Infós tippek by hillandkimi

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


ott volt a piros.... erre vissza... ááá

#721 május 16, 2021, 19:54:23, hillandkimi
01. ANGLIA: Premier League - 36. forduló

West Bromwich Albion vs. Liverpool
Tipp: -2.0 HC Liverpool
Odds: 2,08
Office:bet365

Indoklás: Kloppéknak nem elég csak nyerni... A Gólarány sem mindegy a helyezések miatt.

#722 május 16, 2021, 19:54:57, hillandkimi
02.
OLASZORSZÁG: Serie A - 37. forduló
Parma vs. Sassuolo
Tipp: 1 félidő 2.0 gól felett
Odds: 3.50
Office:bet365

Indoklás: A Parma tele van sérülttel, a Sassuolo pedig még mindig odaérhet a 7. helyre.




PARMA (4-3-3): Sepe; Busi, Osorio, Dierckx, Gagliolo; Grassi, Hernani, Sohm; Kucka, Cornelius, Brunetta. Edző: D'Aversa. Cserék: Colombi, Rinaldi, Balogh, Zagaritis, Alves, Bani, Kurtic, Laurini, Valenti, Camara, Pellè. Hiányzók: Brugman, Cyprien, Iacoponi, Karamoh, Inglese, Man, Mihaila, Ger. Pezzella, Zirzkee, Conti, Gervinho.

SASSUOLO (4-2-3-1): Consigli; Muldur, Chiriches, G. Ferrari, Rogerio; Locatelli, Maxime Lopez; D. Berardi, J. Traore, Boga; Raspadori. Edző: De Zerbi. Cserék: Pegolo, Marlon, Ayhan, Peluso, Toljan, Kyriakopoulos, Obiang, Bourabia, Caputo, Djuricic, Haraslin, Defrel. Hiányzók: Romagna, Magnanelli.

#723 május 16, 2021, 20:23:26, hillandkimi
03.
SPANYOLORSZÁG: LaLiga - 37. forduló
Barcelona vs Celta Vigo
Tipp:Celta Vigo 1,5 gól felett
Odds: 3,75
Office:bet365

Indoklás: A Barca védelme mostanság a vicc kategóriába tartozik, nehogy már egy Celta ne tudjon gólt rúgni... nem bíznék a hazaiakban ma, főleg, hogy minimális esélye van Messi-éknek a bajnoki aranyra.

Barcelona hiányzók : Frenkie De Jong, Sergi Roberto, Óscar Mingueza, Ansu Fati, Philippe Coutinho, Ronald Araujo

Celta Vigo hiányzók: Sergio Álvarez, Rubén Blanco, Emre Mor, Jeison Murillo, Renato Tapia, José Manuel Fontán

Lehetséges kezdők
Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Dest, Piqué, Lenglet, Alba; Ilaix, Busquets, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann

Celta Vigo (4-1-3-2): Villar; Mallo, Aidoo, Araújo, Martín; Beltrán; Méndez, Denis, Nolito; Aspas, Mina


#725 május 17, 2021, 23:53:05, hillandkimi
01.
Verona vs. Bologna
Tipp: Pontos: 0:0
Odds: 15.00
Office:unibet
Indoklás: itt senkit semmi nem fog motiválni.

#726 május 17, 2021, 23:53:14, hillandkimi
02.
FINNORSZÁG: Veikkausliiga
Helsinki JK vs. Lahti
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és H
Odds: 2,87


#727 május 17, 2021, 23:53:22, hillandkimi
03.
Cittadella vs. Monza
Tipp: DNB Monza
Odds: 1,66
Indoklás: A nagyobb tőke és a minőség a Monza mellett szól.

#728 május 18, 2021, 20:55:11, hillandkimi
SPANYOLORSZÁG: LaLiga2 - 40. forduló 19:00
Cartagena - Almeria
Tipp: 1X
Odds: 1.57
office:bet365

Indoklás: Az Almeria lélekben már a rájátszásra készül, mellesleg ma Villar (25/2) és Akieme (32/3) eltiltás miatt nem utazott Cartagena-ba.
A hazaiak az utolsó két meccsüket behúzták, ha ma nyernek biztos bent maradók.

