Unibet


4.08 az 5-ből, 372 szavazat alapján

Az Unibet név szinte minden sportfogadó számára ismerős, hiszen az egyik legnagyobb online szerencsejátékkal foglalkozó oldal, emellett számtalan reklámban és hirdetésben is felbukkannak. A svéd tulajdonú cég széleskörű kínálattal rendelkezik, ami csábító lehet a sportfogadók számára, ahogyan a bónuszaik is.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.1 Euró
  50 Forint
  1 RON
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  1997
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.88
 • Felület
  3.92
 • Megbízhatóság
  4.14
 • Odds-ok
  4.00
 • Kínálat
  4.02
 • Kifizetés gyorsasága
  4.15
 • Befizetés egyszerűsége
  4.42
 • Élő fogadás
  3.73
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller paysafecard
 • Minimum befizetés
  Visa
  3300 Forint
  10 Euró
  25 RON
  Visa Electron
  10 Euró
  3300 Forint
  25 RON
  MasterCard
  25 RON
  10 Euró
  3300 Forint
  Skrill Skrill
  65 RON
  4000 Forint
  15 Euró
  Neteller Neteller
  4000 Forint
  15 Euró
  paysafecard paysafecard
  25 RON
  Maestro
  25 RON
  ApplePay
  1 Euró
  TopPay
  20 RON
 • Magyar ügyfélszolgálat
  van
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van
Unibet bónusz

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Unibet útmutató

Hogyan nyithatsz számlát az Unibeten?

A regisztráció nagyon egyszerű, egy négy lépésből álló folyamat. Az első körben meg kell adnunk személyes adatainkat (születési név és évszám, illetve az email címünket), második oldalon már a lakcím és egyéb elérhetőségeinkről kell nyilatkozni. Harmadik lépésben a megfelelő felhasználónéven törhetjük a fejünket, illetve a jelszón. Utolsó feladatunk pedig elfogadni az üdvözlő bónuszt és a felhasználási feltételeket. Az egész legfeljebb öt percbe telik.

Hogyan töltsd fel a számlád?

Az Unibetnél a be és kifizetésnél az első számú opció a bankkártya, illetve amennyiben rendelkezel elektronikus pénztárcával (Skrill, Neteller), akkor ezek segítségével is intézheted pénzügyeid.

Befizetés esetén nagyon könnyű dolgunk van, hiszen bejelentkezés után rögtön ott lesz a jobb felső sarokban a Befizetés gomb, amit kiválasztva meg is kezdhetjük a tranzakciót. Meg kell adnunk pontosan a bankkártyánk (Visa, Mastercard stb.) adatait, majd a kívánt összeget, melyet akár forintban vagy euróban is megtehetünk, hiszen sokféle pénznem áll rendelkezésünkre.
A minimális befizetési összeg 3300 Forint. Szinte azonnal a számlára kerül a feltöltött érték, így pillanatok alatt elhelyezhetjük kívánt fogadásainkat.
Elektronikus pénztárca esetén a minimum befizetendő összeg 4000 Forint.

A kifizetés sem bonyolult, hiszen a Számla menüpontnál a Pénzfelvételt kell választanunk, amennyiben magyar felületet használunk. Meg kell adnunk a kiutalni kívánt összeget, majd a pénznemet kiválasztván megkezdődik az utalás. A kifizetés várható ideje megközelítőleg 10-14 óra, de előfordulhat 1-2 napos várakozási idő is.

Fontos tudni, hogy amilyen eszközzel befizettünk, csak arra kérhetjük ki nyereményünket. Például ha bankkártyával fizettünk be, akkor csak bankkártyára igényelhetjük a pénzt.

Unibet felület és fogadási kínálat

Az elmúlt években nagy átalakításon ment keresztül az Unibet oldala, az új kinézet szépen mutat.

