Bármi is történik az idény első salakos Mastersén, Novak Djokovic világelső marad, de Alexander Zverev ha túljut Stefanos Tsitsipason az elődöntőben és nyeri a finálét is, akkor csak 235 pont fogja elválasztani a szerb játékostól.

Alexander Zverev (Fotó: Janet McIntyre / Shutterstock.com)

Mondhatni, hogy úgy Alexander (ATP 3.), mint a címvédő Stefanos (ATP 5.) is alulteljesítettek idén, mivel egyikük sem nyert még bajnoki címet 2022-ben. Mindketten csak a negyeddöntőben veszítettek játszmát Monte-Carloban, Zverev az olasz Jannik Sinnert verte a döntő szett tie-breakjében, Tsitsipas pedig 6-4-re nyerte a harmadik játszmát Diego Schwartzman ellen. Nem mondható, hogy egyikük jelentősen jobb pillanatnyi játékformában lenne és ha az általános képet néznénk, akkor sem tisztulnak sokat a dolgok. Annak ellenére, hogy a görög játékos a tavaly nyerte a tornát és utána a Roland Garros döntőjébe jutott, nem feledkezhetünk meg arról, hogy a német játékos három Masters-tornát nyert salakon pályafutása során, legutóbb a tavaly Madridban bizonyult a legjobbnak.

A bukmékerek Tsitsipast látják esélyesebbnek a továbbjutásra. Az oddsok megállapításában fontos szerepet kaphatott az a tény, hogy Stefanos mindkét salakos mérkőzésükön verte Alexandert és összesítve is 6-3-ra vezet a német játékos ellen. Mindkét salakon játszott meccsük döntő szettet igényelt (Roland Garros 2021, Madrid 2019) és minden jel arra mutat, hogy ismét kemény összecsapás várható részükről a szemcsés borításon.

április 16., szombat

Tipp Szettek száma Felett 2.5 @ 2.23

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.16., 09:02.