10 éves a Sportfogadas.org!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én elég rég regeltem, mert amikor valami teniszezőre kerestem rá, kidobott egy Titti tippet, elemzést. Aztán ittragadtam  :D Már elég régóta az első két dolog amit betöltök az az eredmenyek.com és az org. És egész napra bent is maradnak. Mindig segítség az oldal, tippek, ötletek, háttérinfók, bónuszok, ingyen pörgetések, iroda infók, eleve a közösség, mind mind fontos dolgok.
Tegnap pedig öcsém szenvedett még az ezres unibet bónusszal mert tegnap járt le  ;D Mit tegyen a Realra? Nézd meg, hátha a majom írt rá valami fontos infót, ki a spori vagy valami. Hát persze hogy írt. Szted nyer a Kiel? Csekkold le, Lufu írt rá, képtelen kéziben hibázni. Ugyan a pénz nem jött vele, de jó tippeket kapott, és a bónuszt is sikerült kipörgetni.  :great:

Boldog szülinapot a sportfogadas.org közösségnek!  :beerchug:

Unokatestvérem javaslatára regisztráltam még az oldalra, mivel ő már akkor nyomta az online sportfogadást és hasznos információkat talált itt. Engem akkor már egy jó ideje nem érdekelt a fogadás, hisz a tippmixet nagyon gyengének tartottam, az online irodákat meg nem annyira ismertem és annyira nem is bíztam bennük. Aztán egyszer csak jött egy izgalmas pormóciós levél innen, majdnem egy évvel később, mint ahogy regisztráltam. Bár nem hittem benne, hogy nyerhetek, de nyertem. Igaz, nem volt "nagy" nyeremény [ami megváltoztatta volna az életem], de ahhoz bőven elég volt, hogy elhiggyem azt, hogy ez egy korrekt, megbízható oldal. Azóta (már több mint 3 éve) gyakorlatilag napi szinten látogatom az oldalt. Sok hasznos infót kaptam az üzemeltetőktől és a többi fórumozótól is.
Örülök, hogy anno hallgattam a kuzinomra :)

Boldog születésnapot! Még 5x ennyit :)  :beerchug:

Ez kurvajó, hugyozok, istenem... :D :D :D Mi johet meg ezek utan? :D

Kamaszkoromban több éven keresztül totóztam és tippmixeltem, aztán időhiány miatt sajnos hanyagolni voltam kénytelen ezt a tevékenységet. Aztán évek múltán egyszer csak felböffent, hogy kitöltenék egy totót, mert valami 40-50 milla környékén volt a halmozódás. Hogy kezdjek hozzá? Gyorsan elmentem az újságoshoz, hogy vegyek egy sárga sportfogadás újságot, de a trafikos gyorsan felvilágosított, hogy ez az újság már megszűnt.
Nem estem kétségbe, mondván ha nyomtatott nincs is, online verzió biztos, hogy van. A google-ban gyorsan rátaláltam az orgra, amit azóta sem töröltem a könyvjelzők közül, sőt, ha gépet cseréltem, az elsők között mentettem le gyorsan az oldalt. Azóta sem bántam meg, hogy a sárgát keresvén ezt az oldalt találtam meg.

Isten éltessen spf.org:beerchug:

#19 április 06, 2015, 19:00:38, Gerpa
Hol is kezdhetném? Durva, de 2008-ban regisztráltam ide. Nagyon furcsa belegondolni, hogy ez már 7 éve történt, és méginkább furcsa, hogy akkor kemény 14 (azaz tizennégy) éves voltam. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy már ekkor is tudtam online játszani. Tesóm Angliában volt, és miután kiment, pár hónapra rá küldték az itthoni címre az új OTP kártyáját , ezt én gyönyörű szépen birtokba is vettem.  :) Ha játszottam, akkor kizárólag Unibeten, ugyanis ez az egy iroda volt ami nem kért igazoló okmányokat, így gond nélkül tudtam játszani. Túlzásba nem vittem, kb. havonta töltöttem fel 2 ezer forinttal a számlát (akkor még ez volt a minimum befizetés). Emlékszem, az első kifizetésem 5 ezer forint volt, és izgatottam vártam a pénz megérkezését, és szurkoltam, hogy le ne bukjak. :)
Azért meséltem el, mert ennek apropóján találtam rá a sportfogadas.org honlapra, google segítségével. Eleinte nagyon inaktív voltam, és amikor írtam, akkor is tuti tippeket vártam az elemzőktől (saját gondolkodásom nélkül). Ezt a rutintalanságot az évek során nagyon szépen elhagytam (szerintem), és 17-18 éves koromtól csak a plusz információk miatt olvastam elemzéseket, és nem a végső tipp miatt.
Volt egy időszakom (2013 közepétől 2014 közepéig), amikor tanulmányokat nem folytattam, és a munkát se vittem túlzásba. Ekkor rengeteg időm volt az itteni játékokkal is foglalkozni, és mondhatom, hogy szépen nyeregettem számlajóváírásokat (bónuszokat), amit ezúton is köszönök szépen. A játékszervezőkön kívül köszönetet mondhatok a fórumozóknak is, többször az ő figyelemfelhívásuknak köszönhetően kerültem jó helyzetbe (free spinek, bónuszok, információk stb.).
Bár naplót nem vezetek, és hozzászólásokat sem írok túl gyakran, de azt kijelenthetem, hogy napi egyszer legalább megnyitom a főoldalt és a fórumot is. Remélem sokáig így is lesz.  :beerchug:

#20 április 07, 2015, 20:17:29, Milan
10 éves a Sportfogadas.org - Nyereményjáték


Sorsolások programja:

9:00    2005-2006
Nyertes: spiller

10:00   2006-2007
Nyertes: DORCO6

11:00   2007-2008
Nyertes: tonijani

12:00   2008-2009
Nyertes: korpet1

13:00   2009-2010
Nyertes: JohnnyFirpo

14:00   2010-2011
Nyertes: lacos68

15:00   2011-2012
Nyertes: fafa

16:00   2012-2013
Nyertes: Mido9292

17:00   2013-2014
Nyertes: jetplane

18:00   2014-2015
Nyertes: Mehecske

20:00   Főnyeremény kisorsolása
Nyertes: buffalosoldier

Kedves fórumtársak, látogatók.

Megtörtént az első sorsolás, melynek következtében a nyereményjátékunk első nyertese: spiller.

Nyereménye 5.000 forint! Gratulálunk!  :beerchug:

Itt tekinthetitek meg a játékra jelentkezők listáját:
http://www.sportfogadas.org/10/#users2005

Az első nyertes, spiller, 2006 február 2-án regisztrált fórumunkra, s közel 6.500 hozzászólása született eddig.

Köszönjük a többieknek is a játékra való jelentkezést. Ne felejtsétek, hogy ezzel még nincs vége, hisz minden játékra jelentkező részt vesz a főnyeremény sorsolásán, melyre 20 órától fog sor kerülni, ezen kívül a mai nap folyamán számos meglepetésre számíthattok, úgyhogy maradjatok gépközelben, s főleg a Sportfogadas.org közelében.

10:00-kor jön a következő nyertes. Azok közt sorsolunk, akik 2006-2007 között regisztráltak.

Sok sikert.  :great:

Várda64

Regisztrált: Február 04, 2008, 08:08:28 am CET

Nos igen, ez az az időpont mely jelentős változást hozott az életemben, mely azóta is tart.  :) Volt kollégám lackoapo72 hívta fel a figyelmem az oldalra, mint sporttárs. Miért is ne, hát regisztráltam.
Pár mondatban nehéz lenne összefoglalni, hogy az azóta eltelt időszakban mennyi minden történt a Sportfogadás.org jóvoltából velem, ezért ezzel nem is próbálkozom. Remélem még sokáig közöttetek lehetek!

Boldog Születésnapot Sportfogadás.org!  :beerchug:

10 év.. durva. A jelenlegi munkahelyemen vagyok ennyi ideje, de regisztrálva ide csak 5 éve.
Akkor már angol oldalakat böngésztem fogadási stratégiák után, és megörültem hogy találtam végre egy komoly oldalt magyarul is(abban az időben csak tippmix kulcsokat áruló site-ok voltak magyarul ebben a témában).
Hihetetlen sokat tanultam itt. Itt lettem igazi sportfogadó! Egyszer már említettem hogy a komplett sporfogadási evolucióm végignézhető az itt vezetett fogadási naplómon keresztül! A tétemeléses botorságoktól az under fogadásokig. A hihetetlen nyereményektől a hihetetlen buktákig! A következő 10 évben is itt leszek, ez nem kérdés! 
:beerchug:

Megvan a szülinap második nyertese is, aki nem más mint: DORCO6

Nyereménye: 5.000 HUF!

Gratulálunk!  :beerchug:

DORCO6, 2007 január 16-án regisztrált fórumunkra.

Nem fogom megismételni minden egyes sorsolásnál, viszont tudni kell, hogy akik a nap folyamán nem nyernek, azoknak még esélyük van a főnyereményre, mert annak sorsolásán mindenki részt fog venni, aki jelentkezett a nyereményjátékra!

Sok sikert!  :beerchug:

A 2007-2008-es sorsolás nyertese: tonijani.

tonijani, 2007 augusztus 26-án regisztrált fórumunkra, s azóta már több, mint 3.000 alkalommal hozzászólt a különböző fórumtémákhoz.

Gratulálunk neki!  :beerchug:

Juppi-juppi!!!!!!  :great: :great: :great:
Köszönöm szépen!
És utólag is mindenkinek boldog húsvétot!


A 2008-2009-es nyertesünk: korpet1!

Gratulálunk!  :beerchug:

Nyereménye 5.000 forint.

korpet1, 2009 február 20-án regisztrált.