SPF Guru Prémium Selejtező

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Albacete - Huesca
21.06.2020 19:30
Spanyol Segunda liga.
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,54
Tét: 2 pont

Spanyol Segunda suritett tempoban ma a 34 forduloval folytatja. Tizenhetedik Albacete a negyedik Huescat fogadja. Mindket csapat motivalt, es fontos meccsnek tartjak a mait, annak ellenere hogy meg 9 fordulo van hatra.
Albacete elhagyta a rettegett kiesesi poziciokat azutan hogy egy nyeretlen szeriat szakitott meg. Ket dontetlen es ket veszteseg utan gyozni tudott az Extremadura hazajaban 0:1 re. Ezzel egy kis motivaciot es onbizalmat sikerult szerezniuk. Szukseguk is lesz ra, mert ma eros ellenfel erkezik. Lucas Alcaraz edzo ma mar szamithat Karim Azamoum kozeppalyassal, tovabba  Alvaro Arroyo, Alberto Benito hatvedek es Álvaro Jiménez kozeppalyas is mar fittek. Kartya buntik miatt ma nem jatszhatnak  Fran García es Caro hatvedek. Kerdeses a Zozulia ukrán csatar indulasa.
Huesca elbaltazta az elozo fordulojat, sikerult otthon kikapniuk a Mirandes csapatatol. Igy az egyenes feljutashoz ot pontra vannak, de meccselonyben. Ugyanannyi - 5 pontra vannak a selejtezot jelento hatosbol kiesesre. Serultek nincsenek, raadasul visszajon Eugeni Valderrama kozeppalyas es a ketgolos Jorge Pulido hatved.
Erdekes ez a meccs, hazaiak egy uj gyozelemmel probalnak megszokni a kieses elol, de nem lesz ez olyan konnyu. Eselyesebbek megis csak a vendegek. Azok raadasul kaptak egy motivacios pofont, a hazai veszteseget. Szamukra nincs semmi veszve mindent a sajat kezukbe tartanak, plane ha ma gyozni tudnanak. Akkor az egyenes feljutas mar keznyujtasra lenne - 2 pontra. Az elso meccset meglepikent az Albacete nyerte Huesca otthonaban. Igy lesz revans toltete is a mai meccsnek. Szerintem ez mehet overbe. Odds is jo, van erteke. Sok szerencset memberek!

Labdarúgás,La Liga 22:00

Real Sociedad - Real Madrid

tipp:Real Madrid nyer
odds:1.67
iroda:Unibet

Indoklás:

Itt a nagy lehetőség a Real Madrid számára,ugyanis a Barcelona pontokat hullajtott a Sevilla otthonában,és ha ma nyer a Real San Sebastianban,akkor átveszi a vezetést a tabellán,és véleményem szerint ezt a ziccert nem hagyják ki Zidane fiai.

A királyiak jó formában tértek vissza a kényszerszünetből,az Eibar,és a Valencia ellen is nyertek,jó játékot mutattak,számomra nem is kérdéses,hogy ma is győztesen jönnek le a pályáról Ramosék. Annyi változás szerintem biztosan lesz a valenciai csapathoz képest,hogy Valverde helyett Asensio fog kezdeni,mellette pedig ott lesz Benzema, és Hazard is.Asensio a Valencia ellen a beállítása percében egyből gólt szerzett,és ez komoly önbizalmat adhat Neki a felépülése után,és Benzema is brillírozik, a denevérek ellen kétszer is megzörgette Cilessen hálóját.Ami számomra csalódás,az egyértelműen Hazard.Sztárigazolásnak indult,aztán jöttek a túlsúly problémák, de azóta sem sikerült túl sok maradandót alkotnia,azért Tőle többet várna az ember,főleg a Chelsea-ben mutatott játéka alapján.Középen is nagyon erős a Real,Kroos,és Modric kitünő labdákkal képesek ellátni a támadókat.Van hiányzó bőven a Madridnál,de akiket érdemes megemlíteni,az Isco, és Jovic, előbbi izom,utóbbi vádlisérülés miatt nem áll Zidane rendelkezésére.