A baloldalról a sport menüt előhívva megtaláljuk a fogadási kínálatot, mely könnyen átlátható. Legfelül kaptak helyet a legnépszerűbb sportágak és bajnokságok. Kedvenc sportágainkat megjegyzi a rendszer, hiszen ha például nekünk a Krikett a kedvencünk, akkor sok esetben ezt is a népszerű sportágak közé helyezi, ezzel is megkönnyítve a dolgunkat a keresésnél. Számtalan sportágból választhatunk, tényleg óriási az Unibet kínálata. Labdarúgás és az egyéb népszerűbb csapatsportágak szinte alapdolognak számítanak. Csak példaként, de egy kevésbé népszerű egyiptomi bajnokság (Premier Liga) hétvégi meccsére is 40 feletti fogadási lehetőség közül választhatunk, ami nem semmi.

Ezeken kívül fogadhatunk még gyeplabdától kezdve kriketten át vitorlázásig szinte mindenre. Persze itt is akadnak olyan kisebb ligák, amiket nem találunk meg, de ezek száma egészen elenyésző. Ha pedig politikára vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő E-sportra szeretnénk fogadni, azt is megtehetjük, hiszen sok lehetőséget kínál az iroda ezen eseményekre is. A sportfogadási választék tehát egészen kiváló, az egyik legjobb, ami a jelenlegi piacon elérhető. Szintén a Sport menüpont alatt találhatunk statisztikákat is a mérkőzésekkel kapcsolatban, ami megkönnyítheti számunkra a fogadást.

Abban az esetben ha nem találunk egy eseményt, vagy gyorsabban szeretnénk elérni valamit, akkor javasoljuk a kereső funkció használatát, mely a felső sávban található (nagyító ikon).

Hogyan helyezz el egy fogadást?

A kínálatot böngészvén egy bizonyos kimenetel oddsára (nyereményszorzójára) kattintván választásunk felkerül egy fogadási szelvényre. Single (egyes) esemény esetén csak be kell írni a kívánt összeget és már mehet is a fogadás, de több eseménynél választhatjuk a kombinált (másképpen gyűjtő) vagy többszörös opciót is.

Szintén remek lehetőség a Cash Out funkció. Ezzel nem kell megvárnunk a mérkőzés végét, hanem akár már a végeredmény kialakulása előtt felvehetjük az iroda által kínált nyereményt. Ez természetesen nem lesz az eredeti fogadásunk által kínált teljes összeg (lesz mikor több, lesz mikor kevesebb), de olykor életmentő lehet egy vesztesnek tűnő fogadásnál, hogy ne a teljes tétet bukjuk. Másik fontos tudnivaló, hogy nem mindegyik sporteseményre kínálják fel a Cash Outot és nem is kötelesek ezt megtenni (ezt sokan félreértelmezik). Ez egy extra lehetőség (funkció), amely ha fel van ajánlva akkor élhetünk vele.

Természetesen élő fogadási részlege is van az oldalnak, ahol az Unibet TV segítségével akár még élőben is követhetjük a mérkőzéseket. Olykor ez eléggé jól jön, pláne ha olyan mérkőzésre szeretnénk fogadni, melyet kábelszolgáltatónk tv-műsorában nem találunk. Előfordult már, hogy japán vagy dél-koreai labdarúgó mérkőzést is kiváló minőségben lehetett megnézni.

Ha az eddigi (elhelyezett) fogadásainkra vagyunk kíváncsiak, akkor a Játék előzményeken belül kell a Fogadási előzményeket választanunk. Itt megtekinthetjük az eddigi fogadási történetünket, az összes megjátszott mérkőzéssel együtt.

Bónuszok és játékok

Az új játékosokat az Unibet egy 100%-os befizetési bónusszal várja, ami akár 20.000 forint extrát is jelenthet, valamint ezen kívül 60 ingyen pörgetést biztosít a Temple Tumble kaszinójátékhoz. Sőt, ha általunk regisztrálsz az irodához, akkor egy extra 10.000 Forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz (További részletek).

Ajánlott napi szinten követni a sportfogadás promócióikat, mivel folyamatosan "bombázzák" a játékosokat érdekesnél érdekesebb ajánlatokkal, legyen szó akár nyereménynövelőkről vagy kockázatmentes fogadásokról, de ezen kívül belépőjegyeket is nyerhettek számos sporteseményre. Előfordult, hogy Forma-1-es nyereményjáték berkein belül VIP jegyet lehetett nyerni a monzai versenyre, ahol még Mika Hakkinennel is találkozhatott a nyertes.

