A két évvel ezelőtti döntős Anastasia Pavlyuchenkova három döntő szettes meccs után mérkőzik meg Karolina Muchovával a negyeddöntőben.

Anastasia Pavlyuchenkova 005
Anastasia Pavlyuchenkova három salakos WTA bajnoki címmel rendelkezik, Muchova eggyel sem. (Fotó: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com)

Kevés jele volt annak a torna rajtja előtt, hogy a harmincegy éves játékosnak (WTA 333.) ennyire hosszú lesz a párizsi menetelése. A rutinos Anastasia már a nyitókörben meglepetést okozott négy gémet veszítve csak Linda Fruhvirtova ellen, de az igazán kimagasló teljesítményt ezután hajtotta végre, mivel szetthátrányból fordított Liudmila Samsonova, Anstasia Potapova és Elise Mertens ellen is. Úgy a Samsonova elleni, mint a Mertens elleni sikerei is három óránál többet igényeltek. A bukmékerek ezzel a részletképpel is számolhattak, oddsaik pedig a negyeddöntős ellenfelét, Karolina Muchovát esélyesebbnek mutatják a továbbjutásra.

Sokkal könnyebben menetelt a huszonhat éves csehországi játékos (WTA 43.) a francia Grand Slam eddigi szakaszáig. Hangzatos két szettes győzelmet szerzett a nyitókörben Maria Sakkari ellen és egy ilyen kaliberű siker után kissé meglepő volt, hogy nullára bukott egy játszmát a 2020-ban elődöntőt elérő, de hosszú ideje legjobb formáját nem találó Nadia Podoroskától. A kisiklás csak pillanatnyinak bizonyult és a következő köröket játszmavesztesség nélkül oldotta meg Irina Begu és Elina Avanesyan ellen. Karolina elveszítette az eddigi egyetlen Pavlyuchenkovával játszott salakos meccsét (2021-ben Madridban 7-6, 7-6-ra) és összesítve is Anastasia vezet 2-1-re. Mindegyik összecsapásuk tartalmazott legalább egy hosszabbított szettet és hasonlóra most is sor kerülhet ha Pavlyuchenkova ki tudta heverni eddigi fáradalmait.

Ne feledd, hogy a Roland Garrosra megtett nyertes fogadásaiddal részt vehetsz az Unibet nyolc millió forintos fogadásbajnokságán.

június 06., kedd

Tipp Szett hendikeppel Pavlyuchenkova, Anastasia +1.5 @ 1.57

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 5. 8:8 UTC.