Sportfogadas.org

Aranybánya => Sport Archívum => Archívum => Kosárlabda Archívum => A témát indította: csacsa44 Dátum július 11, 2014, 21:51:32

Cím: NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum július 11, 2014, 21:51:32
NBA Fogadások  2014/15



Ebben a témában lehet beszélgetni az NBA-s mérkőzésekről. Ugyanitt várjuk az érdekes, s fontos információkat a csapatokról, játékosokról stb.

Ha van tippetek, akkor ne habozzatok. Írjátok le!

Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 12, 2014, 19:51:35
Ha már Csacsa megcsinálta nekünk ezt a topicot ideje is használni  :great:
Szóval ugye felgyorsult a piac az elmúlt napok eseményei miatt. A kosáraréna topicban már említve lett, hogy Bosh marad Miamiban, mint ahogy Wade is nagy valószínűséggel, és lehet érkezik még melléjük Deng.
Lebron ugye átment a Cavsbe, és Love-ot is próbálják odacsábítani, úgy hogy megtartják Wigginst.
Nap híre jön:
Carmelo Anthony marad a Knicksben
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10520817_889207774431399_6734633998329869350_n.jpg)


Gondolom ezáltal ők is komoly erősítésbe kezdenek, még pedig úgy, hogy Stat és az olasz szerződését dobják, mint ahogy Shumpertet is, és megpróbálják ők is elhozni Love-ot, vagy Monroe-t, esetleg egy komolyabb magasembert. Érdekes napok elé nézünk.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: junglefever Dátum július 12, 2014, 20:06:28
Haha, az élet mindig felülírja a várakozásainkat.
Én megesküdtem volna rá, hogy Lebron marad Floridában és Carmelo meg tovább áll New York-ból, de így is jó.
Ez az Eastern Central nagyon penge lesz idén.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 13, 2014, 15:24:45
Summer Leaguere nem értem ma estére a Cavs szorzóját. Érdemes megvárni a kezdést, de ha Wiggins, Bennett, Dellavedova, stb. játszanak akkor 2 feletti szorzóért sztem ajándék lehet.

Lakersnél az a kérdés, hogy Randlet leigazolják-e már és akkor játszhat a Pelicans ellen, akkor őket is be lehet próbálni nagyobb szorzóért.

A Kings is érdekes, ott is több húzónév szerepel, mégis remek az odds.

A D-League All Stars pedig value, erősebbek, mint a többség SL kerete.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 15, 2014, 13:27:39
USA TRAINING CAMP ROSTER
Point guards: Stephen Curry (Warriors); Kyrie Irving (Cavaliers); Damian Lillard (Trail Blazers); Derrick Rose (Bulls).

Shooting guards: James Harden (Rockets); DeMar DeRozan (Raptors); Bradley Beal (Wizards); Kyle Korver (Hawks); Klay Thompson (Warriors).

Small forwards: Kevin Durant (Thunder); Paul George (Pacers); Gordon Hayward (Jazz); Chandler Parsons (Mavericks).

Power forwards: Anthony Davis (Pelicans); Kenneth Faried (Nuggets); Blake Griffin (Clippers); Kevin Love (Timberwolves).

Centers: DeMarcus Cousins (Kings); Andre Drummond (Pistons)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 15:19:24
A nagy cserélgetések meg pletykák közben ezen jót nevettem:
A végére pedig a szórakozás: Joel Embiid újra uralta a twittert hajnalban, miután BREAKING NEWS-ként bejelentette, hogy Kim Kardashianról "átnyergel" Rihannára, és vacsorázni is hívta. "Nyilatkozott" is a Philadelphia Sixers centere saját twitterén, elmondása szerint az életben mindig meg kell ismerni új dolgokat, és úgy gondolta, hogy figyelmét egy másik lányra kell terelni. Embiid ezután azt írta, források szerint Rihanna megfontolja ajánlatát.


Őt se az eszéért fogjuk szeretni az is biztos.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 23, 2014, 16:13:24
Idézetet írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 15:19:24
A nagy cserélgetések meg pletykák közben ezen jót nevettem:
A végére pedig a szórakozás: Joel Embiid újra uralta a twittert hajnalban, miután BREAKING NEWS-ként bejelentette, hogy Kim Kardashianról "átnyergel" Rihannára, és vacsorázni is hívta. "Nyilatkozott" is a Philadelphia Sixers centere saját twitterén, elmondása szerint az életben mindig meg kell ismerni új dolgokat, és úgy gondolta, hogy figyelmét egy másik lányra kell terelni. Embiid ezután azt írta, források szerint Rihanna megfontolja ajánlatát.


Őt se az eszéért fogjuk szeretni az is biztos.
Sztem hatalmas troll, kurva nagy tweetjei vannak :D
Beszólt Drakenek, Lebront csábította a Sixershez, hasonlók... :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 23, 2014, 17:02:57
Idézetet írta: stdavid Dátum július 23, 2014, 16:13:24
Sztem hatalmas troll, kurva nagy tweetjei vannak :D
Beszólt Drakenek, Lebront csábította a Sixershez, hasonlók... :D
Szoktam olvasgatni őt, és vannak benyögései  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 30, 2014, 00:08:12
Lezajlott már jó pár átigazolás, és már kezd körvonalazódni, hogy melyik csapat milyen kerettel vág neki a szezonnak (már a nagy sztárok közül csak Love sorsa kérdéses szinte).
Átnézegettem a csapatok kereteit, és leírnék pár gondolatot.
Kelet:
Favoritok:

Cleveland: Lebron hazatért, és nem is akármilyen csapatba. Irving, Waiters, Wiggins, Thompson, Varejao, Miller és még lehet hogy Ray Allen is odaszerződik. Ütős kis csapat, egyértelmű favorit keleten, de ők még Kevin Love-ot is meg akarják szerezni. Így egy atletikus és látványos kosárlabdát játszó csapat lesz, és kíváncsi vagyok ki állítja majd meg őket keleten.
Indiana:Egy ideig csak arról lehetett beszélni, hogy távozik Stephenson és gyengülnek, végül behúzták Stuckeyt, így a csapat még mindig eléggé pofásan néz ki. Túl sok változás ezen kívül nem történt náluk, így Hill-George-West-Hibbert tengelyre építenek továbbra is, amivel ezen a gyenge keleten simán oda kell férniük az első háromba, ha nem történnek nagy változások.
Chicago:Megint csak el lehet mondani, hogy minden Rose egészségén múlik majd. Ha végre végig tudja játszani a szezont, akkor ez a Bulls keleten a favoritok közé tartozik, pláne mert érkezett Gasol, Brooks, McDermott és Mirotic. Felsőposztokon szinte verhetetlenek. Alacsony posztokon viszont lesz baj náluk.

Feltörekvő fiatalok
Charlotte: Ilyen csapattal egyre komolyabb célokat tűzhetnek ki Jordanék.  Walker-Stephenson-MKG-Vonleh/Zeller-Jefferson kezdő ötös eléggé erős, főleg védekezésben, és cserepadról oylan játékosok érkezhetnek, mint Marvin Williams, Henderson, Neal, Biyombo. Tavaly is már PO-ban voltak, és idén kis szerencsével akár egy vagy két kört is mehetnek.
Toronto: Egyik legszimpatikusabb csapat. A Lowry-DeRozan-Ross hármas kiváló, és olyan cseréik vannak, mint Vasquez, L.Williams, Colo, Fields. Magasembereknél pedig Johnson, Hayes, Hansbrough, Patterson, Nogueira és Valanciunasból lehet válogatni. Idén is komolyan kell szerintem velük számítani, mert a keretük eléggé mély, ráadásul tele vannak tehetségekkel, és van egy igazi vezérük Lowry személyében. Nogueira játékára kíváncsi vagyok, mert a srácból nagy védekező player lehet a palánk alatt.
Washington: Komoly fejtörést okoznak majd a nagyoknak. Wall-Beal-Pierce-Nené-Gortat ötös egyértelmű PO csapat, pláne ilyen cserék mellett mint: Porter, Miller, Blair, Singleton, Seraphin. A kérdés csak az, hogy mire lesznek majd képesek a rájátszásban.

Sötét lovak:
Detroit: Náluk ezt néhány játékos agyi kapacitására szó szerint lehetne érteni, de komolyra fordítva a szót, eléggé tehetséges keretük van, a kérdés csak az, hogy mit sikerül ebből kihozni. DJ Augustin jó kis irányító lett, és ha Josh Smith nem hajigál folyamatosan téglákat, akkor akár még PO is lehet, mert a Monroe-Drummond páros a palánk alatt nagyon erős.
Atlanta: Van egy olyan érzésem, hogy ebből nekik megint PO lesz. Valahogy mindig megcsinálják. Ha a Horford-Millsap duó egészséges lesz, akkor efelől kétségem sincs, pláne mert Sefolosha személyében kaptak egy jól védekező sg-t, aki mellett majd Korver szabadon dobálhatja a triplákat, ha feltolják sf-be.

Akiktől több kell:
Brooklyn:Nem tudom őket hova tenni. Létszámra megvannak, talán sztárra is, és talán a favoritok közé kéne őket tenni, de Kidd menesztése aggodalomra adhat okot. Valahogy nekem ez a csapat nem áll össze, és lehet ebből nagy bukta lesz idén.
New York: Carmelo maradt, viszont a csapat nem erősödött annyit. Sok függ attól, hogy Bargnaniékat sikerül-e elpasszolni, illetve kiket tudnak még szerezni, mert ez a keret nem éppen bajnokesélyes. Sőt....
Miami:Élet Lebron után. Bosh lesz a vezér (még kimondani is vicces), és Wade lesz a segéd. Az asszisztáló személyzet eléggé jó: Deng, Granger, Andersen, Napier, McRoberts, Chalmers. Szóval ebből szinte kötelező a playoff. Talán bennük van egy második kör is.

Tankolók:
Boston fogalmam sincs mit akar, de lehet még egy évet nem fognak így végig szenvedni, szóval lehet rámennek a 8. helyre, Milwaukeenál rámennek egy jó drafthelyre, illetve Jabari Parker fejlesztésére. Philly megint tankol egy évet, és újabb magasembert hoznak majd el a draftról, de legalább láthatjuk idén, hogy Noel mire képes, míg az Orlandónál fogalmam sincs mit akarnak ilyen csapattal. Tele vannak fiatal tehetségekkel, szóval lehet rámennek a fejlesztésre, de akkor elbuknak egy jó drafthelyet. Oladipo-Harkless/Harris-Griffin-Vucevic. Jó kis fiatal mag Paytonnel kiegészülve, és ha így együtt tudnak maradni, akkor komoly jövő elé nézhetnek. Az biztos, hogy látványos meccseik lesznek, mind védő mind támadó oldalon.



Nyugat:
Favoritok:

San Antonio:Muszáj a bajnokot első helyen kiemelni, mert bárki bármit mond, ők megint favoritok. Újabb egy év együtt, és még mindig erősek. Náluk van a döntő MVP, aki a liga egyik legjobbja lett (Leonard), és a csapatuk mélysége még mindig az egyik legjobb a ligában, így az első két hely valamelyike nyugaton az övék.
Oklahoma: Nem nagyon igazoltak (Morrow), de náluk van a liga egyik legjobbja Durant személyében, és hű fegyverhordozói: Ibaka, és Westbrook. Durant kb egyedül bevinné az első háromba őket az alapszakaszban, szóval ha sérülések nélkül megússzák, akkor megint második vagy harmadik kör lesz ebből a PO-ban.

Sötét lovak: Talán belőlük lesz a legtöbb itt nyugaton
Golden State: Curry-Thompson páros periméterről halálos, kiegészülve Igyvel, felül pedig a Lee-Bogut duó dominál. Barnes, O'Neal, Livingston, Rush, és Speights pedig a padról érkezhet. Ha nincsen olyan sérüléshullám náluk, mint tavaly, akkor első 4.-ben kéne végezniük.
Portland:Lehet Aldridge utolsó éve itt Portlandben, ezt pedig szeretné emlékezetessé tenni. Mo-Will otthagyta őket ami nagy érvágás lehet, de a Lillard-Batum-Aldrigde-Lopez négyesnek simán rájátszásba kell jutnia. Padra végre sikerült pár jó cserét hozni, így akár egy jó szereplés sem elképzelhetetlen tőlük.
Clippers: Abszolút homály a csapat. Elvileg Sterling körül rendeződnek a dolgok, így marad Rivers is, és a keretük is erős, de tavaly is elbuktak. Paul 29 éves, és már egyre inkább kifut az időből amikor még franchise arcként bajnoki címet szerezhet. SF poszton eléggé gyengék, és a centerposzt is hagy kívánni valót maga után. Ettől függetlenül első ötbe várom őket.
Houston: Elvileg náluk van a liga legjobb bedobója és centere (Howard-Harden), de Parsons, Lin, és Asik elment tőlük. Sokáig úgy volt, hogy Melo vagy Bosh érkezik, de "csak" Ariza jött. Be kell látni közel sem olyan erősek, mint tavaly, és lehet ebből nagy pofára esés lesz, pláne mert Harden továbbra is utál védekezni, és eléggé periméteren csak Ariza komolyabb védő, plusz PF poszton se ad megnyugvásra okot az Adrien-Jones-Motijeunas trió. Szerintem ők lehetnek az idei év egyik kellemetlen meglepetése.
Memphis: Csak a védekezés. Végre van egy scorerük Carter személyében, igaz eléggé kiöregedő formában, de egy 15 pontot simán hozzá tud tenni a Memphis játékához.


Feltörekvők:
Dallas: Komoly meglepetést várok tőlük idén. Kiváló, mély keret, jó edző, és jó chemistry. PG: Nelson, Felton,Harris, SG: Ellis   SF: Marion, Parsons, Jefferson   PF: Nowitzki, Johnson, Wright   C: Chandler és James.   Szerintem ezzel simán PO-ba lesznek, és ha ott rögtön nem a Spurst kapják akkor akár ebből főcsoportdöntő is lehet. Régóta nem volt ilyen jó kerete a Dallasnak. Kifejezetten szimpatikus csapat. Okosan erősítettek Cubanék.
New Orleans: Azok a fránya sérülések. Tehetséges csapat, csak tele van sérülékeny játékossal, pedig nagy potenciál van bennük. Periméteren: Holiday, Gordon, Rivers, Evans. Palánk alatt pedig: Asik, R. Anderson, Ajinca és Davis. Csupa sérülékeny játékos, de ha csak a fele egészséges tud maradni egész szezonban, akkor sok borsot törhetnek az ellenfelek orra alá.
Phoenix: Remélem bejutnak a PO-ba. Nagyon szimpatikus csapat, és tele vannak fiatal tehetséggel. Bledsoe-Dragic hátvédpáros kiegészülve Tuckerrel, Thomasszal, Greennel, és Barbosával. Ráadásul még nem esett szó a fiatal kanadai tehetségről Ennisről.  Magasembereknél pedig ott van Plumlee, a két Morris, és Len és Okafor. Hornacek személyében kiváló edzőjük van, és érdemes lesz figyelni a meccseiket.

Akiknél nem lehet tudni mit akarnak:
Minnesota: Kezdeném az én csapatommal. Itt aztán senki se tudja mit akar. El akarják boltolni Love-ot, Bareát, Martint, Budingert, Shvedet és még sorolhatnám. A kérdés, hogy sikerül-e és mit kapunk értük. Abszolút homály a csapat, és annyi biztos, hogy ebből nem lesz PO (jó esetben nem leszünk utolsók, bár lehet erre is képesek vagyunk...), de legalább látványosan játszunk, meg a fiatalok kedvükre szórakozhatnak.
Denver: Nevek alapján ez PO csapat. Csak, hogy kevés ha csak a nevek mennek ki a pályára, mert teljesítmény is kell mellé. Gallinari ha egészéges lesz, és a többiek se sérülnek le minden héten, akkor ők komoly tényezők lesznek nyugaton, máskülönben, ebből megint csak bukás lesz.
Sacramento: Szerintük ez egy fiatal tehetséges csapat, akinek van esélye még akár a PO-ra is. Szerintem nem. Fogalmazhatnék erősebben is, de felesleges. Látványosan tudnak játszani, meg vannak nagy potenciálú játékosok (Stauskas, Cousins, McLemore), de fogalmam sincs mit akarnak ebből kihozni...
Lakers: Lényeg, hogy Kobe megkapja a rakás pénzt (amit tegyük hozzá megérdemel, mert tett ő már annyit a Lakersért, hogy ez kijár neki), a többi őt nem érdekli. Az se, hogy nem jött sztár ( ha csak Boozer nem számít annak  ;D ;D ;D ;D ), és hogy ilyen kerettel az utolsó 3-4 hely valamelyikért harcolnak majd. Nem is fecsérelném tovább a szót rájuk elég csak pár nevet mondani: Swaggy P (liga legjobb sg-je...szerinte), Boozer, Brooks, W. Johnson ( az örök ígéret), Lin és Nash (utálunk védekezni)... Azért kicsit sajnálom Kobet...
Utah: Exum. Elég ennyit írni. A fiatal ausztrálban hatalmas a potenciál, és egy olyan fiatalos csapatba került, ahol ezt ki is hozhatja magából. Burke-Burks-Exum hátvédsor eléggé lendületes, kiegészülve Haywarddal. Palánk alatt pedig végre Favors bizonyíthat. Illúzióink ne legyenek, PO közelébe sem lesznek, de pár meccsüket érdemes lesz nézni.


Összegezve, akitől én nagy meglepetést várok idén (ha nem történik komolyabb változás): Dallas, Charlotte, Toronto és GSW.
Akitől pedig nagy bukást: Brooklyn és Houston.


Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 30, 2014, 00:44:56
Nálam keleten a Pacers tűnik egyelőre buktának, egyértelműen gyengültek Lance távozásával, és már tavaly szétestek a szezon végére, Hill nem kezdő szintű irányító egy top csapatban, Stephenson nélkül nem tudom ki fog itt pontokat szerezni. Csak West hoz stabilan, de ő már nagyon öreg.
A Netsnél Hollins sztem bármilyen anyagból kihoz vmit, főleg ha Lopez és DWill felépül.
Detroit remélem elboltolja Smithet vagy Monroet és akkor lehet egy értelmes játékuk, mert egyértelmű, hogy ezek 3 -an nem férnek el a pályán, Smith 3 -asban nem fogja elfelejteni a dobálást kintről. :noway:

Nyugaton sztem nem lesz gond a Houstonnal, Lin és Asik az ő esetükben nem igazán veszteség, Parsons helyére pedig jött egy Ariza, aki remekül védekezik, sztem pont ez hiányzott Harden mellé.
Dallas esetében annyira nem is beszélnék meglepetésről, a Sunsot pedig féltem, hogy a tavalyi meglepi után, úgy hogy idén már elvárnák tőlük a PO -t, betlizni fognak.
Denver meg a New Orleans elég sötét ló, nagyon kemény lesz ez a nyugat.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum július 30, 2014, 18:18:15
Miért küldték el Kidd-et erről tudtok valamit? Mert igazából eléggé öreges volt az a keret amiből kihozott egy elég jó második fél évet és azért tegyék össze a kezüket mert az nem csapat volt hanem 15 ember egy szinű ruhában. Kiváncsi vagyok idén meddig jutnak. Én a BULLSt várom nagy betlinek vissza jön Rose nehogy Westbrook szindróma legyen és mindent eldobok 30ból 5 bemegy és king vagyok. Lakerst nem temetném el nem vagyok biztos benne hogy Kobeval lesz még egy tankolós év nem igazán így kéne elköszönni Los Angelestől. igazából mióta aláírta Kobe a szerződését k*rvára utálom mert én nagyon szerettem volna még egy gyűrűt a kobeenak de ő nem akarta ezek szerint. Kb 3-4 éve nem értem egyébként a csapatot Gasol nekem nagyon nem jött be nash se jó pár értékes év elment ott Kobenak. Azért szurkolok nekik szeretem őket viszont ha Kobe visszavonul már nembiztos hogy maradok Lakers szurkoló :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 30, 2014, 18:58:29
Kidd összekülönbözött a vezetőséggel. A fő verzió az, hogy nem hagyták, hogy mindenben ő döntsön (érkező játékosok stb., szinte már GM akart lenni). A pletykák viszont arról szóltak, hogy előre látja a Brooklyn bukását, és hogy Williamsék alkalmatlanok még egy nagy szezonra, mert mindegyik sérült, és inkább így lemondatta magát.

Én fordítva vagyok. Ha Kobe végre visszavonul akkor lehet normális csapat náluk. Én Kobetól várom személy szerint az egyik legnagyobb bukást. Ilyen sérülésekből ilyen korba nem szoktak jól kijönni, és nagyon egyopciós lett a Lakers, és Kobe sose csípte ha ketten a nyakába vannak...fiatalabb sg-kel már lábon nem veszi fel a versenyt, védekezése meg hulladék. Szerintem jobban tette volna, ha vagy kevesebbért aláír, vagy inkább elmegy Európába levezetni, mert hiába hogy nem csípem őt, de ez nem méltó hozzá.


stdavid:
Pacersnél elvileg Stephenson volt a lehuzóerő, meg ugye Turnerék. Ha ilyen játékosok elmennek lehet visszatérnek a régi kerékvágásba. Az már egy másik kérdés, hogy Stephensont mennyire tudják betörni majd a Charlottenál...
Detroit elvileg már nem akar senkit se cserélni...Smith pedig el kéne passzolniuk, de hát képtelenség ekkora fizuval átpasszolni őt.

Sunsnál meg most jöttek aggasztó hírek, mely szerint Bledsoe nem hajlik a hosszabbításra, ráadásul nincs is jó viszonyba a vezetőséggel...ő távozása nagy érvágás lenne.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 30, 2014, 21:46:29
Apropó Stephenson, én erre az "új" Hornetsre nagyon kíváncsi leszek :) Sajnálom, hogy újítottak a logón, illetve a mezük sem a régi lesz, de lesz némi kellemes nosztalgia, így látatlanba biztosan szimpatizálni fogok velük. Abba a csapatba én úgy gondolom, hogy pont egy Stephenson illett, a mentalitását, vadságát és a játékát, posztját tekintve is.

A Pacers sztem idén széteshet, pocsék ott a chemistry az öltözőben még mindig. George és West támadóoldalon nem lesz elég, én kockáztattam volna a helyükben és robbantok, Hibbertet pl cseréltem volna.

Lakers a Kobe szerződés miatt, és ezt a pokoli nyugatot látva aligha lehet jó idén bármire is. Ő esetükben érdemes tudni, hogy a jövő évi draftcetlijük a Sunsnál van, amit csak akkor kap vissza a Lakers, ha top5 -be kerül a cetli. Tehát a Lakers érdeke idén az, hogy nagyon szarok legyenek, ehhez képest az idei nyári mozgások siralmasak véleményem szerint. Most egy olyan nyugati 11-13. helyre lőném be a Lakerst, amivel sehova nem jutnak és a cetlit is bukják. :'( (én egyébként lakerses vok :D)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 30, 2014, 22:12:20
Azért mondtam, hogy bármennyire is nem bírom Kobet, azért nem érdemel ilyen Swaggy P, meg Boozer féléket...
A hab a tortán az lenne ha hoznák valami csoda folytán Agent Zerot is... Mondjuk vele ahogy elnézem nagyokat bulizik nyáron Young...

Charlotteból szerintem Memphis-i szintű védekező csapat lesz idővel.

Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum július 30, 2014, 22:38:21
Beasley van most workouton a Lakersnél, vele is jóban lesz SwaggyP ;D
Bár ő egy olcsó szerződéssel, mint amivel pl Turner ment a Bostonhoz jó cserealap lehet később, ha most jó számokat hoz, veszteni való úgysincs idén.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum július 30, 2014, 22:46:42
Idézetet írta: stdavid Dátum július 30, 2014, 22:38:21
Beasley van most workouton a Lakersnél, vele is jóban lesz SwaggyP ;D
Bár ő egy olcsó szerződéssel, mint amivel pl Turner ment a Bostonhoz jó cserealap lehet később, ha most jó számokat hoz, veszteni való úgysincs idén.
Most ez komoly?  ;D

Összeáll megint egy 2010es Wizardshoz hasonló gárda..: Arenas, McGee, Young, Blatche, Stephenson...okos csapat volt az  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum augusztus 02, 2014, 10:16:34
Vége is a Pacers szezonjának.. kettétört George lába, te jó ég :'( Aki jót akar magának ne nézze meg a videókat, képeket. :-\
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 02, 2014, 10:30:54
Egyik ismerősöm linkelte reggel a videót.... :noway:
Ebből nem tudom, hogy lesz NBA-s karrier...eléggé komoly sérülés. Szó szerint kettétört a lába.
Pacers szezonjának így tényleg annyi. Sajnálom őket azért.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum augusztus 02, 2014, 10:46:55
Ohhhhh, b@ssza meg kedvenc játékosom Rose mellett...  :'( :'(
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: slices Dátum augusztus 02, 2014, 11:19:04
Uhhh! Ez brutális. Nekem most van egy kézcsont törésem, de ez még látványnak is szörnyű.
Mielőbbi felépülést a srácnak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lord Dátum augusztus 02, 2014, 12:16:12
Én nem féltem a srácot, igazi kemény gyerek. Hamarabb fogjuk látni őt játszani mint gondolnánk. És természetesen mihamarabbi felépülést kívánok neki.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 03, 2014, 21:02:34
Minimum egy évet kell kihagynia George-nak (van ahol 18 hónapot írnak, mint teljes felépülés). Hát nem lesz egyszerű dolog ez számára, főleg nem lelkileg.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2014, 11:35:28
Igaz még a hivatalos kontraktus nem jött létre ( mert aug 23.-ig Wiggins nem cserélhető), de állítólag a Cavs-Philly-Minny hármas megegyezett, így létrejött köztük a csere.
Cavs kapja: Love
Minny kapja: Thad Young, Wiggins
Philly kapja: Bennett és draftjogok

Azt kell hogy mondjam, én elégedett vagyok, mint Minny drukker. Kihoztuk ebből a legjobbat. Jövőre ingyen ment volna Love, így meg kaptunk érte értéket. A jövő egyik nagy tehetségét Wiggins személyében (aki mint nyilatkozta, bárhová is kerül idén ott küzdeni fog), illetve Youngot is bírom, mert mindig küzd, és eléggé jó PF.
Rubio-Mo/Martin (ha marad)-Wiggins-Young-Pekovic négyes nem rossz. Bár PO-ra kb 5% az esély, de legalább látványosan játszunk majd, és van egy tehetséges csapat. Végre nem csak Rubio tud majd védekezni, hanem ott lesz Wiggins, és Young is.
Végülis a Cavs se veszített sokat (mert azért Waiters vagy még Thompson beáldozása kicsit sok lett volna...), így talán jól jönnek majd ki a Love tradeből.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum augusztus 05, 2014, 12:14:52
Nem örülök ennek, mert hányni tudok ettől, amit Lebron művel ezzel, hogy maga köré hívogatja az embereket.. :noway:

Még Scottal nagyon szimpatikus lett nekem a Cavs, Irvinget nagyon bírom és kedveltem ezt a fiatal magot, de így Love -val ez már túl sok sztem.
A Cavsnek pedig tudva levő, hogy Waiterst kéne cserélnie, mert nem jön ki jól a többiekkel, ráadásul ő Philyben nőtt fel asszem és szívesen is menne oda, többször volt már róla szó.
Mondjuk azt hittem sikerül jobban lehúzni a Cavset ;)

Wigginsnek ez pedig hatalmas motiváció lesz, hogy nem kellett és ilyen formában vállnak meg tőle..
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2014, 12:57:54
Amúgy még mindig Scal a legnagyobb troll az NBA-ben.
(https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10257199_907884762558600_7753617414496414491_n.jpg)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 06, 2014, 21:12:24
Nap híre:  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://offline.hu/kikapcs/2014/08/delonte-bevallja-hogy-meghuzta-lebron-anyjat (http://offline.hu/kikapcs/2014/08/delonte-bevallja-hogy-meghuzta-lebron-anyjat)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 06, 2014, 23:57:48
Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 05, 2014, 11:35:28
Igaz még a hivatalos kontraktus nem jött létre ( mert aug 23.-ig Wiggins nem cserélhető), de állítólag a Cavs-Philly-Minny hármas megegyezett, így létrejött köztük a csere.
Cavs kapja: Love
Minny kapja: Thad Young, Wiggins
Philly kapja: Bennett és draftjogok

Tipikusan az a win-win csere. Minny szerintem is kihozta ebből a maxot. Megkapták Lovért az elmúlt évek legtehetségesebb játékosát, plusz 4 évet, hogy csapatot építsenek köré. Thad Young pedig remek kiegészítő játékos. Jó csapat lesz a Wolves.
Philly elakarta cserélni Youngot, hát sikerült. Kaptak egy 1/1-est érte, akinek igaz pocsék szezonja volt, de szerintem sokat fejlődhet majd a gyenge Sixersben. Több van szerintem a srácban.
Cavs szerintem kicsit sokat adott, de így egyértelmű bajnokesélyesek lettek. Az lenne szép ha még FA-ről behúznák Mariont...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 07, 2014, 22:31:04
Végül már egyre több hír érkezik a Cavs-Minny cseréről. Legutóbbiak szerint, mégse szállt be a Philly, hanem a Cavs Wiggins mellé átlökte Bennettet, és draftjogokat. Ha ez a verzió igaz, akkor eléggé szarul jártunk, mert hiába volt 1/1 Bennett, szerintem az utóbbi évek legtrágyább draftelsője.
Mondjuk igazából ha nem érkezik Wiggins-Rubio-Dieng-Lavine féle fiatal mag mellé valami jó mentor, meg egy másik tapasztalt játékos, és egy normális edző akkor itt megint évekig semmi se lesz, de mondjuk már hozzászoktam.

Cavs meg szerintem érdekes lesz, mert a csapatból ha érkezne Marion, kb csak hárman tudnának védekezni: Lebron, Marion és Thompson. Hiába jól pattanozó Love, és Varázsló, ők védő oldalon nulla felé konvergálnak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 08, 2014, 13:28:27
Szerintem a Minny még mindig nem mondott le Young megszerzéséről. Amúgy Benett is egész korrekt játékos lesz. NEm szupersztár, nem húzóember, de egy jó role player simán lehet belőle.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 08, 2014, 14:16:15
Én benne nem hiszek...Láttam már ilyet mint ő és nem tartom sokra
Elvileg Youngért Martint, vagy Bareát adnánk...egyik se egy zseni, és én lennék a legboldogabb ha végre eltakarodnának tőlünk.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 08, 2014, 14:24:49
Fejleszteni kell egy picit és kihozni belőle a maxot. Nyilván én sem rajongok érte de ha kicsit gyorsítana a játékán, beleértve a dobását, akkor megélhetne már ebből, mert nem rossz lepattanózó és a keze se lenne rossz, csak szerintem kicsit husi srác, jó lenne formálni rajta. Egy 8-10 pontos átlag 6-8 lepattanóval szerintem benne van a srácban.

