A 2014-es női kézilabda EB kezdete óta többször is láthattátok a felhívásunkat, mely alapján egy két személyre szóló belépőt nyerhettetek a kontinensviadal legfontosabb mérkőzéseire, a vasárnapi döntőkre. Sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki a nyertes.

Fortuna pedig "England" nevű játékosunknak kedvezett, akinek már el is küldtük a belépőket, s ő ott lehet a budapesti döntőn a csapatok bronzért, illetve aranyért küzdő harcain. Az már biztos, hogy a Norvégia, Svédország, Montenegró, illetve Spanyolország válogatottját követhetik majd élőben, viszont az még kérdéses, hogy kik küzdenek az aranyért, s kik a bronzért?

Ki lesz a győztes?

Norvégia - 1.95  Montenegró - 4.00  Spanyolország - 5.00  Svédország - 6.50  Fogadj MOST!

Érem

A sorsolásra egyébként 54 játékos kvalifikálta magát (volt minimum 1 pontja), a nyertes England például a 19. helyen zárta a versenyt, s összesen 23 sorsjeggyel szerepelt a sorsoláson. Összehasonlításként a toplista élén álló dojcs7 nevű versenyzőnk 92 sorsjeggyel indult a sorsoláson.

Gratulálunk a nyertesnek, s jó szórakozást kívánunk a vasárnapi döntőre, illetve köszönjük mindenkinek a részvételt! Remélhetőleg mielőbb rendezhetünk még hasonló lebonyolítású versenyeket!