Unibet logoUnibet


4.08 az 5-ből, 372 szavazat alapján

Az Unibet név szinte minden sportfogadó számára ismerős, hiszen az egyik legnagyobb online szerencsejátékkal foglalkozó oldal, emellett pedig számtalan reklámban és hirdetésben találkozhattunk már velük az idők során, akár hazai környezetben is.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.1 €
  1 Ft
  1 RON
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  1997
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.88
 • Felület
  3.92
 • Megbízhatóság
  4.14
 • Odds-ok
  4.00
 • Kínálat
  4.02
 • Kifizetés gyorsasága
  4.15
 • Befizetés egyszerűsége
  4.42
 • Élő fogadás
  3.73
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller MuchBetter paysafecard Revolut Revolut Visa AstroPay
 • Minimum befizetés
  Visa
  3300 Ft
  25 RON
  10
  Visa Electron
  25 RON
  3300 Ft
  10
  MasterCard
  3300 Ft
  25 RON
  10
  SkrillSkrill
  15
  4000 Ft
  65 RON
  NetellerNeteller
  4000 Ft
  15
  paysafecardpaysafecard
  25 RON
  Maestro
  25 RON
  ApplePay
  50 RON
  10
  MuchBetterMuchBetter
  3500 Ft
  10
  TopPay
  20 RON
  RevolutRevolut
  3300 Ft
  Revolut VisaRevolut Visa
  3300 Ft
  AstroPayAstroPay
  4000 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van
Unibet bónusz

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Unibet útmutató

Hogyan érhető el az Unibet weboldala?
A fogadóiroda szolgáltatásai elérhetőek itt: Unibet elérhetőség és belépés 2023

Fontos fizetéssel kapcsolatos információ!
A legfrissebb fizetési eszközöket fórumunkon, az Unibet befizetés és kifizetés témában találjátok. 
Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akad, akkor osszátok ott meg, és mi vagy sportfogadó közösségünk megpróbál mielőbb segíteni.

Az Unibet fő termékének nevezhetnénk a sportfogadást, viszont nagyon sok magyar játékos megismerkedett már a nevükkel még a 2010-es évek során amikor számos pókerversenyt szerveztek Európában az Unibet Open sorozat keretén belül, ami mai napig is nagy népszerűségnek örvend.

Az előbb említett két termék mellett a kaszinó, bingó, valamint a különböző ügyességi játékok kedvelői is jól elszórakozhatnak náluk. Sőt, azon kevés termek egyikéhez tartozik az Unibet Románia, amely bingót is működtet.

Egy feltörekvő és lelkes vállalkozásról van szó, mely a szerencsejáték piacon nemcsak, hogy innovatív, de sokszor merész döntéseket is képes hozni, gondolunk most olyan kitűzött céljaikra, hogy amennyiben lehetséges 0-ra csökkentsék a függő játékosaik számát.

Maga az európai szerencsejáték piacon az Unibet egy igazi harcos, mivel képes a végsőkig elmenni az igazáért egy sokszor igazságtalan világban, és mivel kitartóak ezért céljaikat legtöbbször elérik (lásd pl. a Magyarország elleni pereskedésüket, melyet végül sikerült megnyerniük).

Kevesen tudják, de a manapság oly nagy népszerűségnek, meg egyesek szerint innovációnak kihirdetett cash-out (felvehető most) lehetőséget az Unibet találta ki, már 2003-ban, következő évben pedig már lehetett náluk mobilon fogadni.

Az Unibet mottója a játékosoktól játékosoknak, mely arra utal, hogy igenis, ők is játékosok, ez pedig sokat számít a fejlődésükben.

Az Unibet története

A vállalkozás alapjait a svéd Anders Ström tette le, még 1997-ben, és bár azt gondolnánk, hogy mindez Svédországban történt, a válasz az, hogy nem. Kezdetben az Unibet Ström londoni otthonában zajlott, és az elején a fogadásokat telefonon keresztül adták le, de nem oly módon, mint manapság. Ha fogadni szerettél volna, akkor be kellett telefonálni.

1999-ben elindult az online felületük is, megalapították az Unibet Group PLC-t., és megszerezték az első nemzetközi engedélyüket Máltán.

Ezek után rohamosan fejlődött a cég, egyre több piacon jelentek meg, 2004-ben pedig a stockholmi értéktőzsdén is jegyezték őket.

Napjainkban az Unibet a Kindred csoport tagja, melyhez még olyan termékeket tartoznak, mint a 32Red, Bingo.com, Maria Casino, vagy akár a román piacon nagy sikert arató Vlad Cazino.

Közel 10 millió regisztrált ügyfélből a legutóbbi eredményeik alapján több, mint 1,8 millió aktív játékosuk van.

Számos európai piacon jelen van az Unibet, köztük Magyarországon, Romániában, de egyre több tengerentúli államban szereznek engedélyt, és kezdik meg ottani aktivitásukat.Romániában az elsők között szerezte 2016-ban a 10 évre szóló működési engedélyét (L1160657W000330), és azóta a dobogó felső fokain szerepel, mint nyújtott szolgáltatás.

Ezért se lepődjünk meg, hogy a különböző európai futballcsapat (Glasgow Rangers, AFC Ajax, FC Copenhagen) támogatása után hamarosan találkozhatunk akár egy NFL csapat (Philadelphia Eagles pl.) környékén is az Unibet feliratokkal, de ugyancsak ők támogatják a sakk világbajnok Magnus Carlsent is.Különböző európai futballcsapat (Glasgow Rangers, AFC Ajax, FC Copenhagen) szponzoraként találkozhatunk az Unibet márkával, kézilabda világeseményeken is szerepelnek, de manapság a tengerentúl is terjeszkednek, és olyan csapatokkal kötöttek együttműködést, mint pl. az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles, sőt az Unibet a sakkvilágbajnok Magnus Carlsen egyik kiemelt partnere.

Az Unibet előnyei

Ami nekünk, játékosoknak az egyik legfontosabb előny, az maga az Unibet magyar felülete, sőt azt is tudni kell róluk, hogy dedikált csapat gondoskodik arról, hogy a honi játékosok saját anyanyelvükön szerezzenek tudomást úgy a legfrissebb ajánlatokról, mint a sportvilág különböző történéseiről, híreik, blogbejegyzéseik, vagy akár videós összefoglalóik által.Bár Romániában a magyar lakosságnak nincs lehetősége saját anyanyelvén böngészni az Unibet román piacra kialakított weboldalát, ettől eltekintve előnyként említhetjük, hogy nincs szükség extra nyelvtudásra (pl. angol) annak érdekében, hogy szolgáltatásaikat kipróbáljuk. Főleg, hogy egyszerű fogalmakkal találkozunk, meg egyébként is ha bárkinek gondja akad, akkor Unibetes fórumunkon segítséget tudunk nyújtani ilyen téren is.

Egy másik fontos előnye a fogadóirodának, hogy nagyon sok, de főleg a legfontosabb sporteseményekre külön ajánlatokkal készülnek, illetve a dedikált magyar csapatnak köszönhetően ezek sok esetben a hazai játékosokra szabottak, gondoljunk csak az NB1-es, vagy akár a magyar válogatott szereplésekor megjelenő extra lehetőségekre.Egy másik fontos előnye a fogadóirodának, hogy nagyon sok, de főleg a legfontosabb sporteseményekre külön ajánlatokkal készülnek, és mivel külön csapat foglalkozik a román piaccal, így találkozhatunk akár a Sepsi OSK, akár a CFR Kolozsvár, de még a Csíkszereda mérkőzéseire felajánlott extra fogadási lehetőségekkel is, vagy miért ne, ingyenes fogadásokkal.

Nagyon sok sportfogadó vadássza azokat a bukmékereket ahol nagyobbak az oddsok, ami egyáltalán nem csoda, hisz szeretnék a maximumot kihozni fogadásaik által, és az az igazság, hogy ami a nyereményszorzókat illeti nem panaszkodhatunk az Unibetre. 

A bevezetőben említettük az Unibet Open-t, ami egy LIVE póker torna, az online világon kívül, melyen való szereplés egy játékos számára egy életre szóló élményt jelenthet, szóval emiatt dicséret jár nekik, hogy ezt kitalálták, és oly sok éve megszervezik.

Végül, de nem utolsó sorban maga az élő közvetítés platformjuk egy olyan dolog, mely említésre méltó, és ahol az év minden napján számos rangos eseményt követhetünk.

Az Unibet hátrányai

Bizonyos esetekben gondok akadhatnak a magyar ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetések során, legalábbis fórumtársaink erről panaszkodtak többször is, viszont azt jó tudni, hogy a legtöbb esetben a felmerülő problémák bizonyos sportfogadás ajánlatokkal voltak kapcsolatosak, melyek napi szinten változnak, és az ügyfélszolgálatnál dolgozók ahhoz, hogy ezt megoldják előbb fel kell vegyék a kapcsolatot a bónuszokat adminisztráló csapattal. 

Egy másik panasz ami fórumunkon néha megjelent az ugyancsak a promócióikra vonatkozik. Pontosabban az, hogy bizonyos helyzetekben egy olyan ajánlat esetén mely több piacra is vonatkozott, a fordításnál adódtak nézeteltérések, de alapjáraton ezeket rövid időn belül javították, és ha ez mégsem történt meg, akkor utólag nem egyszer a játékosokat kárpótolták, akár ingyen fogadások által.

Őszintén, nagyon mélyen kell bogarászni azért, hogy a fogadóiroda jelentősebb, zavaró hátrányait megtaláljuk. Az egyik lehetne talán a magyar nyelv hiánya, mely főleg akkor merülhet fel amikor az ügyfélszolgálattal kell kommunikálni, de amint említettük, ebben mi is tudunk segíteni, bármikor. Ugyancsak hátrányként említenék egyesek, hogy nem lehet alacsonyabb, például román harmadik ligás focimeccsekre fogadni, viszont ez csak részben igaz, mert néha ilyeneket is találunk náluk, akár egy kupameccs során.

Unibet regisztráció

Még mielőtt egyáltalán az Unibet felületére érnél tudnod kell, hogy együttműködésünk következtében egy exkluzív ajánlatban részesülhetsz amennyiben általunk regisztrálsz és feltöltöd számlád. Ez neked nem kerül semmi extra költségbe, nekünk viszont sokat jelent, mert ezáltal csapatunkkal a továbbiakban is napi szinten friss információkat tudunk biztosítani számotokra, és fenntarthatunk egy sikeres sportfogadó közösséget. Az exkluzív ajánlat részleteiről lejjebb olvashatsz.

Feltételezzük, hogy általunk jutottál el hozzájuk, és szeretnéd kipróbálni az Unibet valamely szolgáltatását, legyen szó akár sportfogadásról, kaszinóról, vagy miért ne pókerről. Ebben az esetben oldalukon, vagy mobilos felületükön ezt megteheted amennyiben rákattintasz a Regisztráció gombra (nem lesz nehéz megtalálni, mivel eléggé látványosan ki van emelve - sárga gomb, jobb felső sarokban).

Unibet regisztráció gomb

Amennyiben szeretnéd kipróbálni az Unibet valamely szolgáltatását, legyen szó akár sportfogadásról, kaszinóról, bingóról vagy miért ne pókerről, akkor főoldalukon, vagy mobilos felületükön ezt megteheted amennyiben rákattintasz az Înregistrare (Regisztráció) gombra (nem lesz nehéz megtalálni, mivel eléggé látványosan ki van emelve - sárga gomb, jobb felső sarokban).

Unibet román főoldal

Amennyiben direkt már a regisztrációs oldalukon találod magad láthatod az általuk kínált bónuszokat (románul: Bonusul tău de bun venit) melyek új játékosokra vonatkoznak. Úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben is lényeges, hogy ne csak a nagy szalagcímeket olvasd, hanem kattints nyugodtan a Részvételi feltételekre, így ezeket elolvasván pontosan megtudhatod, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelj azért, hogy részesülj a bónuszban.