Kire gondolsz? Beasley, D.Williams?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum augusztus 08, 2014, 14:26:11
Durant nem megy a VB -re.. hát ezt az edzőtábor közepén bejelenteni nem igazán gerinces dolog.
Pletykák szerint az UnderArmour szerződése van a háttérben, hiszen nincs elég idő, hogy elkészüljenek a cuccai és kínos lenne ha még Nikeban tolná.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 08, 2014, 14:50:30
Idézetet írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 08, 2014, 14:24:49
Fejleszteni kell egy picit és kihozni belőle a maxot. Nyilván én sem rajongok érte de ha kicsit gyorsítana a játékán, beleértve a dobását, akkor megélhetne már ebből, mert nem rossz lepattanózó és a keze se lenne rossz, csak szerintem kicsit husi srác, jó lenne formálni rajta. Egy 8-10 pontos átlag 6-8 lepattanóval szerintem benne van a srácban.

Kire gondolsz? Beasley, D.Williams?
D-Willben lett volna potenciál, de valamiért nem jött neki össze. Beasley szimplán csak hülye.  ;D

Én pl Brandan Wrightra, Thabeetre, Bargnanira gondoltam (persze nem egy poszt, de mint  draft top10esre és olyanra gondoltam akitől azért vártak egy jobb performansz, de végül semmire se vitték).

Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 08, 2014, 19:50:15
Ő is egyértelműen bust, a világ Kwame Brown szintű már már, de csak annyit akarok mondani, hogy azért soklenézik a srácot, de van benne kakaó jövőre összeszedheti magát, plusz most olvasom Bennett-YOung cserét, ha ez összejön Sixersben lehet szárnyakat kap.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 08, 2014, 21:01:59
Nagyon sokat kéne még cserélnünk, hogy valaha is contender csapat legyünk, de évek óta talán először látom azt, hogy jó irányba tettünk egy lépést.
Rubio - ? - Wiggins - Young - ? /Dieng

Rubio védekezésben legalább jó, ha már dobni nem tud (én vagyok az egyik legnagyobb Rubio-fan, de botrány ahogy dob, lehet nagymamám is jobban bedobja a tiszta tempót...). Labdaszerzésben ligaelit, passzsávok zárásában is, és a kosár-iqja is magas. Mellé kell egy jól dobó sg (erre lett volna jó Thompson, de én Waiterst sem vetettem volna meg, de jövőre mindketten lejárók, illetve rajtuk kívül még: Gordon (sérülékeny de jól dob), Danny Green, Afflalo, Ross). Hát ezek közül nem sokra van reális esélyünk, de hátha jön a csoda.
Kiscsatár poszton én Wigginstől sokat várok (következő szupersztárt, aki nem Love féle töketlen gyerek lesz, hanem egy igazi vezér, mint anno Garnett). PF poszton Youngot évekig szivesen látnám, mert jó fit oda. Center poszton meg Dieng mellé elnéznék még egy centert, és egy jó csere pf-et.
Ehhez persze az kell, hogy valami csoda folytán elpasszoljuk Martint, Peket és a többieket.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum augusztus 09, 2014, 22:31:25
Tele van a csapat fiatalokkal, plusz a jövő legnagyobb sztárjával. 4 éve van a Wolvesnak, hogy csapatot csináljon Wiggins köré, ha erre is képtelen a vezetőség, inkább adja el a csapatot.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 10, 2014, 23:53:15
Már rég el kellett volna adniuk....Ez a franchise el van átkozva. Lefogadom, hogy most is el fogják szúrni, hiába van itt a liga egyik legnagyobb potenciállal rendelkező fiatalja (már kezdik is Rubio szerződésével..kedvencem de nem ér annyit amennyit kér..).
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum augusztus 18, 2014, 12:46:40
Már 1.72 az USA győzelme a VB-n :beerchug: :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum augusztus 18, 2014, 12:54:23
Egyre jobb.  ;D  Nem tudom miért értékelik ennyire le az amcsi csapatot. Oké nincsenek itt a top sztárok, de attól még ez egy kiváló csapat. Spanyolokat meg eléggé túlértékelik.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum szeptember 01, 2014, 18:30:13
Ez a VB egyértelműen USA-é lesz...sokan mondják, hogy majd a spanyolok...ugyan
USA annyira európa előtt áll, hogy itt Y csapattal is nyernének :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum szeptember 01, 2014, 23:11:40
Brazil-Spanyol meccset nézve... hááát.... szószó.. :D  Szoros lesz, de inkább USA szerintem is.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum szeptember 01, 2014, 23:12:25
Remélem, mivel ma nem játszik az USA 1 napig tolja mindenki a spanyol végső sikert és végre újra fogadható szorzó lesz :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum október 08, 2014, 22:37:41
Megverte az Alba Berlin a Spurs-t. Hiába barátságos meccs, ettől még ez nem kis teljesítmény.  A meccs amúgy egész jó volt, a befejezés pedig egyszerűen káprázatos.   :D :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum október 09, 2014, 00:40:36
Kobe Bryant IS BACK, Full Highlights vs Nuggets (2014.10.06) - 13 Pts, Vintage Mamba! (http://www.youtube.com/watch?v=TDxD_y0P6Uk#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum október 09, 2014, 15:47:27
A Spurshöz visszatérve, Ettore Messina mindig is nagy mestere volt a végjátékoknak. :D

Баззер от Огастина в стиле Уэйда (http://www.youtube.com/watch?v=I_tCkRn3lrU#)

https://www.youtube.com/watch?v=hQxX1SXICeY (http://www.youtube.com/watch?v=hQxX1SXICeY#ws)

Final Four Magic Moment: Tyrese Rice game-winner! (http://www.youtube.com/watch?v=A_btN0hH1OM#ws)

:D :D :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum október 26, 2014, 10:33:37
Szerintem ha valaki majd elemezni akar pár játékost erre szüksége lehet majd :D Nagyon komoly fejlesztés.

https://www.statmuse.com/beta?ref=-1lKXImluH (https://www.statmuse.com/beta?ref=-1lKXImluH)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 27, 2014, 22:41:35
NBA 1. játéknapról:

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-1-jateknap-bajban-a-bajnok (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-1-jateknap-bajban-a-bajnok)

www.youtube.com/watch?v=NTgUCBL0P0s (http://www.youtube.com/watch?v=NTgUCBL0P0s#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum október 28, 2014, 18:26:32
Végre kezdődik! 8)
Hangolódásul kiírtam egy szavazást. :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum október 29, 2014, 03:35:28
Anthony Davis kezdésnek egy laza 26pont, 17 lepattanó és 9 blokk :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 29, 2014, 16:27:03
Holnapi hajnali beharangozó stdavidtól!
Cikk: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-az-elso-meccsdomping (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-az-elso-meccsdomping)

(http://thesportsquotient.com/media/posts/2831/imported.jpg)

Meccsek:
00:00    Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks   
00:00    Indiana Pacers - Philadelphia 76ers   (stdavid tipp)
00:30    Boston Celtics - Brooklyn Nets   
00:30    Miami Heat - Washington Wizards   
00:30    Toronto Raptors - Atlanta Hawks   
01:00    Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves   
01:00    New York Knicks - Chicago Bulls   
02:00    Denver Nuggets - Detroit Pistons   
02:00    Utah Jazz - Houston Rockets   (stdavid tipp)
03:00    Phoenix Suns - Los Angeles Lakers   (stdavid tipp)

03:00    Sacramento Kings - Golden State Warriors   
03:30    Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum október 29, 2014, 19:06:33
Hogy honnan tudjuk hogy elindult a szezon? Shaqtin a fool  ;D

Shaqtin' A Fool - Episode 1: Preseason's Worst - (October 28 - 2014) (http://www.youtube.com/watch?v=bSfH0o-umHM#ws)

Barnes nagyon kemény, meg ott Doc Rivers feje  :laugh:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum október 30, 2014, 13:20:19
Teletovic még mindig annyira jó, hogy szavakat alig találok rá. Kár Garnettet erőltetni. Mondjuk pl. a Bucksban vezérként simán 20 fölött átlagolna. Várunk vissza Mirza a karriered vége felé Vitoriába!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 30, 2014, 22:27:33
NBA 3. játéknap:
Eddig még nem volt meglepetés siker, jöttek a tuti favorit sikerek. Ma öt meccs lesz, és mivel a saját csapatom (Wolves) ellen nem fogadok (pedig érzem, hogy kikapnak), ezért a maradék 4 meccsből háromra fogadok. Mindenki (köztük én is) biztosra veszi, hogy a három tuti favorit nyerni fog, és ilyenkor szokott jönni a meglepi.
Emlékszem anno a big3 összeállásakor is kikaptak az első meccsükön lebronék a bostontól, most is hasonlót várok. A Utah idétlen idők óta nem nyert Dallasban, eljött az idő. Az OKC-n meg jóisten segít majd, meg Ibaka.

Cleveland - New York
Tippek:
New York nyer   9.00    2/10
New York (+13,5)  1.83   6/10

Dallas - Utah
Tippek:
Utah nyer  6.00  3/10
Utah (+11,5)  1.76   6/10

Clippers - Oklahoma
Tippek:
Oklahoma nyer  9.00  1/10
Oklahoma (+13,5)   1.83  6/10


Kíváncsi vagyok beesik-e belőlük valami, vagy tovább folytatódik a favorit széria.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum október 30, 2014, 23:28:48
Most kicsit elbizonytalanítottál mivel én gondolkodás nélkül mind a hármat a favoritra tettem volna, de inkább nem fogadok egyikre se abból nem lehet baj.

A NYK és a OKC egyszerűen katasztrófa volt ma, nem tennék rájuk semmi pénzt. Ha a bajnokesélyesek komolyan gondolják a nyitómeccsüket akkor mind a két esetben közte 20. A Mavs még keresi ezt a rotációt, sok hiányzója is van, mondjuk nem meghatározó emberek, ráadásul még az mvp nélküli Spurst sem tudták elverni, igaz egy dobáson múlt, amit Parsons elmulasztott, de szerintem még ez is meglehet a MAvsnek.

Szerintem a játéknap legjbob tippje a Wizards hendi.
Néztem a Magic első meccsét... hát nem sok jót jósolok nekik Vucevicen és Harrisen kívül. Wizards kerete pedig teljes lesz a meccsre.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 31, 2014, 00:21:53
Idézetet írta: Fogkefe1 Dátum október 30, 2014, 23:28:48
Most kicsit elbizonytalanítottál mivel én gondolkodás nélkül mind a hármat a favoritra tettem volna, de inkább nem fogadok egyikre se abból nem lehet baj.

A NYK és a OKC egyszerűen katasztrófa volt ma, nem tennék rájuk semmi pénzt. Ha a bajnokesélyesek komolyan gondolják a nyitómeccsüket akkor mind a két esetben közte 20. A Mavs még keresi ezt a rotációt, sok hiányzója is van, mondjuk nem meghatározó emberek, ráadásul még az mvp nélküli Spurst sem tudták elverni, igaz egy dobáson múlt, amit Parsons elmulasztott, de szerintem még ez is meglehet a MAvsnek.

Szerintem a játéknap legjbob tippje a Wizards hendi.
Néztem a Magic első meccsét... hát nem sok jót jósolok nekik Vucevicen és Harrisen kívül. Wizards kerete pedig teljes lesz a meccsre.
Ezeket a meccseket én is országos egyesnek venném, ha lett volna eddig valami meglepetés..de nem volt. Ez kicsit gyanús, pláne hogy most megint ennyi "tuti" meccs lesz. Aztán lehet tévedek és sima hazai lesz mind.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 00:55:39
Idézetet írta: Pozzato Dátum október 30, 2014, 22:27:33
és mivel a saját csapatom (Wolves) ellen nem fogadok (pedig érzem, hogy kikapnak)

Ebben nem igazán értek egyet. A Wolves csak Rubio sorozatos töketlenkedése miatt bukta el a Memphis elleni meccset. Pedig azért a Grizzlik csak nagyobb játékérőt képviselnek, mint az autógyáriak. Én igazából csak erre mertem egy kisebb összeget rakni, szóval nagyon remélem, hogy nem nő vagy, és nem működik a megérzés indikátorod. :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum október 31, 2014, 03:45:13
micsoda hazatérés... ;D :D :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 03:45:53
Idézetet írta: Pozzato Dátum október 30, 2014, 22:27:33

Cleveland - New York
Tippek:
New York nyer   9.00    2/10
New York (+13,5)  1.83   6/10


Ez nagyon ült, gratulálok!
Azért megkockáztatom, LeBron nélkül simán hozták volna a meccset.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum október 31, 2014, 03:49:27
Idézetet írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 03:45:53
Ez nagyon ült, gratulálok!
Azért megkockáztatom, LeBron nélkül simán hozták volna a meccset.

A nagy király miamis dobószázalékát most lefelezte  ;D Szép volt Knicks, ahhoz képest hogy tegnap 24-gyel kaptak ki otthon, csak álmodni mertem erről az eredményről.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 31, 2014, 09:54:05
Idézetet írta: Pozzato Dátum október 30, 2014, 22:27:33
NBA 3. játéknap:
Eddig még nem volt meglepetés siker, jöttek a tuti favorit sikerek. Ma öt meccs lesz, és mivel a saját csapatom (Wolves) ellen nem fogadok (pedig érzem, hogy kikapnak), ezért a maradék 4 meccsből háromra fogadok. Mindenki (köztük én is) biztosra veszi, hogy a három tuti favorit nyerni fog, és ilyenkor szokott jönni a meglepi.
Emlékszem anno a big3 összeállásakor is kikaptak az első meccsükön lebronék a bostontól, most is hasonlót várok. A Utah idétlen idők óta nem nyert Dallasban, eljött az idő. Az OKC-n meg jóisten segít majd, meg Ibaka.

Cleveland - New York
Tippek:
New York nyer   9.00    2/10
New York (+13,5)  1.83   6/10

Dallas - Utah
Tippek:
Utah nyer  6.00  3/10
Utah (+11,5)  1.76   6/10

Clippers - Oklahoma
Tippek:
Oklahoma nyer  9.00  1/10
Oklahoma (+13,5)   1.83  6/10
Végülis a fele bejött, és sikerült elég szép profitot termelni, de örültem volna még egy OKC winnek is.
Westbrook megsérült, és lehet nem nagy a kihagyás de eléggé nagy hátrányt szedhet össze az OKC. Most fog megmutatkozni, hogy Brooks alkalmas-e edzőnek, és képes-e pár győzelmet összehozni ezzel a csapattal, mert ha nem akkor elmegy a szezon. Durant visszatéréséig még van olyan 15-20 meccse az OKC-nek köztük olyan csapatokkal, mint: Memphis, Toronto, Houston, Gsw, Brooklyn, New Orleans. Sok nyerhető meccsük lesz, viszont ha ha nem szednek össze elég sikert, akkor a szezon hátralévő részében mikor jönnek a még nehezebb meccsek, nagy bajban lesznek, mert nyerési kényszerben lesznek. Túl sok jót nem jósolok nekik.
Minnytől sokkal kevesebbet vártam (konkrétan h lealáz minket a Memphis, és kikapunk a Detroittól), ehhez képest eléggé szépen játszunk. Rubio és Pekovic katasztróra, Wigginsnek kevés idő jut, viszont a pad Williamsszel kiváló, és Young fantasztikus eddig. Ha Flip kicsit jobb edző lenne akkor észrevenné, hogy Lavinenak több időt kéne adni, és Martinékat nem kéne erőltetni (Martin, Budinger, Brewer). Azt hittem rosszabb szezonunk lesz, de meg merem kockáztatni, hogy jót tett a csapatnak Love eligazolása.
A király hazatért  ;D Jó volt látni szenvedni egy kicsit a Clevelandet.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum október 31, 2014, 11:29:36
Hajnalban máris Chicago-Cleveland  :ok: Viszont a Bulls oddsa kezdésnek 1,75 felett volt, most 1,5 körül áll. Így már nem is olyan jó. Pláne hogy ha a Cavs nyer, akkor olyan szép lenne: 3 napon belül CHI üti NYK, NYK üti CLE, és akkor CLE üti CHI?  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 12:10:00
Én az elmúlt pár évben képtelen voltam végignézni akár egy Miami meccset is, de azt hittem, hogy a nagy hármas zavar (pedig mennyire szerettem a Hardaway - Mourning-féle Heatet). Idén viszont már sikerült ezt a tettet végrehajtanom, viszont a Cavs játékát nem vette be a gyomrom. Próbálok párhuzamot találni, de még nem sikerült :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum október 31, 2014, 12:21:01
Idézetet írta: iLogic Dátum október 31, 2014, 12:10:00
Én az elmúlt pár évben képtelen voltam végignézni akár egy Miami meccset is, de azt hittem, hogy a nagy hármas zavar (pedig mennyire szerettem a Hardaway - Mourning-féle Heatet). Idén viszont már sikerült ezt a tettet végrehajtanom, viszont a Cavs játékát nem vette be a gyomrom. Próbálok párhuzamot találni, de még nem sikerült :D
A párhuzam: James Jones  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum október 31, 2014, 12:23:00
Az OKC ZS csapata hárommal kap ki a Clippers ellen, a NYK meg több lepattanót szed le mint a Cavs és 5-el nyernek. Volt ma meglepetés bőven.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum október 31, 2014, 12:55:22
November 01., szombat:

00:00    Indiana Pacers - Memphis Grizzlies   3.24   1.36   

01:00    Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers   1.57   2.47   

01:30    Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers   1.20   4.79   

03:00    Phoenix Suns - San Antonio Spurs   2.00   1.84   

03:00    Sacramento Kings - Portland Trail Blazers   2.97   1.42   

03:30    Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers   6.60   1.11


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 01, 2014, 00:02:46
Nekem nagyon tetszett elsőre az IND +6,5, de aztán rájöttem, hogy nincs az a pénz amiért még egyszer végignéznék egy dögunalmas Pacers meccset, így meg nem fogadok. Tetszik még a Suns győzelme is, szeretem azt a támadó kosárlabdát, amit a hazaiak játszanak. Viszont a Spurs ellen... A kezdeti 2,05 belevitt volna a fogadásba, de jelenleg már csak 1,9. Még a Clippers is szimpatikus volt -10,5-ről, de az meg városi rangadó, Kobe-tól meg kitelik, hogy olyan önző napot hoz össze, hogy minden bemegy neki.
Ezek azok amiket nem játszok. Bármennyire is hajt a vérem, és nézném a boldogság könnyeivel a szememben a LAL zakót, nem merek egyszerűen pénzt rakni egyikre sem.
Viszont a Bulls meccsét nem tudom kihagyni. Szerintem vagy megint balfasz üzemmódban lesz a Cavs, vagy nyernek. Ez a Bulls is bitang egy csapat, de Gasol(ina) nem valószínű, hogy megint karriercsúcsot fog dobni. Viszont ha csak egy közepes átlagot is hoz, a Cavs meg azt a formáját, amit a Knicks ellen, lazán meglesz a közte 5. Ha LeBron összekapja a csapatot, és leginkább saját magát, akkor viszont a Cavs sikerben van az érték.
Én ezért ezt raktam:

CHI -4,5 @1,94 1,3x
CLE @2,53 1x
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 01, 2014, 00:09:20
Idézetet írta: TiB Dátum október 31, 2014, 10:07:34
Azért valljuk be, hogy régen is, és most is Shaq miatt éri meg NBA-t nézni ;D

Ami Neked Shaq, az nekem inkább Rodman. Én nagyon csipáztam a Férget.
Baszki, azok a régi szép idők, amikor még Barkley, Hardaway, Pippen, Jordan, Rodman, Stockton, Malone vagy Mutombo pattogtatott...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 01, 2014, 00:34:17
Végül valami hülye ötlettől vezérelve raktam a Lakersre, hátha Kobe agya elborul és minden beszór

Ha már 90-es évek:
www.youtube.com/watch?v=_LMszwpS5bk (http://www.youtube.com/watch?v=_LMszwpS5bk#ws)


A nekem az egyik kedvencem a fenti videón látható Miller vs Spike Lee csata, mikor Lee annyira felidegesítette Millert, hogy az szinte mindent beszórt a Knicksnek és a sírból hozták vissza a mérkőzést.

www.youtube.com/watch?v=LDSF8otJH8Y (http://www.youtube.com/watch?v=LDSF8otJH8Y#)



Ugyan az én egyik kedvencem csak a 90-es évek vége felé került a ligába, de már akkor is voltak szép megmozdulásai. A könyök passz nálam minden idők majdnem gólpassza:
www.youtube.com/watch?v=Q8b0XbtpFsA (http://www.youtube.com/watch?v=Q8b0XbtpFsA#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 01, 2014, 01:17:33
Jó volt ezeket a videókat látni Pozzato, köszönöm.
Az utolsó aktív játékos, akinek még bírtam a játékát, az Nash, de Ő akkora súlyt fog jelenteni a LAL idei játékában, mint 50Cent az érettségin.
Így elnézve a videókat, csak az jut eszembe, hogy akkor még volt a játékosoknak karaktere, személyisége, stílusjegye. Mennyi embert hagytam ki a felsorolásomból, atyaég! Robinson neve is egybeforrt a Spurs-szel, Miller is talán az utolsó játékos volt, aki miatt érdemes volt Pacers meccset nézni, Ewing a Knicks ikonja, vagy Payton a (de furcsa leírni) Seattle Supersonics hármas vadásza.
Akkoriban vált elérhetővé itthon az ESPN America, egész hajnalban azon lógtunk haverokkal. Barátnőknek mindig azt kellett mondani, hogy striptease bárban voltunk, mégse higgyék azt, hogy azért verődünk össze, hogy fekete férfiakat nézzünk ahogyan labdáznak ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 01, 2014, 02:02:14
Vegere epphogy leesett a +12 pacers es a 191 alatt .. :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: georgeboyd Dátum november 01, 2014, 03:01:14
Én megnyálaztatom KObe-ékkal a blögyit, ez nem csapat.
Kb. ilyesmihez lesz közelebb, mint tavaly a 4-ből 3 meccs (az egy győzelem az idénynyitón volt)
Az is szar Lakers volt, de bazzeg ez a mostani még szarabb, pedig az nagy szó.
06/04/14   LAC 120 - LAL 97   
06/03/14   LAC 142 - LAL 94   
10/01/14   LAC 123 - LAL 87   
-----------------------------------
Ezt játszom:
LAC -10,0  1,71
-----------------
LAC -19,0  3,45
LAC 26+  7,00
Winning margin 31+  15,00
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 03:26:56
Lol mekkora gagyi ez a Cavs  ;D Kilenccel mennek utolsó negyed előtt, és péppé verik őket. LeBron eladja, tripla, Irving kivezeti, tripla  ;D Elment a meccs. Remélem ezt a formát hozzák majd egész évben  :ok:

Na amíg ezt beírtam valahogy visszahozták a meccset  :o ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 03:50:26
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 03:26:56
Lol mekkora gagyi ez a Cavs  ;D Kilenccel mennek utolsó negyed előtt, és péppé verik őket. LeBron eladja, tripla, Irving kivezeti, tripla  ;D Elment a meccs. Remélem ezt a formát hozzák majd egész évben  :ok:

Na amíg ezt beírtam valahogy visszahozták a meccset  :o ;D

Valaki írja már meg hogy bukta el a Bulls OT-ra. Hinrich kihagyott tripláját láttam csak a végén.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 01, 2014, 03:51:14
Remelem +12 belul marad ez a gyoker Sixers...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 01, 2014, 03:57:43
Idézetet írta: georgeboyd Dátum november 01, 2014, 03:01:14
Én megnyálaztatom KObe-ékkal a blögyit, ez nem csapat.
Kb. ilyesmihez lesz közelebb, mint tavaly a 4-ből 3 meccs (az egy győzelem az idénynyitón volt)
Az is szar Lakers volt, de bazzeg ez a mostani még szarabb, pedig az nagy szó.
06/04/14   LAC 120 - LAL 97   
06/03/14   LAC 142 - LAL 94   
10/01/14   LAC 123 - LAL 87   
-----------------------------------
Ezt játszom:
LAC -10,0  1,71
-----------------
LAC -19,0  3,45
LAC 26+  7,00
Winning margin 31+  15,00

Ez mit jepent ponsotan ez a winning margin??? Hogy 31 vagy tobb ponttal nyer az adott csapat? Hol talalhatoo ilyen fogadast? Bet365 on jatszok
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 01, 2014, 04:02:32
Huhh dr nagy mazli...pont 12 vel nyert a Bucks ogy pusholva lesz a fogadas...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 05:08:39
Tegyétek a Lakerst, elszórakozza a Clippers  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 01, 2014, 05:31:23
Mekkora isten barma ez a Diaw a Spursbe ...oldalrol jott a Spurs 6 mp volt vissza es nem tudta kinek bedobni a labdat es ket buntetovel jott a Suns es igy ment el a +4 es +5 os Spurs hendim...fasszopo goreny nigger geci
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 06:14:16
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 01, 2014, 05:08:39
Tegyétek a Lakerst, elszórakozza a Clippers  :D

Kobe  :D Utolsó negyedben 1/7, de olyan dobásokat vállal el hogy hihetetlen. Most is 3 pontos hátránynál, 21 mp hátra, 5 mp után eldobja a hármast gyakorlatilag háttal a kosárnak  :D Aztán faultol. Kobe te  :bash: ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 01, 2014, 07:24:04
A Clippers eddig nem túl acélos. Tegnap az OKC cserék cseréitől kaptak ki majdnem, ma meg a Lakers volt velük meccsbe. Mi lesz egy komoly ellenfél ellen?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 01, 2014, 10:29:19
November 02., vasárnap:

00:00    Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies   1.68   2.23   

00:00    New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks   2.00   1.83   

00:00    Orlando Magic - Toronto Raptors   3.32   1.35   

00:00    Philadelphia 76ers - Miami Heat   4.45   1.22   

00:00    Washington Wizards - Milwaukee Bucks   1.21   4.60   

00:30    Atlanta Hawks - Indiana Pacers   1.16   5.59   

00:30    Detroit Pistons - Brooklyn Nets   1.64   2.30   

01:00    Houston Rockets - Boston Celtics   1.24   4.22   

01:00    Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls   2.30   1.64

01:00    Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets   3.49   1.32   

02:00    Utah Jazz - Phoenix Suns   2.11   1.76   

03:30    Golden State Warriors - Los Angeles Lakers   1.07   10.58


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum november 01, 2014, 10:58:58
Az NBA pont olyan, mint az európai hoki. Semmi sem történik a józan ész szerint...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 01, 2014, 12:45:35
Úgy látom, jót tett az idegeimnek, hogy a CHI - CLE meccs 3. negyede után inkább lefeküdtem aludni. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: georgeboyd Dátum november 01, 2014, 13:43:48
Idézetet írta: Greipel Dátum november 01, 2014, 10:58:58
Az NBA pont olyan, mint az európai hoki. Semmi sem történik a józan ész szerint...
Éppen ezért azt kell csinálni, hogy ha van az embernek egy tippje meccs előtt, nem kell megrakni, csak liveban, ha javul 5-6 egységet. Én is raktam tegnap, mint egy idióta a Clippers -10-et, a harmadik negyedben meg kényelmesen lehetett vinni a -3-at is.
Ha meg a tipp nem javul, akkor arról lemaradtunk, annyi meccs van, majd jön a következő.
Tényleg ajánlom ezt mindenkinek, akár teszt jelleggel is.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Fogkefe1 Dátum november 01, 2014, 14:07:04
Jaja, ez tényleg nagyon jó taktika, csak az a baj, hogy nem lehet mindig mindennap fentmaradni, legalább is én nem tudok.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum november 03, 2014, 17:29:45
,,A Miami Heat 107–102-re nyert a Toronto Raptors ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. Az összecsapás hajrájában Josh McRoberts olyannyira dühös lett, amiért ellenfele kiütötte a kezéből a labdát és még az ő javára is ítéltek, hogy széttépte saját mezét."

http://www.pixter.hu/video?id=46538 (http://www.pixter.hu/video?id=46538)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 04, 2014, 00:01:13
Keleten Bosh, míg nyugaton Thompson lett a hét játékosa. :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 04, 2014, 06:24:26
Mivel a foci hamar eldőlt, mondom nézek egy kis Clipperst. Fúúú, de bűngyenge csapat lett ez. Jó, tudom, még korai, de akkor is többet vár az ember tőlük, mert a csapat nemigen változott, és tavaly az egyik leglátványosabban játszó csapat volt. 
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: georgeboyd Dátum november 04, 2014, 07:16:34
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 04, 2014, 06:24:26
Mivel a foci hamar eldőlt, mondom nézek egy kis Clipperst. Fúúú, de bűngyenge csapat lett ez. Jó, tudom, még korai, de akkor is többet vár az ember tőlük, mert a csapat nemigen változott, és tavaly az egyik leglátványosabban játszó csapat volt.
Tényleg szarok, de novemberben még nem nyert gyűrűt senki. Ennek a 82 meccses alapszakasznak a sportértéke nulla, csak a nézők lehúzásáról szól, és a sok borjú ki is megy 41-szer egy idényben. 12-20 ezren vannak egy-egy meccsen, nagyon durva, még azoknál a csapatoknál is, akik tankolnak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 05, 2014, 02:40:13
Fenébe, nézhetek megint Pacers meccset. Ezt a +8,5-et az Indyre szerintem nem lehet kihagyni. A fordításra is dobtam egy kis aprót (9-es szorzó), de a 8,5 szerintem nemigen mehet el. Pedig úgy terveztem, hogy végignézem a MIA meccset. :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: gecsomane Dátum november 06, 2014, 08:30:57
Kifejezetten örülök annak (szorzók szempontjából is), hogy a Heat, Knicks és a Cavaliers verethető csapatok lettek keleten.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 06, 2014, 14:13:06
November 07., péntek:

02:00    Houston Rockets - San Antonio Spurs   1.60   2.40   

04:30    Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks   1.73   2.16


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: gecsomane Dátum november 06, 2014, 23:10:37
Most már veretném a rocketset, és hogyan máshogyan mint spurssel. Miért ment fel a szorzó 2,40ről 3,50-re?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 07, 2014, 00:01:25
Idézetet írta: gecsomane Dátum november 06, 2014, 23:10:37
Most már veretném a rocketset, és hogyan máshogyan mint spurssel. Miért ment fel a szorzó 2,40ről 3,50-re?

Pihentetik Duncan-t és Ginobili-t; Belinelli, Mills és Splitter meg sérültek. Arra meg elég kicsi az esély, hogy Gregg Popovich fog a padról beszállva ginobilizni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 07, 2014, 03:30:28
Idézetet írta: iLogic Dátum november 07, 2014, 00:01:25
Pihentetik Duncan-t és Ginobili-t; Belinelli, Mills és Splitter meg sérültek. Arra meg elég kicsi az esély, hogy Gregg Popovich fog a padról beszállva ginobilizni.

Aranybánya volt ez a meccs! Howard félidőre lehozta a játékosteljesítmény over-ét, akár Popovich is védekezhetne rajta ;D Azt hittem, kemény lesz a -14.5, erre félidőre már 16-tal megy a Rockets :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 07, 2014, 03:55:40
Ennél nagyobb 1,4 es ajándékot rég láttam  ;D Howard és Harden is mekkorát játszik, gála van  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 07, 2014, 17:44:09
November 08., szombat:

2014.11.08 1:00   Philadelphia - Chicago   -   -   -

2014.11.08 1:00   Orlando - Minnesota   2.25   8.00   1.70

2014.11.08 1:00   Charlotte Bobcats - Atlanta   1.75   8.00   2.18

2014.11.08 1:30   Boston - Indiana   1.55   9.00   2.55

2014.11.08 1:30   New Jersey - New York   1.42   9.00   2.90

2014.11.08 1:30   Detroit - Milwaukee   1.52   9.00   2.60

2014.11.08 1:30   Toronto - Washington   1.55   9.00   2.55

2014.11.08 2:00   Oklahoma City - Memphis   3.45   10.00   1.33

2014.11.08 3:00   Utah - Dallas   2.30   -   1.65

2014.11.08 3:00   Phoenix - Sacramento   1.52   9.00   2.60

2014.11.08 4:30   Denver - Cleveland   2.60   9.00   1.52

2014.11.08 21:30   L.A.Clippers - Portland   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 08, 2014, 04:37:24
Eszméletlenül izgalmasra alakult ez az OKC - MEM. Ha a Thunder nem olyan szar a büntetővonalról, mint am volt, megnyerik a meccset. Ha 5 másodperccel a vége előtt be tudták volna dobni a labdát 5 másodpercen belül, valószínűleg akkor is. Végén meg Ibaka nyerhette volna meg egy hármassal a meccset. Nagyon nem érdemelte meg ezt a MEM.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 08, 2014, 15:52:29
A szezon eddigi legjobb játéknapja volt a tegnapi, ennyi kiélezett végjátékot :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 08, 2014, 22:37:19
Másnál sincsen közvetítés most NBA-re a bet365-ön? Nekem nem adja be a videót, pedig a flashscore azt írja, hogy adják.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 09, 2014, 04:30:10
Mi ez a Spurs mez? Készülnek a határra mexikóira vadászni? Vagy az amerikai felsőbbrendűséget reklámozzák? Viselték már máskor is ezt a terepszínű mezt?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 09, 2014, 04:46:49
Idézetet írta: iLogic Dátum november 09, 2014, 04:30:10
Mi ez a Spurs mez? Készülnek a határra mexikóira vadászni? Vagy az amerikai felsőbbrendűséget reklámozzák? Viselték már máskor is ezt a terepszínű mezt?

Próbálnak beleolvadni a környezetbe, rejtőzködni. Ilyen teljesítmény után nem is csoda  ;D (hajjh, de éreztem itt nem lesz sima, erre kihagyom és megteszem a Bullst  :o)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum november 09, 2014, 09:55:05
A Bulls mi a fenét művelt? A Rondo és Smart nélkül felálló Celticset hazai pályán pontokkal kellett volna verniük, erre kiszopnak 5-tel... :bash:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 09, 2014, 10:11:30
Bulls, Memphis csak gratulalni tudok nektek...igazi barmok vagytok bazdmeg... :bash:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 09, 2014, 12:11:40
Idézetet írta: TiB Dátum november 09, 2014, 09:48:43
A mezzel tisztelegtek az amerikai katonák előtt. Néhányat meg is hívtak a mérkőzésre, akiket állva tapsoltak a mérkőzés előtt.

Kell is előttük tisztelegni. Demokrácia sem lenne nélkülük ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum november 09, 2014, 14:04:47
Egy gyors kérdés http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news (http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news) az itt megjelnő infók amikor postolnak AM PM az oké de hogy amerikai idő szerint irja ki hogy mikor rakták ki vagy esetleg eus időben vannak kinn?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 09, 2014, 14:46:21
Idézetet írta: Lancer Dátum november 09, 2014, 14:04:47
Egy gyors kérdés http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news (http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news) az itt megjelnő infók amikor postolnak AM PM az oké de hogy amerikai idő szerint irja ki hogy mikor rakták ki vagy esetleg eus időben vannak kinn?

Amerikai keleti parti idő szerint, 6 óra eltérés. Meccsek előtt kb fél órával szokták kirakni a hiányzókat.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lewis52 Dátum november 09, 2014, 19:59:22
Van infótok arról, hogy Gay és Cousins játszik-e ma? Ha igen elég nagy value van a Kings győzelmében. Bár gyanítom, amint kiderül, esni fog az odds, de talán lesz 1-2 iroda amelyik lassabban reagál.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Kagawa Dátum november 09, 2014, 20:06:20
LeBron  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Attla$ Dátum november 09, 2014, 20:13:34
Idézetet írta: Lewis52 Dátum november 09, 2014, 19:59:22
Van infótok arról, hogy Gay és Cousins játszik-e ma? Ha igen elég nagy value van a Kings győzelmében. Bár gyanítom, amint kiderül, esni fog az odds, de talán lesz 1-2 iroda amelyik lassabban reagál.

Most jött ki, hogy Gay valószínűleg játszik, így szerintem Boogie is bevállalja, ha 50-50.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 10, 2014, 03:36:11
Egyre masszívabb ez a Thunder. Szerintem jót tesz nekik az, hogy nem számíthatnak egyelőre a Durant - Westbrook párosra. Szerintem ha így folytatják, az idei gyűrű legnagyobb várományosai lesznek. Bár elfogult vagyok, Adams nagy kedvencem.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 10, 2014, 06:37:51
Idézetet írta: iLogic Dátum november 10, 2014, 03:36:11
Egyre masszívabb ez a Thunder. Szerintem jót tesz nekik az, hogy nem számíthatnak egyelőre a Durant - Westbrook párosra. Szerintem ha így folytatják, az idei gyűrű legnagyobb várományosai lesznek. Bár elfogult vagyok, Adams nagy kedvencem.

Pontosan, bár nálam csak 2.-ak, egyszerűen nem látom, hogy a Sixers-t melyik csapat tudná elütni a gyűrűtől.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 10, 2014, 12:19:49
Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum november 10, 2014, 06:37:51
Pontosan, bár nálam csak 2.-ak, egyszerűen nem látom, hogy a Sixers-t melyik csapat tudná elütni a gyűrűtől.

Nem lehet egyforma a véleményünk, ez természetes. De az elmúlt években szerintem pont a csapategység hiányzott az OKC gyűrűjéhez, gondolták, hogy a Durant - Westbrook - Harden hármas megold mindent. Most viszont küzdeniük kell, ez meg egyértelműen építi a csapategységet. Nem azt mondom, hogy már most az egyik gyűrű-várományos csapat, de jó úton haladnak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 10, 2014, 14:03:35
Nem igazán értem az OKC-t. Mármint a körülöttük lévő pozitív bizakodást. Ez egy kőkemény alapszakasz lesz számukra efelől kétségem sincsen. Mindenki azt gondolja, hogy majd Durant-Westbrook duó fittebben érkezik meg a PO-ra, de szerintem pont, hogy fáradtabb lesznek, mint Duncanék.
A vélemény az OKC-ról. Durant és Westbrook visszatérésének ideje december eleje közepe (de inkább utóbbi). Én ha egy kicsit kedvezni akarok nekik akkor már mindketten pályán lesznek dec 10. körül. Mire formában lendülnek az dec 15-20 mondjuk (és ez erős jóindulat). Addig mi vár a Thunderre?
7 idegenbeli meccs amiből elvileg csak a New Orleans és a Boston nem nyerhető.
7 hazai meccs amiből 2-3 nyerhető.
Szóval a következő 14 meccsen 7-8 győzelmet kéne hozniuk úgy, hogy eddig 2-5-el állnak, és csak a gyenge Denvert és a formába lendülő Kingset sikerült verni.

Mivel eddig pozitívabb voltam, most jönnek a reális dolgok. Ebből a 14 meccsből 2 b2b lesz, amit ilyen kerettel biztosan elbuknak. Eléggé sűrű meccsprogramjuk lesz nov 23-ig hiszen 13 nap alatt 8 meccset játszanak. Ebből minimum lesz 5-6 vereségük, mert nem elég minőségi a jelenlegi keret. Szóval szerintem a következő periódust egy  4-10 vagy 5-9-el vagy 6-8 abszolválják majd véleményem szerint.
Ami azt jelenti, hogy 21 meccs után (ami a bajnokság egynegyede) legjobb esetben is 8 - 13 állnak, de inkább 7-14-el, ami 33-38% közötti teljesítmény.
Mivel nyugaton a PO-hoz 60% vagy fölötti teljesítmény kell, ezért a maradék 60 meccsen nagyon bele kell húznia a Thundernek. 
A maradék hatvan meccsből minimum 42-44 győzelmet kell összeszedni, ami 70% fölötti teljesítmény.
Ez még vállalható is lenne, azonban most jön a feketeleves.
Miután KD és Westy visszatért rögtön jön nekik egy: Cleveland, Minny, Gsw, Phoenix (2x), New Orleans, Spurs, Portland, Charlotte és Dallas decemberi zárásként. Ebből a 10 meccsből szerintem minimum 4-et elbuknak. Ráadásul 3 b2b lesz.
Ha ez nem lenne elég az április elejéig tartó alapszakaszban a következő ellenfelekkel játszanak (amik komolyabb meccsek):
Washington (o),(i)
GSW (o),(i),
Houston (i),(o)
Cleveland (i)
Miami (i),(o)
Memphis (i),(o),(i)
New Orleans (o),(i)
Clippers (o),(o)
Dallas (o),(i),(o)
Portland (i),(o)
Charlotte (i)
Chicago (i),(o)
Toronto (o)
Spurs (i),(o)
Ez 27 komolyabb mérkőzés amiből szerintem minimum 9-11 vereség azért becsúszik (és akkor még nagyon optimista voltam...) Akkor máris 14-15 vereségnél járunk, és még ott vannak b2b-k, amiből 11 lesz.

Én nagyon kevés esélyt látok arra, hogy ilyen erős nyugaton egyáltalán a PO-ba kerüljön a Thunder, és ha mégis odakerülnének akkor hullafáradtak lesznek (és nem csak Duranték, hanem főleg Ibakáék).
Arra hogy az OKC bajnok legyen konkrétan 0%-ot látok, mert ha tavaly nem tudták behúzni akkor idén ennyi sérülttel és ilyen sorsolással, egyszerűen semmi esély rá.

Arra hogy bekerülnek a PO-ba, szerintem 5-10% esély van, de csak akkor ha visszatér a két sztár és rögtön szárnyakat kap a csapat és rommányerik magukat.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 11, 2014, 01:12:53
Nem tudjátok azt, hogy mi az a szám, ami a Cavs bemutatása alatt szól? Vmi feka zene, én annyit vettem ki belőle, hogy "turn up", de az is lehet, hogy "turn down".
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: junglefever Dátum november 11, 2014, 02:47:35
Idézetet írta: iLogic Dátum november 11, 2014, 01:12:53
Nem tudjátok azt, hogy mi az a szám, ami a Cavs bemutatása alatt szól? Vmi feka zene, én annyit vettem ki belőle, hogy "turn up", de az is lehet, hogy "turn down".

DJ Snake & Lil Jon - Turn Down for What (http://www.youtube.com/watch?v=HMUDVMiITOU#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum november 11, 2014, 03:01:13
Köszönöm junglefever, életet mentettél (konkrétan nem az enyémet, hanem leendő gyermekeimét, ha hinni lehet barátnőm állításának)!  :beerchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 12, 2014, 06:53:58
November 13., csütörtök:

2014.11.13 1:00   Washington - Detroit   
1.38   -   3.10

2014.11.13 1:30   New York - Orlando   1.28   -   3.80

2014.11.13 1:30   Miami - Indiana   1.28   -   3.80

2014.11.13 1:30   Boston - Oklahoma City   1.40   -   3.00

2014.11.13 1:30   Atlanta - Utah   1.28   -   3.80

2014.11.13 2:00   New Orleans - L.A.Lakers   1.16   -   5.50

2014.11.13 3:00   Denver - Portland   -   -   -

2014.11.13 3:00   Phoenix - New Jersey   1.48   -   2.70

2014.11.13 4:00   Minnesota - Houston   3.10   -   1.38


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: georgeboyd Dátum november 12, 2014, 07:18:13
Kobe alltime első lett ma...............................

...........a legtöbb kihagyott mezőnydobás kategóriájában ;D ;D ;D ;D

11 kellett neki, nem bízta a véletlenre ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: ZTE88 Dátum november 12, 2014, 13:28:05
Idézetet írta: georgeboyd Dátum november 12, 2014, 07:18:13
Kobe alltime első lett ma...............................

...........a legtöbb kihagyott mezőnydobás kategóriájában ;D ;D ;D ;D

11 kellett neki, nem bízta a véletlenre ;D

Sose felejtem el azt a 2006 januári meccsét, ahol egymaga 81 pontot dobott a Raptors ellen.....

http://www.lakersnation.com/historic-box-score-kobe-bryants-81-point-game-against-toronto/2013/05/13/ (http://www.lakersnation.com/historic-box-score-kobe-bryants-81-point-game-against-toronto/2013/05/13/)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 13, 2014, 04:26:24
Blazers félidőben egy laza 84 pontnál :D :D :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 13, 2014, 18:48:11
November 14., péntek:

2014.11.14 2:00   Toronto - Chicago   
1.73   -   2.15

2014.11.14 2:00   Memphis - Sacramento   1.36   -   3.20

2014.11.14 2:30   Dallas - Philadelphia   1.08   -   8.50

2014.11.14 4:30   Golden State - New Jersey   1.23   -   4.25



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 14, 2014, 05:10:16
November 15., szombat:

01:00    Indiana Pacers - Denver Nuggets   1.65   2.29   

01:00    Orlando Magic - Milwaukee Bucks   1.67   2.25   

01:30    Atlanta Hawks - Miami Heat   1.73   2.15   

01:30    Boston Celtics - Cleveland Cavaliers   2.85   1.41   

01:30    New York Knicks - Utah Jazz   1.64   2.31   

02:00    Houston Rockets - Philadelphia 76ers   -   -   

02:00    New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves   1.31   3.51   

02:00    Oklahoma City Thunder - Detroit Pistons   1.60   2.39   

03:00    Phoenix Suns - Charlotte Hornets   1.46   2.68   

04:00    Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs   3.72   1.27

Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 15, 2014, 06:37:46
Kobe 1-14, 4 turnoverrel  :D :D Nem lenne jobb a Lakersnek ha még sérült lenne?  ;D

Ahogy nézem azért voltak parádés meccsek az éjjel. Mekkora számok, James 41 pont, Love 15 reb, Anthony 46 pont, Howard kemény dupla dupla, 16 lepattanóval, Rondo 16 assziszt, a pelinkánok triplamutatója 15-20(!). Duncan is végre átlépte a 25 ezer pontot.  :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 15, 2014, 12:40:39
A Lakersnek tökéletes, ami most megy ;) De egyébként meg 37 évesen, egy ilyen sérülés után eddig meglepően jól tolja, most kb karrierje egyik legrosszabb meccsét hozta, ne kezdjük már basztatni bármiért :redchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 15, 2014, 12:57:23
Idézetet írta: stdavid Dátum november 15, 2014, 12:40:39
A Lakersnek tökéletes, ami most megy ;) De egyébként meg 37 évesen, egy ilyen sérülés után eddig meglepően jól tolja, most kb karrierje egyik legrosszabb meccsét hozta, ne kezdjük már basztatni bármiért :redchug:

Pl a Clippers ellen is rajta ment el a meccs. Nem bántom én, de a saját szobrát dönti...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 15, 2014, 13:36:05
Kobet régebben nem szerettem, de az tény és való, hogy nagy játékos. Az hogy ezzel a szerződéssel aláírta azt, hogy nem lesz többé bajnok a Lakers színeiben az egy dolog, mert ő ezt a pénzt megérdemelte azzal amit a csapatért tett. Hűséges volt, és mindig győzni akart. Neki ez járt. Nowitzki vagy Duncan még akar bajnoki címet, és ezért vállalták be kevesebb pénzért. Kobe más ebből a szempontból.
Mára valahogy eljutottam odáig, hogy jó hogy láthatjuk az öreg Bryantet és még odateszi magát, mert valljuk be, azért hiányozni fog ő a ligának, ha visszavonul (még azoknak is akik nagyon nem szerették).
Más: A kedvenc minnym mostantól pár hétig szenvedő üzemmódba kapcsolt. Pedig kezdtem bizakodó lenni év elején, mert szoros meccset játszottunk a Memphisszel és kétszer győzni is tudtunk, aztán jött Rubio sérülése. Lehet őt kritizálni (ahogy tettem én is sokszor), de az tény és való, hogy ő szabja meg a Minny támadásait, és nagyon fontos láncszeme a csapatnak (talán a legfontosabb). Sokáig úgy gondoltam, hogy nem érdemli meg a szerződését, de már látom, kell ő ennyi pénzért a Wolvesnak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: georgeboyd Dátum november 15, 2014, 15:28:56
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 15, 2014, 13:36:05
Kobet régebben nem szerettem, de az tény és való, hogy nagy játékos. Az hogy ezzel a szerződéssel aláírta azt, hogy nem lesz többé bajnok a Lakers színeiben az egy dolog, mert ő ezt a pénzt megérdemelte azzal amit a csapatért tett. Hűséges volt, és mindig győzni akart. Neki ez járt. Nowitzki vagy Duncan még akar bajnoki címet, és ezért vállalták be kevesebb pénzért. Kobe más ebből a szempontból.
Mára valahogy eljutottam odáig, hogy jó hogy láthatjuk az öreg Bryantet és még odateszi magát, mert valljuk be, azért hiányozni fog ő a ligának, ha visszavonul (még azoknak is akik nagyon nem szerették).
Más: A kedvenc minnym mostantól pár hétig szenvedő üzemmódba kapcsolt. Pedig kezdtem bizakodó lenni év elején, mert szoros meccset játszottunk a Memphisszel és kétszer győzni is tudtunk, aztán jött Rubio sérülése. Lehet őt kritizálni (ahogy tettem én is sokszor), de az tény és való, hogy ő szabja meg a Minny támadásait, és nagyon fontos láncszeme a csapatnak (talán a legfontosabb). Sokáig úgy gondoltam, hogy nem érdemli meg a szerződését, de már látom, kell ő ennyi pénzért a Wolvesnak.
Én Kobe-t szeretem, de a Lakerst nem:-)
Jordan után a második, akárki, akármit mond. Mondjuk Shaq majd Gasol nélkül nem nyert volna lófaszt se, annak ellenére, hogy egy Isten volt a pályafutása csúcsán.
Hülye lett volna lemondani annyi pénzről, van már gyűrűje, Los Angelesben meg így is kijár mindenki, hogy megnézze, hiába szopnak mindenkitől. Mondjuk ez a ma éjjeli 1/14 elég kemény:-)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 15, 2014, 17:45:03
Azért lassan de biztosan beelőzi Jordan-t pontokban. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 15, 2014, 19:10:25
Elég érdekes lesz a mai nap is. A WAS, CLE, TOR hármas szorzója kicsit nyomott. Hendivel támogatom a vendégeket, szerintem ennyi nincs köztük. De lehet bepróbálom az ellenfélre adott 4,75 / 3,4 / 6 szorzókat is. A Portland meg no bet, nincs se Aldridge, se Batum...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum november 16, 2014, 12:19:11
http://www.youtube.com/watch?v=9CiDTcfzvxg#t=93 (http://www.youtube.com/watch?v=9CiDTcfzvxg#t=93)  :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum november 16, 2014, 13:06:15
Szarhazi mocskos Bulls...Rose nelkul megall naluk a tudomany...rohely... :crazy:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 16, 2014, 13:27:58
Idézetet írta: Greipel Dátum november 16, 2014, 12:19:11
http://www.youtube.com/watch?v=9CiDTcfzvxg#t=93 (http://www.youtube.com/watch?v=9CiDTcfzvxg#t=93)  :)
Nehéz a kiejtése az amcsiknak  ;D ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: hubika88 Dátum november 17, 2014, 19:51:16
jézusom, ez a Houston meccs mi volt? A GSW magában többet dobott mint ők ketten  ;D


egyébként meg, amikor legutóbb 9-1-gyel kezdtek (1994) bajnokok lettek, háthaa  :redchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: ZTE88 Dátum november 18, 2014, 01:04:13
Egy Charlotte - Dallas alternativ over 210.5 est bepróbálok 4.1@ ért az Unibeten. A Dallas nálam bajnokesélyes, az egyik legjobb kosarat tolják mostanában.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: ZTE88 Dátum november 18, 2014, 01:06:35
Ellis és Dirk remélem megoldja.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: ZTE88 Dátum november 18, 2014, 03:21:36
Idézetet írta: ZTE88 Dátum november 18, 2014, 01:04:13
Egy Charlotte - Dallas alternativ over 210.5 est bepróbálok 4.1@ ért az Unibeten. A Dallas nálam bajnokesélyes, az egyik legjobb kosarat tolják mostanában.

80-107

A Dallasban nem csalódtam, hozták a formát, az első félidőben sokáig játszott a live 210 körüli határ, aztán a Hornets annyira meccsen kívül került, hogy több, mint 20- al under lett a live határ!!!!! úgy, hogy az unibet alternatív under 187.5 es lett meg 4.1@ ért egy neither 20 as utolsó negyeddel :noway:


Tipikus NBA. A két véglet.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum november 18, 2014, 13:40:35
Ma is össze-vissza vert mindenki mindenkit, ahol mjeg szoros eredmény volt várható, az meg sima lett. :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 18, 2014, 14:46:03
November 19., szerda:

2014.11.19 1:30   Atlanta - L.A.Lakers   1.18   10.00   4.90

2014.11.19 2:00   Milwaukee - New York   1.68   9.00   2.30

2014.11.19 3:00   Utah - Oklahoma City   1.55   9.00   2.55

2014.11.19 4:00   Sacramento - New Orleans   1.60   9.00   2.45


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 18, 2014, 15:27:56
Idézetet írta: Greipel Dátum november 18, 2014, 13:40:35
Ma is össze-vissza vert mindenki mindenkit, ahol mjeg szoros eredmény volt várható, az meg sima lett. :D
A legőrültebb játéknap volt az eddigiek közül szerintem :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 19, 2014, 03:58:34
Huh milyen jó meccs volt ez a Hawks - Lakers. Mondjuk szivesen megnéztem volna egy hosszabbitást, de Antic másképp gondolta, és a tiszta hármas sem volt elég neki  ;D Kobe- nak s kellett most 2000 dobás, jól tolta az öreg. Amúgy minek tolták a birok a Lakerst? Nm úgy volt hogy ez a szezon megint leves?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lewis52 Dátum november 19, 2014, 22:11:53
Láttok arra esélyt, hogy Davis legyen az alapszakasz MVP? Egész sokat nyertem már vele, tényleg mindenhol az egekbe magasztalják, tényleg brutális számokat hoz, egyes irodákban még 11-es oddson lehet tenni. Az nem kérdés, ha ezen a szinten tolja végig, akkor ő lesz az MVP. De lehet-e egy szezont így végigjátszani? Vagy pontosabban ehhez a szinthez közel.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 19, 2014, 22:37:57
Idézetet írta: Lewis52 Dátum november 19, 2014, 22:11:53
Láttok arra esélyt, hogy Davis legyen az alapszakasz MVP? Egész sokat nyertem már vele, tényleg mindenhol az egekbe magasztalják, tényleg brutális számokat hoz, egyes irodákban még 11-es oddson lehet tenni. Az nem kérdés, ha ezen a szinten tolja végig, akkor ő lesz az MVP. De lehet-e egy szezont így végigjátszani? Vagy pontosabban ehhez a szinthez közel.
Szerintem a Harden - Curry - Davis - James - Wall ötös fog majd küzdeni az MVP címért.
Hardennak ha javul a dobószázalék aránya, akkor több pontot is dob majd, így az ő teljesítménye jóval jobb lesz. Ráadásul jó esélyük is lesz a nyugati top3-ra. Már pedig ennél a 40% alatti teljesítmény csak jobb lehet.
Curry nekem nagy talány. Tőle több gólpassz kell meg jobb csapat teljesítmény.
James pedig más kategória. Ha hozza a 27/6/6-ot, és elsők lesznek keleten akkor ő nyer.
Wall akkor szállhat harcba, ha +22p és +10as hoz, és minimum top2-be lesznek keleten.
Davis pontjai szerintem még kicsit visszaesnek (24,5 körülre), a többit azt tartja majd. Nála a legfontosabb, hogy rájátszásba kerüljenek. Ha ez nincs meg, akkor nincs MVP cím.
Durantékat én kivenném a sorból, mert 50-60 meccsre nem fognak MVP címet adni sehol sem.
Lillard, Aldridge, Lowry, DeRozan, Griffin, Cousins stb, pedig még nem MVP szint.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lewis52 Dátum november 20, 2014, 09:14:59
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 19, 2014, 22:37:57
Davis pontjai szerintem még kicsit visszaesnek (24,5 körülre), a többit azt tartja majd. Nála a legfontosabb, hogy rájátszásba kerüljenek. Ha ez nincs meg, akkor nincs MVP cím.

Az viszont necces lesz, nyugat elég erősnek tűnik. Így már nem tetszik a 11-es odds sem...:)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 22, 2014, 05:27:37
November 23., vasárnap:

01:00    Indiana Pacers - Phoenix Suns   1.99   1.85   

01:30    Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors   1.59   2.43   

01:30    New York Knicks - Philadelphia 76ers   1.13   6.52   

02:00    Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings   3.99   1.27   

02:30    Milwaukee Bucks - Washington Wizards   2.17   1.72   

02:30    San Antonio Spurs - Brooklyn Nets   1.19   4.89   

03:00    Utah Jazz - New Orleans Pelicans   2.12   1.72


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum november 22, 2014, 19:43:33
Tudtok valami jó külföldi oldalt aki foglalkozik nba elemzésekkel? Mondjuk én magyart se nagyon tudok aki fogadna igazából nem nagyon foglalkoznak az nba vel mindenki a focit nyomja. Pedig szivesen olvasnék 1-2 cikket.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum november 22, 2014, 20:30:52
Idézetet írta: Lancer Dátum november 22, 2014, 19:43:33
Tudtok valami jó külföldi oldalt aki foglalkozik nba elemzésekkel? Mondjuk én magyart se nagyon tudok aki fogadna igazából nem nagyon foglalkoznak az nba vel mindenki a focit nyomja. Pedig szivesen olvasnék 1-2 cikket.
Covers.com-on szoktak lenni free tippek NBA-ről is, de espn is nagyon jó és hasznos oldal. + rotoworld, de itt az oldalon is szoktak lenni beharangozók Pozzato és stdavid jóvoltából!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Attla$ Dátum november 22, 2014, 20:36:53
http://sportschatplace.com/all-nba-game-picks (http://sportschatplace.com/all-nba-game-picks) - ezt most találtam én is, de ígéretesnek tűnik.

http://www.cbssports.com/nba/expert-picks (http://www.cbssports.com/nba/expert-picks) -

http://fogadas.unibet.com/amerikai-sportok/nba (http://fogadas.unibet.com/amerikai-sportok/nba) - és akkor itt egy magyar elemző oldal is.  ;)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 23, 2014, 03:48:12
Most ment el a kedvem a Dallas meccstől  :D 3/20 a tripla, gyökér Nowitzki is ész nélkül dobálja rá egymás után. A liga egyik legponterősebb csapata a harmadik harmadban 8 perc alatt 4 pontot szerez, az ellen a Houston ellen amelyik egy gyenge támadópotenciállal rendelkező Memphistől benyelt bőven száz pont felett. Ja, és nincs Howard sem  :D Tehát full hihető  ;D Az ilyenekkel nem tud mit kezdeni az ember...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 23, 2014, 04:46:13
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 23, 2014, 03:48:12
Most ment el a kedvem a Dallas meccstől  :D 3/20 a tripla, gyökér Nowitzki is ész nélkül dobálja rá egymás után. A liga egyik legponterősebb csapata a harmadik harmadban 8 perc alatt 4 pontot szerez, az ellen a Houston ellen amelyik egy gyenge támadópotenciállal rendelkező Memphistől benyelt bőven száz pont felett. Ja, és nincs Howard sem  :D Tehát full hihető  ;D Az ilyenekkel nem tud mit kezdeni az ember...

Mekkora fake meccs ez  :D -18 ról jön vissza a Dallas, vezet 6-tal az utolsó percekben, erre a végén mindent Ellis kezébe adnak...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 23, 2014, 07:33:49
Ez szarul érintett... Nem volt Howard a Rockets magasemberei azt se tudták milyen rendezvényen vannak minden betörésre szarul reagáltak de a Dallas inkább kintről dobált megállás nélkül. Ellis ha open kapta akkor is inkább leütötte, hogy emberről dobhassa a fade away-t.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 23, 2014, 17:48:02
NBA: Grizzlies - Clippers csatával zárul a hét

Az NBA vasárnapi játéknapján öt találkozót rendeznek csak, ám ezekben is található jókora érték sportfogadói szempontból. A remek formában lévő Blazers a Celtics ellen folytathatja hat mérkőzés óta tartó győzelmi szériáját, míg a Grizzlies - Clippers párharc nyugaton, a Heat - Hornets pedig keleten ígér komoly izgalmakat.

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-grizzlies-clippers-csataval-zarul-a-het (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-grizzlies-clippers-csataval-zarul-a-het)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 24, 2014, 06:07:36
November 25., kedd:

01:00    Charlotte Hornets - Los Angeles Clippers   2.55   1.54   

01:00    Cleveland Cavaliers - Orlando Magic   1.18   5.70   

01:00    Philadelphia 76ers - Portland Trail Blazers   7.30   1.11   

01:30    Toronto Raptors - Phoenix Suns   1.50   2.67


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum november 24, 2014, 20:37:35
NBA Power Rankings, 4. hét: Élen a Warriors

A negyedik hétre újabb változás történt az élen, a Rockets mélyrepülésének köszönhetően a Warriors vezeti erősorrendünket. A Cavs kikerült a top 10-ből, viszont több csapat is hibátlan heten van túl, közülük a Raptors lépte előre a legtöbbet.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-4-het-elen-a-warriors (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-4-het-elen-a-warriors)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 26, 2014, 02:27:34
Na asszem inkább megyek aludni  ;D Nincs Gay se, de már bőven ég a NO, 7 perc alatt 4 pontot szereztek... GSW nagyon bekezd, erre azóta ha a Miami homályt dob, az is saját emberhez pattan, emberről beesnek a triplák... Vicc  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum november 26, 2014, 12:17:01
Westbrook visszatérése mikorra várható?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 26, 2014, 12:20:11
Idézetet írta: Greipel Dátum november 26, 2014, 12:17:01
Westbrook visszatérése mikorra várható?
Hétvége, vagy december első hete.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum november 26, 2014, 12:24:54
Idézetet írta: Pozzato Dátum november 26, 2014, 12:20:11
Hétvége, vagy december első hete.

