Ha még nincs Bet365-ös számlád, akkor itt az ideje nyitnod egyet.
Regisztrálj általunk, s ha szerencséd van, akkor 3.000 Forintot kapsz ajándékba, amellyel akár feltöltheted a számlád is.

 

Ilyen egyszerű feladatotok még soha nem volt. Egy pár kattintás, egy kis szerencse, s máris 3.000 Forint tulajdonosa lehetsz. 

Mit is kell tenned? A feladat a következő:

  1. Regisztrálj általunk a Bet365 fogadóirodához ITT!
  2. Regisztráció után küldj egy e-mail-t a milan_at_sportfogadas.org (az _at_ helyett írj @-ot), melyben jelzed, hogy megtörtént a regisztráció (akár privát üzenetben is jelezheted "Milan"-nak a fórumon), illetve elküldöd a Bet365-ös felhasználóneved.

Az általunk regisztrálok közt kisorsolunk 3 x 3.000 Forintot, amelyet Skrillen keresztül utalunk, s amely összeggel akár már fel is töltheted az új Bet365 számlád.

Jelentkezési határidő: Május 27, 8:00 CET!

Részvételi feltételek:

  1. E promóció csak azon játékosok számára vonatkozik, akik nem rendelkeztek eddig bet365 számlával, tehát teljesen új játékosok
  2. Csak azon személyek részesülhetnek a nyereményben akik általunk regisztráltak a Bet365 fogadóirodához. Regisztrálhatsz ITT!
  3. A sorsoláson csak azon személyek vesznek részt, akik az adott határidőpontig regisztráltak általunk, s ezt valamilyen csatornán jelezték nekünk (e-mail, vagy fórumos privát üzenet) megadván a bet365-ös felhasználónevüket.
  4. 3 x 3.000 Forint a nyeremény, amelyet Skrillen keresztül utalunk, így a nyerteseknek szükségünk van egy Skrilles számlára is.
  5. A sorsolást Május 28, 8:00 CET-kor hajtjuk végre, s ebben a random.org weboldal segít.

 

Miért a Bet365?

  1. Mert az online sportfogadás piac egyik vezető cége!
  2. Új játékosok regisztrációkor akár egy 15.000 Forintos bónuszban is részesülhetnek! Részletek ITT.
  3. A Foci BL döntőjére egy külön "Ingyen Fogadás" promóciót is indítanak, amely során ingyen fogadhatunk e nagyszerű eseményre! Részletek ITT!

Ne hagyd ki! Ha fogadni szeretnél akkor a Bet365 az egyik legjobb opció! Regisztrálj ITT!

 

Ha bármilyen kérdésetek van e promócióval kapcsolatban, állunk rendelkezésetekre! Sok sikert!