Az idei Wimbledon-bajnok bukása után, a nyolcaddöntőben a londoni Grand Slam döntőse is kiesett. Karolina Pliskovát két szettben búcsúztatta Camila Giorgi és az olasz játékos Elina Svitolinával fog összecsapni az utolsó nyolc között.

Giorgi (WTA 61.) még nem veszített egy játszmát sem a tokiói tornán és nagyon jó formában látszik, mivel neves ellenfeleket győzött le az előző fordulókban is. Jennifer Brady és Elena Vesnina nincsenek a legjobb formájukban, de Camila igazolta Karolina ellen a sima eddigi menetelését (6-4, 6-2). A negyeddöntős ellenfelének, Elina Svitolinának (WTA 6.) sokkal keményebb küzdelmei voltak a japán fővárosban, ugyanis mindhárom körben döntő szettes meccseket játszott. Az ukrán teniszező sorban Laura Siegemund-t, Ajla Tomljanovic-t és Maria Sakkarit verte.

Annak ellenére, hogy 2018-ban, ugyancsak kemény borításon WTA-világbajnoki címet szerző Svitolina magasabb színvonalat képvisel, a Giorgi elleni mérkőzéseinek mérlege 1-1. 2014-ben csaptak össze először a wuhani kemény játékfelületen és Elina akkor két sima játszmában nyert (6-2, 6-3), de 2017-ben Giorgi visszavágott háromban a birminghami gyepen. Az elméleti szintkülönbség nem vitatható a két játékos között (Svitolinának tíz kemény pályás WTA-tornagyőzelme van, Giorginak egyetlen egy), de Elina csak most nyert először három egymás utáni meccset az áprilisi, Miamiban zajlott torna óta. Camila sem volt a legacélosabb az utóbbi időben, de egy hónapja elődöntőt sikerült játszania Eastbourneben. Svitolina a negyeddöntő esélyese, de a hosszú meccseiből eredő fáradtság befolyásolhatják a kimenetelt.

Július 28., Szerda

05:00  Camila Giorgi - Elina Svitolina  2.00  1.80

Tipp

Svitolina nyeri az első szettet és a meccset: 2.25

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Betfair fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.07.27. (12:15)