Két szűkös zakó után már pontokat is tudott szerezni az Estrela.

Az Amadorában található José Gomes stadionban fogadja péntek este az újonc Estrela az FC Porto együttesét.

A portugál labdarúgó-bajnokság már az ötödik fordulónál jár, és ahogy az lenni szokott, az esélyesebb csapatok szépen besorolták magukat a tabella élére, ahonnan várhatóan el sem fognak mozdulni. Természetesen ebből a tevékenységből a tavalyi ezüstérmes FC Porto csapata sem maradt ki, tizenkét megszerezhető pontból tízet be is gyűjtött.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

A mérkőzés eredménye FC Porto lesz
Wenderson Galeno bármikor gólt szerez
Több, mint 3 gól

4.00    4.25

Az élvonalba frissen feljutott Estrela két sima lángossal indított, de aztán kicsit összekapta magát a csapat, amely a harmadik és negyedik fordulóban négy ponttal ajándékozta meg szurkolóit. Azt azért hozzá kell tenni, hogy két harmatgyenge gárda, az Estoril és a Portimonense voltak a szenvedő felek. A Porto viszont más kávéház, mákos guba nélkül szinte semmi esély sincs a hazai diadalra.

Tippek, vélemények?

szeptember 15., péntek

Estrela - FC Porto Stream

A péntek esti Estrela - FC Porto találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!