#729 május 18, 2021, 20:55:28, hillandkimi
Foci ANGLIA: Premier League - 37. forduló
Southampton vs. Leeds
Tipp: -1.5 HC Leeds
Odds: 4.50
Office:bet365

Indoklás: Végre 10ezer néző előtt rendezhetnek újra PL mérkőzést. Mivel egyik csapatnak sincs különösebb motivációja, így várhatunk egy nyílt, szórakoztató összecsapást. A Leeds Mateusz Klich-et és Robin Koch-ot elengedte, mivel a két játékos majd szerepel az EB-n. Szerintem a Leeds erőnlétben jobban fogja bírni a mérkőzést. Több gólos vendég sikert várok. 

0:2

#730 május 18, 2021, 22:36:34, hillandkimi
OLASZORSZÁG: Serie A - 25. forduló
Lazio vs. Torino
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és H
Odds: 3,75
Office:bet365

Indoklás: A kis tesó megmentheti a bratyó seggét, ha győz ma a Lazio. A Torino hát.. X-re fog hajtani.. a győzelem a bikáktól meglepne, mert körülbelül egy gazellara hasonlít ez a csapat, mint sem egy bikára. Utolsó forduló benevento vs torino... Szóval a mai meccse a Toro-nak bűn rossz lesz és kis szerencsével összehoznak egy 0:0-t, vagy 1:1-t, vagy kinyílik a gólcsap és alapos verést kap a Toro...


Idézetet írta: hillandkimi Dátum május 18, 2021, 17:05:04
OLASZORSZÁG: Serie A - 25. forduló
Lazio vs. Torino
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és H
Odds: 3,75
Office:bet365

Indoklás: A kis tesó megmentheti a bratyó seggét, ha győz ma a Lazio. A Torino hát.. X-re fog hajtani.. a győzelem a bikáktól meglepne, mert körülbelül egy gazellara hasonlít ez a csapat, mint sem egy bikára. Utolsó forduló benevento vs torino... Szóval a mai meccse a Toro-nak bűn rossz lesz és kis szerencsével összehoznak egy 0:0-t, vagy 1:1-t, vagy kinyílik a gólcsap és alapos verést kap a Toro...

kurva jó... 0:0 legalább a leeds win sült.

#732 május 19, 2021, 23:35:06, hillandkimi
01.
OLASZORSZÁG: Coppa Italia - Döntő
Atalanta vs. Juventus
Tipp: Juventus nyeri a kupát
Odds: 2,00
Office:bet365


Indoklás:
Először is, nézzük a számokat:
Atalanta: 2,13 Xg, 0,89 Xga
Juventus: 1,80 Xg, 1,10 Xga

