dd65&oe=5660E6F0)


Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 21:23:33
Live: 3-0-nál tettem

Felett 7.5    David Pallett v Jamie Caven
(Összesített legek)    18/09/2015    Egyik sem    1.57 :ok:

Caven gyatra...nem hiszem,hogy jönni fog a főoldali posztban tett 9,5 overes tippem.. :-\

Na mire ezt kitettem Caven feljött 3-2-re...lehet van remény? Nem volt 6-2..Jabba kalap fos úgy fest.

Nem véletlen szidom a posztokban ezt a hülyegyereket! Így kéne konstans teljesíteni, és nem akkor szerencsétlenkedni, amikor fogadok a győzelmére. Ég és föld a különbség a múlt heti produkciójához képest!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12009787_676275642473357_3808162563696125799_n.jpg?oh=f54e12fc13ac3cd775426d6b5cac0035&oe=56A5034B)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 22:11:17
Rizikózom egyet előzetesen.

Mensur Suljovic    Mensur Suljovic v Darren Webster
(Mérkőzés nyertese)    18/09/2015    Egyik sem    1.53     2-6  :noway:

Hazai pályán csak nem zúg ki Mensur rögtön az előselejtezőben...

hát nagyon úgy fest. hogy mégis. Túlságosan is akarja a győzelmet, és görcsös..ez most bukta lesz 2-4 eddig
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 22:57:26
Live: 4-2-es állásnál

Max Hopp +3.5    Raymond van Barneveld v Max Hopp
(Mérkőzés hendikep - legek)    18/09/2015    Egyik sem    1.53

mire kirakom le is jött...na most már innen Barney húzd be kérlek!

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 23:03:29
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 17:01:35
És ha már valamit ajánlok, úgy fair, hogy meg is játszom!

Raymond van Barneveld   European Tour 8 2015 - van Barneveld v Hopp
(Mérkőzés nyertese)   18/09/2015   Egyik sem   1.33 6-3 :ok:

Felett 9.5   European Tour 8 2015 - Pallett v Caven
(Összesített legek)   18/09/2015   Egyik sem   2.00 6-2  :noway:

Andy Hamilton   European Tour 8 2015 - Winstanley v Hamilton
(Mérkőzés nyertese)   18/09/2015   Egyik sem   1.66 3-6  :ok:

Ma vegyesen jöttek a tippek élőben is, de összességében nyereségesen zártam a napot! Holnap reggel jön a 2. nappal kapcsolatos posztom!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 23:06:48
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 18, 2015, 15:41:34
Főoldalon a mai napra vonatkozó posztom: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-barney-army-visszavag)

Mai program:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 S. Stoyke (Ger) - R. J. Rodriguez (Aut) 3-6
13:30 Z. Lerchbacher (Aut) - D. Johnson (Eng) 1-6
14:00 T. Newell (Eng) - T. Temple (Eng) 6-3
14:30 J. Murnan (Eng) - M. Walsh (Eng) 5-6
15:00 R. Marijanovic (Cro) - D. van Duijvenbode (Ned) 6-5
15:30 M. Mansell (Nir) - A. Hunt (Eng) 6-3
16:00 D. van den Bergh (Bel) - P. Milford 6-2
16:30 A. Glanzer (Aut) - A. Norris (Eng) 2-6

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 W. O'Connor (Irl) - G. Price (Wal) 6-4
19:30 D. Winstanley (Eng) - A. Hamilton (Eng) 3-6
20:00 K. Painter (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 6-3
20:30 M. Langendorf (Aut) - A. Hardy (Aut) 6-5
21:00 D. Pallett (Eng) - J. Caven (Eng) 6-2
21:30 R. Huybrechts (Bel) - W. Newton (Eng) 6-5
22:00 M. Suljovic (Aut) - D. Webster (Eng) 2-6
22:30 M. Hopp (Ger) - R. van Barneveld (Ned) 3-6

Végül a mai nap eredményei!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 09:23:58
Napi poszt: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-boseg-zavara (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-boseg-zavara)

Előre is elnézést, ha van esetleg elütés (bár átolvastam), sietősen kellett a végén már írnom!

Mai beosztás:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 B. van de Pas (Ned) - R. Marijanovic (Cro) 6-4
13:30 J. Pipe (Eng) - T. Newell (Eng) 6-5
14:00 D. Chisnall (Eng) - W. O'Connor (Eng) 6-3
14:30 T. Jenkins (Eng) - K. Painter (Eng) 6-5
15:00 B. Dolan (Nir) - M. Walsh (Eng) 6-5
15:30 R. Thornton (Sco)- M. Langendorf (Aut) 6-3
16:00 K. Huybrechts (Bel)- D. Webster (Eng) 6-2
16:30 I. White (Eng) - D. van den Bergh (Bel) 6-4

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 M. King (Eng) - M. Mansell (Nir) 6-4
19:30 M. Smith (Eng) - A. Norris (Eng) 4-6
20:00 P. Wright (Sco) - D. Johnson (Eng) 6-2
20:30 S. Whitlock (Aus) - R. J. Rodriguez (Aut) 3-6
21:00 J. Klaasen (Ned) - D. Pallett (Eng) 3-6
21:30 V. van der Voort (Ned) - A. Hamilton (Eng) 6-3
22:00 S. Bunting (Eng) - R. van Barneveld (Ned) 2-6
22:30 M. van Gerwen (Ned) - R. Huybrechts (Bel) 6-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 12:11:41
A cikkben elemzett meccsek közül kettőt tettem meg előzetesen:

Ian White European Tour 8 2015 - White v van den Bergh
(Mérkőzés nyertese)   19/09/2015   Egyik sem   1.33 - ebben a meccsben nagyon bízom, ezért mertem ajánlani a főoldali posztban. Remélem jönni fog, bár lehet nem lesz sétagalopp! 6-4  :ok:

Ronny Huybrechts +3.5   European Tour 8 2015 - van Gerwen v Huybrechts
(Hendikep - 2 esélyes)   19/09/2015   Egyik sem   1.90 - ennél pedig nagyon-nagyon remélem, hogy a belga valahogy összekapar 3 leget. Iszonyatosan rizikós tipp Gerwen formáját látva, de gondoltam megkockáztatom apróval. köszi Ronny  :ok:

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 19:07:15
A délután sajnos nem voltam gépközelben, így lemaradtam több meccsről is, de ahogy elnézem a posztban említett tippjeim eddig jöttek, és nagyobb meglepetés sem született.

Mielőtt elmentem végül toltam egy kombit, amiből egy meccs már bejött, most Snakebite-on lesz a sor!

Benito van de Pas   European Tour 8 2015 - van de Pas v Marijanovic
(Mérkőzés nyertese)   19/09/2015   Egyik sem   1.36   Nyert  :ok:
Peter Wright   European Tour 8 2015 - Wright v Johnson
(Mérkőzés nyertese)   19/09/2015   Egyik sem   1.20   Függőben

3-0 Wright-nak...a bet olyan nyereményt kínált fel, ami miatt már nem kockáztatok, bár Wright szerintem innen ezt már behúzza simán.  :ok:

Eredő odds: 1,63
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 19:38:54
Michael Smith   Michael Smith v Alan Norris
(Mérkőzés nyertese)   19/09/2015   Egyik sem   1.40 50%-os nyereséggel kivettem idő előtt..Norris nagyon jön fel.. :ok:

Múlt héten tornagyőztes volt. Talán nem esik ki most sem ilyen korán. Bár amikor én teszek rá, b.lfaszkodik...

Ez őrület...Smith 4-0-ról képes kikapni...4-5 Norrisnak!  :o 4-6-ra Norris nyert, de jókor vettem ki a tétet!! Huh..Smith ezért kiszámíthatatlan...vicc..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 19:56:29
brahiból

Alatt 4.5   Michael Smith v Alan Norris
(Mérkőzés 180-as dobásai)   19/09/2015   Egyik sem   2.20  :ok: 4 maradt

eddig 4-et dobtak, max 2 leg van hátra...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 21:18:10
hátha ...2-5 Pallettnak

Jelle Klaasen +3.5    Jelle Klaasen v David Pallett
(Mérkőzés hendikep - legek)    19/09/2015    Egyik sem    1.40

5-3  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 21:46:04
Live: 4-2-es állásnál

Felett 9.5    Vincent van der Voort v Andy Hamilton
(Összesített legek)    19/09/2015    Egyik sem    1.50

hát peeerrrsszeee hogy utolsó legben a hollandnak Bull Bull D16-tal kell kiszállni...háát perrrszeee..6-3. érett már a bukta, az égiek megunták, hogy ma eddig jön minden.

Egyébként Hamilton a hétvégén tökéletes megtestesítője volt a kiszámíthatatlan játékosoknak. Tegnap motiváltan, hatalmas mérkőzésen nyert, mai napon meg hozzá képest egy eunuchban több potenciált éreznék...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 22:55:52
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 19, 2015, 09:23:58

Mai beosztás:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 B. van de Pas (Ned) - R. Marijanovic (Cro) 6-4
13:30 J. Pipe (Eng) - T. Newell (Eng) 6-5
14:00 D. Chisnall (Eng) - W. O'Connor (Eng) 6-3
14:30 T. Jenkins (Eng) - K. Painter (Eng) 6-5
15:00 B. Dolan (Nir) - M. Walsh (Eng) 6-5
15:30 R. Thornton (Sco)- M. Langendorf (Aut) 6-3
16:00 K. Huybrechts (Bel)- D. Webster (Eng) 6-2
16:30 I. White (Eng) - D. van den Bergh (Bel) 6-4

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 M. King (Eng) - M. Mansell (Nir) 6-4
19:30 M. Smith (Eng) - A. Norris (Eng) 4-6
20:00 P. Wright (Sco) - D. Johnson (Eng) 6-2
20:30 S. Whitlock (Aus) - R. J. Rodriguez (Aut) 3-6
21:00 J. Klaasen (Ned) - D. Pallett (Eng) 3-6
21:30 V. van der Voort (Ned) - A. Hamilton (Eng) 6-3
22:00 S. Bunting (Eng) - R. van Barneveld (Ned) 2-6
22:30 M. van Gerwen (Ned) - R. Huybrechts (Bel) 6-3

Holnap folytatjuk a legjobb 16 mérkőzéseivel! Délelőttre készül a 3. nap előzetese! Már van 1-2 mérkőzéssel kapcsolatos ötletem, de alszom még egyet rájuk! Ma gyakorlatilag minden úgy volt, ahogy a posztban írtam az elemzésekben, kár, hogy csak White meccsre tudtam kora reggel még odds-ot ajánlani...remélem holnap nem kell a bet365-re várni.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 09:06:50
Főoldalon az utolsó nap posztja: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-kenyeret-es-cirkuszt (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-kenyeret-es-cirkuszt)

Az elemzések közül eddig ezt tudtam megtenni. A többire meccs előtt lesz lehetőség remélem!

Kim Huybrechts    European Tour 8 2015 - Pipe v Huybrechts
(Mérkőzés nyertese)    20/09/2015    Egyik sem    1.53 4-6  :ok:

Mai beosztás:

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 P. Wright (Sco) - B. van de Pas (Ned) 6-3
13:30 D. Chisnall (Eng) - T. Jenkins (Eng) 6-5 (itt jött a posztban ajánlott 9,5 over! kár h nem voltam itthon)
14:00 J. Pipe (Eng) - K. Huybrechts (Bel) 4-6
14:30 A. Norris (Eng) - D. Pallett (Eng) 5-6
15:00 I. White (Eng) - V. van der Voort (Ned) 5-6
15:30 B. Dolan (Nir) - R. Thornton (Sco) 4-6
16:00 M. King (Eng) - R. J. Rodriguez (Aut) 4-6
16:30 R. van Barneveld (Ned) - M. van Gerwen (Ned) 1-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 14:53:39
Fele téttel a posztban taglalt rizikós Gerwen-Barneveld meccs:

Felett 5.5 European Tour 8 2015 - van Gerwen v van Barneveld
(Összes 180)    20/09/2015    Egyik sem    1.83 - nem kérek mást csak közönségszórakoztató, szoros, színvonalas, 6 db 180-ban gazdag mérkőzést  ;D

Nem láttam a meccset sajna..Barney megdobta a 3-at, de Gerwen összvissz 1-et??  :o Mi a franc?
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 19:26:58
Most sikerült bekapcsolódnom az esti eseményekbe!

A legjobb 8 párosítása:

19:00 P. Wright (Sco) - D. Chisnall (Eng) 3-6
19:30 K. Huybrechts - D. Pallett (Eng) 5-6....na kezdi megmutatni az igazi tudását!! Ezt vártam volna tőle a múlt héten is!
20:00 V. van der Voort (Ned) - R. Thornton (Sco) 3-6
20:30 M. van Gerwen (Ned) - R. J. Rodriguez (Aut)..a csütörtöki posztban mondtam, hogy egy osztrák eljut a 8-ba!  ;) 3-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 19:36:47
Live: 1-1-nél

David Pallett - Felett: 2.5    Kim Huybrechts v David Pallett
(Játékos 180-ak)    20/09/2015    Egyik sem    2.62  :ok:

Pallett Norris ellen 6 db 180-at dobott délelőtt!! Talán 3 maradt neki a tárban. Apróval toltam!

Meg is van!  ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 20:10:18
Live: 2-1

Felett 9.5 Vincent van der Voort v Robert Thornton
(Összesített legek)    20/09/2015    Egyik sem    1.57 töketlen holland 3-6  :noway:

Szoros meccset várok...legalább 6-4-es eredménnyel..időközben 2-2! Gyerünk srácok!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 20:28:16
Rowby-John Rodriguez - Felett: 1.5    Rowby-John Rodriguez v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)    20/09/2015    Egyik sem    1.61    

Remélem Gerwen ellen felszívja magát és dob 2 darab 180-at!

Ez gyorsan jött! Már a 2. legben! Felszívta magát :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 20:33:36
3 leget kérek Rowby...ahogy kezdett benne lehet..1 már megvan

Felett 8.5 Rowby-John Rodriguez v Michael van Gerwen
(Összesített legek)    20/09/2015    Egyik sem    1.53  :ok:

Meg is van...3-3! Innentől gyerünk MVG, van rád egy tornagyőztes fogadásom!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 20:39:49
Fele téttel!

Michael van Gerwen - Felett: 1.5    Rowby-John Rodriguez v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)    20/09/2015    Egyik sem    2.00 :noway:

1 már megvan..még 1-et MVG!!!

Áááá túl sokat jár a korsó!!!  ;D Nem baj ez a meccs most jól hozott!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 20:45:08
Elődöntő párosításai

21:00 D. Chisnall - D. Pallett - ahogy csütörtökön írtam, Chizzy ott van a 4 között!  ;) 6-3
21:30 M. van Gerwen - R. Thornton 6-1
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 21:05:05
Live: 3-0

Felett 7.5    Dave Chisnall v David Pallett
(Összesített legek)    20/09/2015    Egyik sem    1.66 :ok:

Ha nem jön, akkor leállok mára :) 3-2
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 21:39:38
DÖNTŐ:

22:00 D. Chisnall - M. van Gerwen 4-6

És csütörtökön tettem még ezt a fogadást:

Michael van Gerwen    European Tour 8 2015
(Végső győztes)    20/09/2015    2 Helyezések
1/2 Szorzó    2.37
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 22:24:27
Tettem egy ilyet live-ban!

Michael van Gerwen - Felett: 1.5    Dave Chisnall v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)    20/09/2015    Egyik sem    1.66    

Már le is jött rögtön...sőt azóta már 3-nál jár! :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 22:25:35
Idézetet írta: robmiller Dátum szeptember 20, 2015, 21:39:38
DÖNTŐ:

22:00 D. Chisnall - M. van Gerwen

És csütörtökön tettem még ezt a fogadást:

Michael van Gerwen    European Tour 8 2015
(Végső győztes)    20/09/2015    2 Helyezések
1/2 Szorzó    2.37

BEJÖÖÖÖÖTTTT!!! MVG megnyerte a tornát!!  ;D  :ok:

Vicces, mert mellé még Chizzy-t is komoly favoritnak tartottam!
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-hello-innsbruck (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-8-hello-innsbruck)

A múlt heti versenyen is szépen jöttek a tippek, de ezen még inkább....sose rosszabb periódust! :)

Gerwen tovább hasít az évben, alig várom már a decemberi Világbajnokságot! Természetesen azt kívánom, hogy Peter Wright nyerje meg, de megnéznék egy brutálisan nagy Gerwen-Taylor elődöntőt!! :D

A következő nagy verseny október elején lesz, a 6 napon át tartó World Grand Prix (október 4-10-ig)! Itt már nem babra fog menni a játék..ez is a komolyabb presztízsű tornák közé tartozik! Addig is Let's play darts! ;)

(http://i3.mirror.co.uk/incoming/article1826782.ece/ALTERNATES/s615/PREMLGESHEFFLD-VANGERWEN12.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum szeptember 30, 2015, 13:34:24
Vasárnap este rajtol a decemberi VB-ig hátralévő nagy versenyek egyike, az egy hétig tartó World Grand Prix!!! Beharangozó pénteken!

Addig is nézzétek meg a PDC fasza kis promo-videóját: https://www.youtube.com/watch?t=45&v=8piRKB2Q5Po (https://www.youtube.com/watch?t=45&v=8piRKB2Q5Po) ...ütős kis kedvcsinálókat tudnak összehozni...alig várom, hogy mehessek én is tolni a tömeget a klubba!! :D

(http://images.performgroup.com/di/library/pdc/79/a1/partypokercom-world-grand-prix-lawrence-lustig-pdc_1o8yrkvwkxa111huu4139t6a0n.jpg?t=-556419354&w=600&h=333&q=70&cropto=left)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 03, 2015, 11:03:19
A torna beharangozója olvasható a főoldalon!! Holnap este 20:00-kor kezdés!!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-power-vagy-mighty-mike (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-power-vagy-mighty-mike)

Holnap délelőtt jövök az első 2 nap kiválasztott meccseinek elemzésével!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 03, 2015, 15:58:29
A cikkben ajánlott tippjeimet előzetesen megjátszottam:

Michael van Gerwen   World Nagydíj 2015 1. negyed
(Negyed nyertese)   10/10/2015   Egyik sem   
1.57

Phil Taylor   World Nagydíj 2015 4. negyed
(Negyed nyertese)   10/10/2015   Egyik sem   1.72

Phil Taylor és Michael van Gerwen   World Nagydíj 2015
(Tippelje meg a döntősöket)   10/10/2015   Egyik sem   4.50
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 03, 2015, 23:01:59
A beharangozóban taglaltam Taylor és Gerwen fantasztikus formáját...erre mintegy igazolásként mindketten dobtak egy 9 nyilast a mai napon!!  ;D

"Michael van Gerwen & Phil Taylor both hit a perfect 9-Dart leg in todays Players Championship event!"

Jó ómen! Így tovább srácok, remélem ilyen szinten fognak jönni a megérzéseim a torna alatt és összejön a Taylor-Gerwen álomdöntő szombaton!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12065642_10153632151638485_562708975226294112_n.jpg?oh=f921cbb3f170b9f16c786f57cb711995&oe=56993AF9)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 10:36:28
Az első két nap választott meccseinek elemzése a főoldalon:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-egy-het-tomeny-darts (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-egy-het-tomeny-darts)

Ma 20:00-kor kezdőődik!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 17:21:52
A mai posztban taglalt 4 meccs közül a mai kettőt megtettem:

Kim Huybrechts   World Nagydíj 2015 - Huybrechts v van de Pas
(Mérkőzés nyertese)   04/10/2015   Egyik sem   1.44

Felett 3.5   World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Brown
(Összes 180)   04/10/2015   Egyik sem   1.83

Élőben még várhatóak tippek a nap folyamán. Van egy olyan érzésem, hogy ezen a tornán a 180-as fogadásokat fogom próbálgatni inkább, mert a set overre való pakolgatás kicsit idegen nekem, illetve sokkal rizikósabb.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 20:21:17
Életemben nem fogadtam élőben még dupla beszállós versenyre. Így tapogatózom minimális tétekkel egyelőre:

Jamie Lewis - Felett: 1.5    William O'Connor v Jamie Lewis
(Játékos 180-ak)    04/10/2015    Egyik sem    2.25

Ebben a pillanatban megdobta az elsőt!

Megvan a 2..jó lesz ez, csak nem szabad elkapkodni. :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 20:56:31
Elfelejtettem kiírni a mai nap párosításait!

20:00 W. O'Connor (Irl) - J. Lewis (Wal) 1-2
20:50 M. Webster (Wal) - S. Bunting (Eng) 2-1
21:15 K. Huybrechts (Bel) - B. van de Pas (Ned) 2-1
21:30 M. Smith (Eng) - G. Price (Wal) 2-1
22:00 P. Wright (Eng) - D. Chisnall (Eng) 1-2
22:30 M. van Gerwen (Ned) - K. Brown (Eng) 2-1
23:00 A. Lewis (Eng) - R. van Barneveld (Ned) 2-0
23:30 J. Klaasen (Ned) - B. Dolan (Nir) 2-1

Egyébként már most csúszásban van a beosztás...szóval sanszos, hogy jóval éjfél után ér véget a mai nap!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 21:00:40
Bár az utóbbi időben nem villog az angol, én bízom benne, hogy sikerül továbbjutnia. A főoldali posztban nem mertem ajánlani...remélem megmutatja mit is tud igazából, bár Webster nem a legkönnyebb ellenfél.

Stephen Bunting    Mark Webster v Stephen Bunting
(Mérkőzés nyertese)    04/10/2015    Egyik sem    1.40

Houston, van egy kis gond...éreztem h nem lesz ez laza meccs. 1-0 oda

Az alaphibák továbbra is megvannak Buntingnál...nem mennek a kiszállók. 2-1 Websternek  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 21:53:03
Ezt már csak utólag tudom kitenni, mert amint megtettem, jött is a 180

Benito van de Pas - Felett: 0.5
   Kim Huybrechts v Benito van de Pas
(Játékos 180-ak)    04/10/2015    Egyik sem    1.57  :ok:

Viszont vezet 1-0-ra Kim ellen...nem tetszik nekem eddig az a torna, mert ez a dupla beszálló valamiért pont a papíron erősebb játékosokat teszi görcsössé... >:( Remélem talpra áll a belga!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 22:14:57
Idézetet írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 17:21:52
A mai posztban taglalt 4 meccs közül a mai kettőt megtettem:

Kim Huybrechts   World Nagydíj 2015 - Huybrechts v van de Pas
(Mérkőzés nyertese)   04/10/2015   Egyik sem   1.44

2-1  :ok: azért nem volt egy laza meccs, de végül Hurricane elsöpörte Big Bent!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 22:28:55
Live 0-0

Gerwyn Price +1.5
   Michael Smith v Gerwyn Price
(Mérkőzés hendikep - szettek)    04/10/2015    Egyik sem    1.44

0-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 23:15:58
Live: 1-0

A kedvencem Wright és örülök, hogy vezet 1-0-ra, de szerintem Chizzy nem az a player, aki könnyen fogja magát adni:

Dave Chisnall +1.5 Peter Wright v Dave Chisnall
(Mérkőzés hendikep - szettek)    04/10/2015    Egyik sem    1.66

Szoros meccsre számítok a folytatásban! Most is egyetlen kiszállón múlott, hogy nem fordított az eredmény...

1-1  :ok: innentől hajrá Wright!!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 23:58:20
Idézetet írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 17:21:52

Felett 3.5   World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Brown
(Összes 180)   04/10/2015   Egyik sem   1.83

pff ez sanszos, hogy bukó lesz...Gerwen darálja Brown-t de nemigen jönnek a 180-ak...egy esett le eddig.  :-\
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 00:07:05
Live: 1-0

   Alatt 2.5
   Michael van Gerwen v Keegan Brown
(Összes szett)    04/10/2015    Egyik sem    1.53     :noway:

1-1 fáradt vagyok és kapkodom, mára befejezem :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 00:13:24
Idézetet írta: robmiller Dátum október 04, 2015, 17:21:52

Felett 3.5   World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Brown
(Összes 180)   04/10/2015   Egyik sem   1.83 :ok:

Ez végül lejött  ;D De kezdek fosni, mert Brown a végén még kiejti Gerwent...akkor meg a tornafogadásaimnak annyi  :o

na végül Gerwen behúzta  ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 00:20:17
Mivel ez egy döntőbe illő párosítás is lehetne, és ma minden meccs 2-1 lett, talán ez sem lesz kivétel! Apróval megtettem, de tényleg ez az utolsó mára:

Felett 2.5    Adrian Lewis v Raymond van Barneveld
(Összes szett)    04/10/2015    Egyik sem    1.90

:noway:

Az tuti, hogy este 23:00 után nem fogok fogadni, mert tegnap is már csak hálni járt belém a lélek, amikor megtettem az utolsó tippeket. Fáradtan türelmetlen az ember és kapkod. Ezzel leállok így.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 08:26:46
Mai meccsek:

20:00 A. Gilding (Eng) - S. Whitlock (Aus) 0-2
20:30 J. Pipe (Eng) - S. Beaton (Eng) 2-1
21:00 M. King (Eng) - T. Jenkins (Eng) 1-2
21:30 J. Wade (Eng) - M. Suljovic (Aut) 1-2
22:00 I. White (Eng) - J. Caven (Eng) 2-0
22:30 P. Taylor (Eng) - V. van der Voort (Ned) 0-2
23:00 G. Anderson (Sco) - J. Henderson (Sco) 2-0
23:30 R. Thornton (Sco) - D. Gurney (Nir) 2-0
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 14:57:51
A tegnapi posztban taglalt másik két meccs tippje:

Robert Thornton   World Nagydíj 2015 - Thornton v Gurney
(Mérkőzés nyertese)   05/10/2015   Egyik sem   1.40 :ok:

James Wade   World Nagydíj 2015 - Wade v Suljovic
(Mérkőzés nyertese)   05/10/2015   Egyik sem   1.25 :noway:

A tegnapi kettő jött, remélem ismét tökéletes lesz az elemzés. A Wade meccstől tartok jobban, de mivel kiderült, hogy ma van az Asszony szülinapja, és facebook oldalára ezt posztolta a lenti képpel, így kicsit megnyugodtam, hogy talán nem bőg le ezen a napon  ;D Egyébként piszok jó nője van a mocsoknak... :fakk2: (Sammi Marsh --> google ;D )

"Happy birthday to my beautiful wife Sammi taking her to the darts tonight. I'm fourth game on around 9pm"

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12122857_1058206830886452_8715477755225399991_n.jpg?oh=ca3a6fdec80ec9531d79366c7732d2f2&oe=5691D4EA)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 19:59:36
Elfogult tipp..ne kövessetek, csak hát ha már teszek valamit, akkor annak a naplóimban van a helye, hogy akár több hónap múlva is vissza tudjam olvasni.

Annyira, de annyira szeretném h Wizard újra régi fényében csillogjon...nagyon hiányzik nekem az elitből. Remélem ma és ezen a tornán megmutatja, hogy igenis kell vele számolni. És bár ő a mérkőzés esélyese a bookiek szerint, azért az elmúlt időszak alapján Gilding elég durván rizikós ellenfél lehet neki! C'on Wizaaaard!!! (nem mellesleg az ő walk on zenéje az egyik kedvencem... https://www.youtube.com/watch?v=nuV-XPXZLqs (https://www.youtube.com/watch?v=nuV-XPXZLqs) )

Simon Whitlock    World Nagydíj 2015 - Gilding v Whitlock
(Mérkőzés nyertese)    05/10/2015    Egyik sem    
1.66

0-1 az 1. szett..így tovább Simon!!

Ott is van!! 0-2! Bár a kiszállók nem voltak az igaziak, de egész szépen vette ezt az akadályt az ausztrál!  :ok: Jól indul az este!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 21:27:47
Fele téttel...ez is amolyan megérzés. Utóbbi időben Jenkins teljesít jobban!

Terry Jenkins    Mervyn King v Terry Jenkins
(Mérkőzés nyertese)    05/10/2015    Egyik sem    1.80

0-1 az 1. szett! 2-0-ás leghátrányból hozta vissza! Remélem még jobban belelendül!

1-2  :ok:

És most gyerünk Wade, hozd a 3. főoldali elemzést is!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 22:32:25
Elég para a meccs, pedig jól indult...számítok még 180-ra Wade-től..

James Wade - Felett: 4.5    James Wade v Mensur Suljovic
(Játékos 180-ak)    05/10/2015    Egyik sem    1.80

ez bukta lesz...és honnan cseszte el Wade...őrület... :o és teljesen megzavarodott...60-akat dob..elmegy a picsába

bazd meg Wade!! :noway: mentálisan gyenge f.sz

Mára le is húzom a rolót, mert elment a kedvem a fogadásoktól. A Thornton meccs eredményét reggel megnézem majd!

Holnap jövök a 2. kör kiválasztott meccseivel, bár előre félek, ha ilyen töketlenek a kiszemeltek, mint most Wade volt...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 08:18:51
Idézetet írta: robmiller Dátum október 05, 2015, 14:57:51

Robert Thornton   World Nagydíj 2015 - Thornton v Gurney
(Mérkőzés nyertese)   05/10/2015   Egyik sem   1.40

2-0  :ok:

Taylor meg mit művelt? Pénteken dob egy 9 nyilast, most meg kiesik...imádom a darts-ot, de az ilyenek miatt legalább ennyire gyűlölöm is..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 11:08:47
A tegnapi csillaghullás után remélem az elkövetkezendő két napban nem érnek kellemetlen meglepetések. A 2. kört érintő poszton a főoldalon olvasható!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-legjobb-16-kozott (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-legjobb-16-kozott)

Mai párosítás:

20:00 M. Smith (Eng) - J. Lewis (Wal) 2-3
20:30 D. Chisnall (Eng) - J. Klaasen (Ned) 2-3
21:00 M. van Gerwen (Ned) - K. Huybrechts (Bel) 3-1
21:30 A. Lewis (Eng) - M. Webster (Wal) 0-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: RedMunchen2010 Dátum október 06, 2015, 11:17:06
A torna hivatalos weboldalának linkjét küldd már el kérlek! Köszönöm.  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 11:24:47
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum október 06, 2015, 11:17:06
A torna hivatalos weboldalának linkjét küldd már el kérlek! Köszönöm.  :ok:

Itt vannak mindig a legfrissebb hírek: http://www.pdc.tv/ (http://www.pdc.tv/)

Itt pedig található a többi info a torna ágrajzával, ami szinte már az adott meccs után frissül:
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_World_Grand_Prix_%28darts%29 (https://en.wikipedia.org/wiki/2015_World_Grand_Prix_%28darts%29)

A meccsek pontos statisztikai mutatóiról pedig a PDC Hungarian Fan Club facebook oldalán lehet tájékozódni!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 11:27:59
A posztban taglalt mai tipp:

Dave Chisnall    World Nagydíj 2015 - Chisnall v Klaasen
(Mérkőzés nyertese)    06/10/2015    Egyik sem    
1.40 :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 19:53:50
Pippen33-mal a főoldali poszt alatti kommentekben folytattunk eszmecserét és arra jutottam, hogy az ötlete tényleg jó meglátás, és ezért én is megfogadtam. Kim csak elcsíp egyetlen leget Gerwen ellen!

Felett 3.5    World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Huybrechts
(Összes szett)    06/10/2015    Egyik sem 1.57

Egyébként a poszt írása előtt Kim +2,5 szett hendikeppen gondolkodtam, hogy beleveszem, aztán inkább akartam egy veretes tippet a posztba, így került most ehelyett van der Voort - Jenkins 4,5 overje 2,62-n...őrült tipp, de remélem lejön holnap!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 20:47:03
Live: 2-0-nál

Felett 3.5    Michael Smith v Jamie Lewis
(Összes szett)    06/10/2015    Egyik sem    1.61

Csak összehoz egy szettet Lewis...fele téttel ment.

2-1  :ok:

Ismét bebizonyosodott mennyire kiszámíthatatlan ez a sportág...Lewis 2-0-ás hátrányból nyert 3-2-re!! Gyakorlatilag a sírból jött vissza. Ha itt Smithre tettem volna, a tegnapi Wade bukta után tuti agyérgörccsel visznek a rohammentők!  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 21:47:06
Idézetet írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 11:27:59
A posztban taglalt mai tipp:

Dave Chisnall    World Nagydíj 2015 - Chisnall v Klaasen
(Mérkőzés nyertese)    06/10/2015    Egyik sem    1.40

Felszívta magát a holland...sokkal motiváltabbnak tűnik, remélem Chizzy kicsit oldódik, mert görcsösnek érzem. 1-1...húzós meccs lesz ez... :-\
Ez volt az utolsó, hogy főoldali posztban kimenetelt ajánlottam. Vicckategória..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 21:54:14
Live

Dave Chisnall - Felett: 3.5 Dave Chisnall v Jelle Klaasen
(Játékos 180-ak)    06/10/2015    Egyik sem    1.66

Még 2 kell!

Klaasen meg időközben dobálja a 100 feletti kiszállókat..megint ezek a mocsok mentális sokkok, amik betesznek..132, 129..

2-2...de utálom ezt a sportágat!!!

Ennyi...3-2 oda. Grat..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 22:52:20
Live:

Kim Huybrechts - Felett: 5.5    Michael van Gerwen v Kim Huybrechts
(Játékos 180-ak)    06/10/2015    Egyik sem    1.61

4 már megvan...lehet butaság erőltetni ezeket a 180-akat..meglátjuk  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 23:10:27
Utolsó meccsre egy kockázatosabb tipp. Lewis meglepően simán verte Barneveldet..mondjuk ehhez a holland is aszisztált. Webster nincs olyan hatalmas formában, bár Bunting ellen megmutatta, hogy nem lebecsülendő ellenfél. Remélem Lewis kellő komolysággal veszi a meccset és ott lesz a szeren fejben is. 3-1-es eredményt várok tőle!

Adrian Lewis -2.5    World Nagydíj 2015 - Lewis v Webster
(Hendikep - 2 esélyes)    06/10/2015    Egyik sem    2.50 0-2  :noway:

0-1 Websternek. Na azt hiszem mára ennyi...kezdem elkomolytalankodni. Nem tudom lesznek a verseny kapcsán további posztok a főoldalra. Picit feleslegesnek érzem, mert ez az egész verseny egy rohadt nagy meglepetés. És ez a dupla beszállózás láthatóan pont a legjobbakat teszi görcsössé. Most is rossz nézni Lewist, ahogy szenved. Az első legben 9 nyíl kellett neki, hogy elinduljon lefelé. A 180-as fogadásaim sem igen akarnak jönni. Lehet nincs értelme erőltetnem főoldalon a dolgot..meglátom, hogy a Thornton-tippem, hogy sikerül holnap, és háááthha lejön 2,62-ért a van der Voort - Jenkins 4,5 over. Mindenesetre amennyire pazarul sikerült tippelés szempontjából a múlt havi European Tour 2 állomása is, ez itt annyira kínkeserves..kisebb csoda, hogy a Gerwenes tornafogadásom még él  ;D

0-3 a vége...na jó ez vicc. Nem is értem mi van a "nagyokkal"...tegnapelőtt simán elveri Barneveldet, ma 0-3-ra kikap egy olyan Webstertől, aki másfél éve nem tud felmutatni komolyabb eredményt. Mi ez?  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 06, 2015, 23:59:13
Kommentek a Lewis meccs után a PDC Hungarian Fan Club oldaláról...

"mintha meg lenne bundázva, hogy az alsóbb kategóriás játékosok kicsit népszerűbbek legyenek"
"Lewis ha nem volt beteg , akkor kb. úgy dobált mintha fél éve kezdte volna...és ő verte el Barneyt? mai nap csoda h Gerwen nyert "
"röhej ez a torna"
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 07, 2015, 17:17:54
Elhatároztam, hogy ma nem fogadok élőben. 4 meccsből 3-ra tettem fogadást. Ebből kettő a tegnapi főoldali posztban is szerepelt.

Robert Thornton meccsét már tegnap megtettem Pipe ellen. Viszont ha tudom, hogy ezen a tornán divat a nagyágyúknak minél korábban kizúgni, akkor hótziher, hogy Pipe-ra repült volna a voksom, mert miért ne? Ha a világ esetleg ma darts terén egy kicsit visszazökken a normál kerékvágásba, akkor talán nagy nehezen bejön ez a fogadás..

Robert Thornton   World Nagydíj 2015 - Thornton v Pipe
(Mérkőzés nyertese)   07/10/2015   Egyik sem   1.44 :ok:

A következő tippet is elemeztem a főoldali posztban. Szerintem akár még be is jöhet, bár azért elég rizikós a tipp, de remélem jól elhúzzák a meccset a srácok:

Felett 4.5   World Nagydíj 2015 - van der Voort v Jenkins
(Összes szett)   07/10/2015   Egyik sem   2.62     :noway:
"Jenkins vállalhatatlanul szar volt..d20-ra meccsben maradásért szektorhibát elkövetni halálos bűn..3-0"

Végül pedig a tegnapi Gerwen-Huybrechts szisztémához hasonlóan úgy érzem Gary Anderson ellen Ian White el tud csípni legalább egy szettet. Egészen pazar formában van az angol, kis túlzással még el is kaphatja a világbajnokot, ha tegnap Mark Webster 0-3-ra elpicsázta Adrian Lewist...1 szettet hozni fog legalább az angol...merem remélni. Aztán megint jön a döbbenet, hogy 0-3-ra elveri Garyt  ;D

Felett 3.5   World Nagydíj 2015 - Anderson v White
(Összes szett)   07/10/2015   Egyik sem   1.50 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: kontrafix Dátum október 07, 2015, 21:15:10
Thronton nagyon simán jött! Köszi a tippet  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 07, 2015, 21:19:25
Idézetet írta: kontrafix Dátum október 07, 2015, 21:15:10
Thronton nagyon simán jött! Köszi a tippet  :ok:

Szívesen! Bár én meglepődtem, hogy ezen a tornán valami ilyen simán lejön  ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 07, 2015, 21:42:14
Megvártam az 1. szettet...Suljovic eléggé meggyőző volt, ezért mégis fogadtam egyet élőben  ;D

Mensur Suljovic    Mensur Suljovic v Simon Whitlock
(Mérkőzés nyertese)    07/10/2015    Egyik sem    1.57 :ok:

időközben már 2-0...innen nem bukhatja el most már!!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz...az osztrák az idei év abszolút meglepetése pozitív értelemben

Na de két sima 3-0 után remélem most lesz egy jóó hosszú 3-2-es Jenkins meccs!!  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 11:15:34
Mai meccsekről a főoldalon olvashattok: http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616 (http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616)

Michael van Gerwen   World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Lewis
(Legtöbb 180-as)   08/10/2015   Egyik sem   1.53
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 20:42:22
Live: 1-1

White kicsit álmosan kezdett, nagyon közel volt, hogy Thorn 2-0-ra elhúz, de még időben felpörgött és most tolt egy bőven 100 feletti kiszállót, amivel egalizált. Látszott rajta, hogy most átszakadt nála egy gát...1 180-at dobott eddig, ami kevéske, szerintem beindul most a meccs és legalább dob még 3-at! Ütős meccset várok!

Ian White - Felett: 3.5    Ian White v Robert Thornton
(Játékos 180-ak)    08/10/2015    Egyik sem    1.90 3 db  :noway:

ááá White tegnap előtte az összes puskaport..de legalább a főoldali posztban ajánlott +7,5 180 lejött Thortonnak köszönhetően
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 21:36:59
Idézetet írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 11:15:34
Mai meccsekről a főoldalon olvashattok: http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616 (http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616)

Felett 125.5   World Nagydíj 2015 - Suljovic v van der Voort
(Legmagasabb kiszállási pont - kétesély)   08/10/2015   Egyik sem   1.83

Ottt vaan!!! Vincent 128-ról!! Köszi Dutch Destroyer!!!  :ok: A teljesség kedvéért született még tőle egy 156, és a végén Mensur 170-nel zárta le a meccset... ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: kontrafix Dátum október 08, 2015, 23:46:11
Ejj papi csiptem kicsit :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 23:57:02
Idézetet írta: kontrafix Dátum október 08, 2015, 23:46:11
Ejj papi csiptem kicsit :D

Gratula!!!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 23:58:35
Idézetet írta: robmiller Dátum október 08, 2015, 11:15:34
Mai meccsekről a főoldalon olvashattok: http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616 (http://www.sportfogadas.org/cikkek.php?mod=olvas&id=6616)

Michael van Gerwen   World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Lewis
(Legtöbb 180-as)   08/10/2015   Egyik sem   1.53

5-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: kontrafix Dátum október 09, 2015, 00:04:08
Elemzésed által döntöttem úgy hogy berakom 3.5 fölé ugy hogy köszönetérte!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 09, 2015, 08:57:42
Idézetet írta: kontrafix Dátum október 09, 2015, 00:04:08
Elemzésed által döntöttem úgy hogy berakom 3.5 fölé ugy hogy köszönetérte!

Pedig nem én nem ezt ajánlottam, hanem hogy biztosan több 180-at dob!! Ez ajándék volt a bookiektól 1,53-ért! Ahogy láttam szumos is alapnak tartotta esti kommentjében! A 3,5-től azért paráztam, mert annak nagy valószínűséget tulajdonítottam, hogy lezúzza Lewist, mint eddig mindig, de azért féltem tőle hogy kevés leg-, és szettszámban nem fogja hozni gyengébb ellenfél ellen az igazi tudását. De végül bejött. Grat hozzá!

12:00-1300 körül jövök a mai elemzéssel! A tegnap egész jól sikerült!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 09, 2015, 13:16:12
Mai megérzések az elődöntő kapcsán: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-ut-a-dontobe (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-ut-a-dontobe)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 15:08:08
Megkésve bár, de törve nem, íme a mai döntő beharangozója: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-elore-az-elso-skot-gyozelemert (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-grand-prix-elore-az-elso-skot-gyozelemert)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 20:18:02
Akkor a mai döntőre tett tippek! 21:30-kor kezdés!

Robert Thornton +2.5    World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Thornton
(Hendikep - 2 esélyes)    10/10/2015    Egyik sem    2.20    (6/10) :ok: 2-3

Felett 138.5 World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Thornton
(Legmagasabb kiszállási pont - kétesély)    10/10/2015    Egyik sem    1.83 (4/10) :noway:

Robert Thornton    World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Thornton
(Mérkőzés nyertese)    10/10/2015    Egyik sem    5.00 (2/10) :ok:

C'ooon Thorntooon!!!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 21:22:08
Közvetlenül a meccs előtt Thornton hendikeppje felment +3,5-re. Megtettem egyből, remélem 2-3 set-tet elkap az öreg! Bízom benne!

