Végre győzelemnek örülhetett a visszavonulását fontolgató Dominic Thiem.

Örömteli hétfői játéknapot hagyott maga mögött Dominic Thiem a zadari salakpályás challenger-tenisztornán, ahol a szerb Filip Krajinovic ellen szakadt meg idei nyeretlenségi sorozata.

A világranglista harmadik helyét is megjárt osztrák teniszező a következő körben a nála kilenc évvel fiatalabb honfitársa, Lukas Neumayer ellen lép pályára. A két játékos négy esztendővel ezelőtti egymás elleni meccsét Thiem nyerte 2-0-ra, pont abban az évben, mikor US Open-bajnok lett. 

Néhány mérkőzés a szerdai játéknapról:

március 20., szerda

Dominic Thiem - Lukas Neumayer Stream

A szerda délutáni Dominic Thiem - Lukas Neumayer találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Dominic Thiem - Lukas Neumayer élő közvetítés!

Borítókép: Dominic Thiem (Fotó: Janet McIntyre/Shutterstock.com)