Valahogy ez a döntő másodlagos a csapatoknak. Sőt tovább megyek, a Juventibus, a Juventus legnagyobb szurkolói portálja még nem is írt a mai kupáról... Az egyik olasz sport lap is csak ennyit közölt: "2010 ezen a napján Andrea Agnelli lett a Juventus elnöke, és ma este a 19. trófeáját veszi célba a Bianconerivel". Mindenkit a hétvégi thriller forduló érdekli. Az Atalanta történelmet írhat, illetve ha nem nyer súlyos euró milliókat bukhat... a Milan az egész éves jó teljesítményét dobhatja a kukába, ha nem nyer, illetve a Juventusnak is csak a győzelem elfogadható Bologna-ban. Persze a szövetség megint beletalált mikorra kell kiírni a döntőt. Persze tudom a covid, a szoros versenynaptár, aztán lassan itt van a nyakunkon az EB... Szóval a számok. Az Atalanta minden tekintetben a Juventus fölé nőtt idén.. ám az Atalanta vs Juventus bajnokin látszott, hogy ki lehet húzni a bergamoiak méreg fogát. Pirlo nagyon jól megszervezte a csapat játék és az atalantai játékosoknak nagyon kevés területük adódott a támadások vezetéséhez. Ha jól emlékszem alig volt kapura lövés a 90 perc során... Persze jött a dráma és egy megpattanó.. amivel oda lett a tuti döntetlen. Pirlo-nak talán több lehetősége lesz ma, mint akkor volt és az újonc tréner előnye, hogy gyorsan tanul. Bár jó ötletnek tünt, akkor a 4-4-2, de a kupa meccsen Ronaldo-val lehet változni fog a felállás. Dybala kezd elvileg a portugál mellett, a középpálya a szokásos, mivel Arthur játéka nagyon messze van az elvártaktól. Pirlo taktikájának egyik legfontosabb jellemzője a teljes hátvéd sort érintő pozícióváltások voltak. A felállás 4-4-2 vagy 4-4-1-1 között szokott váltakozni, ahol a szélsők ezáltal megtartják szélességüket, és mindkét oldalon közel maradnak az oldalvonalhoz. A full-backek azonban szűkebb területeket foglalnak el, és a labdaoldali full-back gyakran "alullapul", szemben az átfedésekkel, míg a másik hátvéd a pálya központi területeit foglalja el. A két középpályás is mozog a labda felé , amivel passz lehetőségeket kínálnak fel, ami egyben azt jelenti, hogy túlterhelik a szárnyakat, miközben egy átíveléssel, egy szabad játékos kaphatja meg a labdát. Azt már tudom, hogy ez a passzos játék a Juventus-nál hibákat szül. A középpálya, mint példuál Bentancur sokszor ront, de láthattuk Kulu eladott labdáit... Ezzel szemben áll majd az Atalanta gyémánt alakzatú taktikája. Általában Gasperini csapata letámadásnál, próbál mindig gyémánt formációt felvenni és úgy zavarni az ellenfelet. Az Atalanta szintén szereti a széleket használni és bevonni a szélső védőit a támadásba. Az tuti, hogy nagy harc lesz a széleken és sok múlik majd Chiesa és Cuadrado egyéni kreatívitásán. Ha sikerülne majd az atalantai presszinget kijátszani, akkor lesz esélye a Juve-nak, ha nem és sok labdát elszór a középpálya, akkor a teljes mérkőzés szenvedéssé fog fajulni. Mindenesetre a kupa siker, egy kis sebtapasz lenne és adna némi erőt a hétvégi thriller fordulóhoz.


Várható kezdők:
Atalanta (3-4-1-2): Pierluigi Gollini, Rafael Tolói, Cristian Romero, Berat Djimsiti, Robin Gosens, Remo Freuler, Marten de Roon, Hans Hateboer, Matteo Pessina, Duván Zapata, Luis Muriel.

Juventus (4-4-2): Buffon, Juan Cuadrado, Matthijs de Ligt, Giorgio Chiellini, Danilo, Federico Chiesa, Adrien Rabiot, Rodrigo Bentancur, Weston McKennie, Cristiano Ronaldo, Dybala.

#733 május 19, 2021, 23:35:20, hillandkimi
02.
FRANCIAORSZÁG: Francia Kupa - Döntő
Monaco vs. PSG
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és H
Odds: 7.50
Office:bet3655


