Fogadás mobilról

Fogadás mobilról

2024 jan 25. 10:26 Szólj hozzá!

Kezdőknek mobil android iphone windows mobile

Az okostelefonok térnyerésével a sportfogadási szokások is megváltoztak, több lehetőségünk lett, kényelmesebbé vált tippjeink elhelyezése. Milyen változásokat hozott még az életünkbe a mobilról történő fogadás? 

A fogadóirodák szinte azonnal felismerték az okostelefonokban rejlő lehetőségeket, hiszen a mobilokon történő fogadás esetén, bárhonnan leadhatjuk tippjeinket, ha rendelkezünk internetes hozzáféréssel. Nem kell besétálnunk a lottózóba, vagy épp bekapcsolni a számítógépet, mert az okostelefonunk szinte mindig kéznél van. A fogadóirodák a kezdeti botladozások után, fokozatosan fejlesztették a mobil fogadási részlegüket. Applikációk készültek telefonokra, ahonnan optimalizálva, adatforgalmat megtakarítva nézhetjük meg a kínálatot, mérkőzéseket követhetünk élőben, de akár még befizetést vagy kifizetést is intézhetünk a számlánkról. 

A webes (asztali webhely) felülethez hasonlóan, szinte minden ugyanúgy zajlik az applikációk segítségével is. Természetesen a sportfogadási kínálat is megegyezik, nincs különbség. A fogadóirodák azonban egy idő után előnyben részesítették a mobilra készített weboldalakat. Az applikáció hátránya, hogy le kell tölteni, telepíteni kell a telefonunkra, ami helyet foglal a tárhelyből.

Az okostelefonokra optimalizált weboldalak esetében nincsen ilyen probléma, könnyen és gyorsan elérhető a felhasználói fiókunk, ahonnét ugyanúgy hozzáférhető minden egyes opció, mint az asztali weboldalról. Sok esetben még egyszerűbb is a mobilról történő ügyintézés, hiszen a telefonunk segítségével egyből hívhatjuk is a fogadóiroda ügyfélszolgálatát, ha valami problémánk lenne. A mobilra optimalizált weboldalak letisztultabbak, olykor még gyorsabbak is, könnyedén megtalálható rajtuk bármi, amit keresünk az adott felületen. 

Ajánlott mobil fogadóirodák

Unibet
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás Útmutató Fogadás Útmutató
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás
32Red
4x 32 000 Ft bónusz + 32 ingyen pörgetés Útmutató Fogadás Útmutató
4x 32 000 Ft bónusz + 32 ingyen pörgetés
betfair
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal! Útmutató Fogadás Útmutató
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!
Superbet
Superbet üdvözlő bónusz Útmutató Fogadás Útmutató
Superbet üdvözlő bónusz
NetBet
Útmutató Fogadás Útmutató
Betano
100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig
Betinia
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
CampoBet
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
Mozzart Bet
200%-is befizetési bónusz 1750 RON-ig Útmutató Fogadás Útmutató
200%-is befizetési bónusz 1750 RON-ig
Zulabet
100%-os első befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Unibet mobilon

Az Unibet okostelefonokra optimalizált weboldalán a zöld és a fehér színek dominálnak. Könnyen elérhető, hiszen az elérési mód ugyanaz, mint a PC-ről történő bejelentkezés esetében. Magyar felület fogad minket, öt kiemelt menüponttal, egyik a főoldal opció, másik az élő események, de választhatunk sportágat, illetve ami fontosabb, hogy kereshetünk is a főmenüből egy-egy eseményre. A fogadási előzményeinket is rögtön előhívhatjuk. Gyors, könnyen kezelhető, elérhető a számlánk, ahol be és kifizetést intézhetünk. Tétjeinket rögtön elhelyezhetjük az általunk kiválasztott mérkőzésen, lehetőségünk van cashout opcióra, illetve gyors kombik összeállítására. Fontos kiemelni, hogy okostelefonról megtekinthetőek az élő közvetítések, így ott is tudjuk követni az adott találkozót. Intézhetünk kifizetési visszafordítást, rögtön értesít minket a felület, ha bónuszajánlat érkezett, esetleg egy friss üzenet az Unibettől. 

