Játékok, melyekben Buszsofőr szerepelt

Ez a felhasználó nem szerepelt egyik játékunkban sem.

Buszsofőr közösségi adatai

Buszsofőr statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
Buszsofőr hozzászólt a Re:Talponállóisztem by butyi témához
2015 dec 30. 13:09
Greipel  ;D

Zalgiris Kaunas-   Laboral Kutxa   82 : 45
   Laboral Kutxa-   Zalgiris Kaunas   71 : 77
Buszsofőr hozzászólt a Re:Gumiszoba témához
2015 dec 29. 20:31
hugy   mais buktááál te szerencséétlen  ;D ;D ;D
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 15. 14:56
mork 4.5 over  erős tipp ?
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 15. 14:37

csak1tomi,  norvég meccsre akkor te mit ajánlanál ?  monti gólok 23.5 felett vagy norvég golok 24.5 felett ? mork 4.5 felett ?  loke  4.5 felett ? herrem 2.5 felett melyik lenne  ezekből erősebb tipp szted ?
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 13. 11:39
mai napi kézik ami jó az nagyon pici ods 1.1...  hendit tologatni meg életveszély itt már mindenki menni fog mese nincs...ami jó ods  és sztem jönni is fog  azok pedig  congo-kazah meccs félidő 24 nél több gól,  németek 11 nél többet lőnek 1 félidőbe, Brazilok nyernek,  1.78,  1.71.  173,  odsok... sztetek ?
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 11. 22:27
Sand hany golt lőt ma a svedeknel ? Köszi
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 11. 21:08
Legyszi irja be vki Sand hany golnal tart Sved meccsen   vagy ha megdobta a 4 golt akkor is jo. Köszi
Buszsofőr hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2015/16 témához
2015 dec 11. 18:20
154,5 over
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 11. 12:51
drogos ?  Sand  Svédektől 3.5 over gól  szted jó ma ?
Buszsofőr hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2015/16 témához
2015 dec 11. 11:22
Strasbourg – Khimky
Tipp: Khimky nyer
Tippmixpro: 1,35
A Khimky vereséget szenvedett az előző két fordulóban így meleg lett a pite az oroszok számára. Koponennel, Rice-al, Sveddel kiváló keretük van, amelynek mindenképpen tovább kell jutnia ebből a csoportból. Az utolsó körben a Fenerbahcéval meccselnek aki a csoport legerősebb tagja és éllovasa is egyben. Hozható meccs lesz az is, de nem hagyhatják a döntést az utolsó körre. A Strasbourg nem hosszabbított Romeo Travissel, Collins megsérült Beaubois aki a csapat legnagyobb sztárja pedig teljesen formán kivül játszik mostanában, a Bayern elleni előző Euroliga meccsen 11 kísérlete volt mégis pont nélkül zárta a meccset. Elméletileg még továbbjuthatnak a franciák is, de ebben ők sem hisznek ugyanis az utolsó körben madridban tuti nem fognak nyerni ugyanis a Realnak is égetően szüksége lesz a sikerre. A Bayern is lazán nyerni tudott Franciaországban és ez sikerülni fog a Khimkynek is. Az odds nem nagy, de szerintem a nap tutija.
Cedevita - Armani Milano
Tipp: Armani Milano +6,5
Tippmixpro: 1,40
A Cedevita két játékostól függ, az amerikai irányítótól Jacob Pullentól és a horvát center Miro Bilantól. Pullen egész héten nem edzett a csapattal, személyes okok miatt haza kellett utaznia amerikába, a Milano ellen minden bizonnyal már ott lesz a csapatban azonban ez a kihagyás szerintem meg fog látszani a játékán. A cseréje Gordic teljesen fogalmatlan és hát a másik két amerikai légiós Walker és White sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A Milano végre teljes csapattal utazhat el egy Euroliga meccsre. Gentile visszatért a hétvégén, a Reggiana ellen mindjárt 18 pontot is szórt, Macvan is felépült, aki szerb lévén biztosan nagyon motivált lesz a horvát csapat ellen. Végül, de nem utolsó sorban a csoport állására kell rápillantani. A Cedevita ezen a meccsen továbbjuthat és ehhez nem is kell nyerni, mindössze nem szabad kikapni 10 pontos vagy annál nagyobb különbséggel. Ez a tény benne lesz a fejekben is, számukra ma egy 5-6 pontos vereség is győzelmet ér, illetve győzelemként lenne elkönyvelve. Az olaszok számára utolsó szalmaszál ez a meccs, ha nem nyernek legalább 10-el akkor számukra végetér a sorozat, ha nyernek akkor viszont még reménykedhetnek. A Milano győzelme 2,20 körül fizet én mégis úgy vagyok vele hogy menjünk biztosra és biztosítsunk egy hendivel.