Indoklás:
Amikor Tuchel-t elküldték, mert nem ment a csapatnak... hát, Pochettino-val? Az argentin edző érkezése óta nem sok pozitív dolog történt a párizsiak háza táján. Volt egy bravúros továbbjutás a BL-ben, aztán jött a City ellen a sima bukás... (4-1-es) gólkülönbséggel. A visszavágón a nagy sztár Mbappe játszani sem tudott, ma pedig Neymar nem tud. A Németországban agyon bírált Kovac ehhez képest, összerakott egy nagyon ütőképes Monacot, amely ebben a szezonban kétszer is megtréfálta a nagy PSG-t. Szóval este a nyomás és a győzelmi kényszer a PSG vállát fogja nyomni. Itt van egy közel 1 milliárd eurós keret és lehet a 20/21-es szezonban nem nyer semmit... . A PSG elsősorban 4-2-3-1-es felállást használja Pochettino érkezése óta a Le Parc des Princes-ben. Ez a formáció a Pochettino csapatok egyik alappillére. Az argentin edző másik alapvető taktikai szempontja az agresszív nyomás gyakorlás, ez január óta már a PSG játékán is megmutatkozik. Ezzel a játékkal próbálják majd a Mbappe-ék széthúzni a Monaco vonalait. Nos, a magas letámadás hátránya, hogyha nem jól sikerül megzavarni az ellenfél labdakihozatalát, akkor nagy területek adódnak, illetve a védők hirtelen 1v1 szituációban találják magukat. Lesznek ma nagy hiányzók a párizsiak oldalán. Az egyik Neymar és a brazil mellett a másik fontos hiányzó Layvin Kurzawa, aki sérülés miatt kihagyja a döntőt. A balhátvédet nehéz lesz pótolni, mivel Bakker még nem ugyanaz a minőség illetve az előtte játszó Florenzi vagy Dagba nem igazán tud hatékonyan védekezni. Ez egy kulcs momentuma lesz a mérkőzésnek. Ha a Monaco ha szűkre tudja venni a PSG védekezését, akkor a beadásokból nagy gondokat okozhat Pochettino együttesének. Erre van is egy statisztika:Florenzi (37.84%) és Dagba (36,84%) rendelkeznek a legrosszabbak légipárbaj statisztikával, de Bakker is (53,66%) a párharcainak felét tudja megnyerni.. A Monaco a 2020/21-es szezon során számos különböző formációt használt a védekezésben – elsősorban a 4-4-2, a 4-2-3-1 és a 3-4-3-as variácókat kevergette Kovac. Arra számítok, hogy ma egy 4-4-2 vagy 4-2-3-1 szisztémát választ a horvát tréner. A Pochettino érában februárban tallálkoztak egymással először a felek, akkor a 25%-os labdabirtoklás ellenére a Monaco nagyszerűen használta ki a PSG védekezésbeli hiányosságait. Persze azóta Pochettino taktikáját jobban átvette a csapat, de a mai hiányzók miatt, előfordulhat egy újabb kínos eredmény. A Monaco egyébként a ligában a második legjobb PPDA-mutatóval rendelkezik, tehát nehéz lesz feltörni. Mindezt ráhúzva a mai találkozóra, várhatóan újfent a PSG fog irányítani.. ez februárban sem volt másképp. Az oddsok alapján PSG a favorit és meglepetés kategória lenne a Monaco siker. Márpedig Kovac együttesét nem írnám rá. Meg amúgy is, mindig a meglepi fizet a legjobban :D 


#734 május 19, 2021, 23:35:29, hillandkimi
ANGLIA: Premier League - 37. forduló
West Brom vs. West Ham
Tipp: 2.5 gól felett és H
Odds: 7.50
Office:bet365


Indoklás:
Gondolkodnom kellett azon, hogy a Liverpool szenvedése javította fel a West Brom játékát, vagy amúgy is javult a hazaiak teljesítménye az utóbbi időben. Persze a mai mérkőzés fontossága alapján, nagy faszságnak tűnik a hazai winre tenni a zsetont, de kérdem én, hogy a West Ham akarja az Európa Ligát és a vele járó kötelességeket ? Előbb kezdődne a szezon, "noname" kiscsapatokkal kellene játszani, nem mellesleg a vendég együttesről azt gondolták, hogy fő cél az lesz a 20/21-es szezonban, hogy a csapat bent maradjon. Ehhez képest kinéz egy kupa indulás... Jelenleg az új Konferencia ligát érő 7. helyet bérelte ki David Moyes legénysége, bár kézzelfogható a "nagyobb" EL indulás kiharcolása. A West Brom meccsét láttam a Pool ellen. Sam Allardyce gárdája nagyot harcolt és egyáltalán nem tűnt alárendeltnek a 90. perc során. Most sem érzem azt, hogy gólokkal kapna ki itt a West, a másik West-től, amely gárda eléggé hullamzó teljesítményt nyújtott az utolsó 5 fordulóban. Rámegyek itt is a nagy vadra, aztán ha nem jön, akkor sem más pénzét bukom el.