Január 9-től az Unibet online sportfogadó iroda a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos szponzora. 

Csütörtökön (január 9-én) egy sajtótájékoztató keretén belül jelentették be, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség szponzori megállapodást kötött az Unibettel, amely korábban már támogatta a Ferencváros labdarúgócsapatát is.

Az Unibet az egyik legnagyobb európai - sportfogadással, online pókerrel és egyéb online játékokkal foglalkozó - szerencsejáték szolgáltató cég, mely egyre bővülő felhasználóival immár Magyarországon is meghatározó szereplője a piacnak. A cég az utóbbi években kétszer is elnyerte a legrangosabb legjobb európai online sportfogadó cég díját, mint az egyik legjobb oddsokat és legszélesebb fogadási palettát kínáló, valamint egyszerű felhasználást, biztonságos be- és kifizetést nyújtó cég.

A fogadóiroda közleményében egyébként még ezt is olvashatjuk:
"Nem titkoljuk, a szponzorációja által növelni szeretnénk ismertségünket Magyarországon és megosztani a magyar játékosokkal a színvonalas fogadás élményét, ugyanakkor a kézilabda támogatása is fontos számunkra - ha ismered az érzést, amikor munka közben fél szemmel az eredményeket lesed az olimpia, a Vb vagy az Eb alatt, akkor tudod, hogy mire gondolunk.
Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra , hogy ez a megállapodás létrejött. Hiszünk a magyar kézilabdában és szeretnénk hosszútávon segíteni abban, hogy a mostaninál is nagyobb magasságokba emelkedjen. Ezentúl kiemelt szerepet szánunk a magyar kézilabdának a fogadási kínálatunkban is és számos promócióval készülünk játékosaink számára, már a vasárnap kezdődő dániai Európa-bajnoksággal kezdődően."

A dániai Európa-bajnokság minden mérkőzésére piacvezető fogadási kínálattal készül az Unibet.

A hétvégén rajtoló EB-n Magyarország első ellenfele Spanyolország lesz, vasárnap 18:15-től.

Légy résen, mert a magyar férfi kézilabda válogatott EB-s mérkőzéseire egy-egy meglepetéssel készülünk!

Regisztrálj ITT, s 10.000 HUF bónusz vár rád!

Forrás: Milan