Eredő: 1,89
Buszsofőr hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2015/16 témához
2015 dec 10. 22:39
privibe megirom kinek a tippjei, de sztem nem az a lényeg hanem hogy próbáltam segiteni mindenki számára velük :)
Buszsofőr hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2015/16 témához
2015 dec 10. 21:58
Nagyon simán leesett mind a 4  euroliga tipp :))
Buszsofőr hozzászólt a Re:Női Kézilabda VB 2015 témához
2015 dec 10. 21:10
2
Buszsofőr hozzászólt a Re:Férfi Euroliga Fogadások 2015/16 témához
2015 dec 10. 18:59
Pinar Karsiyaka - Lokomotiv Kuban:
A Pinar már biztos kieső, a Kuban pedig biztos továbbjutó ebben a csoportban. Az oroszok viszont még küzdenek a csoportelsőségért ezért talán inkább a vendég sikerben kell elgondolkodni mint a hendis hazaiban. Az előző körben kisiklottak hazai pályán ezért most kötelező lenne nyerniük a pocsék formában lévő törökök ellen. A Pinar előző hat meccséből ötöt is elvesztett, legutóbb a török középcsapat az Ankara otthonában szenvedtek vereséget. Randolphot leszámítva mindenki bevethető vendég oldalon, így szerintem be is húzzák a meccset.
Tipp: Kuban győzelem
Tippmixpro: 1,50
Maccabi Tel-Aviv - Brose Baskets:
A Maccabi nagyon elszúrta az idei évet, azonban matematikai esélye még mindig van továbbjutni. Mi kell ehhez? Elsősorban az hogy nyerjen ma a Maccabi, ha nem nyernek akkor kiestek. Másodsorban hogy holnap a Darussafaka kikapjon Moszkvában ami borítékolható. Ha ez a két feltétel teljesül, akkor az utolsó fordulóban a Darussafaka és a Maccabi ki-ki meccset játszhatna a továbbjutásért ahol az izraelieknek legalább 12 ponttal kellene nyerniük hogy ő jussanak tovább. Nem egy egyszerű küldetés, de az biztos hogy ameddig esély lesz az izraeliek küzdeni fognak. A Brose szinte biztos hogy harmadik helyen jut majd tovább és az utolsó körben van még egy laza meccsük hazai pályán a Sassari ellen amit be fognak húzni. Számukra ez a meccs közel sem annyira fontos mint a hazaiak számára, így én azt mondom hogy akármennyire is növekszik a Maccabi oddsa meg kell játszani H-ba ezt a meccset.
Tipp: Maccabi nyer
Tippmixpro: 1,50
Limoges – Olympiakos:
A Limoges teljesen szétesett, az Antibes és az Asvel is kiütötte őket az előző két francia bajnokijukon és az Euroligában is sorra szedik be a nagyobbnál nagyobb veréseket. Az Olympiakos egy nagyon komoly csapat. Sérültekkel tele is verték a Laboralt és a Milanót is, mára már Printezis visszatért és Shawn James révén egy komoly erősítést is hoztak a kosok alá aki ezen a meccsen már játékra jelentkezik.
Tipp: Olimpiakos -4,5
Tippmixpro: 1,35
Sassari – Unicaja:
A Sassari nyolc forduló után még nyeretlen a csoportban és közel van ahhoz a szégyenhez, hogy győzelem nélkül essen ki az Euroligából. Az előző körben Logan nélkül is aki legjobbjuk meccsben voltak a Maccabival és mindössze 2 ponttos vereséget szenvedtek. Ma már lesz Logan és lesz a fanatikus szardíniai szurkolótábor, aki még a gödörben sem fordít hátat a csapatnak. Annyira nem rossz ez a Sassari mint amennyire az eredmények mutatják, de valahogy sehogyan sem jön ki nekik a lépés mostanában. Az Unicajának kell a győzelem mert ha nyernek akkor még nyitva tartják a csoportelsőség kérdését, pontosabban az utolsó körben hazai pályán meccselhetnek a CSKA-val, hogy kié lesz az egyes pozíció a csoportkör végén. Nagyon egyben vannak a spanyolok, kiváló kerettel és sérültek nélkül érkeznek Szardínia szigetére.
Tipp: Unicaja nyer
Tippmixpro: 1,35
Buszsofőr hozzászólt a Re:kicsi az odds, de erős témához
2015 nov 21. 13:06
Trabzonspor-Istanbull BB  ez a meccs ?

A felhasználó összes hozzászólása