Ha valamelyik ajánlat szimpatikus neked, akkor jelöld be (megjelenik az ajánlaton a Választott felirat), majd haladhatsz tovább.

Megtörténhet, hogy több új játékosokra vonatkozó ajánlat is rendelkezésre áll náluk, és általában ilyenkor találsz egy olyan lehetőséget, hogy Vizualizează toate ofertele, avagy tekintsd meg az összes ajánlatot. Ha valamelyik közülük szimpatikus, akkor kattints a Selectează gombra, és jöhet a következő lépés, a személyes adataid kitöltése. Akár vissza is utasíthatod az új játékos bónuszt, ebben az esetben pedig ki kell választanod a Nu doresc un bonus de Bun-Venit opciót.

Unibet promóciós kód

Az új játékos ajánlatokat felsorakoztató oldalon találtok egy olyan részleget is ahol promóciós kódot adhatsz meg, de jelen pillanatban akár rendelkezel hasonló kóddal, akár nincs ilyened, ugyanazok az ajánlatokban részesülhetsz te is, mint bárki más.

Kivéve, ha általunk regisztrálsz és befizetsz akkor már előnyben részesülsz az exkluzív bónusz miatt, de ehhez nem kell Unibet bónusz kód.

Amennyiben nem szeretnél részesülni egyik ajánlatban sem, erre is megvan a lehetőséged. A regisztrációs oldal alján kattints a Kihagy feliratra, és jöhet a következő lépés.

Regisztrációs űrlap kitöltése

Amint azt már az online világban megszoktuk egy regisztráció által bizonyos adatokat kell megadnunk, és az Unibetre való belépés is így kezdődik. 

Itt nagyon fontos megemlítenünk, hogy csak saját adatokkal regisztrálj, ne a mamád, ne a papád adatait használd, de még a szomszédét is nélkülözd, ugyanis ellenkező esetben problémáid lehetnek akár egy ügyfél-azonosítási procedúra során, akár kifizetés közben. Benne van a részvételi feltételeikben, hogy csak saját adatokat használhatunk, ezt pedig vedd figyelembe, és ami még fontos, hogy egy személynek egyetlen egy Unibetes számlája lehet.

Unibet Regisztrációs űrlap első
Unibet Regisztrációs űrlap 2
Unibet RO regisztráció 1
Unibet román regisztrációs űrlap 2

Személyes információk és jelszó kiválasztása

Az első űrlapon a Vezetéknév, valamint a Keresztnév beírása után, következik egy valós e-mail cím megadása. Utóbbira nagyon ügyelni kell, hogy helyes legyen, mert a hitelesítés, és mindenféle későbbi kommunikáció ez által zajlik az irodával.

Következik az a rész ahol Jelszó-t kell választanunk amely minimum 8, maximum 40 karakterből állhat, és kötelező módon legalább 1 speciális karaktert kell tartalmaznia, ami lehet nagybetű, szám vagy írásjel (pl. sportfogadas_1). 

Születési dátumunkat nem manuálisan kell beírjuk, hanem ki kell választanunk a napot, hónapot, évszámot, és ha ez megvan, akkor következik az első űrlap utolsó feladata, ami a nemünk kiválasztása.

Az űrlap első lépéseként a Vezetéknév (Nume de familie), valamint a Keresztnév (Prenume) beírása után, következik egy valós e-mail cím megadása. Utóbbira nagyon ügyelni kell, hogy helyes legyen, mert a hitelesítés, és mindenféle későbbi kommunikáció ez által zajlik az irodával.

Következik az a rész ahol Jelszó-t (Parolă) kell választanunk amely minimum 8, maximum 40 karakterből állhat, és kötelező módon legalább 1 speciális karaktert kell tartalmaznia, ami lehet nagybetű, szám vagy írásjel (pl. sportfogadas_1). 

Születési dátumunkat (Data nașterii) nem manuálisan kell beírjuk, hanem ki kell választanunk a napot, hónapot, évszámot.

A 13 számjegyből álló CNP (cod numeric personal) a következő lépés, majd végül jön a nemünk kiválasztása.

Végül pedig ha leellenőriztük az adatok pontosságát, akkor kattinthatunk a Folytatás gombra.

Lakcím és tartózkodási ország

Következő oldalon egy picivel hosszabb űrlap vár ránk, de mivel tudjuk, hogy hol lakunk, ezért ennek kitöltése sem tart el sokáig. Előbb meg kell adnunk a lakcímünket, a várost ahol élünk, az irányítószámot, majd az országot kell kiválasztanunk a listából.

Lakcím, telefonszám és biztonsági kérdés

Következő, második lépésnél lakcím adatokat kell megadnunk. Nagyon fontos, hogy a cím mezőbe a személyinkben (buletin) szereplőt adjuk meg, és nem azt, ahol aktuálisan lakunk. Ezek után valós telefonszámunkat kell megadnunk, majd végül egy biztonsági kérdést (pl. Numele primului meu animal de casă? / Első háziállatom neve?) kell kiválasztanunk egy listából, melyre válaszoljunk. Az adott választ nem árt valahova feljegyezni, hogy a későbbiekben is tudjuk, ha szükség lesz rá.

Utolsó, harmadik lépésként jelöld be ha szeretnél részesülni a kezdő bónuszban (Da/Nu), majd alatta feliratkozhatsz az Unibetes hírlevelekre, vagy akár bejelölheted azok visszautasítását, végül pedig jelöld ki, hogy betöltötted a 18. életévedet és elfogadod a fogadóiroda részvételi feltételeit. Az Înregistrare gombva kattintván befejeződik a regisztrációs folyamat.

Telefonszám és pénznem

Következő lépés valós telefonszámunk megadása, ami azért is fontos, mert a számla hitelesítésénél megtörténhet, hogy erre a telefonszámra küldenek egy hitelesítő kódot, szóval erre figyeljünk.

Pénznem kiválasztásánál kettő lehetőség közül választhatunk: forint vagy euró. Neked kell eldöntened, hogy Unibetes számlaegyenlegeden milyen pénznemet szeretnél látni, forintot vagy eurót.

Nekünk az a véleményünk, hogy eurós számlát csak akkor nyiss ha rendelkezel eurós bankszámlával, bankkártyával, vagy akár elektronikus pénztárcával amely ezen pénznemben van vezetve, ellenkező esetben mi a forintot javasoljuk.

Unibetes értesítők

Még mielőtt a Regisztráció gombhoz érnél az űrlap alján, kiválaszthatod (opcionálisan), hogy milyen módon szeretnél értesülni az Unibet ajánlatairól: e-mail, telefon, SMS, vagy közösségi média.

Utolsó lépésként jelöld be, hogy betöltötted a 18. életévedet és elfogadod az Unibet felhasználási feltételeit, majd végül kattins a Regisztrációra.

Telefonszám hitelesítése

Következő oldalon egy felugró ablakban arra kérnek, hogy hitelesítsd telefonszámod. Egy kódot küldtek az általad megadott telefonszámra, és amennyiben helyesen adtad meg az adatokat akkor ez meg is érkezett már. Az illető kódot másold be és nyomd meg a Megerősítés gombot.

A telefonszám hitelesítését kihagyhatod, és kérheted ugyanezt e-mail címed által. Fontos, hogy befizetés vagy játék előtt hitelesítened kell az e-mail címed.

Amennyiben ez megtörtént akkor gratulálunk, megnyitottad Unibetes számlád, és következhet egyenleged feltöltése.

Unibet bejelentkezés

Frissen nyitott számlánkra beléphetünk a Bejelentkezés gombra kattintván, és megadván a regisztrációkor használt e-mail címünket, valamint a jelszavunkat. Amint láthatjuk ezért is nagyon fontos egy helyes és működő e-mail címet megadnunk Unibetes számlánk megnyitásakor mivel a bejelentkezés ezáltal történik.

Frissen nyitott számlánkra beléphetünk az Autentificare (magyarul Bejelentkezés) gombra kattintván, és megadván a regisztrációkor használt e-mail címünket, valamint a jelszavunkat. Amint láthatjuk ezért is nagyon fontos egy helyes és működő e-mail címet megadnunk Unibetes számlánk megnyitásakor mivel a bejelentkezés ezáltal történik.

Elfelejtetted a jelszavad?

Megtörténik ez bárkivel. Ebben az esetben kattints a bejelentkező űrlap végén az Elfelejtette jelszavát? linkre, és a következő oldalon meg kell adnod a regisztrációkor használt e-mail címed. Ide fognak neked küldeni egy linket, melynek segítségével megváltoztathatod a jelszavad, és beléphetsz számládra.

Megtörténik ez bárkivel. Ebben az esetben kattints a bejelentkező űrlap végén az Ai uitat parola? (Elfelejtette jelszavát?) linkre, és a következő oldalon meg kell adnod a regisztrációkor használt e-mail címed. Ide fognak neked küldeni egy linket, melynek segítségével megváltoztathatod a jelszavad, és beléphetsz számládra.

Amennyiben nem kapod meg az Unibetes e-mailt, akkor ez elméletileg két ok miatt történhet. Az egyik, hogy téves e-mail címet adtál meg, vagy nem azt amit regisztrációnál használtál, vagy az általuk küldött levél a szemét mappába (SPAM) került. Ellenőrizd ott is.

Unibet exkluziv ajánlat új magyar játékosoknak

Amint feljebb is említettük, amennyiben regisztrálni szeretnél, és ki szeretnéd próbálni az Unibeten való fogadás élményét, akkor kár lenne kihagyni azt a lehetőséget, hogy az alap bónuszukon (melyet az új játékosoknak ajánlanak) kívül még egy plusz dologban is részesülj. Ezt a lehetőséget jelen pillanatban csak nálunk találod, legalábbis ilyen mértékben biztosan.

Hogyan kapod meg az exkluzív bónuszt

Nem kell mást tenned, minthogy nyisd meg az Unibet oldalát ezen a linken keresztül, regisztrálj, és töltsd fel az egyenleged egy tetszőleges összeggel. Akár a befizetési minimum összeg (pl. bankkártyás befizetés esetén 3300 Ft) is elegendő, és nincs szükséged semmilyen Unibet bónuszkódra annak érdekében, hogy részesülj az ajánlatban.

Amennyiben ezt megtetted, akkor a befizetésed követő héten az Unibet egy extra 10.000 Ft értékű ingyenes fogadást fog jóváírni számládon, csak azért, mert tőlünk érkeztél hozzájuk. Amint írtuk ez neked nem kerül semmibe, nincs extra költsége.

Az ingyenes fogadást felhasználhatod akár mérkőzés előtti, akár élő fogadás esetén, az általa szerzett profit pedig készpénzként fog szerepelni számládon, és azt bármikor kikérheted. 

Fontos tudni, hogy ez az ajánlat csak magyar játékosokra vonatkozik, és még mielőtt eljutnál az Unibetre, ajánlott a böngésződben található sütiket (cookies) törölni, annak érdekében, hogy biztosabban be tudjanak azonosítani, és láthassák, hogy weboldalunkról érkeztél, mert ez fontos.

Unibet számlanyitási ajánlatok

A tökéletes kezdés az Unibeten az, ha kombinálod a fenti exkluzívat valamely kezdő ajánlatukkal. Például a sportfogadás bónusz esetén 20.000 Ft befizetése során extra 20.000 Ft jár és emellett 60-szor pörgethetsz ingyen a Temple Tumble nyerőgépen, vagy akár 60.000 Ft bónuszt is szerezhetsz ha regisztrációkor a kaszinó bónusz feltételeit szeretnéd teljesíteni, és utóbbi esetén is pörgethetsz ingyen, sőt ha te inkább a pókert kedveled akkor válaszd a 200 euró értékű pókerre vonatkozó bónuszt.