Elég széles tehát az Unibet bónuszainak és a nyereményjátékainak a sora. Ott van például a Supertoto vagy a Superscore, ahol sportesemények végeredményeit kell helyesen megtippelni (mint a Totóban).

A BetUp is egy izgalmas játék, ahol egy élő mérkőzésen kell megjósolni a következő percek eseményeit, úgy, hogy kiválasztjuk a megfelelő választ a felkínált lehetőségekből. Ezekért pontokat kapunk és akkor nyerünk, ha a félidő vagy a meccs végén mi gyűjtjük a legtöbb pontot a többiekkel szemben. Nagyon fontos, hogy mennyire gyorsan válaszolunk a kérdésre, minél gyorsabbak vagyunk a helyes válasszal, annál több pontot kapunk.

Mobil és tablet

A mai felgyorsult világban egy fogadóirodának alap dolog a mobil felület, melyet kiválóan oldott meg az Unibet. Felületük teljesen mobilbarát, és egyszerűen kezelhető. Amennyiben ragaszkodunk az applikációkhoz, akkor ez elérhető iOS és Android rendszerekre is. Az Android appot nem találjuk meg a Google Play Áruházban, ezért az Unibet weboldaláról kell letöltenünk és telepítenünk az alkalmazást (Menü - Alkalmazás menüpont).
Mobilról és tabletről is élőben követhetjük a sporteseményeket, amennyiben egyenlegünk nagyobb, mint nulla vagy az elmúlt 24 órában volt legalább egy érvényes fogadásunk, sőt a pénzügyeinket (be-, kifizetés) is intézhetjük a mobilfelületen. Összegezve, egy jól működő, mai trendeknek megfelelő mobilfelület vár bennünket és az applikáció is teljesen kezelhető, amivel akár utazás közben is fogadhatunk.

Ügyfélszolgálat

Magyar ügyfélszolgálattal is rendelkezik az Unibet, amely elérhető chatten vagy akár emailen keresztül. Az élő chatten hétköznap munkaidőben bármikor segítséget kérhetünk, de emailen is egy napon belül válaszolnak a kérdéseinkre (olykor 1-2 óra csak a válaszidő).  Ha nagyon sürgős segítségnyújtásra lenne szükségünk, akkor az angol chat mindennap elérhető 0-24-ben, ahol készségesen állnak hozzánk.

Az Unibet fogadóiroda felhasználói értékelései

Unibet bónuszok

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

100%-os befizetési bónusz 20.000 Ft-ig + 60 ingyen pörgetés a Temple Tumble kaszinójátékhoz!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 forint értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben (Temple Tumble kaszinójáték) is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Nyerj 320 ezer forintot akár minden hónapban!

25-ik születésnapja alkalmából az Unibet december végéig minden hónapban kisorsol 8 millió forintot, a 25 szerencsés játékos fejenként 320 000 Ft extra készpénznyereményben részesül!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 150 ingyenes pörgetés a Burning Hot játékban

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 150 ingyenes pörgetésben  (Burning Hot kaszinójáték) is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

10%-os Uniboost bónusz

10%-os extra nyereményben részesülsz, ha élőben fogadsz focira és teniszre.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bounce: játssz ingyen az Unibet játékával

Válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj akár 500 000 RON-t a foci-vb alatt.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Unibet Bingó: Szerezz 1000 ingyen pörgetést a legmenőbb nyerőgépekre

Minden nyertes sorral közelebb kerülsz ahhoz, hogy ingyen játszhass olyan kaszinó nyerőgépekkel, mint a StarburstGemix vagy Reactoonz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Hétvégenként 50 RON értékű ingyenes fogadás ütheti a markod

Amennyiben péntektől hétfőig négy, egyenként legalább 25 RON értékű élő fogadást teszel a román első liga eseményeire, egy 50 RON értékű ingyenes fogadásban részesülsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Fogadj akár 50%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a Combo Booster-rel akár 50%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Péntekenként 25 RON értékű sportfogadás bónuszban részesülhetsz

Játssz legalább 150 RON értékben kedvenc nyerőgépeiden és 25 RON értékű sportfogadás bónuszt kapsz az Unibettől.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org