A betfair a fogadási tőzsdéjének köszönhetően vált ismerté a sportfogadók körében, manapság viszont már rendelkezik hagyományos sportfogadás részleggel is, ahol az ajánlat az irodától származik és nem a játékosoktól.


18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

betfair bónusz

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj most Részvételi feltételek Még több bónusz
 • Magyar felület
  van
 • Minimum tét
  0.1 €
  40 Ft
 • Mobil fogadás
  van
 • Alapítva
  2000
 • Működési engedély
  Málta
 • Ügyfélszolgálat
  3.73
 • Felület
  3.55
 • Megbízhatóság
  4.24
 • Odds-ok
  4.43
 • Kínálat
  3.88
 • Kifizetés gyorsasága
  3.88
 • Befizetés egyszerűsége
  4.28
 • Élő fogadás
  3.72
 • Fizetési lehetőségek
  Skrill Neteller Revolut Visa
 • Minimum befizetés
  Visa
  1900 Ft
  5
  Visa Electron
  1900 Ft
  5
  MasterCard
  1900 Ft
  5
  SkrillSkrill
  3000 Ft
  10
  NetellerNeteller
  3000 Ft
  10
  Maestro
  1900 Ft
  5
  Revolut VisaRevolut Visa
  1900 Ft
 • Magyar ügyfélszolgálat
  nincs
 • Weboldal
  Meglátogatom
 • E-mail cím
 • Élő chat
  van

betfair útmutató

Nem elérhető a Betfair? Íme a megoldás: Cloudflare WARP 1.1.1.1 (https://1.1.1.1/)
Ez egy  ingyenes VPN szolgáltatás a Cloudflaretől. Ugyanabból az országból ad IP címet, ahonnan belépsz rá. Biztonságos, teljesen titkosított alagútat hoz létre a géped és a Cloudflare hálózata között. Nyilvános WiFi hálózatokon is ajánlott a forgalom biztonságossá tételéhez.
Elérhető mobilra (iOS és Android), Windows, MacOS és Linuxra.
Használata előtt nem árt konzultálni a szerencsejáték szolgáltatóval ha ajánlott-e a használata vagy sem. Általában engedik. További lehetőségek

Fontos Információ!
A legfrissebb fizetési eszközöket fórumunkon, az Betfair befizetés és kifizetés témában találjátok. 
Ha bármilyen kérdésetek, problémátok akad, akkor osszátok ott meg, és mi vagy sportfogadó közösségünk megpróbál mielőbb segíteni.

Az ezredfordulón létrejött Betfair rövid időn belül közkedvelté vált pont a bevezetőben említett tőzsde jellegének köszönhetően.

Teljesen újdonságnak tűnt akkoriban a peer-to-peer (röviden P2P) fogadás, bár ha jól belegondolunk csak újraélesztettek egy történelmi hagyományt, az emberek közti fogadást, ők mint szervezők pedig levonták a kezelési költségeket. Érdekes, hogy amennyiben körülnézünk a piacon, akkor még manapság is ritka az ilyen üzletmodellű vállalkozás.

A Betfair története röviden

A vállalkozást 2000 júniusában indította Andrew Black és Edward Wray, 2006-ban a Softbank 23%-os tulajdoni részt vásárolt, és ugyancsak akkor a céget 1,5 milliárd angol fontra értékelte a pénzintézet.

A sokak számára hagyományos, bukmékeri fogadást a Betfair 2012 májusában indította, a cél pedig az volt, hogy felvegyék ilyen téren is a harcot a hasonló szolgáltatást nyújtó irodákkal. Ez többé-kevésbé sikerült is.

2010-ben a londoni értéktőzsdén jegyezték a céget, a szimbolikusnak is nevezhető BET tőzsdei kóddal.

Amit még alapjáraton tudni kell róluk, hogy 2016-ban a Paddy Power irodával egyesült, és közösen létrehozták a Flutter Entertainment csoportot, ehhez pedig csatlakozott a későbbiekben a pókeresek egyik kedvence, a PokerStars is.

Betfair

A Betfair előnyei

A hazai játékosok számára mindenképp egy előnyt jelent, hogy úgy a fogadástőzsde, mint a hagyományos sportfogadás részlegük is elérhető magyarul, bár való igaz, hogy vannak hiányosságok, főleg promócióknál szoktuk azt tapasztalni, hogy nincs, vagy csak részben van lefordítva a szöveg.

A másik hatalmas előny a bevezetőben említett tőzsde (Betfair Exchange) részleg, ahol a megjelenő oddsok nem a bukméker által részletesen kielemzett tényekre épülnek, hanem XY játékos meglátásait tükrözik, és ez legtöbbször azt jelenti, hogy magasabb nyereményszorzókon fogadhatunk, mint ahogy azt tehetnénk a klasszikus irodáknál. A továbbiakban kitérünk erre részletesebben.

Ugyancsak előnyként említhetjük a mostanság egyre gyakoribbá váló ingyen fogadási lehetőségeket, valamint azt a tényt, hogy a versenynaptár számos sporteseményére ajánlanak különböző bónuszokat.

Úgy a hagyományos, mint a tőzsde részlegnek is külön app-je van, ami segíthet abban, hogy utazás közben mobiltelefonunkról is fogadásokat köthessünk, vagy akár egy adott kimenetelre nyereményszorzót kínáljunk. Ez természetesen működik app nélkül is a mobiltelefon böngészőjében.

Végül, de nem utlsó sorban, a változatosság is fontos a Betfairnél, és a sportfogadáson kívül kaszinózhatunk, bingószelvényeket vásárolhatunk, vagy akár pókerezhetünk, ha már megúntuk a virtuális sportokra való fogadást is.

A Betfair hátrányai

Az első, és a hazai játékosok számára talán a legnagyobb hátrány az a magyar ügyfélszolgálat hiánya, bár maga a Súgó részlegük le van fordítva és számos hasznos információt megtalálhatunk már ott, anélkül, hogy egy ügyfélszolgálatos munkatárshoz folyamodnánk.

Megtévesztő lehet a bejelentkezés nélküli ajánlat böngészése, ugyanis elmondásaik szerint a legfrissebb szorzókat csak akkor láthatjuk igazán, ha feltöltött számlánkra belépünk. Mindezt azzal indokolják, hogy ezáltal védekeznek a különböző Betfair weboldal adatait másoló programoktól.

Egy hátrányt tapasztalhatunk a Betfair tőzsde részlegén is, ugyanis különböző kezelési díjakat számolnak fel nettó nyereményeinkre, viszont ezek mértékén lehet javítani (csökkenteni) különböző tevékenységek által, de akár rossz irányba is fordulhat a dolog, és prémium díjakat számolhatnak fel, bár elmondásaik szerint ez keveseket érint.