Regisztrációnk során alapjáraton három bónusz közül választhatunk. Az első egy sportfogadás bónusz mely által egy 300 RON értékű kockázatmentes fogadásban részesülhetünk, ezen kívül pedig 150-szer pörgethetjük meg ingyen a Burning Hot nyerőgépet.

Kaszinó kedvelőinek ajánlott regisztrációkor kiválasztani az erre a termékre vonatkozó ajánlatukat, mely által akár 1000 RON bónuszban is részesülhetünk, és ugyanúgy 150 alkalommal lehet pörgetni a fent említett nyerőgépen.

Végül pedig a pókeresek számára kihagyhatatlan a 200 euró értékű progresszív bónusz kiválasztása, mely mellett extra belépőket szerezhetnek Freeroll versenyekre, valamint 10 euró értékű Unibet Open jegy is jár, amivel a torna selejtezőin játszhatnak.

Unibet prómóciók

Nem csak az új tagoknak járó bónuszok a lényegesek az Unibeten, és ezt idővel tapasztalni fogjuk, mert a regisztrációkor kapott plusz, egy idő után lejár, viszont ezeken kívül a fogadóiroda elég gyakran készül ajánlatokkal a már meglévő és aktív játékosai számára is. 

Sportfogadás prómóciók

Az Unibet előnyei között említettük, hogy a dedikált csapatuknak köszönhetően a magyar játékosokat ha nem is napi szinten, de eléggé gyakran meglepik különböző sporteseményekre felajánlott ajánlatokkal, legyen szó akár NB1-es meccsekre, akár magyar válogatott mérkőzésekre vonatkozó extrákról. Például gyakran találkozhatunk náluk a 20.00-ás megnövelt nyereményszorzóval, amely arról szól, hogy egy adott mérkőzés kimenetelre vonatkozó piacán az eredeti odds helyett 20-as szorzón fogadhatunk. Korlátozva van a maximálisan nyerhető összeg, de minden plusz nyeremény jól jöhet.

Ugyancsak nagyon gyakori náluk a labdarúgásra, teniszre, vagy akár dartsra felajánlott nyereménynövelő, mely akkor jár ha kötésben fogadunk. Ennek mértéke akár 30% is lehet.

A legfrissebb sportfogadás ajánlataiknak egy külön részleget dedikáltak az Unibeten. Nagyon népszerű a játékosok körében az olyan jellegű kihívás, ahol különböző kérdésekre kell válaszolni, és amennyiben helyesen cselekszünk, akkor készpénznyereményben részesülhetünk.

Az Unibet Bounce is egy olyan játék ahol napi szinten kell kérdésekre válaszolni, ezáltal ingyenes fogadásokban, ingyenes pörgetésekben részesülhetünk, vagy akár megnyerhetjük a főnyereményt ami nem kevesebb, mint 200.000 RON.

A Combo Booster segítségével maximalizálhatjuk profitunkat Unibetes fogadásaink által. Amennyiben egy szelvényen több eseményre is fogadunk, akkor a számok függvényében növekedik a hozzáadott extra nyeremény. Például 6 esemény kiválasztásakor várható nyereményünket 9%-kal tudjuk növelni, 12 esemény esetén pedig már 50%-os a növekedés.

Élő foci és tenisz fogadásainkra is ajánlanak egy 10%-os nyereménynövelőt, de ezeken kívül néha valóban tényleg nem árt besétálni a Promoții Pariuri részlegre, hogy tudomást szerezzünk a legújabb bónuszokról.

Kaszinó prómóciók

A kaszinó részleget kedvelők számos versenyen játszhatnak, ahol pontokat szerezvén részesülhetnek a különböző nyereményekben, ezen kívül heti szinten biztosítanak különböző mértékű visszatérítéseket, és nem utolsó sorban az élő blackjack asztaloknál Happy Hours időszakok alatt nem csak kártyákat, hanem extra nyereményeket is osztogatnak.

Kaszinós ajánlataik között majdnem minden napra találunk egy kihívást, mely által különböző ajándékokban részesülhetünk, legyen szó akár ingyen pörgetésekről, akár élő kaszinóra felajánlott extra bónuszokról.

A Lucky Spin torna keretén belül minden héten 250 játékos osztozik az 50.000 RON értékű nyereményalapból.

Bingó prómóciók

Abban az esetben ha kedved támad bingózni, akkor tudnod kell, hogy ezen a részlegen is várnak extra ajánlatok. Különböző küldetések teljesítésekor akár kaparós sorsjegyeket szerezhetünk, napi szinten várnak meglepetések, melyek arról szólnak, hogy amennyiben X értékben játszunk egy adott játékon, akkor ingyen pörgetéseket írnak jóvá számlánkon, szóval érdemes ide is betérni néha.

Póker prómóciók

A HexaPro versenyek minden nap zajlanak, és azok akik részt vesznek ezeken egy hatalmas nyereményalapból kaszálhatnak. Ezen kívül számos egyéb ajánlatot is találhatunk ezen a részlegen, mint pl. ingyenes tokeneket melyekkel különböző játékokon szerepelhetünk valós nyereményekért, de nagy népszerűségnek örvend a pénteki Banzai Bonanza asztaloknál való szereplés, ahol pontok gyűjtésével egy adott nyereményalapból vehetjük ki részünk.

Ingyenes fogadások

Az Unibet általában bőkezűen osztogatja az ingyenes fogadásokat, és ebben nem csak új játékosok részesülnek, hanem már meglévő számlatulajdonosoknak is jóvá szoktak írni hasonlókat.

Legtöbb esetben az ingyenes fogadás akkor válik elérhetővé, ha azt megelőzően teljesítettünk egy bizonyos feltételt, pl. kötöttünk egy fogadást oly módon, hogy az megfelelt az illető free bet jóváírására.

Amennyiben érdekelnek bennünket ezek az ajánlatok, akkor javasolt bizonyos időközönként rátekinteni az Ingyenes fogadások / nyereménynövelők fülre, mivel ott szoktak ezek megjelenni.

Ha találsz hasonlót, akkor kattints a függőben levő ingyenes fogadásra, és ott megtalálod, hogy mely feltételeket kell teljesítened annak érdekében, hogy az aktiválódjon, és felhasználhasd.

Amennyiben érdekelnek bennünket ezek az ajánlatok, akkor bizonyos időközönként a számlánk (Contul meu) keretén belül keressük a Bonusuri menüpontot, majd ezen belül a Pariuri gratuite részt.

Itt megtekinthetjük a már korábban igénybe vett, a lejárt, vagy akár az elérhető ingyenes fogadásokat (Free bet). Minden egyes hasonlónak megvannak a felhasználási feltételei, melyet nagyon is javasolt elolvasni.

Unibet befizetés

Amennyiben részesülni szeretnél exkluzív ajánlatunkban, vagy akár csak fogadnál az Unibeten, akkor az első lépés, hogy feltöltöd egyenleged, erre pedig különböző lehetőségeket biztosítanak, de sajnos nem nagy a választék.

Amennyiben sikeresen regisztráltál az Unibetre, annak érdekében, hogy fogadást helyezhess el náluk, fel kell töltened a számlád. Több befizetési lehetőség közül választhatsz (ezeket az alábbiakban fogjuk felsorolni, meg részletezni), viszont tudnod kell, hogy bizonyos kormánydöntéseknek köszönhetően a legtöbb befizetési metódusnak van egy tranzakciós díja (ún. taxă viciu), legtöbb esetben a befizetett összeg 2%-a. Egyedül a banki átutalás ingyenes. Ezeket a tranzakciós díjakat nem az Unibet szabta, hanem az állam, és ezeket nekik továbbítaniuk kell.

Ezen kívül amit nagyon fontos kiemelni és megjegyezni, hogy bármelyik fizetési eszközt is választanánk, az a mi nevünkön kell, hogy legyen (pl. bankkártya).

Unibetre való bejelentkezésed után amennyiben asztali gépet/laptopot használsz akkor kattints a Depozit (magyarul Befizetés) gombra (jobb felső rész, pár érmén van egy + jel), és egy felugró ablakban megjelennek a fizetési lehetőségek. Válaszd ki a számodra kedvezőt, és kövesd az utasításokat. Mobilos felületükön a Depozit a lap tetején található, de elérhető a Fonduri - Depunere útvonalat követvén is.

Befizetés bankkártyával

A leggyorsabb befizetési mód, és egyébként a mi kedvencünk a bankkártyás megoldás. Ott van kéznél, nem kell ide-oda rohangálni, pár kattintás, és át is estünk ezen a feladaton. Ja, és ingyenes, nincs extra költsége. Mire van szükséged a bankkártyás befizetésnél?

 • a bankkártyád számára (16 számjegy)
 • lejárati dátumára
 • biztonsági kódjára (CVV/CCV)

Ezen kívül pedig amennyiben szükséges, akkor extra lépésként hitelesíteni kell a tranzakciót, de ez pl. online vásárlás esetén is felmerül, szóval ha egy picit is jártas vagy ilyen téren, akkor ez számodra nem jelent újdonságot.

A minimális összeg amelyet feltölthetünk az Unibet számlánkra az 3300 Ft, a maximális pedig 4 millió Ft.

Összesen 10 kártyát adhatsz hozzá Unibetes számládhoz egyszerre, de úgy gondoljuk, hogy elegendő lesz egy is.

A leggyorsabb befizetési mód, és egyébként a mi kedvencünk a bankkártyás megoldás. Ott van kéznél, nem kell ide-oda rohangálni, pár kattintás, és át is estünk ezen a feladaton.

A típus nem számít, elfogadják a Visa, a Mastercard és a Maestro kártyákat is. 

A minimum befizetési összeg kártyával 25 RON, a maximális pedig 50.000 RON, és feltöltéskor egy 2%-os tranzakciós díjat számolnak fel.

Abban az ezesetben ha a bankkártyás feltöltési módot választod, akkor meg kell adnod a saját(!) bankkártyád adatait (kártyaszám, kártyatulajdonos neve, lejárati dátum, CVV biztonsági szám), ki kell választanod a feltölteni kívánt összeget, és ezek után el is indíthatod a tranzakciót. Amennyiben aktiválva van, akkor telefonos megerősítést is végre kell hajtanod, mely procedúra után, amennyiben minden adat talál és van elegendő egyenleg a kártyádon akkor az általad választott összeg megjelenik az Unibetes számládon.

Befizetés Skrill vagy Neteller által

Szerencsére az elektronikus pénztárcák segítségével is feltölthetjük fogadószámlánkat, és ami jó hír, hogy ezek esetén sincsenek tranzakciós díjak.

A minimum befizetési összeg akár Skrill, akár Neteller esetén 4000 Ft, a maximum összeg pedig itt is 4 millió Ft.

Sajnos a különböző elektronikus pénztárcákkal való visszaélések miatt, bizonyos esetekben ezek használatát korlátozniuk kellett, és mindez számlánként változhat. Regisztrációd után ellenőrizd ha nálad megvan ez a fizetési lehetőség vagy sem.

Az oldalunkon zajló tippjátékon vagy egyéb ingyenes játékunk során a legtöbb esetben készpénznyereményeket lehet szerezni, melyet Skrillen fizetünk ki. Vegyél részt te is, és ha sikeres vagy akár azt is elérheted, hogy ingyen feltöltheted Unibetes számlád a nálunk szerzett nyeremények által, anélkül, hogy saját zsebedbe nyúlnál.

Az Unibetnél egyébként a fenti elektronikus pénztárcákon kívül még ott szerepel az ecoPayz, valamint a WebMoney, viszont ez minálunk nem annyira népszerű.

Elektronikus pénztárca által is feltölthetjük fogadási számlánk, és erre jó segítség lehet a Skrill

A minimum befizetés Skrill esetén 65 RON, a maximálisan befizethető összeg pedig 50.000 RON, a tranzakciós díj pedig 2%.