Alguacil csapata borzasztó formában tért vissza a szünet után, és ezt a rossz formát ma sem fogják javítani.Döntetlent játszottak az Osasunával hazai pályán,majd idegenben kaptak ki az Alaves-től.De ami a legszomorúbb az az,hogy nagyon kilátástalannak tűnt a játékuk mindkét találkozón,de az Alaves ellen hatványozottan,ugyanis ha kétszer lőttek kapura ezen a meccsen,akkor talán még sokat is mondok,mindemellett még nagyon frusztráltak is voltak,egyfolytában veszekedtek egymással a játékosok.Zaldua piros lap miatt nagyon fog hiányozni a védelemből,mellette nem áll még rendelkezésre Illaramendi,Guevara,Sangalli, és Barrenetxea sem,tehát nem elég a rossz forma,még a rengeteg hiányzó is sújtja a Sociedad-ot, és itt sokkal inkább alapjátékosokról beszélünk,míg a vendég oldal hiányzói inkább a cserepadot koptatnák.Willian Jose,Oyarzabal,Januzaj, és Odegaard nagyon nem érzik egymást,nincs meg az összhang,így pedig Varane-ék jó eséllyel ma is lehozhatják nullára a meccset.

Úgy gondolom ma este a Real megragadja a lehetőséget, és megveri a Real Sociedadot,legalábbis a két csapat formája, és mutatott játéka alapján ez valószínűsíthető, nem véletlenül zuhan nagyon a vendégek szorzója, érdemes időben lecsapni rá,már aki nem tette meg 1.80-on!Tipp:0-2

3.tipp
Labdarúgás/Anglia/Premier Liga
2020.06.24. 19:00
Manchester United - Sheffield
Tipp: hazai csapat 1,5 gól felett
Odds: 1,62
Unibet
A Premier League első négy helyezetje indulhat a BL-ben, melyre mindkét csapatnak esélye van odaérni. Mivel  Solskjaer Manchester United-e alig öt ponttal lemarad a jelenlegi negyedik helyezett Chelsea-tól. A Sheffield United az előkelő hetedik helyen, a Manchester-től mindössze 2 pontra.

Jelenleg 5 pontra a Chelsea, aki csütörtök este Manchester City-vel játszik. A Vörös Ördögöknek nem elég üldözni a Chelseat, hanem maga mögött kell tartania az azonos pontszámmal álló Wolverhampton-t is.
A Sheffield szerdán este az Old Trafford-ra utaznak, és egy esetleges győzelemmel átugorhatnak a Manchester Uniteden a tabellán. Legutóbbi találkozásukkor, ősszel egy hihetetlen 3-3 as eredmény született. Izgalmas meccsen kettővel vitt a Sheffield majd fordított a Manchester és végül a csereként pályára lépő McBurnie a 90. percben beállította a 3-3 at.

A Sheffield United abban az időben jobb formában volt, mivel Chris Wilder csapata két meccsen mindössze egyetlen pontot gyűjtött. Az előző meccsén sima 3-0-ás vereséget szenvedtek.

A Manchester United ezzel szemben 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspur ellen.  A Solskjaer csapata otthoni győzelemre törekszik, ahol a 45 lehetséges pontból 29 gyűjtött ebben a szezonban.

A Sheffield United mindössze egyszer nyert az utóbbi hát mérkőzésén.

Wildernek problémája van a kapus poszton, mivel Dean Henderson, aki a bajnokságban remek formát, nem léphet a pályára a  Manchester United ellen, mivel a kapus a Manchesterben nevelkedett, és jelenleg kölcsönben szerepel.


Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.24.  15:30
Esemény:  Bumamuru FC - Atletico Academy
Tipp: Gólok száma 3,5 felett
Odds: 4.30
Iroda : Unibet

Ajándék odds az Unibettől a burundi bunda bajnokságra. Meglepő , hogy egyáltalán engedik fogadni, és az is, hogy 3.5 fölé 4.30 -as szorzót kínálnak. Ebben a bajnokságban a hiányzóknak nagyon nehéz lenne utánajárni, de ebben az esetben ez felesleges is. Mikor úgy gondolják a csapatok lazán lejátsszák a hat gólos fizetésemelést is akár.  Két olyan csapat találkozik egymással, aki sok gólt lő és ugyanannyit kap is. A Bumaburu találati aránya 40:37, míg az Atleticoé 46:43. Ebből is látszik az Unibet elnagyolt szorzója. Ehhez az is hozzájön, hogy előző találkozójukat az Atletico 3:2-re nyerte. Még egy érdekes adalék a találkozóhoz: Május 21 -én mindkét csapat játszott azonos időpontban, és ezen eredmények születtek:  Bujumbura C.-Bumamuru 3 : 3, valamint Musongati   - Atletico Olympic 3 : 3 . Még egy barátságos 3:3-on sem lepődnék meg ezek után.