Ami bosszantó lehet, bár ha bizonyos időközönként játszol akkor nem érint téged, az a számlainktivitási díj, amit akkor kezdenek levonni egyenlegedről ha több, mint 13 egymást követő hónapig nem jelentkeztél be számládra. Szóval javasoljuk, hogy legalább évente egyszer lépj be.

Betfair regisztráció

Amennyiben úgy döntöttél, hogy kipróbálod a Betfair által nyújtott szolgáltatásokat, akkor szükséged van egy regisztrációra.

Weboldalukon kattints a Csatlakozz most gombra, és egy regisztrációs űrlap fog megjelenni, melyet figyelmesen ki kell töltened.

Itt felhívnánk a figyelmed, hogy Betfair számlát csakis kizárólag saját nevedben nyithatsz, saját adataidat használva, és ugyanakkor csak egyetlen egy számlával rendelkezhetsz.

Betfair promóciós kód

Amint azt az alábbiakban is látni fogjátok az űrlap kitöltésekor megadhattok egy promóciós, vagy ajánló kódot.

Jelen pillanatban új számla nyitásakor a következő kódot érdemes megadni: ZSKABS

Ezáltal részesülhetsz a regisztrációs ajánlatukban melyet új ügyfeleknek szánnak, és ami egy 100%-os befizetési bónuszt (8000 Ft-ot) jelent.

Regisztrációs űrlap kitöltése

Betfair HU Regisztráció

Kezdetben ki kell választanod a nemed (férfi/nő), majd keresztnév, vezetéknév, illetve születési dátumod kell megadnod.

Amennyiben magyar IP-vel rendelkezel akkor ezt automatikusan felismeri, és az országnál már meg is jelenik az, hogy Magyarország, valamint a következő mező a Cím, melyet beírhatsz kézzel, viszont amint elkezded gépelni a betűket, automatikusan megjelenik egy lista, ezzel is egyszerűsítve a folyamatot.

Fontos, hogy létező telefonszámot adj meg, mert amennyiben elfelejtenéd pl. jelszavad, ennek segítségével újra sikerülhet majd a számládra való belépés.

Következő lépésben egy valós e-mail cím, majd egy általad preferált jelszót kell megadnod, melynek segítségével tudsz majd belépni számládra, így itt is ajánlott különösen figyelni az adatokra.

 • gyenge jelszóra egy példa: jelszo1 (nem, nem törtük fel az adataidat, viszont ez pl. nagyon gyakran használt)
 • erősebb jelszóra egy példa: jel_$zo+!

Több biztonsági kérdés (pl. Apa keresztneve) közül választhatsz, valamint írhatod a választ rá, majd a Betfair számlád pénznemét kell kiválasztanod, ami lehet akár forint, euró, vagy amerikai, sőt hongkongi dollár is.

Mi azt javasoljuk, hogy olyan pénznemet válasz amelynek a használata számodra kényelmes, valamint minél kevesebb kezelési költséggel jár. Például ha eurós bankkártyád van, vagy ebben a pénznemben nyitottál elektronikus tárcát, akkor eurós Betfair számlát nyiss, és így tovább.

A Betfair már a kezdetkor odafigyel a felelőségteljes játékra, ezért már a regisztrációs űrlapon beállíthatsz egy limitösszeget amit egy adott periódusban feltölthetsz hozzájuk.

Az űrlap végén még van lehetőséged megadnod egy promóciós kódot (feljebb megtalálod az aktuálisat), vagy ajánlási kódot, ha rendelkezel hasonlóval, majd a Csatlakozz most gombra kattintván zárul az alap regisztrációs folyamat.

Bejelentkezés

Regisztrációd után be tudsz lépni saját Betfaires fogadói számládra, ehhez pedig csupán az e-mail címed valamint az általad számlanyitáskor megadott jelszót kell beírnod, majd a Bejelentkezés gombra kattintanod.

Betfair felhasználónév

A számlanyitáskor alapjáraton nem kell kiválasztani egy felhasználónevet, és a számlára való belépéshez elegendő az e-mail cím valamint a jelszó használata, viszont az iroda azt javasolja, hogy hozz létre egyet. Íme a lépések ennek létrehozásához:

 1. Lépj be a Betfair számládra.
 2. Kattints a Számlám, majd a Betfair számlám menüpontra.
 3. Adataim szekcióban válaszd a legördülő menüben a Számlaadatok részt.
 4. Ezt követően a Rólad résznél kattints a Szerkesztés lehetőségre.
 5. Itt megadhatod az új felhasználóneved.
 6. A változtatások megerősítéséhez meg kell adnod a jelszavad.

A továbbiakban a Betfair számlára való bejelentkezésedkor add meg a felhasználóneved, valamint a jelszót. Ez biztonsági szempontból is kedvezőbb, mivel az e-mail címed többen is ismerhetik, a felhasználóneved viszont csak te, amennyiben nem osztod meg másokkal.

Fontos tudni, hogy egy létrehozott felhasználónevet utólag nem lehet kicserélni.

A Betfair számlanyitási ajánlata

Annak függvényében, hogy melyik részlegét szeretnénk kipróbálni a Betfairnek, választhatunk a regisztrációs bónuszok közül.

A hagyományos sportfogadás részlegen egy 100%-os kezdőbónusz vár az új Betfair játékosokra, ami akár 8000 forintot is jelenthet. Ehhez nem kell mást tenned, minthogy megnyitnod a számlád, és befizetned, majd játszanod 8000 forint értékben, majd a feltételek teljesítése után egy ugyanekkora értékű bónuszban részesülsz.

Bónuszkód: ZSBAKS

A Betfair tőzsde részlegén az újaknak megadják a lehetőséget, hogy kockázatmentesen kipróbálhassák a szolgáltatást. Regisztráció után fel kell tölteni a számlát, majd kötni egy fogadást a tőzsdén 8000 forint értékben. Abban az esetben ha a fogadás nem nyer, akkor visszafizetik a feltett tét értékét.

Bónuszkód: EXC520

A kaszinó, valamint póker részlegen külön számlanyitási ajánlatok várnak a játékosokra, így például a nyerőgépek kedvelői egy 300%-os bónusszal indíthatnak, ami akár 300 eurót is jelenthet.

Bármelyik ajánlattal is kezdenénk Betfaires kalandunk, a legfontosabb, hogy tisztában legyünk az ajánlatok részvételi feltételeivel, így ezáltal elkerüljük az esetleges későbbi kellemetlenségeket.