A befizetést követően az összeg megjelenik az Unibetes számlánkon.

Befizetés AstroPay által

Az AstroPay elektronikus pénztárcához nagyon egyszerűen hozzájuthatunk, minimális idő alatt meg tudjuk nyitni számlánkat, virtuális bankkártyát igényelhetünk, az egyenlegünk fel tudjuk tölteni akár magyar kártyánk által is, és onnantól már csak egy lépés, hogy az összeg Unibet számlánkon landoljon. 

Befizetés MuchBetter által

A MuchBetter az elmúlt időszakban számos rangos díjat nyert, egyesek számára a legjobb megoldás hasonló tranzakciók lebonyolítására, és segítségével feltölthetjük Unibetes számlánkat.

Ehhez nem kell mást tennünk, minthogy befizetésnél kiválasztjuk a MuchBetter opciót, ellenőrizzük a megjelenő telefonszámot, meg kell adnunk az összeget amit be szeretnénk fizetni, majd jóvá kell hagyni a tranzakciót. Ezt megtehetjük a MuchBetter alkalmazáson keresztül, vagy ha még nem rendelkezünk vele, akkor előbb le kell tölteni, majd telepíteni.

A minimum befizetési összeg MuchBetter által 3500 Ft, és nincs külön költsége, a feldolgozási idő pedig azonnali.

Befizetés TopPay által

A TopPay egy azok számára megfelelő befizetési eszköz akik például nem rendelkeznek bankkártyával, vagy elektronikus pénztárcával.

Az első lépés, hogy Unibetes számlád hitelesítve legyen, és ennek a folyamatáról lejjebb találsz infót.

Befizetéskor válaszd ezt a metódust, és az Unibet generálni fog neked egy QR-kódot. Fel kell keresned egy TopPay fizetési lehetőségeket biztosító partnert (bármely Inmedio bolt Romániában), és az illető QR-kódot be kell ott olvasniuk. Az sem kizárt, hogy egy személyi igazolványt is fel kell mutatnod, de ez nem minden esetben igaz.
Fizesd ki az általad feltöltésre kívánt összeget a bolti alkalmazottnak, és ezek után számládon megjelenik a fizetett összeg.

Minimum befizetési összeg 20 RON, a maximum pedig 45.000 RON, a tranzakciós díj pedig ebben az esetben is 2%.

Unibet számla feltöltése Paysafecard által

Tájékoztatásuk szerint 2021 február 4. óta ez a befizetési lehetőség megszűnt.

Egy másik fizetési alternatíva azok számára akik nem rendelkeznek bankkártyával az a Paysafecard.

Első lépésként keresned kell egy olyan boltot ahol árulnak hasonlót. Román postahivatalok, Qiwi terminálok, de a Penny Marketekben is általában van lehetőség Paysafecardot vásárolni (weboldalukon megkeresheted a hozzák legközelebbit).

A fenti helyek egyikén készpénzzel tudjuk megvásárolni a Paysafecardokat, és ezeken szerepel egy 16 számjegyű kód (PIN), melyet Unibetes számlánk feltöltésekor meg kell adnunk, ha ezt a befizetési metódust választottuk.

A minimum befizetési összeg 25 RON, a maximum 2500 RON, viszont ami jóval hátrányosabb pl. a TopPay-vel szemben az a kezelési költség, ugyanis Paysafecard esetén 5%-ot számolnak fel.

Bizonyos esetekben az Unibet korlátozza az ezzel a fizetési eszközzel történő tranzakciókat, ezért is kezdetben ajánlott kisebb összegekkel próbálkozni.

Befizetés Unibetre banki átutalás által

A különböző korlátozások miatt az Unibet megszűntette a banki átutalással történő befizetési lehetőséget.

Banki átutalással is van lehetőségünk feltölteni a számlánkat. Ebben az esetben nincs se minimum, se maximum befizetési összeg, és a tranzakciós díj sem merül fel, viszont nem árt tudni, hogy bizonyos Romániában működő pénzintézetek (ING, BRD, Raiffeisen Bank) extra költségeket számolnak fel abban az esetben ha szerencsejáték szolgáltatókhoz szeretnénk pénzt utalni.

Befizetési limit

Mivel a fogadóiroda alap céljaként tűzte ki a felelősségteljes játékot, ezért arra is lehetőséget biztosítanak, hogy megszabjuk azt az összeget amennyit fel szeretnénk tölteni, ezáltal is korlátozhatjuk a náluk való szereplésünket, és nem esünk át a lónak a másik oldalára, ami jó.

Unibet kifizetés

Térjünk a lényegre, ugyanis a megszerzett nyereményünket, profitunkat szeretnénk fizikailag is érezni, kezünkben, de jól mutat a bankszámlánkon is.

Térjünk a lényegre, ugyanis a megszerzett nyereményünket, profitunkat szeretnénk fizikailag is érezni, kezünkben, de jól mutat a bankszámlánkon is.

Amennyiben kifizetést szeretnénk igényelni, akkor ehhez a következő útvonalat kell követnünk. Bejelentkezés után asztali gépen/laptopon kattintsunk arra a részre ahol az egyenlegünk van, majd válasszuk a Contul meu opciót. A megjelenő oldalon kövessük a menüben a következő útvonalat: Fonduri - Retragere, és megjelennek a kifizetési lehetőségek, melyek közül kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikusabbat.

Még mielőtt bemutatnánk a különböző kifizetési eszközöket fontos megemlítenünk, hogy a román állam a szerencsejátékból származó jövedelem után adót számol fel, de ezt nem nekünk, játékosoknak kell befizetnünk utólag, hanem kifizetés igénylésekor az adott fogadóiroda visszatartja (román kifejezést használva: Reținere la sursă) és ők intézik ennek befizetését az államhoz.

2022 augusztus 1-től a következő adók vannak érvényben Romániában:
-> 10.000 RON értékig (beleértve): 3% az adó
-> 10.000 RON fölött - 66.750 RON-ig (beleértve): 300 RON fix díj, illetve 20% a 10.000 RON fölötti összegre számolva
-> 66.750 RON fölött: 11.650 RON fix díj, illetve 40% a 66.750 fölötti összegekre számolva

Pl. Abban az esetben ha 5000 RON-t szeretnénk igényelni játékos számlánkról, akkor 3%-ot visszatartanak, ami ebben az esetben 150 RON, így a valós kifizetett összeg 4850 RON lesz. Ezekre még rájön a kifizetési lehetőségek esetleges tranzakciós díjai. 

Viszont azt is érdemes tudni, hogy az adót csak akkor vonják le (tartják vissza), amikor kifizetést igényelünk, illetve nagyobb nyeremény esetén ha több kisebb részletben kérjük ki, akkor az összegek nem adódnak össze.

Kifizetés bankkártyára

Annak érdekében, hogy nyereményünket bankkártyánkra tudjuk igényelni, tudnunk kell, hogy előbb ugyanazzal a fizetési eszközzel kell történjen a feltöltés is.

A minimum kifizetési összeg bankkártya esetén 3300 Ft, a maximum pedig 800.000 Ft. Nincs extra költsége, és 1-3 munkanapon belül megérkezik a pénz.

A minimum kifizetési összeg bankkártya esetén 65 RON, a maximum pedig 180.000 RON. Nincs extra költsége, és 1-3 munkanapon belül megérkezik a pénz.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a bankunk visszautasítja a tranzakciót, akkor igényelhetjük nyereményünket banki átutalás által.

Bizonyos esetben a kifizetések Mastercard, valamint Maestro kártyákra nem lehetségesek.

Pénzfelvétel Skrill vagy Neteller által

Ugyanúgy, mint a bankkártyára való kiutalás esetén itt is előbb kell legyen egy befizetésed ezzel a pénzügyi eszközzel, és csak ezek után igényelheted nyereményed.

A kifizetésnek nincs költsége elektronikus pénztárcán keresztül, és alapjáraton kb. 12 órán belül megkapod a kért összeget.

A minimum összeg amit igényelhetsz az 4050 Ft, a maximum pedig 4 millió Ft.

A minimum összeg amit igényelhetsz az 65 RON, a maximum pedig 50.000 RON.

Kifizetés MuchBetter alkalmazás által

A befizetés részlegnél már írtunk erről a lehetőségről, és általa nem csak be-, hanem kiutalni is tudod az összeget. A procedúra ugyanaz, mint a befizetésnél, csak fordítottan.

A kifizetés ingyenes, a minimum igényelt összeg értéke 3500 Ft, és alapjáraton egy munkanap alatt megtörténik.

Kifizetés AstroPayre

Az elektronikus pénztárcára bármikor igényelhetjük nyereményünk, a kiutalás pedig alapjáraton max. 24 órába telik, de azért ennél gyorsabban meg szokott jönni az összeg (kb. 1-2 óra).

Unibet kifizetés banki átutalás által

Bár befizetni nem lehetséges utalással, viszont nyereményünket kérhetjük bankszámlánkra például abban az esetben is ha problémáink akadnak a bankkártyás kifizetésünk során.

A minimum igényelhető összeg banki átutalás esetén 4050 Ft, felső határ pedig nincs. Ezen kifizetési metódus esetén sem számolnak fel extra költséget, és 2-3 munkanapba telhet ameddig nyereményünk megérkezik a számlára.

Unibetes egyenlegünket lehetőségünk van igényelni banki átutalás által is. Ebben az esetben nincs se minimum, se pedig maximum összeg meghatározva, a tranzakciós díj pedig 0%.

A banki átutalással történő kifizetésekre általában 3-5 munkanapot kell várni.

Kifizetés Apple Pay által

Nem utolsó sorban lehetőségünk van nyereményünk igénylésére Apple Pay által is. Ez a technológia a bankkártyás adatainkat használja, és iPhone vagy akár iPad eszközökön is elérhető.

Az Unibet külön felhívja a játékosai figyelmét arra, hogy abban az esetben ha valaki ezt az eszközt szeretné használni, akkor előbb töltse fel számláját vele, mivel nem lehetséges a kifizetés enélkül.

A kifizetés feldolgozási ideje pár óra, költsége pedig nincs.

Unibet ügyfélazonositási folyamat

A fogadóiroda tájékoztatása szerint az első befizetést követő 30 napon belül minden ügyfélnek szükséges hitelesíteni a számláját. Ezt nem azért szokták kérni, mert unatkoznak, hanem azért, mert különböző jogszabályoknak meg kell feleljenek, és az ügyfél-azonosítás is része ennek. 

Amennyiben a számlát nem hitelesítjük akkor bizonyos korlátozásokat szabhatnak ki rá, akár pénzügyi, akár teljesen felfüggeszthetik azt.

A Hitelesítsd a számlád oldalon indíthatod el a folyamatot, és alapjáraton digitális fotókat kérnek bizonyos dokumentumokról, melyek feltöltésével ellenőrizni fogják identitásod. Amennyiben ezeket e-mailben szeretnéd elküldeni nekik tudnod kell, hogy a hitelesítési folyamat több ideig eltarthat, ezért javasolt inkább a szükséges papírok feltöltése a Számla hitelesítése oldalon.

Bejelentkezésünk után a Contul meu - Detaliile Contului - Verificare contului útvonalat követvén érünk el arra a részre ahol a számlánkat hitelesíteni tudjuk.

Alapjáraton digitális fotókat kérnek bizonyos dokumentumokról, melyek feltöltésével ellenőrizni fogják identitásod. Amennyiben ezeket e-mailben szeretnéd elküldeni nekik tudnod kell, hogy a hitelesítési folyamat több ideig eltarthat, ezért javasolt inkább a szükséges papírok feltöltése a Verificarea contului oldalon.