OTP Bank Liga - 32. forduló
24.06.2020 21:05
Paks - Diósgyőr
Mindkét csapat szerez gólt - Igen
1.85
unibet

Az NB1 utolsó elötti fordulója sem tartogat unalmas meccseket annak elléner, hogy már van biztos bajnok és kieső is. A Paks - Diósgyőr meccsen ugyan csak a hazai gárda küzd a másik kieső hely elkerüléséért, de a Miskolci klubbnál sem éppen rózsás a hangulat.
A vendégek rég nem látott 5 meccses nyeretlenségi szériát számlálnak ami nagy botrányt robbantott ki a klubbnál. Vasárnap Debrecenben kaptak ki 4-0-ra ami az utolsó csepp volt a pohárba. Dusan Brkovicsot és Haris Tabakovicot elküdték a keretből (mindketten a Debrecen játékosai voltak) akik közül Brkovics standard játékos volt de Tabakoic is kezdett. Ezzel összefüggésben bunda gyanút is rebegtetnek ami szintén nem lehet jó hatással a játékosokra, bár én erre nem vennék mérget. A Paks a 10. helyen tanyázik két ponttal megelőzve a kieső helyen álló Debrecent, így égető szükség van a pontokra. Osztermájer fiait nem mondhatni gólképtelennek hiszen az utolsó 5 mérkőzésükön rendre betaláltak ami a támadó gépezetet dícséri viszont a védekezés nem a legacélosabb,így viszonlag sok gólos meccseket szoktak játszani. Mivel a Diósgyőrnek nincs veszíteni valója ezért szépíteni szeretné az eredményeit,ahhoz pedig gólokat kell rúgni és ha támadó szellemben lép a pályára a csapat ami jellemző volt rájuk a vesztes találkozók ellenére akkor a Paksnak is nagyobb területei nyílnak és ez eredményezhet egy adok-kapok találkozót. Ez a teóriám aztán majd meglátjuk.   

Sportág, időpont: labdarúgás, 2020 06.25.  21:15
Esemény:  Breidablik - Keflavik
Tipp: Gólok száma 5,5 felett
Odds: 6.75
Iroda : Unibet

Az izlandi kupa 1/16 döntőjében találkoznak a felek. Nekik a kupa eddigi részében még nem kellett játszaniuk, csak most csatlakoznak be. Osztálynyi különbség van a két csapat között a Breidablik javára. Ők a Pepsideildben szórják a gólokat. Az elmúlt szezonban  második helyezést értek el, és indulhatnak az Európa Ligában. A Keflavik pedig az Inkasso-deildin -ben ért el ötödik helyezést. Ők inkább a kupában vágják a gólokat, de most a divíziójukban is beindultak 5:1-es győzelmet aratva. Egymással legutóbb tavaly márciusban találkoztak ligakupa mérkőzésen, és akkor sem fukarkodtak a találatokkal. A mérkőzést a Breidablik nyerte 4:3-ra.  Ahazaiakra jellemző, hogy felforgatott kerettel állnak ki egy kupamérkőzésre, és be is kapnak gólokat. Illetve az alacsonyabb besorolású ellenfelük megszégyenítő megsemmisítése is, ahogy tették a másodosztályú Magni ellen 10:1 -re. A hálózörrentésben ma sem fognak fukarkodni.

Horvátország, 1. HNL, 2020.06.25. 21:05
Esemény: Varazdin - Zapresic
Tipp: Varazdin
Odds: 1.95
Iroda: bet365

Nem kell ezt nagyon elemezgetni, ugyanis ha a Varazdin nem akar izgulásit a végére, akkor jónapot kívánok és elkeni a száját a tabella utolsó Zapresicnek. Na, ennyi, nem olyan nagy ördöngősség ez. Forma alapján is tuti hazai, a Varazdin 2-1-1-es formát mutat, a vendégek meg a 0-0-4-gyel nem nagyon menőzhetnek. Ha ezen túl lesznek, akkor már csak öt kanyar van vissza és a különbség 10 pontra ugrana. Elég megnyugtató előny lenne ez a kieső helytől.

