Napi tipp - Február 13.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Február 13.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!




Kosár-NBA
04:00
Denver-Lakers
tipp:Lakers
odds:1,72
bet365

Labdarúgás, Algéria Kupa
2020.02.13. 15:00

Paradou - El Bayadh

Tipp: 2.félidő Paradou 0.5 gól felett + 1.félidő 2.5 szöglet felett + 1.5 gól felett + 2.félidő 3.5 szöglet felett
Odds: 1.53
Iroda: Bet365

A két csapat két éve találkozott már a kupában, akkor rendes játékidő 1-1 után büntetőkkel az El Bayadh jutott tovább. A vendégek nem szoktak nagy verést kapni, 1 gólos vereség a max., amit a legutóbbi 6 mérkőzésükön elszenvedtek a kupában. Mivel alacsonyabb osztályú csapatról van szó, így esélyesebb az első osztályú Paradou csapata, de szerintem nem aratnak olyan sima győzelmet, mint a szorzók mutatják.

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 02.13.  01:00
Esemény: Bolivar  - Aurora
Tipp: gólszám az első félidőben:  3.5 felett
Odds: 7.00
Iroda: bet365

Decemberben az első  félidő 5:0-ás Bolivar győzelemmel végződött. A másik tavalyi találkozójuk félidei eredménye a Bolivar pályáján 3:2. A két fél között nagy a különbség, és az esély szintén nagy arra, hogy a történelem ismétli önmagát.

Labdarúgás, Olimpiai selejtező - nők, 09:30
Ausztrália - Kína
over 4.5
5.75
unibet

Mindkét csapat továbblépett a következő körbe az olimpiai selejtező sorozatban. A csoportban lévő gyengébb csapatok ellen nagy arányú győzelmeket arattak. Ausztrália igazi támadó focit játszik. A statisztikák alapján és az korábbi egymás elleni eredményekből ítélve nem várható sok gól, de én mégis úgy gondolom, hogy a felszabadultság miatt hajtani fognak a lányok és nem a védekezés lesz a legfontosabb a mérkőzés során.

röplabda ffi BL, 2020.02.13 21:00 CEST

Benfica - Perugia
tipp: +2.5 set
odds: 1.89
iroda: pinnacle

A Perugia egy erős csapat, vezeti a csoportot, akár BL--t is nyerhet. A Benfica egész jól állja a sarat, nem szokott BL-ben szerepelni amúgy a csoportkörben. Eddig egyszer nem nyert szettet az eddigi négy meccséből a csoportban, a Perugiától idegenben is elcsent egyet.
A Benficának halvány esélye maradt a továbbjutásra is, de az inkább matematikai, ettől függetlenül oda fogják nyilván tenni magukat otthon.
A Perugia ha nyerne két szettet azzal csoportelső, mindegy mi történik utána, így nem kizárt olasz oldalak szerint hogy cserélgetni fogják a kezdőt meccs alatt, főleg hogy a BL meccs után nagyon kemény menetelésük lesz a bajnokságban, sorban találkoznak majd a legnagyobb riválisokkal így oda is kell az erő, frissesség.
Ha gyorsan be akarják fejezni mindenképpen akkor sajnos képesek 3-0-ra nyerni simán, reméljük nem ez a forgatókönyv valósul meg.

Kosárlabda, 02:40
Sacramento Kings nyer és mindkét csapat eléri a 100 pontot
Hosszabbítással
Dallas Mavericks - Sacramento Kings
6.0
bet365

A Sacramento jó formában van, a Dallas kevésbé. Doncic elvileg ma tér vissza a dallasi csapatba sérülése után. Szerintem sokat fog vállalni, de nem hiszem, hogy formában van. Dallasban az utolsó öt meccset a Sacramento nyerte, remélem ma is igy tesznek egy pontgazdag mérkőzésen.

Darts, PL
2020-02-13 21:30

Anderson - Wright
X (1x2)
4,50
bet365

Mindket skot remek formaban, szoros meccset varok, ahol nalam alap a 12 leg kijatszasa. Mindkettejuktol johet egy extra egy fontosabb pillanatban es konnyen megnyerheti vki a meccset egy 5-5 utani breakkel, de szerintem elmennek a vegsokig fej-fej mellett.

