Az Esbjerg a favorit, de egy jó napot kifogva, ebből még bármi is lehet.

Szombat délután 16 órai kezdettel vág neki a Ferencváros női kézilabdacsapata az Esbjerg elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőnek. A mérkőzés helyszíne szokás szerint az Érd Aréna lesz.

Legutóbb januárban találkozott a két csapat ebben a leosztásban, amely után sajnos az Esbjerg 33-28-as győzelmének köszönhetően elégedetten távozott az érdi csarnokból. Arra számítani lehetett, hogy nem lesz könnyű a párharc, de az ötgólos zakót  azért szívesen elkerülték volna a zöldek. Szerencsére utólag elmondható, hogy a csoportból való továbbjutás szempontjából, belefért.

A most következő meccs tétje viszont teljesen más lesz, az egyenes kieséses szakaszban már sok minden nem fér bele, így az sem, hogy 4-5 gólos hátránnyal utazzon a Fradi a visszavágóra. A legideálisabb az lenne, ha egy ilyen különbséget a Fradi játékosai ölelnének a keblükre, hogy aztán azt Dániában ott is tudják tartani. 

Szombati női kézilabda BL-meccsek:

április 27., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Ferencváros nyer (döntetlen esetén tét visszajár)   2.85
Ferencváros nyer vagy döntetlen 2.32
Esbjerg nyer vagy döntetlen  1.27

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 28.5 felett  1.95
Gólok száma 59.5 alatt    1.56
Ferencváros nyer +3.5 hendikeppel  1.54

Hol követhető élőben a Ferencváros - Esbjerg mérkőzés?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a női kézilabda BL összes mérkőzését, köztük a Ferencváros - Esbjerg találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést szombat, 16:00-tól a Sport 1 csatornán követhetjük élőben.

  Unibet élő közvetítés

Borítókép: A ferencvárosi Andrea Lekic, illetve Sanna Charlotte Solberg-Isaksen és Nora Mork, a dán csapat játékosai a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor