Napi tipp - Július 4.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Július 4.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


 Soccer » Finland » Kakkonen Group A »
, 04 Jul 2019, 17:30
Mikkelin - MiPK
tipp: 5,5 over
odds: 7,0
iroda: bet365
indok:
1-3, 2-1, 4-2 ez az utolsó 3 egymás elleni meccsuk.
enyhe overes minegyik, de egymás ellen rugdossák a gólokat. Ez a meccs sem lesz kivétel: 4-2-t várok.

Foci Copa 2019.07.04 2.30
Chile v Peru
Tipp: 1
Odds: 1.8
Bet365

A tovabbjutas modja, a lott golok szama, a golkulonbseg, a mult, mind-mind olyan faktor ami a chileiek gyozelmet es tovabbjutasat vetiti elore. Peru evek ota impotens a kapu elott, a vbn is egy golra a vegsokig varni kellett, elol Guerrero rohamoz tovabbra is, o pedig kozelebb van a visszavonulashoz, mint barki mas a keretben. Chile sorra nyerte a Copakat, a kielezett pillanatokban hibatlanok, a dontobe jutasukat varom.

Labdarúgás, Copa America
2019.07.04. 02:30
Chile-Peru
Tipp: 2,5 gól alatt
Odds: 1,61
Iroda: Bet365

Két olyan csapat találkozik ahol támadójáték terén vakarhatják a fejüket.... Hiába van ott alexis sanchez, arturo vidal és még sorolhatnám a nagy neveket, ők nincsenek életük formájában finoman szólva... Chile egyetlen erőssége a védelem. Peru nem fog falnak menni és kinyílni hátúl, ez inkább egy nagy taktikai csata lessz ahol 1 vagy 2 gól fog születni.

2019.07.04  02:30
Copa America
Chile-Peru
4.5 gól felett
Odds:10.00
bet365

Gold Cup - 04 Jul 2019, 03:00
Jamaica - USA
Továbbjut - Jamaica
@4.50
unibet

A nagyobb tornák árnyékában a Gold Cup is a végéhez közeledik. Egyik résztvevője a döntőnek meg is van Mexikó személyében, a másik ebből a párharcból derül ki. USA kapott gól nélkül 3 győzelemmel hozta le a csoportkört, de ez el is várható volt tőlük. A negyeddöntőben Curacao-t verték 1-0-ra, bár a csúnya kiesés is benne volt. Jamaica is veretlen eddig, ők Panama-t múlták felül 1-0-ra, hogy ide juthassanak. 2 évvel ezelőtt a Gold Cup döntőben az amcsiktól kaptak ki a Reggae Boyzok, szóval itt a paytime. Komolyabbra véve a szót, hatalams gólparádét nem várok, őszintén szólva egy nagy büdös 0-0 se lehetetlen. Valahogy közelebbinek érzem a párharcot, mint amit az oddsok mutatnak és netalántán büntetőkre kerülne a sor, amiről tudjuk egy jónagy lutri.

Tenisz, ATP Wimbledon, 2019.07.04. 15:30
Fucsovics Márton - Fabio Fognini
Tipp: Fabio Fognini nyer
Odds: 1.66
Iroda: bet365

Sportág, időpont: Tenisz, ATP Wimbledon 17:30
Esemény: Kyrgios - Nadal
Tipp: Kyrgios
Odds: 3.85
Iroda: Pinnacle
Indoklás: Nadal legkínosabb vereségeit füvön szenvedte el, míg Kyrgios füvön a legjobb. A felkészülés se volt túl biztató a spanyolnak, úgy érzem nagy esély ez most Kyrgiosnak.

