Dominic Thiem hosszú hónapokat volt távol a pályától és a visszatérése sem alakult olyanra, amilyenre remélte. Kérdéses, hogy mire lesz képes a szerb fővárosban, ahol egy olyan ellenfél ellen kezdi a tornát, akitől még sosem kapott ki.

Dominic Thiem (Fotó: Fresnel / Shutterstock.com)

A tavalyi idényét már júniusban a Mallorca-i füves tornán elszenvedett első meccses veresége után kényszerült lezárni és csak március végén tért vissza a Marbella-i salakos Challenger-esemény alkalmával. Várható volt, hogy az osztrák játékoson (ATP 54.) meglátszik majd a hosszú szünetelés rozsdája, de még akkor is meglepetésnek számít, hogy már az első meccse után búcsúzott, miután a világranglista 174. helyén álló Pedro Cachin két szettben verte őt. Az argentin teniszezőnél egy keményebb ellenféllel kell szembenéznie Szerbiában, mégis a bukmékerek így is Thiem továbbjutásában bíznak.

John Millman (ATP 80.) nem a salakon szokta hozni a legjobbját, viszont ez talán az eddigi legjobb esélye Thiem-l szemben, akitől már háromszor kapott ki. Az ausztrál játékos is többet remélhetett az idény első részétől, mivel 2022-ben csak Delray Beachben nyert egymás után mérkőzéseket ahol elődöntőbe jutott. A lassú borításon már próbálkozott Monte-Carloban, de Taro Daniel ellen veszített a selejtezőkben. Bár játékformája nem túl bíztató, mivel Thiem még nála is szürkébb helyzetben van, nem kizárt, hogy Millman szépíteni tud a 0-3-as osztrák játékos elleni mutatóján Belgrádban.

április 19., kedd

Tipp Szett hendikeppel Millman, John +1.5 @ 1.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.19., 07:04.