Betfair befizetés és kifizetés

Bejelentkezésed után kattints a Befizetésre, és megjelennek azok a lehetőségek amelyekkel feltöltheted Betfaires számlád.

A bankkártyás (Visa, Mastercard, Visa Electron) befizetés például az egyik ilyen opció, és ez amit mi a legtöbb esetben javaslunk olvasóinknak, kimondottan a gyorsasága miatt. Ehhez előbb hozzá kell rendelnünk egy kártyát számlánkhoz, megadva a szükséges adatokat.

Kártyás befizetés esetén a minimum feltöltendő összeg 1900 Ft.

Ugyancsak feltölthetjük Betfair számlánkat különböző elektronikus pénztárcák segítségével, legyen szó akár Skrillről, akár Netellerről. A minimum feltöltendő összeg 3000 Ft ebben az esetben.

Végül még egy alternatívát jelenthet számunkra a Skrill által működtettet Rapid Transfer szolgáltatás. Itt a befizetett összeg 1 és 9 999 999 Ft közötti érték lehet, a feldolgozás pedig azonnali.

A fogadóirodánál egyébként működik az Apple Pay-es fizetés, szóval aki hasonlóval rendelkezik az alkalmazhatja bátran.

Bármelyik számlafeltöltési opciót választanánk fontos tudni, hogy egyiknek sincs tranzakciós díja, legalábbis a fogadóiroda nem von le ilyen jellegű költséget.

A nyereményed igénylése, azaz a kifizetés időhossza a választott kiutalási módtól függően változik. Bankkártyára általában 2-5 munkanap alatt utalnak, elektronikus pénztárca (Skrill, Neteller) esetén viszont ez max. 24 óra.

Fontos tudnod, hogy be-, valamint kifizetés csak a számlád hitelesítése után történhet.

Akár befizetésről, akár kifizetésről beszélünk egy dolgot észben kell tartanunk: csakis saját pénzügyi eszközöket (bankkártya stb.) használjunk, mivel ellentétes esetben korlátozhatják, vagy akár zárolhatják számlánkat. Szóval szomszéd néni bankkártyája maradjon a szomszédban, de párunknak/élettársunknak se okozzunk kellemetlenségeket, mert nemcsak vele gyűlhet meg a bajunk.

Jó hír, hogy amennyiben Mastercarddal töltötted fel számlád, ugyanoda igényelheted is a kívánt összeget.

Ügyfélazonosítási folyamat

Annak érdekében, hogy teljes értékű, szabadon használható legyen Betfaires számlánk, előbb el kell végeznünk egy ügyfélazonosítási folyamatot, ami elméletileg nem tarthat pár percnél többet (ami a mi részünket illeti).

A számlád hitelesítéséhez a következő iratok közül választhatunk egyet, és tölthetjük fel annak másolatát, vagy készíthetünk képet kameránkkal:

Személyazonosításra

 • Személyazonosító igazolvány
 • Jogosítvány
 • Útlevél

Cím megerősítése

 • Közüzemi számla (6 hónapnál nem régebbi)
 • Bankszámlakivonat másolata (6 hónapnál nem régebbi)

Miután kiválasztottuk az általunk preferált azonosításra alkalmas dokumentumot elindíthatjuk az ellenőrzést. A dokumentumról fényképet készíthetünk webkamera által, vagy akár mobilunk kamerájának segítségével, de akár fel is tölthetjük a dokumentumot tartalmazó fájt.

A hitelesítés egyfelől azért szükséges, mert különböző törvényeknek kell ők is megfeleljenek, másfelől tudniuk kell, hogy mi a hivatalos neved, nem vagy 18 évesnél fiatalabb, valamint szükségük van a lakcímedre.

Dokumentumaid biztonságos feltöltéséhez bejelentkezés után kövesd a következő útvonalat: Számlám - Adataim - Hitelesítés.

Élő fogadás a Betfairen

A fogadóiroda felületét böngészvén nagyon egyszerűen megtaláljuk az élő fogadás részleget, akár több helyen is.

Belépve az élő fogadás részlegre láthatjuk az aktuálisan zajló sporteseményeket amelyekre fogadhatunk, valamint listázva vannak a hamarosan startoló meccsek, mindez sportágakra bontva.

A Betfair mindig is remekelt a tenisz fogadások terén, így nem csoda, hogy az élő platformon is rengeteg ilyen jellegű meccset találunk, akár harmadik világbeli ITF tornák keretén belül, de fogadhatunk Fülöp-szigeteki röplabda találkozóra, vagy miért ne asztalitenisz összecsapásokra is élőben.

Ami különlegesség az irodánál, hogy az élő közvetítés részleg is ketté van osztva. Létezik egy a hagyományos sportfogadás részlegen, valamint van egy a Betfair tőzsdén is. Utóbbi érdekessége, hogy nem csak fogadhatunk, hanem fogadást is kínálhatunk élőben.

Nyilván a tőzsdén jóval kisebb az élő fogadás részleg, viszont mindenképp megér egy próbát, viszont előbb nem árt tisztában lenni az olyan alapvető dolgokkal, mint pl. a lay valamint a back fogadás amelyekről lennebb olvashatsz.

Élő közvetítés

Amennyiben élőben szeretnénk követni a sporteseményeket, akkor lehetséges, hogy nem a Betfair a legjobb választás erre, ugyanis számos korlátozást alkalmaznak, és ezek főleg földrajzi jellegűek.

Az, hogy egy adott sporteseményre van-e közvetítés vagy sincs azt onnan látjuk, hogy az élő fogadás felületen az adott mérkőzés kimenetére ajánlott oddsok mellett szerepel egy Lejátszás gomb vagy sem

Ami jó hír, hogy bizonyos esetekben nem kell feltétlenül egy fogadást elhelyezni a legutóbbi 24 órában, sőt nulla egyenleggel is lehet bizonyos meccseket élőben követni. Kipróbáltuk, és anélkül, hogy a tesztszámlánkon lett volna pénz élőben tudtunk követni egy kosárlabda meccset.

Olyan is előfordul, hogy egy adott mérkőzésnél egy TV ikon jelenik meg, ez meg arra utal, hogy az adott eseményt egy adott TV csatorna közvetíti. Az, hogy melyik megtudhatjuk ha megnyitjuk az adott eseményt. 

Betfair Live Streaming
Tesztelésünkkor pont Marozsán Fábián játszott Lopez San Martin ellen.

A Betfairen alapjáraton lóversenyeket követhetünk élőben, viszont van lehetőség akár olasz Serie A, olasz kupa, francia Ligue 1, vagy miért ne MLS focit is nézni, csupán ez általában le van korlátozva a következő országokra: Egyesült Királyság, Írország, Málta, Olaszország, Gibraltár.

