Mi is beszámoltunk róla, hogy a 2021-es foci Eb alkalmából az Unibet fogadóiroda egy különleges ajánlattal jelentkezett, ahol nem az volt a cél, hogy minél több meccsre tippelj helyesen, hanem pont az ellenkezője. Akkor nyersz, ha mind a 36 csoportmérkőzésre rossz tippet adsz le.

Az ajánlat megosztotta fórumközösségünk is. Volt aki butaságnak tartotta az egészet, de olyan is akadt aki úgy gondolta, hogy ez számára kedvező, abból kiindulva, hogy amúgy is sok rossz döntést hoz, és rengeteg a vesztes fogadása. Egy dolog viszont biztos, az ajánlat pont a különlegessége miatt népszerűvé vált, és a csoportkör során sokan figyelték a fejleményeket.

Mivel nekünk is megvolt a rendszerünk, így indítottunk egy hasonló versenyt, ahol a cél ugyanaz volt: ne legyen egyetlen egy nyertes tipped sem. A játék neve sem volt bátorító: focieb2020.com "Lúzer" játéknak kereszteltük. Végül 129 játékos küldte be érvényes tippsorát a weboldalunkon. Annak is tudatában vagyunk, hogy sokan csak tippeltek, de nem értették a játék lényegét, hogy itt nem az számít, hogy jó/nyertes legyen a tipp, hanem pont az ellenkezője.
A játékunk során Khedron csupán 2 olyan tippet küldött be, ami zöldült. A Wales - Svájc találkozón úgy gondolta, hogy nem lesz döntetlen, míg a dán - finn mérkőzésen kételkedett az utóbbiak sikerében. Ha ez a két mérkőzésre leadott tippje se lett volna helyes, akkor 300.000 forinttal gyarapodott volna a pénztárcája.

De térjünk vissza az Unibetre, s az ajánlatára. Külön fórumtémában beszélgettünk róla, s majdnem napi szinten láthattuk, hogy hogyan alakulnak a számok. A finnek meglepő győzelme Dánia ellen eléggé keresztbe tett sok játékos számára, így a második meccsnap után már csak 3488 játékos maradt versenybe, sőt június 15. reggel ez az érték lecsökkent 452-re, végül az első csoportkör lebonyolítása után 354 fő küzdött a 35 millió forintért.
Az utolsó csoportkörből 6 mérkőzés maradt hátra, köztük a német - magyar találkozó is, amikor a számláló 17 játékost mutatott, sőt az utolsó két meccs kezdetekor is ugyanez a játékosszám létezett. 

Megtörténhet, hogy amennyiben Magyarország legyőzte volna Németországot (nem sokon múlott), akkor ez a cikk nem születik meg, viszont úgy látszik, hogy a döntetlen három személy számára kedvező volt. Ők hibátlanul teljesítették az Unibeten ezt a küldetést, s mind a 36 foci Eb-s csoportmeccsre téves tippet adtak le. Mondhatnánk, hogy igazi lúzerek, de valójában fejenként több, mint 11 millió forinttal gazdagabbak.

Jah, s azt tudtátok, hogy mind a három játékos magyar? 

Mi gratulálunk nekik, a többieknek meg kitartást. Lehet valamikor ti lesztek a "lúzerek".

Addig is, ha még nem rendelkezel Unibetes számlával akkor ajánljuk, hogy általunk regisztrálj ugyanis ebben az esetben az akár 10.000 forint értékű befizetési bónusz mellett egy ugyancsak 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülsz! További infók az exkluzív ajánlatunkról

Borítókép: SPF