bet365 mobilon

A bet365 is mobilra optimalizált weboldalt kínál a mobilfogadók részére. Felépítése logikus, a navigációs gombok elég nagyok ahhoz, hogy ne legyen könnyű a mellé klikkelés. A weboldal elérhető magyarul, és meg is jegyzi ezt a beállítást. Lehetőség van számlanyitásra, ha valaki épp mobilról szeretné bepötyögni a személyes adatait. Az oldal nyugtató zöld és szürke színekkel dolgozik. A felső legördülő menüpont a bet365 ikonnal érhető el, ahol választhatunk a sportfogadói piac, kaszinó vagy épp az egyéb játékok közül. A bejelentkezést a "Belépés"-re kattintva tehetjük meg. Az oldalra belépve rögtön az élő fogadási piac kerül a képernyőnkre, ezzel is ösztökélve arra, hogy a legfrissebb ajánlatokból válogassunk. Amint beléptünk a fiókunkba, rögtön látható a főoldalon az egyenlegünk, illetve az aktuális fogadásaink.

Az egyenlegre kattintva nyílik meg a számlánk menüpontja, ahol be-, és kifizetést eszközölhetünk, illetve egyéni ajánlatainkat is megtekinthetjük. Lehetőségünk van értesítést kérni a nyertes fogadásokról és egy-egy sporteseményről. A megtett fogadásainknál a cashout opciót használhatjuk, ha éppenséggel szeretnénk felvenni egy függőben lévő esemény nyereményét. Az élő fogadási részleg jól felépített, magától frissülő. Alapból a népszerűbb piacokat kínálja fel, de elérhető az összes fogadási lehetőség is. Látszik, hogy főleg erre volt kifejlesztve a mobil felület. A navigáció jól kezeli a vissza gombot, és a felső bet365 logóra klikkelve mindig visszakerülünk a főoldalra.

Betclic mobilon

A Betclic sem maradhatott ki a mobilfogadást kínálók sorából, így egyből mobil alkalmazásként kezdték reklámozni mobil weboldalukat. A mobil oldal valóban hasonlít egy alkalmazásra, és jól is néz ki, de csak okostelefonra optimalizált weboldal, annak előnyeivel és hátrányaival. Magyarul elérhető a piros és fehér színekben pompázó felület. A kezdőlapon vegyesen találhatóak kínálatok, felül az érdekesebb közelgő sportesemények, lejjebb görgetve pedig az élő fogadások tárulnak elénk. Ugyanakkor az élő szekciónak van külön részlege is. A Betclic okostelefonokra optimalizált felületén is intézhetjük a számlánkkal kapcsolatos dolgokat (ki és befizetés), bónuszok is rögtön rendelkezésre állnak (ahogyan a nyomon követesük is). 

betfair mobilon

A betfair felületén a sárga és a fehér szín dominál, ugyanakkor egy "pörgős" oldalról beszélünk, ahol a kínálatok slideshow elemenként jelennek meg. Már magyarul is elérhető az oldal, ugyanakkor rendkívül részletes, könnyen kezelhető és gyorsan elnavigálhatunk bármilyen opcióhoz. Részletes a számlahozzáférésünk, viszont kicsit lassú a különböző oldalak közötti betöltési idő. 

Pinnacle mobilon

Az oldal felülete kissé lassúnak és körülményesnek tűnhet, illetve a magyar nyelv hiánya is gondot okozhat, de van egy nagy pozitívuma a Pinnacle optimalizált felületének: a fogadási tanácsadó. Ebben hasznos cikkeket és stratégiákat olvashatunk. A Pinnacle kínálata közel sem akkora, mint az Unibeté vagy a bet365-é, szóval az élő események száma korlátozott, viszont a nagy szorzók kárpótolhatnak minket a szerényebb fogadási piacért. A számlákon ugyanúgy intézhetünk különböző folyamatokat, ahogyan az már megszokott az okostelefonokra optimalizált weboldalaktól. 


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Superliga 23+24 bónusz

  • 24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet útmutató
Superbet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek