Fővárosi rangadón csap össze kedden délután a Budapest Honvéd és az MTK az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

A két együttesnek ez lesz a 194. egymás elleni élvonalbeli bajnoki találkozója, és bár a Honvéd a pályaválasztó, az új Bozsik Stadion folyamatban lévő építési munkálatai miatt a felek az MTK otthonában találkoznak. A 193 meccsből álló örökmérleg viszonylag kiegyenlített, 87 MTK-siker és 45 döntetlen mellett 61 alkalommal a Honvéd hagyta el győztesen a pályát.

Jelenleg más a motiváció a két csapatnál, az MTK ugyanis negyedik, de bravúros szerepléssel akár még a második hely is elérhető lehet a számára, míg a Honvéd azért küzd, hogy a következő idényt ne a másodosztályban kelljen kezdenie. A kispesti együttesnél február 15-én Horváth Ferenc vette át az irányítást vezetőedzőként, és bár azóta a címvédő és listavezető Ferencvárostól 1-0-s vereséget szenvedtek, múlt szombaton fontos győzelmet arattak a második helyezett Puskás Akadémia vendégeként (2-1).

Az MTK a legutóbbi három bajnoki meccsén nem kapott ki, ezek során legyőzte a Fehérvárt és döntetlent ért el múlt szombaton a Ferencváros ellen, így papíron a keddi mérkőzésnek is inkább a kék-fehérek az esélyesei.

Fogadási lehetőségek:

Játékidő eredménye Hazai győzelem @ 2.90
Játékidő eredménye Döntetlen @ 3.30
Játékidő eredménye Vendég győzelem @ 2.25
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 2.05
Összesített gólok Felett 2.5 @ 1.75

A játéknap további mérkőzései:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-03-01, 18:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: MTI