Hitelesítéshez igényelt dokumentumok

Személyazonosság igazolása

Személyazonosságunk igazolása érdekében a következő dokumentumok egyikére van szükségünk:

 • érvényben lévő útlevél (mindkét oldal)
 • érvényben lévő személyazonosító igazolvány (mindkét oldal)(első oldal)
 • érvényben lévő vezetői engedély (mindkét oldal)
 • érvényben lévő hivatalos tartózkodási okmány

Csak a fenti dokumentumok egyikét fogadják el. Ennek hiányában nem tudjuk hitelesíteni a számlánkat.

Lakcím igazolása

A lakcímünk igazolásához a következő dokumentumok egyikére van szükségünk:

 • bankszámla kivonat
 • közüzemi számla (pl. gáz, víz, villany)
 • hivatalos hatósági dokumentum (adózási dokumentum, vagy erkölcsi bizonyítvány)

Nagyon fontos, hogy maga a dokumentum kiállítási dátuma ne legyen régebbi 3 hónapnál, és azt is tudni kell, hogy pl. a mobil telefonszámlát, valamint bérleti szerződést, mint lakcímet igazoló dokumentumot nem fogadják el.

A feltöltött dokumentum tisztán látható kell, hogy legyen, beleértve a dokumentum mind a négy sarkát is.

Az olyan privátabb adatokat, mint banki egyenleg, egyéb tranzakciók, kártyaszám nyugodtan ki lehet törölni.

Az Unibet számládon szereplő lakcímednek egyeznie kell a dokumentumokon szereplővel.

Bevételi igazolás 

Bizonyos esetekben az Unibet akár olyan dokumentumot is kérhet, amelyben bizonyítanod kell, hogy honnan származik a bevételed. Ez általában egy rövid kérdőíven keresztül történik a Verificarea contului oldalon. A bekért dokumentum lehet egy bankszámla kivonat, egy adóigazolás vagy akár egy bérpapír.

Az európai törvények előírják, hogy a szolgáltatók harcoljanak az online bűncselekmények ellen, és az Unibet ennek érdekében igényelhet hasonló igazolást.

Általában csak egy kérdőív kitöltése szükséges, ettől nem kell megijedni, főleg ha nincs rejtenivalónk.

Unibet élő fogadás

Számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre a nap bármelyik időpontjában, hogy élőben fogadhassunk az Unibeten.

Ezt a részleget nagyon egyszerűen megtaláljuk a főoldalukon, az ÉLŐ menüpont alatt, és ami egyből szembe ugrik kattintás után az maga az átláthatóság. Sportáganként böngészhetünk az aktuális lehetőségek között, és nem csak a mérkőzések jelennek meg a listán hanem a meccs aktuális időpontja, valamint ami még fontosabb az az eredmény és a jelenlegi nyereményszorzók amelyeken fogadhatunk.

Ezt a részleget nagyon egyszerűen megtaláljuk a főoldalukon, a LIVE menüpont alatt, és ami egyből szembe ugrik kattintás után az maga az átláthatóság. Sportáganként böngészhetünk az aktuális lehetőségek között, és nem csak a mérkőzések jelennek meg a listán hanem a meccs aktuális időpontja, valamint ami még fontosabb az az eredmény és a jelenlegi nyereményszorzók amelyeken fogadhatunk.

Manapság már nincs nagyon olyan sportesemény amelyre ne kínálnák fel ezt a lehetőséget, főleg az Unibeten amely iroda az innovációiról is híres. Bármikor elhelyezhetünk élőben egy kis tétet akár még a világ rejtett helyein megrendezett teniszmeccsek valamely kimenetelére is.

Az élő fogadás részlegükön akár azt is megtehetjük, hogy az események melletti csillag megjelölésével kiválasztjuk kedvenceinket, ezeket pedig egy külön részlegen találjuk, így egyszerűbbé téve a fogadást számunkra.

A teljes napi programot megtekinthetjük a Következik menüpontra kattintván.

A teljes napi programot megtekinthetjük az În Curând menüpontra kattintván.

Unibet élő fogadás
Unibet RO élő fogadás

Unibet élő közvetítés

Az Unibet TV-nek is elnevezett részlegen akár videós betekintést is kaphatunk a mérkőzésekről. Maga az élő fogadás lehetőség egy nagyszerű dolog, viszont ha még egy képet is tudunk társítani mellé, az már dupla öröm. 

Napi szinten rengeteg eseményt közvetítenek élőben, sokszor olyanokat amelyeket például TV-adók nem mutatnak, és mivel kerülni kellene az olyan online stream szolgáltatásokat amelyek azon kívül, hogy gyenge minőségűek, sok esetben még tele vannak reklámokkal, hogy csak a kisebbik gondokat említsük, ezért az Unibet egy tökéletes felületet biztosít a sportkedvelők számára. És igen, nem csak a labdarúgásról van szó.

A szolgáltatás igénybe vétele teljesen ingyenes, viszont tudni kell, hogy csak akkor használható ha a számlánkon az egyenlegünk nagyobb, mint 0, vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy fogadásunk. Kivételt jelent a lóverseny, melynek megtekintéséhez el kell helyezned egy akkora mértékű fogadást amelyet a képernyőn látsz. Ez alapjáraton olyan 5 RON szokott lenni.

Maga a streamelésnél a késés kevesebb, mint 10 másodperc, az interneted sebessége viszont ezt befolyásolhatja.

Bizonyos esetekben felmerülhetnek földrajzi korlátozások is, viszont általánosságban a magyaraz erdélyi magyar játékosokra ez nem vonatkozik, és szabadon megtekinthetőek a sportesemények.

Milyen sporteseményeket követhetünk az Unibet TV-n?

A lista nagyon nagy, a top labdarúgó bajnokságoktól kezdve, a különböző tenisztornákig, vagy akár a tengerentúli sporteseményekig. Az alábbiakban közlünk egy pár ízelítőt.

 • Labdarúgás (Bundesliga, Serie A, LaLiga, Ligue 1, angol FA Kupa, holland Eredivisie)
 • Tenisz (Ausztrál Open, Roland Garros, US Open, ATP és WTA tornák, Challenger tornák)
 • Kézilabda (Bajnokok Ligája)
 • Kosárlabda (NBA, EuroCup, Euroliga, Spanyol ACB)
 • NFL szezon összes mérkőzése beleértve a Super Bowl-t is
 • Darts (Világbajnokság, Premier League)
 • Snooker (Bajnoki Liga, Világbajnokság)
 • Jégkorong (NHL)
 • Röplabda (Bajnokok Ligája) stb.

Érdemes tehát néha betekinteni az Unibet TV-re, és megnézni a lehetőségeket, akár fogadunk, akár nem.

Unibet élő közvetítés

Unibet streaming és élő fogadás - Betstream Live

Egy különlegesség az Unibeten, és ebben megint újítóknak könyvelhetjük el őket, hogy nem kell elhagynod az élő közvetítés részleget annak érdekében, hogy élőben fogadni tudj. Segítségével gyorsan reagálhatsz a pályán történő eseményekre, valamint az odds-mozgásokra egyaránt.

Ez a lehetőség egyébként elérhető nem csak webes, hanem a mobil felületükön is, és a lényeg, hogy a közvetítést teljes képernyős nézetre kell állítani. Jelen pillanatban ez a funkció labdarúgás, valamint tenisz mérkőzések alatt alkalmazható, és egy adott pillanatban csak egy eseményre tudsz fogadni.

Foci esetén a következő fogadási típusok állnak rendelkezésedre:

 • Timp regulamentar, avagy Teljes játékidő 1X2 (hazai/döntetlen/vendég).
 • Total goluri sub/peste, avagy Gólok száma felett/alatt (teljes játékidőben).
 • Total cornere sub/peste, avagy Szögletek száma felett/alatt (teljes játékidőben).
 • Următorul gol, avagy Következő gól (hazai/vendég/nem lesz gól).
 • Următorul aut, avagy Következő bedobás.

Tenisz esetén pedig az alábbiak:

 • Câștigător punct, avagy Pont nyertes.
 • Câștigător game, avagy Játék nyertes.
 • Câștigător set, avagy Szett nyertes.
 • Câștigător meci, avagy Meccs nyertes.
 • Total game sub/peste (setul actual), avagy Játékok száma felett/alatt (az aktuális szettben).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a mérkőzés egyetlen egy pillanatáról sem, akkor ezt neked találták ki.

Unibet fogadásépítő

Mérkőzés előtti fogadások esetén lehetőségünk van fogadásépítőt, vagy külföldiül Bet Buildert használni, mely által akár 12 eseményt is elhelyezethetünk egy szelvényen ugyanarra a meccsre vonatkozóan.

A használata nagyon egyszerű. Ki kell választanunk egy számunkra szimpatikusabb mérkőzést, majd megkeresnünk a menüben a FogadásépítőtCreare pariu opciót. Erre kattintván megjelennek a fogadási lehetőségek, melyeket egyetlen egy szelvényen használhatunk.

Az Unibet fogadásépítő egyedüli hátránya, hogy nem kombinálhatjuk egy másik mérkőzés nyereményszorzóival, valamint a Cash Out opció sem érvényes.

Egy példával mutatjuk be nektek az Unibet fogadásépítőt.

Unibet fogadásépítő Liverpool - Real Madrid 1
Unibet fogadásépítő Liverpool - Real Madrid 2
Unibet fogadásépítő BL Liverpool - Real Madrid
Unibet fogadáskészítő Liverpool FC - Real Madrid

A fogadásépítőnek a végső nyereményszorzója a szelvényen szereplő események függvényében változik, de nem a hagyományos (oddsok összeszorzása) módon számítják, hanem egy sajátos képlettel. A fenti példa alapján ha összeszoroznánk az oddsokat akkor 9.03-as végsőt kapnánk, a fogadásépítő által pedig 8.50 jött ki, ami egyébként érthető, mert két olyan kimenetelt (mindkét csapat gólt szerez + lesz legalább 2.5 gól a meccsen) is tartalmaz amely összefügg, és majdnem fedi egymást.

Az Unibet fogadásépítő segítségével sokkal izgalmassá lehet tenni akár egy dögunalmas mérkőzés követését, és ezt saját tapasztalatból írjuk. Mi kipróbáltuk, és sokszor már a félidőben hátradőlve követtük az eseményeket, mert lehet pont arra tippeltünk, hogy egy játékos büntető lapot szerez, és ezt kombináltuk azzal, hogy X csapat gólt lő, ez pedig megtörtént a meccs első felében.

Az Unibet főoldalán egyébként szoktunk találni népszerű, előre elkészített fogadáskészítőket (Cele mai pariate combo), melyek ha tetszenek akkor egy kattintással rákerülhetnek a fogadószelvényünkre. Innen is lehet inspirálódni, vagy akár maradhatunk a saját választásainknál.

Unibet Action Bet

Az Action Bet egy gyors lehetőség arra, hogy rövid időn belül egy kis extra nyereményhez juthass. Egy élő fogadás keretén belül keresd a villám ikont, és olyan dolgokra fogadhatsz gyorsan mint pl. teniszben a következő pont nyertese, fociban a következő bedobás, vagy akár kosárlabdában arra, hogy a következő találat hány pontot ér (1, 2, vagy 3).

Az Action Bet megtalálható az élő fogadás részlegen, és az alábbi sportágakra érvényes:

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Jégkorong
 • Röplabda
 • Krikett
 • Darts
 • Baseball
 • Rögbi
 • Tollaslabda
 • Fallabda
 • Asztalitenisz

Cash Out funkció

Aki még nem találkozott ezzel a funkcióval, annak röviden annyit kell tudnia, hogy ennek az eszköznek köszönhetően egy már megkötött fogadást idő előtt lezárhatunk, és a felajánlott pénzösszeget igényelhetjük, akár részben is. Ezáltal garantált profithoz juthatsz, vagy ellenkező esetben ha a fogadásod nem áll megfelelően, akkor csökkentheted a vesztesség mértékét.

