Az egyik legnagyobb brit fogadóiroda e-mail-ben értesítette döntéséről a magyar játékosokat.

A levélben arról tájékoztatnak, hogy annak következtében, hogy bizonyos időközönként megvizsgálják a globális piacot, döntéseket hoznak azzal kapcsolatban, hogy melyek azok a piacok ahol továbbra is működhetnek. Ennek következtében, úgy döntettek, hogy a továbbiakban nem érdemes a magyar piacon maradni. 

Exit

Ezzel kapcsolatban több kérdés is felmerül bennünk. Talán azért lépnek ki a magyar piacról, mert az állam "ellehetetleníti" a külföldi online irodák működését Magyarországon, blokkolván a honlapot? Vagy csak tiszta üzleti döntés, s nem éri meg a továbbiakban a magyar piacon maradni (pl. a bónuszvadászok miatt)?
Pontosan mi sem tudjuk a választ. Még a blokkolásos hisztéria előtt is volt olyan fogadóiroda mely egyszerűen kivonult a magyar piacról (bwin), így ez az elmélet sem kizárt. Viszont valljuk be, a Ladbrokes nem a "nagy nevek" közé tartozik a magyar piacon, s így nehéz versenyképesnek lenni. Főleg úgy, hogy még az alap domain is blokkolva van.

Van még egy másik elmélet is, melyet sosem zárhatunk ki, mely szerint azért vonulnak ki, mert "kezet szeretnének mosni", hogy a továbbiakban tiszta lappal térjenek majd vissza a magyar piacra.
Erre jelenleg kevés az esély, hisz a kormány továbbra is csak a Szerencsejáték Zrt.-nek biztosít monopolhelyzetet. A szerencsejáték szervezéséről szóló törvénynek továbbra sincs végrehajtó rendelete, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy egyetlen külföldi iroda sem kérhet engedélyt!

A Ladbrokes tájékoztatása alapján 2014. október 1-től magyar ügyfeleknek nem lehetséges regisztrálni, befizetni, illetve fogadni. Minden egyes függő bónuszt törölni fognak, a függő fogadásokat pedig 1.00-ás szorzón könyvelik el. 

Október 1-től 30 napjuk van a magyar játékosoknak, hogy a számlán levő összeget kiutalhassák.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre a fórumon!

Ajánlott legális fogadóirodák!

Fórum - Ladbrokes