USA: NBA
13.02.2020 03:00

Esemény: Phoenix Suns - Golden State Warriors
Tipp: GSW nyer és mindkét csapat szerez 100 pontot
Odds: 4.75
Iroda: Bet365

Indoklás, két elég rossz formában levő csapat találkozik ma egymással, de a két csapat közül talán még mindig a GSW tud stabilabb teljesítményt felmutatni. Az oddsleosztások se nagyon győztek meg, 1.34 a Sunsra, 3.35 a Golden State-re, ekkora különbség nincs a csapatok között. Szerintem a Golden State simán behúzza ma ezt a meccset.  :ok:

Olasz Kupa 20:45
Milan-Juventus
Félidő/játékidő X X
5.00
bet365

Arra számítok, ami tegnap is volt. Ami tegnap is volt, az, hogy biztonsági játékra törekednek a csapatok, mivel lesz visszavágó, egyikük sem akar ma kikapni annyira, jó a döntetlen, a Milan sokkal gyengébb, de a Juventus sem olyan erős idén. Gyakorlatilag ez a Derbi d'Italia, kivéve, hogy ez a Milan egy évtizede már nem az a Milan, már csak a dicsőséges múltja maradt. De egy ilyen mérkőzésre össze tudja kapni magát. Próbálkoztak anno a Fáraóval, meg Robinhókkal, még Ronnie is járt ott, de nem sikerült elfoglalniuk régi helyüket. Feszült mérkőzést várok, könnyen lehet iksz mindkét félidő.

Tenisz, ITF women Grenoble
2020.02.13. 17:30

Jacquemot - Guerrero Alvarez

Tipp: Jacquemot
Odds: 1.70
Iroda: Betclic

Jacquemot az egyiklegtehetségesebb francia lány az utánpótlásban. Igazi "gépszíjj" teniszt játszik, keményen, gyorsan üti a labdákat, szó szerint felőrli az ellenfeleit. Már ilyen fiatalon is diktálja a tempót. Guerrero Alvarez is remek játékos, ám a fedett környezet nem tartozik a kedvencek közé. Hazai pályán Jacquemotnak ezt a lépcsőt is hoznia kell a tehetségét nézve.

Sportág, időpont: Tenisz, WTA Hua Hin 12:00
Esemény: Svitolina - Sanders
Tipp: Sanders
Odds: 6.00
Iroda: WilliamHill
Indoklás: Fülledt, szeles idő várható Hua Hinben, ami nem kedvez Svitolinának, és sokszor segítheti az underdogot. Idén a papír, nagyjából 1.10 körül meccseit elvileg hozta Svitolina, de ezek sem voltak igazán simák. Például, Tomova nagyon közel volt, hogy elvigye előle az első szettet, és Fettet is csak döntő szettben gyűrte le, úgy, hogy a horvát több pontot szerzett fogadóként, pedig két inkább hanyatló, TOP100-on kívüli játékosról van szó. Mindez történt fedett pályán, ahol elvileg a szerva is jobban segít, de kinti kemény borításon ez már kevésbé lesz igaz.
Sanders kellemetlen ellenfél, és nagyon megy amióta tavaly októberben visszatért. Egy formán kívüli Svitolna ellen, egyáltalán nem esélytelen, és végre akár egy komolyabb underdog győzelem is összejöhet neki. Valuet mindenképpen érzek a tippben.

Soccer » Spain » Copa del Rey
Real Sociedad - Mirandes
Today, 13 Feb 2020, 21:00
Tipp: Over2,5 gol+over0,5 gol 2ndHalf+8,5 over corner+Btts
Odds:4
Bet365
Indok: Mirandest nem lehet nem komolyan venni meg akkor sem h nem a La Ligaban gurigaznak , kiutotte a Villarealt,Sevillat, Celta Vigot.Andoni Iraola mester azt mondta  nem valtoztat a  kezdo 11en , csak a bal szelsovedo seruleset potolja. Velemenyem szerint a gol benne van ebben a csapatban , ha figyelembe vegyik a Sociedad kapusa  Álex Remiro eddigi 19 merkozesn 14szer golt kapott. Sociedadrol annyit ,hogy jatszani fog par kreativ jatekosuk :Oyarzabal, Ødegaard, Januzaj ,Isak. Szogletekrol pedig annyit , h a ket csapat atlagja 9 koruli szoglet, es a masodik felido gol pedig a Sociedad statja adja , sokkal tobb xG helyzetet alakitanak ki , es persze ellenuk is.

Olaszország, kupa, foci
Milan - Juventus
tipp: Döntetlen
odds: 3,40
iroda: Unibet

Mivel ez már egy oda visszavágós rendszer, mindkét csapat célja az, hogy életben tartsa a továbbjutási reményeit a visszavágóra, ritkán lehet látni hogy már az első mérkőzésen magabiztos előny tudatában eldőljön a továbbjutó kiléte, épp ezért taktikus óvatos játékot várok mindkét csapattól, ráadásul néphiedelem hogy az olaszok egy ikszre bármikor jó. A tegnapi Inter - Napolihoz hasonló langyos, kevés helyzetes meccset várok, kevés góllal, egyik csapat sincs eget verő formában, jó lehet az iksz.

#14 február 13, 2020, 10:29:56, zotao
Kosárlabda    Oroszország - Premier liga női
2020.02.13.                    14:00
Noginsk - Novosibirks

tipp:146,5 pont felett
odds:1,88
Betclic