Nagy örömben volt része pár napja Veronika Kudermetovának és orosz válogatott-társainak, ugyanis megnyerték a Billie Jean King Kupát Prágában. Mennyire segíti a siker lendülete egy olyan játékos ellen, akitől kikapott az egyetlen egymás elleni mérkőzésen?

Veronika Kudermetova (Fotó: Mai Groves / Shutterstock.com)

Veronika (WTA 32.) Linzben az első meccsén honfitársát, Anhelina Kalininát három szettben búcsúztatta és a selejtezőkből induló Jaqueline Cristian (WTA 100.) ellen próbál az utolsó négy közé jutni. Bár a nemzeti színekben nagyszerű teljesítményt ért el, az idény második kemény pályás részében nem igazán remekelt WTA-tornákon, legjobb eredményei a chicagói és moszkvai nyolcaddöntői voltak. Kudermetova hasonló fedett kemény borításon játszott 2020-ban Cristian ellen a Billie Jean Kupában és két játszmában veszített.

A román játékos nem a legmegszokottabb módon jutott az osztrák torna negyeddöntőjében, ugyanis második selejtezőmeccsén kikapott Lesia Tsurenkotól, de szerencsés vesztesként feljutott a főtáblára, ahol Kamilla Rakhimova legyőzése után, Rebecca Peterson visszalépett a nyolcaddöntő első szettjében. Jaqueline a salakos tornákat választotta a Wimbledon után, de nemrég hasonló fedett kemény pályán elődöntőt játszott Nur-Szultanban és negyeddöntőt Kolozsváron.

Még akkor is ha az egymás elleni mérleg és az utóbbi időben a Touron elért eredmények is Jaqueline oldalán nyomnak többet, a világranglista helyezéseik által mutatott szintkülönbség többet jelenthetett a bukmékereknek az oddsok megállapításában, így az orosz játékos esélyesebb a továbbjutásra.

A cikk publikálásának időpontjában nem voltak további elérhető oddsok a mérkőzésre.

Mai kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.10. - 07:41