A Cash Out funkció elérhető úgy élő, mint mérkőzés előtti fogadások esetén, viszont ez egy olyan lehetőség, mely nem minden egyes fogadásnál garantált, hogy jelen van. Amennyiben fogadószelvényeden szerepel a Cash Out címke, akkor élni tudsz a lehetőséggel, ellenkező esetben nem.

Megnövelt szorzók

Bizonyos sportesemények alkalmából az Unibet megnövelt nyereményszorzókat (románul Cote mărite) kínál játékosai számára, ami azt jelenti, hogy egy adott kimenetelre nem a standard oddson fogadhatunk, hanem amint az elnevezésében is szerepel egy megnövelt értéken.

Oldalukon, vagy akár a mobilos felületükön keressük az Unibet által javasolta Cote mărite részleget ahol megtekinthetjük az aktuális mérkőzéslistát, amelyekre kínálnak hasonlót. 

Pl. az Ac Milan - Torino mérkőzésen a góllövőkre vonatkozó fogadási típusokat böngészvén Olivier Giroud találatára 2.65-ös szorzón fogadhatunk, viszont ugyanezt az opciót megtaláljuk megnövelt nyereményszorzóval, és a különbség jelentős, ugyanis ezáltal már 3.00-ás oddson fogadhatunk ugyanarra a kimenetelre. 

Érdemes tehát követni az Unibet ezen részlegét is, mert megtörténhet, hogy egy olyan kimenetelre fogadnánk amire jobb szorzót is találunk.

A megnövelt oddsok nem csak labdarúgásra vonatkoznak, hanem egyéb sportágakra is, legyen szó akár teniszről, akár amerikai fociról.

Unibet Double

Ugyancsak ezen az Unibet által javasolta Cote mărite részlegen találjuk a Doublet, mely magyarul duplát jelent, és gyakorlatilag erről is van szó. Dupla eseményre fogadhatunk, és ha mindkettő teljesül, akkor nyertes a fogadásunk. Lássunk egy példát:

 • Arsenal vs. Brentford és Leicester City vs. Tottenham mérkőzésen születik legalább 6 gól 2.05-ös szorzóért. Akkor nyertes a fogadásunk ha összesítve születik ennyi gól az említett két meccsen, és nem külön-külön.

Unibet Betshare

Egy fogadás megkötése után találkozhatsz egy olyan lehetőséggel, hogy Betshare. Ezt közvetlen a fogadás megtétele után láthatód, vagy akár a későbbiekben a Fogadási előzményekaz Istoric pariuri részlegen.

Amennyiben szeretnéd barátaiddal, ismerőseiddel megosztani az általad elhelyezett fogadást, akkor ezt megteheted ha rákattintasz a Betshare gombra. A fogadószelvényed személyre szabhatod, adhatsz hozzá szöveget, emojikat, választhatsz különböző háttért neki, majd a Share gombra kattintván elmentheted vagy egyből megoszthatod a közösségi médiában. A direkt megosztás egyelőre csak az iOS rendszereken működik, Androidos telefon esetén előbb le kell menteni a képet, majd utána lehet megosztani.

Unibet app

Amikor a mobil világ jön szóba, akkor az Unibetnél alapjáraton három alkalmazásról beszélünk, egy sportfogadás, egy kaszinó, valamint egy pókerről.

Ezen alkalmazások segítségével könnyedén fogadhatsz mobiltelefonodról mérkőzés előtt, de ugyanúgy akár követheted is a sporteseményeket élőben és helyezhetsz el téteket rájuk, a kaszinó részlegen pörgetheted a nyerőgépeket, a pókeren pedig vár rád a sok kihívás.

Az Unibet applikációjában biztonságosan feltöltheted a számlád, de ugyanott igényelhetsz kifizetést is.

A mobilos alkalmazásokat megtalálod és letöltheted amennyiben a főoldalon az AlkalmazásokAplicații menüpontra kattintasz.

Unibet HU sport mobil
Unibet HU kaszinó mobil
Unibet HU Póker mobil
Unibet RO Sport mobil
Unibet RO Kaszinó mobil
Unibet RO Póker mobil

Unibet android app

Sajnos bizonyos korlátozások miatt az Unibet Sport alkalmazás csak Androidra érhető el Magyarországon, és azt is tudni kell, hogy direkt a Google Play Store-ban nem fogjuk megtalálni, mivel ezt tiltja a rendszerük (valós pénzes sportfogadás, szerencsejátékra hivatkozva).

Hogyan telepítheted az alkalmazást?

 1. Telefonodon lépj a Beállítások menübe
 2. Válaszd ki a Biztonság, vagy egyes eszközökön Alkalmazások menüt
 3. Pipáld ki az Ismeretlen forrás opciót
 4. Töltsd le az alkalmazást az Unibet oldaláról 

Amikor sikerült az alkalmazás telepítése, akkor kapcsold ki az Ismeretlen forrás opciót, a fenti lépéseket követvén.

Ha gondjaid akadnak az android app használata közben akkor az első lépés a probléma megoldására a program újratelepítés lehet, az aktuális törlése után. Próbálkozhatsz még a készüléked újraindításával, valamint ajánlott a rendszerfrissítéseket is elvégezni, mert tartalmazhatnak olyan fejlesztéseket melyek megoldják az eredeti gondot.

Bár korábban az Unibet telefonos applikációit nem tudtuk letölteni a Google Play Store áruházból, 2021 március 1-től ez megváltozott, és a sportfogadás, valamint a kaszinó alkalmazást direkt onnan tölthetjük le. A Google Play Store-nak nagyon szigorú előírásai vannak, amikor szerencsejátékokról van szó, és főleg abban az esetben ha ezek valós pénzért zajlanak. Mégis az Unibet Romániának sikerült megfelelnie az előírásoknak, így megtaláljuk őket az áruházban.

Egyedüli alkalmazás, mely még nem elérhető, az a pókeres. Annak érdekében, hogy ez felkerüljön telefonunkra lépjünk be a https://www.unibet.ro/apps/poker-app weboldalra, és kövessük az ottani utasításokat. Gyakorlatilag le kell töltenünk a pókeres alkalmazás APK (Android Application Package) fájlját, majd telepítenünk azt.

Unibet iOS app

Azon személyek akik akár iPhone-t, akár iPad-et használnak, egyszóval az iOS rendszerét azoknak nincs lehetőségük letölteni az Unibet applikációit, viszont számukra is van megoldás.

Annyi a teendő, hogy telefonunkon, vagy akár a táblagépen megnyitjuk az Unibet honlapját böngészőnk által. Ezek után kattintsunk a megosztás gombra, majd a listából válasszuk ki a Főképernyőhöz adás opciót, következő oldalon pedig a Hozzáadás gombbal ezt a műveletet megerősíthetjük. Amint láthatjuk az applikációk között megjelenik az Unibet is, amit ha megnyitunk, akkor azt ugyanúgy kezelhetjük, mint a hivatalosat.

Amennyiben iPhone vagy iPad készülékkel rendelkezel, egyszóval az iOS rendszerét használod, akkor lépj be az Apple Store áruházba, és keress rá az Unibet alkalmazásaira.

Fogadás elhelyezése Unibeten

Feltételezzük, hogy sikeresen regisztráltunk, megtörtént az első befizetés, sőt lehet már megkaptuk az exkluzív ajánlatunk általi ingyenes fogadást is, és szeretnénk megkötni az első fogadásunkat az Unibeten. De hogyan kell?

Válasszuk ki azt a sportágat amelyre fogadást szeretnénk elhelyezni, és a megjelenő oldalon listázva találjuk a bajnokságokat, tornákat stb. Bizonyos mérkőzések, fogadási események már ezen az oldalon is megjelennek, viszont nyugodtan lehet mélyebbre ásni, és akár konkrétan egy bajnokság mérkőzései közül választani. 

Aki gyorsan szeretne egy eseményt megkeresni, az használhatja direkt a főoldal keresősávját ahova csapat, játékos, vagy bajnokság nevét beírván találunk egy listát az eredményekről.

Minden egyes mérkőzés fogadási lehetősége mellett megtaláljuk az alap kimenetelre vonatkozó nyereményszorzókat, illetve a sorok végén akár megjelenhet egy szám is (+20), ami azt jelenti, hogy az alapon kívül még 20 más fogadási típus közül választhatunk, sőt egy-egy mérkőzésnél akár részletes statisztikákat is találunk, ahol extra információkhoz juthatunk. Ez egy tudatós sportfogadó számára fontos dolog.

Amennyiben egy adott sportesemény mellett látunk egy képernyő gombot, akkor arról tudni kell, hogy élőben is követhetjük azt.

Fogadásra visszatérve, bármikor bármelyik nyereményszorzóra rákattintván, választásunk megjelenik a fogadószelvényen, és egy számunkra megfelelő tét beírása után a FogadásPlasați pariul gombbal már el is helyeztünk egy fogadást.

Megtörténhet, hogy időközben módosul az odds, erről pedig külön tájékoztatnak a fogadószelvényen, és amennyiben továbbra is megfelel az érték, akkor előbb jóvá kell hagynunk a változásokat, majd utána megnyomhatjuk a FogadásPlasați pariul gombot.

Az Unibeten egyedi, gyűjtő (kombinak nevezik ők), vagy akár többszörös (Magyarországon ez a kombinációs fogadás) szelvényeket is elhelyezhetünk. Utóbbi esetén találkozhatunk az olyan fogadási lehetőségekkel, mint a Trixie, a Yankee, a Heinz vagy akár a Patent.

Az Unibeten egyedi (Simple), gyűjtő (Combinație), vagy akár kombi (Sistem) szelvényeket is elhelyezhetünk.

Az egyedi fogadások azok amelyek esetén egyetlen egy esemény szerepel szelvényünkön, amint a neve is mutatja. A gyűjtő fogadások esetén 2 vagy több (maximum 12) esemény szerepel szelvényünkön, és fogadásunk akkor nyertes ha mind az összes kimenetelt eltaláljuk. Kombinációs fogadást 2 vagy több kimenetel esetén helyezhetünk el, és nem kell feltétlenül mindennek zöldülnie, hogy nyereményben részesüljünk, viszont minél több pontos tippel rendelkezünk annál nagyobb a nyeremény. Kombinációs fogadás esetén olyan haladók által ismert kifejezésekkel is találkozunk, mint a Yankee, Trixie, Heinz, vagy Patent, ezek különböző kombináció típusok.Kombi (gyűjtő) fogadás esetén maximum 12 kimenetel szerepelhet a szelvényünkön, és fogadásunk akkor lesz nyertes ha mind az összes választásunk számunkra sikert jelentő eredménnyel zárul.

Sportfogadás limitek

A minimum tét az Unibeten 1 Ft, vagy akinek eurós számlája van annak 0,1 €.

A minimum tét az Unibeten 1 RON, vagy akinek eurós számlája van annak 0,1 €.

Maximális nyeremények az Unibeten
 • 10 000 € (megközelítőleg 3,5 - 4 millió Ft) egyszeri vagy többszörös (gyűjtő) fogadások esetén
 • 50 000 € (megközelítőleg 20 millió Ft) rendszer (kombinációs) fogadások esetén

A maximális tét változhat különböző fogadásoknál. Amennyiben meghaladtad a szelvényen a maximális nyereményt, akkor csökkentened kell a tét mértékét annak érdekében, hogy fogadásod elhelyezhesd.

Unibet sport ajánlata

Ami a különböző sportágakra való fogadást illeti az Unibet kínálata folyamatosan bővül, illetve átalakul annak függvényében, hogy mire van igény. Természetesen a legnépszerűbb sportágak (labdarúgás, tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.) soha nem tűnnek el, de ezek mellett fogadhatunk akár agárversenyekre, asztaliteniszre, golfra, Forma1-re, krikettre, rögbire, UFC-re, MMA-ra, de még szörfre is. 

