Néhány nappal ezelőtt a világbajnoki részvételért játszott meccset Wales Ukrajna ellen, s mivel a feladatot sikeresen teljesítette, jócskán háttérbe szorulhat a következő Nemzetek Ligája fellépés.

Szerda este a Cardiff City stadionban lép fel a holland labdarúgó-válogatott, amely a még talán mindig örömmámorban fürdő walesi nemzeti csapat ellenfele lesz a Nemzetek Ligája második fordulójában.

A hazai gárda földöntúli örömét annak köszönheti, hogy vasárnap este 1-0-s győzelmet aratott az ukrán válogatott ellen, s ezzel bebiztosította az év végi világbajnoki részvételt. A fontossági sorrendet tekintve egyértelmű, hogy ez a mérkőzés jóval előrébb való volt, mint bármelyik Nemzetek Ligája találkozó, s ezt figyelembe véve talán már szerdán is ki fog ütközni az összpontosítás hiánya.

A holland csapat az első fordulóban Belgiumban vendégeskedett, s mint ilyen, nem volt éppen kegyes a házigazdával, hiszen 4-1-es csapást mért Roberto Martinez fiaira. A következő diadalra Cardiffban is nagyon jó esélye van a narancssárgáknak, nehéz elképzelni, hogy pont nélkül maradnak Blindék.

Tippek, vélemények?

Szerdai mérkőzések:

június 08., szerda

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-06-07, 05:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!