Három napra a Tenerifében megszerezett első WTA rangú tornagyőzelmétől, Ann Li a pálmafás tájakat az olaszországi Valle d'Aosta régiójának hegyvidékére váltotta ezen a héten.

Ann Li (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

A huszonegy éves amerikai játékos (WTA 48.) acélosan kezdte az idei szezont a Melbourne-i kemény pályákon, a Grampian Trophy le nem játszott döntőjébe jutott, majd az Australian Openen a harmadik fordulóig bírta. Monterreyben egy elődöntővel folytatta, de azt követően megszakadt eredményessége és a múlt heti spanyolországi tornáig egy WTA-tornán sem tudott két meccset egymás után megnyerni. Tenerifében mintha eszébe jutott volna, hogy az év elején olyan játékosokat vert a kemény játékfelületeken, mint például Jennifer Brady és végig ment a versenytáblán, Maria Camila Osorio Serranot verve a döntőben. A bravúrja után nem sok ideje volt ünnepelni, mert az e heti tornán már le is játszott egy mérkőzést és a Kamilla Rakhimova elleni három játszmás győzelmével már hat egymás utáni meccsgyőzelemnél tart.

Ezt a sikersorozatát Magdalena Frech (WTA 102.) ellen próbálja meghosszabbítani. A huszonhárom éves lengyel játékos áprilisban nyerte első WTA-főtáblás mérkőzését Charlestonban salakon és ennek csak júliusban született párja Hamburgban szintén a lassú borításon. Következő ilyen szintű meccsgyőzelmét már október elején szerezte meg az Indian Wells-i kemény borításon és annak sem lett sikeres folytatása. Kisebb rangú versenyeken azonban több örömben volt része és az idén két ilyen jellegű tornát nyert. Ezt a hetet Courmayeurban egy Urszula Radwanska elleni két szettes győzelemmel kezdte.

A mérkőzés favoritja Ann, aki mindkét Magdalena elleni mérkőzését megnyerte. Ezek közül az első 2019-ben zajlott kemény borításon, a második pedig a tavaly salakon. A helyzetképből viszont nem kell kihagyni, hogy az amerikai teniszező rengeteget játszott az utóbbi napokban és kérdéses, hogy mennyire lesz majd fizikai teljesítőképességének teljében.

október 28., csütörtök

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre

Fogadás szettre 2-0 @ 3.80
Fogadás szettre 2-1 @ 5.25
Fogadás szettre 0-2 @ 2.55
Fogadás szettre 1-2 @ 4.30
Szett hendikeppel Frech, Magdalena +1.5 @ 1.50
Játék hendikeppel Frech, Magdalena +2.5 @ 1.86
Játék hendikeppel Ann Li -2.5 @ 1.92
Játék hendikeppel Frech, Magdalena -3.5 @ 3.25
Játék hendikeppel Ann Li -5.5 @ 3.50
Játékok száma Alatt 19.5 @ 2.38
Játékok száma Felett 19.5 @ 1.58
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.55
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.43

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.28. - 06:58