Egálról indulnak a csapatok, úgyhogy aki itt bukik, az nagyot bukik.

Egy héttel azután, hogy a Montpellier férfi kézilabdacsapata döntetlen játszott az RK Zagreb otthonában, szerda este jön a visszavágó, amely után kiderül, hogy melyik csapat kerül a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé.

Az esélyek minden kétséget kizáróan a franciák mellett szólnak, egyrészt azért, mert az első meccs eredménye nekik kedvez, másrészt azért, mert otthon játszanak, harmadrészt pedig azért, mert a keretüket jobb játékosok alkotják. Mindemellett nem illendő lebecsülni a horvát csapat erejét sem, hiszen nem sorsjegyen nyerték a nyolcaddöntős szereplés lehetőségét. Ahogy szokták mondani, egy meccsen minden megtörténhet, borulhat a papírforma a bilivel együtt, ezért érdemes óvatosan bánni a franciákra kínált gyenge szorzóval.

Szerdai mérkőzések:

április 03., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 52.5 felett   1.58
Zagreb nyer +3.5 hendikeppel  1.80
Félidőben a Montpellier vezet  1.45

Tippmixpro:

Zagreb nyer +4.5 hendikeppel  1.66
Gólok száma 55.5 felett   2.39
Gólok száma félidőben 27.5 alatt  1.63

Montpellier - RK Zagreb Stream

A szerda esti Montpellier - RK Zagreb találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Montpellier - RK Zagreb élő közvetítés!