A tavaly is megmérkőzött ugyanitt a két amerikai játékos és akkor Lauren Davis két játszmában győzött. Idén nagy az esély a forgatókönyv megismétlésére.

Lauren Davis (Fotó: jctabb/Shutterstock.com)

A tavalyi összecsapásukon kívül, még egy alkalommal játszottak egymás ellen, 2013-ban Monterreyben kemény borításon is Lauren nyert szettvesztesség nélkül. Mindkét játékos inkább a gyorsabb borításokon szokott eredményesebb lenni, viszont Davisnek (WTA 82.) az évek során jobb mérlege volt a lassú játékfelületeken. A pillanatnyi játékformája is Laurennek jobb, mivel annak ellenére, hogy nem jegyzett idén rendkívüli eredményeket, az év elején elcsípett egy negyeddöntőt Adelaideben és nemrég Miamiban a selejtezőkből indulva, a harmadik körig menetelt a főtáblán. Első meccsén Charlestonban Miriam Bolkvadzét 6-2, 6-3-ra győzte le.

Coco (WTA 168.) már hosszú évek óta nem találja azt a játékformáját, amivel 2018-ban a világranglista 14. helyére sikerült felmászni. Nem sokat játszott idén, két ITF-tornán vett részt (az egyiken az elődöntőig jutott, a másikon elsőből kiesett). A két alacsonyabb rangú torna között próbálkozott az Australian Openen is, de az első selejtezőmérkőzése már a végállomást jelentette. Charlestonban ugyancsak a selejtezőkből indult és a második meccsét el is veszítette, mégis felkerült a főtáblára, ahol Anastasia Gasanovát három szettben sikerült vernie (6-3, 4-6, 6-3) közel két és fél óra alatt. Bár sok örömöt szerezhetett ez a sikere, valószínűleg ezúttal is Davis meg fogja őt (akár szettvesztesség nélkül) állítani.

április 06., szerda

Tipp Fogadás szettre 0-2 @ 1.96

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.06., 07:28.