Az E-sport hatalmas teret nyert az utóbbi időkben, és ezekre nem csak, hogy fogadni tudunk, de akár élőben is követhetjük a világ legkeményebb esport játékosainak az ütközeteit. League of Legends, Valorant, Call of Duty, Dota 2, Rainbow 6, vagy akár CS:GO összecsapásokra is helyezhetünk el tétet.

A sportvilágon kívül egy kis teret biztosítanak a politikának, valamint a bulvárnak is, így akár fogadhatunk az Egyesült Államok következő elnökére, az Európai Unió jövőjére, az Eurovíziós dalfesztiválra, vagy akár az Oscar-díjkiosztó gálájára is, csak hogy egy párat említsünk a népszerűbbek közül.

Az átláthatóság, a kezelhetőség miatt a sportágak ábécé sorrendbe vannak helyezve, így nagyon egyszerűen megtalálhatjuk az általunk keresettet. Amennyiben kiválasztottunk egy sportágat, akkor annak keretén belül tovább szűkíthetjük a keresésünket, és megtekinthetjük bajnokságonként, tornánként az elkövetkezendő sporteseményekre kínált fogadási lehetőségeket.

Labdarúgásnál természetesen az oldal felső részén találjuk a topligákat, a Bajnokok Ligáját, valamint a hazai küzdelmeket, tenisznél a Grand Slam tornák, majd az ATP és WTA versenyek vannak előnyben részesítve, kézilabdánál a Bajnokok Ligája, legyen szó akár női, akár férfi kiírásról, kosárlabdában meg az NBA-re fókuszálnak főleg, valamint az Euroligára.

Sportáganként alapjáraton három menü közül választhatunk: Mérkőzések, Végső fogadások, valamint Összes részleg.

Sportáganként alapjáraton három menü közül választhatunk: Mérkőzések (Meciuri), Végső fogadások (Pariuri Antepost), valamint Összes részleg (Răsfoire xy sportág).

Az elsőre kattintva a soron következő meccsek listáját találjuk, a másodiknál a hosszú távú fogadásokat böngészhetjük, míg a harmadik menüpont alatt megtekinthetjük a teljes kínálatot az adott sportágra.

A keresősáv használatát is nagyon javasoljuk. Ide beírván egy csapat vagy játékos nevét (pl. Ferencváros, Sepsi vagy akár Djokovic) megtaláljuk az illető csapatra/játékosra vonatkozó összes fogadási lehetőséget egy adott periódusra vonatkozóan.

Unibet fogadási típusok

Az alap fogadási típusokon kívül számos egyéb lehetőség közül választhatunk az Unibeten. Egy rangosabb focimeccs esetén akár 400-500 különböző eseményre fogadhatunk, de egy világbajnoki döntőn ez a szám elérheti akár a 800-at is. Ez nagyon sok.  

Labdarúgás esetén fogadhatunk például egyebek közt az alábbiakra is:

 • szögletek száma (összesen, csapatonként, legtöbb szögletrúgás)
 • egy játékos által kaput eltaláló lövések száma, vagy csak egyszerűen az összes lövése egy adott focistának
 • játékos szabálytalanságainak száma
 • leshelyzetek száma (összesen, csapatokra külön-külön)
 • labdabirtoklás
 • mérkőzés események (lesz-e 11-es? lesz-e öngól? stb.)
 • ki szerzi a meccs első gólját? ki az utolsót?

Tenisz meccsek esetén egy pár fogadási lehetőség:

 • játékos által megnyert összes játszma (alatt/felett egy adott határhoz viszonyítva)
 • fogadás pontos szett eredményre
 • összes tiebreak
 • ki nyeri az első szettet?

A fenti lehetőségek csak egy töredéke a teljes kínálatnak. 

Unibet odds-ok

Annak érdekében, hogy bemutassuk az Unibet nyereményszorzóit, a legjobb megoldás ha ajánlatukat összehasonlítjuk más fogadóirodákéval. 

Példaként vegyük a Paris SG - Bayern München BL-meccset, és hasonlítsuk össze az Unibet által kínált oddsokat a bet365, valamint a Tippmixpro ajánlataival. Vastagítva a legnagyobb nyereményszorzók.

Teljes mérkőzés kimenetelére vonatkozó ajánlat

 • Unibet: Paris SG 2.80   Döntetlen 3.85   Bayern München 2.45
 • bet365: Paris SG 2.70   Döntetlen 3.75   Bayern München 2.37
 • Tippmixpro: Paris SG 2.90   Döntetlen 4.00   Bayern München 2.30

DNB fogadásra vonatkozó ajánlatuk

 • Unibet: Paris SG 2.02   Bayern München 1.79
 • bet365: Paris SG 2.00   Bayern München 1.72
 • Tippmixpro: Paris SG 1.93   Bayern München 1.69

Nyilván téves lenne következtetéseket levonni egyetlen egy mérkőzés két fogadási típusa általi összehasonlításból (mélyebb elemzést igényelne), de sokszor azt tapasztaljuk, hogy bár az Unibet nem a piac legnagyobb nyereményszorzóit adja a teljes kimenetelre, viszont ha mélyebbre ásunk, és egyéb fogadási típusokat keresünk, akkor gyakran találunk értékes oddsokat náluk.

Aki a nyereményszorzók nagysága alapján választ magának fogadóirodát annak alapjáraton nem árt ha több bukmékernél van számlája, és ezáltal mindig a maximális oddson fogadhat ott, ahol aktuálisan a legnagyobb.

Annak érdekében, hogy bemutassuk az Unibet nyereményszorzóit, a legjobb megoldás ha ajánlatukat összehasonlítjuk más fogadóirodákéval. 

Példaként vegyük a Paris SG - Bayern München BL-meccset, és hasonlítsuk össze az Unibet által kínált oddsokat a Superbet, valamint a Betfair ajánlataival. Vastagítva a legnagyobb nyereményszorzók.

Teljes mérkőzés kimenetelére vonatkozó ajánlat

 • Unibet: Paris SG 2.70   Döntetlen 3.70   Bayern München 2.60
 • Superbet: Paris SG 2.60   Döntetlen 3.75   Bayern München 2.55
 • Betfair: Paris SG 2.60   Döntetlen 3.50   Bayern München 2.50

DNB fogadásra vonatkozó ajánlatuk

 • Unibet: Paris SG 1.93   Bayern München 1.86
 • Superbet: Paris SG 1.90   Bayern München 1.95
 • Betfair: Paris SG 1.82   Bayern München 1.82

Nyilván téves lenne következtetéseket levonni egyetlen egy mérkőzés két fogadási típusa általi összehasonlításból (mélyebb elemzést igényelne), de sokszor azt tapasztaljuk, hogy bár az Unibet nem a piac legnagyobb nyereményszorzóit adja a teljes kimenetelre (bár a fenti példában ez pont nem igaz, mert náluk találunk nagyobb oddsot úgy a hazai, mint a vendég sikerre is), viszont ha mélyebbre ásunk, és egyéb fogadási típusokat keresünk, akkor gyakran találunk értékeket náluk.

Aki a nyereményszorzók nagysága alapján választ magának fogadóirodát annak alapjáraton nem árt ha több bukmékernél van számlája, és ezáltal mindig a maximális oddson fogadhat ott, ahol aktuálisan a legnagyobb.

Unibet hírek, blog és közösség

A fogadóiroda rendszeresen tájékoztatja a játékosokat a különböző sporteseményekről, és mindezekről magyarul is olvashatunk a Hírek részlegen, sőt általában ha ezeket követjük akkor a cikkek végén tájékoztatnak arról ha az adott sporteseményre van extra ajánlatuk, legyen szó akár csak egy nyereménynövelőről is.

A blogrészlegük pedig már egy jóval komplexebbnek nevezhető felület, ugyanis nem csak szöveges bejegyzéseket találunk ott, hanem rendszeresen publikálnak videós előzeteseket, vagy akár utólagos kibeszélő műsorokat is követhetünk melyeket Youtube-ra töltenek fel, sokszor külsős elemzők, szakértők közreműködésével.

Végül, de nem utoljára a közösségi médiában is egyre aktívabbak, külön magyar Twitter oldalt vezetnek, de fent vannak a TikTokon, és a Twitchen is.

Az Unibet Community egy olyan közösségi felület ahol a fogadóiroda játékosai egymás között kommunikálhatnak, kérdéseikre választ kaphatnak, viszont hátránya, hogy csak angolul elérhető, ezért is kérdéseiddel inkább keresd Unibetes fórumunk.

Unibet statisztikák és elő eredmények

A svájci székhelyű Sportradar, mely sportadatokat gyűjt és szolgál a bukmékerek számára együttműködik az Unibettel is, így a fogadóirodánál egy külön részleget biztosítanak úgy az élő eredményeknek, mint a különböző statisztikai mutatóknak. Ezeket böngészvén jobb képet kaphatunk a soron következő mérkőzésekről, összehasonlíthatunk két csapatot, teljes bajnokságra vonatkozó statisztikai adatokat követhetünk, de még a játékvezetők teljesítményeit is megtaláljuk náluk.

Az élő eredmények menüpont alatt nem csak az aktuális eredményt láthatjuk, hanem értesítést kaphatunk az adott meccs eseményeiről, megtekinthetjük a kezdőcsapatokat, és nem utolsó sorban saját favorit listát készíthetünk a számunkra szimpatikus mérkőzésekből.

Amennyiben érdekelnek a statisztikák, akkor ezt megtalálod a weboldalon a Statisztikák & Livescore részlegen.

Amennyiben érdekelnek a statisztikák, akkor ezt megtalálod a weboldalon a Statistici & Livescore részlegen.

Virtuális sportok

Az Unibet sportfogadás részlegén egy külön részt, menüpontot biztosítottak a virtuális sportoknak, melyet ha megnyitunk, akkor egyből az esemény kellős közepén találjuk magunkat. Egyébként ez a rész megtekinthető bejelentkezés nélkül is, így még a regisztrációnk előtt kaphatunk egy képet, hogy miről is szól a virtuális sport, és az erre vonatkozó fogadási lehetőség.

Foci, kosárlabda, tenisz, agár- és lóverseny közül választhatunk, de külön egy részt szántak a német Bundesligának is. Maga a grafika nyilván nem veszi fel a versenyt a mai videójátékokéval, viszont nem is olyan rossz, teljesen követhető és még egy csomó statisztikai adattal is szolgálnak. Egy kis téttel, szórakozásként akár még ki is lehet próbálni.

Unibet kaszinó, játékok és bingó

Izgalmas nyerőgépek, asztali játékok és természetesen élő kaszinót is találunk az Unibet kaszinó részlegén.

A nyerőgépeket kezdetben akár játékpénzért is kipróbálhatjuk, még mielőtt valódi tétet helyezhetnénk el, így betekintést nyerhetünk működésükbe.

Az Unibet kaszinójátékai, mint a piac összes hasonló terméke véletlenszerű számgenerátorral (RNG) működnek, az egyedüli hely ahol nem ezt találod az az élő kaszinó, ahol élőben követheted az eseményeket amint a krupié megpörgeti pl. a rulett asztalt.

A játék tisztasága érdekében az online kaszinójátékok értékeit (RNG) független ellenőrök folyamatosan követik.

Ami viszont számunkra fontosabb az maga egy nyerőgép RTP (return to player) értéke, amiről azt kell tudni, hogy ez az érték mutatja az adott játék visszafizetési rátáját, hosszú távon. Ezt az értéket egyébként az Unibet kaszinó minden egyes játékánál megtaláljuk, az Infó ikonra kattintván.

Unibet kaszinó főoldal
Unibet RO kaszinó

Az Unibet több szoftvergyártóval együttműködik, köztük szerepel a mi egyik kedvencünk, a NetEnt is.

