Szerezz hozzáférést a PokerStars Spin&go 2X Kihívásához, ami naponta esélyt kínál az akár 7.500 eurós napi pénzjutalmak és egy 20.000 eurós freerollra szóló nevezés megnyerésére.

Ha új játékos vagy, erre érdemes figyelned, mert ahhoz, hogy belevágj, elegendő annyit tenned, hogy február 29-ig végrehajtsd első befizetésedet a PokerStars-on. Az sem mellékes, hogy így szert tehetsz egy akár 600 euró értékű 100%-os bónuszra is, ha a befizetésednél a „STARS600” kódot használod.

PokerStars - Spin And Go 2x Kihívás 02

Így működik a PokerStars ajánlata:

  1. Regisztrálj a PokerStarsra
  2. Miután létrehoztad a PokerStars számládat, és végrehajtottad első befizetésedet, keresd fel a Kihívás ablakodat, és kattints a „Start” gombra a jelentkezéshez.
  3. Ülj be a Spin&go asztalokhoz, és gyűjts pontokat a 2-szeres szorzóval zajló tornákon.
  4. Gyűjts 100 pontot, és szerezz egy akár 7.500 euró értékű jutalmat, plusz nevezést egy 20.000 eurós freerollra.
  5. A kihívásodat naponta egyszer teljesítheted 2024. február 29-ig.
PokerStars - Spin And Go 2x Kihívás 01

20.000 eurós freeroll

Ha teljesítesz legalább egy napi kihívást február 29-ig, kapsz egy belépőt egy 20.000 eurós freerollra. A freeroll időpontja március 1. 20:00 CET, neked csak annyi a teendőd, hogy időben megjelensz. A kihívás teljesítése után automatikusan beneveznek a versenyre.

Csatlakozz most a PokerStarshoz!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Általános Szerződési Feltételek (eredeti)

Az ajánlat tartalma

  • Az ajánlati időszakban a legelső valódi pénzes befizetésüket az alábbiak szerint végrehajtó játékosok véletlenszerű, akár egyenként 7 500 $ értékű napi pénzjutalmat kaphatnak a napi pókeres kihívások teljesítéséért. Minden játékos, aki az ajánlati időszakban legalább egy napi kihívást teljesít, kap egy nevezést is a március 1-én 20:00 CET-kor kezdődő freerollversenyre. 

Az ajánlat érvényességének ideje

  • Ez az ajánlat február 1. 11:00 CET és március 1. 5:59 CET között zajlik. Ennek az ajánlatnak a szempontjából a napi időszakok kezdete 6:00 CET, vége pedig 5:59 CET.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni

  • Az ajánlat csak azoknak a játékosoknak elérhető, akik sosem fizettek be valódi pénzt a PokerStarsra.  
  • Ahhoz, hogy a játékosok jogosulttá váljanak az ajánlatra, a következőket kell tenniük:  
  • 1. jelentkezniük kell az ajánlatra a Kihívás ablakukon keresztül;
  • 2. végre kell hajtaniuk első valódi pénzes befizetésüket a Pénztárban; valamint
  • 3. 100 pont összegyűjtésével teljesíteniük kell egy napi pókeres kihívást. A játékosok csak naponta egyszer teljesíthetik az adott napi kihívást. 
  • Az ajánlatra az időtartama alatt csak egyszer kell jelentkezni. A jelentkezés előtt játszott Spin&go tornák nem számítanak bele a haladásba.
  • A pontgyűjtéshez a játékosoknak 2-szeres szorzójú valódi pénzes Spin&go tornákat kell játszaniuk. A tornákon elért végső helyezésük függvényében kapnak vagy veszítenek pontokat, az alábbiak szerint:

Végső helyezés - Pont

  1. +40
  2. +15
  3. -5
  • A játékosok a nap során először lejátszott Spin&go torna után 20 bónuszpontot is kapnak attól függetlenül, hogy milyen szorzójú versenyen játszottak, vagy milyen helyezést értek el.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások

  • 1 $-os minimális nevezési díj érvényes az összes megfelelő Spin&go tornára.
  • A Spin&go Flash tornák megfelelőek az ajánlat szempontjából. A Spin&go Max és a Spin&go omaha tornák, az élő eseményekre szóló Spin&go selejtezők, valamint minden más Spin&go torna, amelynek a nevezési díja nincs itt kifejezetten felsorolva, ki van zárva az ajánlatból.

Az ajánlat igénylése és beváltása

  • Minden egyes napi kihívás teljesítésekor a játékosok véletlenszerű jutalmat kapnak az alábbi valószínűségi táblázat szerint. Egy játékos kihívásonként legfeljebb 7 500 $ pénzjutalmat szerezhet.

Jutalom - Valószínűség

7 500 $ készpénz - 0,01%
500 $ készpénz - 0,1%
100 $ készpénz - 0,5%
50 $ készpénz - 1%
25 $ készpénz - 1%
10 $ készpénz - 2,39%
5 $ készpénz - 10%
1 $ készpénz - 85%

  • Minden pénzjutalom egy Ládikó tartalmaként lesz jóváírva. A játékosoknak ki kell nyitniuk a Ládikóikat a jutalmaik megszerzéséhez. A ki nem nyitott Ládikók a jóváírásuk után 7 nappal lejárnak.  
  • Az ajánlat részeként szerzett pénzdíjakhoz nem társulnak korlátozások vagy tétrakási követelmények, és bármelyik játékban felhasználhatók. 
  • Minden, az ajánlati időszakban legalább egy napi kihívást teljesítő játékos kap egy nevezést is a március 1-én 20:00 CET-kor kezdődő freerollversenyre. A játékosokat a feltételek teljesülését követően automatikusan benevezzük a versenyre. Egy játékos csak egy belépőt kaphat.

További tudnivalók

  • A játékosok a Kihívás ablakukban követhetik nyomon az előrehaladásukat.
  • A játékosok az asztali kliens „Játékaim és kuponjaim” fül alatt tekinthetik meg, hogy melyik versenyekre vannak benevezve.

További információkat a Spin&go tornákról valamint a promóciók Általános Szerződési Feltételeiről a PokerStar oldalán olvashatsz.