Az élő közvetítést van lehetőségünk akár egy külön ablakban is megnyitni, menet közben pedig egy kattintásra találjuk a mérkőzés aktuális statisztikai mutatóit.

Végül, de nem utoljára, létezik egy Betfair TV műsorfüzet is, ahol végig böngészhetjük az élő közvetítések listáit.

Betfair Tőzsde

Amennyiben bukmékeri szerepeket szeretnénk vállalni, akkor erre tökéletes hely az iroda Tőzsde részlege, amely egyébként a Betfair kiindulópontja, alapkoncepciója. Amint már említettük, a hagyományos sportfogadást csak utólag vezették be.

A Tőzsde előnye, hogy a sporteseményekre felkínált nyereményszorzók nem az irodától származnak, hanem a játékostársainktól. Pontosan emiatt jelentkezik egy másik előny is, ami a nagyobb nyereményszorzót jelenti.

A tőzsdézés hátránya viszont, hogy minden nettó nyeremény esetén a Betfair egy bizonyos jutalékot számol fel, és von le.

Ismerkedjünk meg előbb az alap fogalmakkal, melyekkel a Betfair tőzsdei fogadásánál találkozhatunk.

Back fogadás vagy mellette fogadás

Gyakorlatilag ez ugyanazt jelenti, mint a hagyományos sportfogadásban egy adott kimenetelre való fogadás. 

Korábban, még a fogadási típus magyarosítása előtt sokan keverték a back és a lay fogadásokat, viszont a mellette fogadás tisztán tükrözi, hogy mit is jelent. Egy adott kimenetel mellett fogadsz, és akkor nyersz, ha az teljesül.

A feltett tét számodra az egyedüli rizikó faktor. 

Lay fogadás vagy ellene fogadás

Az előbbi (back/mellett) ellenkezője. Amennyiben ezt választjuk, akkor mi úgy gondoljuk, hogy az illető kimenetel nem fog bekövetkezni. Fogadásunk akkor nyertes ha az adott kimenetel valóban nem következik be.

Lay fogadás során a megjelölt tét lesz a mi nyereségünk számunkra kedvező eredmény következtében, illetve ha nem úgy alakul a dolog ahogy mi szeretnénk, akkor ki kell fizetnünk a nyerteseket (felkínált tét x odds - tét).

Az alábbi kalkulátor segítségével tesztelheted, hogy hogyan működik az ellene (lay) fogadás a Betfairen. A jutalékokról az alábbiakban olvashatsz.

Lay kalkulátor

Add meg meg a layelt szorzót, tétet és a fogadástőzsde jutalékot a számításhoz.


Ennyit veszítsz, ha vesztes a fogadás
A fogadási tőzsdének fizetett jutalék, ha nyertes a fogadás
Ennyit kapsz vissza, ha nyertes a fogadás (jutalék ebből már le van vonva)

Megkülönböztető színeket is alkalmaz a Betfair. A legmagasabb back (mellett) fogadások oddsait világos kékkel, a layt (ellen) pedig rózsaszínnel jelöli. 

Betfair Tőzsde jutalékrendszer

A Betfair minden egyes Tőzsdén kiértékelt nyertes fogadás után jutalékot számol fel. A vesztes fogadásokra nem kell jutalékot fizetnünk, ezt csak a nettó nyereményekre alkalmazzák.

A jutalék mérete több mindentől függ. Az alap piacjutalék mértéke attól függ, hogy honnan, melyik országból játszunk. Ez lehet 5, de akár 7% is.

Betfair Tőzsde Jutalékok

Jó dolog viszont, hogy részesülhetünk különböző jutalmakban, Betfair pontokat gyűjthetünk, ezáltal pedig csökkenteni tudjuk az alkalmazott jutalék értékét.

A Betfair a következő képlet alapján számolja ki a neki fizetett díjat:

Jutalék = nettó nyeremény x alap piacjutalék x (100% - engedményszázalék)

Kifizettetés vagy Cash Out

Aki gyakran fogad az már találkozott a Cash Out kifejezéssel, amely alapjáraton arra vonatkozik, hogy egy adott fogadást lezárhatunk még mielőtt befejeződik az esemény, vagy akár rögtön fogadásunk megkötése után, ha pl. meggondoltuk magunkat.

A Betfairnél egy picit fura fordítást alkalmaztak erre a funkcióra (Kifizettetés), viszont ez is csak szokás kérdése.

Az, hogy milyen fogadások esetén érhető el ez a cash out opció, jelzi a szelvény (vagy kimenetel) melletti sárga ikon. Ez egyébként megtalálható úgy a Betfair Sportfogadás, mint a Tőzsde részlegen is.

Beat the Drop

Ez egy ingyenesen kipróbálható játék a Betfairen. Alapjáraton különböző kérdésekre kell válaszolni, és egy kapott kezdőtőkét kell okosan beosztani oly módon, hogy a végén minél több maradjon, mivel ez fogja képezni az esetleges nyereményünk.

Kezdetben láthatód az induló tőkét, valamint a kérdések számát. Ha helyesen válaszolsz, akkor jön a következő kérdés, ahol újra lehetőséged van a tőkét egyben feltenni mondjuk egy adott válaszra, vagy miért ne, akár szétosztani a lehetőségek közül. Viszont ha utóbbit választod, akkor természetesen csökken a megszerezhető nyeremény összege is.

Betfair Fogadásszerkesztő

Számos sporteseménynél lehetőséged van ugyanazon szelvényen ugyanazon mérkőzés több kimenetelére is fogadni.

Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy egy adott mérkőzés menüjében keresd meg a Fogadásszerkesztő opciót, és ott listázva láthatod a lehetőségeket.

Például egy és ugyanazon szelvényen fogadhatsz arra, hogy a Juventus legyőzi a Veronát, mindkét csapat gólt szerez, valamint lesz gól mindkét félidőben.

A fogadáskészítő által kapott végső odds nem ugyanúgy alakul, mint a hagyományos módon összeállított gyűjtőfogadások esetén, ahol minden egyes kimenetel oddsát összeszorozzuk, hanem ez egy külön, a fogadóiroda által alkalmazott képlet szerint történik.

A fenti példából kiindulva, ha külön szoroznánk össze a kimenetelek oddsait akkor 5,89 jönne ki, viszont a Fogadásszerkesztő által a végső odds ennél kevesebb, pontosabban 4,23.