ATP Wimbledon
Kyrgios - Nadal
Kyrgios min 2 szettet nyer
2.5
bet365

Furcsallom hogy ennyire komoly favoritnak hoztak ki Nadalt, amikor 3-3 a h2h, a legutobbi meccsuket Kyrgios ugy nyerte hogy ilyen-olyan problemak miatt fel akarta adni kozben, es eddigi egyetlen wimbledoni merkozesuk is Nick sikeret hozta. Kimondottan nem kedvelik egymast, igy az ausztral tobbnyire extramotivalt ellene, raadasul a boritas is neki kedvez, Rafa itt a leginkabb verheto, az elmult evekben olyanoktol kapott ki mint Brown, Darcis, Muller, vagy eppen a tini Kyrgios. Leginkabb azon mulik, hogy az aussie mennyire lesz egyben, az elso kor alapjan rendben van. Amikor kellett, szokatlanul kocentralt volt es osszesegeben jol jatszott, koszonhetoen a teatralis mozdulatoknak es a szorakoztato pontoknak nagyon egyutt elt a kozonseggel es imadtak. A hajlitojat apolni kellett, de ugy tunt nagy gond nincs vele, es az a 3,5 ora is csaloka amit a palyan toltott, mert 1,5 szetten keresztul tankolt. Gyilkos meccs is lehet, amihez nem biztos hogy megvan az edzettsegi allapota, szoval biztos, ami biztos, eleg 2 szett tole, azt jobb napjan ilyen cilinderbol elohuzott utesekkel fel labon is osszehoz, meg Nadal ellen is (mint Acapulcoban). Marha nagy meccset varok.

Női röplabda
Olaszország-Törökország
4.5 szett felett
4.17
Pinnacle

Döntő szakaszához érkezett a női Nations League. Az olaszokat ultra esélyesnek veszik mára, de nem értem miért. A törökök tegnap is megverték Kínát, ma ha két szettig eljutnak a továbbjutás biztossá válik. Legutóbb két hete találkoztak, 3-2-re nyertek az olaszok. Ma is ötszettes meccsre készülhetünk.

Labdarúgás, Európa Liga-selejtező
2019.07.04. 20:30

Europa - Sant Julia

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 2.00
Iroda: Bet365

Az első forduló odavágóján igen gólgazdag, jó mérkőzést játszott a két csapat, ahol a vendégek egy góllal, 3-2-re diadalmaskodtak. A visszavágón is hasonló játékot várok, ahol reményeim szerint mindkét csapat betalál.

Wimbledon
2019.07.04. 15:00

Berankis - Tsonga
Tsonga 3:0
1,73
unibet

Tsonga az elso meccsen megmutatta amit akkor meg is indokoltam, ujra jo formaban tolja a francia, Tomicon atgazolt, Berankis nem hiszem, hogy nagyobb ellenallast tanusitana majd, azt hittem ilyen 1.40 korul lesz az odds, ez igy nekem tokeletes egy fo single tippnek. Berankis raadasul tegnap meg Fucsoval szenvedett parosban, nem is ertem a penzen kivul mire jok ezek az osszetakolt parosok, szerintem csak farasztjak az embert, na jo nem ezen fog mulni, de Tsonga azert klasszisokkal jobb jatekos, amit ma meg is mutat!

Magyarország - Nagy-Britannia
Női kosárlabda eb
Tipp: Nagy-Britannia nyer
Odds: 1,55
Kezdés: 12:30
Fogadóiroda: bet365


Szerbia-Svédország
Eurobasket Women's 2019
Tipp: pontok 161-170 között @ 27.00 (tippmixpro)
Kezdés: 20:30

A tét hatalmas, top4 az Eb-n, vb-re való kijutás, Olimpiai kvalis torna, ennek ellenére sok pontot várok. Esti meccs, jobban pörögnek majd a csajok, mint mondjuk mi a déli meccsen, meg a britek, meg eleve lesz szurkolás, szóval bízom benne, hogy jó kis pontzápor lesz, eddig a szerbek és a svédek is adósak egy olyan igazi pontszámban kiugró eredménnyel.

Tenisz 15:30
Fucsovics-Fognini
Tipp: -1,5 hc Fognini (azaz F.M. max. 1 szettet nyer).
Odds 2,17
unibet

Fucsovics a selejtezőből jövő osztrák Novakot győzte le az előző fordulóban 3-1-re, bár állítása szerint meg is volt fázva. Következő ellenfele a világranglista 10. helyén lévő Fognini, aki tavaly 2 kört is ment Wimbledonban (Marci tavaly elsőre kiesett 3-0-al). Szerintem ő már kemény dió lesz számára, aki ellen maximum egy szettet nyer, még ha legutóbbi meccsükön (salakon) le is győzte őt. És szerintem jobb formában is van Fognini.