Robert Thornton +3.5    Michael van Gerwen v Robert Thornton
(Mérkőzés hendikep - szettek)    10/10/2015    Egyik sem    1.61 :ok: 1-2

Kis statisztika meccs előtt:

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/l/t1.0-9/12115973_892159950831413_2285539373415094618_n.jpg?oh=24997d0a257c514c6cd3a962d60aa57f&oe=56CA40B9)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 22:00:21
Beteg ez a Gerwen...nem ember ez...kyborg vagy valami UFO-g.ci. Ha Thornton nem töri meg valahogy, akkor kivégzés lesz ennek a vége. A 180-akat úgy szórja, mint hülyegyerek a sós mogyorót...

1-1 eddig...de ez kisebb csoda...Gerwen hozza szokásos űrdarts-át..2 set..8 180 őrület..
1-2...
2-2...éreztem, hogy az előny nagyon rövid ideig fog kitartani..remélem legalább még egy set-tet összeszed, és lesz egy 128,5-öt feletti kiszállója valakinek
2-3...OOOTTT VVAAAANNNN!!! Gerwen megremegett ebben a set-ben!! Így tovább ÖREEEG!!!
3-3.....most megy el a meccse a skótnak..a köv set-ben MVG breakelt..
3-4...úristen mekkorra meeecs..0-2-ről fordított az öreg!! a végén még jön az 5-szörös tippem?? inkább bele sem élem magam.. :-\
4-4...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 23:13:47
Idézetet írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 20:18:02
Akkor a mai döntőre tett tippek! 21:30-kor kezdés!

Robert Thornton    World Nagydíj 2015 - van Gerwen v Thornton
(Mérkőzés nyertese)    10/10/2015    Egyik sem    5.00 (2/10) :ok:

C'ooon Thorntooon!!!!

OOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTT VAAAAAAAAAAAAAN AAA SKÓÓT MEGCSSIIINNÁÁLLTAAA 5-4!!!!!!  :topbet_125: :jump2_125: :redchug: :redchug:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: Proxyi Dátum október 10, 2015, 23:14:12
grat a fogáshoz, szvsz, ha a közönség nem ekkora alpári bunkó paraszt, akkor Gerwen simán nyeri ezt, gusztustalan dolog volt, amit csináltak
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 23:15:53
Idézetet írta: Proxyi Dátum október 10, 2015, 23:14:12
grat a fogáshoz, szvsz, ha a közönség nem ekkora alpári bunkó paraszt, akkor Gerwen simán nyeri ezt, gusztustalan dolog volt, amit csináltak

aláírom, teljesen igazad van! Viszont most mivel abszolút a skót győzelmét éreztem valahol egész nap, kimondottan örültem, hogy a nép besegít...szerintem mindenkinek elege van kicsit (többek között nekem is), hogy majdnem mindent Gerwen nyer.. ;D De tény, hogy igazad van!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 23:25:20
A skót Robert Thornton győzelmével ért véget a 18. World Grand Prix! A döntő rendkívül színvonalas játékot hozott, és az öreg Thorn-nak egy brutálisan jól játszó MVG-t sikerült ma este 5-4-re legyőzni! Külön öröm, hogy a döntő beharangozó főoldali posztját eddigi legjobban sikerült írásomnak érzem, főleg, hogy az öreg győzelmét 5-szörös szorzón sikerült megcsípni! Remélem az öreget látom jövőre Anderson és Wright mellett a Premier Leauge-ben! Ott a helye!

A következő kisebb verseny jövő hét hétvégén következik az European Tour 9. állomásának keretében a németországi Sindelfingenben! Addig is Let's play darts! ;)

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12122701_10153644095378485_3290342966540804037_n.jpg?oh=565308e6307e3db95b82b7ceb766a329&oe=569DEEF7)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: kontrafix Dátum október 11, 2015, 09:02:08
Idézetet írta: robmiller Dátum október 10, 2015, 23:13:47
OOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTT VAAAAAAAAAAAAAN AAA SKÓÓT MEGCSSIIINNÁÁLLTAAA 5-4!!!!!!  :topbet_125: :jump2_125: :redchug: :redchug:
Grat szép tipp volt ! Én MVG 180 -asait  játszottam egyszer 7.5 főlé egyszer 10.5 és egyszer 14.5 főlé! Ahogyan szorta a 180-asokat nem gondoltam volna hogy Thornton behúzza! Mégegyszer grat a tipphez! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: alexthebest Dátum október 11, 2015, 09:12:17
Nagyon jó megérzés, gratulálok. Az viszont egészen megdöbbentő hogy a 180-akat szarta MvG, de az alacsony kiszálló nem ment  :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 15, 2015, 17:32:17
Holnap indul az idei European Tour utolsó állomása az "European Darts Grand Prix" elnevezésű hétvégi torna! Amint megvan a pénteki nap sorsolása, a főoldalon lesz a beharangozó a kiválasztott pénteki meccsek elemzésével!

A képen a címvédő Mervyn King látható!
(http://bilder.darts1.de/European-Tour/Mervyn-King.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 08:59:26
Beharangozó és a mai kiválasztott meccseim! http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-egy-sorozat-veget-er (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-egy-sorozat-veget-er)

Kezdek kiakadni a bet-re, hogy az utolsó pillanatokig várnak a kínálatban való megjelenítéssel!! >:( >:(

Mark Webster    European Tour 9 2015 - Webster v Willard
(Mérkőzés nyertese)    16/10/2015    Egyik sem    1.25 6-3  :ok:

Mark Walsh +1.5    European Tour 9 2015 - Beaton v Walsh
(Hendikep - 2 esélyes)    16/10/2015    Egyik sem    1.80 6-3 :noway:

A Hopp és a Suljovic meccsekre még mindig nincs kínálat. Vicc..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 11:21:54
Mai párosítások

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 R. Green (Eng) - M. Mansell (Nir) 1-6
13:30 M. Webster (Wal) - S. Willard (Eng) 6-3
14:00 J. Haines (Eng) - R. van Barneveld (Ned) 3-6
14:30 J. Artut (Ger) - L. Evans (Eng) 3-6
15:00 M. Suljovic (Aut) - M. Barilli (Sco) 6-4
15:30 D. Ladley (Eng) - M. Caris (Swe) 6-5
16:00 R. J. Rodriguez (Aut) - J. de Zwaan (Ned) 3-6
16:30 J. Cullen (Eng) - A. Alcinas (Esp) 6-3

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 S. Beaton (Eng) - M. Walsh (Eng) 6-3
19:30 R. Marijanovic (Cro) - J. Wattimena (Ned) 5-6
20:00 M. Hopp (Ger) - G. Price (Wal) 5-6
20:30 R. Evans (Eng) - D. Pallett (Eng) 4-6
21:00 D. Petersen (Rsa) - D. Winstanley (Eng) 5-6
21:30 S Stoyke (Ger) - J. Caven (Eng) 4-6
22:00 S. Bunting (Eng) - A. Norris (Eng) 6-4
22:30 K. Munch (Ger) - B. Claydon (Eng) 0-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 13:42:22
Most már van a bet365-ön az elemzésben idézett két meccshez is odds!

Tehát akkor Mensurra megy a tét:
Mensur Suljovic   European Tour 9 2015 - Suljovic v Barilli
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   1.28 6-4  :ok:

Illetve kicsit meglepett, hogy Hoppra milyen magas a szorzó! Jóval szorosabb meccs lesz ez ennél! A német nyerni fog reményeim szerint! (kár, hogy este nem leszek gépnél, hogy láthassam  :-\)
Max Hopp   European Tour 9 2015 - Hopp v Price
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   2.20 5-6...de kicsin múlt!  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 13:56:06
Idézetet írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 08:59:26
Beharangozó és a mai kiválasztott meccseim! http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-egy-sorozat-veget-er (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-egy-sorozat-veget-er)

Mark Webster    European Tour 9 2015 - Webster v Willard
(Mérkőzés nyertese)    16/10/2015    Egyik sem    1.25

6-3  :ok: 5-0-nál kicsit lelazult és engedte Willardot egy kis sikerélményhez, de aránylag nagyon sima meccs volt. Így tovább a többi mai tippnél is! Kár, hogy a közvetítés szarakszik...esélytelen az élőfogadás...

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 15:21:37
Live: 4-3

Mark Barilli +2.5    Mensur Suljovic v Mark Barilli
(Mérkőzés hendikep - legek)   16/10/2015   Egyik sem   1.57

Mensur a vártnál jobban megizzadhat a skót ellen...

4-4  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 15:28:33
Idézetet írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 13:42:22

Tehát akkor Mensurra megy a tét:
Mensur Suljovic   European Tour 9 2015 - Suljovic v Barilli
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   1.28
6-4  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 15:44:22
Ezt a főoldali posztban nem mertem ajánlani. Az osztrák Rowby-John Rodriguez élete formájában van. A mindössze 21 éves srác az utóbbi hetekben kétszer is elkente Simon Whitlock száját, sőt nemrég Mervyn Kinget is kioktatta! Ellenfele ezúttal egy kevésbé ismert név, a holland Jeffrey de Zwaan lesz. Idén többnyire epizódszerepeket kapott a kisebb tornákon, ennek ellenére veszélyes lehet a fiatal osztrákra, mindenesetre bepróbálom ezt a tippet, hátha...

Rowby John Rodriguez European Tour 9 2015 - Rodriguez v de Zwaan
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   1.66    3-6  :noway:

remélem nem sokan követtétek ezt a tippet..0-3...lemossa a pályáról az osztrákot..ritka szar napja van a srácnak.

a holland majdnem dobott egy 9 nyilast baszki... :o hol a f.szomba volt ez idén?Laza 6 db 180-at dobott..holnap King meg fog szenvedni ellene, ha tartja ezt a formát.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 16:33:09
Na mára egy utolsó próbálkozás:

Joe Cullen   European Tour 9 2015 - Cullen v Alcinas
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   1.57   6-3..erről van szó  :ok:

Az angol többnyire kizúg mindig az 1. körökben...viszont az a vicc, hogy általában tök jó mutatókat hoz emellett, csak épp mindig ő jött ki rosszabbul a párharcokból. Most viszont egy jóval szerényebb képességű spanyol playert kapott a sorsolásnál. Cullen, ha most nem mész tovább, akkor sose...megintcsak rizikós tipp!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 16, 2015, 16:59:54
Mivel este nem leszek itt, ezért a Walsh és Hopp tippem mellé egy viszonylag biztosabbat is megtettem:

Jamie Caven   European Tour 9 2015 - Stoyke v Caven
(Mérkőzés nyertese)   16/10/2015   Egyik sem   1.25 4-6  :ok:

Caven mocsok rossz passzban van az utóbbi időben...ha az igencsak aluljegyzett Stoyke ellen sem jut tovább, akkor a helyzet katasztrofális...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 07:35:49
A tegnapi nap egész jól sikerült...sajnos a két meglepetés-tippem közül egyik sem jött, pedig Max Hopp az eredményből látván, nagyon közel lehetett az újabb bravúrhoz (6-5-re kikapott a walesi Gerwyn Price-tól). Ma kezdődik a 2. kör, ahová már a 16 kiemelt is becsatlakozik! A délelőtt folyamán megint lesz elemzés a főoldalon, van pár meccs ami ígéretesnek tűnhet, de a bet365 szokásos módon még mindig kivár, szorzók nélkül pedig egyelőre várok a cikkel.

Mai program

Délutáni szekció (13:00-17:00)

13:00 B. Dolan (Nir) - R. van Barneveld (Ned) 1-6
13:30 T. Jenkins (Eng) - L. Evans (Eng) 5-6
14:00 M. King (Eng) - J. de Zwaan (Ned) 6-2
14:30 J. Pipe (Eng) - S. Beaton (Eng) 5-6
15:00 K. Huybrechts (Bel) - D. Ladley (Eng) 6-4
15:30 I. White (Eng) - M. Mansell (Nir) 6-3
16:00 B. van de Pas (Ned) - G. Price (Wal) 3-6
16:30 J. Klaasen (Ned) - D. Pallett (Eng) 6-4

Esti szekció (19:00-23:00)

19:00 D. Chisnall (Eng) - J. Cullen (Eng) 2-6
19:30 J. Wade (Eng) - M. Webster (Wal) 6-3
20:00 S. Whitlock (Aus) - J. Caven (Eng) 6-4
20:30 M. Smith (Eng) - D. Winstanley (Eng) 6-3
21:00 R. Thornton (Sco) - B. Claydon (Eng) 6-5
21:30 M. van Gerwen (Ned) - M. Suljovic (Aut) 4-6
22:00 V. van der Voort (Ned) - S. Bunting (Eng) 4-6
22:30 P. Wright (Sco) - J. Wattimena (Ned) 6-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 10:11:50
Mai jóslataim az előzetes fogadásokkal a főoldalon olvasható:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-a-kevesebb-mindig-tobb (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-a-kevesebb-mindig-tobb)

Kim Huybrechts   European Tour 9 2015 - Huybrechts v Ladley
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.22 6-4  :ok:

Raymond van Barneveld   European Tour 9 2015 - Dolan v van Barneveld
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.44    1-6  :ok:

Dave Chisnall   European Tour 9 2015 - Chisnall v Cullen
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.25 2-6 :noway:

És egy kombi a végére:

Robert Thornton   European Tour 9 2015 - Thornton v Clayton
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.16    6-5  :ok:
Michael van Gerwen   European Tour 9 2015 - van Gerwen v Suljovic
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.16 4-6  :noway:
Peter Wright   European Tour 9 2015 - Wright v Wattimena
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.14 6-3  :ok:

Eredő odds: 1,55
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 13:22:15
Idézetet írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 10:11:50
Mai jóslataim az előzetes fogadásokkal a főoldalon olvasható:

Raymond van Barneveld   European Tour 9 2015 - Dolan v van Barneveld
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.44   
1-6  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 13:39:00
Live: 3-1

Felett 8.5   Terry Jenkins v Lee Evans
(Összesített legek)   17/10/2015   Egyik sem   1.80   

Bízom Evansben, hogy 3 legre legalább jó lehet! Na most lett 3-2

3-3  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 13:43:41
Live:

Terry Jenkins - Felett: 2.5   Terry Jenkins v Lee Evans
(Játékos 180-ak)   17/10/2015   Egyik sem   1.61

2 már megvan...kezd meleg lenni a pite Jenkins-nek kell a tömeg! 1-et csak dob még!

Ott is van! 3 db  :ok: Na ebből a meccsből leszedtem, amit le lehetett  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 14:02:16
Live: 1-0

Jeffrey de Zwaan - Felett: 1.5   Mervyn King v Jeffrey de Zwaan
(Játékos 180-ak)   17/10/2015   Egyik sem   1.57

Ez nagyon adja magát, hogy dob még 1-et! Tegnap 6 leg alatt dobott 6-ot, nem is értem, hogy lehet ilyen alacsony neki ez a határ most! 1 már megvan neki!

2 db ennyi...ezt elkúrták a bookiek de nagyon! :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 14:09:40
Live: 3-2

Jeffrey de Zwaan - Felett: 2.5   Mervyn King v Jeffrey de Zwaan
(Játékos 180-ak)   17/10/2015   Egyik sem   2.00  :noway:

Dobj még egyet haver!!!

Addig jár a korsó...:)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 15:12:30
Live: 1-2

Kim Huybrechts   Kim Huybrechts v Dave Ladley
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.50 6-4  :ok:

Kim elég döcögősen kezdett, ennek köszönhetően kissé megugrott az oddsa..remélem magára talál, mert a torna meglepetése lenne, ha kiesne Ladley ellen!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 15:23:43
Idézetet írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 10:11:50
Mai jóslataim az előzetes fogadásokkal a főoldalon olvasható:

Kim Huybrechts   European Tour 9 2015 - Huybrechts v Ladley
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.22
6-4  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 19:16:21
Idézetet írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 10:11:50

Dave Chisnall   European Tour 9 2015 - Chisnall v Cullen
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.25

2-6...sikerült a nap egyik legnagyobb meglepetésébe belenyúlni...Cullen-nek minden összejött. van ilyen :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 19:37:04
Live: 3-3

James Wade - Felett: 0.5    James Wade v Mark Webster
(Játékos 180-ak)    17/10/2015    Egyik sem    1.61

Egyetlen 180-at kérek Wadey...ha ez nem jön, mára hagyom az élőzést!

Megvan, köszi Machine!  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 21:13:10
Live: 3-4

Robert Thornton - Felett: 0.5    Robert Thornton v Jonny Clayton
(Játékos 180-ak)    17/10/2015    Egyik sem    1.57      :ok:

Érik a második bombameglepetés? A vártnál nehezebben de 6-5-re behúzta a skót!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 21:55:36
Idézetet írta: robmiller Dátum október 17, 2015, 10:11:50
És egy kombi a végére:

Robert Thornton   European Tour 9 2015 - Thornton v Clayton
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.16    6-5  :ok:
Michael van Gerwen   European Tour 9 2015 - van Gerwen v Suljovic
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.16 4-6  :noway:
Peter Wright   European Tour 9 2015 - Wright v Wattimena
(Mérkőzés nyertese)   17/10/2015   Egyik sem   1.14

Nem gondoltam volna h Gerwenen megy el a kombim...ilyen se volt, hogy rögtön kiesett valahonnan  :o ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 09:20:05
Az European Tour utolsó napjának elemzése a főoldalon:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-szabad-a-vasar (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-szabad-a-vasar)

Kim Huybrechts    European Tour 9 2015 - Huybrechts v Beaton
(Mérkőzés nyertese)    18/10/2015    Egyik sem    1.36 6-5 :ok:

Bár a cikkbe nem alulra nem vette bele, de mégis megteszem Barney-t, bár ettől a meccstől tartok azért. Lehet, hogy hülyeség 1,36-ért rizikózni..kiderül:

Raymond van Barneveld    European Tour 9 2015 - van Barneveld v Cullen
(Mérkőzés nyertese)    18/10/2015    Egyik sem    1.36    
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 13:32:19
A nyolcaddöntő meccsei (13:00-17:00)

13:00 J. Wade (Eng) - S. Whitlock (Aus) 6-5
13:30 R. Thornton (Sco) - J. Klaasen (Ned) 4-6
14:00 K. Huybrechts (Bel) - S. Beaton (Eng) 6-5
14:30 M. Smith (Eng) - G. Price (Wal) 6-3
15:00 P. Wright (Sco) - S. Bunting (Eng) 6-2
15:30 I. White (Eng) - L. Evans (Eng) 6-3
16:00 R. van Barneveld (Ned) - J. Cullen (Eng) 2-6
16:30 M. Suljovic (Aut) - M. King (Eng) 6-4
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 14:20:31
Idézetet írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 09:20:05
Az European Tour utolsó napjának elemzése a főoldalon:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-szabad-a-vasar (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-tour-9-szabad-a-vasar)

Kim Huybrechts    European Tour 9 2015 - Huybrechts v Beaton
(Mérkőzés nyertese)    18/10/2015    Egyik sem    1.36
6-5  :ok: Beaton 4-1-ről jött vissza...jó meccs volt, kicsit paráztam is 5-5-nél...de a lényeg, hogy lejött!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 14:40:02
Live: 2-2

Felett 9.5   Michael Smith v Gerwyn Price
(Összesített legek)   18/10/2015   Egyik sem   1.57 6-3  :noway:

Kérek legalább egy 6-4-es eredményt!

Price te béna pöcs...D20-at nem tudod megdobni..húzzál vissza rögbizni.. >:(
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 18, 2015, 14:52:44
Remélem nagyon jó kis tüzijáték lesz a Wright-Bunting meccsen!

Peter Wright - Felett: 2.5   Peter Wright v Stephen Bunting
(Játékos 180-ak)   18/10/2015   Egyik sem   2.00    :noway:

3 db 180-at rendelek a skóttól!

Estig ennyi..ez ma nem az a nap...2 db-ot dobott.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 19, 2015, 08:07:25
Tegnap véget ért az idei European Tour utolsó állomása, melyen végül a döntő nagy csatát hozott a belga Kim Huybrechts és a skót Peter Wright között. 6-5-ös eredménnyel Hurricane söpörte be a tornagyőzelmet! Hogy mennyire nem lepődöm meg kettejük eredményességén, idézek két mondatot a tegnap reggeli előzetesemből, amit a délutáni nyolcaddöntők kapcsán írtam:

"Kim - bármennyire is hajlamos érthetetlen blamákba belefutni olykor - ma továbbjuthat, és ő az egyik játékos, aki jó eséllyel pályázhat MVG kiesésével a tornagyőzelemre!.."

"Szóval Wright most minden bizonnyal javítani akar, pláne azért is, mert egyik olyan titán sincs a mezőnyben, aki rendszerint a torna-döntőkben mindig legyűri őt (nevezetesen MVG, aki kiesett, és Phil Taylor, aki idén nem is indult a sorozatban). Mivel Wright a kedvencem, így kicsit hazabeszélek, ha azt mondom reményeim szerint végre behúz idén végre egy tornát! Abszolút megvan rá az esélye..."

Tehát a kettő jó megérzés közül az előbbi volt pontosabb!  ;D Most egy kis szünet következik, de novembertől a szerintem a Grand Slam of Darts versenyhez kapcsolódóan jönnek majd az előzetesek! Addig is Let's play darts!  ;)

(http://e2.365dm.com/14/11/16-9/20/kim-huybrechts-belgium-darts_3229240.jpg?20150203133018)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 28, 2015, 14:25:43
Másfél hete tévedtem, előbb lesz darts, mintsem gondoltam  ;D Elfelejtettem akkor, hogy most október 30 és november 1. között rendezik a 8. European Championship-et, ami gyakorlatilag Európa bajnokságnak felel meg, ámbár itt nem ország lebontásban játszanak a playerek, hanem egyénileg, mint a versenyek többségében. Illetve érdekes emellett még az a tény, hogy European Championship a torna neve, mégis van olyan játékos a mezőnyben, aki nem az "öreg kontinensről" származik...hogy ki ez? Holnap a főoldali beharangozóból megtudhatjátok!  ;)

(http://www.teleticketservice.com/tts/uploads/tx_arrsalesitems/20151030_edc-2_02.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 29, 2015, 09:42:53
Íme a torna beharangozója és a pénteki napra vonatkozó tippek:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-eb-egy-hetvege-alatt (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-eb-egy-hetvege-alatt)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 13:30:40
Mai mérkőzések. Annyi változás van a főoldali poszthoz képest, hogy 1 órával később indulnak a szekciók, mint az eddig megszokott!

Délutáni szekció:
13:45 C. Reyes (Esp) - M. Hopp (Ger) 6-2
14:15 C. Kist (Ned) - R. J. Rodriguez (Aut) 4-6
14:45 S. Whitlock (Aus) - M. Caris (Swe) 6-2
15:15 J. Pipe (Eng) - D. van Duijvenbode (Ned) 6-2
15:45 M. Smith (Eng) - G. Price (Wal) 6-4
16:15 I. White (Eng) - S. Bunting (Eng) 5-6
16:45 R. Thornton (Sco) - J. Henderson (Sco) 4-6
17:15 P. Wright (Sco) - A. Norris (Eng) 6-3

Esti etap:
20:00 A. Lewis (Eng) - B. van de Pas (Ned) 6-5
20:30 M. Suljovic (Aut) - D. Chisnall (Eng) 5-6
21:00 J. Wade (Eng) - T. Jenkins (Eng) 6-4
21:30 G. Anderson (Sco) - B. Dolan (Nir) 6-3
22:00 J. Klaasen (Ned) - R. van Barneveld (Ned) 6-4
22:30 P. Taylor (Eng) - V. van der Voort (Ned) 6-1
23:00 M. van Gerwen (Ned) - J. de Zwaan (Ned) 6-3
23:30 K. Huybrechts (Bel) - M. King (Eng) 6-3

Cikkben említett fogadások:

Ian White   Európa-bajnokság 2015 - White v Bunting
(Mérkőzés nyertese)   30/10/2015   Egyik sem   1.66 (5/10) 5-6  :noway:

Simon Whitlock   Európa-bajnokság 2015 - Whitlock v Caris
(Mérkőzés nyertese)   30/10/2015   Egyik sem   1.30 (8/10) 6-2  :ok:

Rowby-John Rodriguez +1.5   Európa-bajnokság 2015 - Kist v Rodriguez
(Hendikep - 2 esélyes)   30/10/2015   Egyik sem   1.50 (5/10) 4-6  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 14:14:34
Live: 3-1

Max Hopp - Felett: 1.5   Cristo Reyes v Max Hopp
(Játékos 180-ak)   30/10/2015   Egyik sem   1.57

Ezt abszolút vállalhatónak érzem. 1-et már dobott és nagyon érzi a T20 környékét. 1 még le fog jönni remélem!

Meg is van  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 15:02:48
Idézetet írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 13:30:40
Cikkben említett fogadások:

Rowby-John Rodriguez +1.5   Európa-bajnokság 2015 - Kist v Rodriguez
(Hendikep - 2 esélyes)   30/10/2015   Egyik sem   1.50 (5/10)

4-6  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 15:38:44
Idézetet írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 13:30:40

Cikkben említett fogadások:

Simon Whitlock   Európa-bajnokság 2015 - Whitlock v Caris
(Mérkőzés nyertese)   30/10/2015   Egyik sem   1.30 (8/10)

6-2  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 17:11:19
Live: 3-4

Ian White - Felett: 0.5    Ian White v Stephen Bunting
(Játékos 180-ak)   30/10/2015   Egyik sem   1.53   

Létezik, hogy az a White, aki 3-4-5 180-akat szokott dobni, most egyet sem?

Baszki, mire megint kirakom lejön...nem tudom van-e értelme így live tippeket megosztani.. :-\ Persze a sikernek örülök azért  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 17:21:43
Idézetet írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 13:30:40
Cikkben említett fogadások:

Ian White   Európa-bajnokság 2015 - White v Bunting
(Mérkőzés nyertese)   30/10/2015   Egyik sem   1.66 (5/10)  :noway:

Azért Fortuna időben pofánvág mielőtt elbíznám magam, hogy minden jön ma...hangyafasznyival Bunting nyert..5-6. Ja és White döntő pillanatban 3 nyíllal nem tudott kiszállni D17-re. Ennyin múlt..az emberi tényezőn.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 18:25:57
Délutáni eredmények, este 20:00-tól folyt. köv! Jószerével az eddig legnagyobb meglepetés Thornton kiesése.

Idézetet írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 13:30:40
Délutáni szekció:
13:45 C. Reyes (Esp) - M. Hopp (Ger) 6-2
14:15 C. Kist (Ned) - R. J. Rodriguez (Aut) 4-6
14:45 S. Whitlock (Aus) - M. Caris (Swe) 6-2
15:15 J. Pipe (Eng) - D. van Duijvenbode (Ned) 6-2
15:45 M. Smith (Eng) - G. Price (Wal) 6-4
16:15 I. White (Eng) - S. Bunting (Eng) 5-6
16:45 R. Thornton (Sco) - J. Henderson (Sco) 4-6
17:15 P. Wright (Sco) - A. Norris (Eng) 6-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 20:00:45
Egy mérkőzés előtti fogadással nyitom az esti szakaszt, aztán meglátjuk mennyire megy el a kedvem, ha esetleg nem jön a dolog.

Adrian Lewis   Adrian Lewis v Benito Van De Pas
(Mérkőzés nyertese)   30/10/2015   Egyik sem   1.40 6-5  :ok:

Lewis az ősszel nem villantott eddig semmi különöset. Sőt legutóbb a World Grand Prix-en elég csúnyán leszerepelt. Most pedig egy igen kellemetlen ellenfél vár rá Big Ben személyében. Akár még idő előtti kiesés is lehet ebből, mert a holland minden, csak nem lebecsülendő ellenfél. Én mégis megadom a bizalmat a 2-szeres világbajnoknak. Remélem most klasszis oldalát fogja hozni a színpadon! Fele tétegységgel toltam!

A fogadás miatt örülök...viszont Big Ben jobban megérdemelte volna a továbbjutást...5 meccsnyíl kellett az angolnak, hogy nyerjen..vicckategória
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 21:37:42
Live: 3-1

James Wade - Felett: 0.5   James Wade v Terry Jenkins
(Játékos 180-ak)   30/10/2015   Egyik sem   1.61

Egyet csak dob!

Jejejeeee egyet összekapart... :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 22:19:11
Live: 3-2

Brendan Dolan - Felett: 0.5   Gary Anderson v Brendan Dolan
(Játékos 180-ak)   30/10/2015   Egyik sem   2.10 :noway:

Nagyon talán...apróval.

Tudtam hogy balf.sz Dolan...de adtam neki egy esélyt. Nem sikerült javítania a megítélésén. Semmi keresnivalója a 16 között.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 30, 2015, 22:45:40
Mára befejeztem, lehúzom a rolót. Egyrészt, mert egész jó kis nyereséget hoztam ma össze dartsból, másrészt mert ragad a szemem, és fáradtan múltkor már hoztam hülye döntéseket! Holnap délelőtt jövök az újabb elemzésekkel a főoldalon!  :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 10:19:27
Főoldalon a mai poszt! Vigyázat, csak őrülteknek! ;)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-veszelyes-vizeken (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-veszelyes-vizeken)

Kim Huybrechts   Európa-bajnokság 2015 - Wright v Huybrechts
(Mérkőzés nyertese)   31/10/2015   Egyik sem   2.20 10-8  :noway:

Adrian Lewis   Európa-bajnokság 2015 - Lewis v Pipe
(Legtöbb 180-as)   31/10/2015   Egyik sem   1.44 4-1  :ok:

Dave Chisnall   Európa-bajnokság 2015 - Bunting v Chisnall
(Mérkőzés nyertese)   31/10/2015   Egyik sem   1.57 6-10 :ok:

Phil Taylor -3.5   Európa-bajnokság 2015 - Taylor v Smith
(Hendikep - 2 esélyes)   31/10/2015   Egyik sem   2.00    10-5  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 12:26:57
Mai mérkőzések:

Délután (13:45-17:30)

13:45 J. Henderson (Sco) - R. J. Rodriguez (Aut) 10-2
14:30 S. Bunting (Eng) - D. Chisnall (Eng) 6-10
15:15 A. Lewis (Eng) - J. Pipe (Eng) 10-7
16:00 G. Anderson (Sco) - S. Whitlock (Aus) 10-8

Este (20:00 - 00:00)

20:00 P. Wright (Sco) - K. Huybrechts (Bel) 10-8
20:45 P. Taylor (Eng) - M. Smith (Eng) 10-5
21:30 M. van Gerwen (Ned) - C. Reyes (Esp) 10-3
22:15 J. Wade (Eng) - J. Klaasen (Ned) 5-10
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 15:33:27
Idézetet írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 10:19:27
Főoldalon a mai poszt! Vigyázat, csak őrülteknek! ;)

Dave Chisnall   Európa-bajnokság 2015 - Bunting v Chisnall
(Mérkőzés nyertese)   31/10/2015   Egyik sem   1.57

6-10 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 16:37:15
Idézetet írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 10:19:27
Főoldalon a mai poszt! Vigyázat, csak őrülteknek! ;)

Adrian Lewis   Európa-bajnokság 2015 - Lewis v Pipe
(Legtöbb 180-as)   31/10/2015   Egyik sem   1.44

4-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 20:37:00
Live: 5-6

Peter Wright - Felett: 5.5   Peter Wright v Kim Huybrechts
(Játékos 180-ak)   31/10/2015   Egyik sem   1.66

4 db már megvan!

6 db  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 20:53:12
Idézetet írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 10:19:27
Főoldalon a mai poszt! Vigyázat, csak őrülteknek! ;)

Kim Huybrechts   Európa-bajnokság 2015 - Wright v Huybrechts
(Mérkőzés nyertese)   31/10/2015   Egyik sem   2.20

10-8...hatalmas meccs volt, amin Kim végig vezetett, de Wright a végén jókor tudott breakelni..sajnos nem jött be most ez.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 21:45:10
Idézetet írta: robmiller Dátum október 31, 2015, 10:19:27
Főoldalon a mai poszt! Vigyázat, csak őrülteknek! ;)

Phil Taylor -3.5   Európa-bajnokság 2015 - Taylor v Smith
(Hendikep - 2 esélyes)   31/10/2015   Egyik sem   2.00

OOTTT VAAAN!!! Legalább a két nagyon rizikós közül ezt sikerült megcsípni!! 10-5  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 01, 2015, 10:06:17
A délutáni meccsekről szóló poszt a főoldalon van: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-helyreallt-a-darts-vilag-rendje (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/european-championship-helyreallt-a-darts-vilag-rendje)

Mai menetrend:

13:45 J. Henderson (Sco) - P. Wright (Sco) 4-10
14:45 M. van Gerwen (Ned) - D. Chisnall (Eng) 10-4
15:45 G. Anderson (Sco) - J. Klaasen (Ned) 10-6
16:45 P. Taylor (Eng) - A. Lewis (Eng) 9-10

Este 20:00-tól pedig jönnek az elődöntők és 22:00 magasságában a döntő!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 01, 2015, 10:37:11
Cikkben említett fogadások:

Felett 11.5   Európa-bajnokság 2015 - van Gerwen v Chisnall
(Összes 180)   01/11/2015   Egyik sem   1.83   (7/10) 13 db :ok:

Phil Taylor   Európa-bajnokság 2015 - Lewis v Taylor
(Mérkőzés nyertese)   01/11/2015   Egyik sem   1.40 (6/10) 10-9  :noway: egyetlen nyílon ment el! ez ilyen  ;D

+1 ráadás:

Michael van Gerwen - felett: 5.5   Európa-bajnokság 2015 - van Gerwen v Chisnall
(Játékos 180-as pontszámok)   01/11/2015   Egyik sem   1.83 (7/10) 7 db  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 01, 2015, 17:59:06
Elődöntők 20:00-tól

M. van Gerwen (Ned) - P. Wright (Sco) 11-7
G. Anderson (Sco) - A. Lewis (Eng) 11-5

Egy előzetes fogadás:

Michael van Gerwen   Európa-bajnokság 2015 - Wright v van Gerwen
(Legtöbb 180-as)   01/11/2015   Egyik sem   1.53    :noway:

Ez egy figyelmeztetés volt, húzom a rolót és hátradőlve élvezem a maradék meccseket! jóéjt :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 02, 2015, 11:55:56
Egy utolsó adattal még adós vagyok a hétvégi verseny kapcsán!

Az Európa Bajnokság döntője álomösszecsapást hozott, ahol a világelső, s Európa bajnoki címvédő Michael van Gerwen, a világranglista 2. helyezett, regnáló világbajnokkal, Gary Andersonnal találkozott.
A mérkőzés 11 nyert legig tartott, s végig Gary Anderson dominált. Már 10-7-re is vezetett, amikor csupán egyetlen legre volt a tornagyőzelemtől, akkor a holland zseni a közönség biztatásától is szárnyra kapva beizzította a nitrot, és beérte Gary-t, aki véleményem szerint már túlstresszelte legbelül a helyzetet, s MVG ezt köszönte szépen 11-10-re megfordította a meccset, s ezzel megvédte címét.

Döntő:
M. van Gerwen (Ned) - G. Anderson (Sco) 11-10
Brutálisan komoly összecsapás volt!

A klasszisok - MVG, Anderson, Taylor, Lewis, Wright, Chisnall - pedig egyértelműen jelezték a tornán mutatott játékukkal, hogy közeleg a várva várt decemberi VB!!!

A legközelebbi nagy torna most szombaton kezdődik, mely nem más, mint a Grand Slam, és majd egy hétig fog tartani. Ennek érdekessége, hogy itt csoportmeccsek is lesznek (4 4 fős csoport lesz - körmérkőzések és a csoport első 2 helyezettje jut a legjobb 8 közé), illetve ez az egyetlen verseny az évben, ahol a PDC játékosok mellett a BDO playerei is becsatlakoznak a mezőnybe!!! Nem akármilyen torna vár ránk szombattól kezdve, érdemes lesz azt is követni! Addig is Let's play darts! ;)

(http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/44/75/35/cikk_2447535/MvG_nso_640.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 05, 2015, 12:21:27
Szombattól Grand Slam of Darts!

A beharangozó a főoldalon: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-egy-kulonleges-verseny-az-evben (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-egy-kulonleges-verseny-az-evben)

Holnap jön a csoportmeccsek első körére vonatkozó poszt! Kövessétek, nem mindennapi torna ez az évben!

(http://images.performgroup.com/di/library/pdc/8a/b2/william-hill-grand-slam-of-darts-lawrence-lustig-pdc_slw4hqs0md5p1g7elac0oiqrk.jpg?t=1210050010&w=600&h=333&q=70&cropto=left)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 06, 2015, 13:14:41
És akkor az első elemzéses poszt a hétvégére:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-ha-csoportmeccs-akkor-kimenetelekben-utazunk (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-ha-csoportmeccs-akkor-kimenetelekben-utazunk)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 16:53:19
Live: 1-0

Martin Phillips - Felett: 0.5   Phil Taylor v Martin Phillips
(Játékos 180-ak)   07/11/2015   Egyik sem   1.66  :ok:

Bár BDO-s az illető, elég jól dobja a T20 környékét...hátha, fele téttel megtettem.

És akkor már 2-0-nál ment az öregre is, ugyanúgy fele egységgel!

Phil Taylor - Felett: 0.5   Phil Taylor v Martin Phillips
(Játékos 180-ak)   07/11/2015   Egyik sem   1.61 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 19:32:46
 Az esti etapra tett előzetes fogadásaim, amelyeket a mai napról szóló főoldali posztban is láthattatok:

Ian White   Grand Slam of Darts 2015 - Ian White v Martin Adams
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.61 (5/10) 2-5  :noway:

Kim Huybrechts   Grand Slam of Darts 2015 - Kim Huybrechts v Steve West
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.33 (7/10)  5-2 :ok:

Jelle Klassen   Grand Slam of Darts 2015 - Jelle Klassen v Steve Beaton
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.44 (7/10)  5-4 :ok:

Nem veszélytelen egyik sem, abból kiindulva, hogy ma délután pl. Terry Jenkins kikapott a kevésbé jegyzett Jonny Clayton-tól. Remélem nem ér most ezen fogadások terén kellemetlen meglepetés. Természetesen a Ian White-tipp a legrizikósabb ezek közül, ott fordulhat elő a legkönnyebben a bukta.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 20:35:42
Idézetet írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 19:32:46
Az esti etapra tett előzetes fogadásaim, amelyeket a mai napról szóló főoldali posztban is láthattatok:

Kim Huybrechts   Grand Slam of Darts 2015 - Kim Huybrechts v Steve West
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.33 (7/10)
5-2  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 20:49:13
Live: 2-3

Jelle Klaasen - Felett: 1.5   Jelle Klaasen v Steve Beaton
(Játékos 180-ak)   07/11/2015   Egyik sem   2.00  :ok:

Ez nagyon necces...kell ide a tömeg. A holland fájdalmasan nincs ott fejben...nem ezt vártam tőle..

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 20:54:46
Idézetet írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 19:32:46
Az esti etapra tett előzetes fogadásaim, amelyeket a mai napról szóló főoldali posztban is láthattatok:

Jelle Klassen   Grand Slam of Darts 2015 - Jelle Klassen v Steve Beaton
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.44 (7/10)

5-4..ezen megizzadtam, mert az öreg Beaton nagyon komolyat ment, és Jelle fejben nem igazán volt ott..huh  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 23:07:15
Live: 2-3

Martin Adams - Felett: 1.5   Ian White v Martin Adams
(Játékos 180-ak)   07/11/2015   Egyik sem   1.83 :noway:

Nem kockáztatom mára a szerencsémet...apróval tettem, s ha még a kimeneteles fogadásom is elmegy, akkor is bőven nyereségesen zárom a napot ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 23:12:38
Idézetet írta: robmiller Dátum november 07, 2015, 19:32:46
Az esti etapra tett előzetes fogadásaim, amelyeket a mai napról szóló főoldali posztban is láthattatok:

Ian White   Grand Slam of Darts 2015 - Ian White v Martin Adams
(Mérkőzés nyertese)   07/11/2015   Egyik sem   1.61 (5/10)
2-5...gondoltam hogy rizikós, de nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly lesz Wolfie.. :noway:

Mára ennyi...holnap meglátjuk sikerül-e délelőtt összehozni egy főoldali posztot!  :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 08, 2015, 20:46:48
A csoportkör 2. fordulójának utolsó meccsén igazi klasszis párharcot láthatunk: Wright-Chisnall! Valószínűleg nem egy 5-0-ás meccs lesz ez, hanem 5-3-as eredményt legalább várok, magyarul viszonylag sok legszámot. S mivel két nagyágyú találkozik, valószínűsítem, hogy egymás teljesítményét fogják húzni. A csoportelsőség lehet a tét! Chizzy pedig az ilyen találkozókon szarja a 180-akat. Remélem most sem lesz másképp, előzetesen fele téttel a 2,5 overt 1,8-ért nem tudtam kihagyni. Egész jó odds rá! Ha elhúzzák a meccset, simán kell hoznia az angolnak!

Dave Chisnall - felett: 2.5   Grand Slam of Darts 2015 - Peter Wright v Dave Chisnall
(Játékos 180-as pontszámok)   09/11/2015   Egyik sem   1.80 :ok:

Szóval Chizzy dobj nekem 3 180-at, de Wright nyerjen!  ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 08, 2015, 21:15:03
Live: 2-2

Ian White - Felett: 0.5   Ian White v Steve Beaton
(Játékos 180-ak)   08/11/2015   Egyik sem   1.61    :ok:

White szar formában vagy de egyet remélem vállalsz. Itt is fele tét...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 08, 2015, 22:16:57
Live: 2-1

Mervyn King - Felett: 1.5   Mervyn King v Scott Mitchell
(Játékos 180-ak)   08/11/2015   Egyik sem   1.61  :ok:

Gyerünk King bácsi! 1 már megvan!

Jött is a 2! Köszi Merv!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 08:19:31
Idézetet írta: robmiller Dátum november 08, 2015, 20:46:48

Dave Chisnall - felett: 2.5   Grand Slam of Darts 2015 - Peter Wright v Dave Chisnall
(Játékos 180-as pontszámok)   09/11/2015   Egyik sem   1.80

Szóval Chizzy dobj nekem 3 180-at, de Wright nyerjen!  ;)

Nemhogy megdobta ez az állat a 3 180-at, de hajított egy 9 nyilast is! Komoly ez a Grand Slam!!! Fogadásnak örülünk, Wright vereségének nem! :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 10:53:12
Grand Slam csoportmeccsek 3. fordulójára az elemzés a főoldalon --> http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-9-nyilason-tul (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-9-nyilason-tul)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 19:25:10
Mai két főoldali tippek közül én most a rizikósabbat tettem meg, remélem jönni fog:

Felett 7.5   Grand Slam of Darts 2015 - Robert Thornton v Terry Jenkins
(Összesített legek)   09/11/2015   Egyik sem   1.72 (6/10) 5-4 :ok:

Illetve mégsem bírtam ki, hogy ne kockáztassak, így a cikkben említett sima Barney győzelem helyett apróval a -2,5-ös handikepp győzelmét favorizálom :) Ettől persze a biztosabb tippet ajánlom, igaz ott csak 1,2 az odds.

Raymond van Barneveld -2.5   Grand Slam of Darts 2015 - Raymond van Barneveld v Larry Butler
(Hendikep - 2 esélyes)   09/11/2015   Egyik sem   1.83  :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 21:00:00
Live: 2-2

Mark Webster - Felett: 1.5   Mark Webster v Michel van der Horst
(Játékos 180-ak)   09/11/2015   Egyik sem   1.53  :noway:  ez most nem jött be...

Rizikós..fele téttel. 1 már megvan neki.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 21:25:25
Live: 1-0

Felett 2.5   Gary Anderson v Andy Boulton
(Mérkőzés 180-as dobásai)   09/11/2015   Egyik sem   1.72 :noway:

Na még egy rizikózás...ha nem jön, akkor mára nem erőltetem.

Ment még egy ilyen. Létezik hogy Gary egyet sem dob?

Gary Anderson - Felett: 0.5   Gary Anderson v Andy Boulton
(Játékos 180-ak)   09/11/2015   Egyik sem   1.80  :ok: na azért...sikerült visszahozni ezt a két rossz, feletétes tippet. :great:

Sanszos, hogy hagyom ma az élőzést, mert kapkodom. Így még minimálisan ugyan, de nyereségben vagyok a mai nap.. :-\
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 22:01:36
Idézetet írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 19:25:10
Mai két főoldali tippek közül én most a rizikósabbat tettem meg, remélem jönni fog:

Felett 7.5   Grand Slam of Darts 2015 - Robert Thornton v Terry Jenkins
(Összesített legek)   09/11/2015   Egyik sem   1.72 (6/10)
5-4  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 09, 2015, 22:57:17
Live: 2-2

James Wade - Felett: 1.5   James Wade v Keegan Brown
(Játékos 180-ak)   09/11/2015   Egyik sem   1.61 anyja picsáját.. :noway: jóéjt  :cya:

Fele tét utolsó próba ma élőben. 1 megvan neki.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 10, 2015, 22:30:33
Live: 2-2

Mervyn King - Felett: 0.5   Peter Wright v Mervyn King
(Játékos 180-ak)   10/11/2015   Egyik sem   1.57 :noway:

Egyet kérek Merv!

8 leg alatt nem tudott egyet sem, hát grat...valahogy az utóbbi két napban nem akarnak ezek jönni. Ne nagyon kövessetek most...remélem holnapra a főoldali posztra jobb leszek. Bár a mostanira 4/3 jött...egyedül Chizzy adta le a meccsét..a bookiek megint okosabbak voltak.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 11, 2015, 10:05:30
Mától megkezdődik az egyenes kieséses szakasz. Poszt a főoldalon: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-itt-mar-nem-babra-megy-a-jatek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-itt-mar-nem-babra-megy-a-jatek)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 11, 2015, 17:44:42
Akkor a mai főoldali tippek (hülye voltam, mert elfelejtettem őket megtenni reggel a posztírás közepette, és azóta csökkent is mindkét szorzó..)

Gary Anderson   Grand Slam of Darts 2015 - Gary Anderson v Mark Webster
(Legtöbb 180-as)   11/11/2015   Egyik sem   1.33    :ok:

Phil Taylor - felett: 3.5   Grand Slam of Darts 2015 - Phil Taylor v Terry Jenkins
(Játékos 180-as pontszámok)   11/11/2015   Egyik sem   1.66 :noway:

Hülye vén fasz 16 leg alatt nem képes 4-et dobni...elmegy a gecibe, most elszálltam...annyi baszott 140-et dobott mint a kurva élet. Rohadj meg Taylor! :bash: :bash: :bash: Én is egy fasz vagyok, hogy kurva 180-akat nyomatom, pedig cikk elején a handikeppel foglalkoztam erre azt hagytam...rohadjak meg én is...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 20:34:22
Live: 4-4

Felett 17.5   Michael Smith v Dave Chisnall
(Összesített legek)   12/11/2015   Egyik sem   1.80    10-7 a bookiek megint okosak voltak. :noway:

Apróval. Fél szemmel figyelem és nagyon kiegyensúlyozott párharc...10-8-as eredmény TALÁN összejöhet.

Smith breakelni tudott, így 6-4 a szünetben. Gyerünk Chizzy, itt az ideje robbantani!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: Proxyi Dátum november 12, 2015, 20:36:50
Idézetet írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 20:34:22
Live: 4-4

Felett 17.5   Michael Smith v Dave Chisnall
(Összesített legek)   12/11/2015   Egyik sem   1.80   

Apróval. Fél szemmel figyelem és nagyon kiegyensúlyozott párharc...10-8-as eredmény TALÁN összejöhet.

Smith breakelni tudott, így 6-4 a szünetben. Gyerünk Chizzy, itt az ideje robbantani!

Szenzációs meccs, mindkét fél rendkívüli formában játszik, remek indítás az estének. :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 20:43:29
Idézetet írta: Proxyi Dátum november 12, 2015, 20:36:50
Szenzációs meccs, mindkét fél rendkívüli formában játszik, remek indítás az estének. :)

Ezért gondoltam, hogy megjátszom a legovert apróért :) Smith szétforgácsolja a T20-at. Őrületes formában van!

Ennek annyi. Chizzy nem tudja vele tartani a lépést, és már idegeskedik is. Nem baj egy próbát megért..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 21:05:09
Live: 1-0

Michael van Gerwen - Felett: 5.5   Michael van Gerwen v Steve Beaton
(Játékos 180-ak)   12/11/2015   Egyik sem   1.72 5 darab..pppeeeerrrszz, két T20 után válts még le 8-szor 19-re te kopasz köcsög.. :noway:

Na még egy utolsó fele tétes próba. 2 van neki már!

8-2-nél 4-nél jár...jó lenne ha Beaton elcsípne még 1-2 leget, hogy MVG tudjon még küldeni kettőt..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 21:14:52
Live: 5-0

Steve Beaton +8.5   Michael van Gerwen v Steve Beaton
(Mérkőzés hendikep - legek)   12/11/2015   Egyik sem   1.57    10-2  :ok:

Két legecskét csak összekotor Beaton...

Ezzel legalább visszahoztam a csökkentett tétes rossz tippet. De őrület, hogy most olyan szériám van, hogy éppenhogy, de  majdnem minden bukó..át kell vészelnem..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 12, 2015, 21:50:36
Live: 0-0

Felett 16.5   Peter Wright v Adrian Lewis
(Összesített legek)   12/11/2015   Egyik sem   1.66    ennyi mák kijárt már..mert ez az volt :ok:
0,5 tétegység

Azért ezt reálisnak érzem a két játékos tudása alapján. Meglátjuk, próbálkozom.

3-2 az 1. szünetben...eddig tetszik a játék képe..
4-6 a 2. szünet..kezd parázs lenni a meccs. Heccelik egymást..remélem 10-7 legalább lesz..
5-8...itt vége..picsába, hogy fejben szétesik Wright..6-8-nál nem tudja hozni a kezdését..rohadj meg Wright...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 13, 2015, 15:00:46
Na csak megszültem a következő két napra szóló posztot. Most már minden meccset megpróbálok elemezni, de nagyon nem egyszerű a helyzet, ha 16 nyert legig tartanak már a párharcok  ;D Azt tanácsolom, ésszel a tétekkel!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-visszavagok-kore (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/grand-slam-of-darts-visszavagok-kore)

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 14, 2015, 19:47:31
Nagyon kemény meccs lesz szerintem, de bízom a kétszeres világbajnok rutinjában! Jellemző, hogy a tegnapi 1,57-es odds Lewisra mára feljebb ment. Remélem Smith, ma a rosszabbik formáját fogja nyújtani! Come on Adriaan!

Adrian Lewis   Grand Slam of Darts 2015 - Michael Smith v Adrian Lewis
(Mérkőzés nyertese)   14/11/2015   Egyik sem   1.61   
0,5 tétegység :noway:

1. szünet 3-2 oda úgy, hogy kedves Lewis 47-ről nem tud kiszállni 3 nyílból. Smith jobban érzi egyelőre a tömeget, de azért a kiszállóknál ő is érezhetően megremeg. Remélem a játék menetében előrehaladva összekapja magát Adrian, mert ez lehet kevés lesz.

2. szünetre a gumiszobában kötöttem ki. Vicc Lewis kiszállós teljesítménye. Értékelhetetlen. Reálisan itt nem 7-3-nak kéne lennie, hanem 7-5-nek legalább..

3. szünet 9-6...a változatosság kedvéért ezúttal 24-ről nem tudott kiszállni 3 nyíllal. Nem tudom, innen hogyan lehetne ez meg ilyen gyatra kiszállóteljesítménnyel. Valahol pont hogy Smith-től vártam volna ezt, s nem tőle..

4. szünet: 12-8..game over. Nézem inkább a svéd-dánt, mint ezt a szart.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 14, 2015, 21:36:18
Utolsó próba...rohadt kevés apróval:

Kim Huybrechts - Felett: 8.5   Michael van Gerwen v Kim Huybrechts
(Játékos 180-ak)   14/11/2015   Egyik sem   2.20
0,2 tétegység...még nincs vége, de 13-2-nél 3 dobott 180-nal azt hiszem csoda lenne ha ez jönne.

már most nyilvánvaló, hogy esélye nincs belgának, nem csak azért mert Gerwen szétszedi, hanem alapból magához képest is gyenge. Kicsit visszaveszek, a darts most a hét második felében nagyon nem jön. Sok nekem ez a 16 leg. Kiszámíthatatlanok a srácok ennyire hosszútávon...több tapasztalat kell nekem még ehhez. 6-7 legig tartó meccsekre vagyok kiélezve.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 15, 2015, 18:28:25
Nem tudtam nézni az elődöntőket. A döntő van Gerwen és Taylor között elég komoly lesz, bár szerintem nem fogom nézni a magyar meccs miatt most. Előzetesen végül ezt a tippet tettem:

Felett 140.5   Grand Slam of Darts 2015 - Michael van Gerwen v Phil Taylor
(Legmagasabb kiszállási pont - kétesély)   15/11/2015   Egyik sem   1.83
0,4 tétegység
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 15, 2015, 20:31:32
Live: 1-4

Felett 28.5   Michael van Gerwen v Phil Taylor
(Összesített legek)   15/11/2015   Egyik sem   2.00
0,5 tétegység

Taylor nagyon elment az elején. Gerwennek össze kell kapnia magát. Remélem lesz egy 16-13-as eredmény valakinek!
Az előző fogadáshoz annyit, hogy Taylor 131-ről repült ki. Csak lesz egy 140,5 feletti is  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ricsi046 Dátum november 15, 2015, 20:56:16
gerwen kezdi,innen sztem taylornak annyi
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 17, 2015, 10:04:00
Szeretnék pár gondolatot eszmefuttatásként megosztani itt azokkal, akik követik rendszeresen a darts-naplómat, vagy posztjaimat a főoldalon.

A múlt héten zajlott le a Grand Slam. Ezt a naplót és gyakorlatilag a darts-os fogadásaimat azt hiszem valamikor április végén kezdtem brahiból, full kezdőként. Aztán egyre jobban fejlődtem, és sok tapasztalatot szereztem. Az oldal adminjainak megkeresésére júliusban vállaltam, hogy a versenyek mellé posztokat is írogatok. Szerencsére a hónapok végén általában eddig mindig pluszban zártam a ROI mutatók terén - ezek közül kiemelkedik a szeptemberi hónap, melynek következtében októberben még a "Hónap fogadója" címre is jelölést kaptam, s 3. helyen végeztem holtversenyben kontrafix kollégával. :) Ezekben a hónapokban jórészt olyan versenyek fordultak elő, ahol a meccsek többnyire 6 nyert legig tartottak, tehát meglehetősen rövid időtartam alatt lezavarták őket. Egyedül a World Grand Prix volt ez alól kivétel, ahol már szettekben zajlottak a csörték, s ott már elkezdtem érezni, hogy bizony ezek már nem sétagaloppok fogadás terén.
A következő hosszabb meneteket hozó verseny a fent említett Grand Slam volt. Az 5 nyert legig tartó csoportmeccsek tippjei többnyire szépen jöttek - igaz, hogy rendre becsúszott itt is 1-1 rossz live-tipp, de azt hiszem, ha valaki egységes téteket alkalmazott, akkor pluszban jöhetett ki, mint ahogy én is. Aztán a csoportmeccseket követően jött számomra a fekete leves. 10, majd 16 nyert legig tartó maratoni meccsek. Amikor megnéztem a kínálatot pislogtam, mint hal az akváriumban a handikeppekre, 180-akra, legmagasabb kiszállókra stb. adott határokon. Rájöttem, hogy ez olyan terep, ami messze túlmutat a 6 nyert legig tartó kis meccseken, ennek következtében a tétjeimet már rögtön csökkentettem, aminek utólag örülök is. Gyakorlatilag a többnyire zöld naplóm, elkezdett "vérezni". Dilemmába jutottam. Az általam vezetett minden játékosra lebontott statisztikai adatbázisom a 6 nyert legig tartó meccsekhez alkalmas, mivel az év 75%-ában ezek mennek (Premier League [7 legig], European Tour-ok stb). Őszintén megmondom egyelőre a maratoni meccsekre dolgozom a stratégián bár félő, hogy nem lesz erre receptem, ami garantálná a folyamatos profitot.
A dartsról tudni kell, hogy napról napra változnak a játékosok formái. De ez akár igaz egy-egy meccsre is. Elég olykor egy jó időpontban bekiabált ócsárlás, s máris képes kizökkenteni a dobót. Elég 1-2 rossz kiszálló, hogy a játékos elbizonytalanodjon, s ezzel mentálisan gödörbe kerüljön. S a maratoni meccseken ez bizony mindig megtörténik.
Miért is írom ezeket itt le? Egyrészt, mert ha kiírom magamból az segít letisztázni a gondolataimat, másrészt mert legalább ti is láthatjátok a naplóm rossz periódusának okát.
Azért is nyugtalanít picit a dolog, mert kereken 1 hónap múlva kezdődik a VB, ahol bizony majd a tornán előrehaladva jönnek majd ezek a maratoni meccsek. Szóval egyelőre keresem a lehetőségeket.
Az biztos, hogy ezeknél a meccseknél jóval le fog csökkenni az élő fogadások száma. Aztán dolgozom ezerrel valamiféle profitáló stratégián a hosszú távú meccsekre.

Egyébként hétvégén megint lesz torna, ezúttal a World Series of Darts Finals! Itt is lesznek rövid, 6 nyert legig tartó meccsek, de ha minden igaz az elődöntőktől 10 nyert legig tartanak a meccsek. Meglátjuk mire jutunk! Csütörtökön jön a beharangozó, és a pénteki napra szóló 1-2 meccselemzés.

(http://www.dartsnieuws.com/wp-content/uploads/2015/06/WorldSeriesOfDarts777_437.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum november 17, 2015, 10:54:46
A hosszabb meccsekre érdemes lehet megpróbálni olyan fogadásokat tenni, vagy kifejleszteni valamit (sok statisztika írással, tapasztalattal), hogy tudj trade-elni, vagy visszafogadni. Ez most csak így hirtelen felötlött bennem, de egy hosszabb meccsen ahol eléggé hullámzik a dartsosok formája előfordulhat, hogy van lehetőség ilyenre
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 17, 2015, 13:52:34
Idézetet írta: ketomika22 Dátum november 17, 2015, 10:54:46
A hosszabb meccsekre érdemes lehet megpróbálni olyan fogadásokat tenni, vagy kifejleszteni valamit (sok statisztika írással, tapasztalattal), hogy tudj trade-elni, vagy visszafogadni. Ez most csak így hirtelen felötlött bennem, de egy hosszabb meccsen ahol eléggé hullámzik a dartsosok formája előfordulhat, hogy van lehetőség ilyenre

Köszi az ötletet! Meglátjuk, morfodírozom még rajta! ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 20, 2015, 09:36:57
A szokásostól eltérően csak holnap kezdődik a World Series of Darts Finals hétvégi torna! Íme a beharangozó és a délutáni előselejtezős meccsek közül 3 taglalása:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-series-of-darts-finals-az-utolso-allomas (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-series-of-darts-finals-az-utolso-allomas)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 20, 2015, 16:55:21
Ez itt most a reklám helye!

A mai napon megjelent a Darts 2016 című magazin kiadása! Évi egyszer fog megjelenni a VB előtt 68 oldalnyi érdekességgel mindössze 790 Ft-ért, s benne egy 1000 Ft-os TGI Fridays kupon is helyet kapott! Akit érdekel a sportág, a sztároktól kezdve a magyar közegen át egészen az alapokig, annak ajánlom megvételét az újságárusoknál! Elsőre átlapozva fáj a szívem, hogy nem havi szinten fog megjelenni, mint azt én gondoltam..:(

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10386314_899644393456313_2415570702446809518_n.jpg?oh=5d330bd03168bf7e25611d1df0e679a9&oe=56B91E03)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 20, 2015, 22:16:49
A hétvégi torna ágrajza! Holnap délután kezdés!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12227089_907540495960025_8466281445891439908_n.png?oh=3c384460d36ba67d4a4e776b5a086c39&oe=56E23496)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 14:18:47
Live: 2-4

Simon Whitlock - Felett: 0.5   Simon Whitlock v Rowby-John Rodriguez
(Játékos 180-ak)   21/11/2015   Egyik sem   1.66
0,5 tétegység

Azt hiszem én végleg temetem az ausztrált. Sorozatban harmadszor kap ki ettől kis osztrák görcstől, és gyakorlatilag tömeget sem tudott dobni. 1 180-at vártam tőle, úgy fest ez is meghaladta a képességeit. Süllyesztő...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 14:51:46
Live: 3-3

Benito Van De Pas - Felett: 1.5   Benito Van De Pas v Jamie Lewis
(Játékos 180-ak)   21/11/2015   Egyik sem   1.90
0,5 tétegység

1 már megvan

Tovább vérzik a napló..de legalább a főoldali elemzése a meccsnek bejött. 4-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 15:18:12
Live: 1-0-nál tettem

Max Hopp   Max Hopp v Dimitri van den Bergh
(Mérkőzés nyertese)   21/11/2015   Egyik sem   1.40   
1 tétegység

Bízom a németben! Ha ez sem jön, akkor a posztíráson kívül live terén pihi.

6-4...kis kozmetika..kellett. :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 18:11:52
Na azért az kicsit kezd kimozdítani a hullámvölgyből, hogy ha nem is könnyen de minden mára szóló főoldali elemzés úgy alakult, ahogy jósoltam ;) Este folyt. köv.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 18:30:50
Nem igazán sűrűn kombizom, de most úgy döntöttem, hogy tolok egy 2 meccseset.

Gary Anderson World Series Of Darts 2015 - Anderson v Jenkins
(Mérkőzés nyertese)   21/11/2015   Egyik sem   1.28 5-6  :noway:

Michael van Gerwen   World Series Of Darts 2015 - van Gerwen v Thornton
(Mérkőzés nyertese)   21/11/2015   Egyik sem   1.25 6-1 :ok:

Eredő odds: 1,60

Gary Anderson a legutóbbi Grand Slamen nagyon korán elvérzett Mark Webster ellen. Szerintem most ezen a tornán javítani fog, azért is mert az ellenfele az a Terry Jenkins, akit ugyan a mai főoldali posztban Chris Dobey ellen ajánlottam, viszont aki látta a meccset, az gyakorlatilag végigszenvedte. Az aktuális világbajnokkal kb. 4 óra múlva találkozik. Nagyon össze kéne magát szednie, ha tovább akar jutni, de én ezt nem látom benne ma. Ha mégis nyer, úgy kell nekem..de itt Anderson az egyértelmű esélyes most.

MVG-t pedig nem kell bemutatni. Thornton szép játékkal verte meg délután a dél-afrikai Devon Petersent, ám a kopasz holland szerintem feni a skótra a fogát. Legutóbbi találkozójukon ugyanis a World Grand Prix döntőjében Thorn elhappolta előle a tornagyőzelmet. Ma lesújt Mighty Mike haragja...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 20:16:11
Live: 1-2

Felett 9.5   Stephen Bunting v Rowby-John Rodriguez
(Összesített legek)   21/11/2015   Egyik sem   1.57
0,2 tétegység    :ok:

Ezek szerintem el fognak szenvedni most egymással. 6-4 legalább lesz remélem.

3-4-nél ment még egy ilyen

Rowby-John Rodriguez - Felett: 4.5   Stephen Bunting v Rowby-John Rodriguez
(Játékos 180-ak)   21/11/2015   Egyik sem   1.80   
0,2 tétegység Buntingra kellett volna tenni ezt..ő megdobta az 5-et...na mindegy

4 van neki már.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 20:40:06
Előzetes tét:

James Wade -2.5   James Wade v Jamie Lewis
(Mérkőzés hendikep - legek)   21/11/2015   Egyik sem   1.90
0,2 tétegység

Minimális téttel ma este adok a fogadói megérzésnek. Láttam Lewist délután játszani, nem volt rossz, de nem is volt semmi extra benne. Wadey-nek ezt simán hozni kéne egy 6-3-as győzelemmel elvileg. 4/10-es erősségnek érzem.

Lewis olyan katasztrofálisan kezdett, hogy már most felajánlott 60%-os nyereséget a bet. Ki is vettem.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 20:50:53
Az oké, hogy szétveri Wade, de egy leget csak összehoz Jamie

Felett 6.5   James Wade v Jamie Lewis
(Összesített legek)   21/11/2015   Egyik sem   1.66
0,2 tétegység 6-0

5-0 a szünetben. Mi van ezzel a gyerekkel? Ezt a szintet én is tudom hozni viccen kívül. Döbbenet..ilyet én még nem is láttam, szerintem PDC színpadon ez lesz az év leggyengébb átlaga  :o
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 21:45:44
Vacsora közben lejött ez a fogadásom (nem linkeltem a táp közben):

1   Max Hopp - Felett: 1.5   Peter Wright v Max Hopp
(Játékos 180-ak)   21/11/2015   Egyik sem   1.61   Nyert
0,2 tétegység

Most a Barneveld meccsre pedig:

Felett 9.5   Raymond van Barneveld v Mark Webster
(Összesített legek)   21/11/2015   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység 5-2

Webster nem lesz egyszerű ellenfél. Izzadós lehet Barney győzelme. De ezeket nem ajánlom követésre, mert most minimális tétekkel hazárdírozok. Tesztelem az előzetes megérzéseimet, milyen pontosan jönnek.

Hát mi lett ezzel a Barney-val egy hét alatt? Ezt nagyon mellélőttem..5-0. Kiszámíthatatlanság az van. Ha holnap meg a főoldali előzetesben ajánlani merném, hótziher, hogy kikapna  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 00:03:15
Idézetet írta: robmiller Dátum november 21, 2015, 18:30:50
Nem igazán sűrűn kombizom, de most úgy döntöttem, hogy tolok egy 2 meccseset.

Gary Anderson World Series Of Darts 2015 - Anderson v Jenkins
(Mérkőzés nyertese)   21/11/2015   Egyik sem   1.28 5-6  :noway:

Michael van Gerwen   World Series Of Darts 2015 - van Gerwen v Thornton
(Mérkőzés nyertese)   21/11/2015   Egyik sem   1.25 6-1 :ok:

Eredő odds: 1,60

Gary Anderson a legutóbbi Grand Slamen nagyon korán elvérzett Mark Webster ellen. Szerintem most ezen a tornán javítani fog, azért is mert az ellenfele az a Terry Jenkins, akit ugyan a mai főoldali posztban Chris Dobey ellen ajánlottam, viszont aki látta a meccset, az gyakorlatilag végigszenvedte. Az aktuális világbajnokkal kb. 4 óra múlva találkozik. Nagyon össze kéne magát szednie, ha tovább akar jutni, de én ezt nem látom benne ma. Ha mégis nyer, úgy kell nekem..de itt Anderson az egyértelmű esélyes most.

MVG-t pedig nem kell bemutatni. Thornton szép játékkal verte meg délután a dél-afrikai Devon Petersent, ám a kopasz holland szerintem feni a skótra a fogát. Legutóbbi találkozójukon ugyanis a World Grand Prix döntőjében Thorn elhappolta előle a tornagyőzelmet. Ma lesújt Mighty Mike haragja...

1. Gary bazd meg a mocskos anyádat, hogy 3-0-ról leadtad a meccset, úgy hogy 2 meccsnyilat is hibáztál.
2. Ilyen sportág ez a darts. Órák alatt változik a helyzet. Jenkins délután alig bírta kiverni a ranglistán 110. Chris Dobey-t, most meg Glasgow-ban megveri a skót világbajnokot...
3. Menjek a faszomba, ha még egyszer kombizom...még ha csekély téttel is.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 10:12:08
Mai előzetes a délutáni meccsekre. Remélem úgy fognak jönni a jóslatok, mint a tegnapi posztban:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-series-of-darts-finals-legjobb-8-kozott (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/world-series-of-darts-finals-legjobb-8-kozott)

Miért nem jön az első főoldali tipp? Mert Wade 40-re nem tud kiszállni 6 nyílból. Na ezek miatt az emberi tényezők miatt az egyik legnehezebb fogadási piac a darts.  >:( 7-3 Wright-nak...nem lesz ebből 10-7 szerintem.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum november 22, 2015, 14:37:35
Idézetet írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 10:12:08
Miért nem jön az első főoldali tipp? Mert Wade 40-re nem tud kiszállni 6 nyílból. Na ezek miatt az emberi tényezők miatt az egyik legnehezebb fogadási piac a darts.  >:( 7-3 Wright-nak...nem lesz ebből 10-7 szerintem.

Én pont ezért hanyagolom már a darts-ot. Még talán sosem nyertem vele :DDD Bár Te sokkal jobb vagy ebben ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 14:46:57
Idézetet írta: ketomika22 Dátum november 22, 2015, 14:37:35
Én pont ezért hanyagolom már a darts-ot. Még talán sosem nyertem vele :DDD Bár Te sokkal jobb vagy ebben ;)

Visszajött 9-6-ra. Magyarul megint az emberi tényezőn múlt. 10-6 a vége. Vicc, kössz Wade.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 15:28:52
Bár a főoldali elemzésem ennél a meccsnél lejön, de azért csak nem lesz 10-2 az eredmény...

Stephen Bunting +7.5   Phil Taylor v Stephen Bunting
(Mérkőzés hendikep - legek)   22/11/2015   Egyik sem   1.61
0,5 tétegység na azért  :ok:

Csak nyer még egy leget Bunting.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 15:45:07
Főoldalról:

Adrian Lewis   Adrian Lewis v Terry Jenkins
(Mérkőzés nyertese)   22/11/2015   Egyik sem   1.44
0,5 tétegység 10-6  :ok:

Gyerünk Lewiiis!!!

1. szünet: 3-2...izzadós lesz ez.
2. szünet: 7-3...ez már MUST WIN kategória, ha innen elkúrja Dunának megyek. Mondjuk arányosan Gary tegnap kb. innen bukott.. :-\

3. szünet: 9-6.. >:(
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 16:32:07
Főoldal 3. tipp..jöjjön a Gerwen-henger!

Michael van Gerwen - Felett: 5.5   Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen
(Játékos 180-ak)   22/11/2015   Egyik sem   1.83
0,5 tétegység :ok:

Közben számolom, hány olyan 140-es volt, ahol az utolsó nem ment a 180-ba: 1, 2 (leváltott),

Na ez a délutáni nap már nagyjából a szám íze szerint alakult. Wade az a 6 nyíl D20-ra..azért még fáj! Emiatt nem lett tökéletes!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 20:19:00
Live: 1-2

Felett 18.5   Phil Taylor v Peter Wright
(Összesített legek)   22/11/2015   Egyik sem   1.66
0,4 tétegység  :ok:

Megkockáztatom 3 leg alapján, hogy Wright nem lesz könnyű menet Taylornak...11-8-at várok legalább.

3. szünet..8-7..Taylornak egyetlen leget kell hoznia nekem. Csak összejön.. 11-9 a vége Wright javára!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum november 22, 2015, 21:07:32
OFF, de Wright haja ma is baromi jó :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 22, 2015, 21:24:34
Úgy gondolom, hogy ma nagyon jó napot zártam. Még a focis naplómban van apróval egy fogadásom, de elég szépen profitáltam úgyis, ha az elmegy. Ezt a naplót zárom erre a versenyre. Holnap majd írok egy összesítőt a maradék meccsekről.

Köv. verseny péntektől: 2016 Unibet Masters. A decemberi VB előtt az utolsó torna! ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 23, 2015, 11:48:11
Nem tudom láttátok-e tegnap este a döntőt, aki nem az bánhatja!!! Végül hazai pályán Peter Wright-nak sikerült bejutnia a döntőbe viszonylag simán Wade és Taylor legyőzősével, míg a másik ágon szokásos módon Gerwen tarolt. A finálé előtt én azt mondtam, hogy a holland lemészárolja a skótot is, s úgy is tűnt, ugyanis az első szünetig 4-1-re elhúzott Gerwen. Aztán jött Wright zsinórban behúzott 4 leget és 5-5-tel vonultak a srácok pihenőre. Innentől kezdve mindenki hozta a kezdését, egymás mellett haladtak egészen a döntő szettig, amikor is 10-10 volt az állás. Itt bár mindketten durván nyomták a tömeget, Gerwen került jobb helyzetbe. Wright-nak 121-ről kellett volna kiszállnia, nem sikerült, Gerwen pedig 50-ről nem hibázott, így ő nyerte ezt a hihetetlenül izgalmas és színvonalas döntőt! (nem tudom hányadszorra happolja már el szegény Wright elől a tornagyőzelmet az utóbbi 2 évben...remélem a VB-n már kijön a skótnak a lépés, megérdemelné...)

Péntektől Players Championship Finals! Komoly lesz!  ;)

(http://www.thecourier.co.uk/polopoly_fs/1.172258.1388760886!/image/image.jpg_gen/derivatives/box_620/image.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 26, 2015, 14:53:22
Holnaptól: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-foproba (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-foproba)

A képen az aktuális címvédő, Gary Anderson!

(http://images.performgroup.com/di/library/pdc/f8/3b/gary-anderson-cash-converters-players-championship-finals-winner-lawrence-lustig-pdc_1fzvn8hcp145j10hgf61hl0g5m.jpg?t=52158994&w=600&h=333&q=70&cropto=left)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 27, 2015, 22:47:00
Na most hazaesve gyorsan tettem aprót a mai legnagyobb meccsre:

Felett 9.5   Gary Anderson v Phil Taylor
(Összesített legek)   27/11/2015   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység 6-5  :ok:

Remélem egy jó szoros meccset fogunk látni!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 27, 2015, 23:48:10
Live: 4-3

Ian White - Felett: 0.5   Ian White v Raymond van Barneveld
(Játékos 180-ak)   27/11/2015   Egyik sem   1.57
0,2 tétegység :ok:

hátha...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 00:13:27
Live: 2-0

Steve Beaton - Felett: 0.5   Peter Wright v Steve Beaton
(Játékos 180-ak)   27/11/2015   Egyik sem   1.61
0,2 tétegység :ok:

Mára az utolsó..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 10:56:36
A szombati napon a legjobb 16 között járunk! Íme a megérzések:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-taylor-nelkul (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-taylor-nelkul)

13:45 körül kezdés!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 16:50:29
Ez a Jamie Lewis nem tudom mit doppingolt de nagyon megy. Chizzy hátrányban van vele szemben perpill.

Live: 2-3

Dave Chisnall   Dave Chisnall v Jamie Lewis
(Mérkőzés nyertese)   28/11/2015   Egyik sem   1.57
0,4 tétegység

Ilyen szorzón csökkentett téttel megpróbálom Chizzy-t!

2. szünetben 5-5 az állás. Jó ez a Lewis, viszont ha az angol jobban összpontosítana simább lenne ez a meccs. Volt egy olyan pillanat, amikor 5-3-ra is mehetett volna Dave..remélem összekapja magát a végére és behúzza.

10-8...meleg volt a pite nagyon durván
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 21:13:53
Két általam nagyon kedvelt játékos került össze. Kimenetelre nem teszek, viszont remélem Wright szórni fogja ma a 180-akat.

Peter Wright - Felett: 4.5   Peter Wright v Simon Whitlock
(Játékos 180-ak)   28/11/2015   Egyik sem   1.90   
0,2 tétegység

Ez brutálisan gyorsan lejött.. :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 21:37:26
Következő meccsre:

Gary Anderson   Players Championship Finals 2015 - Gurney v Anderson
(Legtöbb 180-as)   28/11/2015   Egyik sem   1.50
0,2 tétegység

10-4...aha persze. Gary elmész te a picsába, pláne hogy az utolsó 2 legben kaptál 2 180-at te szar. Vicces ez a torna.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 23:07:48
Egy utolsó próbálkozás ma estére. Remélem Gerwen nem áldozata a bet-maffiának...6 db 180-at kérek a kopasztól.

Michael van Gerwen - Felett: 5.5   Michael van Gerwen v Vincent van der Voort
(Játékos 180-ak)   28/11/2015   Egyik sem   1.83
0,4 tétegység
5 db...és úgy, hogy a végén persze hogy két T20 után levált...nehogy véletlen meglegyen...hogy fogok én higgadtan holnap főoldali posztot írni...? semmi értelmét nem látom...

Egyébként Gary produkcióján a darts-közeg rendesen kiakadt. Sokan bundát emlegetnek...a ranglista 53. helyezettje verte kis simán 10-4-re, úgy hogy tegnap még Gary Taylort verte!!!! És az meg pláne vicc tőle hogy 14 leg alatt dob 2 180-at...máskor ez 6-7 db átlagban! Ezen nem tudom túltenni magam, pláne úgy, hogy főoldali posztban ajánlom a tippet és a buzi meg leadja... :bash: :bash:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 28, 2015, 23:54:24
Fúúú de baszottul jól fog jönni 3 hét a VB-ig...mert ez az utóbbi két tipp kiütötte a biztosítékot. Vicckategória...hiába ide statisztika, hiába nézel minden meccset..még tolok holnap valahogy egy főoldali elemzést, aztán szarok a dartsvilágra december 10-ig.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 29, 2015, 10:07:55
Akinek még nem ment el a kedve teljesen a darts-tól, azoknak a VB előtti utolsó elemzés. Most ezúttal nem tököltem a statokkal. Megérzéseimre hallgattam, meglátjuk mi sül ki belőle...mindenesetre jól fog jönni darts terén ez a 3 hét pihi a VB-ig! :)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-elso-megerzesek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/players-championship-finals-elso-megerzesek)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 29, 2015, 13:46:36
Na és akkor a mai első megérzés:

Mensur Suljovic   Mensur Suljovic v Ian White
(Mérkőzés nyertese)   29/11/2015   Egyik sem   2.00
0,2 tétegység

10-6...ezt már szeretem  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 29, 2015, 15:59:17
Eddig 4 főoldali tippből 2 ment le és mindkét megérzés bejött. Megkockáztatom a 3-at is:

Felett 11.5 Michael van Gerwen v Dave Chisnall
(Mérkőzés 180-as dobásai)   29/11/2015   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 29, 2015, 16:50:17
Na ha lúd, legyen kövér. Már csak ez a tipp kell ahhoz, hogy tökéletes főoldali elemzést hozzak össze mára. Hátha...

Felett 16.5   Daryl Gurney v Benito van de Pas
(Összesített legek)   29/11/2015   Egyik sem   1.72
0,2 tétegység 10-5

Srácok, legalább egy 10-7-es eredményt nyomjatok nekem, ha már kellemetlen perceket hoztatok az elmúlt napokban..főleg te Gurney..

Hát ez nem jött össze a végére, de összeségében sokkal-sokkal elégedettebb vagyok ezzel a mai nappal darts terén, mint tegnap!

Esti elődöntők:

Mensur Suljovic - Adrian Lewis
Michael van Gerwen - Daryl Gurney
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 30, 2015, 15:21:40
18 nap és kezdőőőőddiiiiiiik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-vb-holland-rangado-a-3-forduloban-a-teljes-sorsolas-2453041 (http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-vb-holland-rangado-a-3-forduloban-a-teljes-sorsolas-2453041)

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12308692_699264080174513_3785476380245832526_n.jpg?oh=809d4022dad3542b57722027e1daa2c2&oe=56E4F530)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum november 30, 2015, 21:27:22
Egy kis reklám, ha már az a Klub rendezi, melynek én is tagja vagyok ;) Aki a közelben él, és szereti a sportágat jöjjön, mert pénzdíjak, serlegek, oklevelek és egyéb díjak is gazdára várnak! ;) Várunk Mindenkit szeretettel kortól és nemtől függetlenül!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12278859_831672110274712_2712832482236910703_n.jpg?oh=003f3871533c8d24bcaa31796ce4640e&oe=56F0257B)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 13, 2015, 18:22:31
4 nap múlva KEZDŐDIK! A 4 részesre tervezett beharangozóm 1. posztja már olvasható a főoldalon:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-induljon-a-banzaj (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-induljon-a-banzaj)

(https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQTNyA_5Qt0ySzyoPKZYhB6vUjcxxMpwe0ewIQ-_3l2AxGjp2A)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 14, 2015, 17:26:05
VB-beharangozó 2. rész:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-darts-championship-eselyesek-i-resz (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-darts-championship-eselyesek-i-resz)

Huybrechts, Chisnall, Wright került pár gondolat erejéig terítékre. Holnap újabb 3 játékost veszek górcső alá! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 15, 2015, 17:01:21
VB-beharangozó, 3. rész:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-eselyesek-ii-resz (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-eselyesek-ii-resz)

Wade, Barney, Jackpot a soron következő delikvensek! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 16, 2015, 14:31:10
Beharangozó sorozatom végére értem! Holnap este végre elkezdődik! Íme az utolsó rész:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-eselyesek-iii-resz (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-eselyesek-iii-resz)

Holnap délelőtt átnézem az 1. kör meccseit, és ha lesz 3-4 olyan, amiben látok értéket, akkor jön a poszt. Sajnos ezekben a körökben a kimeneteles szorzók egyelőre béka segge alatt vannak a sztárokra.. :-\
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 16, 2015, 16:03:47
Az NSO megcsinálta 16 játékossal azt az erősorrendet ( http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-vb-mindenki-van-gerwen-ellen-legyozhetetlen-2456025 (http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/darts-vb-mindenki-van-gerwen-ellen-legyozhetetlen-2456025) ) , amit én 9-cel csak jóval részletesebben. Kíváncsi vagyok melyikünk jár közelebb majd a végén az igazsághoz. A TOP 9-et egymás mellé írom, hogy lássátok mennyiben egyeznek a meglátásaink:

Robi-féle TOP 9

9. Kim Huybrechts
8. Dave Chisnall
7. Peter Wright
6. James Wade
5. Raymond van Barneveld
4. Adrian Lewis
3. Gary Anderson
2. Phil Taylor
1. Michael van Gerwen

NSO Top 9

9. Raymond van Barneveld
8. Michael Smith
7. Peter Wright
6. Dave Chisnall
5. Robert Thornton
4. Adrian Lewis
3. Gary Anderson
2. Phil Taylor
1. Michael van Gerwen

Kiemeltem az egyezéseket! ;) Az ottani "szakik" az élbolyt pöcre úgy gondolják, ahogy én  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 18, 2015, 10:48:40
Tippek a mai és holnapi napra!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-szoritunk-az-ausztralokert (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-szoritunk-az-ausztralokert)

C'on Pipe, Kyle Anderson és Whitlock!

Kim Huybrechts-et bele sem vettem, mert alapnak tartom, hogy az idei teljesítménye után nem ég meg az Alexandra Palace-ben. Bár David Pallett nagyon jó gamer, de 3 szettben Kim nem fog ekkora blamába belerohanni (
1,25)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 18, 2015, 11:50:21
Kyle Anderson   PDC Világbajnokság 2016 - Dolan v Anderson
(Mérkőzés nyertese)   18/12/2015   Egyik sem   1.61
0,4 tétegység 3-0..na ez már tetszik  :ok:

Justin Pipe   PDC Világbajnokság 2016 - Pipe v Kist
(Mérkőzés nyertese)   18/12/2015   Egyik sem   1.66
0,4 tétegység - ez valami szánalmas volt. Nem a veresége, hanem az, hogy 0-1 után kb. feladta...nesze neked hajnali Star Wars mozi. Vicc.

Kim Huybrechts PDC Világbajnokság 2016 - Huybrechts v Pallett
(Mérkőzés nyertese)   18/12/2015   Egyik sem   1.28
1 tétegység na jól van...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 19, 2015, 14:05:35
Kezdjük a mai napot! Rögtön az előselejtezős meccsből kinéztem egy undert, ami nálam ugye ritka, mint a fehér holló. Megfigyeltem, hogy az előselejtezős meccseken a 180-akkal nem brillíroznak a játékosok. Lámpaláz, izgalom, hogy továbbjussanak stb. Elég rossz színvonalú meccsek ezek többségében, elég csak belegondolnunk, hogy Eidams tegnap 65-ös átlagot dobott....szóval fele tétegység erejéig a mostani selejtezőben látatlan úgy gondolom, hogy 2-nél több 180-at nem fognak repíteni 2, netán 3 szett alatt ezek a legények. Remélem igazam is lesz!

Alatt 2.5   Kim Viljanen v Sven Groen
(Mérkőzés 180-as dobásai)   19/12/2015   Egyik sem   1.61
0,5 tétegység 2 db  :ok:

A második mérkőzésre pedig szintén a 180-ak terén nézelődtem, mert Beaton győzelmére adott 1,14-es szorzó nagyon karcsú. Ez az új-zélandi Kokiri nem hinném, hogy komoly gondott okozhat a "Bronzed Adonis"-nak, aki az utóbbi hónapokban meglehetősen szép játékokkal rukkolt elő...elég ha Grand Slam-re gondolunk. A statok szerint is egyre jobban érzi mostanában a tömegdobásokat. Reményeim szerint több 180-at fog dobni, mint mostani, jószerével ismeretlen ellenfele.

Steve Beaton   PDC Világbajnokság 2016 - Beaton v Kokiri
(Legtöbb 180-as)   19/12/2015   Egyik sem   1.80   
1 tétegység

Na el is ment a kedvem az egész fogadósditól... :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 20, 2015, 17:52:16
Próba cseresznye:

Alatt 3.5   Jamie Caven v Rob Szabo
(Mérkőzés 180-as dobásai)   20/12/2015   Egyik sem   1.66 - hát ezt jól benéztem.