Betfair Jutalomterv

A Betfairnél kiválaszhatod a saját jutalomtervedet, annak függvényében, hogy neked melyik a kedvezőbb.

Számládra való bejelentkezésed után kövesd a következő útvonalat: Számlám - Betfair Számlám - Promóciók és jutalmak - Betfaires Jutalmaim

Itt láthatód az aktuális jutalmazási tervedet, melyet akár meg is változtathatsz. Alapjáraton három terv közül választhatsz.

Az alap csomagban 2%-os jutalékot fizetsz a Tőzsdén szerzett nettó nyereményeid után, viszont nincs garantált legjobb szorzó lehetőség a hagyományos sportfogadás részlegen, nincs hozzáférésed a különböző promóciókhoz, valamint a prize pinball játékról is le kell mondanod, mely által napi szinten ingyen díjakat szerezhetnél.

A legnépszerűbb jutalomterv az 5%-os, melynél nincsenek korlátozások, de nem is jár semmi extra bónusz.

A Jutalmak+ opciónál viszont 8%-ra emelkedik a fizetett jutalék összege a Tőzsdén szerzett nettó nyereményeidre vonatkozóan, viszont emellett ingyenes gyűjtőfogadások, ingyenes tőzsdei fogadások, ingyen pörgetések is rendelkezésünkre állnak havonta különböző értékekben, valamint a Tőzsdén veszteségünk 10%-át is visszatérítik bónuszként.

Mérlegeld és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb jutalmazási tervet.

Sportfogadás és tőzsde app

Azt a kort éljük amikor időnk jelentős részét azzal töltjük, hogy telefonunkat nyomkodjuk, akár csupán szórakozásból, akár ügyeinket intézvén. 

Telefonos böngészőnk által a Betfair szolgáltatásait is igénybe lehet venni, és mindezt problémamentesen. Ezáltal klasszikus fogadásokat köthetünk náluk, vagy akár más játékosok által nyújtott oddsokat választhatunk, és mi is fogadásokat kínálhatunk a többieknek a tőzsdén. Sőt, egy kattintásnyira vagyunk a Betfair többi szolgáltatásától legyen szó akár kaszinóról, akár egyebekről.

Amennyiben nagyon ragaszkodunk a mobilos applikáció használatához, akkor tudnunk kell, hogy a Betfair a sportfogadás, valamint a tőzsdére kínál hasonló lehetőséget, és bizonyos körülmények közt ez elérhető akár Androidra, akár iOS rendszerre. Mutatjuk hogyan.

Betfair App
Betfair app-ok elérhetőek úgy a Sportfogadás részlegen, mint a Tőzsdén is.

Betfair android app letöltése

A hagyományos módon ne is fáradjunk ezen applikációk keresésével a Google Play Storeban, mivel a valós pénzes szerencsejáték alkalmazások nem fognak megjelenni ott, mivel a Google tiltja ezeket.

Azt kell tennünk, hogy belépünk a Betfaires számlánkra, és a sportfogadás részlegen (betfair.com/sport) az oldal tetején alapjáraton fel lesz kínálva az applikáció letöltésének lehetősége. Amennyiben ez nem így van, akkor keressük meg a menüben az Applikációk részleget, és onnan indítható a letöltés.

Miután a letöltés megtörtént, az app-ot telepítened kell mobilodra. Ennek érdekében lépj be a letöltések mappába, válaszd ki a betfair mobile apk fájlt, engedélyezd a telepítést. Amint ez a folyamat lezajlott a Betfair applikációja megjelenik a többiek között, és már használható is.

Betfair iOS app letöltése

Azon személyek akik akár iPhone-t, akár iPad-et használnak, egyszóval az iOS rendszerét azoknak egy picit nehezebb a Betfair app letöltése, telepítése.

Mivel korlátozások vannak az App Store-ban, ugyanúgy mint az Androidos készülékek esetén direkt módon nincs lehetőségünk letölteni az applikációt, vagy ha igen, akkor újból trükközni kell.

Az egyik lehetséges megoldás ha a használt eszköz beállításainál kicseréljük a helyadatokat, és például megpróbálunk elérni egy külföldi App Store-t (Egyesült Királyság), ahonnan letölthetjük az alkalmazást, vagy egy másik lehetőség ha VPN-nel próbálkozunk.

Betfair app iOS alternatíva

Amennyiben semmilyen módon nem sikerül letöltenünk a Betfair alkalmazást iOS készülékünkre, akkor is van még egy lehetőség. Nyissuk meg a böngészőben a Betfair honlapját. Kattintsunk a megosztás gombra, majd a listából válasszuk ki a Főképernyőhöz adás opciót, következő oldalon pedig a "Hozzáadás" gombbal ezt a műveletet megerősíthetjük. Amint láthatjuk az applikációk között megjelenik a Betfair is, amit ha megnyitunk, akkor azt ugyanúgy kezelhetjük, mint a hivatalosat.

Utóbbi megoldás sokkal inkább ajánlottabb, csupán az egyszerűsége miatt is.

Fogadás elhelyezése a sport részlegen

Amennyiben a klasszikus fogadásban gondolkodunk, akkor már a sportrészleg főoldalán láthatunk egy jó pár eseményt amelyre fogadást helyezhetünk el, de akár azt is megtehetjük, hogy böngészünk a sportmenüben, és megkeressük azt amire mi szívesen fogadnánk.

Ha sikerült kiválasztani, akkor egyszerűen kattintsunk az illető kimenetel oddsára, és automatikusan felkerül a választásunk a fogadószelvényre, majd egy tetszőleges tét megadásával, valamint a Fogadás gomb megnyomásával már el is helyeztük fogadásunk.

Több kimenetel esetén megjelennek a gyűjtő fogadáson kívül a különböző kombinációs fogadások is,  mint pl. a Trixie, Patent, Jenki, Kanadai, Heinz, Szuper heinz, vagy akár a Góliát.

Egy gyűjtő fogadásszelvényre maximum 25 esemény kerülhet fel a Betfairen.

Egy fogadás elhelyezése után a már korábban megjátszott szelvényeket megtaláljuk a Számlám menüpont keretén belül a Fogadásaim részlegnél. Itt láthatjuk a még nyitott, valamint a már lezárt, elszámolt fogadásokat.

Betfair sport kínálata

Alapjáraton 32 sportágra kínál fogadási lehetőségeket a Betfair, de természetesen ez a szám változni szokott, és a legtöbb esetben növekszik.

A mindenki által ismert klasszikus foci, tenisz, kézilabda, meg kosárlabda mellett közéleti, politikai, vagy akár olyan ínyencségeket is kínálnak, mint a gael játékokra való fogadás.