Köszi, ez jó hír! :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 26, 2014, 14:05:44
Azt hiszem most már érthető Iman Shumpert rossz formája, és hogy miért nem a meccsekre koncentrál, és hol jár fejben  ;D
Minnesota ellen: 1/11 mezőnyből, és 3 pont, 4 eladott labda
Philly: 3/7 mezőnyből (0/3 hármasról), 7 pont
Houston: 2/10 mezőnyből (0/4 hármasról), 7 pont, 5 fault

(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10606131_740020769420656_2588345732250959878_n.jpg?oh=b446460b3a179062321d211783e903c7&oe=54D85FD5&__gda__=1423439204_77a0ad628ffc7688bd508a89895a6a05)




Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum november 28, 2014, 06:38:41
November 28., péntek:

19:00    Boston Celtics - Chicago Bulls   2.66   1.55   

November 29., szombat:
                  
01:00    Charlotte Hornets - Golden State Warriors   4.32   1.23   

01:30    Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans   1.73   2.16   

01:30    Detroit Pistons - Milwaukee Bucks   1.80   2.15   

01:30    Toronto Raptors - Dallas Mavericks   1.58   2.44   

02:00    Houston Rockets - Los Angeles Clippers   1.88   1.99   

02:00    Indiana Pacers - Orlando Magic   1.55   2.66   

02:30    San Antonio Spurs - Sacramento Kings   1.30   3.80   

03:00    Denver Nuggets - Phoenix Suns   1.76   2.22   

04:00    Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies   1.63   2.33   

04:30    Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves   1.65   2.42


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum november 28, 2014, 23:00:35
Bátor tipp, minden sorozat megszakad egyszer de nem vagyok benne biztos, hogy pont a Warriors ellen akiknek a 2. legjobb az ATS rekordjuk, idegenben pedig a legjobbak (7-1). Az előző meccsen Kemba-t letérdelték plusz lekönyökölték, Stephenson-t pedig leültette az edző a 4. negyedre aztán lenyilatkozta, hogy Steph messze van még attól, hogy sztár legyen az NBA-ben. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum november 29, 2014, 08:48:45
Ennek a Lakers - Minny meccsnek egész komoly all star gála hangulata volt  ;D Védekezés nem nagyon volt, amikor belenéztem nem volt kihagyott dobás  ;D Szórakozásnak jó volt  :) De ez a La Vine gyerek nagyon keményen tolta  :o Pozzato, mit gondolsz róla? Szerintem van benne fantázia. Mo Williams és Johnson is nagyon jó volt, és Kobe is, kár hogy megint döntő szituban hagyott ki két büntetőt. Olykor érthetetlen, 5 másodperccel a vége előtt kitekert mozdulattal egyenlít, a végén meg elég üresen dobhatta a triplát, még se ment be...  Azt meg nem is tudtam hogy Young barátnője Iggy Azaela  ??? (mondjuk az a tipikus akit néger f@sz végére képzel az ember  ;D ;D)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum november 29, 2014, 11:51:04
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 29, 2014, 08:48:45
Ennek a Lakers - Minny meccsnek egész komoly all star gála hangulata volt  ;D Védekezés nem nagyon volt, amikor belenéztem nem volt kihagyott dobás  ;D Szórakozásnak jó volt  :) De ez a La Vine gyerek nagyon keményen tolta  :o Pozzato, mit gondolsz róla? Szerintem van benne fantázia. Mo Williams és Johnson is nagyon jó volt, és Kobe is, kár hogy megint döntő szituban hagyott ki két büntetőt. Olykor érthetetlen, 5 másodperccel a vége előtt kitekert mozdulattal egyenlít, a végén meg elég üresen dobhatta a triplát, még se ment be...  Azt meg nem is tudtam hogy Young barátnője Iggy Azaela  ??? (mondjuk az a tipikus akit néger f@sz végére képzel az ember  ;D ;D)
Összességében szerintem egy nagyon tehetség csapatunk van, szinte minden posztra van, egy közepes/nagy potenciállal bíró játékosunk. Azonban ez manapság kevés.
Lavine sokszor játszott idén (kényszerből) irányítót, de látszik, hogy az nem az ő posztja. Ő egy scorer, aki atletikus és jól védekezik. Azt mondom, hogy egy normális edzővel (aki látja, hogy ő elvileg bedobó), és egy jól passzoló irányítóval (Rubio), és sok türelemmel, elég jó kis játékos lehet a posztján. Igazából, ha valami csoda folytán pár évig együtt tudnák tartani a Rubio-Lavine-Wiggins perimétert, akkor az egy nagyon tehetséges kis társaság lehetne. Jól védekeznének, és látványosan támadnának. Úgy néz ki Rubio játéka is fejlődni látszik (sérüléséig legalábbis így volt), egyedül Wiggins helyzete aggasztó számomra. A srácban sokkal több van, és ezt néha elő is hozza (ha kedve van hozzá). Én hasonló karriert várok tőle, mint Clyde Drexlertől. Magasposztokra ott van Dieng, akiben szerintem hatalmas potenciál rejlik. Kéne még egy normális ponterős PF (ha elmegy Young, márpedig el fog), és lenne egy nagyon tehetséges keret. Mindössze annyi lenne a probléma, hogy a Wolves vezetőinek sikerült eddig mindig mindent elszúrni...remélem ezt már nem fogják, mert a tehetséges mag kezd körvonalazódni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum november 30, 2014, 13:19:34
Mellesleg ez a CHARLOTTE mi a pöcsömet csinál? 30 pont 1 félidő alatt xD
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum december 01, 2014, 21:26:19
Furkan Aldemirrel akkor most mi van? Elvileg már rég a Phillyben kéne lennie, ennek ellenére sehol sem látom a rosterben a nevét.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 02, 2014, 06:23:56
December 03., szerda:

01:00    Cleveland Cavaliers - Milwaukee Bucks   1.15   5.85   

01:30    Atlanta Hawks - Boston Celtics   1.36   3.24   

01:30    Detroit Pistons - Los Angeles Lakers   1.82   2.00   

01:30    New York Knicks - Brooklyn Nets   1.90   1.93   

02:00    Chicago Bulls - Dallas Mavericks   1.77   2.08   

03:00    Denver Nuggets - Portland Trail Blazers   2.21   1.70



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 04, 2014, 12:46:23
December 05., péntek:

2014.12.05 2:00   New York - Cleveland   3.65   10.00   1.30

2014.12.05 4:00   Portland - Indiana   1.25   10.00   4.20

2014.12.05 4:30   Golden State - New Orleans   1.28   10.00   3.85


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum december 13, 2014, 06:23:04
A macik kétszer is majdnem elbénázzák, de kiszurkolom a wint, erre a kombi utolsó meccse, a PHX nem jön. Hogy lehet kikapni a Detroittól???   :o Méregből megsóztam a Lakerst, éreztem meccs előtt hogy valami gáz van ezzel a meccsel. Jól is áll, kevesebb mint két perccel a vége előtt 9 ponttal vezetnek. Erre Kobe kezébe veszi a dolgokat. Segítségül hívtam a hivatalos oldalt, mert amúgy nem hinném el.
fault
TO
TO
lepattanó (ya man)
TO
rontott dobás
rontott dobás
Mindez kevesebb mint két percen belül. Ha nem segít a Spurs, sima bukta. A hosszabbításban használja klasszisát és passzol, jönnek az asszisztok, erre gondolja majd ő megint, erre megint két rontott dobás. Ha nincs Young triplája... Most komolyan hogy lehet valaki ekkora birka? Már nem 22 éves, sokkal érettebb játék kellene tőle. Vannak itt scorerek, de ha nem kapnak lehetőséget csak Kobe...

Amúgy kösz Young  :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Kagawa Dátum december 13, 2014, 11:17:20
Fiúk segítsetek már ki, nem vagyok naprakész az NBA-ben? Hányat lépett ez a szerencsétlen?  :redchug:

https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU (https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum december 13, 2014, 12:54:09
Idézetet írta: Kagawa Dátum december 13, 2014, 11:17:20
Fiúk segítsetek már ki, nem vagyok naprakész az NBA-ben? Hányat lépett ez a szerencsétlen?  :redchug:

https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU (https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU)
Most miért bántod a csapatom?  ;D
Szarok vagyunk legalább annyi örömünk legyen, hogy néha zsákolnak egyet a fiúk.  :great:
Amúgy 5-6 körül lépett, de Brewernek ez megengedett.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Kagawa Dátum december 13, 2014, 14:01:50
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 13, 2014, 12:54:09
Most miért bántod a csapatom?  ;D
Szarok vagyunk legalább annyi örömünk legyen, hogy néha zsákolnak egyet a fiúk.  :great:
Amúgy 5-6 körül lépett, de Brewernek ez megengedett.

Nem bántom őket, csak néztem nagyokat amikor ezt megláttam.

Én meg elvárom a gyerekektől, hogy megértsék a lépéshiba fogalmát, amikor még a legnagyobbaknak sem teljesen tiszta a dolog.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum december 13, 2014, 14:10:26
A botrány az, hogy ezeket le sem fújják, sőt még ők lennének felháborodva, ha igen.. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 15, 2014, 03:55:39
December 16., kedd:

2014.12.16 1:00   Philadelphia - Boston   2.65   -   1.50

2014.12.16 1:00   Indiana - L.A.Lakers   1.38   -   3.10

2014.12.16 1:00   Cleveland - Charlotte Bobcats   1.12   -   6.50

2014.12.16 1:30   Toronto - Orlando   1.25   -   4.10

2014.12.16 1:30   Atlanta - Chicago   -   -   -

2014.12.16 3:00   Phoenix - Milwaukee   1.44   -   2.85

2014.12.16 4:00   Portland - San Antonio   -   -   -

2014.12.16 4:30   L.A.Clippers - Detroit   1.08   -   8.00



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum december 15, 2014, 16:18:40
Idézetet írta: Kagawa Dátum december 13, 2014, 14:01:50
Nem bántom őket, csak néztem nagyokat amikor ezt megláttam.

Én meg elvárom a gyerekektől, hogy megértsék a lépéshiba fogalmát, amikor még a legnagyobbaknak sem teljesen tiszta a dolog.
Csak vicceltem vele.  :ok:

Teljesen egyetértek veled amúgy. Amikor még én tanultam kosarazni (nem most volt..), akkor ezeket rendre kihangsúlyozták. Az NBA-ben a show része miatt rengeteg ilyen dolgot elengednek. Sajnos mostanra eljutottunk oda, hogy már irreálisan sok dolgot. Míg régebben csak Lebronéknak néztek el dolgokat, addig most már minden jöttmentnek..
Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ezt a sztároknak el kell nézni, mert nekik is ugyanúgy lefújnám. Ha itt rendes európai szabályok szerint játszanának akkor nagyon szét lenne tördelve a játék, és nem lenne meg a "varázsa".
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Proxyi Dátum december 15, 2014, 16:30:22
Idézetet írta: Kagawa Dátum december 13, 2014, 11:17:20
Fiúk segítsetek már ki, nem vagyok naprakész az NBA-ben? Hányat lépett ez a szerencsétlen?  :redchug:

https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU (https://www.youtube.com/watch?v=FlRjpLGxJOU)


"That wasn't a travel, that was a journey." :DDD
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum december 18, 2014, 05:52:44
San Antonióban most ért véget az év meccse  :ok: Aki teheti szedje le valahonnan, garantált majd 3 és fél órás tömény izgalom  :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum december 18, 2014, 07:18:57
Nagggyon komoly meccsek vannak ma  :laugh: Houstonból ki is szálltam 1,15 szorzós pluszban, mert már nem bírom  ;D
(mondjuk betfair nagy keci, mert negyedik negyedben lezárta, most meg folyamatosan nem fogadta el, majd amikor nőtt volna, beért a cash out...)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Kagawa Dátum december 18, 2014, 10:25:26
Idézetet írta: Pozzato Dátum december 15, 2014, 16:18:40
Csak vicceltem vele.  :ok:

Teljesen egyetértek veled amúgy. Amikor még én tanultam kosarazni (nem most volt..), akkor ezeket rendre kihangsúlyozták. Az NBA-ben a show része miatt rengeteg ilyen dolgot elengednek. Sajnos mostanra eljutottunk oda, hogy már irreálisan sok dolgot. Míg régebben csak Lebronéknak néztek el dolgokat, addig most már minden jöttmentnek..
Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ezt a sztároknak el kell nézni, mert nekik is ugyanúgy lefújnám. Ha itt rendes európai szabályok szerint játszanának akkor nagyon szét lenne tördelve a játék, és nem lenne meg a "varázsa".

Igen tudom, hogy az NBA egy más világ és hogy ezeket a dolgokat nem fújják le a show miatt, de.... Ezek a félhülye harmadik-negyedik csereemberek pár év vagy lehet, hogy pár hónap múlva Európában kötnek ki. Az első két hónapban teljesen használhatatlanok, mert ha pályára lépnek rájuk fújnak egy meccsen 5 lépéshibát, 3 kétszerindulást meg 3 rossz labdavezetést. Ezért is tartom rossz dolognak azt, hogy az NBA-ben nincsennek egyértelműen lefektetett szabályok, ha hatot akarsz lépni pattintás nélkül akkor hatot lépsz  ;D

Emlékszek amikor Curtis Jerrels-t leszerződtette a Partizan. Nagy erősítésként érkezett amerikából, aztán az első meccsén egyet pattintott- hármat lépett - egyet pattintott - hármat lépett.... Dule Vujosevic majdnem agyvérzést kapott a kispadon én meg majdnem megröptettem az új LCD TV-t  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum december 18, 2014, 12:23:11
Jó látni, hogy Karasev végre lehetőséget kap (mondjuk a mai pont nap kivétel). Nagyon sajnálnám, ha egy ilyen jó játékos ideje korán kikopna a ligából. Sajnos Shengeliával is ez történt, szerencsére viszont a lehető legjobb helyre került aztán. :ok: :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 18, 2014, 22:51:31
December 19., péntek:

02:00    Chicago Bulls - New York Knicks   1.07   9.15   

02:30    Houston Rockets - New Orleans Pelicans   1.52   2.60   

04:00    Sacramento Kings - Milwaukee Bucks   1.32   3.52   

04:30    Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder   1.72   2.17   

December 20., szombat:
               
01:00    Orlando Magic - Utah Jazz   1.60   2.40   

01:00    Philadelphia 76ers - Charlotte Hornets   2.75   1.47   

01:30    Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets   -   -   

01:30    Detroit Pistons - Toronto Raptors   3.40   1.33   

04:30    Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder   3.40   1.33


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum december 19, 2014, 01:33:29
Rondo --> Dallas!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum december 20, 2014, 00:48:52
Milicic barátunk :D
http://espn.go.com/video/clip?id=12052717&ex_cid=espnFB (http://espn.go.com/video/clip?id=12052717&ex_cid=espnFB)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum december 20, 2014, 17:53:10
Houston elég okosan rakja össze a padját, szinte a semmiért megszerezték Brewert és Shvedet is. 1 éve ilyenkor még szinte padjuk sem volt, most meg.. :redchug: De ütős lesz ez a nyugati PO :great: Kelet meg.. mintha kb az nb2 lenne. :noway:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 22, 2014, 06:11:18
December 23., kedd:

01:00    Charlotte Hornets - Denver Nuggets   
1.77   2.08   

02:00    Houston Rockets - Portland Trail Blazers   1.64   2.32   

02:30    Dallas Mavericks - Atlanta Hawks   1.38   3.40   

04:30    Golden State Warriors - Sacramento Kings   1.11   7.28


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum december 22, 2014, 23:25:12
NBA Power Rankings, 8. hét: Szintet lépett a Hawks

A két héttel ezelőtti erősorrendünkhöz képest az élen nem történt változás, már négy hete vezet a Warriors. Azonban komoly mozgások voltak az élmezőnyben. Hatalmasat lépett előre a Hawks, míg visszaesőben van a Spurs és a Cavs. Utóbbi gárda újfent kikerült a top10-ből.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-8-het-szintet-lepett-a-hawks (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-8-het-szintet-lepett-a-hawks)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jenci84 Dátum december 22, 2014, 23:30:00
Néztétek a bet kínálatot játékos speckókra? Van kint egy olyan, hogy Darren Collison (GS Warriors) passzai 5.5 felett / alatt, Collison meg ugye a Kingsben tolja.  El lehetne játszani, hogy megrakom underre és, ha bejön akkor szép csendben felveszem a nyereményt, ha elmegy, akkor meg hivatkozok arra, hogy elbaszták a csapatot. Szerintetek érdemes ilyennel szórakozni vagy ne nagyon erőltessem?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum december 22, 2014, 23:39:30
Idézetet írta: Jenci84 Dátum december 22, 2014, 23:30:00
Néztétek a bet kínálatot játékos speckókra? Van kint egy olyan, hogy Darren Collison (GS Warriors) passzai 5.5 felett / alatt, Collison meg ugye a Kingsben tolja.  El lehetne játszani, hogy megrakom underre és, ha bejön akkor szép csendben felveszem a nyereményt, ha elmegy, akkor meg hivatkozok arra, hogy elbaszták a csapatot. Szerintetek érdemes ilyennel szórakozni vagy ne nagyon erőltessem?

:redchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Irtis Dátum december 23, 2014, 15:06:06
Ne erőltesd, ha valamit elrontottak, akkor úgyis törölni fogják a fogadást.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum december 23, 2014, 15:17:07
Tenisszel jártam így korábban. Souza játszott, de Sousát írták ki. Végül mindegy volt, mert nyert.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lancer Dátum december 23, 2014, 17:54:42
Nemtudom ti jelentkeztetek e ilyenre de aki szereti a statokat annak igen jó lesz én már megkaptam a béta keyt. https://www.statmuse.com/nba/ (https://www.statmuse.com/nba/) Ha valakit esetleg érdekel irjon privátot.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum december 24, 2014, 06:03:31
Idézetet írta: alexthebest Dátum november 15, 2014, 12:57:23
Pl a Clippers ellen is rajta ment el a meccs. Nem bántom én, de a saját szobrát dönti...
Már mióta mondom hogy Kobe nélkül jó lenne a Lakers, erre még a családom is leszól  :) Én még frankón szurkolnék is nekik, Lin, Young, Boozer, Hill, elég faszántos. De ha mindent Kobe dob el úgy minek nekik szurkolni feleslegesen, ha jól is állnak, ő eltolja. Most nem játszik, alázzák a ligaelsőt  ;D :redchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum december 25, 2014, 13:13:56
Vlade!

www.youtube.com/watch?v=SEYrSawUAUI (http://www.youtube.com/watch?v=SEYrSawUAUI)




Josh Smith a Houstonban!
Rondo után újabb nagy név váltott csapatot. Ennyiért egyrészről megéri a Houstonnak (évi 2 millió), másrészről viszont hatalmas károkat okozhat. A Houstonnál eddig úgy ahogy jól működtek a dolgok. Stabil védekezés volt, és viszonylag jó támadójáték. Jöttek is szépen az eredmények. Azonban Smith tipikusan az az ember aki tönkretesz egy jól működő csapatot. Bomlasztó egyéniség az öltözőben, és hiába lesz most ott a haverja Howard, akkor se várok tőle sokat. Szerintem hatalmas rizikó a Rocketsnak, annak ellenére is, hogy mennyiért szerezték meg.
Mondjuk az kétségtelen, hogy ha Smith beválik, akkor ligaelitek lesznek védekezésben, és mindenki ellen eséllyel állnak ki egy PO csatára.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: RedMunchen2010 Dátum december 25, 2014, 20:28:07
Jól alakult a meccs, a nagy különbség miatt tudtam, hogy a fővárosiak már nem erőltetik majd az utolsó támadást.
Picit még fáj, hogy a Knicks kihagyta a második büntetőt + azt, hogy lepattanót pontra váltották.

Vége: 91-102.  :crazy:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum december 26, 2014, 19:40:26
NBA: Új időszámítás Detroitban

Az NBA ünnepi programját követően sincs megállás, az alapszakasz pénteki játéknapján újabb 11 mérkőzéssel folytatódnak a küzdelmek. Josh Smith távozása Detroitból komoly változásokat eredményezhet, most először lép pályára nélküle a Pistons. A tegnapi blamát követően a Magichez látogat a Cavs, míg a játéknap rangadója a Grizzlies - Rockets csata lesz.

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-uj-idoszamitas-detroitban (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-uj-idoszamitas-detroitban)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum december 27, 2014, 03:46:26
Lol, a bajnokság legjobb formában lévő csapata, hazai pályán, negyedet sem nyerve 30 pontos verésben részesül egy Buckstól.  :redchug: Hát mi lehetett ott?  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 27, 2014, 04:24:21
December 28., vasárnap:

01:00    Charlotte Hornets - Orlando Magic   1.45   2.88   

01:00    Washington Wizards - Boston Celtics   1.18   5.29   

02:00    Brooklyn Nets - Indiana Pacers   1.82   2.03   

02:00    Chicago Bulls - New Orleans Pelicans   1.21   4.65   

02:30    Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks   2.60   1.52   

03:00    Utah Jazz - Philadelphia 76ers   1.23   4.50   

04:00    Sacramento Kings - New York Knicks   1.38   3.23   

04:30    Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves   1.04   18.00


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum december 28, 2014, 12:15:29
Szépen megfogadtam, hogy a pihentebb Nets megveri a fáradt Pacerst...természetesen rommáverték őket. A meccs elején bealudtam biztos Nets vezetésnél,majd sima V lett a vége. Nemrég kezdtem el visszanézni a meccset, de rossz nézni a játékukat. Bogdanovic és Teletovic mégis mi az istent keres az NBA-ben? Ez a kérdés nem először foglalkoztat engem.
Bogdanovicnál már nem először vettem észre, ha egy komolyabb védekezést kap a nyakába akkor rendre 0-20%-os mezőnybeli hatékonysággal hozza le a meccset. Simán "képes" egy 0/5-re. Elhiszem, hogy első éve az NBA-ben, de ez Rubio-i hatékonyság néha (annyi különbséggel hogy Ricky tud 8-10 gólpasszt meccsenként meg 3 labdaszerzést meg jó védekezést, míg Bogdanovic semmit).
Teletovic szintén hasonló szitu, annyi különbséggel, hogy ő már harmadik évét tapossa a ligában, és néha egészen szépen játszik pár percig.
D-Willről pedig inkább ne is beszéljünk. Régebben kedvenceim közé tartozott, de amit az elmúlt években művel az kritikán aluli. Van egy két jobb meccse, amikor mindenkit levesz a pályáról, és meccseket dönt el, de a többin egy rakás fossal ér fel (és akkor még finom voltam).
Fogalmam sincs mit akar így a Brooklyn idén (talán PO első köre és ott sima 0-4). Kezdek egyre inkább arra hajlani, hogy Kidd jó edző csak a csapata volt szar. Garnett is stephensonozik, ahelyett, hogy odatenné magát. Lopezről már ne is beszéljünk.. 0/5 mezőnyből, és több labdát ad el egy meccsen, mint a Nike.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum december 28, 2014, 14:14:58
A Nets nagyon szar már a Celtics-től is kikaptak volna ha azok nem adnak le egy 10 pontos előnyt a végén. Jarret Jack jól játszik meg Plumlee-ban látok fantáziát a többi kuka, rendesen fel kéne forgatni azt a csapatot, hogy egyáltalán a keleten legyen esélyük.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum december 28, 2014, 14:31:32
Teletovicot, mint személyes kedvencemet hadd védjem meg. Vele csak az a baj, hogy nem vezér a csapatban, a jelenlegi szerepe meg nem fekszik neki. Ahol rá épülne a csapat, simán 20 felett átlagolna. Bogdanovic viszont számomra is rejtély.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum december 30, 2014, 09:01:52
December 31., szerda:

2014.12.31 1:00   Orlando - Detroit   
2.04   8.00   1.88

2014.12.31 1:30   Atlanta - Cleveland   -   -   -

2014.12.31 2:00   New Orleans - Phoenix   1.80   8.00   2.12

2014.12.31 2:00   Memphis - San Antonio   1.75   8.00   2.18

2014.12.31 2:00   Chicago - New Jersey   1.13   12.00   6.15

2014.12.31 2:30   Dallas - Washington   -   -   -

2014.12.31 3:00   Denver - L.A.Lakers   1.30   10.00   3.65

2014.12.31 3:00   Utah - Minnesota   1.30   10.00   3.65

2014.12.31 4:00   Portland - Toronto   -   -   -

2014.12.31 4:30   Golden State - Philadelphia   1.03   15.00   13.00

2014.12.31 19:00   Boston - Sacramento   -   -   -

2014.12.31 21:00   Indiana - Miami   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: jalo14 Dátum december 31, 2014, 17:08:57
Játékos teljesitményekre melyik irodánál van a legjobb,legszélesebb kinálat?

Előre is köszi a válaszokat.... :ok: :cya:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 01, 2015, 13:14:38
Idézetet írta: jalo14 Dátum december 31, 2014, 17:08:57
Játékos teljesitményekre melyik irodánál van a legjobb,legszélesebb kinálat?

Előre is köszi a válaszokat.... :ok: :cya:
Én a bet365-öt tudom biztosan ajánlani, azok közül ahol én is játszok, ott szokott lenni. Általában 18-19 óra körül kerülnek ki, játéknaptól függ, hogy hány mérkőzésről adnak szorzókat, általában 3-4-ről.
De ha minden igaz, az Unibetnél és a Bwinnél is vannak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Rudee Dátum január 01, 2015, 21:42:55
Idézetet írta: stdavid Dátum január 01, 2015, 13:14:38
Én a bet365-öt tudom biztosan ajánlani, azok közül ahol én is játszok, ott szokott lenni. Általában 18-19 óra körül kerülnek ki, játéknaptól függ, hogy hány mérkőzésről adnak szorzókat, általában 3-4-ről.
De ha minden igaz, az Unibetnél és a Bwinnél is vannak.

Unibeten van valoban, meccsenkent 3 jatekos pontjara lehet tippelni under/over rendszerbe. Viszont ha sok meccs van, akkor max 4-5 eseteben van ilyen lehetoseg. Ejjel pl csak 2 meccs lesz, igy van lehetoseg mindketton.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 05, 2015, 20:37:31
NBA Power Rankings, 10. hét: Már az élen a Hawks

Újabb változás történt az élen, a Hawks egészen az első helyig menetelt. Mindeközben a Mavs is nagyot lépett előre, ahogy a Spurs is kezd egyre feljebb lépni. Komoly visszaesést produkált a Raptors, és a Rockets, de új belépő ezúttal nincs a top10-ben.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-10-het-mar-az-elen-a-hawks (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-10-het-mar-az-elen-a-hawks)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum január 06, 2015, 05:59:26
Waiters az Oklahomában, Shumpert és JR Smith a Clevelandben. Az OKC szerintem jól járt, de a Cavs főleg Smith-szel nagyon rosszul járhat. Mondjuk annál nagyobb égés már nem leheta  dologból mint hogy ma kikaptak valami 17 pontos előnyről a Phillytől  ;D Na és a NYK mit akar most? Gyakorlatilag létszámra sincsenek meg, nemhogy minőségben  :D És akkor a Fishert akarják elküldeni...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: davixxx Dátum január 06, 2015, 07:43:50
(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10730245_815981781774367_8758346384952548785_n.jpg?oh=8b127aac1427309b1e23ee1453cf5e3c&oe=55348AA0&__gda__=1429127704_dbeee475c2b4c80e13fad67e52924e3e)

hehe:D Azért Shumpert meg JR. se olyan rossz, szerintem nem volt olyanrossz ez a csere :) (Azt is hozzáteszem, hogy havi 1 NBA meccset nezek kb. szóval javítsatok ki ha nem így van..) :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum január 06, 2015, 08:01:44
Idézetet írta: davixxx Dátum január 06, 2015, 07:43:50
(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10730245_815981781774367_8758346384952548785_n.jpg?oh=8b127aac1427309b1e23ee1453cf5e3c&oe=55348AA0&__gda__=1429127704_dbeee475c2b4c80e13fad67e52924e3e)

hehe:D Azért Shumpert meg JR. se olyan rossz, szerintem nem volt olyanrossz ez a csere :) (Azt is hozzáteszem, hogy havi 1 NBA meccset nezek kb. szóval javítsatok ki ha nem így van..) :D

Ez a kép mindent elmond  ;D Smith jó játékos, kb két éve volt is legjobb hatodik ember, de egy balhés f@sz, rohadt nagy egóval, ha belejön ész nélkül dobálja el a labdákat. De nem csípem ezt a Cavs-t szóval nem bánom  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 06, 2015, 11:27:03
Mindhárom csapat részéről jó csere. Cavs tulajdonképpen kapott egy jól védekező sg-t Irving mellé, plusz egy cserealapot a következő magashoz (szerintem Smith megy is tovább Mozgovért, ha nem sikerül megszerezni Dalembert a Cavsnek).Ha mégis maradna Smith akkor a padról meg nyugodtan bejöhet és dobálgathat majd kedvére, és néha még hasznára is lenne a csapatnak. Ha pedig nincs formában akkor Lebronék lebasszák őt (nem úgy, mint Melo akivel haverok és nem szóltak egymásnak semmiért..).
OKC nyert egy Waiters szinte ingyen, aki hiába van mostanság hulladék formában azért a potenciál megvan benne, plusz ha RJ elmenne akkor szinte ingyen jó pótlása lehet.
A Knicks meg okosan tankolt ezzel a cserével. Nekik erre a szezonra annyi is. Még lehet pár felesleget elpasszolnak (Buta olaszt..), és utána jöhet a nyári átigazolási szezon.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 06, 2015, 12:46:42
Lowry és Harden közben a hónap játékosai, keleten ill nyugaton. Mirotic meg Wiggins pedig a hónap újoncai, Budenholzer és Stotts pedig a hónap edzői.

Joel-Hans Embiid ‏@JoelEmbiid 
I told him to sign with us back in the summer and he didn't smh

Embiid ugye nyáron trollkodott már vele, hogy Lebron hozzájuk írjon alá.. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 06, 2015, 15:14:45
Idézetet írta: stdavid Dátum január 06, 2015, 12:46:42
Lowry és Harden közben a hónap játékosai, keleten ill nyugaton. Mirotic meg Wiggins pedig a hónap újoncai, Budenholzer és Stotts pedig a hónap edzői.

Joel-Hans Embiid ‏@JoelEmbiid 
I told him to sign with us back in the summer and he didn't smh

Embiid ugye nyáron trollkodott már vele, hogy Lebron hozzájuk írjon alá.. ;D

Mirotic ez az!!!!! Kár, hogy válogatott sosem lesz, max montenegrói, de azzal meg kitörölheti. :'(
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 06, 2015, 15:19:24
Idézetet írta: Greipel Dátum január 06, 2015, 15:14:45
Mirotic ez az!!!!! Kár, hogy válogatott sosem lesz, max montenegrói, de azzal meg kitörölheti. :'(
Sztem nagyon nem is érdekli őt a válogatott dolog, az Nba-ben elég szép kis karrier néz ki neki egyelőre. :great:
Bár ha Montenegrót annyira izgatja a dolog, azért az a Vucevic - Mirotic páros alkothatna a világversenyeken... És még ott van Pekovic is.

Ibakával volt ellentéte, vagy a szövkappal? Csak homályosan rémlik a sztori. :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 06, 2015, 15:30:16
Idézetet írta: stdavid Dátum január 06, 2015, 15:19:24
Sztem nagyon nem is érdekli őt a válogatott dolog, az Nba-ben elég szép kis karrier néz ki neki egyelőre. :great:
Bár ha Montenegrót annyira izgatja a dolog, azért az a Vucevic - Mirotic páros alkothatna a világversenyeken... És még ott van Pekovic is.

Ibakával volt ellentéte, vagy a szövkappal? Csak homályosan rémlik a sztori. :D

Ibakával. Ha jól emlékszem, ment volna a 2013-as EB-re, de garanciát kért rá, hogy ő lesz az a honosított játékos, akit majd visznek a spanyol vb-re. Ibaka mellett döntöttek, Miro pedig megsértődött ezen.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 06, 2015, 15:53:04
Amúgy állítólag Westbrook volt az egyik legjobb formában lévő irányító a külföldi szakértők szerint. Mi van ha nincs jó formában? Nagyon alázta őt Curry.

www.youtube.com/watch?v=ZurA01IYulE (http://www.youtube.com/watch?v=ZurA01IYulE#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 06, 2015, 17:19:10
Idézetet írta: Greipel Dátum január 06, 2015, 15:30:16
Ibakával. Ha jól emlékszem, ment volna a 2013-as EB-re, de garanciát kért rá, hogy ő lesz az a honosított játékos, akit majd visznek a spanyol vb-re. Ibaka mellett döntöttek, Miro pedig megsértődött ezen.
Mondjuk felpezsdítené az európai kosáréletet, ha Montenegro is komoly zászlóshajó lehetne vele, sztem PR szempontjából többet érne ez a választás. Azt vágom, hogy ott született, de nem tudom meddig élt ott.

De ebben a Bullsban nagyon jól megy neki és remekül illik oda! Újonc éve, de nem látszik rajta, elég hamar beilleszkedett, megszokta a közeget. Gasol pedig nem kis segítségére van ebben. :) És még ott van Noah is, szóval számodra is érdekes csapat lehet ez a Chicago. :) Európában még annyira nem figyeltem Miroticot, de már most az egyik kedvenc játékosom az Nba-ben.
:beerchug:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 08, 2015, 14:39:17
Egyértelműen az utóbbi napok legfontosabb híre az NBA-ből:
A végére pedig Nick Young. Kedden rendezték a 11. éves Lakers All-Access eseményt, amelyen természetesen ilyenkor a teljes csapat jelen van. Youngot arról kérdezték, honnan jött a Swaggy P becenév, mire ő annyit felelt: "Bibliai eredetű, benne van az Ótestamentumban. Ő volt a swag prófétája.".



Kevésbé fontos hír, hogy Mozgovot a Denver Clevelandbe cserélte, ezzel úgy néz ki, hogy megoldódott a Cavs magasember problémája egy időre.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 08, 2015, 15:08:13
Január 09., péntek:

2015.01.09 1:30   Toronto - Charlotte Bobcats   1.10   12.00   7.00

2015.01.09 2:00   New York - Houston   6.15   12.00   1.13

2015.01.09 4:30   Portland - Miami   1.25   10.00   4.20


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 10, 2015, 03:48:51
Trevor Booker over the head shot: Utah Jazz at Oklahoma City Thunder (http://www.youtube.com/watch?v=051qhS38_nQ#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 10, 2015, 15:51:00
Január 11., vasárnap:

2015.01.11 1:30   Toronto - Boston   
1.12   12.00   6.40

2015.01.11 1:30   Philadelphia - Indiana   -   -   -

2015.01.11 1:30   Detroit - New Jersey   1.52   9.00   2.60

2015.01.11 2:00   Chicago - Milwaukee   1.30   10.00   3.65

2015.01.11 2:00   Houston - Utah   1.14   12.00   6.00

2015.01.11 2:00   Minnesota - San Antonio   -   -   -

2015.01.11 4:00   Portland - Orlando   1.13   12.00   6.15

2015.01.11 21:00   Atlanta - Washington   -   -   -

2015.01.11 21:30   L.A.Clippers - Miami   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum január 10, 2015, 17:19:54
Rockets - Jazz meccsen sok pontot várok a Hawks - Wizards meccsen pedig vendég sikert.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 12, 2015, 14:14:49
Január 13., kedd:

2015.01.13 1:30   Toronto - Detroit   1.42   9.00   2.90

2015.01.13 1:30   New Jersey - Houston   2.90   9.00   1.42

2015.01.13 1:30   Boston - New Orleans   2.60   9.00   1.52


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: slices Dátum január 13, 2015, 10:17:15
Kell a cirkusz a népnek.. :)


https://www.youtube.com/watch?v=xtmpEPNiqB4 (https://www.youtube.com/watch?v=xtmpEPNiqB4)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 13, 2015, 11:58:20
Amúgy Garnettnél valami nem stimmel. Mostanában nem ez az első ilyen húzása (West fülbefújása, majd a vita), szerintem agyára ment az NBA. Pedig régebben bírtam, de úgy látszik nehezen tudja elviselni, hogy nem elit csapatban van.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 13, 2015, 12:33:24
Szeretnék bedobni egy érdekes témát.

www.youtube.com/watch?v=pOD5ufyFhsA (http://www.youtube.com/watch?v=pOD5ufyFhsA)



A videő elején Török Péter úr arról beszél, hogy nem tesz jót az NBA-nek, ha egy csapat sokáig bajnok, mert azzal romlik a sportág népszerűsége. 94-ben ugye megmondták Jordannek, hogy nem lehet bajnok ezért ki is hagyott két évet. Vajon ez más sportágakra is igaz? Mióta bevezették szinte minden otthonba a TV-s közvetítéséket mennyivel rosszabbodott a helyzet?
Az NBA-ben szinte minden évben más a bajnok (ritka még a duplázás is mostanság), fociban a BL-ben szinte mindig más nyer minden évben. Ez is az egyik oka ennek, vagy ennyire kiegyensúlyozott lett a mezőny? Pedig most is voltak nagy dinasztiák: Fociban: Milan korszak a 90-es években, Galaktikus korszak a 2000-es évek elején, Katalánok korszaka a 2000-es évek második felében. Kosárban: Spurs páratlan években, Lakers a 2000-es évek elején és végén, Miami..
Régebben a Puskás féle Real sorozatban nyerte a BL-t, vagy a Boston Celtics a 60-as években vagy a 80-as években a Lakers.
Tényleg ekkora a hatása szerintetek a TV-s közvetítéseknek, illetve a nézettségnek, hogy befolyásoljanak bajnokságokat?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: slices Dátum január 13, 2015, 13:47:34
Mióta a fotel szurkolókat  ki kell szolgálni és komoly bevételt generál a tv-nek nem lepődök meg.
Ugye az események kezdési időpontjait is a tv közvetítésekhez igazítják, mindenben ők diktálnak. :crazy:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 13, 2015, 15:00:53
Idézetet írta: slices Dátum január 13, 2015, 10:17:15
Kell a cirkusz a népnek.. :)


https://www.youtube.com/watch?v=xtmpEPNiqB4 (https://www.youtube.com/watch?v=xtmpEPNiqB4)

Tehát ezért játszott csak 4 percet. Csak néztem, mikor megláttam reggel aa boxscore-t.  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 14, 2015, 13:53:16
Mo Will meg élete estéjét csinálta. 52 pont karrier és NBA szezoncsúcs is egyben.  :great:  Legalább nekünk Minny drukkereknek ennyi örömünk legyen. ;D

www.youtube.com/watch?v=wkjRZ667tnE (http://www.youtube.com/watch?v=wkjRZ667tnE)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum január 16, 2015, 18:16:42
Az komoly.
Én mostanában Wiggins-el nyertem sokat. Amikor elkezdtem rakni a pontjaira, akkor a ponthatárt 14-re lőtték be, azóta már 20 under/ over van rá :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 19, 2015, 20:01:12
Január 19., hétfő:

21:30    Los Angeles Clippers - Boston Celtics   
1.09   7.76   

22:00    Golden State Warriors - Denver Nuggets   1.07   9.49   

23:00    Memphis Grizzlies - Dallas Mavericks   1.65   2.29   

23:30    Houston Rockets - Indiana Pacers   1.17   5.27   

23:30    New York Knicks - New Orleans Pelicans   3.50   1.32   

Január 20., kedd:
                  
01:30    Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls   1.61   2.37   

02:00    Milwaukee Bucks - Toronto Raptors   1.90   1.93   

04:00    Phoenix Suns - Los Angeles Lakers   1.17   5.40   

04:00    Portland Trail Blazers - Sacramento Kings   1.14   5.98



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 19, 2015, 20:54:28
NBA Power Rankings, 12. hét: Tovább szárnyal a Hawks

Két héttel ezelőtti erősorrendünkhöz képest nincs változás az élen. Továbbra is szárnyal a Hawks és a Warriors, s mindkét gárda magabiztosan vezeti a konferenciá. Azonban több változás is történt a top 10 összetételében: kiesett a széteső Raptors, illetve a leszálló ágban lévő Bulls, míg új belépő a Suns és a Wizards. Sokat lépett előre a Grizzlies és már a Spurs is ott van a dobogó közelében.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-12-het-tovabb-szarnyal-a-hawks (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-12-het-tovabb-szarnyal-a-hawks)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 22, 2015, 16:03:16
Számított erre valaki, hogy Jennings ennyit fejlődik egy hónap alatt? Potenciál eddig is benne volt, de fejben annyira nulla (volt?), hogy ezt nem gondoltam volna. 24 pont 21 gólpassz!

www.youtube.com/watch?v=_cYHvf5gyY8 (http://www.youtube.com/watch?v=_cYHvf5gyY8#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum január 22, 2015, 22:26:10
Szerintem nem változott még mindig egy alul méretezett SG, ha semmi se megy be akkor is erőlteti, így azért néha beficcen egy-egy 30 pontos meccs, de dobott már 50-et is a Bucks-ba. Jól védekező csapatok ellen nem igen tudja mit kéne csinálni, pedig ez a Pistons Drummond-al meg Monroe-val plusz a jól dobó kinti emberekkel egy kánaán lehetne egy pass first irányítónak de lehet rosszul gondolom.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lord Dátum január 24, 2015, 10:54:41
Where amazing happens....
http://www.youtube.com/watch?v=Sc3m3BwfylA&x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=1421914688#t=19 (http://www.youtube.com/watch?v=Sc3m3BwfylA&x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=1421914688#t=19)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 24, 2015, 11:04:54
És én ezt streamen élőben követtem, nem hittem el komolyan :D Volt még1 triplája, csak előtte faltolták és dobhatott kettőt, de már mindenki őrjöngött, hogy 4 pontos :D
Vicc, hogy a Kings még vezetett is, nemhogy meccsben volt, de ahogy beindult Klay, lebénultak ilyen hangulatban ők is.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 25, 2015, 14:29:19
Úgy néz ki, hogy eddig tartott a Detroit lendülete (sajnos). Brandon Jennings megsérült (nagy az esély rá, hogy Achilles szakadás, ami minimum fél év, de inkább 1..). Nem tudom, hogy a Drummond - Monroe páros hogy tudja majd ezt a sérülést ellensúlyozni. Ráadásul most január végéig jön számukra egy Toronto - Cleveland - Houston hármas, ami meg is pecsételheti a sorsukat.  :noway:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 25, 2015, 17:00:36
Szörnyű ez, egy részről végre megindult a Pistons, de Jennings problémás pályafutása is egyenesbe jött volna végre. Ha pedig nincs PO, esélyes, hogy nyáron Monroet is bukják. :(

Közben Alridge komoly áldozatot hozott, ezzel sztem eldőlt, hogy nyáron marad a Blazersnél a franchise arca!
Walker pedig MRI-re megy, lehet a Hornets feltámadásának is lőttek. :noway:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 25, 2015, 20:07:12
Teletoviccsal mi is történt pontosan? Nehezen értelmeztem a híreket, de annyit kiderítettem, hogy vége a szezonjának, és ha a legutóbbi meccsen a csapattal tart a repülőn, meg is halhatott volna.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 25, 2015, 20:11:27
Idézetet írta: Greipel Dátum január 25, 2015, 20:07:12
Teletoviccsal mi is történt pontosan? Nehezen értelmeztem a híreket, de annyit kiderítettem, hogy vége a szezonjának, és ha a legutóbbi meccsen a csapattal tart a repülőn, meg is halhatott volna.
Vérrögöt találtak a tüdejében, ezzel a szezonjának vége. Jobbulást neki!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 25, 2015, 20:14:14
Idézetet írta: Pozzato Dátum január 25, 2015, 20:11:27
Vérrögöt találtak a tüdejében, ezzel a szezonjának vége. Jobbulást neki!

Már-már kezdett teljesen belerázódni a ligába, remélem nem kerül veszélybe a pályafutása. Jobbulást!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum január 25, 2015, 21:07:30
Mit gondoltok, a kora esti meccsen James-ék behúzzák hazai pályán? :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum január 26, 2015, 19:10:57
Big Baby  ;D ;D

Glen Davis Falls On Fan | Clippers vs Suns | January 25, 2015 | NBA 2014-15 Season (http://www.youtube.com/watch?v=GjhuUsfYlR4#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 27, 2015, 06:45:02
Január 28., szerda:

2015.01.28 1:00   Indiana - Toronto   
2.35   -   1.62

2015.01.28 1:30   Miami - Milwaukee   1.55   -   2.50

2015.01.28 1:30   Detroit - Cleveland   3.40   -   1.33

2015.01.28 2:30   Dallas - Memphis   1.51   -   2.60

2015.01.28 4:30   L.A.Lakers - Washington   3.40   -   1.33

2015.01.28 4:30   Golden State - Chicago   1.20   -   4.70


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 28, 2015, 11:21:10
"A Cleveland Cavaliers dobóhátvédje, JR Smith David Aldridge-nek (nba.com) nyilatkozott. Smith elmondása szerint Clevelandben nagyon jól fog játszani, mert semmit nem lehet egyébként csinálni. Csak a kosárlabda és a videójátékok vannak, éjszakai élet egyáltalán nincs, ez pedig segíteni fog játékának. Visszatér oda, ahonnan jött, mert fiatalabb korában sem engedték meg neki soha, hogy esténként eljárjon bárhova. "

Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog hatalmas házibulikat szervezni  ;D

Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum január 28, 2015, 12:48:08
Curry-nek 3 eladott labdája volt a Bulls ellen, de az egyik sokba került..:P
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum január 28, 2015, 13:06:59
Idézetet írta: Jhanee Dátum január 28, 2015, 12:48:08
Curry-nek 3 eladott labdája volt a Bulls ellen, de az egyik sokba került..:P

Rose-ak meg karriercsúcs 11, mégis megnyerte a meccset  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 28, 2015, 17:58:58
NBA: Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Cleveland Cavaliers 8 (14.3%)
San Antonio Spurs 11 (19.6%)
Oklahoma City Thunder 7 (12.5%)
Chicago Bulls 8 (14.3%)
Los Angeles Clippers 2 (3.6%)
Houston Rockets 3 (5.4%)
Golden State Warriors 10 (17.9%)
Dallas Mavericks 3 (5.4%)
más 4 (7.1%)

Összes szavazó: 56

Lezártam a szavazást :) Az alapszakasz első fele alapján tehát a többség címvédést vár, de a Warriors is sokakat meggyőzött már az elején.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 28, 2015, 18:02:46
És ki is tettem egy új szavazást az MVP címről, talán nem korai már erről beszélni. :cya:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 28, 2015, 23:04:55
(http://a.espncdn.com/photo/2015/0128/nba_HaberstrohHCAchart_576x324.jpg)

Érdekes. :) Lassan már semmit sem számít a hazai pálya. De azért az irodáknál rendesen bekalkulálják, lehet érdemes ebből (is) profitot szedni. ;)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum január 29, 2015, 08:54:24
Január 30., péntek:

2015.01.30 1:00   Orlando - Milwaukee   2.50   -   1.55

2015.01.30 2:00   Memphis - Denver   1.25   -   4.00

2015.01.30 2:00   Indiana - New York   1.33   -   3.40

2015.01.30 4:30   L.A.Lakers - Chicago   4.00   -   1.25


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 29, 2015, 10:23:46
Uncle Drew lecsapott. 55 pont!

www.youtube.com/watch?v=vcNGt2CRzzw (http://www.youtube.com/watch?v=vcNGt2CRzzw#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Mago Dátum január 29, 2015, 20:55:56
Sziasztok, CBB-re szoktatok fogadni?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum január 29, 2015, 21:32:26
#TheReturn (http://www.youtube.com/watch?v=8_XhQPasGqk#ws)

Hát ez hatalmas. ;D :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 29, 2015, 21:37:22
Idézetet írta: stdavid Dátum január 29, 2015, 21:32:26
#TheReturn (http://www.youtube.com/watch?v=8_XhQPasGqk#ws)

Hát ez hatalmas. ;D :D
Jó arcok a Minnysek.  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum január 30, 2015, 11:55:52
Ki volt a nagyobb cancer a Lakers-nél Kobe vagy Swaggy? ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum január 30, 2015, 14:13:57
Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum január 30, 2015, 11:55:52
Ki volt a nagyobb cancer a Lakers-nél Kobe vagy Swaggy? ;D
Egyértelműen Swaggy  ;D
www.youtube.com/watch?v=LpliTgnFbbg (http://www.youtube.com/watch?v=LpliTgnFbbg#ws)


Megnéznék egy ilyen csapatról  "dokumentum" filmet vagy olyat ahol a mindennapjaikat követik : Arenas - JR. Smith - Swaggy - Beasley - Mcgee. cserék: Josh Smith, Blatche, Jennings, MWP, S.Jackson, Bynum.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 01, 2015, 12:23:50
Ugyan kikapott a Minny tegnap a Cavstől, de egy 8 fős rotációval dolgozva, ráadásul úgy hogy egy értelmes irányító se volt a csapatba, nem rossz teljesítmény. Pláne mert a harmadik negyedik meccsben voltunk. Wigginsről most már egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a jövő nagy nba játékos lesz. Sokan kétkedtek efelől, meg hogy megérdemli-e a first picket, de úgy gondolom bizonyított eleget. A föld legjobb játékosa ellen dobott 33 pontot parádés játékkal. Élményszámba ment ahogy az elején a kis buzi Love-on dobott két kettest (megérdemli a füttyszót Love). Végre van egy olyan játékosunk aki évek múltán a liga legjobbjai között lehet, és szupersztár kaliber. Mellé van egy tehetséges mag (Lavine, Dieng, Muhammad, Rubio), így akár végre elindulhat felfelé a minny (nemfogunk).




www.youtube.com/watch?v=AfYSbRKrLic#t=17 (http://www.youtube.com/watch?v=AfYSbRKrLic#t=17)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 01, 2015, 12:28:39
Amit beszéltünk, végül behúztam a Wiggins over, igaz a Love under is jött volna. :D
Én Wigginsről eddig csak a highlight videókat láttam, most teljes meccsen lestem, nagyon tetszett a játéka, bár nyilván, egy igazán jó teljesítményét fogtam ki. :) A mozgása, játéka nagyon hajaz a fiatal Kobera és T-Macre. :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 01, 2015, 12:42:18
Idézetet írta: stdavid Dátum február 01, 2015, 12:28:39
Amit beszéltünk, végül behúztam a Wiggins over, igaz a Love under is jött volna. :D
Én Wigginsről eddig csak a highlight videókat láttam, most teljes meccsen lestem, nagyon tetszett a játéka, bár nyilván, egy igazán jó teljesítményét fogtam ki. :) A mozgása, játéka nagyon hajaz a fiatal Kobera és T-Macre. :)
Jól tetted, simán jött (én végül meccs előtt gyorsan behúztam Love under, Wigginst nem mertem).   :ok:
Igazából a meccsek többségén így játszik, és ahogy írtad is, tényleg nagyon hajaz a játéka a fent említett úriemberekére. Még elférne rajta 3-4 kiló izom, de egyelőre úgy néz ki, hogy enélkül is jól játszik. Jól teremti meg a dobóhelyzeteket (emellett kiváló védő), és mióta megkapta a bizalmat Saunderstől azóta még jobb lett. Év elején még kicsit esetlen volt, de látszott benne a potenciál. Jót is tett neki a csere, mert ebben a Cavsben ő elkallódott volna. Remélem a visszatérő Martin nem veszi majd el előle a dobóhelyzeteket, és egy Rubio passzaival kiegészülve még jobb játékos lehet. Úgy dobál 25-30 pontokat, hogy nincs mellette egy normális first pass irányító. Ez azért nem rossz teljesítmény.
Január hónapban majdnem 20 pontot és 5 lepattanót átlagol. Szerintem év végére összehozza a 17 pont körüli átlagot, ami nem is rossz így első szezonjában, pláne mert sokszor first option volt támadásban.
Örülök ennek a Love - Wiggins cserének (Bennettnek még jobban hiszen van egy emberméretű szalmazsákunk, akin gyakorolhatnak a többiek edzésen), mert Loveról kezd bebizonyosodni, hogy csak egy túlhypeolt játékos volt. A minnynél nagyon kijönnek a védekezésbeli hiányosságai, és egyéb hibái is. Wigginsben viszont hatalmas potenciál rejlik (ahogyan Lavineban és Diengben is), és remélem ki is hozzák magukból.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 02, 2015, 23:14:44
Tippek hajnalra:
Washington - Charlotte
Tipp: +8,5 pont Charlotte
Erősség: 7/10
Odds: 1.76
http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13425 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13425)

Dallas - Minnesota
Tipp: +10,5 pont Minnesota
Erősség: 8/10
Odds: 2.00
http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13426 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13426)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2015, 10:12:24
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 02, 2015, 23:14:44
Tippek hajnalra:
Washington - Charlotte
Tipp: +8,5 pont Charlotte
Erősség: 7/10
Odds: 1.76
http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13425 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13425)

Dallas - Minnesota
Tipp: +10,5 pont Minnesota
Erősség: 8/10
Odds: 2.00
http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13426 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13426)

Közben megszakad az Atlanta győzelmi sorozata a Pelicans ellen.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2015, 20:17:32
Tippek:
New York - Boston
Tipp: New York
Odds: 1.95
Erősség: 9/10

http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13436 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13436)

Külön kitérnék a Bostonban zajló hóviharra, ami miatt járhatatlanok voltak az utak a városban. Nem hiszem, hogy ilyen körülmények között sok edzés szerveztek volna a Celticsnél.


Portland - Utah
Tipp: Utah +8,5 pont
Odds: 1.91
Erősség: 8/10

http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13437 (http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13437)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 03, 2015, 20:28:09
 Én a Pelicans-t nagyon éreztem hazaiba, de nem mertem rá elemzést írni. Szelvényen megjátszottam, mellé ment a LeBron 25.5 under, és a Toronto - Bucks 202.5 over...a Toronto meccset kicsit benéztem. Még a 160-at se érték el :D

Mindkét tipped tetszik :) Jó írások! Szerinted Philadelphia +11.5 jó lehet? Denver mostanában elég rossz formában van és nemhiszem, hogy nagyon megszórnák ma idegenbe a 76ers-t.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2015, 20:30:42
A Denver mostanában egy rakás sz*rral ér fel, de a Phillynél kidőlt Michael Carter-Williams. Szóval van a hendiben ráció, de én nem játszanám meg akkora téttel.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 03, 2015, 20:37:33
Klay Thompson 23.5 over?
Múltkor meg sem állt 52-ig :D Az a bizonyos 3. negyed :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 03, 2015, 20:41:36
Az a Utah hendi nekem is nagyon tetszik. A Knicks meccset meglesem, mert mikor láttam őket rendszeresen, hát kilátástalan volt az, nem tudom hova tenni ezt a jobb formát, amit mostanában hoznak. :D
Tv még itthon a Pistonst-Heatet adja, totál nobet. :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 03, 2015, 20:43:03
Idézetet írta: Coutinho Dátum február 03, 2015, 20:37:33
Klay Thompson 23.5 over?
Múltkor meg sem állt 52-ig :D Az a bizonyos 3. negyed :)
Az a harmadik negyed nem volt semmi. Én most azonban nem kockáztatnék. Akkor neki a bab is hús volt. Nem igazán láttam most jó player speceket.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: priest Dátum február 03, 2015, 20:46:32
Szerintem pontzuhatag lesz a meccsen en igy boven latok ra eselyt.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 04, 2015, 12:52:33
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 03, 2015, 20:17:32
Tippek:
New York - Boston
Tipp: New York
Odds: 1.95
Erősség: 9/10


Portland - Utah
Tipp: Utah +8,5 pont
Odds: 1.91
Erősség: 8/10
Rohadt Knicks. Amikor fogadok rájuk tuti, hogy kikapnak....
Közbe Odell húzott egyet. Jobban tolja, mint Lebron.  ;D

www.youtube.com/watch?v=3ISNzb8g4Xc (http://www.youtube.com/watch?v=3ISNzb8g4Xc#)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 04, 2015, 18:13:19
Főoldali cikk + két tipp benne!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-talpra-all-a-bulls (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-talpra-all-a-bulls)



Ezen kívül egy kombi estére 1 egységgel:
Minnesota  1.76
Thunder  2.30
Indiana 1.62
Eredő: 6,55
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 04, 2015, 21:37:24
Atlanta Hawks - Washington Wizards
Tipp: 1
Odds: 1.45

http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13448 (http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13448)

Houston Rockets - Chicago Bulls
Tipp: 209.5 under
Odds: 1.52
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum február 05, 2015, 05:05:33
A GSW védekezése -ahogy azt mostanában megszokhattuk- kissé szétesett  :D


* A Dallas 22 pontos előnye egy majd 6 perces pont nélküli szakasszal leadva 5-re, induljon a meccs. Aki teheti nézze, mert extázisban az Oracle  :ok:

** A szezon meccse (amit láttam is), Curry nagyon durván eldobta az agyát. Zsinórban 4 triplát vágott be, lesz vagy 45 pontos meccse. MVP!!!?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 05, 2015, 06:54:03
Február 06., péntek:

2015.02.06 1:00   Charlotte Bobcats - Washington   
1.83   -   2.00

2015.02.06 2:00   Cleveland - L.A.Clippers   1.45   -   2.80

2015.02.06 4:00   Sacramento - Dallas   2.55   -   1.53

2015.02.06 4:30   Portland - Phoenix   1.45   -   2.80


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum február 05, 2015, 10:25:48
Idézetet írta: alexthebest Dátum február 05, 2015, 05:05:33
A GSW védekezése -ahogy azt mostanában megszokhattuk- kissé szétesett  :D


* A Dallas 22 pontos előnye egy majd 6 perces pont nélküli szakasszal leadva 5-re, induljon a meccs. Aki teheti nézze, mert extázisban az Oracle  :ok:

** A szezon meccse (amit láttam is), Curry nagyon durván eldobta az agyát. Zsinórban 4 triplát vágott be, lesz vagy 45 pontos meccse. MVP!!!?

51 ponttal zárt:)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 05, 2015, 10:47:56
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 04, 2015, 18:13:19
Főoldali cikk + két tipp benne!

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-talpra-all-a-bulls (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-talpra-all-a-bulls)



Ezen kívül egy kombi estére 1 egységgel:
Minnesota  1.76
Thunder  2.30
Indiana 1.62
Eredő: 6,55
Ez szép volt  ;D
Főoldali tippek:
Houston - Chicago V  2.45   8/10
Boston - Denver  V  2.25  7/10

Bezzeg a kombi simán lejött  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 05, 2015, 11:43:33
Currynek meg bevertek egyet? Szép a szeme alatti rész  ;D

www.youtube.com/watch?v=55Z_SV1HvSg (http://www.youtube.com/watch?v=55Z_SV1HvSg)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 05, 2015, 13:13:14
A Houston Rockets dobóhátvédje, James Harden, illetve a teljes Atlanta Hawks kezdőötös (Jeff Teague, Kyle Korver, DeMarre Carroll, Paul Millsap és Al Horford) lettek január hónap játékosai nyugaton és keleten. A Hawks 17-0-val minden idők legjobb hónapját futotta - az első alkalom ez a liga történetében, hogy egy teljes kezdőötös kap egy ilyen díjat, és a 2002 október/novemberi Michael Finley, Dirk Nowitzki, Steve Nash trió mellett az egyetlen alkalom, amikor több mint egy játékos kapta az elismerést. Harden 11-6-ot ment a Rockets-cel, mialatt ő 25.8 pontot, 6.7 gólpasszt és 2.18 szerzett labdát átlagolt 42.6%-os triplamutatóval.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 05, 2015, 19:59:26
NBA: Csütörtökön négy rangadót rendeznek

Ma hajnalban négy mérkőzéssel folytatódnak az NBA küzdelmei. Nehéz meccsre számíthat a Hornets otthonában a Wizards, ahogy a Mavs sem mehet biztosra a Kings ellen. A játéknap rangadói azonban a Cavs - Clippers, illetve a Blazers - Suns derbik lesznek.

