17 éve nyert utoljára a Bréma hazai pályán a Bayern ellen.

Szombat este egy lépéssel közelebb kerülhet a Bayern München csapata a címvédéshez, amihez elengedhetetlen lenne, hogy a Werder Bremen vendégeként begyűjtse a három pontot.

A hazai gárdát egy olyan nyavalya fertőzte meg, amely az elmúlt három brémai meccsén abban gátolta, hogy akár egy pontot is szerezzen az épp aktuális ellenfelek ellen. Először a Leverkusen, aztán a Hoffenheim, majd a Freiburg is elverte az Ole Werner vezette brigádot.

A címvédésre készülő bajoroknál is akadtak nehézségek áprilisban, hiszen a Bajnokok Ligája búcsú után a Mainz ellen is sikerült beszedni egy hatalmas pofont. Mindezek ellenére a bajnoki cím, ha nem is simán, de úgy néz ki meglehet. 

Szombati mérkőzések:

május 06., szombat

Werder Bremen - Bayern München Stream

A szombat esti Werder Bremen - Bayern München találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Vector-3D/Shutterstock