Nem utolsó sorban elég gyakran rendeznek kaszinóversenyeket is, ahol az Unibet felhasználói amellett, hogy kedvenc játékaikon játszanak, pontokat gyűjtenek, és ezáltal egy nyereményalapból vehetik ki részüket.

Az Unibet egy külön részleget biztosít a különböző játékoknak, ahol kaparós sorsjegyeket vásárolhatunk, vagy akár kipróbálhatjuk az online kenót is.

Az Unibet élő kaszinó részlegén akár román krupiék társasságában próbálhatjuk ki szerencsénket.

A bingózás a magyar játékosok körében nem a legnépszerűbb, legalábbis nem olyan szinten, mint pl. az Egyesült Királyságban élők esetében. Ettől eltekintve aki belekóstol az hamar rájöhet, hogy valójában egy izgalmas játékról van szó, melynek külön részleget biztosít az Unibet.

A bingózás az erdélyi magyar játékosok körében nem a legnépszerűbb, legalábbis nem olyan szinten, mint pl. az Egyesült Királyságban élők esetében. Ettől eltekintve aki belekóstol az hamar rájöhet, hogy valójában egy izgalmas játékról van szó, melynek külön részleget biztosít az Unibet, ez pedig egy ritkaságnak számít Romániában. Érdemes legalább egyszer kipróbálni, nekünk bejött.

Unibet póker

Az Unibet pókerkliensét letölthetjük, de akár közvetlenül a böngészőből is elindíthatjuk, a mobilos alkalmazásuknak köszönhetően pedig már akár utazás közben is beülhetünk egy pár leosztásra az asztalokhoz.

Saját póker szoftvert használnak, így náluk csak az Unibeten regisztrált játékosokkal találkozhatunk. Elmondásaik szerint az adatbázis-szoftverek és a HUD-ok (head up display) használata szigorúan tilos, ezáltal próbálnak egy minél kiegyenlítettebb környezetet teremteni az asztaloknál.

Számos póker közvetítést nézhetsz az Unibet Twitch csatornáján, egyebek közt az Unibet Open eseményeire is kaptok betekintést.

Külön hűségprogramot indítottak a pókerezők számára, melynek keretén belül a játékosok pontokat gyűjtögethetnek, majd ezeket különböző módon beválthatják pl. a bónusz boltban, de akár készpénzé is cserélhetőek.

Amennyiben fórumtagunk vagy, és rendelkezel minimum 50 hozzászólással akkor akár lehetőséged van heti szinten részt venni az Unibettel közösen megrendezett SPF Poker Series versenyen, ahol a beugró csupán 1€, és minden verseny legjobb három helyezettje ingyenes fogadásban részesül, illetve a havi ranglista élén álló legjobb 5 játékos készpénznyereményt kap.

Unibet Open

A magyar pókerjátékosok körében is népszerű versenyt 2007 óta rendezik, és alapjáraton tudni kell róla, hogy ez egy élő esemény, nem az online térben zajlik.

2022-ben Máltán találkoztak a pókeresek, de korábban helyszínt biztosított az eseménynek Dublin, London, Bukarest, Cannes, vagy akár Párizs is.

A versenyre való kijutás két módon történhet. Az egyik a direkt nevezési díj (1100€) kifizetése, a másik lehetőség az online kvalifikáció szatellit versenyek által, mely freerollokkal kezdődik, így akár az is elérhető, hogy valaki ingyen szerezzen Unibet Open csomagot, mely nem csak a nevezési díjat tartalmazza, hanem szállást, utazási költség kiegészítést, valamint félpanziós ellátást is.

Az Unibet ügyfélszolgálata

Gondunk akad az Unibet termékeinek használata közben, vagy akár a belépésnél keveredünk kisebb nagyobb bajba. Ilyen esetben az ügyfélszolgálatuk segíthet. Ezt olvasván valamely fórumtagunk akinek már van tapasztalata a magyar ügyfélszolgálattal azt mondhatja magában, hogy na persze.

Nehéz eldönteni, hogy a fórumunkon született beszámolók mennyire tükrözik a valóságot, mert ha bármilyen gondunk van akkor sok esetben csak arra koncentrálunk, és néha nem emberi módon viselkedünk. Ezzel csak azt szeretnénk közölni, hogy egy ügyfélszolgálatosnak nem is olyan egyszerű a feladata, mint hinnénk. Egyes tapasztalatok, és személyes beszámolók alapján sokszor olyan kérdések érkeznek be hozzájuk, melyre a választ nem lehet egyből megadni, hanem szükséges a konzultálás egy olyan személlyel aki nincs közvetlen közelükben. 

Amit tudunk, hogy naponta 11:00 és 19:00 óra között élő chaten várnak a magyar ügyfélszolgálatos lányok/fiúk, de sok esetben megéri e-mailt ([email protected]) írni nekik, ugyancsak magyar nyelven. Ezen kívül az angol nyelvű ügyfélszolgálat elérhető a hét minden napján éjjel-nappal. Nem árt ha a levélben megemlítjük az azonosítószámunkat is, az egyszerűbb beazonosításért, amit megtalálunk az Unibetre való bejelentkezés után a nevünk alatt.

Amennyiben gondunk akad az Unibeten, legyen szó akár regisztrációról, számlára való belépésről, törölt fogadásról stb., igénybe vehetjük az ügyfélszolgálatot, mely román és angol nyelven is elérhető.

A román ügyfélszolgálat munkatársai naponta 09:00 és 24:00 között állnak a játékosok rendelkezésére, az angol nyelvű segítség pedig non-stop elérhető.

Amennyiben nem sikerül az élő kommunikáció a román ügyfélszolgálattal akkor akár e-mailt is írhatunk nekik az [email protected] címre. Nem árt ha a levélben megemlítjük az azonosítószámunkat is, az egyszerűbb beazonosításért, amit megtalálunk az Unibetre való bejelentkezés után a nevünk alatt (Număr cont).

Működési engedélyek

Amint a bevezetőben is írtuk az Unibet megkapta a Málta által kiállított nemzetközi engedélyét röviddel az online felületük indítása után, amely mai napig is érvényben van. Ez az engedély a Trannel International Limited vállalatra szól, melynek hatáskörébe tartozik az Unibet, székhelye pedig a máltai Sliema városában van.

Romániában az Unibet weboldalát az Unibet (Germany) Limited üzemelteti, mely cég megszerezte a román szerencsejáték hatóságtól a működési engedélyt (L1160657W000330). Az Unibet (Germany) Limited a máltai Sliema városában van bejegyezve.

Az Unibet az eCOGRA nemzetközi független szervezettel is kapcsolatban áll, amely döntéshozási szolgáltatást biztosít olyan ügyfelek számára, akiknek megoldatlan ügye van egy szolgáltatóval.

Unibet alternativ cím

Az Unibet nemzetközi oldalát a www.unibet.com címen érjük el, és a kezdőlap jobb sarkában ha rákattintunk a zászlóra, akkor láthatjuk, hogy a világ mely pontjain van jelen a fogadóiroda. Innen már csak egy lépés, és azon a nyelven böngészhetjük az Unibetet amelyiket preferáljuk.

Az Unibet magyar felülete egyébként elérhető ezen az alternatív címen.

Gyakran ismételt kérdések

Legálisan fogadhatunk az Unibeten?

Igen. Mivel az Unibet rendelkezik érvényes Európai Uniós (máltai) engedéllyel, ezért a szolgáltatások szabad áramlásának köszönhetően azon személyek akik az Unibetnél játszanak mindezt legálisan teszik.

Ez csupán akkor változhat, és akkor van szükség külön engedély kiváltására, amennyiben egy ország olyan szerencsejátékokra vonatkozó jogszabályokat hoz, melyek megfelelnek az EU kritériumainak (pl. román szerencsejáték piac), és nem teremtenek monopol helyzeteket.

Mellesleg 2017-ben az Unibet pert nyert Magyarországgal szemben, mely alapján nem büntethető, és szolgáltatásait legálisan nyújtja.

Természetesen. Sőt, mivel Romániában európai viszonylatban egy eléggé elfogadható szerencsejáték szabályozási törvény létezik, és mivel az Unibet rendelkezik román engedéllyel, ezért bármilyen gondunk akadna velük normális jogorvoslatban részesülhetünk.

Kell adót fizetnem Unibetes nyereményem után?

Igen. Bármilyen jövedelem adóköteles, így az Unibetnél szerzett jövedelem után is adót kell fizetni, de csak abban az esetben ha az adott pénzösszeget kifizettettük. Ameddig az Unibetes fogadószámlánkon szerepel a nyereményünk, addig nem kell adót fizetni utána, csak miután igényeltük ennek a kiutalását.

Azt is jó tudni, hogy a jövedelemadózás tekintetében az EU-s országok (és nem csak) rendszeresen információt cserélnek, így bár a jövedelem külföldön jön létre, ezt nem lehet és nem is javasolt eltitkolni.

Igen. Romániában a szerencsejátékból származó jövedelem adóköteles, viszont ami jó, hogy ennek esetleges kifizetésével nem nekünk játékosoknak kell foglalkoznunk, hanem ezt az illető fogadóiroda intézi azzal, hogy visszatartja az adó mértékét egyenlegünk igénylésekor.

Az adó mértéke változik az igényelt nyeremény függvényében.

Biztonságban vannak az adataim az Unibeten?

Az Unibet a 128-bit Secure Socket Layer (SSL) technológiát használja titkosításra. Az SSL tanúsítványt a Trustwave adja ki és hitelesíti. Hitelkártyád adatait csak egyetlen egyszer kell elküldened az Unibetnek, és azt is tudni kell, hogy a fogadóiroda a Payment Card Industries Data Security Standard szabvány tanúsítványával rendelkezik. Rendszereiket és alkalmazásaikat éves szinten többször is ellenőriztetik külső biztonsági szakértőkkel.

Annak érdekében, hogy Unibetes számlád biztonságban legyen, pl. belépéskor ne mentsd le a bejelentkezési adatokat, még akkor sem ha ez kényelmi szempontból nem a legkedvezőbb. Ezen kívül az adataid ne oszd meg soha másokkal, és ne felejt el kijelentkezni az oldalról aktivitásod végén.

Miért nem lehet orosz és fehérorosz bajnokságokra fogadni?

Az Unibet úgy döntött, hogy ideiglenesen eltávolítja kínálatából az összes olyan sporteseményt, melyet Oroszországban, valamint Fehéroroszországban rendeznek, beleértve a KHL-t (jégkorong), az Orosz Premier League-t (futball), valamint a Moscow Liga Pro-t (asztalitenisz) is.

Újranyithatom a számlám önkizárás után?

Igen, viszont csak abban az esetben ha a kizárási periódus lejárt. Ellenkező esetben a számla nem használható többet.

Miért törölte a pénzfelvételemet az Unibet?

Először is ellenőrizd a postafiókod, ugyanis a fogadóiroda a törlés okairól tájékoztatást szokott küldeni a regisztrált e-mail címre.

Több okból kifolyólag is törölhetik a kifizetési igényed, ezek közül megemlítünk egy párat:

 • rögtön a befizetés után igényelted a pénzt, játék nélkül
 • kifizetésnél olyan pénzügyi eszközt választottál melyet nem használtál befizetéskor
 • a kifizetésnél megadott pénzügyi eszköz nem a te neveden van
 • számlád nincs hitelesítve, és előbb azon kell átesned, mielőtt igényelhetnéd a pénzösszeget 

Unibet vélemények és értékelések

Unibet hírek és cikkek

Unibet bónuszok

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10, 20, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 150 ingyenes pörgetés a Burning Hot nyerőgépen

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 150 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

10%-os Uniboost bónusz

10%-os extra nyereményben részesülsz, ha élőben fogadsz focira és teniszre.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bounce: játssz ingyen az Unibet játékával

Válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj akár 200.000 RON-t.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Fogadj akár 50%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a Combo Booster-rel akár 50%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org