A mi egyik kedvenc részlegünk a közéleti, ami azért is különleges, mert olyasmikre fogadhatunk amelyekre egyéb irodáknál nem igazán, vagy csak nagyon ritkán. Ilyen pl. a Time magazin által meghirdetett Év embere díj, vagy akár a Nobel-díjakra való fogadási lehetőség.

Ugyancsak egy Betfairre jellemző különlegesség a számos extra, hosszú távú fogadási lehetőség. Folyamatosan kínálnak oddsokat átigazolásokra, játékosteljesítményekre és így tovább.

Olyan politikai vonatkozású dolgokra is helyezhetünk el tétet, mint pl. az, hogy az Egyesült Királyság újra ez EU teljes jogú tagja lesz, vagy akár fogadhatunk, hogy Dél- és Észak-Korea egyetlen szuverén, az ENSZ által elismert országként egyesül. 

Kezdetben szokni kell a böngészést a sportágak keretén belül, viszont hamar bele lehet jönni. Amit mi hiányolunk, vagy csak egyszerűen nem találtunk az egy gyorskereső, viszont nagyon rövid időn belül rátaláltunk egy olyan érdekességre, mint a magyar női focira (Diósgyőr vs. Kelen SC) való fogadási lehetőség, és nem csak az 1X2 piacra kínáltak oddsokat, sőt fogadásszerkesztőre is volt lehetőségünk.

Betfair fogadási típusok

Amikor a sportágakat böngésszük a Betfairen akkor nem kapunk egy pontos számszerű adatot, hogy egy adott meccsnél hány fogadási lehetőségünk van, viszont ez legyen a kisebb gond, ugyanis ha rámegyünk az eseményre, akkor hirtelen rengeteg opció közül választhatunk.

Foci esetén fogadhatunk például egyebek közt az alábbiakra is:

 • Prognózis piacok (első góllövő és pontos végeredmény kombinációja)
 • Wincast piacok (első góllövő és meccs győztese kombináció)
 • Meccs győztese és mindkét csapat gólt szerez
 • Mindkét csapat 2 vagy több gólt lő
 • Meccs győztese és 2,5 gól felett/alatt
 • Kinek lesz több szöglete
 • Gólt lő vagy lapot kap
 • Mindkét csapat gólt lő és nem lesz döntetlen az eredmény
 • Ki ér el előbb X szögletet
 • 1. játékos aki lapot kap
 • Piros lapot kap az első félidőben

Tenisz esetén fogadhatunk például egyebek közt az alábbiakra is:

 • Egy adott játékos első adogatójátékának eredménye
 • Összes tie-break
 • Mindkét játékos nyer játszmát
 • Egy adott játékos összes játéka X határ (Alatt/Felett)
 • 6-0-ás játszma a mérkőzésen (Igen/Nem)
 • Egy adott játékos minden játszmában vesz el adogatást (Igen/Nem)

A fenti lehetőségek csak egy töredéke a teljes kínálatnak.

Fogadás elhelyezése a Betfair Tőzsdén

Mivel korábban (feljebb) már megtanultuk, hogy mit jelent a lay (ellen), valamint a back (mellett) fogadás, ezért most már csak az a kérdés, hogy ez a gyakorlatban hogyan jelentkezik a Betfairnél.

A Betfair Tőzsde részlegére belépvén már a főoldalon találkozhatunk egy pár kiemeltebb fogadási lehetőséggel.

Szép színes (kék és rózsaszín) oddsok tárulnak elénk, illetve a nyereményszorzók alatt még bizonyos összegeket is láthatunk (forintban).

 • kék színnel vannak jelölve a mellett (back) fogadási lehetőségek
 • rózsaszínnel vannak jelölve az ellen (lay) fogadási lehetőségek

A legjobb ha egy példa által mutatjuk be nektek a lehetőségeket, ehhez pedig kiválasztottuk a Manchester City vs. Liverpool angol topligás mérkőzést.

Betfair Exchange - City vs Liverpool
Betfair Exchange - Manchester City vs Liverpool

Láthatjuk, hogy a meccs győztese piacon (1X2) minden egyes kimenetel mellett több odds is szerepel.

A Manchester City győzelmére maximálisan 1.62-es szorzón fogadhatunk (kékkel ábrázolva a képen), és ha erre rákattintunk, akkor az esemény megjelenik a fogadószelvényünkön.

Egy tét megadásával akár már be is küldhetnénk fogadásunk, viszont az is látható, hogy a maximális tét ebben az esetben 1034326 Ft, ami azt jelenti, hogy valaki(k) ezen az oddson, ennyi kockázattal ajánlotta fel ezt a fogadási lehetőséget. Az is látható, hogy kisebb oddson már több tétet is elhelyezhetünk.

Amennyiben nekünk szimpatikus ez az odds (1.62), és pl. 1000 forinttal szeretnénk megjátszani, akkor megtehetjük, és már csak az eredményre kell várnunk. Fogadásunk akkor lesz nyertes ha a Manchester City-nek sikerül legyőznie a Liverpoolt. Ebben az esetben 1000 forintot kockáztattunk, és 620 forint profittal zártuk a fogadást.

Mi van akkor ha úgy gondoljuk, hogy ezen a mérkőzésen nem a Manchester City fog nyerni, hanem más eredmény születik? Ebben az esetben bennünket a rózsaszín zóna érdekel.

Kattinthatunk egy már felajánlott oddsra (pl. 1.63), és megszabhatjuk az általunk rizikózott összeget, vagy akár a fogadószelvényen a nyereményszorzót is növelhetjük (pl. 1.66-ra), és ugyancsak egy általunk preferált összeget adunk. Itt viszont nagyon kell figyelni, ugyanis az általunk kiválasztott/megszabott odds és a tét fogja képezni az általunk rizikózott összeget.

Gyakorlatban ez úgy mutat, hogy megszabunk egy 1.66-os szorzót a Manchester City győzelmére, valamint hozzárendelünk 1000 forintot. Ez azt jelenti, hogy 660 forintot kockáztatunk, mivel ha nyer a Manchester City, akkor ennyit kell kifizetnünk azoknak akik ellenünk fogadtak (ők ugyebár azt mondták, hogy szerintük a City nyer). Viszont ha nem nyer a City (döntetlen, vagy Liverpool siker születik), akkor a mi profitunk 1000 forint (amennyiben volt rá vevő).

Itt fontos megjegyezni, hogy bármi is történjen, a nettó nyeremény után a Betfair levonja a jutalékát. Nyilvánvalóan a vesztes játékostól nem von le extrát.