2020. 06. 25., Dánia 1. osztály
FC Roskilde – Nykobing
Tipp: 2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365

A Roskilde bár az utolsó helyen áll a tabellán, ennek ellenére a dán 1. liga egyik legérdekesebb csapata, de ami a legfontosabb, fogadás szempontjából az egyik legmegbízhatóbb is. A bajnokság márciusi leállításáig stabilan hozta a meccsenkénti 0 vagy 1 rúgott gólt (az utolsó 11 mérkőzésen mindössze egyszer tudott 1-nél több gólt összeszorgoskodni egy mérkőzésen), ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bérelt helye legyen a tabella végén. Aztán jött a kényszerszünet, és a szakvezetés valószínűleg egy kerekasztal-beszélgetés közben rádöbbent, hogy 0 vagy 1 rúgott góllal nem könnyű mérkőzéseket nyerni, úgyhogy taktikát váltottak, és a védekezésről a támadásra helyezték a hangsúlyt. Ez annyira jól sikerült, hogy – kis túlzással – azóta "számolatlanul" rúgják és kapják a gólokat.
A májusi újrakezdés óta 5 forduló telt el, és a Roskilde mind az öt összecsapáson 2 gólt rámolt be az ellenfelek hálójába. Mindezt úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – az ezt megelőző 11 meccsen csak 1-szer sikerült nekik ez a bravúr. Ráadásul ezúttal hazai pályán is játszanak, és éppen az ellen a csapat ellen, aki még pont nincs kieső helyen. Vagyis minden adva an ahhoz, hogy a mostanában esedékes meccsenként két rúgott gólos átlagukat ezúttal is hozzák.
És ami a kapott gólt illeti, valószínűleg az is meglesz, hiszen egyrészt az eddigi 25 mérkőzésükön 48 gólt kaptak (majdnem kettes átlag), másrészt pedig mostanában a nagy támadások közepette kicsit megfeledkezett a csapat a védekezésről, és ennek lehet az oka, hogy ezen a bizonyos utolsó 5 meccsen 11 gólt szedtek be (2, 1, 4, 2, 2 eloszlásban).
És akkor lássuk az ellenfelet. A Nykobing 4 pontra van mindössze a kieső helytől, és hasonlóan a Roskilde-hoz, ők is jobban szeretnek támadni, mint védekezni. A májusi újranyitást követően 6 mérkőzést játszottak, és a hatból öt (!!!) alkalommal ők is pontosan 2 gólt szereztek meccsenként.
Vagyis mintha mindkét csapat ráállt volna erre a bűvös (meccsenkénti) két rúgott gólos számra.
Ezek után talán nem is meglepő, hogy az egy hónapja játszott utolsó mérkőzésük végeredménye 2-2 lett.

Idézetet írta: HT Dátum június 25, 2020, 14:59:25
2020. 06. 25., Dánia 1. osztály
FC Roskilde – Nykobing
Tipp: 2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1,72
Iroda: Bet365

A Roskilde bár az utolsó helyen áll a tabellán, ennek ellenére a dán 1. liga egyik legérdekesebb csapata, de ami a legfontosabb, fogadás szempontjából az egyik legmegbízhatóbb is. A bajnokság márciusi leállításáig stabilan hozta a meccsenkénti 0 vagy 1 rúgott gólt (az utolsó 11 mérkőzésen mindössze egyszer tudott 1-nél több gólt összeszorgoskodni egy mérkőzésen), ami valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy bérelt helye legyen a tabella végén. Aztán jött a kényszerszünet, és a szakvezetés valószínűleg egy kerekasztal-beszélgetés közben rádöbbent, hogy 0 vagy 1 rúgott góllal nem könnyű mérkőzéseket nyerni, úgyhogy taktikát váltottak, és a védekezésről a támadásra helyezték a hangsúlyt. Ez annyira jól sikerült, hogy – kis túlzással – azóta "számolatlanul" rúgják és kapják a gólokat.
A májusi újrakezdés óta 5 forduló telt el, és a Roskilde mind az öt összecsapáson 2 gólt rámolt be az ellenfelek hálójába. Mindezt úgy, hogy – ahogy korábban is írtam – az ezt megelőző 11 meccsen csak 1-szer sikerült nekik ez a bravúr. Ráadásul ezúttal hazai pályán is játszanak, és éppen az ellen a csapat ellen, aki még pont nincs kieső helyen. Vagyis minden adva an ahhoz, hogy a mostanában esedékes meccsenként két rúgott gólos átlagukat ezúttal is hozzák.
És ami a kapott gólt illeti, valószínűleg az is meglesz, hiszen egyrészt az eddigi 25 mérkőzésükön 48 gólt kaptak (majdnem kettes átlag), másrészt pedig mostanában a nagy támadások közepette kicsit megfeledkezett a csapat a védekezésről, és ennek lehet az oka, hogy ezen a bizonyos utolsó 5 meccsen 11 gólt szedtek be (2, 1, 4, 2, 2 eloszlásban).
És akkor lássuk az ellenfelet. A Nykobing 4 pontra van mindössze a kieső helytől, és hasonlóan a Roskilde-hoz, ők is jobban szeretnek támadni, mint védekezni. A májusi újranyitást követően 6 mérkőzést játszottak, és a hatból öt (!!!) alkalommal ők is pontosan 2 gólt szereztek meccsenként.
Vagyis mintha mindkét csapat ráállt volna erre a bűvös (meccsenkénti) két rúgott gólos számra.
Ezek után talán nem is meglepő, hogy az egy hónapja játszott utolsó mérkőzésük végeredménye 2-2 lett.

A végeredmény ezúttal is 2-2 lett.
Nos hát ezért a Roskilde a legmegbízhatóbb csapat (fogadások szempontjából).
És még mondja valaki, hogy nem lehet kizárólag statisztika alapján tippelni.

Chievo - Spezia
Olasz Seria B
26.06.2020 21:00
Tipp: OVER 2,5 gól
Odds: 2,49 (erteke van max 2,30 ig.)
Tét: 1 pt.

Nagy slager az Olasz masodosztalyban. A nyolcadik Chievo vendegul latja a negyedik Speziat. Egyenes konfrontacio ket olyan csapat kozt, akik a feljutaser harcolnak. Mig a hazai csapat a top nyolcasban akarna maradni, addig a Spezia batrabb celokat uzhet ki maga ele - csupan harom pontra vannak az egyenes feljutast jelento masodik helytol.
Chievo csak dontetlenezni tudott a Seria B restart utani meccseben. 1:1 et tudtak jatszani a Crotone otthonaban. A pontot a 88 ik percben kolumbiai csataruk Damir Ceter mentette meg. Chievo edzot cserelt a bajnoksag megszakitasa elott. Az uj edzo Alfredo Aglietti  megvolt elegedve a pontal, de hozzatette, ebbol a meccsbol tobbet is ki lehetett volna hozni. Alfredo Aglietti  tavaly a Hellas Veronat juttatta fel a Seria A -ba, es most ugyanezt a Chievoval szeretne elerni. Mindenkepp betyaros huzas lenne ha osszejonne. Emanuele Giaccherini kozeppalyas mara mar rendben van, jatszhat. Serultek: Marin Cavar hatved de foleg a fontos, nyolcgolos csataruk Riccardo Meggiorini.
Spezia egy sovany hazai gyozelemmel folytatta a bajnoksagban. A kilencedik Empolit vertek meg 1:0 ra, es a meccs foleg a golszerzo Antonio Ragusa szamara volt kulcsfontossagu. Sok serules utan vegre golt szerzhetett ez a 30 eves csatar. A szellesebb 22 fos kaderbe ma visszakerult Soufiane Bidaoui csatar is. Serultek: Tobias Reinhart csatar, Ricci fiverek - Mateo (kozeppalyas) es Federico (csatar), Antonio Di Gaudio csatar es Juan Ramos hatved.
Ez egy fontos meccs, pontokon es a presztizsen kivul pszihikailag is. 9 meccs van hatra, ami sok is meg nem is. Ha egy csapat most rosszul kezd, pszihikailag megviseli, behozni a hatranyt nagyon nehez lesz. Ugy erzem mindket csapat ma kepes lesz golt rugni, ugyanakkor elkeruljuk a semmit se eldonto ikszet. Szerintem OVER 2,5 gól. Sok zoldet memberek!