Eközben Vácon a klubommal lerendeztük a magunk kis "VB"-jét a mai napon!  ;)

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/999968_841524009289522_4335554191240609865_n.jpg?oh=bd319799907068c4b5aac8687cb0c70c&oe=5714DE4D)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 21, 2015, 16:14:08
Megérzések a főoldalon:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-ahol-kiemeltnek-lenni-pokol (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-ahol-kiemeltnek-lenni-pokol)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 21, 2015, 20:04:59
Robert Thornton   PDC Világbajnokság 2016 - Thornton v Norris
(Mérkőzés nyertese)   21/12/2015   Egyik sem   1.44
0,4 tétegység 0-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 21, 2015, 20:32:43
Live: 0-1

John Michael - Felett: 0.5   Warrick Scheffer v John Michael
(Játékos 180-ak)   21/12/2015   Egyik sem   2.10
0,4 tétegység

Nem ismerem a csókát, de az első szettben elég jól célozgatta T20 környékét...hátha

baszottul nem akarnak jönni a tippek..kezd frusztráló lenni.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 22, 2015, 22:02:50
Tettem egy ilyet, minimalizált téttel. Amíg ez a rossz széria megy, addig kis téttel próbálom átvészelni. De az a bosszantó, hogy nem magamat érzem hullámvölgyben, hanem inkább a játékosokat  ;D Na mindegy, majd csak alakul..

Cristo Reyes   PDC Világbajnokság 2016 - Newton v Reyes
(Mérkőzés nyertese)   22/12/2015   Egyik sem   1.66
0,2 tétegység

A rossz széria tovább folytatódik.  :(
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 22, 2015, 22:42:30
Dave Chisnall   Dave Chisnall v Rowby-John Rodriguez
(Legtöbb 180-as dobás a mérkőzésen)   22/12/2015   Egyik sem   1.40   
0,2 tétegység

el se hiszem.. ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 23, 2015, 20:08:05
Újabb under próbálkozás, mert sokallom ezt a határt a két player esetében. Remélem nem ma este fognak parádét rendezni.

Alatt 8.5   Andrew Gilding v Gerwyn Price
(Mérkőzés 180-as dobásai)   23/12/2015   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység 4 db volt a meccsen
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 23, 2015, 21:09:20
A fiatalok ezen a vb-n nagyon odateszik magukat. Jó meccset várok, s nem sima 3-0-át.

Over 3.5   PDC Világbajnokság 2016 - Van De Pas v Hopp
(Összesített szettek - további piacok)   23/12/2015   Egyik sem   1.36
0,2 tétegység
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 23, 2015, 22:05:55
Lewis egyike a VB esélyeseknek. Remélem Chisnall-hoz hasonlóan ő is pazar játékkal rukkol elő.

Adrian Lewis   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v Dekker
(Legtöbb 180-as)   23/12/2015   Egyik sem   1.28
0,4 tétegység
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 23, 2015, 23:02:42
Cullent amikor legutóbb láttam október végén - november elején brutális formát produkált. Nem tudom ebből mi maradt meg mostanra. Klaasen viszont az év nagy részében gyatra volt, s az ősszel kezdett belelendülni. Remélem azért nem lesz 3-0 ez a meccs valaki javára.

Felett 3.5   PDC Világbajnokság 2016 - Klaasen v Cullen
(Összes szett)   23/12/2015   Egyik sem   1.40
0,2 tétegység
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 25, 2015, 11:55:26
Holnap estétől folyt. köv.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-karacsonyfa-mellett-repul-a-180 (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-karacsonyfa-mellett-repul-a-180)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 26, 2015, 18:32:56
Akkor a mai fogadások. Továbbra is apróval a darts-os hullámvölgyem miatt, amiből úgy fest (lekopogom), hogy kezdek kilábalni lassacskán.

Christian Kist - alatt 5.5   PDC Világbajnokság 2016 - Chisnall v Kist
(Játékos 180-as pontszámok)   26/12/2015   Egyik sem   1.61
0,4 tétegység 4 db :ok:

Ezt kicsit bizonytalanabbnak érzem most így közeledve a meccshez, de látva a statokat, remélem az első megérzésem 2 napja nem csalt.

Gary Anderson   PDC Világbajnokság 2016 - Anderson v Gurney
(Legtöbb 180-as)   26/12/2015   Egyik sem   1.61
0,2 tétegység 8-9

Itt pedig remélem Gary aktuális címvédőhöz méltóan kegyetlen mennyiségben fog nekem maximális értéket produkálni. 7-8-at várok tőle.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 26, 2015, 21:44:42
Live: 0-1

Gary Anderson   Gary Anderson v Daryl Gurney
(Mérkőzés nyertese)   26/12/2015   Egyik sem   1.40
0,4 tétegység 4-1

Nagyon meleg lesz a pite.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 27, 2015, 10:16:56
Akkor a mai előzetes tétek:

Smith de Zwaan ellen olyan színvonalú játékot mutatott be, hogy az akár egy elődöntőbe is illett volna. Tény, hogy ehhez kellett a fiatal holland hihetetlen formája is. Úgy érzem, hogy Beaton most a 2. körben egy kis felüdülés lehet számára. Remélem nem lazázza el Bully Boy, kijön köztük legalább 2 szett különbség

Michael Smith -1.5   PDC Világbajnokság 2016 - Smith v Beaton
(További hendikep)   27/12/2015   Egyik sem   1.30
0,4 tétegység 4-2  :ok:

A másik tippet pedig már a főoldali cikkben részleteztem:

Raymond van Barneveld   PDC Világbajnokság 2016 - van Barneveld v Bunting
(Mérkőzés nyertese)   27/12/2015   Egyik sem   1.53
0,2 tétegység 4-3  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 27, 2015, 15:12:55
Van den bergh talán élete eddig legnagyobb győzelmét érte el azzal. hogy az 1. körben meglehetősen simán verte ki a 9. kiemelt Ian White-ot. Most egy fiatal, bizonyítási vágytól duzzadó player, van de Pas vár rá. Szerintem Evans-höz hasonlóan a nagy meglepetés után vereség következik.

Benito Van De Pas   PDC Világbajnokság 2016 - van den Bergh v Van De Pas
(Mérkőzés nyertese)   27/12/2015   Egyik sem   1.50
0,2 tétegység 2-4  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 27, 2015, 21:37:17
Wade nem egy nagy 180-an dobó, s ez látszik is a határon, amit kínáltak nála. Viszont az 1. körben tetszett Machine mutatott játéka. Remélem hozza azt a formát, és a 180-akból is vállal legalább 5-öt Newton ellen.

James Wade - felett: 4.5   PDC Világbajnokság 2016 - Wade v Newton
(Játékos 180-as pontszámok)   27/12/2015   Egyik sem   2.00
0,2 tétegység 5 db  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 28, 2015, 13:54:55
A ma délutáni meccseket sajnos nem fogom tudni követni, de az első esetében megtettem Norris győzelmét! Murnan nem rossz, de nem is extra. Elvileg, ha Thornton-t ki tudta verni, a "Shaggy" becenévre hallgató kevésbé jegyzett player-rel nem lehet gondja 4 szett alatt.

Alan Norris   PDC Világbajnokság 2016 - Norris v Murnan
(Mérkőzés nyertese)   28/12/2015   Egyik sem   1.30
0,2 tétegység 4-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 28, 2015, 18:28:51
Mivel lassan jön a szokásos bukta, s a "ki dob több 180-as" piacon rendre kellemetlen meglepetések érnek mostanság, ezért minimális téttel nem tudtam otthagyni ezt a szép odds-ot Lewisra! Gilding nem nagy 180 dobó ellentétben Jackpottal.

Adrian Lewis   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v Gilding
(Legtöbb 180-as)   28/12/2015   Egyik sem   1.44   
0,2 tétegység 8-2  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 28, 2015, 21:45:07
Mivel Wright a kedvencem, szubjektív és eszetlen fogadást nem akarok rá tenni. Mindenesetre remélem továbbjut a skót!
Azt követően jön Taylor papa és Kevin Painter meccse. Taylor az utóbbi időben nemigen érzi a 180-at, előző meccsén az előselejtezős Keita Ono ellen is mindössze 1-et vállat 3 szett alatt. Painter már jobban tolta, ő 4-et vágott a finn Viljanen ellen. Kockázatos fogadásként azt mondom, itt ma ők ketten nem dobnak 11 180-at...minimális téten tolom ezt is.

Alatt 10.5   PDC Világbajnokság 2016 - Taylor v Painter
(Összes 180)   28/12/2015   Egyik sem   1.72
0,2 tétegység

Megvolt a várt bukta...holnap újult erővel folyt köv.  :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 29, 2015, 10:38:59
Mai megérzések. Mindegyik mérkőzés ma lesz. A tippek frissek, ropogósak és természetesen kissé rizikósak, de a darts már csak ilyen  ;)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-hollandok-vannak-ma-teriteken (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-hollandok-vannak-ma-teriteken)

Felett 4.5   PDC Világbajnokság 2016 - van Gerwen v van Barneveld
(Összes szett)   29/12/2015   Egyik sem   1.44  :ok:

Jelle Klaasen   PDC Világbajnokság 2016 - King v Klaasen
(Mérkőzés nyertese)   29/12/2015   Egyik sem   1.53 2-4  :ok:

Jamie Caven +2.5   PDC Világbajnokság 2016 - Wade v Caven
(Hendikep - 2 esélyes)   29/12/2015   Egyik sem   1.90 4-1..b.lfasz Caven, pedig volt esély rá :noway:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 29, 2015, 19:29:33
A Lewis meccsel kapcsolatban egyelőre ennyi a tudományom  ;D Legutóbb 10-1-re nyert az angol Mensur ellen, most is remélem, hogy kijön 2 szettnyi különbség. Reménykedem a Lewis-hengerben!

Adrian Lewis -1.5   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v Suljovic
(További hendikep)   29/12/2015   Egyik sem   1.28
0,4 tétegység 4-0 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 30, 2015, 10:24:31
A tegnapi csoda után itt az újabb nap, s az újabb beharangozó!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-immar-a-favorit-nelkul-folytatodik-a-torna (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-immar-a-favorit-nelkul-folytatodik-a-torna)

Phil Taylor - felett: 5.5   PDC Világbajnokság 2016 - Taylor v Klaasen
(Játékos 180-as pontszámok)   30/12/2015   Egyik sem   1.90 876 leg alatt 5 db? Lehet itt az ideje végleg letenni a nyilakat Phil. Amíg nem késő, és viszonylag a csúcson abbahagyni... :-\ Lemerült a Power..

Felett 5.5   PDC Világbajnokság 2016 - Wright v Chisnall
(Összes szett)   30/12/2015   Egyik sem   1.61   4-3 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 30, 2015, 12:07:42
És akkor a Csoda utolsó pillanatai. Ezzel nem tudok betelni:


http://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/924844484229626/?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater (http://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/924844484229626/?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum december 31, 2015, 13:50:10
Szerintetek közülük ki nyeri meg január 3-án? Az biztos, hogy nem Rod Harrington!  ;D

http://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/925341860846555/?theater (http://www.facebook.com/OfficialPDC/videos/925341860846555/?theater)

Holnap reggel jön az újabb poszt a főoldalra, amiben már mind a 4 meccset tüzetesebben megnézzük :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 01, 2016, 10:40:26
Előrelátó voltam, és tegnap még ép ésszel megírtam, hogy ma ébredés után csak ki kelljen tenni:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-harom-lepesre-a-trofeatol (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-harom-lepesre-a-trofeatol)

Remélem ha lesz is benne bukta, nem olyan idegtépő, mint amit Taylor csinált legutóbb Klaasen ellen  ::)

Raymond van Barneveld +1.5   PDC Világbajnokság 2016 - van Barneveld v Smith
(További hendikep)   01/01/2016   Egyik sem   
1.44 5-4 :ok:

Gary Anderson   PDC Világbajnokság 2016 - Anderson v Wade
(Mérkőzés nyertese)   01/01/2016   Egyik sem   1.40 5-1  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 02, 2016, 11:30:05
Az utolsó előtti nap posztja a főoldalon. Bár az alján egy tippet adok most csak, a szöveges részben több lehetséges nyerő opciót is pedzegetek. Remélem úgy alakul minden, ahogy várom :)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-celegyenesben (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-celegyenesben)

Over 8.5   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v van Barneveld
(Összesített szettek - további piacok)   02/01/2016   Egyik sem   1.44 6-3  :ok:

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: Greipel Dátum január 02, 2016, 12:57:03
BDO elemzések lesznek?
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 02, 2016, 13:00:32
Idézetet írta: Greipel Dátum január 02, 2016, 12:57:03
BDO elemzések lesznek?

Azok sajnos nem, legalábbis tőlem biztosan nem. Egyáltalán nem követem a BDO tornáit, játékosait stb. :( Egyedül a Grand Slam kapcsán nézek mindig utána azoknak, akik bejutnak oda ősszel. PDC-re vagyok kalibrálva :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 03, 2016, 10:25:47
Íme a zárónap posztja a Lewis-Anderson döntőről! Azért bemásolom ide az utolsó bekezdést, mert ez elsősorban azoknak szól, akik követik a naplómat az olykor gyengébb periódusok ellenére is! :)

"Mindent összevetve ebben a két tippben látok reális értéket a ma esti finálé kapcsán, remélem a tavalyi Anderson-Taylor döntőhöz hasonlóan ismét hatalmas tűzijátékkal zárul a 2016-os PDC World Championship! Végezetül szeretném megköszönni nektek, hogy ez alatt a 3 hét alatt követtétek a darts-os posztokat! Remélem a világbajnokság hatására sokan megszerettétek ezt az egyre népszerűbb sporágat, illetve aki már eddig is szerette, az most még jobban belebolondult! Egy időre a VB-vel együtt én is búcsúzom, de legkésőbb január végén, az új darts-szezon kezdetén ismét találkozunk! Addig is Let's play darts!"

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-lewis-anderson-dontore-keszul-a-vilag (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-world-championship-lewis-anderson-dontore-keszul-a-vilag)

Adrian Lewis - felett: 14.5   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v Anderson
(Játékos 180-as pontszámok)   03/01/2016   Egyik sem   1.72 19 db :ok:

Felett 10.5   PDC Világbajnokság 2016 - Lewis v Anderson
(Összes szett)   03/01/2016   Egyik sem   1.66 5-7 :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 03, 2016, 22:40:11
Közben nyilvánosságra hozták az idei Premier League 10-es mezőnyét!

Ahogy várható volt Huybrechts kikerült, Bunting kiszállása sem meglepetés. Helyettük megérdemelten Smith és nagy meglepetésre ismét Robert Thornton került vissza. Utóbbi valószínűleg a World Grand Prix győzelmével vívta ki a Skysports támogatását.

Február első hetében indul a buli!

(https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12464049_1261591900523517_6441384_n.jpg?oh=cf01d597b144e2f05cb9b51dac1d9d28&oe=568BDCC2)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 05, 2016, 17:45:41
Nem tudom ki hogy van vele, de a PDC VB-k után én mindig érzek legbelül egyfajta űrt. Ez a január a pangás hónapja darts szempontjából, s még a februári Premier League is elég messze van. Ilyenkor szoktam különböző youtube-videókat megnézni. Az alábbi ugyan 73 perces, de ahogy egy jó barátom mondta róla: "aki szereti a darts-ot az nézze meg! Aki nem szereti az is, mert ezeket a momentumokat látva garantáltan megszereti!" ;) Sokkal jobb időtöltésnek számít, mint a mostani BDO-t nézni  ;D

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 26, 2016, 15:03:05
Hétvégén indul az új darts-szezon!! Unibet Masters - 2016 január 30-31. Jönnek hozzá a főoldali posztok is! A PDC legjobb 16 játékosa esik egymásnak, és több pikáns visszavágóra is számít lehet a VB után...Smith-Barneveld, Taylor-Klaasen...ne maradjatok le róla! ;)

(http://www.darts501.com/img/slides/Unibet_Masters%202016.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 29, 2016, 10:57:02
Induljon a 2016-os szezon! :D The darts is back! ;)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-masters-2016-visszavagokkal-indul-az-uj-szezon (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-masters-2016-visszavagokkal-indul-az-uj-szezon)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 29, 2016, 23:01:39
A cikkben ajánlott két tippem:

Michael van Gerwen - felett: 4.5   PDC Masters 2016 - Michael van Gerwen v Stephen Bunting
(Játékos 180-as pontszámok)   30/01/2016   Egyik sem   
1.57
0,2 tétegység :ok:

Dave Chisnall   PDC Masters 2016 - Robert Thornton v Dave Chisnall
(Mérkőzés nyertese)   30/01/2016   Egyik sem   1.44
0,2 tétegység 9-10... :ok: Thornton 8-0-ás előnyt bukott el... ;D

Továbbra is maradok annál a szokásomnál, hogy legyek bármennyire is pluszos darts-fogadások terén, minden fogadásomra "aprót" teszek fel, mert sokszor az emberi tényező miatt megy el 1-1 tipp. Nekem a sportág fogadásainak terén a sikerélmény már bőven elég ;)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 30, 2016, 16:35:25
Live: 5-5-ös állásnál

Ian White - Felett: 2.5   Peter Wright v Ian White
(Játékos 180-ak)   30/01/2016   Egyik sem   1.61
0,2 tétegység  :ok: köszi "Diamond"

White az utóbbi időben nem brillírozik 180-ak terén, pedig ősz elején szórta őket, mint hülyegyerek a sós mogyorót. Most eddig 10 leg alatt 1-et tudott dobni, de a játéka feljövőben van, ugyanis 5-2-ről kapaszkodott vissza Wright ellen. Remélem szoros meccs lesz, még 7-8 leggel legalább, ami alatt talán talál 2 180-at! Nagy tétet azért ne tegyetek rá...;)

2 már megvan..na még egyet..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 31, 2016, 09:49:40
Mai negyeddöntős elemzés délutánra!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-masters-mukodik-az-ev-eleji-forgatokonyv (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/pdc-masters-mukodik-az-ev-eleji-forgatokonyv)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 31, 2016, 13:42:59
Cikkben ajánlott tipp:

Michael van Gerwen - felett: 5.5   PDC Masters 2016 - Michael van Gerwen v Michael Smith
(Játékos 180-as pontszámok)   31/01/2016   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység 4 db...bejött amitől féltem...Smith alig tanúsított ellenállást...

Egyelőre ennyi előzetesen. Bár több opciót is ajánlottam, végül én ezt lököm meg, mert a rohadt jó januári mérlegemet nem akarom elrontani  ;D Tuti a végén ez lesz a baki..Reménykedem azért, hogy darts terén 100%-osan zárom a hónapot 9 jó tippel..szóval gyerünk, jöjjön a Gerwen-henger 180-ak terén!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum január 31, 2016, 14:22:28
Live: 2-5-ös állás

Kim Huybrechts - Felett: 1.5   Kim Huybrechts v James Wade
(Játékos 180-ak)   31/01/2016   Egyik sem   1.66
0,2 tétegység 16 leg alatt 1...grat Kim  :noway:

Nehogy már kettő ne jöjjön neki...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 03, 2016, 10:51:07
Holnap este 20:00-tól elrajtol az idei Premier League szezon! Íme az 1. fordulós meccsek, ahogy én látom:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-16-heten-at-tarto-kuzdelem (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-16-heten-at-tarto-kuzdelem)


(http://www.pix123.com/darts//201601/Jan04/20160104101234_83.jpg)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 04, 2016, 15:24:44
Előzetesen ezt a két tippet játszottam meg..az odds mostanitól való esetleges eltérésén ne lepődjetek meg. Még 2-3 napja tettem meg őket, jóval a cikk megírása előtt..mára változhattak valamennyit:

Michael van Gerwen   van Gerwen vs Wade
(Mérkőzés eredménye)   04/02/2016   Egyik sem   1.33
0,2 tétegység 4-7...

Over 10.5   Anderson vs Lewis
(Összesített legek - további piacok)   04/02/2016   Egyik sem   1.44
0,2 tétegység - elmarad..

180-ak piacát illetően szerintem érdemes élőzésre várni. Nem hosszúak a meccsek, és eddigi tapasztalataim szerint könnyen lemennek a határok 1,5 overre. Így legalább van az embernek ideje a meccs képe alapján dönteni, hogy lóg a levegőben a sok tömeg, vagy rizikós lenne kockáztatni.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 04, 2016, 17:49:14
A PDC-nél most jelentették be, hogy Anderson lebetegedett...így az egyik tippem rögtön push. Smith játszik ma este kétszer. Jól indul ez a PL szezon...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 04, 2016, 19:35:35
Ha már Gary kidőlt, akkor a cikkben említett másik - bár nem annyira erősnek érzett - tippet tettem meg.

Over 10.5   Wright vs Smith
(Összesített legek - további piacok)   04/02/2016   Egyik sem   1.44
0,2 tétegység 7-2 :noway:

Smith-nek köszönhetően napokon belül kétszer buktam...ideig mellőzöm őt.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 04, 2016, 21:22:29
Na srácok...Gerwen most mocskosul betette a kaput nekem, hogy 3-0-ról képes volt így leadni ezt a meccset. Cikkek fognak jönni, de a tippeket azokban maximum 1-re fogom lecsökkenteni.. egyszerűen vezetheted bármilyen alaposan a statokat, nézhetsz te minden meccset...kiszámíthatatlan..komolyan ezt a 0,2 tétegységet is sajnálom már ezektől. Az meg pláne idegesít, hogy a cikkek alapján még többen bukhattak miattam... :bash:

Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 10, 2016, 09:50:42
Holnap este Premier League 2. forduló. Remélem itt már jobban jönnek az általam tervezett forgatókönyvek.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-kovetkezo-allomas-newcastle (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-kovetkezo-allomas-newcastle)


A videóban Smith walk-on látható annak tiszteletére, hogy hétvégén megdobta minden idők 3. legjobb PDC átlagát...132,62!!!!!! Brutális..
! No longer available (http://www.youtube.com/watch?v=SatR_OUey_M#)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 11, 2016, 09:42:35
Darts-cikkek egymás hegyén-hátán..de mit tehet az ember, ha ilyen sűrű ez a hét?  ;)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-indulnak-a-hetvegi-versenyek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-indulnak-a-hetvegi-versenyek)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 11, 2016, 10:49:18
Mai két PL-tipp:

Over 10.5   Lewis vs Chisnall
(Összesített legek - további piacok)   11/02/2016   Egyik sem   
1.40
0,2 tétegység 7-4 :ok:

Michael van Gerwen   Anderson vs van Gerwen
(Mérkőzés eredménye)   11/02/2016   Egyik sem   1.72
0,2 tétegység 7-3  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 11, 2016, 12:14:40
Kezd nevetségessé válni ez az egész Premier League. Ezen a héten Thornton dőlt ki betegség miatt.

"THORNTON TO MISS NEWCASTLE THROUGH ILLNESS

ROBERT THORNTON will miss Thursday's Betway Premier League Night Two in Newcastle through illness.

The Scottish ace has been laid low this week with a chest infection and has been ruled out on medical advice for Thursday's visit to the Metro Radio Arena in Newcastle, where he was due to face Michael Smith.

Following a coin toss involving the players who were due to play in the night's final game, James Wade and Phil Taylor, Wade will now play twice in Newcastle as he faces Smith in the night's opening match.

World Grand Prix champion Thornton will now play twice in Liverpool by facing Smith in his rearranged fixture before playing Michael van Gerwen.

Betway Premier League
Revised Fixtures
Night Two - February 11
Metro Radio Arena, Newcastle
James Wade v Michael Smith
Raymond van Barneveld v Peter Wright
Adrian Lewis v Dave Chisnall
Gary Anderson v Michael van Gerwen
James Wade v Phil Taylor

Night Eight - March 24
Echo Arena, Liverpool
Michael Smith v Robert Thornton
Gary Anderson v Dave Chisnall
Adrian Lewis v Raymond van Barneveld
Phil Taylor v Peter Wright
Michael van Gerwen v Robert Thornton

Thornton has also withdrawn from the weekend's Dutch Darts Masters in Venray, with his scheduled second round opponent now receiving a Bye."

(Forrás: Phil Taylor hivatalos facebook oldala)

Lehet rájött a fosás, látva Smith hétvégi 132,62-es átlagát...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 11, 2016, 22:47:35
Na végre ebben a PL-fordulóban úgy alakult minden szinte, ahogy vártam...bár még a Wade-Taylor hátra van. Ahol Taylor győzelmet várok és talán Wade jó egy 2,5 overre 180-ak terén. De ezeket most nem játszom meg. Inkább a holnapi tornára, a cikkben ajánlott két tippemet lövöm ki:

Daryl Gurney   Holland Darts Masters 2016 - Jyhan Artut v Daryl Gurney
(Mérkőzés nyertese)   12/02/2016   Egyik sem   1.44   
0,2 tétegység 6-5

Jan Dekker   Holland Darts Masters 2016 - Kevin Thomas v Jan Dekker
(Mérkőzés nyertese)   12/02/2016   Egyik sem   1.61
0,2 tétegység 3-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 12, 2016, 15:34:18
Volt egy ilyenem is mobilról:

Jamie Lewis   Holland Darts Masters 2016 - Andree Welge v Jamie Lewis
(Mérkőzés nyertese)   12/02/2016   Egyik sem   1.36   Nyert
0,2 tétegység 0-6
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 13, 2016, 10:00:03
Holland Darts Masters 2. nap:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-jonnek-a-kiemeltek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-jonnek-a-kiemeltek)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 13, 2016, 11:59:01
Cikk alapján tett tippek:

Peter Wright - felett: 2.5   Holland Darts Masters 2016 - Peter Wright v Stephen Bunting
(Játékos 180-as pontszámok)   13/02/2016   Egyik sem   1.83
0,2 tétegység vicc bazdmeg...9 leg alatt 2, máskor még 4-5...fúú de utálom, ha kedvencem baszik ki velem :wall:

Terry Jenkins      Holland Darts Masters 2016 - Terry Jenkins v James Richardson
(Mérkőzés nyertese)   13/02/2016   Egyik sem   1.40
0,2 tétegység 6-1

Michael Smith   Holland Darts Masters 2016 - Michael Smith v Gerwyn Price
(Mérkőzés nyertese)   13/02/2016   Egyik sem   1.40
0,2 tétegység 6-3
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 13, 2016, 20:34:36
Meccs kezdése előtt toltam egy ilyet:

Michael van Gerwen - Felett: 2.5   Michael van Gerwen v John Henderson
(Játékos 180-ak)   13/02/2016   Egyik sem   1.66
0,2 tétegység

utolsó eset volt, hogy MVG-re 180-ak terén teszek...semmi értelme. Pillanatok alatt ledózerolja az ellenfelet..ja és dobott vagy 8 140-et mellette...
na Hendo elkezdett feljönni, de MVG ma sztrájkol...vicc h a skót dobott 4-et, a kopasz meg 1-et 9 leg alatt :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 14, 2016, 09:59:56
Ma este döntő!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-a-zaronapnak-nezunk-elebe (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/holland-darts-masters-a-zaronapnak-nezunk-elebe)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 14, 2016, 12:58:51
Egyelőre a cikkben ajánlott két tipp közül ezt tettem meg:

Devon Petersen - felett: 1.5   Holland Darts Masters 2016 - Devon Petersen v Mervyn King
(Játékos 180-as pontszámok)   14/02/2016   Egyik sem   1.53
0,2 tétegység 2 db

Ha jön, akkor teszek Klaasen-re is!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 14, 2016, 14:29:10
Másik tipp a cikkből:

Jelle Klaasen   Holland Darts Masters 2016 - Simon Whitlock v Jelle Klaasen
(Mérkőzés nyertese)   14/02/2016   Egyik sem   1.57
0,2 tétegység

kezdem kibaszottul unni most már, hogy valamelyik mindig beleszarik a palacsintába...rohadj meg füves holland.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 14, 2016, 14:44:21
Többen megkérdőjelezték, miért húzom le Wade-et mindig, amikor verte Gerwen-t, Smith-t. Hát ezért...0-5 van de Pas-nak. Wade nincs formában egyszerűen. Ezt érzem rajta a decemberi VB óta. Kicsit most elégtételt érzek, hogy akkora hülyeségeket nem hordok össze a főoldalon  ;D

6-1 a hollandnak...kivégzés! A Taylor elleni 1-7 után megint kapott a szájára Wade. Na csak helyére kerül, és a mákos győzelmek egy idő után elfogynak..rémgyenge a muksó.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 17, 2016, 13:55:59
Premier League 3. forduló holnap este, ezúttal Dublinban!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-iden-meg-nyeretlen-a-cimvedo (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-iden-meg-nyeretlen-a-cimvedo)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 18, 2016, 10:22:18
Mai két PL tippem:

James Wade +2.5   Wright vs Wade
(Hendikep - 2 esélyes)   18/02/2016   Egyik sem   1.44
1-3-as előnyről 7-4...no comment..

Over 10.5   Taylor vs Anderson
(Összesített legek - további piacok)   18/02/2016   Egyik sem   1.40

Fogadásom kívül szerintem nyer Gerwen, Barneveld és Chisnall is!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 18, 2016, 20:54:01
Megtettem a megérzésemet.

Dave Chisnall   Dave Chisnall v Michael Smith
(Mérkőzés nyertese)   18/02/2016   Egyik sem   1.72

Dartsnapló roló...cikkek jönnek, de jegelem a naplózást ezen a téren.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 24, 2016, 10:01:18
PL 4. forduló:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-jon-a-rettegett-skocia (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-jon-a-rettegett-skocia)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum február 25, 2016, 23:01:37
Idézetet írta: robmiller Dátum február 24, 2016, 10:01:18
PL 4. forduló:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-jon-a-rettegett-skocia (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-jon-a-rettegett-skocia)

El se hiszem, hogy ezt megéltem...megszületett a tökéletes cikk. Minden leírt tippem jött :D Ebből 4-et tettem meg..na így kéne mindig muzsikálni a srácoknak, ezt már szeretem.  :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 02, 2016, 18:39:04
Jön az 5. csütörtök a PL-ben:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-helyreall-a-darts-vilag-rendje (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-helyreall-a-darts-vilag-rendje)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 17, 2016, 16:28:39
Sajna ma nem tudok beharangozót írni, így az időmből mindössze egy gyors kombit dobtam össze...bár amilyen óvatos, tuti simán elmegy...

Robert Thornton +4.5   Wade vs Thornton
(További hendikep)   17/03/2016   Egyik sem   1.20

Phil Taylor +4.5   van Gerwen vs Taylor
(További hendikep)   17/03/2016   Egyik sem   1.20

Over 9.5   Anderson vs Lewis
(Összesített legek - további piacok)   17/03/2016   Egyik sem   1.18

Eredő odds: 1,70
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 17, 2016, 22:24:11
Live: 2-0

Dave Chisnall - alatt 4.5   Raymond van Barneveld v Dave Chisnall
(Játékos 180-ak)   17/03/2016   Egyik sem   1.61

Toltam egy ilyet..1 van neki, de eddig 2 leg után nem igazán jön Chizzy-nek. Remélem nem pörköl még 4-et..

na elkapta őket a gépszíj...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 24, 2016, 20:09:16
Over 10.5   Smith vs Thornton
(Összesített legek - további piacok)   24/03/2016   Egyik sem   1.44

Dave Chisnall +2.5   Anderson vs Chisnall
(Hendikep - 2 esélyes)   24/03/2016   Egyik sem   1.80

Phil Taylor   Taylor vs Wright
(Mérkőzés eredménye)   24/03/2016   Egyik sem   1.72   

Under 10.5    van Gerwen vs Thornton
(Összesített legek - további piacok)   24/03/2016   Egyik sem   1.50
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 27, 2016, 17:52:05
Két megérzéses tipp estére..

Devon Petersen - alatt 2.5   European Tour 2 2016 - Benito van de Pas v Devon Petersen
(Játékos 180-as pontszámok)   27/03/2016   Egyik sem   1.44

Daryl Gurney +3.5   European Tour 2 2016 - Gary Anderson v Daryl Gurney
(További hendikep)   27/03/2016   Egyik sem   1.33
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 27, 2016, 19:38:56
Live: 3-0

Ronny Huybrechts - Felett: 1.5   Jelle Klaasen v Ronny Huybrechts
(Játékos 180-ak)   27/03/2016   Egyik sem   2.10

1 van neki már. hátha...
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 27, 2016, 20:29:58
Live: 0-0

Felett 9.5   Peter Wright v Stephen Bunting
(Összesített legek)   27/03/2016   Egyik sem   1.80
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum március 27, 2016, 21:11:07
Mensur Suljovic   Mensur Suljovic v James Wilson
(Mérkőzés nyertese)   27/03/2016   Egyik sem   1.36

C'on Suljo!

végülis csak 4-1-es előnyt bukott el... :ok: egyre jobban rühellem a darts-fogadásokat..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 13, 2016, 15:36:29
Lassacskán kezdek visszatérni. Bár még mindig kevés az időm sajna a cikkírásra, de most sikerült összehozni egy beharangozót a holnapi PL-fordulóra :)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-belfast-a-kovetkezo-allomas (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-belfast-a-kovetkezo-allomas)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 14, 2016, 16:29:56
Egyelőre ezt a két tippet tettem a cikkben ajánlott mellett az esti meccsekre.

Robert Thornton - felett: 2.5   Thornton vs Wright
(Játékos 180-as pontszámok)   14/04/2016   Egyik sem   1.72 - ez esetben vakon tapogatózom, de egymással jó meccseket szoktak lehozni, így remélem ez most sem lesz másként.

Over 10.5   van Barneveld vs Taylor
(Összesített legek - további piacok)   14/04/2016   Egyik sem   1.57   - ezt már erősebb tippnek érzem. Nagyon bízom a két legendában...remélem nem okoznak  csalódást és jót meccselnek egymással.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 14, 2016, 21:18:03
Over 10.5   Wade vs Lewis
(Összesített legek - további piacok)   14/04/2016   Egyik sem   1.40
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 13:20:15
Ma este dartsozunk!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-heten-gerwen-es-lewis-duplazik (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-a-heten-gerwen-es-lewis-duplazik)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 13:52:10
szia! ma estére mit gondolsz melyik "underdog"-nak van a legnagyobb értéke mire érdemes ellőni a freebetet? vagy esetleg látsz-e valami olyan magasabb szorzót amit lehetne tolni?  :beerchug:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 13:58:47
Idézetet írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 13:52:10
szia! ma estére mit gondolsz melyik "underdog"-nak van a legnagyobb értéke mire érdemes ellőni a freebetet? vagy esetleg látsz-e valami olyan magasabb szorzót amit lehetne tolni?  :beerchug:

Az underdog-ok közül Raymond van Barneveld-re tennék leginkább. Bár ez a posztom ellen beszél, de nem véletlen a Lewis DNB tippem ott. Bármit képesek egymás ellen alkotni... Thornton és Wright nem hiszem, hogy jutnak valamire...Wade max. ikszel Garyvel, de a skót úgy érzem ma is jó lesz. MVG ellen Lewis sem igazán erős tipp. Szóval Barneveldet tenném underdogok terén (3,00).

Illetve még talán az MVG-Lewis meccsen a Gerwen 180 4,5 over az, amiben látnék értéket (2,37). Ha Lewis jó formában van, és el tud csípni pár leget, akkor a kopasz lehet megdob 5 maximumot!

Hát nagyjából ezek a kérdésedre a megérzéseim,  bár elég rizikós mindkettő! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 14:10:21
Idézetet írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 13:58:47
Az underdog-ok közül Raymond van Barneveld-re tennék leginkább. Bár ez a posztom ellen beszél, de nem véletlen a Lewis DNB tippem ott. Bármit képesek egymás ellen alkotni... Thornton és Wright nem hiszem, hogy jutnak valamire...Wade max. ikszel Garyvel, de a skót úgy érzem ma is jó lesz. MVG ellen Lewis sem igazán erős tipp. Szóval Barneveldet tenném underdogok terén (3,00).

Illetve még talán az MVG-Lewis meccsen a Gerwen 180 4,5 over az, amiben látnék értéket (2,37). Ha Lewis jó formában van, és el tud csípni pár leget, akkor a kopasz lehet megdob 5 maximumot!

Hát nagyjából ezek a kérdésedre a megérzéseim,  bár elég rizikós mindkettő! :)

kösz! nem lényeg, hogy rizikós, hiszen freebet :) meglátjuk!  :cya:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 14:11:27
Idézetet írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 14:10:21
kösz! nem lényeg, hogy rizikós, hiszen freebet :) meglátjuk!  :cya:

Szorítok! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 18:53:01
Michael van Gerwen   van Gerwen vs Wright
(Mérkőzés eredménye)   21/04/2016   Egyik sem   1.30

Gary Anderson   Anderson vs Wade
(Mérkőzés eredménye)   21/04/2016   Egyik sem   1.61

Phil Taylor - felett: 2.5   Taylor vs Thornton
(Játékos 180-as pontszámok)   21/04/2016   Egyik sem   1.66
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 21:02:27
Live:

Adrian Lewis - Felett: 1.5   Raymond van Barneveld v Adrian Lewis
(Játékos 180-ak)   21/04/2016   Egyik sem   1.66   

Gyerünk Lewis!

11 legből 0...ez is komoly.
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 21:15:14
köszi  :) :) ;) ;)  8) :angel: :beerchug: :cya: :great: :ok:
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 21:15:55
Idézetet írta: ketomika22 Dátum április 21, 2016, 21:15:14
köszi  :) :) ;) ;)  8) :angel: :beerchug: :cya: :great: :ok:

Gratula! :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 21:42:34
Live:

Gary Anderson - Felett: 1.5   Gary Anderson v James Wade
(Játékos 180-ak)   21/04/2016   Egyik sem   1.80

Ahogy megtettem jött 1...még egyet!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 21, 2016, 21:45:27
Live:

James Wade - Felett: 0.5   Gary Anderson v James Wade
(Játékos 180-ak)   21/04/2016   Egyik sem   1.83

ha lúd legyen kövér...kérek egyet Wade!

abban a percben megdobta!!! így is van!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 27, 2016, 15:00:38
Holnap újabb forduló:

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-skot-domping-a-teriteken (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-skot-domping-a-teriteken)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 28, 2016, 14:53:58
Akkor a mai megérzések..most már a jó naplóban.

Phil Taylor   Wright vs Taylor
(Mérkőzés eredménye)   28/04/2016   Egyik sem   1.53

Gary Anderson   van Barneveld vs Anderson
(Mérkőzés eredménye)   28/04/2016   Egyik sem   1.61

Under 11.5   Lewis vs Thornton
(Összesített legek - további piacok)   28/04/2016   Egyik sem   1.50

Michael van Gerwen   Wade vs van Gerwen
(Legtöbb 180-as)   28/04/2016   Egyik sem   1.40

Over 10.5   Wright vs Anderson
(Összesített legek - további piacok)   28/04/2016   Egyik sem   1.50
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum április 28, 2016, 16:07:35
Szia! :D :D Mára látsz valami jó kis értéket magasabb oddson? :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum április 29, 2016, 08:44:42
Idézetet írta: ketomika22 Dátum április 28, 2016, 16:07:35
Szia! :D :D Mára látsz valami jó kis értéket magasabb oddson? :)

Bocsánat, de későn láttam meg a kommentet. Már jócskán a forduló közepe táján...de szerintem most nem lett volna olyan jó tippem, mint múlt héten  ;D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum április 30, 2016, 01:51:57
nem lényeg! végül Lewis 7:4-es győzelmét tettem.. elment.. sebaj :)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 05, 2016, 07:57:23
Már nagyon közeledünk a végéhez!
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-tuzijatek-var-rank (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-league-tuzijatek-var-rank)

Raymond van Barneveld +4.5   van Gerwen vs van Barneveld
(További hendikep)   05/05/2016   Egyik sem   1.44
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 05, 2016, 20:22:46
Live: 1-1

James Wade - Felett: 1.5   James Wade v Peter Wright
(Játékos 180-ak)   05/05/2016   Egyik sem   1.61

hátha...nem erős tipp

vicc, h a 3. 140-et dobja úgy h a kurva 3. nyíl nem megy bele...el is ment a kedvem az egésztől. több live nem lesz ma
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 11:57:02
Az utolsó forduló jön a PL-ben!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-leauge-az-utolso-fordulo (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/premier-leauge-az-utolso-fordulo)
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 20:05:18
Gyerünk Thorn, mutasd meg:

Robert Thornton   Robert Thornton v James Wade
(Nincs fogadás döntetlenre)   12/05/2016   Egyik sem   3.25
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum május 12, 2016, 20:09:46
Idézetet írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 20:05:18
Gyerünk Thorn, mutasd meg:

Robert Thornton   Robert Thornton v James Wade
(Nincs fogadás döntetlenre)   12/05/2016   Egyik sem   3.25

teszem én is a freebettel  :great: HAJRÁ THORN!!
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 20:13:57
Idézetet írta: ketomika22 Dátum május 12, 2016, 20:09:46
teszem én is a freebettel  :great: HAJRÁ THORN!!

Nem vállalom a felelősséget!  :P
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum május 12, 2016, 20:25:43
nyugi már korábban is kinéztem :D

pöcsarc Wade honnan hozta vissza a két kezdését..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 20:29:41
Idézetet írta: ketomika22 Dátum május 12, 2016, 20:25:43
nyugi már korábban is kinéztem :D

pöcsarc Wade honnan hozta vissza a két kezdését..

Thorntonnal fasz kivan, hogy nem jön neki 1-2 kiszálló, vagy 1-2 körig nem jön a tömeg, és elkezd hisztizni...elment ez a meccs, pedig az eleje jól alakult..
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: ketomika22 Dátum május 12, 2016, 20:32:12
igen! ígéretesen kezdte pedig.. bassza meg az öreg :D
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 12, 2016, 20:47:57
Először van Hollandiában a PL...Barney nem fogja könnyen adni magát..

Raymond van Barneveld - Felett: 2.5   Peter Wright v Raymond van Barneveld
(Játékos 180-ak)   12/05/2016   Egyik sem   1.66   
Cím: Re:Robmiller kalandozásai a darts világában
Írta: robmiller Dátum május 13, 2016, 13:33:11
Ma megkezdődött az European Tour 4. állomása Hamburgban. A hétvégére 2 cikk várható a versennyel kapcsolatosan. Mára pedig tippek az előselejtezős napról. Íme az első:

Darren Webster   European Tour 4 2016 - Darren Webster v Jonathan Worsley
(Mérkőzés nyertese)   13/05/2016   Egyik sem   1.33

Egyébként sanszos, hogy ezt a naplót befejezem, mert kezd kicsit zavaró lenni a külön linkelgetés. Tehát a darts-os dolgok is a "Baklövések" mappában lesznek majd.