Bár a döntő nem jött össze, így sem panaszkodhatunk női kosarasaink teljesítményére.

Nem sikerült meglepetést okoznia a magyar női kosárlabda-válogatottnak a szombati Spanyolország elleni elődöntőben, ahol Székely Norbert lányai 69-60-as vereséget szenvedtek. 

Őszintén szólva, már az is nagy szó a magyar válogatottól, hogy egészen az elődöntőig menetelve életben tartotta a fináléban való szereplés reményét, úgyhogy tényleg egy rossz szava nem lehet senkinek, még akkor sem, ha a mezőny kiemelkedő csapatai sem voltak túl acélosak. Most annak kell örülni, amink van, illetve amink lehet, s ez nem más, mint a bronzérem megszerzésének lehetősége. Ha esetleg nem jön össze, akkor sem történik tragédia, a 16 csapatos listán nem mutat rosszul a negyedik hely sem.

A vasárnapi program:

június 25., vasárnap

Magyarország - Franciaország Stream

A vasárnap délutáni Magyarország - Franciaország találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Kiss Virág és Studer Ágnes, a győztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek a női kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. Fotó: MTI/Kovács Tamás