Serena Williamsnak a döntőbe vezető útjába a háromszoros Grand Slam-győztes, Naomi Osaka áll.

Naomi Osaka és Serena Williams (Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com)

február 18., csütörtök

Míg a japán játékostól (WTA 3.) mindenki elvárta, hogy az utolsó négy közé jusson, Serenáról (WTA 11.) nyugodtan el lehet mondani, hogy túlszárnyalt jónéhány elvárást menetelésével. Érdekes tény, hogy mindkét elődöntős játékos csak a nyolcaddöntőben veszített játszmát a tornán. Naomit Garbine Muguruza, Serenát pedig Aryna Sabalenka kényszerítette döntő játszmára. Osakától nagyjából tudtuk, hogy mit várhatunk és nem is csalódtunk, viszont a legoptimistább Williams-rajongó is kételkedhetett a verseny elején abban, hogy a 23-szoros Grand Slam-győztes egymás után meccset tud nyerni az említett fehérorosz játékos és Simona Halep ellen.

A Naomi elleni összecsapása inkább a Sabalenka elleni mérkőzéséhez hasonlítható, mivel ismét egy erősen támadó játékkal kell szembenéznie. A különbség viszont az, hogy Osaka sokkal tapasztaltabb és hidegebb vérű ezen a színvonalon, mint Aryna. Serena és Naomi háromszor kerültek eddig egymással szemben hivatalos meccs alkalmával. Mindhárom meccsük kemény borításon zajlott, Naomi nyert 2018-ban Miamiban és a híressé vált US Open döntőben, majd 2019-ben Serena Torontóban vágott vissza. Az említett meccseiknek nyertesei minden alkalommal szettvesztesség nélkül győztek.

Serena könnyebben mozog mint az elmúlt pár évben és ez nagyban segítette, hogy ismét ennyire eredményes legyen, de Osaka magasabb színvonalat jelent Grand Slameken mint Sabalenka és Halep is, ezért nem kellene meglepjen ha vannak, akik kételkednek abban, hogy az amerikai a döntőbe tud jutni a remek játékának ellenére. Az összecsapásnak még nagyobb téted ad, hogy a nyertesnek nagy esélye van nyerni a döntőt is, mivel a másik ágon egy olyan játékos fog érkezni, akinek nincsen tapasztalata ilyen szinten.

Ne feledd, hogy fogadásaiddal részt vehetsz az Australian Open fogadás bajnokságon, és emellett ingyen tippelhetsz is a melbournei összecsapásokra vonzó nyereményekért.

Tipp

  • A mérkőzés nyertese: Naomi Osaka    1.63

Az Unibet ajánlatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.60
Fogadás szettre 2-1 @ 4.20
Fogadás szettre 0-2 @ 4.00
Fogadás szettre 1-2 @ 5.10
Szett hendikeppel Osaka, Naomi -1.5 @ 2.60
Szett hendikeppel Williams, Serena +1.5 @ 1.50
Játék hendikeppel Osaka, Naomi -1.5 @ 1.78
Játék hendikeppel Williams, Serena +1.5 @ 2.04
Játékok száma Alatt 23.5 @ 1.65
Játékok száma Felett 23.5 @ 2.23
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.60
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.35


Fogadj az Australian Openre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.02.17. (06:40)