betfair

starstarstarstarstar empty
4.0 az 5-ből, 123 értékelés
Értékeld te is!

A betfair valójában nem egy fogadóiroda, hanem egy emberek közötti fogadásokat segítő platform, más névem betting-exchange vagy fogadás tőzsde. Itt nem az iroda bookmakerei által meghatározott odds-okon fogadunk, hanem más játékosok ellen fogadunk és akár mi is ajánlhatunk odds-okat, melyre mások fogadhatnak. 

A betfair foglalkozik események közlésével, feldolgozásával és a tranzakciókkal.

Regisztrálj most!

18+ Játssz felelősen!

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

* Részvételi feltételek érvényesek

Kell a bónusz!
Részvételi feltételek

betfair útmutató

A betfairről általánosan

 • a legnagyobb betting-exchange oldal
 • jobb odds-ok
 • kínálhatsz saját odds-okat (lay)
 • élő fogadás és élő közvetítések
 • lóverseny fogadások
 • poker, kaszinó és játékok

Mitől más a betfair?

Ha csak simán fogadni szeretnénk, akkor valójában nagyon hasonló egy hagyományos fogadóirodához: kiválasztjuk a kívánt kimenetelt, megadjuk a tétet és a rendszer elvégzi a többit a fogadás megtételéhez.

Ezt a hagyományos fogadást Back-elésnek nevezik.

A másik lehetőség a Lay, vagyis a kínálás. Ilyenkor lényegében egy kimenetel ellen fogadunk, például, hogy egy mérkőzésen nem lesz döntetlen. Erről többet olvashatsz itt.

Tradelés

A tradelés nem más, mint egy sportesemény ideje alatt végbemenő back és lay tétek elhelyezése, kihasználva a változó oddsok adta lehetőségeket, így biztosítva számunkra a profitot a végeredmény kizárásával. Részletes leírás a tradelésről

Hogyan nyithatsz számlát a betfair-en?

Számlanyitáshoz a Join today gombra kell klikkelni, majd kitölteni az űrlapot. Ehhez angol tudás szükséges, de minimális tudással lehet boldogulni. Regisztrációkor meg kell adnunk a számlánk pénznemét is. Választhatunk amerikai dollár (USD), euró, angol font (GBP), meg pár egyéb pénznem között. Mi az eurós számlát ajánljuk, mivel talán ott a legkevesebbek az átváltási díjak utaláskor, de lehet akár mást is választani, ha van hozzá megfelelő bankszámla a konverziós dijak elkerüléséhez.

Fontos: a megadott adatok helyesek kell, hogy legyenek. A betfair szinte mindenkitől kér ellenőrző dokumentumokat.

Hogyan töltsd fel a számlád?

A regisztráció után a weboldal rögtön felkínálja a számlafeltöltés lehetőségét, de ezt elérhetjük a My Account részlegen belül is a Deposit funds into Betfair gombra klikkelve.

Bankkártyás befizetéshez előbb hozzá kell adnunk a kártyánkat a számlánkhoz. Ezt az Add Card Details linkre klikkelve tehetjük meg a befizető oldalon. Több kártyát is hozzáadhatunk, és ezeknek neveket adhatunk (card nickname).

Kártyás befizetéseken kivül használhatunk Skrill (Moneybookers)-t, Neteller-t, abaqoos-t vagy banki átutalást. Magyarországi bankszámla nincs, ezért nemzetközi utalással tudunk csak bankon keresztül befizetni.

Ügyfélazonositás

A betfairnél nem kérhetsz kifizetést addig, amig a személyazonosságod nem ellenőrizték le. Erről minden információt a http://kyc.betfair.com/ weboldalon találsz meg angolul.

Ha ausztrál piacon szeretnél fogadni, akkor az ellenőrzés keretén belül további dokumentumokat kérhetnek. Ezért ha nem szeretnél ilyesmire fogadni, akkor az Australian Wallet-re ne utalj pénzt!

Hogyan fogadhatsz a betfairen?

A betfair több oktatóvideót is kínál magyarul is, ezeket ajánljuk minden kezdőnek: http://learning.betfair.com/hu/.

Hogyan igényeld a számládon lévő összeget?

A kifizetés kéréséhez lépj be a My Account-ba, majd válaszd a Withdraw funds from Betfair menüpontot.

Több féle kifizetési módszer közül választhatsz, de csak akkor, ha már volt az adott módszerrel sikeres befizetésed:

 • Visa és Visa Electron
 • Skrill (Moneybookers)
 • Neteller
 • banki átutalás

 

Az ausztrál walletről csak akkor kérhetsz kifizetést, ha az ügyfélazonositási folyamatot elvégezted.

betfair fórum Regisztrálok!

A Betfair fogadóiroda felhasználói értékelései

 • starstarstarstarstar half

  Volt magyar e-mail cím,de megszűnt ezért az ügyfélszolgálat csak 3.Afelület jó,de a felület újítására hivatkoznak,hogy nagyobb lett a comission,ez nem tetszik ezért csak 4.A megbízhatóság azért csak 4 ,mert többször volt hogy fogadtam volna,de az oldal nem volt jó,hibát írt ki,ez főleg szombat délután fordult elő többször is,mikor jó sok meccs van.A többivel elégedett vagyok,ezért azok 5-sek.

 • starstarstarstarstar empty

  A magyar ügyfeleknek 6%-ra emelték a jutalékot, ami már csak átlagos oddspkat eredményez. Így nincs semmi kiemelkedő tulajdonsága, ami miatt megérné itt játszani. A népszerű eseményekre néha van egy-egy jó odds, amit érdemes itt játszani, de ennyi.

 • starstarstarstar halfstar empty

  Túl sok költség, kártyával befizetési, utalásnál kifizetési, átváltásiról nem is beszélve, de ez nem az ő hibájuk. jutalék, így már közel sem éri meg náluk fogadni szerintem.

 • starstarstarstarstar half

  Egyetlen probléma van csak ,hogy nincs magyar felület.

 • starstarstarstarstar empty

 • starstarstarstarstar empty

 • starstarstarstarstar half

 • starstarstarstarstar empty

 • starstarstarstar emptystar empty

 • starstarstarstarstar empty

További kérdéseid vannak erről az irodáról? Tedd fel a kérdésed a fórumban vagy olvasd vissza mások kérdéseit és a válaszokat.
betfair fórum Mondd el a véleményed Regisztrálok!