Ez a tőzsdézés nem egy egyszerű folyamat, de sok gyakorlással belejön az ember, és akár oda is eljuthat hosszú távon, hogy mindezt élőben űzze, vagy akár hasznot szerezzen (alábbiakban szó lesz róla) abból, hogy lefedi az összes kimenetelt.

Betfair kereskedés vagy tradelés

A Betfair tradelés, vagy magyarul kereskedés azt jelenti, hogy egy adott fogadási piacon minden lehetséges kimenetelt lefedsz oly módon, hogy bármi is legyen az eredmény te nyereséggel zárj. Ez nem mindig lehetséges, viszont türelemmel és odafigyeléssel lehet belőle egy kis extrát szerezni.

Például egy teniszmeccsnél előbb az egyik játékos győzelme ellen (lay) helyezzel el tétet, majd ugyanazon játékos mellett (back) fogadsz egy magasabb szorzón. Bármi is lesz az eredmény hasznot húzol belőle. Egyesek ezt Green Book néven szokták emlegetni.

Amennyiben már olyan szinten vagy, hogy kereskednél a Betfairen, akkor fontos, hogy a Beállítások menüben legyen bekapcsolva „Mi van, ha” funkció, mely számításokat végez helyetted, és megmutatja, hogy hogyan kell cselekedned, hogy haszonnal zárj.

A kereskedés a legjobban az élő fogadások során működik.

Betfair odds-ok

Amikor a Betfair nyereményszorzóit vizsgáljuk, akkor külön kell választanunk a klasszikus sportfogadás részleget, ahol a bukmékerek szabják meg a szorzókat, illetve a Betfair Tőzsde részlegét ahol az oddsok a játékosoktól származnak, és alapjáraton nagyobbak. Nézzünk egy példát.

Manchester City vs. Liverpool (meccs győztese, 1x2 piac)

 • Betfair Sport: 1 - 1.50  X - 4.20  2 - 5.50
 • Betfair Exchange (legrosszabb lehetőség): 1 - 1.58  X - 5.80  2 - 4.30
 • Betfair Exchange (legjobb lehetőség): 1 - 1.60  X - 6.00  2 - 4.50
 • bet365: 1 - 1.55  X - 4.00  2 - 5.50
 • Unibet: 1 - 1.58  X - 4.60  2 - 5.60
 • Tippmixpro: 1 - 1.57  X - 4.55  2 - 5.75

Az alábbi kalkulátorba ha beírjuk a fenti értékeket akkor megkapjuk, hogy mekkora haszonkulccsal dolgoznak az irodák, valamint azt is láthatjuk, hogy melyik irodánál értékesebbek a oddsok (minél nagyobb a visszafizetés értéke, annál jobb a játékosnak). Nyilván ez sportáganként, piaconként változik.

Fogadóiroda nyereség kalkulátor

Adj meg 2 vagy 3 szorzót (kimenetelek száma alapján) és kiszámoljuk mennyi az iroda nyereségét és a piac visszafizetését.

Íme az eredmények a fentiekből kiindulva:

 • Betfair Sport: 91,34%
 • Betfair Exchange (legrosszabb lehetőség): 96,21%
 • Betfair Exchange (legjobb lehetőség): 98,61%
 • bet365: 92,30%
 • Unibet: 97,11%
 • Tippmixpro: 96,94%

Láthatjuk, hogy e mérkőzés rendes játékidős piacán a Betfair Sport a legrosszabb visszafizetési rátával rendelkezik, viszont a tőzsde részlegén a legjobbat találjuk, sőt annyira jót, hogy amennyiben a hazai győzelmet, illetve a döntetlent a Betfair Tőzsdén játszanánk, majd a vendéggyőzelmet mondjuk a Tippmixprón akkor egy surebet alakulna ki, még úgy is, hogy beleszámítjuk a Betfair jutalékát (5%-ot).

Fenti példában a vendég győzelem oddsai között hatalmas különbség van ha a hagyományos sportfogadást valamint a tőzsdeit vetjük össze, így érdemes ezekre figyelni, és akár több irodánál fogadni oly módon, hogy profitot generáljunk.

Oddsok terén tehát nem a Betfair Sport a legjobb választás, viszont a Tőzsde részlege majdhogynem verhetetlen.

Betfair kaszinó

A klasszikus nyerőgépek és asztali játékok mellett megtalálhatjuk a modernkori lehetőségeket is a Betfair kaszinó részlegén, és ehhez segítséget nyújt számukra az olyan szoftvergyártó, mint a Blueprint, a Playtech, a Play n Go, Red Tiger, valamint a Cayetano.

Kaszinózásunk során lehetőségünk van a Jackpot nyereményeket is megszerezni, ha mondjuk aznap Fortunával kezet fogtunk.

A legnépszerűbb nyerőgépek, mint az Age of the Gods, a Starburst, vagy akár a Silver Bullet Bandit mind megtalálható náluk.

Amennyiben még nem rendelkezünk Betfaires számlával, akkor a kaszinó részleg egy új játékos bónusszal vár bennünket, ami egy 300%-os befizetési bónusz 300 euró értékig, valamint extra 20 ingyenes pörgetés.

Betfair Kaszinó

Az élő kaszinó részlegen megtalálod a hagyományosnak nevezhető rulettasztalt, az élő blackjack játékot, vagy akár Baccaratot és Sic Bo-t is játszhatsz, viszont ezen kívül olyan különlegességek is vannak, mint a szerencsekerék (pl. Spin a Win Wild, Crazy Time, Money Drop) és a Deal or No Deal.

A Betfair kaszinó részlegének külön mobil applikációt is fejlesztettek. Az app-ok telepítéséről feljebb írtunk.

Külön részleget hoztak létre a Tőzsde Játékoknak, ahol ugyanúgy, mint a sportfogadás részlegen nem csak tétet helyezhetsz el egy adott oddson, hanem te ajánlhatod a fogadást egy adott kimenetelre.

A bingó kedvelőit sem felejtette el a Betfair, számos lehetőséget nyújt ilyen téren is, viszont egyedüli hátránya, hogy ez a részleg csak angolul érhető el.

Végül, de nem utoljára a virtuális sportok is már egy jó ideje a Betfair kínálatában szerepelnek. Teljesen jó minőségű felvételen követhetjük pl. a virtuális lóversenyeket, és fogadhatunk az általunk kiválasztottakra. Ezen kívül agárversenyekre, valamint motorsportra és focira is fogadhatunk. Természetesen ezek virtuális verziójára.

Betfair póker

A pókerezéshez nem szükséges egy új számlát nyitni a Betfairen, használhatjuk a már meglévőt.