Spanyolország, La Liga, 2020.06.26. 22:00
Esemény: Sevilla - Valladolid
Tipp: Sevilla -1 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.625
Iroda: bet365

A Sevilla júniusi formája első blikkre nem túl meggyőző, de ha azt vesszük, hogy volt két idegenbeli iksz (Levante, Villarreal), verte a Betist, a Barcával meg a Pizjuánban pontosztozkodott, szóval így mégsem tűnik olyan vészesnek. A Valladolid sincs túl rossz passzban, de ez ma itt csak hazai lehet, főleg ha azt nézzük, hogy Ocamposék szeretik elkenni a Valladolid száját, utóbbi négy meccsükön nem volt esélye a vendégeknek.

Labdarúgás, Német Bundesliga
2020.06.27. 15:30

Union Berlin - Fortuna Düsseldorf

Tipp: Düsseldorf nyer
Odds: 2.05
Iroda: Bet365

Az utolsó fordulóra marad a döntés, hogy eldőljön, ki lesz a másik kieső a Paderborn mellett. Két csapat küzd egymással az osztályozós helyért, a Düsseldorf és a Werder Bremen, de a düsseldorfi együttes várhatja kedvezőbb helyzetből az utolsó fordulót.
Az Union Berlin együttese már biztosan bent marad, számukra annyi tétje van a mérkőzésnek, hogy hányadik helyen végeznek, ez a 11-15. helyig bármi lehet. Rengeteg hiányzója lesz a hazai együttesnek, ez is a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét. A Düsseldorf csapata küzdeni fog, muszáj lesz nekik, arra sajnos nem alapozhatnak, hogy a Köln legyőzi a Bremen csapatát. Pocsék formában játszanak és nekik sincs miért küzdeniük. Az, hogy a Düsseldorfnak a saját kezében van a sorsa, motiválhatja a játékosokat annyira, hogy mindenáron győzni akarjanak. Szerintem egy kiütéses, vendég győzelmet láthatunk, ami osztályozót fog érni a csapat számára.

ANGLIA: FA Kupa - Negyeddöntők
27.06.2020 18:30
Norwich - Manchester United
Tipp: MU nyer
Odds: 1.40
Bet365

A világ legrégebbi kupasorozata is folytatódik egy negyeddöntővel a szombati napon, ahol az elődöntőkben könnyen kialakulhat egy bombaerős Manchester City, Chelsea, Manchester United, Arsenal négyes. Ebbe az álomképbe a Norwich aligha fog belerondítani az előjelek alapján. Igaz hogy már messze túlteljesítették a tavalyi FA kupa menetelésüket azzal hogy három sikeres körön is túl vannak, többek között kiütve például a Tottenhamet is, jelen szörnyű helyzetükben sokkal nagyobb prioritást élvez a Premier Leagueben való szereplés. Pocsék formában rajtoltak a kényszerszünet után, mivel két hazai vereséget szenvedtek el a Southampton (0-3) majd az Everton (0-1) ellen. Ebben a feszített tempóban nem jön jól ez a mérkőzés a lábaknak, egy további pedig még inkább sérülésveszélyekkel fenyegetne. Aligha a legjobb döntés egy teljesen rotált kerettel kiállni hiszen a PL-ben a jelenlegi hat pontos hátrány ledolgozása a legjobb, legerősebb Norwichnak is hatalmas kihívást jelentene. A Manchester Unitednak ezzel szemben remekül sikerült a folytatás. A Tottenham elleni remi után Martial triplájával ütötték ki a Sheffield Unitedet, így a formára aligha lehet panasz. Továbbá rendkívül szerencsés helyzetben vannak sérülések terén is hiszen szinte a teljes keretből válogathat Solskjaer. Vélhetően persze változtatni fog néhány helyen a kezdő 11-et illetően, de ezt sokkal minőségibb játékosokból teheti meg mint a hazai mester. A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik meg így még ez sem jelenthet egy kis pluszt a Norwich számára. A szezonban már mindkét alkalmat letudták egymás ellen a csapatok, itt 3:1-re győztek a Vörös ördögök, otthon pedig 4:0-ra ütötték ki a Kanárikat. Egyszerűen minden a MU sikerét sejteti...  Tipp: 0-2

A két csapat várható kezdője:

Norwich
Krul; Aarons, Godfrey, Klose, Lewis; Trybull, Vrancic; Buendia, Stiepermann, Cantwell; Pukki

Man Utd
Romero; Dalot, Bailly, Maguire, Williams; McTominay, Fred; Mata, Lingard, Greenwood; Ighalo


4.tipp
Labdarugás/Anglia/FA kupa
Norwich - Manchester United
Tipp: mindkét csapat szerez gólt - NEM
Odds: 1,71
Unibet

Ismét FA Kupa, negyeddöntőknél tartunk, ahol a Norwich City találkozik a Manchester Unitedrel a Carrow Road-on.

A Norwich City a szerda este 1-0 - ás vereséget szenvedett az Everton ellen a Premier League-ben. Ezzel az eredménnyel továbbra is a tabella végén helyezkedik el 21 ponttal. Talán fejben már el is engedték ezt a bajnokságot, s vele együtt a reményt, hogy bent maradjanak az első vonalban.  volt.
Hiába kupárol van szó, s a történelemben volt olyan csapat, hogy a Fa kupát megnyerte, azonban az első vonalról búcsúzott ugyanazon szezonban. Azonban a jelenlegi forma azt mutatja, hogy ezen a meccsen sincs sok keresni valójuk, mivel az utolsó 3 mérkőzést elvesztettem a csapat a amelyek Premier League-ben.
A FA kupában ez a találkozó lesz amit otthon játszanak, az előző három idegenben volt. Ezzal az a probléma, hogy az elmúlt otthoni találkozón nem sikerült megszerezni a győzelmet.
A Manchester United szépen menetel, hétközben 3-0-ás gyózelmet aratott a  Sheffield United ellen a Premier League-ben, ezzel reményben tartva egy esetleges BL indulási hely megszerzését. . Ezzel a győzelemmel már 13 meccs óta veretlen.

Norwich City sérültjei:  Christoph Zimmermann, Grant Hanley és Sam Byram.
A Manchester United - nél Axel Tuanzebe sérült, illetve Phil Jones játéka kétséges.
Sima győzelemet várok a vendégektől, s gólt nem kapnak.

OTP Bank Liga
27 Jun 2020, 17:30
Debrecen - Paks
Under (O/U 2.5)
1.90
betfair

A világ legjobb bajnokság utolsó fordulója is tartogat izgalmakat, méghozzá a kiesés ellen szállnak harca a csapatok.A Debrecen megszakítás nélkül az 1993–1994-es idény óta tagja a magyar élvonalnak, ez sorozatban a 27. évada, így nyílván hatalmas törés lenne a klub életében az esetleges kiesés mint anyagilag, mentálisan és nem vagyok benne biztos, hogy olyan könnyen vissza lehet jutni az élvonalban manapság.Viszont a Debrecen az egyetlen csapat a mezőnyben, amely a legutóbbi két fordulóban hat pontot tudott szerezni ezért ők a favoritok az élet-halál meccsen a Paks ellen de nemhiszem, hogy olyan könnyen adná a bőrét a Tolnai együttes. A Paks a 2006–2007-es idény óta szerepel az NB I-ben és még sohasem esett ki, egy szimpatikus csapatról van szó mivel csak magyar játékosok szereplnek a keretben és stabil teljesítményt tudtak produkálni évről-évre. Az elmúlt időben jellemző volt rájuk a sok gólos találkozók viszont nemhiszem, hogy ma a támadó játék fog dominálni bármely csapat részéről a hatalmas tét miatt. Kondás Elemér nem ma kezdte a szakmát és tudja hogy kell megnyerni egy meccset mégha ez nem is mindíg sikerült neki. A Loki csak győzelemmel maradhat bent, így 1.90-ért a hazai is jó választás lehet viszont nagy taktikai csatát várok ezért maradok az under mellett hasonló oddson.