Az előrejelzések szerint az idei április esős, felhős, s eléggé hideg is lesz, ami egyáltalán nem jó hír, ezt viszont kompenzálja a weboldalunk meteorológusaitól érkezett információ, mely szerint a Sportfogadas.org-on pénzeső várható.

Nem, ez nem április 1-i tréfa! Többször is rákérdeztünk, s valóban ezt garantálják. Az előrejelzések szerint több, mint 300.000 forint kerül kiosztásra, pénznyeremény illetve sportfogadás bónusz formájában.Tekintsük tehát meg az áprilisi előrejelzésüket.

Pénzeső

Tippjátékok

Bárki ingyen részt vehet az áprilisi tippversenyeken, ahol értékes nyeremények várnak a játékosokra. A havi versenyen kívül, számos egyéb, egy adott sporteseményre koncentráló versenyen szerepelhettek, ilyen pl. a "Foci BL Negyeddöntő", az "ATP Monte-Carlo", vagy akár az "F1 Kínai Nagydíj" tippverseny. A teljes áprilisi versenykínálatot megtekintheted a "tippversenyek" oldalon.

A tippversenyek által a legjobb tippelők pénznyereményekben, Bet365, illetve Unibetes bónuszokban részesülhetnek. 

Ameddig el nem felejtjük! A "Foci Bajnokok Ligája 2014/15" tippverseny nyertese egy PlayStation 4-es játékkonzolt nyer!!!

PS4

SfTotó/SfScore

Totó, illetve góltotó versenyeink keretén belül értékes bónuszokat nyerhettek. Összesen 6 totó szelvény vár rátok ebben a hónapban, illetve 10 góltotó szelvény. Minden szelvénynek külön nyereményalapja van. Az áprilisi naptárokat megtekintheted ITT. Az SfTotó keretén belül 30.000 forint kerül kiosztásra, a Sportingbet jóvoltából, míg az SfScore játékban 100€-os nyereményalap vár rátok, melyet a bet365 fogadóiroda áll.

Telitalálatod van az SfTotó játékban? 300€ a nyereményed, az SfTotó Jackpontnak köszönhetően (Figyelem! Nem minden szelvényre érvényes a Jackpot).

euró

SfGuru

Akik egy picit komolyabban veszik a dolgokat, s nem csak tippelni szeretnek, hanem meg is indokolják tippjeiket, azoknak ajánljuk az SfGuru elemzős játékunkat, melyet havi rendszerességgel rendezünk meg.

A játék nyereményalapja 35.000 forint, illetve 50€. Előbbit mi álljuk, utóbbi pedig bet365-ös bónuszként lesz kiosztva.

Kipróbálnád? Megteheted ITT!

SPF Kupa

Amint a neve is mutatja, ez nem egy hagyományos tippverseny. A játék egy selejtező szakaszból, illetve a rájátszásból áll. A selejtező szakaszban a legjobb tippelők bekerülnek a rájátszásba, s ott már "vér folyik" a győzelemért. A játék nyereményalapja 50€! Vegyél részt te is ingyen.

365Liga

Akár kezdő vagy, akár haladó, ezt a játékot ki kell próbálnod. Olyan, mint egy virtuális fogadóiroda. Egyedi, illetve gyűjtő fogadásokat helyezhetsz el. Van egy kereted, s abból kell gazdálkodnod, majd a végén ha te rendelkezel a legnagyobb egyenleggel, akkor tiéd a főnyeremény (35€ bet365 bónusz). A játék nyereményalapja 100€, mindez a bet365 fogadóiroda jóvoltából.

Még, még, még...

S akkor még nem beszéltünk a spontán versenyekről, melyeket pl. egy rangadó alkalmából rendezünk, mint például az április 12-i Manchester Utd. - Manchester City tippjáték.

Tapasztaltabb fórumtagjaink (min. 200 hozzászólás) "Maradj talpon" játékokon vehetnek részt, ahol a lényeg, hogy nem szabad hibázni. Aki pedig nem hibázik, az nyer!

Ezen kívül a sikeres szereplést külön is jutalmazzuk, hisz a "hónap fogadója" 30 eurós nyereményben részesül, de nem felejtjük el azokat sem akik naplókat vezetnek, így a hónap legjobb naplójának tulajdonosa 10 eurót kap.

Végül pedig a meglepetések (csak kellemesek remélhetőleg) mindig várhatóak, s még ki tudja, hogy milyen ötletünk támad a hónap folyamán.

Apropó, tudjátok, hogy április 7-én 10 éves a Sportfogadas.org? S íme, hogy jönnek a meglepetések...