A játékot elindíthatjuk instant módon, de akár le is tölthetjük a szoftvert, melyet a Playtech fejlesztett.

Belépéskor a rendszer automatikusan generál nekünk egy becenevet amit az asztaloknál fogunk használni. Ezt akár ki is cserélhetjük.

A készpénzes beugrós asztaloktól indulva, a klasszikus pókertornákon keresztül, a Twisterig, számos lehetőségünk van kielégíteni pókeres vágyaink. És természetesen számíthatunk itt is különböző bónuszokra, mely által egy kis pluszhoz juthatunk.

Ugyanúgy, mint a bingó esetén az egyedüli hátránya, hogy nincs magyar felülete.

A Betfair ügyfélszolgálata

Amint a bevezetőben is említettük a Betfair egyik hátránya, hogy nincs magyar nyelvű élő chat lehetőség, viszont nagyon részletes válaszokat találunk a Súgóban, magyarul.

Tehát alapjáraton ha kérdésünk merül fel, akkor kattintsunk a Súgó részlegre, és ha ott mégsem találunk választ kérdéseinkre, akkor a lap alján válasszuk a Kapcsolatfelvételt. Meg fog jeleni egy chat ablak, ami alapjáraton egy virtuális asszisztens, angol nyelven. Neki fel tehetjük kérdéseinket élőben.

Amennyiben e-mailt szeretnénk írni nekik, akkor erre is van lehetőség: [email protected]

Ezen kívül még egy lehetőség Twitteren megkeresni őket: @BetfairCS vagy akár telefonon (angol nyelven) kommunikálhatsz velük a következő számon: 0044 203 059 8888

Működési engedélyek

A Betfair a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) által kiadott engedéllyel rendelkezik, és ennek a felügyelete alatt áll. Ezen engedéllyel jogában áll sportfogadás és egyéb szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtani az Európai Unió különböző országaiban.

Ezen kívül az Egyesült Királyságban rendelkezik a brit Gambling Commission által kiállított működési engedélyekkel.

Gyakran ismételt kérdések

Legálisan fogadhatunk a Betfairen?

Igen. Mivel a Betfair rendelkezik érvényes Európai Uniós (máltai) engedéllyel, ezért a szolgáltatások szabad áramlásának köszönhetően azon személyek akik a Betfairnél játszanak mindezt legálisan teszik.

Ez csupán akkor változhat, és akkor van szükség külön engedély kiváltására, amennyiben egy ország olyan szerencsejátékokra vonatkozó jogszabályokat hoz, melyek megfelelnek az EU kritériumainak (pl. román szerencsejáték piac), és nem teremtenek monopol helyzeteket.

Meg tudom változtatni a számlám pénznemét a Betfairen?

Nem, a regisztrációkor megadott pénznem a végleges, és nincs lehetőség ennek cseréjére, így fontos, hogy számodra megfelelőt jelölj számlanyitáskor.

Miért zárolták a Betfair számlám?

Amennyiben bejelentkezéskor azt az üzenetet kapod, hogy a Betfair számlát zárolva van, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizd a számlanyitáskor megadott e-mail címedre érkező leveleket, mert általában ott szoktak értesíteni a felmerülő okokról.

Miért lett felfüggesztve a Betfair számlám?

Általában a felfüggesztés azért szokott megtörténni, mivel számlád nem volt, vagy még folyamatban van annak hitelesítése. Az okokról tájékoztatást szoktak küldeni e-mailen keresztül, szóval javasolt annak ellenőrzése.

Hogyan tudok bejelentkezni a Betfair app-be PIN által?

Kövesd a következő lépéseket:

 1. Jelentkezz be hagyományos módon a Betfair számládra
 2. Menüben keresd a Beállítások opciót
 3. PIN bejelentkezés lehetőségnél állítsd a Be opciót
 4. Add meg az általad preferált PIN-t és készen is vagy.

Van-e lehetőség a Betfair kifizetést törölni?

Igen, mindaddig lehetőséged van törölni az igényelt összeget ameddig nem dolgozták fel azt, valamint ha a kifizetés banki átutalás által, kártyára vagy akár Apple Payre történt. A többi fizetési eszköznél nem lehetséges.

Kövesd a Számlám - Betfair számlám - Fizetés - Pénzkifizetés útvonalat a menüben, és ha függőben van az igénylésed akkor találsz egy Visszavonás lehetőséget.

Amennyiben a kiutalást már feldolgozták akkor az azt jelenti, hogy a pénzösszeg már elhagyta a Betfairt, és nem tudják visszafordítani.

Mire sporteseményre kínálhatunk fogadást a Betfair Tőzsdén?

Alapjáraton 25 sportágra van lehetőségünk fogadást kötni, valamint felajánlani. Természetesen ez idővel akár bővülhet is.

A világ legfontosabb foci, tenisz, kosárlabda vagy kézilabda meccsei mellett oddsokat kínálhatunk politikai fogadásokra, vagy akár olyan nem sport jellegű eseményekre, mint az Eurovíziós dalfesztivál, vagy akár a BBC Sport Év Sportolója díjkiosztó gála.

Mennyi a minimum tét a Betfair Tőzsdén?

A minimum tét a Betfair Exchange részlegen 1€.

Mennyi a minimum tét a Betfair Sport részlegen?

A minimum tét a Betfair sportfogadás részlegen 0,1€.

Mit jelent a Betfairen az OOT kifejezés?

Ez az OddsOnThat rövidítése, és ez a Betfair által külön kitalált (nem klasszikus) fogadási lehetőségeket foglalja magába. Rengeteg, akár napi szintű ilyen opció áll rendelkezésünkre náluk.

Egy példa egy OddsOnThat (OOT) fogadási lehetőségre: Legalább 22 gól születik a pénteki 19:45-kor kezdődő Eb-selejtezős meccsek során (2.75-ös szorzóért).

betfair vélemények és értékelések

betfair hírek és cikkek

betfair bónuszok

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Próbáld ki ingyenesen a Beat the Drop játékot!

Válaszolj a kérdésekre és oszd be okosan a velük járó kezdőtőkét.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Próbáld ki a Betfair Tőzsdét ingyen!

Fogadj 8000 Ft értékben és ha nem nyersz, visszatérítik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Turbózd fel fogadásaid szorzónövelővel!

Keresd számládon a napi “Saját Szorzónövelés” tokeneket és fogadj magasabb szorzókon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Használj biztosításos fogadásszerkesztőt

Köss egy fogadásszerkesztős fogadást több min 4 elemmel. Ha az egyik elem veszít, akár napi 4 000 Ft-os ingyenes fogadást kaphatsz. 

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org