A férfi pólósaink őrült mérkőzésen győzték le a fukuokai világbajnokság elődöntőjében a spanyolokat, és már csak egy mérkőzésre vannak az aranytól.

Szombat délelőtt, 11 órától Görögország lesz Varga Zsolt tanítványainak ellenfele, az a csapat mely az elődöntőben könnyedén győzte le Szerbiát (eredmény: 13-7).

Mindkét válogatott eddig tökéletes teljesítményt nyújtott a 2023-as japán világbajnokságon, és minden mérkőzésüket megnyerték.

Érdekesség, hogy mindketten az Egyesült Államok ellen szenvedtek a legjobban, a görögök pl. csak a negyedik negyedben mutatott bravúros teljesítményük által nyertek. Való igaz, hogy a magyar srácok elődöntős mérkőzése is szoros volt.

Manhercz Krisztián sorsdöntő gólja Spanyolország ellen (4:57-től látható):

A legutóbbi egymás elleni mérkőzéseket ha nézzük, akkor a mérleg Magyarország irányába billen, idén (6-4 a Világkupán) és tavaly (14-13 a Világligán) is legyőztük őket, viszont azelőtt dupla vereséget szenvedtünk tőlük az Olimpián (10-9 a csoportkörben, 9-6 az elődöntőben).

Amennyiben hiszünk a számokban, akkor most magyar vb-győzelem kellene jöjjön.

Több, mint duplázó szorzón fogadhatunk a görög - magyar döntőre

Átnéztük a szombati döntőre vonatkozó fogadási lehetőségeket is, és alapjáraton szemet szúrt az Unibet által felajánlott 2.40-es szorzó a magyar válogatott győzelmére, viszont tudni kell róla, hogy ez rendes játékidőre vonatkozik. 

Amilyen szoros mérkőzéseket játszottunk a spanyolok, meg az amerikaiak ellen, hát nem kizárt a döntetlen is, mindez 7.00-ért játszható.

Ha kizárnánk a döntetlent fogadásainkból, akkor viszont a DNB Magyarországban van érték, 2.04-es oddsért.

Nehéz megmondani, hogy a gólok számát tekintve mire is számíthatunk, mivel ellenük játszottunk már sok gólos, valamint szegény találatos mérkőzést is. A határt az Unibet 20,5 gólnál húzta meg. Aki úgy gondolja, hogy ennél több lesz az 1.85-ért fogadhat, és ugyanennyiért, hogy kevesebb találat születik, mint a megjelölt határ.

Unibet Regisztráció

Benedek Tibor emlékére

Szombaton rendezik a vb-finálét, 11 órától. Aki teheti az nézze élőben, és szurkoljon a magyar srácoknak.

Utoljára 2013-ban sikerült férfi vízilabda világbajnokságot nyernünk Barcelonában, akkor Benedek Tibor, a néhai kiváló sportolónk, volt a szövetségi kapitány.

TV-ben az M4 Sportra kell kapcsolnunk, ha szeretnénk élőben nézni a mérkőzést, ha pedig interneten, akár telefonunkról követnénk az eseményeket akkor a következő linket használhatjuk: https://m4sport.hu/elo/ 

Hajrá MAGYARORSZÁG!

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 28. 13:26 UTC.

Borítókép: A magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a férfi vízilabdatorna negyeddöntőjében 2023. július 27-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd