A jóval tapasztaltabb Schmiedlova győzelmét várják a bukik. 

A 20 éves orosz Polina Kudermetova ellen lép pályára a 28 éves kassai születésű Anna Karolina Schmiedlova, aki nyolcadik kiemeltként a mérkőzés nagy esélyesének számít a budapesti tenisztorna első játéknapján.

Az esélyek megállapításához több tényezőt is figyelembe lehetett venni, mint például a 8 év különbségből adódó tapasztalat, vagy akár azt is, hogy Schmiedlova már három WTA-győzelmet is bezsebelt, ebből kettőt salakon. A világranglistán is jelentős különbség van a két teniszező között, Schmiedlova a 77., Kudermetova a 146. helyen áll. Mindezek mellett pedig a pályán lesz látható a nagy igazság, amit a pillanatnyi forma fog irányítani. 

A hétfői egyéni mérkőzések:

július 17., hétfő

Schmiedlova - Kudermetova Stream

A hétfő délelőtti Schmiedlova - Kudermetova találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Anna Karolina Schmiedlova (Fotó: Gints Ivuskans/shutterstock.com)