Lehet, hogy a péntek 29. sem hoz majd szerencsét a sasoknak.

Az SL Benfica - FC Porto rangadóval nyit a portugál bajnokság 7. fordulója, amely péntek éjjel 21 óra 15 perckor kezdődik a fény stadionjában.

Felkészülhetnek a Benfica szurkolók a legrosszabbra, ugyanis a két csapat pénteki napon játszott mérkőzéseit egytől-egyig a Porto nyerte, Lisszabonban. Igaz, nem sok ilyen ütközet volt, összesen három, de ez is épp elég ahhoz, hogy ráfűzzünk egy kis babonát a statisztikára. 

Feltűnő még, hogy ezen meccsek mindegyikén volt legalább három találat, melyeken egyenlőtlen arányban osztoztak a csapatok. És természetesen ha Benfica - Porto, akkor büntetőlap hegyek, hat alatt nemigen szoktak megállni a sporik, de többször átlépésre került a 10-es határ is, és még csak útlevél sem kellett hozzá.

Jön tehát a portugál klasszikus, talán a nap legizgalmasabb perceivel.

Tippek, vélemények?

szeptember 29., péntek

SL Benfica - FC Porto Stream

A péntek esti SL Benfica - FC Porto találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!