Jack Socknak jót tett néhány Challenger tornán részt venni, mert lassan sikerült olyan játékot összerakni, amellyel a magasabb szinten is eredményes lehet. Erre a bizonyítékként szolgál az a tény, hogy az amerikai füves tornán az utolsó nyolc közé jutott, ahol Kevin Andersonnal mérkőzhet meg.

Jack Sock (Fotó: Rena Schild / Shutterstock.com)

A huszonnyolc éves játékos nemrég nyerte a kemény pályás Little Rock Challengert, ami az első tornagyőzelmének számít a 2017-es párizsi Masters-sikere óta. Jack (ATP 231.) Newportban az ausztrál Alex Bolt-t és a japán Yoshihito Nishiokát búcsúztatta a negyeddöntős helyéért, ahol már nehezebb kihívás vár rá. Kevin Anderson (ATP 113.) nem tudta 2021-ben még azt mutatni a pályán, amire pár évvel ezelőtt képes volt és a füves idény sem emelt az eredményességén. Negyeddöntőt játszott az első nottinghami Challenger-tornán, a másodikon viszont már az első körben kikapott. Az Eastbouneben zajlott ATP-tornán ismét az első meccsén búcsúztatták, majd a Wimbledonon Novak Djokovic ejtette ki a második fordulóban. Newportban a negyeddöntős helyét az Illya Marchenko és Sebastian Ofner elleni győzelmeinek köszönheti.

Jack és Kevin (egy bemutató jellegű meccset is beleszámolva) öt alkalommal csaptak össze és a dél-afrikai játékos 3-2-re vezet. Érdekes megfigyelni, hogy egyik játékos sem tudta kétszer egymás után megverni a másikat. Lehetséges az, hogy a bukmékerek oddsai ellenére, most Sock fog sikert aratni miután a legutóbb Anderson nyert 2017-ben Washingtonban?

Július 15, Csütörtök

21:00  Jack Sock - Kevin Anderson  2.30  1.50

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.15. (07:06)