bet365 MLB előszezon

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


november 12, 2014, 22:02:44, bfkerek
Üdv mindenkinek, egy érdekes MLB előszezon eredménnyel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.

Baseballban tudomásom szerint a 9. innings második felét abban az esetben nem kell lejátszani a hazai csapatnak, ha vezetnek, de mi a helyzet ha vesztésre állnak? -természetesen a 9. innings 2. felében még megfordíthatják az eredményt (vagy esetleg hosszabbítást harcolhatnak ki) de akkor mi van ha elered az eső mikor még lejátszhatnák azt a fél inningset és a folytatás helyett csak simán "hazasétálnak..."

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2014_03_29_minmlb_bosmlb_1&mode=box

29 March 2014
Boston Red Sox vs Minnesota Twins 4-7 -JetBlue Park at Fenway South (Fort Myers, FL)  -felkészülési mérkőzés volt, a boston volt hazainak jelölve

Próbáltam a bet365-tel "megbeszélni" hogy érvénytelenítség a meccsre megtett fogadásomat, vagy alkalmazzák azt a szbályt amiben csak az első 5 inning eredményét veszik figyelembe, mivel a meccs nem szabályosan lett lejátszva , szerintem nem értették meg mit is akarok (mit akartam volna, az a 60.000.- amit akkor nyerek ha a szabályzatban leírtak szerint ér véget a mérkőzés vagy azt a 30xxx akármenynit ha érvénytelenítik..vagy legalább a tétem vissza de ezek...:) )

Az lenne a kérdésem közületek járt -e már úgy valaki hogy a 9 inningsnél eredt el az eső és lefújták  úgy a mecscet hogy a hátrányban lévő hazai csapatnaka már esélye se legyen nyerni? Vagy van erre a különleges esetre valami külön hivatalos MLB szabály a bet365 szabályzatában még a kisbetűs részben sem találtam? Vagy az előszezon meccseire más szabályok vonatkoznak? ha a 9.-ben el kezd esni az eső mindenki hazasétál és a meccs "el van felejtve" és kész?... a "vita a bet365 és köztem úgy végződött hogy kitiltattam magam 5 évre, de most úgy döntöttem ismét "megtámadom" ezt a szerintem "fogadási szabályzat ellenes" eredményt.  Ha valaki tud kiskaput kérem adjon ötletet.


közben már találtam is valamit:
a " Rain out" szabály: A baseball game can be shorter than nine innings if it is interrupted by rain (or other bad weather). Such a game, called a rain out

ebben az esetben a kérdéses meccsre alkalmazható a bet365 6 1/2 szabály ami szerint a boston nyert