A Német Nagydíjon megingott a Red Bullok uralma, a McLaren és a Ferrari teljesen versenyképes volt a domináns bikákkal. A Hungaroring vonalvezetése hagyományosan kiegyenlíti az erőviszonyokat, így rendkívül szoros verseny várható az idei Magyar Nagydíjon!

Persze azért még a német Vettel az első számú esélyes, annak ellenére is, hogy a számára hazainak mondható futamon, a Nürnburgringen még a dobogóra sem állhatott fel a sebes Sebastian. Idén először történt meg ez a csúfság a világbajnokságot toronymagasan vezető pilótával.

A Red Bull rakétájához egyre jobban felzárkózó Fernando Alonsóval a pénzünk 4,00-szeresét nyerhetjük a Betclic-nél, míg a múlt heti futam győztesére, Lewis Hamiltonra 4,50-ös szorzóval fogadhatunk. A spanyol az utolsó három versenyen mindig ott állt a dobogó első vagy második fokán, míg a brit pilótát a Nürnburgringen aratott győzelme lendületével érkezik.

Tavaly a magyar aszfaltcsíkon Vettelé volt a leggyorsabb kör, és az időmérőt is a világbajnokság jelenlegi címvédője nyerte, de a győztes mégis csapattársa, Mark Webber lett. 5,00-szoros szorzóval az ausztrál is ott van a legesélyesebb versenyzők között – lehet, hogy a Hungaroringen csendül fel idén először az ő himnusza?

Csak hogy Schumacherről is essen pár szó: 25,00-szörösét éri a tétünknek az, ha a német legenda szerzi meg a győzelemért járó 25 egységet a világbajnoki pontversenyében.

A konstruktőrök versenyében, ha a Hispania, a Lotus, vagy a Virgin trió valamelyik csapatára fogadunk, akkor már 400 forintból milliomosok lehetünk, de talán kifizetődőbb, ha az élcsapatok közül választunk, és rájuk tesszük fel pénzünket. 1,68 a Red Bull, 3,50 a McLaren és 3,75 a Ferrari neve mellett található nyereményszorzó.

Az összes friss szorzót ide kattintva érheti el a Betclic honlapján – ne feledjük, hogy a cikkben közölt oddsok a megírást követő események tükrében változhatnak, hogy mindig az aktuális esélyeket mutassák.