A "Virtual Sportok" megvannak bundázva?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy haverom mondta, hogy úgy vannak hogy mikor kimennek a fogadások, akkor azt ott bent látják, és olyan eredményt alakítanak ki, amivel az iroda nyer.
Én most 20%-kal növeltem a bankomat fél óra alatt. Nem folyamatosan játszottam, hanem figyeltem az eredményeket , persze lehet hogy véletlen, szerencse volt.

A kérdés az lenne, hogy van e értelme ezt beépíteni a stratégiámba addig amég nem lesz sok pénzem játszani. Illetve hogy ha van ilyen hogy ugye elbukod a pénzed (amit az elején írtam) akkor ez mégis mekkora összegtől számáíthat.

Gondolom ha feltesz valaki pár száz v pár ezer forintot azt nem annyira számítják, de ha mondjuk 100.000 ft-ot akkor lehúznak (mint ugye a rulettnél is létezhet ilyen állítólag)

Ami miatt el akarok indulni ebbe az irányba az az, hogy ugye lassan vége a bajnokságoknak, "ismeretlen bajnokságot" nem igazán ismerek. NHL + NBA ben már sajnos régóta csak 1-1 meccs van, hamarosan vége, pedig általában azt erőltetem.
Itt meg 3 perc alatt lemegy egy meccs.

Egy másik ismerősöm azt mondta, hogy néhány napig folyamatosan a gép előtt ült, és keresett nemtudom pontosan de 200.000 Ft-ot mondott azt hiszem, aztán kitiltotta a játék.... Nem tudom hogy ilyen létezhet e.

Idézetet írta: drzdolik Dátum május 14, 2017, 20:04:30
Egy haverom mondta, hogy úgy vannak hogy mikor kimennek a fogadások, akkor azt ott bent látják, és olyan eredményt alakítanak ki, amivel az iroda nyer.

A lottósorsolás is bunda. 1 másodperc megmutatni azt a kombinációt, amelyre nincs telitalálat. Az emberek mégis játszanak.

Szia!

Pár hete kedvet kaptam hozzá, pár napig nyomtam is..
Focira raktam 0-0ra vagy 3,5+ overe ezek az oddsok 5,5-8,5 körül mozognak. Mindig kivártam egy 10-15ös negatív szériát aztán nyomtam is, hihetetlenül jól ment pedig csak pár euros alaptétel indultam. Aztán egyszer csak kb 50.re sem jött be a 0-0, na akkor már visszabuktam az eddigi nyereményt pedig kb 20nál szálltam be, és nem csak az eddigi nyereményt hanem még jóval többet is sajnos :).
De nem adtam fel mert napokig nagyon szépen hozott mondom egy ilyen negatív széria belefér. kb 3-4x újrakezdtem de amikor elkezdtem játszani szinte mindig leszopatott a gép, vissza lehet nézni az eddigi eredményeket folyton jöttek a nagy oddsok, amikor beszálltam akkor meg szinte azonnal szopatott a gép.

Nem tudom hogy ez csak ultra nagy balszerencse, vagy pedig tényleg belenyúlnak e. De a vége az hogy kurvára nem éri meg, szerintem semmilyen martingélel sem lehet hosszú távon kijönni belőle pluszba.

De azért jó buli volt:)  :-X

Az irodának az az érdeke, hogy rászokj a játékra és odahordjad rendszeresen a pénzed, ehhez meg az kell, hogy legyen sikerélményed is, így abban sem vagyok biztos, hogy ha manipulálni akarnák a profitmaximalizálás miatt az eredményeket, akkor ilyen drasztikus eszközökhöz lenne érdemes nyúlniuk...
Mert ugye a birkát rendszeresen lehet nyírni, de megnyúzni csak egyszer!   :)