A nemzetközi porondon egyedüliként állva maradt magyar csapat, a története során először európai kupában szereplő Paks a skót Hearts csapatával játszik a harmadik selejtezőkörben.

Sokak által már ismert a „Glasgow-i történet”, és a paksi játékosok körében szállóigévé vált „Irány Glasgow!” kifejezés. Történt egyszer ugyanis, hogy a csapat busza eltévedt, és a gépjármű sofőrjét a játékosok azzal piszkálták, hogy mi lenne, ha majd egyszer glasgow-i csapattal meccselnének az atomvárosiak, akkor vajon hogy találná meg a helyes utat?

Ugyan nem Glasgow-ba, de Edinburgh-ba biztosan eljut a csapat, eddigi eredményeinek, az andorrai Santa Coloma és a norvég Tromsö kiejtésének köszönhetően. A nagy kalandnak ígérkező edingburgh-i túra előtt azonban először Magyarországon fogadják a Hearts gárdáját a paksiak. Örömteli lenne előnnyel indulni a visszavágóra.

A Betclic fogadásszervezői szerint erre van is valamennyi esély, hiszen közel egyforma oddsokkal lehet fogadni a hazai és vendégsikerre is. Az atomvárosiak neve mellett 2,65-ös nyereményszorzó, míg a Hearts mellett 2,45-ös odds áll.

A skót Premier League előző kiírásában a harmadik helyen végzett a Hearts a bajnokságban, és két év után idén ismét ott lehet a nemzetközi kupában. Irány Paks! – mondhatják a Heartsnál... A hétvégi első skót bajnoki fordulóban majdnem presztízsértékű győzelemmel kezdett a csapat, de csak 1 pontot sikerült végül szerezniük az Ibroxban, a bajnoki címvédő Rangers elleni meccsen.

A Paks ugyancsak a bajnokkal találkozott a hazai pontvadászatban, de nem járt olyan sikerrel, mint a csütörtöki ellenfele: 4–0 állt a Sóstói stadion kijelzőjén a hármas sípszót követően. Mivel az Európa-liga-meccs is Fehérváron kerül megrendezésre, és most a hazai csapat a Paks lesz, valószínűleg mindenki beleegyezne az atomvárosban abba, ha most is 4–0-át mutatna a kijelző 90 percet követően. 80,00-szoros szorzóval fogadni is lehet erre az eredményre.

Az összes szorzó ide kattintva érhető el a BetClic honlapján.

Forrás: BetClic