RocknRolla

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#45 április 12, 2015, 18:37:18, iLogic
Ami az éles játékot illeti:

Jelenleg még két függőben lévő fogadásom és 472 euró mozgatható tőkém van. Holnap meg Fradi - Újpest. Rólam minden ismerősöm tudja, hogy a vérem is lila-fehér, ennek ellenére a focit kevdelő baráti társaságom 90%-a fradista. Sok-sok év alatt megtapasztaltam, hogy amennyiben nyer a Fradi egy ilyen derbyn, úgy kapom az ívet rendesen, fordított esetben viszont senki nem akar velem találkozni. Egy embert viszont könnyebb lemondani, mint sokat, épp ezért kitaláltam anno még azt, hogy fogadok a Fradira ilyen alkalmakkor. Ha nyernek, és jönne a zrika, elég megmondanom, hogy mennyit nyertem Velük, és mennyire biztos voltam a tippemben, és a "lenézésből" tisztelet lesz.
Épp ezért nem is tehetek mást, mint hogy valamennyit feltegyek a Fradira.
Ennyi érv is elég lenne nekem ahhoz, hogy rakjam a Fradit még akkor is, ha csak a senior csapattal fognak pályára lépni, azonban a holnapi meccsre ennél több indokom is van. No, nem a kabalaállat ijesztett meg  ;D. Állítólag teltház várható, ami máris egy plusz pont a Fradinak. A csapatuk remekül együtt van, ami még egy plusz. Egyéni kvalitások terén is beírhatunk még egyet. Duchatelet hazavágja az Újpestet. Még egy pont a Fradinak. Az Újpest eddig 19 gólt szerzett a bajnokságban, ebből 6-ot Simon, 3-at Vaszke. Tehát majdnem a góljaink fele hiányozni fog. Még egy pont a Fradinak. Ojo hisztizik, még egy pont a zöldeknek. A védelmünk jó. A Fradié még jobb. Újabb pont oda. Ha ezeket összegzem, ez 3 pont a Fradinak.

11. tipp


Fradi - Újpest, Fradi @1,57. Tét: 100. +57

A Fradi - Újpest árnyékában rendeznek egy manchester-i derbyt is. Lali munkája úgy tűnik, kezd beérni. Bár csak statisztikák alapján mondom ezt, meccsüket nem láttam. A Cicinél meg már új edzőt keresnek, ami a csapatban található sok latinó miatt nem jelent túl sok jót. Engem meglepne az, ha a kékek pontokat szereznének a rangadón, de igazából már az is, ha döntetlennel tudnának távozni. Ráadásul ha már egy nő is, "szűzként" erre tippel, nem lehet sok gond: http://www.sportfogadas.org/elozetesek/noi-tipster-hogy-lehet-mindegyik-manchesteri

12. tipp:

ManUtd - ManCity, Manutd @2,7. Tét: 22. +37,4

13. tipp:

ManUtd +0,5 @1,49. Tét: 150. +73,5

Nagyon tetszik az, hogy ezen az oldalon egyelőre még csak a zöld színt kellett használnom a tippek kiértékelésénél. Nem szeretnék ezen változtatni, épp ezért azt szeretném megkérdezni a naplóm látogatóitól, hogy a Gyűrűk Urát másoljam be a következő hozzászólásomban vagy a Háború és békét?

 :P Trónok harcát. Hosszában már most biztosan lekörözi az általad javasoltakat, így a napló úgy 12833. oldaláig nem is lenne pirosad. :laugh:

Idézetet írta: secretariat Dátum április 13, 2015, 13:51:21
:P Trónok harcát. Hosszában már most biztosan lekörözi az általad javasoltakat, így a napló úgy 12833. oldaláig nem is lenne pirosad. :laugh:

Szerintem a Szomszédok forgatókönyvével többet érnék.

14. tipp

Corey Anderson - Gian Villante, UFC, Anderson @1,25 - döntetlen esetén tét vissza. Tét: 150

Anderson egy 6-0-0-val indította a karrierjét. Láttam a legutolsó meccsét, nagyon ügyes bunyós, sok lehet benne. Villante 12-5-0-ás mérleggel áll (ha félreérthető lenne, nem 5 döntetlen, hanem 5 zakó), s nem egy képzett harcos benyomását kelti az emberben. Nagyon Anderson-nak áll ez a meccs, s bár nem szeretem az ilyen alacsony szorzókat ebben a sportágban, ezt nem tudom kihagyni.