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-csutortokon-negy-rangadot-rendeznek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-csutortokon-negy-rangadot-rendeznek)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 06, 2015, 09:22:17
Február 07., szombat:

2015.02.07 1:00   Orlando - L.A.Lakers   
1.68   9.00   2.30

2015.02.07 1:00   Indiana - Cleveland   2.75   9.00   1.48

2015.02.07 1:00   New Jersey - New York   1.33   10.00   3.45

2015.02.07 1:30   Atlanta - Golden State   2.12   8.00   1.80

2015.02.07 1:30   Boston - Philadelphia   1.33   10.00   3.45

2015.02.07 1:30   Detroit - Denver   1.38   10.00   3.20

2015.02.07 1:30   Toronto - L.A.Clippers   1.75   8.00   2.18

2015.02.07 2:00   Oklahoma City - New Orleans   -   -   -

2015.02.07 2:00   Minnesota - Memphis   3.85   10.00   1.28

2015.02.07 2:00   Houston - Milwaukee   1.42   9.00   2.90

2015.02.07 3:00   Phoenix - Utah   1.42   9.00   2.90

2015.02.07 3:30   San Antonio - Miami   1.16   11.00   5.30



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 06, 2015, 10:25:46
Houston Rockets - Milwaukee Bucks
Tipp: 208.5 under
Odds: 1.52

http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13460 (http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=13460)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 06, 2015, 10:50:39
Pár hír a ligából:
Minden idők talán legerősebb mezőny gyűlt össze a tripladobó versenyen:
Stephen Curry, Klay Thompson, James Harden, Kyle Korver, Wesley Matthews, JJ Redick, Kyrie Irving és a címvédő Marco Belinelli. Hihetetlen névsor, és tényleg a liga legjobbjai vannak itt.

Adam Silver azt nyilatkozta, hogy természetesen a legjobb csapatokat akarják a rájátszásban látni, márpedig most kicsit kiegyensúlyozatlan a két főcsoport, így kicsit igazságtalan is. A commish az nba.com-nak elmondta, hogy van egy javaslat, miszerint a hat divíziógyőztes automatikusan kerülne be a PO-ba, utánuk pedig mérleg alapján a 10 legjobb csapat, függetlenül attól, melyik hol játszik. Szerinte ez megfontolandó felállás, és a PO-ba jutás meghatározása egyértelműen olyan része a ligának, ahol változtatniuk kell.


Vélemények?

Szerintem egészen jó ötlet, mert ami keleten megy az egy rossz vicc. Annyira gyenge az a főcsoport ha levesszük a 4-5 élcsapatot. Oké hogy elmúlt években nyert két bajnoki címet a Miami, de meg sem kellett magát erőltetni a rájátszás első (második) körében. Keleten van mint említett négy esetleg öt élcsapat, míg nyugaton 9-10. Röhej.
"Kis kutatómunka után megnéztem, hogy hányszor is fordult elő az elmúlt 11 évben az a szégyenletes dolog, hogy az egyik konferencia rájátszásról lemaradó alakulata a másik konferenciában helyet kapott volna a legjobb nyolc között. (Zárójelben, hogy az adott csapat hányadik helyezett lett volna a másik konferenciában.)

2014: Suns (holtversenyben 3.), Timberwolves (8.)
2013: Jazz (7.), Mavericks (8.)
2012*: –
2011: Rockets (6.), Suns (8.)
2010: Rockets (8.)
2009: Suns (5.)
2008: Warriors (4.), Trail Blazers (7.), Kings (8.)
2007: Clippers (holtversenyben 8.)
2006: Jazz (holtversenyben 6.)
2005: Timberwolves (holtversenyben 6.)
2004: Jazz (holtversenyben 4.), Trail Blazers (holtversenyben 5.), SuperSonics** (holtversenyben 8.), Warriors (holtversenyben 8.)

Az elmúlt tíz évben 18 (!) csapat maradt úgy le a rájátszásról, hogy a másik konferenciában bejutottak volna. Kell még röhejesebb statisztika? Mind a 18 csapat a nyugati konferenciában játszik/játszott. Legkirívóbb talán a 2004-es szezon, ahol 4 (!) csapat is bejutott volna keletről, ám az NBA térképének köszönhetően csak 82 meccset játszhattak."
A fenti listát a hosszabbítás.hu-ról másoltam. Elgondolkoztató, hogy mennyire gyenge a kelet. Van pár kiemelt csapatuk akiknél összeszedik a sztárokat (Boston, Miami, Cleveland), de a többiek harmatgyengék. Tulajdonképpen míg a keleti élcsapatok a rájátszás első körében pihennek, addig a nyugatiak már az első körben is kemény csatákat vívnak. Jót tenne a változás a ligának, és végre van egy ember aki talán meg is mert lépni ezt.
Ha változás lenne, akkor az idei PO így nézne ki:
Divízió győztesek:
Kelet: Toronto, Atlanta, Cleveland
Nyugat: Portland, Golden State, Memphis
+10 csapat sorrendben: Houston, Los Angeles Cl., Dallas, San Antonio, Washington, Chicago, Milwaukee, Phoenix, Pelicans, Oklahoma.
Jelenleg ez 10 nyugati és 6 keleti csapatot tartalmaz.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 06, 2015, 18:55:23
NBA: Még nem adta fel a Thunder

Tizenkét mérkőzéssel folytatódnak az NBA küzdelmei a pénteki játéknapon. Kiemelkedik mindenképp a Hawks - Warriors csúcsrangadó, de az OKC - Pelicans derbin is komoly csata lesz a rájátszásért. A Magic a Lakers ellen zárhatja le rossz sorozatát, míg a Clippersnek a Raptors otthonában kéne javítania.

Előzetes: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-meg-nem-adta-fel-a-thunder (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-meg-nem-adta-fel-a-thunder)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 07, 2015, 10:40:51
Rubio visszatért és 2-1 eddig (megszorongattuk a Dallast és megvertük a Memphist).  ;D Clutch volt a végén a gyerek és 89-85-nél beszórt egy triplát (  :o ) majd labdát szerzet, majd a fault után bedobta mindkét büntetőjét. Kiszűrődött egy kis fénynyaláb a kurvasötét alagút végén. Mondjuk így is rohadt sok meccset el fogunk bukni a szezon végéig, de jó látni hogy egy játékos ekkora hatással van a csapatára, és rögtön meccseket lehet vele nyerni.
Úgy gondolom anno Rubio csinált sztárt Loveból is. 2011-es szezonig egy 20 pontos év volt a legjobbja, aztán mikor megérkezett Ricky rögtön felszökött az átlaga 26-ra. Rengeteg open triplát dobhatott, és tulajdonképpen csak be kellett fejeznie azokat a támadásokat, amiket a spanyol felépített. Ezzel nem azt mondom, hogy Rubio világklasszis (mert közelében sincs), de az összes csapattársát jobb játékossá teszi. Ez egy fontos ismérve egy jó irányítónak.....és végre pontokat is szerez és nem tojt be a végén. Vezér tudott lenni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 08, 2015, 09:49:37
Február 08., vasárnap:

19:00    Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers   1.61   2.34   

21:30    Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers   1.11   7.80   

Február 09., hétfő:
                  
00:00    Charlotte Hornets - Indiana Pacers   1.77   2.08   

00:00    Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves   1.37   3.14   

00:00    Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks   1.76   2.09   

00:00    Orlando Magic - Chicago Bulls   3.20   1.36   

01:00    Houston Rockets - Portland Trail Blazers   1.56   2.43   

01:00    Toronto Raptors - San Antonio Spurs   1.98   1.83   

03:00    Sacramento Kings - Phoenix Suns   2.42   1.65


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 09, 2015, 02:23:04
Grizzlies!! 8)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum február 09, 2015, 05:42:09
Bulls kb fél percel a vége előtt -6-al szív erre lehozzák :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 09, 2015, 22:18:29
NBA Power Rankings, 15. hét: Beindult a Cavs is

Az All Star-gála hetéhez érkezve továbbra is a szezont eddig leginkább domináló Hawks, Warriors, Grizzlies trió helyezkedik el a dobogón. Erősen kapaszkodik viszont már a Cavs erre a hármasra, míg nyugaton hatalmas a csata a pályaelőnyt jelentő helyekért.

Erősorrend: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-15-het-beindult-a-cavs-is (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-15-het-beindult-a-cavs-is)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 10, 2015, 11:25:42
Grat a legendának  :ok:
(https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1798538_10152684244950060_4829975137064051975_n.jpg?oh=2972629e2a74681b29fd784e33b50202&oe=5563C6C0&__gda__=1432326800_2abe0d003c1e7797394118b1c98ab3aa)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 11, 2015, 10:52:58
Február 12., csütörtök:

01:00    Orlando Magic - New York Knicks   1.58   2.53   

01:30    Boston Celtics - Atlanta Hawks   3.67   1.29   

01:30    Detroit Pistons - San Antonio Spurs   3.06   1.39   

01:30    Toronto Raptors - Washington Wizards   1.49   2.66   

02:00    Cleveland Cavaliers - Miami Heat   1.11   6.87   

02:00    Milwaukee Bucks - Sacramento Kings   1.32   3.75   

02:00    Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors   4.53   1.21   

02:00    New Orleans Pelicans - Indiana Pacers   1.65   2.30   

02:00    Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies   1.38   3.09   

02:30    Dallas Mavericks - Utah Jazz   1.61   2.37   

04:00    Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers   1.05   9.70   

04:30    Los Angeles Clippers - Houston Rockets   1.61   2.36   


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 11, 2015, 18:58:46
NBA előzetes

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-hardenek-esteje (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-hardenek-esteje)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lord Dátum február 11, 2015, 19:13:36
Tudtommal Ellis játszani fog, már most is csak "Questionable" a státusza, ami az esetek kb 95%-ában sima pályára lépést szokott jelenteni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 11, 2015, 19:15:23
Idézetet írta: Lord Dátum február 11, 2015, 19:13:36
Tudtommal Ellis játszani fog, már most is csak "Questionable" a státusza, ami az esetek kb 95%-ában sima pályára lépést szokott jelenteni.
Köszi. Mikor utána néztem, meg írtam cikket még biztos hiányzónak írták mindenhol.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum február 12, 2015, 03:53:41
A Boston egyetlen egyszer vezetett az Atlanta ellen, a legvégén  :laugh: Jól éreztem hogy bűzlik ott valami  :police: Na jöjjön már a Houston meccs, mert bealszok...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 13, 2015, 18:47:49
A gálát adja valamelyik csatorna?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 13, 2015, 18:51:36
Sajna nem :(
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 13, 2015, 18:54:16
Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum február 13, 2015, 18:47:49
A gálát adja valamelyik csatorna?
Hétfő hajnali kettőkor a főmeccsről a Sport1 közvetít élőben!
Előzetes pedig ma este várható róla.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 13, 2015, 18:59:54
Köszönöm!  :ok:
Azt hittem ma lesz, így tárgytalan: a superbowl és az nhl all star után már nem vállalok be újabb éjszakai kalandot.  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum február 14, 2015, 00:59:58
Csak én gondolom, hogy Exum túl van hypeolva? Nagyon gyengén dob ami mondjuk Rubiora is igaz volt de ő klasszisokkal jobban lát a pályán és hozza helyzetbe a társait. Persze nagyon fiatal és biztos fejlődik de számomra akkor is érthetetlen.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum február 14, 2015, 22:54:23
Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum február 14, 2015, 00:59:58
Csak én gondolom, hogy Exum túl van hypeolva? Nagyon gyengén dob ami mondjuk Rubiora is igaz volt de ő klasszisokkal jobban lát a pályán és hozza helyzetbe a társait. Persze nagyon fiatal és biztos fejlődik de számomra akkor is érthetetlen.

Nem csak. Igaz kevés NBA-t nézek, Exumot is csak a vb-n láttam, de még abból a középszerű ausztrál válogatottból sem tűnt ki.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 15, 2015, 13:31:19
Minnesotásként mondom, nem zártunk rossz hétvégét. Wiggins újonc meccs MVP, Lavine pedig zsákolóbajnok. Utóbbi szerintem az egyik legjobb gyakorlatsort mutatta be az elmúlt éveket nézve.
Curry behúzta nem is akármilyen teljesítménnyel a triplát, de a skill challenge egy vicc volt. Sajnos a legnagyobb fogalmatlan nyert, ezzel bebizonyítva, hogy egy PG-nek nem kell tudni labdát vezetni, és passzolni. Beverley egyik passza sem volt elsőre sikeres, ráadásul még a labdavezetéssel is akadtak problémái, de a háromból két trojkát bedobott elsőre és ezzel nyert. Na meg rohadt nagy szerencsével. Atlantából elég lett volna ha elhívják Korvert (igaz nem PG), ő is simán megnyerte volna, mert labdát vezetni meg passzolni tud annyira mint Beverley, és ő is bedobta volna a triplákat. Azon gondolkoztam h vajon tudja-e Beverley, hogy milyen rendezvényen volt? Mert nem volt túl tiszta a tekintete  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 15, 2015, 23:29:29
Lavine elképesztő volt :o Láttam nyáron róla több videót még a draft kapcsán, szóval tudtam, hogy egy igen atletikus, "highlights-főszereplő" érkezik a ligába, de ez még engem is meglepett milyen könnyedén húzta be ezeket. :great: Tuti volt még a tarsolyában 2-3 tuti, de sajnos Oladipo a végére nagyon elfogyott, pedig amivel kezdett az szintén kiemelkedő volt.
A görögnek kár, hogy az első nem jött be, nem kis húzás lett volna az is, onnan a 2. kör is komolytalan lett.
Eléggé le volt írva előre a dunk contest, én sem vártam túl sokat, de amit Lavine letett, az bármikor megállta volna a helyét.

A tripladobón habár hatalmas mezőny volt, de számomra ez nem tud látványos, vagy izgalmas lenni, monoton dobómasinák. :D Mondjuk az kemény, hogy Matthews 22 ponttal nem fért oda a döntőbe. :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 18, 2015, 13:44:12
Utólag is Isten éltesse minden idők legjobbját!

www.youtube.com/watch?v=LAr6oAKieHk (http://www.youtube.com/watch?v=LAr6oAKieHk)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 18, 2015, 21:30:11
Heti Shaqtin: Nyertünk még egy díjat (Minny): Breweré lett a félév legrosszabb zsákolása.  :great:
Knight pedig megérdemli az elismeréseket. Nála szerencsétlenebb játékost nem láttam a sporttörténelemben.  ;D
www.youtube.com/watch?v=1SKgi0XSTCU (http://www.youtube.com/watch?v=1SKgi0XSTCU)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: ncis88 Dátum február 18, 2015, 22:28:01
Ez a Knight.. sirva röhögök
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 19, 2015, 08:52:25
Február 20., péntek:

02:00    Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks   
1.46   2.76   

04:30    Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs   2.15   1.72


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 19, 2015, 21:42:11
Oklahoma és Spurs páros tetszik ma.
A Thundernek nagyon kell a győzelem. Nem maradhatnak le a PO-ról!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 19, 2015, 22:31:53
Nap elején már kezdtem hinni benne, majd délutánra biztosra vettem hogy visszatér. Szóval:
Kevin Garnett újra a Minnesotában!
(http://www.basketsession.com/wp-content/uploads/2013/12/Kevin-Garnett.jpg)

Tudom már rég nem az a pali mint a Minnys években, de nagyon örülök, hogy innen vonul vissza. Ő egy legenda. Lehet nem bír már 20 percet a pályán, de marketing értéke hatalmas, és szerintem összes hazai meccsünk teltházas lesz, és én meg is nézem mindet (nem mintha eddig sokat kihagytam volna).
Szerintem hatalmas upgrade lesz az öltözőben és a pályán Garnett. Kulcsszituációkban biztosan segíti a csapatot, és szerintem jó pár nagy győzelmet aratunk idén.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Coutinho Dátum február 20, 2015, 09:59:57
Ajándék volt az 1.50 az OKC győzelemre.
Ibaka 21 pont, 22 lepattanó. Nem gyenge.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum február 20, 2015, 11:52:13
Phoenix mit csinált és miért?  :D Mindkét Dragic a Miamiba, elment Thomas is, meg jött Knight a sérülése óta nulla Granger illetve pár első körös pick. Pozzato vagy valaki, ez mire volt jó?  :D

A Bucks viszont egyre komolyabb lesz.  :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 20, 2015, 12:14:19
Idézetet írta: alexthebest Dátum február 20, 2015, 11:52:13
Phoenix mit csinált és miért?  :D Mindkét Dragic a Miamiba, elment Thomas is, meg jött Knight a sérülése óta nulla Granger illetve pár első körös pick. Pozzato vagy valaki, ez mire volt jó?  :D

A Bucks viszont egyre komolyabb lesz.  :ok:
A Suns megszabadult Dragicéktól, mert már nem érezték jól magukat ott. Gorannak problémái voltak a Sunsal és várható volt a csere. Dragic meg Thomas egy rinyagép volt semmi más. Semmi se volt jó nekik, ráadásul Thomas még szar is volt. Dragicra nem lehet egy franchiset felhúzni, és ő szabad kezet akart támadásban, meg több lehetőséget. Ezt a Miamiban meg is fogja kapni. Jött egy tehetséges Knight, aki ugyan ritka szerencsétlen játékos, de van benne potenciál, és nem rinyál ha nem játszhat annyit, vagy nem kap annyi labdát. Sztem nem volt ez annyira rossz csere a Sunsnak. A Bucksnak már annál inkább. A Miami meg jól járt, mert végre kaptak egy normális irányítót, aki megkaphatja a karmesteri pálcát, és egy szinte biztos PO-s csapatban játszhat.


Bucks meg erre a szezonra le is mondhat a PO-ról. Egyedül Knight vitte a csapatot, innentől nekik annyi. Ők egyértelműen ezzel a cserével a jövő csapatát akarják építeni. MCW egy hulladék lesz, Plumleenak az önbizalmát meg fel kell építeni...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum február 20, 2015, 12:29:02
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 20, 2015, 12:14:19
A Suns megszabadult Dragicéktól, mert már nem érezték jól magukat ott. Gorannak problémái voltak a Sunsal és várható volt a csere. Dragic meg Thomas egy rinyagép volt semmi más. Semmi se volt jó nekik, ráadásul Thomas még szar is volt. Dragicra nem lehet egy franchiset felhúzni, és ő szabad kezet akart támadásban, meg több lehetőséget. Ezt a Miamiban meg is fogja kapni. Jött egy tehetséges Knight, aki ugyan ritka szerencsétlen játékos, de van benne potenciál, és nem rinyál ha nem játszhat annyit, vagy nem kap annyi labdát. Sztem nem volt ez annyira rossz csere a Sunsnak. A Bucksnak már annál inkább. A Miami meg jól járt, mert végre kaptak egy normális irányítót, aki megkaphatja a karmesteri pálcát, és egy szinte biztos PO-s csapatban játszhat.


Bucks meg erre a szezonra le is mondhat a PO-ról. Egyedül Knight vitte a csapatot, innentől nekik annyi. Ők egyértelműen ezzel a cserével a jövő csapatát akarják építeni. MCW egy hulladék lesz, Plumleenak az önbizalmát meg fel kell építeni...

Így már érthető a Suns, bár sztem nem lesz ebből PO. A Bucks jó lesz, csak még nem biztos hogy idén. MCW-től sokat várok, végre nem egy utolsó csapatban van. Inglis, Parker, Giannis az állat, reményteljes.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 20, 2015, 12:39:10
Idézetet írta: alexthebest Dátum február 20, 2015, 12:29:02
Így már érthető a Suns, bár sztem nem lesz ebből PO. A Bucks jó lesz, csak még nem biztos hogy idén. MCW-től sokat várok, végre nem egy utolsó csapatban van. Inglis, Parker, Giannis az állat, reményteljes.
Jól felépítik a jövő szempontjából a Bucksot. Van egy tehetséges fiatal edzőjük. Jó kis csapat lesznek, csak még egy ponterős ember kell nekik.
MCW nagyon sokat sérült az a baj. Ha ezt rendbe tudják hozni, lehet vele majd mit kezdeni. Plusz Kidd is jó hatással lehet rá. Nehéz dolga lesz a Sunsnak, pláne hogy a Thunder is beleerősített. 
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum február 20, 2015, 14:15:52
Az OKC Jackson-ért komolyabb csomagot kapott mint a PHX a Dragic + Thomas kombóért. A Philly meg no komment, inkább küldjék le őket a D-League-be.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum február 21, 2015, 00:14:33
Idézetet írta: Pozzato Dátum február 20, 2015, 12:14:19
A Suns megszabadult Dragicéktól, mert már nem érezték jól magukat ott. Gorannak problémái voltak a Sunsal és várható volt a csere. Dragic meg Thomas egy rinyagép volt semmi más. Semmi se volt jó nekik, ráadásul Thomas még szar is volt. Dragicra nem lehet egy franchiset felhúzni, és ő szabad kezet akart támadásban, meg több lehetőséget. Ezt a Miamiban meg is fogja kapni. Jött egy tehetséges Knight, aki ugyan ritka szerencsétlen játékos, de van benne potenciál, és nem rinyál ha nem játszhat annyit, vagy nem kap annyi labdát. Sztem nem volt ez annyira rossz csere a Sunsnak. A Bucksnak már annál inkább. A Miami meg jól járt, mert végre kaptak egy normális irányítót, aki megkaphatja a karmesteri pálcát, és egy szinte biztos PO-s csapatban játszhat.


Bucks meg erre a szezonra le is mondhat a PO-ról. Egyedül Knight vitte a csapatot, innentől nekik annyi. Ők egyértelműen ezzel a cserével a jövő csapatát akarják építeni. MCW egy hulladék lesz, Plumleenak az önbizalmát meg fel kell építeni...
A Dragic-csere még nagyon jó, Thomas cserélése is okés, ha igazak a hírek, hogy ő csak bomlasztott.. De mondjuk már őt is kb bagóért odaadták, az a Cavs pick nagyon kései, Thornton meg csak spórolás kb.
Ez a Knight dolog sztem érthetetlen. Egy tök értékes cetlit (Lakers-pick), Plumleet és a lehetőséghez sem jutó Ennis is oda, hát megértem a Suns fanokat a tegnapi után miért lőnék főbe magukat. :redchug: Ha ez előtt megállnak, még mindig van tehetségük bőven, értékes celti, rugalmasság nyárra, és még az apró reménysugár a PO-ra.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 23, 2015, 18:05:15
Február 24., kedd:


2015.02.24 1:30   Miami - Philadelphia   1.22   13.00   4.80

2015.02.24 2:00   Chicago - Milwaukee   1.26   13.00   4.30

2015.02.24 2:00   Houston - Minnesota   1.22   13.00   4.80

2015.02.24 2:00   New Orleans - Toronto   2.65   -   1.50

2015.02.24 3:00   Utah - San Antonio   2.95   13.00   1.45

2015.02.24 3:00   Phoenix - Boston   1.35   13.00   3.50

2015.02.24 3:00   Denver - New Jersey   2.10   13.00   1.82

2015.02.24 4:30   L.A.Clippers - Memphis   1.53   -   2.55


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum február 23, 2015, 21:50:51
Idézetet írta: csacsa44 Dátum február 23, 2015, 18:05:15
Február 24., kedd:



2015.02.24 2:00   New Orleans - Toronto   2.65   -   1.50




Tippek, vélemények?


Raptors-ra hol adnak ekkora oddsz-ot?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: szorzatos Dátum február 24, 2015, 00:21:01
Már sehol, de napközben több helyen is volt, Paddy-nél 1.60 is.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Bradley Tamás Dátum február 24, 2015, 23:06:09
Február 25.

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers  OCThunder  -5.5  1.80  :ok:
Dallas Mavericks - Toronto Raptors  első 20 pontig Mavericks  1.64  :ok:
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers  211.5 alatt  1.5  :ok:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum február 26, 2015, 18:02:26
www.youtube.com/watch?v=EdN0CUTsVuo (http://www.youtube.com/watch?v=EdN0CUTsVuo)



Amúgy eléggé megvertük a Wizardsot. Azt hiszem ők nem állnak rosszul keleten.
Reményeim szerint jó helyen választunk a Drafton, és egy Rubio-Lavine-Wiggins-Dieng fiatal maggal, és rutinos öregekkel (Garnett, esetleg Martin) és a draftról egy tehetséges fiatallal jövőre megindulunk felfelé. Mióta visszatért három kezdőnk eléggé biztató a csapat játéka.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum február 27, 2015, 11:58:33
Február 28., szombat:

2015.02.28 1:00   Philadelphia - Washington   
4.25   -   1.23

2015.02.28 1:00   Indiana - Cleveland   2.65   -   1.50

2015.02.28 1:30   Atlanta - Orlando   1.11   -   7.00

2015.02.28 1:30   Boston - Charlotte Bobcats   1.75   -   2.12

2015.02.28 1:30   Detroit - New York   1.07   -   9.00

2015.02.28 1:30   Toronto - Golden State   1.85   -   1.98

2015.02.28 2:00   New Orleans - Miami   2.05   -   1.80

2015.02.28 2:00   Memphis - L.A.Clippers   1.45   -   2.80

2015.02.28 2:00   Houston - New Jersey   -   -   -

2015.02.28 2:00   Chicago - Minnesota   1.35   -   3.30

2015.02.28 3:00   Denver - Utah   -   -   -

2015.02.28 4:00   Sacramento - San Antonio   2.65   -   1.50

2015.02.28 4:30   Portland - Oklahoma City   1.50   -   2.65

2015.02.28 4:30   L.A.Lakers - Milwaukee   2.95   -   1.42


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 01, 2015, 14:36:51
Hatalmas videó. Főleg a vége.
www.youtube.com/watch?v=nLsakt8mrYk (http://www.youtube.com/watch?v=nLsakt8mrYk)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 02, 2015, 00:39:04
Lebron  ;D ;D ;D ;D
Lehoz egy fain kis meccset, OT Houston ellen 104-103-ra megy a Rockets, utolsó támadásnyi idő, Lebron viszi rá, megcsinálja a cselt, betör a palánk alá, és jön a fault. Két büntetőt kap, minimum egyet kéne bedobnia, hogy újabb hosszabbításra mentse, de a "Király" kihagyja mindkettőt.  ;D ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum március 05, 2015, 19:03:13
Westbrook amit mostanában művel fenomenális.. bár nem hiszem, hogy sok esélye lenne az MVP címre az OKC helyezése végett és hogy kihagyta a szezon elejét..
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 05, 2015, 19:13:03
Jóformán semmi esélye nincsen, hiába teljesít fantasztikusan. Jordan is hozott ilyen számokat egyik idényében, mégse lett MVP mert akkoriban a Bulls nem volt elit csapat. Nagy valószínűséggel Curry vs Harden csata lesz. Reményeim szerint előbbi nyer (eléggé magas oddson fogtam őt szezon elején, így értékelném, ha megnyerné), és erre jó is esély van jelen pillanatban. Ha Lebroné nem jönnek fel nagyon az Atlantára, akkor mást nem látok aki beleszólhatna a küzdelembe.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum március 08, 2015, 23:26:38
https://www.youtube.com/watch?v=Zc0sUbhAQ-w (https://www.youtube.com/watch?v=Zc0sUbhAQ-w)
ez kész :o :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum március 09, 2015, 11:44:09
Március 10., kedd:

00:00    Charlotte Hornets - Washington Wizards   
1.71   2.16   

00:30    Atlanta Hawks - Sacramento Kings   1.13   6.13   

00:30    Miami Heat - Boston Celtics   1.81   2.03   

01:00    Chicago Bulls - Memphis Grizzlies   2.53   1.53   

01:00    Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans   1.78   2.07   

02:00    Denver Nuggets - New York Knicks   1.21   4.51   

03:00    Phoenix Suns - Golden State Warriors   3.05   1.41   

03:30    Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves   1.29   3.78


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2015, 10:31:32
Heti erősorrendből megtudhatjátok melyik csapat hogy áll, kik a sérültek és kire vár nehéz hét.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-17-het-westbrook-megallithatlan (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-17-het-westbrook-megallithatlan)

NBA cikk érkezik délután fele a holnapi meccsekből!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 11, 2015, 21:43:56
NBA, csütörtöki játéknap:
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-paul-megallthatja-westbrookot (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-paul-megallthatja-westbrookot)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum március 12, 2015, 07:52:46
Március 13., péntek:

00:00    Indiana Pacers - Milwaukee Bucks   1.29   3.61   

00:00    Washington Wizards - Memphis Grizzlies   1.88   1.92   

02:00    Utah Jazz - Houston Rockets   1.88   1.92   

02:30    San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers   1.91   1.90   

03:30    Los Angeles Lakers - New York Knicks   1.32   3.42


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 13, 2015, 22:27:24
NBA szombat hajnalra!
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-ujra-nyernek-paulek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-ujra-nyernek-paulek)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 15, 2015, 15:13:25
NBA vasárnapi mérkőzések!
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-kanadaban-nyerne-a-portland (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-kanadaban-nyerne-a-portland)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum március 16, 2015, 06:09:47
Március 17., kedd:

00:00    Indiana Pacers - Toronto Raptors   1.46   2.75   

00:00    Washington Wizards - Portland Trail Blazers   1.75   2.10   

00:30    Boston Celtics - Philadelphia 76ers   1.18   5.03   

01:00    Miami Heat - Cleveland Cavaliers   2.94   1.43   

01:00    Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets   2.05   1.80   

01:30    Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder   1.65   2.24   

02:00    Utah Jazz - Charlotte Hornets   1.50   2.61   10

03:30    Golden State Warriors - Los Angeles Lakers   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 16, 2015, 16:41:35
Minnesota - Brooklyn  V   1.69   9/10
Nagyon ritkán szoktam veretni a saját csapatomat, pláne hazai pályán, de most kénytelen vagyok. Ez a tipikus leadható mérkőzés. Olyan ami annyira fel se tűnik majd senkinek sem. Volt egy trade februárban, melynek keretein belül visszakerült Brooklynból a Minnesota legendája Kevin Garnett. Végre hazatért KG, még akkor is nagy gesztus volt ez a Netstől, ha már Garnett közel sincs olyan nagy formában, mint régen. Young ment helyette, aki nem találta helyét a Wolvesnál, és el is akart menni. A Wolves mostanában "sérülés" miatt több kulcsemberét is pihentette, de emögött inkább a tankolás áll. Kell a minél rosszabb mutató, és Saunders (edző, elnök és minden egyben) belátta, hogy ezt Rubioékkal nem megoldható. Ha a Rubio-Martin-Wiggins-Garnett-Pekovic ötös játszott, akkor még Portlandet is megverték, és ez a tankolás szempontjából nem volt túl biztató. Így az utóbbi meccseken szépen elkezdték gyűjteni a vereségeket. Ez a meccs elvileg nyerhető lenne számukra, de szerintem nem fogják annyira odatenni magukat. Garnett, Rubio, Pekovic és Neal játéka kérdéses, és én esélyesnek tartom, hogy az összes játékos kiüli a meccset. A Wolves még így is tartozik a Netsnek (Garnettet a Nets sehova se engedte el, pedig sok helyről hívták az elmúlt évben, de végül a Wolves ajánlatára igent mondtak), és ezt egy ilyen vereséggel le is tudhatnák. Ez a vendég siker olyan 1.55-ig játszható, annál lejjebb már nincs benne érték.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 17, 2015, 09:52:35
NBA Power Rankings
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-18-het-irving-es-a-cavs-parades-hete (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-18-het-irving-es-a-cavs-parades-hete)

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 16, 2015, 16:41:35
Minnesota - Brooklyn  V   1.69   9/10
Nagyon ritkán szoktam veretni a saját csapatomat, pláne hazai pályán, de most kénytelen vagyok. Ez a tipikus leadható mérkőzés. Olyan ami annyira fel se tűnik majd senkinek sem. Volt egy trade februárban, melynek keretein belül visszakerült Brooklynból a Minnesota legendája Kevin Garnett. Végre hazatért KG, még akkor is nagy gesztus volt ez a Netstől, ha már Garnett közel sincs olyan nagy formában, mint régen. Young ment helyette, aki nem találta helyét a Wolvesnál, és el is akart menni. A Wolves mostanában "sérülés" miatt több kulcsemberét is pihentette, de emögött inkább a tankolás áll. Kell a minél rosszabb mutató, és Saunders (edző, elnök és minden egyben) belátta, hogy ezt Rubioékkal nem megoldható. Ha a Rubio-Martin-Wiggins-Garnett-Pekovic ötös játszott, akkor még Portlandet is megverték, és ez a tankolás szempontjából nem volt túl biztató. Így az utóbbi meccseken szépen elkezdték gyűjteni a vereségeket. Ez a meccs elvileg nyerhető lenne számukra, de szerintem nem fogják annyira odatenni magukat. Garnett, Rubio, Pekovic és Neal játéka kérdéses, és én esélyesnek tartom, hogy az összes játékos kiüli a meccset. A Wolves még így is tartozik a Netsnek (Garnettet a Nets sehova se engedte el, pedig sok helyről hívták az elmúlt évben, de végül a Wolves ajánlatára igent mondtak), és ezt egy ilyen vereséggel le is tudhatnák. Ez a vendég siker olyan 1.55-ig játszható, annál lejjebb már nincs benne érték.

Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum március 17, 2015, 13:45:04
Ma jó lehet a Detroit hendi ha a Grizzlies pihenteti Gasolt meg Randolphot plusz több mint valószínű, hogy Conley se játszik. Tudom, hogy megy a tankolás a Pistonsnál sorozatban buktak 10 meccset de abból 7 idegenben volt, hazai pályán egy tartalékos Memphis ellen nem hiszem, hogy leadják a meccset.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum március 18, 2015, 10:03:30
Március 19., csütörtök:


2015.03.19 0:00   Philadelphia - Detroit   -   -   -

2015.03.19 0:00   Cleveland - New Jersey   -   -   -

2015.03.19 0:30   Miami - Portland   2.20   13.00   1.75

2015.03.19 0:30   Toronto - Minnesota   -   -   -

2015.03.19 1:00   Dallas - Orlando   -   -   -

2015.03.19 1:00   Oklahoma City - Boston   1.35   13.00   3.50

2015.03.19 1:00   Milwaukee - San Antonio   -   -   -

2015.03.19 1:00   Chicago - Indiana   1.82   13.00   2.10

2015.03.19 3:00   Sacramento - L.A.Clippers   -   -   -

2015.03.19 3:30   Golden State - Atlanta   -   -   -

2015.03.19 3:30   Utah - Washington   1.61   13.00   2.45


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 20, 2015, 20:22:43
NBA: Szombat hajnali meccsek
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-kuzdelem-a-rajatszasert (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-kuzdelem-a-rajatszasert)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum március 25, 2015, 04:37:43
Március 26., csütörtök:

00:00    Charlotte Hornets - Brooklyn Nets   1.60   2.36   

00:00    New York Knicks - Los Angeles Clippers   11.18   1.04   

00:00    Orlando Magic - Atlanta Hawks   3.68   1.29   

00:00    Washington Wizards - Indiana Pacers   1.62   2.32   

00:30    Boston Celtics - Miami Heat   1.49   2.56   

01:00    Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers   2.08   1.76   

02:00    Denver Nuggets - Philadelphia 76ers   1.13   5.90

02:30    San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder   1.31   3.40   

03:00    Phoenix Suns - Sacramento Kings   1.25   3.81


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum március 25, 2015, 18:54:47
NBA, csütörtöki játéknap!
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-megint-osszeomlik-a-toronto (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-megint-osszeomlik-a-toronto)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 01, 2015, 06:18:58
Április 02., csütörtök:

01:00    Charlotte Hornets - Detroit Pistons   1.49   2.67   

01:00    Orlando Magic - San Antonio Spurs   4.00   1.26   

01:00    Washington Wizards - Philadelphia 76ers   1.13   6.37   

01:30    Boston Celtics - Indiana Pacers   1.56   2.39   

01:30    New York Knicks - Brooklyn Nets   5.10   1.18   

02:00    Houston Rockets - Sacramento Kings   1.11   7.05   

02:00    Milwaukee Bucks - Chicago Bulls   2.64   1.48   

02:00    Minnesota Timberwolves - Toronto Raptors   4.38   1.22   

02:00    Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks   1.66   2.24   

03:00    Utah Jazz - Denver Nuggets   1.56   2.48   

04:00    Portland Trail Blazers - Los Angeles Clippers   1.67   2.25

04:30    Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans   3.66   1.28

Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 01, 2015, 13:50:17
Kommentár nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=LHdahxlUPac (https://www.youtube.com/watch?v=LHdahxlUPac)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 01, 2015, 17:04:18
Két cikk, egyikben a heti erősorrend, másikban az NBA csütörtöki játéknapja.
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-fontos-meccsek (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-fontos-meccsek)

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-22-het-megtort-az-oklahoma (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-power-rankings-22-het-megtort-az-oklahoma)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 04, 2015, 06:55:26
Április 05., vasárnap:

01:00    Charlotte Hornets - Philadelphia 76ers   
1.27   3.80   

01:30    Atlanta Hawks - Brooklyn Nets   1.23   4.28   

01:30    Detroit Pistons - Miami Heat   1.87   1.95   

01:30    Toronto Raptors - Boston Celtics   1.64   2.32   

02:30    Dallas Mavericks - Golden State Warriors   2.52   1.54   

02:30    Milwaukee Bucks - Orlando Magic   1.28   3.71   

03:00    Denver Nuggets - Los Angeles Clippers   3.74   1.28   

04:00    Phoenix Suns - Utah Jazz   1.81   2.01   

04:00    Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans   1.47   2.68


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 04, 2015, 18:44:05
NBA vasárnap hajnali meccsekről:
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-meglepetes-ereje (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-meglepetes-ereje)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 05, 2015, 10:59:00
Április 05., vasárnap:

19:00    Oklahoma City Thunder - Houston Rockets   1.79   2.05   

21:30    Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls   1.24   4.13   

Április 06., hétfő:
                  
00:00    Indiana Pacers - Miami Heat   1.51   2.67   

01:00    San Antonio Spurs - Golden State Warriors   1.54   2.57   

01:30    New York Knicks - Philadelphia 76ers   1.93   1.89   

03:00    Sacramento Kings - Utah Jazz   1.90   1.95   

03:30    Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers   7.04   1.10


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum április 05, 2015, 12:26:39
Megraktam  a Detroitot pre tippbe negyedik:negyed közepen elmentem aludni hogy sima buko  a tipp, erre reggel  arra kelek lehoztak. Mit muveltek a végén nemtudom :D

Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum április 06, 2015, 10:26:54
PG is back  :coolsmiley:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 09, 2015, 06:44:10
Április 10., péntek:


2015.04.10 2:00   Miami - Chicago   1.83   -   2.00

2015.04.10 4:30   Golden State - Portland   1.20   -   4.75



Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum április 13, 2015, 00:48:01
Basszus, röhögni akartam egy jót a Nuggets meccsen, erre azt kellett látnom, hogy Shaq kedvencét kirakták a keretből >:(

All Javale McGee Clips on Shaqtin A Fool | 2011/12 & 12/13 Regular Season (http://www.youtube.com/watch?v=et3LTKx2OaA#ws)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Gold Rush Dátum április 15, 2015, 14:20:55
Emberfeletti ,amit ez Curry gyerek művel.
Értem én, hogy edzés meg hasonlók, de 94/100 hárompontos, ebből 77 zsinórban?
Nem gondolom, hogy az NBA-ben valaha volt hasonló shooter...

http://bleacherreport.com/articles/2431091-report-stephen-curry-made-77-consecutive-3-pointers-in-practice-hit-94-of-100 (http://bleacherreport.com/articles/2431091-report-stephen-curry-made-77-consecutive-3-pointers-in-practice-hit-94-of-100)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum április 15, 2015, 22:59:34
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy a Raptors ma leadja a meccsét? Ha biztosak abban, hogy sikerrel veszik az első playoff párharcukat, akkor egy mai vereséggel elkerülhetik a Cavs-et és megkaphatják a verhetőbbnek tűnő Hawks-ot. Az a 6-os szorzó meg eléggé vonz :D

Szerk.: nincs.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: iLogic Dátum április 16, 2015, 00:24:47
Közben rájöttem, hogy a világ leglátványosabb bundája lenne, ha nyerne a Hornets. Viszont közben találtam egy másik meccset, amit könnyebb szívvel fogok rakni.
Ha a Nets nyer 2-kor, a Pacers-nek is kell, ha be akarnak jutni a rájátszásba. Ellenfelük az a Memphis, ahol Allen és Conley hiányozni fog, Gasol játéka meg kérdéses. A hazaiaknak is van tétje a meccsnek, hiszen ha a Spurs és/vagy a  Rockets kikapna, Ők meg nyernének, úgy megszerezhetnék az ötödik helyet. Ha viszont mindkét rivális nyer, úgy a Memphis-nek tök mindegy lesz a meccs végeredménye. A Memphis - Indiana 3:30-kor kezdődik, a másik három meccs kettőkor. Nem hiszem, hogy a Memphis bevetné Gasol-t, ha nyernek a riválisai, a Pacers viszont kaparni fog.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum április 16, 2015, 06:54:02
Sajnalom az OKC-t es az Indianat, Indiana kezdett belelendulni, sokkal jobb lenne a play off egy Pakerssel es egy Okcval...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 17, 2015, 06:32:04
Április 18., szombat:

2015.04.18 18:30   Toronto - Washington   
1.55   13.00   2.65

2015.04.18 21:30   Golden State - New Orleans   1.12   15.00   7.00

Április 19., vasárnap:

2015.04.19 1:00   Chicago - Milwaukee   1.28   13.00   4.20

2015.04.19 3:30   Houston - Dallas   1.40   13.00   3.20

2015.04.19 21:00   Cleveland - Boston   1.12   15.00   7.00

2015.04.19 23:30   Atlanta - New Jersey   1.13   15.00   6.50

Április 20., hétfő:

2015.04.20 2:00   Memphis - Portland   1.55   13.00   2.62

2015.04.20 4:30   L.A.Clippers - San Antonio   1.95   13.00   1.95


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 17, 2015, 14:09:52
Idézetet írta: soptei.gergo Dátum április 16, 2015, 06:54:02
Sajnalom az OKC-t es az Indianat, Indiana kezdett belelendulni, sokkal jobb lenne a play off egy Pakerssel es egy Okcval...

Pelicans sokkal jobb a Durant nélküli OKC-től. A Warriors 30-al verné az OKC-t semmi értelme nem lenne, a Pelicans viszont hozhat szoros meccseket. Pacer vagy Nets meg tök mind1 a Hawks 4-0-ra veri mindkettőt.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 18, 2015, 19:03:34
NBA Rájátszás!

Keleti beharangozó: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-keleti-focsoport-beharangozo (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-keleti-focsoport-beharangozo)

Nyugati beharangozó: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-nyugati-focsoport-beharangozo (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-nyugati-focsoport-beharangozo)

Első játéknap: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-elkezdik (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-elkezdik)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 21, 2015, 15:47:37
NBA rájátszás, szerda hajnali meccsek:
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-texasi-derbi (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-texasi-derbi)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 21, 2015, 23:21:10
Április 22., szerda:


2015.04.22 1:00   Cleveland - Boston   1.12   14.50   7.15

2015.04.22 2:00   Toronto - Washington   1.49   12.75   2.84

2015.04.22 3:30   Houston - Dallas   1.44   13.00   3.05

Április 23., csütörtök:

2015.04.23 1:00   Atlanta - New Jersey   1.17   14.50   5.63

2015.04.23 2:00   Memphis - Portland   1.41   13.00   3.18

2015.04.23 4:30   L.A.Clippers - San Antonio   1.83   12.50   2.12

Április 24., péntek:

2015.04.24 1:00   Boston - Cleveland   -   -   -

2015.04.24 2:00   Milwaukee - Chicago   2.50   -   1.55

2015.04.24 3:30   New Orleans - Golden State   3.00   -   1.40


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 22, 2015, 16:52:44
Rondo bevágta a durcát, így nem igen lesz Dallas továbbjutás, szerintem max 1 meccset nyernek.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum április 22, 2015, 18:17:10
Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum április 22, 2015, 16:52:44
Rondo bevágta a durcát, így nem igen lesz Dallas továbbjutás, szerintem max 1 meccset nyernek.

amúgyse volt rá sok esély:D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 22, 2015, 18:55:56
Előzetes
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-felall-a-padlorol-a-bajnok (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-felall-a-padlorol-a-bajnok)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 22, 2015, 21:11:19
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 22, 2015, 18:55:56
Előzetes
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-felall-a-padlorol-a-bajnok (http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-felall-a-padlorol-a-bajnok)

Miért veszel a buki által adott hendin 1-1,5 pontot?  :) Ez hosszú távon jelentős nyereség kiesés. Nem tudom vissza szoktad-e nézni, hogy az esetek hány százalékában döntő az a +1 pont?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 22, 2015, 21:20:53
Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum április 22, 2015, 21:11:19
Miért veszel a buki által adott hendin 1-1,5 pontot?  :) Ez hosszú távon jelentős nyereség kiesés. Nem tudom vissza szoktad-e nézni, hogy az esetek hány százalékában döntő az a +1 pont?
Nekem ez ilyen megszokássá vált. Az évek alatt kialakult tapasztalatok alapján, mert nagyon sokszor egy ponton múlott, hogy bejöjjön a tippem. Sokszor buktam azzal, hogy a bukik által használt határral játszottam, így lemondtam erről. Van, hogy túlbiztosítom a dolgot, ez tény. Sokszor azonban azon a 1-2 esetleg három ponton múlik, hogy lejöjjön a tipp. Inkább nyerek egy 5%-al kevesebbet, mint elbukjam a 100%-ot.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 23, 2015, 23:16:52
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 22, 2015, 21:20:53
Nekem ez ilyen megszokássá vált. Az évek alatt kialakult tapasztalatok alapján, mert nagyon sokszor egy ponton múlott, hogy bejöjjön a tippem. Sokszor buktam azzal, hogy a bukik által használt határral játszottam, így lemondtam erről. Van, hogy túlbiztosítom a dolgot, ez tény. Sokszor azonban azon a 1-2 esetleg három ponton múlik, hogy lejöjjön a tipp. Inkább nyerek egy 5%-al kevesebbet, mint elbukjam a 100%-ot.

Előfordul, hogy azon a pár ponton múlik de a kérdés, hogy milyen időközönként, mert simán lehet, hogy egymás után kétszer is pont az dönt aztán hónapokig közelében sincs az eredmény a megadott hendinek, így pedig hosszú távon sokkal többet buksz a gyengébb odds miatt.
Azért jó ha az adott határon játszol, mert ott áll legközelebb az odds 2-höz, ha hosszú távon kicsivel 50% felett tudsz tippelni már nyersz. A bukik adnak egy határt de sokszor közelébe sincs az eredmény és igazából nekik az nem is számít, ők egy olyan határt akarnak kitenni amelyiknél mindkét oldalra közel azonos pénzt fognak felrakni, így ők mindenképpen nyernek.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum április 24, 2015, 06:21:08
Lol, GSW  :o :o ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum április 24, 2015, 08:08:06
Április 25., szombat:

2015.04.25 1:00   Dallas - Houston   2.01   12.50   1.92

2015.04.25 2:00   Washington - Toronto   1.56   12.50   2.65

2015.04.25 3:30   San Antonio - L.A.Clippers   1.58   12.50   2.60

2015.04.25 21:00   New Jersey - Atlanta   2.26   12.50   1.73

Április 26., vasárnap:

2015.04.26 1:30   Milwaukee - Chicago   -   -   -

2015.04.26 2:00   New Orleans - Golden State   -   -   -

2015.04.26 4:30   Portland - Memphis   1.65   13.00   2.40

2015.04.26 19:00   Boston - Cleveland   -   -   -

2015.04.26 21:30   San Antonio - L.A.Clippers   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 25, 2015, 20:44:12
A Nets ma akár nyerhet is, a Blazers-el egyetemben.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: mikisun Dátum április 25, 2015, 22:04:38
San Antonio le is zárja holnap ezt a párharcot úgy néz ki.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 28, 2015, 09:54:32
Deron hatalmasat játszott. Azok a triplák a végén...Kegyetlen. Ideje volt már.
www.youtube.com/watch?v=GJ3Eypj5jGk (http://www.youtube.com/watch?v=GJ3Eypj5jGk#ws)



Bulls és Rose hozta az elvártat és kikaptak otthon. Rose visszatért régi játékához, és rajta ment el a meccs. Volt meccs, mikor magasztaltam a teljesítményét, de mivel képtelen konstans jól játszani (sőt egymás után nincs két közepes meccse sem), így szerintem ő nem való FP-nek. Ezt ideje belátnia a Bulls vezetésének. Megtörték őt a sérülések (ami érthető is), és az, hogy túl fiatalon lett szupersztár. Mivel játékán sokat nem változtatott a sérülések óta, így óhatatlan, hogy majd megint bekövetkezik neki egy hosszabb pihenő. Kár érte, mert lehetett volna Duranték mellett még egy klasszis, de neki inkább csak fellángolásai vannak.
Kíváncsi vagyok, hogy a Bulls-Rockets-Memphis trióból melyik ír történelmet, és esik ki 3-0-ról. Utóbbiban ha Conley visszatér nem sok fantáziát látok, de első kettőben annál inkább. A Dallasnak jót tett Rondoék kiesése, mert így kaptak két küzdő játékost. Ez talán összeránthatja a társaságot, bár eléggé erős a Rockets. A Bulls, meg önmagát fogja megverni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum április 28, 2015, 10:24:24
Rose ha nem sérül meg folyamatosan, már alighanem gyűrűje lenne. Hatalmas playa volt, akkor kezdtem újra nézni NBA-t, amikor MVP volt. Nagy kár érte  :'(
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum április 28, 2015, 16:05:47
Mit gondoltok a ma esti Clippers-Spurs meccsről?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum április 28, 2015, 16:28:03
Idézetet írta: Szurki Dátum április 28, 2015, 16:05:47
Mit gondoltok a ma esti Clippers-Spurs meccsről?

Adok kapok mérkőzés.. nehéz megmondani.
Fogadás szempontjából nálam biztosan nobet
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: lacuss Dátum április 28, 2015, 16:30:07
Idézetet írta: Szurki Dátum április 28, 2015, 16:05:47
Mit gondoltok a ma esti Clippers-Spurs meccsről?

Őszintén remélem az X-et, már csak az kell a kosár döntetlenes szelvényemre  :yeah:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 28, 2015, 16:35:35
Idézetet írta: Szurki Dátum április 28, 2015, 16:05:47
Mit gondoltok a ma esti Clippers-Spurs meccsről?
A Clippersnél a mentális előny, de Coach Pop csapatát sosem szabad leírni. Ahogy a második és a harmadik meccsen is, úgy a következő kettő vagy három meccs valamelyikén biztosan megtalálják a Clippers (Paul-Griffin-Jordan) ellenszerét. Clippersnél legutóbb működött az, ami eddig nem (zárás-leválás, kettő-kettőzések). Nálam ez a meccs hatalmas kérdőjel. Ha Leonard formában lesz, és Parkerék tudják tartani az átlagos szintet akkor újra elveheti a pályaelőnyt a Clippers, de nálam ez a meccs nobet. Talán a hatodik találkozóban több érték lesz, mint ebben.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum április 28, 2015, 19:58:30
Én lehet, hogy teszek a Spurs-re jobbnak látom a Spurst több téren is. A Clippersnél CP3-tól klasszis kell nélküle bukták a meccset, aztán legutóbb Austin Rivers-től volt egy 7/8 na ilyen se lesz többet. A mentális előny se biztos, hogy a Clippernél van most visszahozták egyenlőre mert az előző meccsről tudták, hogy must win, így most kicsit lenyugodnak. A Spurs-nél pedig pont az ellenkező most ők vannak abban a helyzetben, hogy össze kell magukat kapni ha tovább akarnak menni.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum április 28, 2015, 22:33:36
Azt hiszem a kimenetelt jobb békén hagyni a Clippers-Spurs meccsen. A lélektani előny, az új lendület  a hazaiak oldalán, de nem hinném hogy a Spurs szeretne visszamenni 7. meccsre LA-be :)
Spurs ellen amúgy is utálok tenni, pláne eredménykényszer mellett, én inkább a hazaiakat érzem.. de Pop mester bármikor képes a győzelembe vezetni a fiait.
Houston-Dallas?
Az oddsok alapján inkább a Dallas sikerben látok értéket.
Szerintetek lezárja a párharcot a Rockets?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum április 29, 2015, 06:52:28
Megy a hack-a-Jordan ezerrel :D Lehet hogy így még délben is játszani fognak.  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum április 29, 2015, 10:01:18
Idézetet írta: alexthebest Dátum április 29, 2015, 06:52:28
Megy a hack-a-Jordan ezerrel :D Lehet hogy így még délben is játszani fognak.  :D
Jordan jól elszúrta a Clippers wint.  ;D ;D
Ebből is látszik, hogy a kosárhoz ész is kell, neki pedig abból nem sok jutott.  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum április 29, 2015, 11:20:03
Idézetet írta: Pozzato Dátum április 29, 2015, 10:01:18
Jordan jól elszúrta a Clippers wint.  ;D ;D
Ebből is látszik, hogy a kosárhoz ész is kell, neki pedig abból nem sok jutott.  ;D

Azért Griffin teljesítménye is hagy némi kívánnivalót maga után a 2. félidőben.. :noway:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum április 29, 2015, 11:29:10
Idézetet írta: Jhanee Dátum április 29, 2015, 11:20:03

Azért Griffin teljesítménye is hagy némi kívánnivalót maga után a 2. félidőben.. :noway:

Na igen, de most azon a pöcin, meg a kihagyott büntetőkön elment a meccs  ;D Ez olyan hogy most Rose-t ekézik, mert elcseszte a 4. meccset, most meg már 3-2 és a Cavs pihenten vár.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum április 29, 2015, 11:36:43
Kedvelem Paul játékát, de ezzel a csapattal nem hiszem, hogy sokra fogja vinni
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum április 30, 2015, 23:54:23
Szerintem a San Antonio van annyira rutinos gárda hogy kétszer egymás után nem adják le az előnyt, és lezárják a párharcot. Ti mit gondoltok? Van még annyi szufla a Paulékban hogy ismét nyerjenek idegenben a Spurs ellen, és 7. meccs következzen?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum május 01, 2015, 06:15:08
Remélem kiesnek ezek a f#sszopók a picsába , ekkora fos játékot letenni az asztalra...amekkoŕa tetűládàk LA-ben pedig egy laza 10 essel továbbmennek
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 01, 2015, 09:34:01
Mi volt itt az éjjel?  :D A Bucksban senki nem dobott 8 pontnál többet  ;D Spurs  ;D Ekkora balfék csapatot. Ha tovább is mennek (mert szerintem azért továbbmennek), akkor sem lesz ebből gyűrű. Esélytelen.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Gold Rush Dátum május 01, 2015, 10:32:50
Az elmúlt két évben biztos nem volt olyan rekord, hogy egy csapat ilyen arányban dobta túl a HC-t (50,5 ponttal). A Bulls-nak most sikerült 3,5 pontos favoritként 54-gyel nyernie.  :o
Utóljára 2013 végén volt egy Knicks-Celtics meccs, amikor a Celtics 5,5pontos underdogként 41-gyel nyert (114-73-ra), azaz 46,5 ponttal nyert a HC-hez képest.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum május 01, 2015, 12:48:48
Nincsenek szavak tényleg a Spursre. :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: junglefever Dátum május 01, 2015, 13:29:24
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 01, 2015, 09:34:01
Mi volt itt az éjjel?  :D A Bucksban senki nem dobott 8 pontnál többet  ;D Spurs  ;D Ekkora balfék csapatot. Ha tovább is mennek (mert szerintem azért továbbmennek), akkor sem lesz ebből gyűrű. Esélytelen.
Errol a Milwaukee-rol eszembe jutott ejjel az a South Park resz, amikor a sracok annyira unjak a nyari baseball ligajukat, hogy elkezdenek arra jatszani, hogy kiessenek mihamarabb. Persze nekik ott nem sikerult ilyen jol.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum május 02, 2015, 14:03:08
Az a vicc h ez a Spurs simán képes arra h idegenben nyerje a 7. meccset. A rutin és a játékerő szerintem egyértelműen mellettük szól és most már a nyomás is inkább Paulékon van. Ti mit vártok az estétől? Én Spurs győzelmet bár könnyen lehet h hajnalban megint jövök majd szidni őket :-D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 02, 2015, 14:23:47
Én is Spurs győzelmet várok de tuti szoros lesz.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lord Dátum május 02, 2015, 14:40:00
Én szurkolok a Clippers-nek. Aki a SAS otthonában, az ő szempontjukból 2-3-as állásnál győzni tud, az az én szememben jobban megérdemli a továbbjutást.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 02, 2015, 16:15:23
Talán nincs is a Clippersnél ellenszenvesebb csapat az NBA-ben, a nevetséges flopok mellett sunyi ütésekkel operálnak plusz folyamatosan rinyálnak a bíróknak. Minden csapatba jut egy-két hulladék akinek ezek a játék részét képezik (pl JR Smith) de max a padról szállnak be, a Clippersnél pedig a kezdő 5-ben vannak.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Gold Rush Dátum május 02, 2015, 20:36:13
Idézetet írta: Szurki Dátum május 02, 2015, 14:03:08
Az a vicc h ez a Spurs simán képes arra h idegenben nyerje a 7. meccset. A rutin és a játékerő szerintem egyértelműen mellettük szól és most már a nyomás is inkább Paulékon van. Ti mit vártok az estétől? Én Spurs győzelmet bár könnyen lehet h hajnalban megint jövök majd szidni őket :-D

NBA-ben a 7-ik  meccseket kb. 80%-ban a hazai csapat nyeri. Sportfogadói szempotból semmi érték nincs a mai meccsben, nézőként viszont annál több (ráadásul tudjuk,hogy a vedég csapat a Spurs, így az első mondatom értelmét is veszti). Nem akarok senkit sem lebeszélni, de inkább nézőként involválja magát, mint fogadóként.  :cya:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Szurki Dátum május 03, 2015, 04:47:51
Vonuljatok nyugdíjba Spursös gechik!!!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 03, 2015, 05:06:42
Kár érte, túl sok 3-as esett be a Clippersnek. A végén meg a fault Duncan-en amikor CP3 középtávolit dobott egy vicc volt, hiába adták vissza a következő támadásban, az nagyon nem kellett volna.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum május 03, 2015, 07:21:53
Hala Isten kiesett ez kocsog Popo banda  :beerchug: :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 03, 2015, 07:25:49
Idézetet írta: soptei.gergo Dátum május 03, 2015, 07:21:53
Hala Isten kiesett ez kocsog Popo banda  :beerchug: :great:

Így is van, kell egy kis új szín a PO-ba. Csak halkan jegyzem meg: évek óta mondogatják, kiöregedett a Spurs gerince - úgy néz ki ez most következett be. Egy meccsen voltak tisztán jobbak a szűk rotációval játszó Clippersnél, akiket ezek után akár söpörhet is a Houston  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: soptei.gergo Dátum május 03, 2015, 07:36:52
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 03, 2015, 07:25:49
Így is van, kell egy kis új szín a PO-ba. Csak halkan jegyzem meg: évek óta mondogatják, kiöregedett a Spurs gerince - úgy néz ki ez most következett be. Egy meccsen voltak tisztán jobbak a szűk rotációval játszó Clippersnél, akiket ezek után akár söpörhet is a Houston  ;D

Egyet ertek alex! Ez az oreg banda mennyen mar nyugdijba popoval, duncannel, parkerrel egyutt  :great:
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum május 03, 2015, 07:59:12
Parkert cserélném Heurtelre, Duncant Aldridge-ra, és máris rendben lennének a dolgok. Leonard pedig még csak jobb lesz az évek során. Én nem temetném őket. Valamint van még egy Davis Bertansuk is, akit én csak az európai Durantnek hívok, belőle is nagy játékos lehet akár 1-2 éven belül.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 03, 2015, 08:01:46
Idézetet írta: soptei.gergo Dátum május 03, 2015, 07:36:52
Egyet ertek alex! Ez az oreg banda mennyen mar nyugdijba popoval, duncannel, parkerrel egyutt  :great:

;D Én azért még elnézném a jó formában lévő "öregeket". De így gyenge ez.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 09:41:07
Idézetet írta: Greipel Dátum május 03, 2015, 07:59:12
Parkert cserélném Heurtelre, Duncant Aldridge-ra, és máris rendben lennének a dolgok. Leonard pedig még csak jobb lesz az évek során. Én nem temetném őket. Valamint van még egy Davis Bertansuk is, akit én csak az európai Durantnek hívok, belőle is nagy játékos lehet akár 1-2 éven belül.
Mondjuk aki Európában jó az még nem feltétlenül lesz jó az NBA-ben. Sőt...(Navarro, Spanoulis, Datome, Esposito, Jasikevicius..) Viszont aki az NBA-ben nem állta meg a helyét, az még mindig jöhet Európába, mert itt simán alázhat.
Mondjuk nem hinném, hogy pont Heurtel lehetne Parker utódja. Sokkal esélyes erre egy NBA-s rutinnal rendelkező player. Tudom, hogy anno Parker is Európából került be, de ő 19 évesen, és ő nagyobb tehetség volt, mint a 26 éves Heurtel. Egy jó csereirányító lehet.
Bertansnak kiváló keze van. Nekem mikor néha meglátom a Laboralban, akkor inkább Korver, vagy egy védekezni nem tudó, és kevésbé atletikus Klay Thompson, esetleg egy Steve Novak (aki tud minimálisan zsákolni  ;D) jut eszembe. Igaz más a posztjuk, de valami hasonló játékos lehet belőle. Persze ha pakolnak rá jó sok izmot. Az üresbe mozgásai mondjuk kiválóak, és igazi catch-and-shoot játékos. Legalábbis amiket láttam tőle. Jó csere lehetne belőle.


Amúgy eléggé vicces, hogy mennyien szidják a Spurst (főleg akik buktak rajtuk pénzt). Lássuk be korunk legjobb csapata az övék. Egyetlen gárda sem tudott stabilban az élmezőnyben lenni az elmúlt 15-16 évben. A Spursnek ez sikerült. Az, hogy most kiestek egy Clippers ellen, ahol két sztárjuk a legjobb korban van, úgy gondolom nem ciki. Pláne, hogy idén hagyott kívánni valót maga után a Spurs teljesítménye. A Clippers a szezon végére szedte össze magát, és megérdemelten került tovább.
Azért én örültem neki, hogy olyan játékost láttam játszani, mint Duncan. Ha 39 évesen Griffin, Howard vagy Aldridge a negyedét tudja hozni annak, mint Duncan, az már nagy szó lesz. A Spurst mindenki leírta minden évben, mégis mindig odatették magukat. Ez a nagy szó, nem az, hogy egy fiatalabb generáció megverte őket.
Egy dinasztia sem volt olyan mostanság, mint Duncanék. Felépítettek egy franchise draftjogokból, és egy kiválóan működő scout rendszerből. Az NBA legjobb edzője dolgozott náluk, és olyan játékosokat "kukáztak" ki az NBA számára (fedeztek fel, vagy látták meg benne a potenciált, amit más csapat nem), mint például Manu Ginobili, Danny Green, Tony Parker, Kawhi Leonard, Bruce Bowen vagy Stephen Jackson (akivel sehol sem tudtak mit kezdeni viselkedése miatt, de a Spursben helyrejött..).
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 03, 2015, 09:58:55
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 09:41:07
Mondjuk aki Európában jó az még nem feltétlenül lesz jó az NBA-ben. Sőt...(Navarro, Spanoulis, Datome, Esposito, Jasikevicius..) Viszont aki az NBA-ben nem állta meg a helyét, az még mindig jöhet Európába, mert itt simán alázhat.
Mondjuk nem hinném, hogy pont Heurtel lehetne Parker utódja. Sokkal esélyes erre egy NBA-s rutinnal rendelkező player. Tudom, hogy anno Parker is Európából került be, de ő 19 évesen, és ő nagyobb tehetség volt, mint a 26 éves Heurtel. Egy jó csereirányító lehet.
Bertansnak kiváló keze van. Nekem mikor néha meglátom a Laboralban, akkor inkább Korver, vagy egy védekezni nem tudó, és kevésbé atletikus Klay Thompson, esetleg egy Steve Novak (aki tud minimálisan zsákolni  ;D) jut eszembe. Igaz más a posztjuk, de valami hasonló játékos lehet belőle. Persze ha pakolnak rá jó sok izmot. Az üresbe mozgásai mondjuk kiválóak, és igazi catch-and-shoot játékos. Legalábbis amiket láttam tőle. Jó csere lehetne belőle.


Amúgy eléggé vicces, hogy mennyien szidják a Spurst (főleg akik buktak rajtuk pénzt). Lássuk be korunk legjobb csapata az övék. Egyetlen gárda sem tudott stabilban az élmezőnyben lenni az elmúlt 15-16 évben. A Spursnek ez sikerült. Az, hogy most kiestek egy Clippers ellen, ahol két sztárjuk a legjobb korban van, úgy gondolom nem ciki. Pláne, hogy idén hagyott kívánni valót maga után a Spurs teljesítménye. A Clippers a szezon végére szedte össze magát, és megérdemelten került tovább.
Azért én örültem neki, hogy olyan játékost láttam játszani, mint Duncan. Ha 39 évesen Griffin, Howard vagy Aldridge a negyedét tudja hozni annak, mint Duncan, az már nagy szó lesz. A Spurst mindenki leírta minden évben, mégis mindig odatették magukat. Ez a nagy szó, nem az, hogy egy fiatalabb generáció megverte őket.
Egy dinasztia sem volt olyan mostanság, mint Duncanék. Felépítettek egy franchise draftjogokból, és egy kiválóan működő scout rendszerből. Az NBA legjobb edzője dolgozott náluk, és olyan játékosokat "kukáztak" ki az NBA számára (fedeztek fel, vagy látták meg benne a potenciált, amit más csapat nem), mint például Manu Ginobili, Danny Green, Tony Parker, Kawhi Leonard, Bruce Bowen vagy Stephen Jackson (akivel sehol sem tudtak mit kezdeni viselkedése miatt, de a Spursben helyrejött..).

Hát igen, kár ezért a dinasztiáért. De ez ahogy írtad is már nagyon érett.  Ideje is volt, már lassan unalmas volt hogy a Spurs mindig ott van, kell valami új, mint most a GSW Curryvel, Harden Houstonja, vagy Paulék. Pozzato, szerinted mi lesz most így a Spusszel. Azt tudom hogy Ginobili visszavonul, de a többiek? Duncan, Parker? Főleg utóbbi volt terített betli idén. Leonard is majd valami szabadügynök lehet jővőre nem? (vagymiafszom, nem látom át ezt a major sportos igazolási szisztémát)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Greipel Dátum május 03, 2015, 10:17:42
Idézetet írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 09:41:07
Mondjuk aki Európában jó az még nem feltétlenül lesz jó az NBA-ben. Sőt...(Navarro, Spanoulis, Datome, Esposito, Jasikevicius..) Viszont aki az NBA-ben nem állta meg a helyét, az még mindig jöhet Európába, mert itt simán alázhat.
Mondjuk nem hinném, hogy pont Heurtel lehetne Parker utódja. Sokkal esélyes erre egy NBA-s rutinnal rendelkező player. Tudom, hogy anno Parker is Európából került be, de ő 19 évesen, és ő nagyobb tehetség volt, mint a 26 éves Heurtel. Egy jó csereirányító lehet.
Bertansnak kiváló keze van. Nekem mikor néha meglátom a Laboralban, akkor inkább Korver, vagy egy védekezni nem tudó, és kevésbé atletikus Klay Thompson, esetleg egy Steve Novak (aki tud minimálisan zsákolni  ;D) jut eszembe. Igaz más a posztjuk, de valami hasonló játékos lehet belőle. Persze ha pakolnak rá jó sok izmot. Az üresbe mozgásai mondjuk kiválóak, és igazi catch-and-shoot játékos. Legalábbis amiket láttam tőle. Jó csere lehetne belőle.



Heurtelt kissé viccnek szántam, de tény, hogy ő a 2. számú francia irányító már Parker mögött. Az NBA-re is megérett véleményem szerint az évek alatt. Valamint azt se hanyagoljuk el, hogy Rubioékból bohócot csinált a VB-n, meg úgy összességében kb. mindenkiből az EL-ben.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 10:24:11
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 03, 2015, 09:58:55
Hát igen, kár ezért a dinasztiáért. De ez ahogy írtad is már nagyon érett.  Ideje is volt, már lassan unalmas volt hogy a Spurs mindig ott van, kell valami új, mint most a GSW Curryvel, Harden Houstonja, vagy Paulék. Pozzato, szerinted mi lesz most így a Spusszel. Azt tudom hogy Ginobili visszavonul, de a többiek? Duncan, Parker? Főleg utóbbi volt terített betli idén. Leonard is majd valami szabadügynök lehet jővőre nem? (vagymiafszom, nem látom át ezt a major sportos igazolási szisztémát)
Leonard korlátozott szabadügynök lesz jövőre, ami azt jelenti, hogy minden ajánlatot meccselhet rá a Spurs. 99%, hogy maradni is fog, mivel a Spurs minden ráérkező ajánlatot tart majd.
Parkernek szerintem már lefőtt a kávé. Egy csereirányítónak még tökéletes lehet, de ahogyan észrevehető volt idén, már csak fellángolásai vannak.
Duncan nekem nagy kérdés. Lehet jobb lett volna, ha tavaly a csúcson abbahagyja, de ettől függetlenül lehet még egy évet bevállal.
A nagy kérdés még, hogy mi lesz 2016-17-ben az új fizetési sapkák miatt. Lesz-e NBA vagy jön a lockout? Egyértelmű, hogy most nagyon sok csapat kivár, mert attól a szezontól nagyon megemelkedhetnek a bérek.
A Spursnél emlegetik Aldridge-ot is, mert neki elvileg eléggé előkelő helyen szerepel a Spurs a kívánságlistáján. Már pedig Aldridge szabadügynök lesz idén. Szerintem lesznek változások a Spursnél, de csak fokozatosan. Nem fogják most az egész csapatot leépíteni, és Leonard köré egy újat felhúzni. Ők nem olyan gárda. Idén van egy 26. draftjoguk, amivel szerintem vagy egy Chris McCullough-féle magasra esélyük a palánk alá, vagy egy RJ Hunter-féle alacsonyra. Ők még nem most fogják megváltani szerintem a világot. Van egy olyan érzésem, hogy jövőre több szerepet fog kapni a csapatnál Kyle Anderson és Joseph is.

Amit még kihagytam:
A Spurs nagyon ritkán szerez csere útján értékes játékost. Ők általában draftról érkező játékosokat fejlesztenek fel MVP-szintre. Ők ebben jók. Ezért is nem hiszek benne, hogy most nagy cserélgetésekbe, vagy igazolásokba kezdenének. Amit viszont érdemes belátni, hogy a Spursnél ez egy kivételes korszak volt. Nagyon ritka, hogy három ilyen tehetségű játékost szinte egyszerre fedezzenek fel, és legyen klasszisok mindannyian. Erre szerintem sokáig nem lesz példa egy csapaton belül az NBA-ben. Pláne úgy, hogy mindhárman a draftról kerüljenek ki.
Leonardban megvan mindaz, ami egy szupersztárhoz kell. Tavaly bebizonyította, hogy képes megfogni a liga legjobbját, és azóta még többet fejlődött. Hatalmas potenciál van benne, és ha köré fel tudnak húzni az évek szép fokozatosan egy jó csapatot, akkor a Spurs továbbra is jó lehet. A másik fontos kérdés lesz majd az edző személye. Mennyit vállal még Coach Pop. Ő az NBA legjobb edzője, és a kérdés, hogy ki veszi majd át a helyét...
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 11:03:16
Véget ért az első kör az NBA-rájátszásában. Voltak meglepetések, de végül a két első kiemelt továbbkerült. Ők kezdik meg a második kört is. Az Atlanta a fővárosi rivális Washingtont fogadja, míg a Golden Statehez a Memphis látogat.

NBA-rájátszás: Curry estéje
(http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-curry-esteje)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 03, 2015, 12:44:08
Mennyi Spurs hater... ;D Parker nem fog visszavonulni hiába vizionálják páran, Duncan és Manu viszont lehetséges. Aldridge jó lenne még Deandre-t is írták valahol de ő fejben sokszor nincs ott az pedig nem tenne jót a Spurs csapatjátékának.
A Clippersnél gyakorlatilag nincs cserepad, egy rokkant Crawford van aki képes pontokat dobni, edzőfia nem NBA szint, Big Baby katasztrófa. Kérdés, hogy CP3 mennyire játszott rá a sérülésre, ha ő nem lesz közel 100% a Rockets ellen akkor nem sok esélyt látok.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 03, 2015, 16:57:21
Amúgy szerintem a Spurs kiesésével érik a Warriors döntője. Reálisan szerintem nekik lett volna csak esélyük megfogni Curryéket. Esetleg még egy Conleyval "felszerelt" Memphisnek. Másik ág így szerintem nagyon meggyengült. Clippers nem rossz csapat, de periméteren 2-3-as poszton nagyon lyukasok. DeAndréban is benne van a meccset számukra negatívan eldöntő faktor. A Houstonban még lenne némi fantázia, de náluk is a periméter védekezés lesz a kérdés. Ki fogja meg Curryt és Thompsont. Nincs annyi jó védőjük. Most fog hiányozni igazán Beverley.
Kelet már érdekesebb lehet. Ha lenne Love, akkor nálam ez sima Cavs. Így, hogy ő nincs, és Smith sem játszhat az első ketten, izgalmas lehet a vége. Szerintem aki azt a párharcot megnyeri, az döntős keletről.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum május 05, 2015, 06:37:23
Május 06., szerda:

2015.05.06 2:00   Atlanta - Washington   1.36   12.50   3.50

2015.05.06 4:30   Golden State - Memphis   1.15   15.00   6.25

Május 07., csütörtök:

2015.05.07 1:00   Cleveland - Chicago   -   -   -

2015.05.07 3:30   Houston - L.A.Clippers   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 05, 2015, 09:09:28
Mekkora bukitrap volt az az 1,25 a Houstonra. A Chicago meccs után nézem, mit kéne rá tenni. Én, mint a kis szorzók kedvelője, én mondtam ebben semmi érték nincs. Pault is a kezdőbe írták. Mentem aludni, hát jobban jártam  :ok: Azért szerintem kiesik a Clippers mint a pics@. De aki továbbjut a GSW-MEM párharcból, az megnyeri nyugatot, ez biztos.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 05, 2015, 09:22:21
Én nekem unszimpatikus a Houston, szóval remélem kiesnek.  ;D

Spursről pedig csak ennyit  ;D
www.tmz.com/2015/05/04/san-antonio-spurs-tim-duncan-aron-baynes-party-party-their-faces-off-after-playoff-elimination/ (http://www.tmz.com/2015/05/04/san-antonio-spurs-tim-duncan-aron-baynes-party-party-their-faces-off-after-playoff-elimination/)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 05, 2015, 20:32:48
Ma a Hawks-Wiz meccsre egy over?
Az első meccsen a 2. félidőben összesen 35 pontot dobott az Atlanta és még így is meg lett az over. Az alapszakaszban is 4/4 over egymás ellen.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 07, 2015, 09:20:15
Mind a négy párharc 1-1-re áll. Erre szerintem nem sokan gondoltak egy hete.
Memphis egy nagyon értékes győzelmet hozott el a GSW-től. Nézegettem, de ebben az 1.50 körüli GSW oddsban semmi értéket nem látok idegenben. Talán valami csoda folytán feljebb megy szombatig, de kételkedem benne. Jót tett a Memphisnek, hogy visszatért Conley, és látszik, hogy vele van esélye a továbbjutásra a Grizzliesnek.
Ma látszott a Cavs igazi ereje, és még Smith csak most tér vissza. Szerintem egy győzelmet tuti elhoznak a Bullstól a következő két meccsen. Lebronnak szerintem még egyszer nem lesz olyan estéje mint az első Clevelandi volt a párharcban. Thibonak ha nem jön be a felépített taktika a legelején, akkor nem tud mit kezdeni a meccsel, és képtelen belenyúlni. Emiatt fog kiesni a Bulls.
Én továbbra is tartom, hogy a Washington tovább fog jutni. Ha nehezen is, de menni fog ez nekik. Aranyos gyerek ez a Teague, de nem Wall szint szerintem. Egy meccset kihagyott Wall, de még így is három negyeden át tartotta magát idegenben a Wizards. Végére elfáradtak, de harmadik meccsen úgy néz ki, megint játszik Wall. Vele teljesen más a csapat.
Paul is lassan visszatér a Clippersbe, így szerintem annyi a Houston PO álmainak. Nélküle is majdnem elhoztak két meccset, vele pedig már le is fogják zárni ezt a sorozatot.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum május 07, 2015, 22:47:33
Május 09., szombat:

2015.05.09 2:00   Chicago - Cleveland   
1.80   13.00   2.12

2015.05.09 4:30   L.A.Clippers - Houston   1.70   -   2.20

2015.05.09 23:00   Washington - Atlanta   1.85   11.75   2.12

Május 10., vasárnap:

2015.05.10 2:00   Memphis - Golden State   2.65   12.00   1.57

2015.05.10 21:30   Chicago - Cleveland   -   -   -


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 07, 2015, 23:09:12
Úgy néz ki Wall nem igen játszik többet ebben a szezonban, Hawks továbbjutás 1.65-ért.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 07, 2015, 23:45:53
Akkor most már örülhetnek az Atlanta továbbjutásáért szorítók, mert ha innen kiesnek, akkor ritka szar csapatuk van.  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 09, 2015, 12:20:08
Rose megmentette a Bulls-t, jó oddson lehet pakolni a Cavs továbbjutást. :)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 09, 2015, 22:09:16
Elérkeztünk a második forduló harmadik meccseihez. Szombaton a Bulls, és a Clippers kihasználta a hazai pálya előnyét, és megnyerték a meccseiket. Vasárnap hasonlóra készül a Memphis is, de nekik nagyon nehéz dolguk a Warriors ellen, ahogyan a Washingtonnak is, az Atlanta ellen.

NBA-rájátszás: Jó erőben a Macik
(http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-jo-eroben-a-macik)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Jhanee Dátum május 09, 2015, 22:49:29
Sikerült még időben lereagálnom Wall sérülését, az Atlanta megrakásával( bankom harmada),az oddsz zuhanása végett sikerült elég jó profitot termelnem gyakorlatilag a meccs megkezdése nélkül:)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: gerry Dátum május 10, 2015, 09:09:44
Cleveland ma győzni fog, mi a véleményetek?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 10, 2015, 15:17:27
Idézetet írta: gerry Dátum május 10, 2015, 09:09:44
Cleveland ma győzni fog, mi a véleményetek?

Én úgy gondolom, hogy igen, már előző meccs is majdnem meg lett, a bírók is őket segítik.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 11, 2015, 09:25:42
A Memphis végső győzelme 11x pénz  :o Conley-val van esélyük továbbjutni, Curry élete horror ilyen match uppal. Szóval szerintem itt továbbmennek előnyből(2,75). Kapják a Clipperst. Hét meccsen kiejtették a Spurst, ahol legalja produkciót nyújtott a csapat nagy része, Parkerrel az élen. Most a Houstont mészárolják. Harden nagy arc, jó játékos, de úgy tűnik a PO-ba még mindig kevés. Se az űrszámait nem hozza, mellé meg senki nem tud fellépni. Sérüléseknek is köszönhetően a védekezésük romokban, ilyen könnyű hármasok a Memphis ellen nem lesznek. Szerintem a Clippers ellen is esélyesebbek a macik.
Keleten a Cleveland és a Bulls nagy csatát vív, izgalmas meg minden, de nagyon gyenge a színvonal. Irving sehol, James westbrookosan játszik. A bikáknál meg Rose meglepően nagy formában, de kérdés ez meddig tart ki. Ha sokáig akkor a 10x odds sem hangzik rosszul, de szerintem már most kiesnek a hetediken. A Washington is nagyon jó lett a végére, de így hogy Wall nincs, még a továbbjutásuk is elmehet. Az Atlanta meg sehol nincs ahhoz képest amit az alapszakaszban hoztak, ha be is jutnak a főcsoportdöntőbe, egy söprés is kinézhet. 

Summa summarum, szerintem van érték a memphisi gyűrűben (ugye a védelem szerzi a gyűrűt). Megerősítő, elbizonytalanító gondolatok?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: lunatik Dátum május 11, 2015, 14:33:20
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 11, 2015, 09:25:42
A Memphis végső győzelme 11x pénz  :o
.
.
Summa summarum, szerintem van érték a memphisi gyűrűben (ugye a védelem szerzi a gyűrűt). Megerősítő, elbizonytalanító gondolatok?

Ha van benne ertek, akkor szerintem meg nagyobb van abban hogy nyerik a focsoportot. Sok irodanal 6.5, van ahol 7-es odds.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 11, 2015, 14:45:45
Idézetet írta: lunatik Dátum május 11, 2015, 14:33:20
Ha van benne ertek, akkor szerintem meg nagyobb van abban hogy nyerik a focsoportot. Sok irodanal 6.5, van ahol 7-es odds.
Minden bántás nélkül, de ha a nyugati csoportot megnyerik, akkor a döntőt is simán hozzák. Ez a kelet egy fossal ér fel. Atlanta ótvar gyenge..Szinte egy kiöregedő Pierce alázza őket. Még ha tovább is jutnak, akkor sem lenne esélyük a döntőben egy nyugati gárda ellen. Cavsben lehetne fantázia, de Love már ugye out, Irving is eléggé rokkantan mozog, és James se nyerhet meg minden meccset nekik. A Bulls sem túl acélos.
Ebben a szorzón bőven van érték szerintem. A Memphis elé egyedül a GSW görgethet akadályokat. Nekik van meg az a csapatuk, amivel meg lehet verni a macikat, de ehhez hatalmas javulás kell a Splash Brotherstől. A Clippers legnagyobb hibája, hogy ott erősek, ahol a macik is...Irányító poszt, és magasemberek. A Memphis pedig ezeken a posztokon a liga legjobb védőivel rendelkezik, szóval emiatt egy Memphis-Clippers párharcban is inkább érzem előrébb a Grizzliest, mint Paulékat.
Aminek nagyon örülök, hogy a Houstont így megalázták két meccsen, ez egy jó pont.  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum május 11, 2015, 15:34:38
Grit&grind, jó az a maci odds! 8)
A Clippers remek matchup nekik, de egyelőre ez a GSW legyen meg. De az utóbbi 2 meccset kb végig kontrollálták, én sztem elég komoly fordulatnak kéne jönnie (mint kb tavaly az OKC ellen Z-Bo eltiltása; vagy egy sérülés) hogy megváltozzon a széria menete. Elég komoly a nyomás is a Warriorson már, Kerr újonc edzőként megérződik bőven, hogy rutintalan, egyelőre nem tud belenyúlni a meccsbe. Próbálkozott némi smallballal, aztán kb annyi.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum május 11, 2015, 18:04:59
Május 12., kedd:

2015.05.12 1:00   Washington - Atlanta   2.66   12.00   1.56

2015.05.12 3:30   Memphis - Golden State   2.80   12.00   1.52

Május 13., szerda:

2015.05.13 1:00   Cleveland - Chicago   1.50   13.00   2.80

2015.05.13 3:30   Houston - L.A.Clippers   1.95   13.00   1.95


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: bbazsi85 Dátum május 11, 2015, 19:14:53
Ti mit tippeltek a két éjjeli meccsre? Húzható a két vendég?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: lulu65bj Dátum május 11, 2015, 19:25:10
Üdv. Én szerintem az Atlanta nem fog nyerni. Másiknál viszont nyerni a fog a vendég csapat azaz a Golden State. Legalábbis én ezeket várom.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 11, 2015, 19:49:15
Annak ellenére, hogy lehúztam az Atlantát, a mait hozniuk kell, ha partiban akarnak maradni. Pierce se nyerhet meg minden meccset a Washingtonnak.
Curryék már más tészta..Ha így folytatják Conleyék, nálam ez sima hazai win.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Lord Dátum május 11, 2015, 20:47:42
MEM -4 3.55-ért hatalmas value
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 12, 2015, 10:40:33
FIRST TEAM ALL OFFENSE!  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 12, 2015, 14:09:48
Fokozódik a helyzet az NBA rájátszásában. Három párharc áll döntetlenre négy forduló után, így az ötödik mérkőzések kulcsfontosságúak. A Bulls előtt nagy esély nyílt, hiszen Love sérülése mellett, Lebron és Irving sincsen 100%-os állapotban. Kérdés csak az, hogy az eddig szenvedő Chicago ki tudja-e ezt használni.

NBA-rájátszás: Bulls esélye
(http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-bulls-eselye)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum május 13, 2015, 11:25:06
Május 14., csütörtök:

2015.05.14 2:00   Atlanta - Washington   1.28   13.00   4.15

2015.05.14 4:30   Golden State - Memphis   1.18   14.50   5.38


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 13, 2015, 11:58:19
Hogy gondoljátok a Memphis képes lesz 10 ponton belül maradni? Allen sérüléssel bajlódik plusz azzal, hogy Bogut védekezett rajta az előző meccsen tudták kettőzni a Gasol-Randolph duót, erre biztos lépnek vmit a Grizzlies-nél és nem fog olyan jól működni.
Egymás után kétszer nem valószínű a blowout de hazai pályán ez a Warriors 1 perc alatt berámol 6-8 pontot.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 15, 2015, 07:12:46
Clippers most bukja a konferencia döntőt 19 pontos előnyről  :D Come on Harden!!!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 15, 2015, 12:04:47
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 15, 2015, 07:12:46
Clippers most bukja a konferencia döntőt 19 pontos előnyről  :D Come on Harden!!!
Harden kidrukkolta a padról... Végre rájött a Rockets, hogy J-Smove a csapat legjobb shootere. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 16, 2015, 05:20:00
Két pontos hátrányban, egy büntető még hátra, otthon 2,75 a Grizzlies  ;D Ezek bolondok, tuti tipp, szerencsétlen Curry már lassan a gyűrűt nem találja el. Gyerünk Memphis.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 16, 2015, 05:57:22
Idézetet írta: alexthebest Dátum május 16, 2015, 05:20:00
Két pontos hátrányban, egy büntető még hátra, otthon 2,75 a Grizzlies  ;D Ezek bolondok, tuti tipp, szerencsétlen Curry már lassan a gyűrűt nem találja el. Gyerünk Memphis.

Ez már csak így megy, akárhányszor megszólalok - ezért sem vezetek naplót  ;D Amint leírtam, és megtettem a Memphist, Igoudala bevágott 2 triplát, majd a dudaszó előtt Curry is (az mi volt  :)), bravó, bravó  :ok:

Így viszont nincs már csapat amelyik meg tudja állítani ezt a GSW-t (csak el ne kiabáljam megint...)!
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 16, 2015, 11:32:25
Sajnálom a Memphist és a Washingtont is. Utóbbit főleg, mert ez az Atlanta csak szerencsével jobb csapat, semmi mással. Mázlijuk volt és ezért mentek tovább. Nem lepődnék meg, ha ettől a hiányos Cavstől is kapnának 1-4-et vagy 0-4-et.
A Memphisnek szerintem ennyi volt így együtt. Megpróbálták sokszor, de nem jött össze a döntő. Kéne egy jó scorer a csapatba, de szerintem ezt már nem élik meg így együtt. Kár értük, mert szimpatikus csapat, csak sajnos nem elég, ha jól tudsz védekezni. Gasol szerintem nyáron menni fog.
Chicagonál Hoiberg és Gentry neve merült fel, mint Thibodeau lehetséges utódja. Ezt a lépést szerintem még tavaly meg kellett volna lépni, hogy menesztik Thibot, de még ebben a gárdában mindig van egy esetleg két év így együtt.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 16, 2015, 12:02:05
Pierce milyen egy lábas fade away-t dobott a sarokból két emberrel az arcában  ??? eszem megáll, még jó hogy időn túl volt. ;D
A Hawks szerintem hozza az első meccset a Cavs ellen, kíváncsi vagyok Carroll mennyire bírja majd tartani Lebron-t, jó kis matchup.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: stdavid Dátum május 16, 2015, 13:18:57
Tényleg nagyot fordult a világ még a 2:1-es maci vezetés óta. :D Nem tudok innen már kivel szimpatizálni, max egy Ariza miatt a Houstonnal. :-\
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 16, 2015, 13:52:51
Idézetet írta: stdavid Dátum május 16, 2015, 13:18:57
Nem tudok innen már kivel szimpatizálni, max egy Ariza miatt a Houstonnal. :-\
Akkor hagyd el a fòrumot  ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: $áj Dátum május 16, 2015, 23:40:42
Sziasztok, üdvözlök Mindenkit!

Egy kis zavarba kerültem NBA-vel kapcsolatban:
Csütörtökön gondoltam Memphis 10-en belül marad és meccsbe lesz legalább ->  :noway:
Pénteken rakom Bulls-t mert miért ne harcolna ki még egy derbit ->   :noway:
Szombat Wizards, előzőn is majdnem megvolt, mondom na majd most ->  :noway:
és most itt a Clippers holnap... vállalható?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 17, 2015, 19:14:28
Én a Clippers-re tettem, jobb csapat nem véletlenül volt 2 meccs is blowout, de nehéz megtippelni, mert kurva szar helyzetbe hozták magukat. A Spurs elleni meccsre mondták, hogy a franchise eddigi legfontosabb meccse most pedig ahelyett, hogy simán továbbmentek volna jön még egy Spurs 7.-től is fontosabb.
Playoff 7. meccsek stat 96-24 a hazai csapatnak.
Az utóbbi 2 meccsen pedig nagyon kijött, hogy nincs padja a Clippers.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: $áj Dátum május 17, 2015, 19:34:15
Igen, az előzőn utolsó negyed 15:40 nagyon csúnya... ez a "nincs pad" itt most tényleg áll.

http://www.oddsportal.com/basketball/usa/nba/houston-rockets-los-angeles-clippers-6Jrjihl8/ (http://www.oddsportal.com/basketball/usa/nba/houston-rockets-los-angeles-clippers-6Jrjihl8/)
A piac is a Clippers felé mozdul.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 18, 2015, 00:25:12
Keleten és nyugaton is az 1. és 2. seed a konferencia döntőben, papírforma. ;D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: csacsa44 Dátum május 19, 2015, 22:36:29
Május 20., szerda:

2015.05.20 3:00   Golden State - Houston   
1.17   14.00   5.55

Május 21., csütörtök:

2015.05.21 2:30   Atlanta - Cleveland   1.92   11.75   2.03


Tippek, vélemények?
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 25, 2015, 19:01:28
Meddig tart még ez a párharc? Az most már egyre inkább látható, hogy melyik a jóval erősebb csapat. Nyer-e meccset otthon a Houston, vagy csúfos 0-4-el esnek ki. Ugyan két szoros meccsel kezdték a párharcot, de aztán az első hazai meccsükön Hardenék belefutottak egy 35 pontos vereségbe. Van innen visszaút?

NBA-rájátszás: Meddig húzzák még?
(http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-meddig-huzzak-meg)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: alexthebest Dátum május 26, 2015, 08:04:16
Az utsó pár percet nem néztem, de most olvasom Harden 45 pontig ment  :ok: Nagy kár volt azért az egészpályásért, amit dudaszó után kb 2 mp-cel dobott el  :D
Ez is csak szépségtapasz,  talán majd jővőre, ha mindenki egészséges.
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Pozzato Dátum május 26, 2015, 17:44:06
Tudom kicsit csalók a cím, de megvan minden esélye a Hawksnak, hogy elhozzon egy meccset Clevelandből. A Cavs egy nyögvenyelős hazai sikert aratott, és ezzel 3-0-ra vezet, de még így sem könnyű a csapat helyzete. Le kéne zárniuk a negyedik meccsen a párharcot hazai pályán, de az Atlanta nem adja könnyen magát.

NBA-rájátszás: Szépíthet az Atlanta
(http://www.sportfogadas.org/elozetesek/nba-rajatszas-szepithet-az-atlanta)
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Colonel Jessup Dátum május 28, 2015, 06:12:04
Harden elfelejtett labdát vezetni, 13 turnover... playoff rekord. Ha Mchale lehozza a 4. negyedre simán meg lett volna a cover, de az a szerencsétlen a végén már felhozni nem tudta a labdát, a saját lábára pattintva ment ki oldalvonalon túlra...  :D
Cím: Re:NBA Fogadások 2014/15
Írta: Milán Dátum május 29, 2015, 14:20:21
Itt folytatjuk:

NBA Döntő 2015 (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,12487.0.html)