Mindkét Aryna Sabalenka ellen játszott meccsét megnyerte, mégis Amanda Anisimova továbbjutására nagyobbak az oddsok a fehéroroszénál a harmadik összecsapásuk előtt.

Amanda Anisimova (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

A hazai Amandának (WTA 47.) jobban kezdődött az idei éve, tornát nyert Melbourneben (Summer Set 2), az Australian Openen pedig nyolcaddöntőt játszott. Bár Arynának (WTA 5.) is sikerült az év első Grand Slam-tornáján az utolsó tizenhat közé jutnia, 2022-ben még csak Dohában tudott egymás után meccseket nyerni. Anisimova sem remekelt az Australian Opent követően, de Charlestonban már két mérkőzést nyert és nem veszített még játszmát. Sabalenka csak egy ellenfél ellen kellett mostanáig kiálljon a zöld salakon és ő sem veszített szettet.

A bukmékerek fehérorosz győzelemre számítanak, ami egy kicsit meglepő, mivel a pillanatnyi helyzetkép mellett, az egymás elleni mérleg is az amerikai játékost mutatja esélyesebbnek. Anisimova két mérkőzésből kettőt nyert és méghozzá simán, játszmát sem veszítve ezeken. Mindkét összecsapásuk 2019-ben zajlott, az első az Australian Open kemény borításán, a második a Roland Garros salakján. Talán jó azt is megemlíteni, hogy Anisimova és Sabalenka támadó játékai is inkább kemény borításra szabottak, de az amerikai játékos többet bizonyított a lassú borításon a legmagasabb szinten, mivel 2019-ben a francia Grand Slam-tornán az elődöntőig menetelt. Ilyen körülmények között, nem lenne nagy meglepetés ha borulna a papírforma.

április 07., csütörtök

Tipp Szett hendikeppel Amanda Anisimova +1.5 @ 1.49

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.07., 07.21.